Как да защитим децата от вируси и настинки

Световно утвърдената серия от витамини и добавки за деца Animal Parade вече е в България, за да подобри здравето на най-малките и да допринесе към безгрижното им детство.

Със старта на учебната година, една от основните тревоги на родителите е, че децата са изложени на по-голям риск от настинки и вируси. И както знаем добре, една кихавица в детската градина или училището може да се превърне в редица от отсъствия и мъчителни дни у дома.

Предварителната грижа за подсилване на имунитета на детето е от първостепенна важност, за да избегнем тези тревоги, а отговорът се крие в природата и натуралните хранителни добавки и витамини.

Animal Parade е специална серия, посветена на здравето и имунитета на децата. Тя е създадена от световния лидер в производството на натурални витамини и хранителни добавки Natures Plus. Вече 45 години от основаването си през 1972г., американската компания следва отдадено мисията да подобрява здравето и благополучието на милиони хора по света. Със своята визия към жизнено и натурално бъдеще, Natures Plus съвсем естествено поставя като свой приоритет здравето на децата.

Международният успех на Animal Parade се дължи на изключително високото качество, което компанията влага във всяка една таблетка и сироп през годините. Резултатът е на лице: продуктите от серията Animal Parade са носители на най-престижните награди в категорията “Витамини за деца” в САЩ за 10 поредни години – от 2009 до 2018г. включително.

Вкусните таблетки с форма на животинки и сиропи на Animal Parade са направени от най-съществените за растежа и имунитета витамини, минерали и важни вещества, извлечени от плодове и зеленчуци. Децата обожават плодовия вкус, а родителите се доверяват на иновативните и естествени съставки и на строгите стандарти за чистота на състава на продуктите.

С хиляди положителни отзиви от над 120 държави, марката Natures Plus е носител на редица награди за качество, иновативност и ефикасност, гарантирани от независими лаборатории, които сертифицират всяка партида, произведена от компанията. Съставките са внимателно подбрани, а всички продукти са с натурален състав и НЕ съдържат глутен, аспартам, алергени, лактоза, изкуствени оцветители и консерванти.

Четирите най-успешни и знакови продукта на Animal Parade, предназначени за деца, вече са на българския пазар, за да се превърнат в надежден съюзник на родителите в борбата с настинки и вируси и подкрепата на здравословния растеж и развитие на децата си. Запознайте се с тях:

Мултивитамини ГОЛД с Пробиотици: Ежедневна сила за имунната система

Всеки ден се нуждае от своята доза витамини и полезни хранителни вещества. Обогатени с есенциални мастни киселини, Мултивитамини ГОЛД допринасят още  за оптималното развитие на когнитивните (умствени) способности и концентрацията. Дъвчащите таблетки с чудесен плодов вкус оказват благотворно действие върху храносмилателната система и стомаха, благодарение на добавените пробиотици. Включеният в състава естествен каротеноид лутеин съдейства и за намаляване на стреса върху детските очи от лъчението на телефони, таблети и изкуствена светлина. А за най-малките мултивитамините са под формата на сироп.

ВИТАМИН C: Царят на витамините

Всички витамини са важни, но Витамин С е предводителят на полезната група от съществени помощници за здравето. Специално предназначеният за деца натурален Витамин C на Animal Parade е извлечен от цитрусови плодове и има добавени Биофлавоноиди (растителни антиоксиданти с антивирусно действие). Дъвчащите таблетки с форма на животинки подпомагат здравословния растеж и стимулират образуването на колаген при децата. И освен всичко това, Витамин C на Animal Parade е с чудесен портокалов вкус!

ВИТАМИН D: Слънце в таблетка

С наближаване на есенно-зимните месеци слънцето все по-рядко ще подава лъчи навън, но няма нужда да питаме за него, когато е вкъщи, под формата на вкусни дъвчащи черешови таблетки. Специално предназначеният за деца натурален Витамин D на Animal Parade е в най-добрата си бионалична форма – D3 Холекалциферол, който съдейства за оптималния растеж на костите, засилване функцията на имунната система и оказва благоприятно въздействие върху детската нервна система.

ИМУНОБУСТЕР с Пробиотици: Супергероят срещу вируси и настинки

Вирусите и настинките има защо да треперят от страх. Мощният натурален Имуностимулатор от Animal Parade e с изключително бърз и забележителен ефект върху имунитета на децата. Използваните във формулата екстракти от куркума, чесън и шийтаке мицел рязко повишават силата на имунитета в борбата срещу вируси и настинки. Добавеният пробиотик подпомага стомашно-чревната функция, облекчава дискомфорта и допълнително гарантира засилването на детския имунитет. Дъвчащите таблетки с вкус на боровинка носят още естествения аромат на вложените съставки.

Всички продукти са с натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, алергени, лактоза, изкуствени оцветители и консерванти.

Поръчай онлайн Animal Parade Мултивитамини ГОЛД с Пробиотици – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade Витамин С – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade Витамин D – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade Имунобустер с Пробиотици – ТУК.

Погрижете се и за Вашето здраве с продуктите за възрастни на Natures Plus – ТУК.