Най-добрата Хиалуронова киселина за пиене

Хиалуроновата киселина е известна със своите хидратиращи, разкрасяващи и подмладяващи свойства върху кожата. Тя обаче е необходима на организма ни не само, за да поддържа еластичността, влажността и красивия вид на кожата ни, но и за доброто състояние на ставите, очите и косата.

Какво представлява Хиалуроновата киселина?

Хиалуроновата киселина е органична субстанция, която се произвежда от тялото по естествен път. Нейната основна функция в организма е да задържа вода в тъканните клетки. Хиалуроновата киселина представлява вид въглехидрат, познат под името „мукополизахарид“ (глюкозаминогликан). Тя е отговорна за състава и структурата на съединителната тъкан. Образува се от клетките на съединителната тъкан – фибробластите. Среща се естествено в много органи на човешкото тяло, като около половината от общото й количество се намира в кожата (особено в дермата). Съдържа се във високи концентрации също и в космените фоликули, стъкловидното тяло (т.нар. витреус) на очите и синовиалната течност. Хиалуроновата киселина действа като естествен хидратант. Тя има способността да задържа вода около хиляди пъти над собственото си молекулно тегло. По този начин тя спомага за поддържането на еластична и хидратирана кожа и здрава и красива коса. Хиалуроновата киселина допринася също за правилното функциониране на ставите и за добрата лубрикация на очната повърхност.

Защо е нужно да си я набавяме допълнително?

За съжаление, нивата на Хиалуроновата киселина в организма значително намаляват с възрастта. Това обикновено се проявява с появата на суха кожа, видими фини линии и бръчки, косопад, болка и скованост в ставите или зачервяване и сухота в очите. Според научните изследвания след 30-годишна възраст хората всяка година губят около 1% от естествените си запаси от Хиалуронова киселина, а към 60-годишна възраст вече много малка част от тази молекула присъства в тъканите. Предвид този факт е препоръчително тази загуба да бъде компенсирана. Има няколко начина това да се случи – с помощта на козметични средства, на дерматологични процедури или на хранителни добавки. Най-безболезненият и достъпен начин, безспорно е с помощта на качествена хранителна добавка, съдържаща Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло и с висока бионаличност, която да се усвоява ефективно от организма. За разлика от хиалуроновата инжекция, добавката с нея не причинява болка, обрив или отоци след лечението, понася се добре от тялото и е много по-достъпна като цена.

Пример за такава висококачествена добавка с отлична бионаличност и ефективност е Хиалуроновата киселина на ZeinPharma®немската ТОП-МАРКА за натурални Хранителни добавки:

Основните предимства на добавката пред останалите на пазара са:

  • Висококонцентрирана формула

Предлага висока доза Хиалуронова киселина само в една капсула. Дневният прием доставя на организма цели 800 mg чист Натриев Хиалуронат, за разлика от повечето добавки в сегмента, които съдържат средно само 50 mg в дневна доза.

  • Висока абсорбция от организма

Добавката съдържа Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло с оптимален размер на молекулата от 500 до 700 kDa, което позволява високото й ниво на абсорбция в организма. Благодарение на този молекулен размер, активната съставка в капсулите на ZeinPharma се усвоява от тялото толкова добре, колкото се случва по венозен път!

  • Биотехнологичен производствен процес

Хиалуроновата киселина, използвана в състава, е със 100% растителен произход и е получена биотехнологично – посредством метода на естествена ферментация, без да са използвани синтетични или животински съставки. Характерното за този процес е, че е напълно натурален и позволява да се запазят оптимално всички ценни активни съставки.

  • Ненадминато съотношение Цена – Количество – Качество

На ексклузивна цена може да закупите опаковка от 30 вегетариански капсули с висококачествена и високоефективна Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло, които стигат за 1-месечен прием!

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Поръчай онлайн ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – ТУК