Витамини за отпадналост и умора

Във все по-интензивното ежедневие, в което времето не достига за нищо, е по-важно от всякога да се доверим на съюзник за доброто ни здраве, а именно – Natures Plus.

С поглед назад в старата и пожелания за новата година, хората най-често си пожелават да имат повече време за здраве и енергия, за да правят нещата, които обичат. Едни от най-често срещаните новогодишни пожелания са свързани именно с подобряването на здравето и необходимостта от тонус, за да направим всичко това, което желаем.

Защо не успяваме?

Живеем под непрекъснатия натиск на графиците и сроковете – работните задачи, домашни задължения и ангажиментите с децата неволно оставят собствените ни здравни потребности като последен приоритет. По този начин тялото е в непрекъснат режим на бързане и стрес, което налага да използваме цялата енергия, с която разполагаме и не ни позволява да си починем ефективно.

Умората винаги е между нас и добрите намерения за по-пълноценен живот. Все повече чуваме за синдрома на професионалното „прегаряне“ (burnout). Състоянието е резултат от продължителен, неуправляем стрес и емоционална умора, а статистическите проучвания на тема стрес доставят все по-големи и тревожни цифри. Решенията да се преборим с непрекъснатата умора са многообразни, но в ежедневното бързане все остават на заден план.

Така че, ако трябва да си пожелаем нещо от сърце за предстоящата година, то следва да е изворът на естествената енергия, за да имаме сила да преборим съвременните предизвикателства. А той се нарича ULTRA Source of Life.

Изворът на природната енергия

Комплексът ULTRA Source of Life с Лутеин и Гинко Билоба е серия на световния лидер в производството на витамини и хранителни добавки Natures Plus. Основаната през 1972г. американска компания следва отдадено мисията да подобрява здравето и благополучието на милиони хора по целия свят. Международният успех на Natures Plus се дължи на изключително високото качество, което компанията поддържа през годините. А ULTRA Source of Life е един от продуктите, с които компанията се гордее най-много.

Мултивитаминеният комплекс ULTRA Source of Life с Лутеин и Гинко Билоба съчетава 10-те най-важни съставки за здравето на едно място в допълнение към комбинацията от мултивитамини.

Препоръчва се специално когато усещате отслабена имунна защита, напрежение и стрес върху очите, хронична умора, апатия и отпадналост, липса на концентрация, болки и скованост, недостиг на кислород. Но най-голямата му сила е, че ви зарежда с така необходимата енергия, със силата на природните съставки.

Как действа ULTRA Source of Life на нашето тяло?

Една от ключовите съставки в мултивитаминения комплекс е Лутеин, която защитава очите от изкуствената светлина на екраните и подпомага зрението.

Концентрацията и силната памет са подкрепени от бързия ефект на Гинко Билоба, особено ценен помощник при поява на психическа преумора. Рибеното масло и мастни киселини в съдържанието на природния комплекс се грижат за доброто здраве на кожата, косата и ноктите.

Иновативната антиоксидантна формула Thione Complex пречиства организма от токсини и свободни радикали. За да си поемем дъх качествено, добавеният в съдържанието Октакозанол улеснява притока на кислород до всички органи, повишава капацитета на белите дробове и аеробната издръжливост.

За да се движим свободно е включен и антиоксидантният флавоноид Кверцетин, който съдейства за намаляване на възпалението и болката в ставите – особено ценна съставка за тези, които спортуват и се движат активно.

Ускоряването на метаболизма и усвояването на белтъчините са задача на растителния ензим Бромелаин, също част от важните съставки в ULTRA Source of Life.

Рутинът е биофлавоноид, който подкрепя кръвната циркулация и регулира пропускливостта на капилярните стени.

Храносмилането и функцията на стомашно-чревния тракт се регулират, благодарение на ензима Бетаин. Холин и Инозитол са двата витамина (B4 и B8), които подпомагат работата на черния дроб и разграждат мазнините.

Една доза от ULTRA Source of Life съдържа и перфектната комбинация от витамини и минерали (A-Z), включително 500 mg Витамин С.

Natures Plus се ангажира пред своите потребители, че ULTRA Source of Life доставя моментален прилив на енергия, което е постигнато с изцяло натурални съставки, без кофеин или други видове стимулатори на нервната система.