Вируси и вирусни заболявания през зимата – как да подсилим детския имунитет?

Световно утвърдената серия от Витамини и добавки за Деца Animal Parade се наложи като сигурен и ефективен помощник на родителите в борбата с вируси

Притесненията дали поредният вирус или грипна вълна ще ни засегне тревожат всеки родител. Да предпазим децата от сезонните вируси и настинки се превръща в най-важната мисия, особено когато всяко кихане в детската градина или училището може да се превърне в дни с температура, зачервено гърло, запушен нос и ред безсънни нощи.

Когато функционира ефективно, имунната система се бори с болестотворни  организми като бактерии, вируси, гъбички и паразити. Всички деца са непрекъснато изложени на тези патогени и експозицията не означава, че детето ще се разболее. Силната имунна система осигурява на подрастващите здрава естествена защита срещу болести, а дете с отслабена имунна система е уязвимо или по-податливо на настинки, грип и по-сериозни заболявания.

Единственият начин да избегнем продължителното даване на лекарства и антибиотици на децата, е да предприемем превантивни мерки и да подкрепим имунната им система, а най-добрият специалист по детски имунитет е Animal Parade.

Всичко започва от пълноценното хранене

Детската имунна система не може да функционира ефективно, когато е подложена на ограничения от страна на храненето, независимо дали става дума за злоядост, алергия, непоносимост към съставки, захари и консерванти. Балансираното и здравословно хранене е в основата на подсилването на имунната система на децата, затова се фокусирайте върху разнообразие от пресни зеленчуци, плодове, яйца, месо, ядки, семена и бобови растения. Зимният сезон значително ни ограничава откъм многообразието на пресни източници на витамини.

Хранителните добавки от натуралната детска серия Animal Parade доставят всички необходими на организма съставки в естествената им форма. Произведените в САЩ продукти са хипоалергенни и имат доказан положителен ефект върху имунната система на децата. Вкусните таблетки с форма на животинки и сиропи на Animal Parade са направени от най-съществените за растежа и имунитета витамини, минерали и важни вещества, извлечени от плодове и зеленчуци. Децата обожават плодовия вкус, а родителите се доверяват на иновативните и естествени съставки, както и на строгите стандарти за чистота на продуктите.

Четирите най-успешни и знакови продукта на Animal Parade бързо се наложиха и на българския пазар и се превърнаха в надежден съюзник на родителите в борбата с вирусите. Запознайте се с тях:

Мултивитамини ГОЛД с Пробиотици: Ежедневна сила за имунната система

Всеки ден се нуждае от своята доза витамини и полезни хранителни вещества. Обогатени с есенциални мастни киселини, Мултивитамини ГОЛД допринасят още за оптималното развитие на когнитивните (умствени) способности и концентрацията. Дъвчащите таблетки с чудесен плодов вкус оказват благотворно действие върху храносмилателната система и стомаха, благодарение на добавените пробиотици. Включеният в състава естествен каротеноид Лутеин съдейства и за намаляване на стреса върху детските очи от лъчението на телефони, таблети и изкуствена светлина. А за най-малките мултивитамините са под формата на Сироп.

INNER EAR: Бариерата срещу ушни инфекции и задна хрема

Inner Ear на Animal Parade е уникален комплекс, създаден в помощ на децата, които често страдат от ушни заболявания и задна хрема. Съдържа специфичния пробиотик S.salivarius K12, който притежава доказан благоприятен ефект при УНГ (уши-нос-гърло) инфекции. Комбинацията му с L. acidophilus оказва положително въздействие при кризи на вътрешното ухо и при лечението на задна хрема, а също и при отит и ринит. Таблетките за смучене/дъвчене с приятен вкус на череша допринасят за здравето на устната кухина като са подсладени с ксилитол (естествен монозахарид), който има превантивен ефект срещу появата на дентален кариес (и не съдържат добавени захари). В допълнение, двата пробиотика допринасят и за баланса на чревната микрофлора.

ВИТАМИН CЦарят на витамините

Всички витамини са важни, но Витамин С е предводителят на полезната група от съществени помощници за здравето. Специално предназначеният за деца натурален Витамин C на Animal Parade е извлечен от цитрусови плодове и има добавени Биофлавоноиди (растителни антиоксиданти с антивирусно действие). Дъвчащите таблетки с форма на животинки подпомагат здравословния растеж и стимулират образуването на колаген при децата. И освен всичко това, Витамин C на Animal Parade е с чудесен портокалов вкус!

ВИТАМИН DСлънце в таблетка

През зимните месеци слънцето все по-рядко ще подава лъчи навън, но няма нужда да питаме за него, когато е вкъщи, под формата на вкусни дъвчащи черешови таблетки. Специално предназначеният за деца натурален Витамин D на Animal Parade е в най-добрата си бионалична форма и съдейства за оптималния растеж на костите, засилване функцията на имунната система и оказва благоприятно въздействие върху детската нервна система. Наличен и под формата на Капки с приятен портокалов вкус.

Поддържайте чревната микрофлора на детето

Пробиотиците са ключов съюзник на имунната система – защитават храносмилателните пътища, помагат за смилането на храна, изчистването на токсините и да предпазват от нашествието на бактерии и вируси. Когато бактериалният баланс се наруши при децата, това намалява възможността на имунната система да пребори вирусите. Именно поради тази причина Имуностимулаторите на Animal Parade са с добавен пробиотик, който подпомага стомашно-чревната функция, облекчава дискомфорта и допълнително гарантира засилването на детския имунитет.

Съставките са внимателно подбрани, а всички продукти са с натурален състав и НЕ съдържат: глутен, аспартам, алергени, лактоза, ГМО, изкуствени оцветители или консерванти.

Поръчай онлайн Animal Parade Мултивитамини ГОЛД с Пробиотици – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade Витамин С – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade Витамин D – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade INNER EAR – ТУК.

Погрижете се и за Вашия имунитет с продуктите за възрастни на Natures Plus – ТУК.