Вируси и вирусни заболявания – как да предпазим децата от тях

Световно доказаната марка за детски Витамини и Добавки Animal Parade се утвърди успешно и в България, за да подобри здравето на най-малките и да допринесе към безгрижното им детство.

Със старта на учебната година, една от основните тревоги на родителите е, че децата са изложени на по-голям риск от настинки и вируси. И както знаем добре, една кихавица в детската градина или училището може да се превърне в редица от отсъствия и мъчителни дни у дома.

Предварителната грижа за подсилване на имунитета на детето е от първостепенна важност, за да избегнем тези тревоги, а отговорът се крие в природата и натуралните хранителни добавки и витамини.

Animal Parade е специална серия, посветена на здравето и имунитета на децата. Тя е създадена от Световния лидер в производството на натурални витамини и хранителни добавки Natures Plus. Вече 48 години от основаването си през 1972г., американската компания следва отдадено мисията да подобрява здравето и благополучието на милиони хора по света. Със своята визия към жизнено и натурално бъдеще, Natures Plus съвсем естествено поставя като свой приоритет здравето на децата.

Международният успех на Animal Parade се дължи на изключително високото качество, което компанията влага във всяка една таблетка и сироп през годините. Резултатът е на лице: продуктите от серията Animal Parade са носители на най-престижните награди в категорията “Витамини за Деца” в САЩ за 11 поредни години – от 2009 до 2019г. включително.

Вкусните таблетки с форма на животинки и сиропи на Animal Parade са направени от най-съществените за растежа и имунитета витамини, минерали и важни вещества, извлечени от плодове и зеленчуци. Децата обожават плодовия вкус, а родителите се доверяват на иновативните и естествени съставки и на строгите стандарти за чистота на състава на продуктите.

С хиляди положителни отзиви от над 120 държави, марката Natures Plus е носител на редица награди за качество, иновативност и ефикасност, гарантирани от независими лаборатории, които сертифицират всяка партида, произведена от компанията. Съставките са внимателно подбрани, а всички продукти са с натурален състав, хипоалергенни и НЕ съдържат глутен, аспартам, алергени, лактоза, ГМО, изкуствени оцветители или консерванти.

Четирите най-успешни и знакови продукта на Animal Parade, предназначени за деца, вече са на българския пазар, за да се превърнат в надежден съюзник на родителите в борбата с настинки и вируси и подкрепата на здравословния растеж и развитие на децата си. Запознайте се с тях:

Мултивитамини ГОЛД с Пробиотици: Ежедневна сила за имунната система

Всеки ден се нуждае от своята доза витамини и полезни хранителни вещества. Обогатени с есенциални мастни киселини, Мултивитамини ГОЛД допринасят още  за оптималното развитие на когнитивните (умствени) способности и концентрацията. Дъвчащите таблетки с чудесен плодов вкус оказват благотворно действие върху храносмилателната система и стомаха, благодарение на добавените пробиотици. Включеният в състава естествен каротеноид Лутеин съдейства и за намаляване на стреса върху детските очи от лъчението на телефони, таблети и изкуствена светлина. А за децата, които не могат да дъвчат мултивитамините са под формата на Сироп.

ВИТАМИН C за ДЕЦА: Царят на витамините

Всички витамини са важни, но Витамин С е предводителят на полезната група от съществени помощници за здравето. Специално предназначеният за деца натурален Витамин C на Animal Parade е извлечен от цитрусови плодове и има добавени Биофлавоноиди (растителни антиоксиданти), които са известни със своето антивирусно действие. Дъвчащите таблетки с форма на животинки подпомагат здравословния растеж и засилват имунната защита при децата. И освен всичко това, Витамин C на Animal Parade е с чудесен портокалов вкус!

ВИТАМИН Д за ДЕЦА: Слънце в таблетка

С наближаване на есенно-зимните месеци слънцето все по-рядко ще подава лъчи навън, но няма нужда да питаме за него, когато е вкъщи, под формата на вкусни дъвчащи черешови таблетки. Специално предназначеният за деца натурален Витамин D на Animal Parade е в най-добрата си бионалична форма – D3 Холекалциферол, който съдейства за оптималния растеж на костите, засилване функцията на имунната система и оказва благоприятно въздействие върху детската нервна система.

INNER EAR: Бариерата срещу ушни инфекции и задна хрема

Inner Ear на Animal Parade е специален комплекс, създаден в помощ на децата, които често страдат от ушни заболявания и задна хрема. Съдържа специфичния пробиотик S.salivarius K12, който притежава доказан благоприятен ефект при УНГ (уши-нос-гърло) инфекции. Комбинацията му с L.acidophilus оказва положително въздействие при кризи на вътрешното ухо и при лечението на задна хрема, а също и при отит и ринит. Таблетките за смучене/дъвчене с приятен вкус на череша допринасят за здравето на устната кухина като са подсладени с ксилитол (естествен монозахарид), който има превантивен ефект срещу появата на дентален кариес (и не съдържат добавени захари). В допълнение, двата пробиотика допринасят и за баланса на чревната микрофлора.

Всички продукти са с Натурален състав, Хипоалергенни и НЕ съдържат: глутен, аспартам, алергениизкуствени оцветители, консерванти или ГМО!

Поръчай онлайн Animal Parade Мултивитамини ГОЛД с Пробиотици – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade Витамин С – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade Витамин D – ТУК.

Поръчай онлайн Animal Parade INNER EAR – ТУК.