Топ форма – как да я постигнем?

Усещате ли умора дори от леки физически натоварвания? Случва ли се да ви боли гърбът или вратът? Какво си помислихте, когато изпитахте трудност при закопчаване на копче? Тежи ли ви тялото? Отложихте ли разходката през уикенда, защото сте прекалено уморени? Избрахте ли бързото, но вредно хапване, пред здравословна храна, защото нямате време от ангажименти? Какво стана с онази карта за фитнес, която си купихте с намерение да подобрите физическата си форма? Имате ли чувството, че наблюдавате живота си отстрани, а не участвате активно в него?

На всички тези въпроси трябва да си отговорим честно. И отговорът е: правим прекалено много компромиси с тялото си преди да се сблъскаме с реални здравословни проблеми. А ежедневието ни не само не помага, но служи и като огромно оправдание да отлагаме движението в живота си. Стрес, работа, липса на време, проблеми, ангажименти, умора, депресия – и всичко това се повтаря ден след ден.

Решението – всичко започва от това да решите, че ще водите по-активен и здравословен живот сега. Без отлагане, без условия и срокове. Не е необходима никаква странична мотивация, само от вас зависи да водите по-добър начин на живот.

Движението

Истината е, че няма да отслабнете или да се чувствате добре в тялото си, ако не отделяте време да се движите. Намерете спортът, който пасва най-много на вашата индивидуалност. Обичате групови занимания или предпочитате по-уединени активности? От фитнес залите, където професионални треньори могат да ви посъветват с най-добрата програма за вашето тяло, през плуването, йогата, тичането до различните видове спорт, които биха ви донесли не само здраве, но и удоволствие от практикуването – изборът е огромен. Важно е да се започне, да се приложи постоянство в началото, а много скоро ще усетите, че имате нужда от това и е най-приятното време да подредите мислите си, докато подобрявате своето здраве.

Храната

В бързината на ежедневието сме по-склонни да пропуснем хранене или да изберем нездравословна опция, за да спестим време. Колко често ви се случва изобщо да забравите да се храните, защото сте погълнати от ангажименти? Когато променим начина си на хранене, разликата се усеща веднага. Препоръчваме ви да се обърнете към диетолог или специалист по хранене, който да изготви за вас най-подходящия режим. Когато промените начина си на хранене, ще видите с колко повече енергия и сила ще разполагате, а и най-вече – ще загубите тези килограми в повече, без да се тревожите, че ще се натрупат бързо обратно.

Протеиновите шейкове SPIRU-TEIN®

Създадени специално за активните хора, които искат да изглеждат добре и желаят да подобрят физическата си форма. Серията SPIRU-TEIN® е безспорен лидер в сегмента на първокласните вегетариански протеинови шейкове в Щатите, а от началото на 2018 година са налични и на българския пазар с гаранцията за качество на американската марка Natures Plus. Използвана е най-модерната патентована технология за извличане на протеини, витамини и минерали от естествени хранителни източници. Както подсказва и името на серията, в нейното сърце е заложена зелената супер-съставка Спирулина.

Иновативната функция осигурява влагане на суровини с изцяло натурален произход, които не предизвикват стомашен дискомфорт, подходящи за прием и от Деца. Серията SPIRU-TEIN® се предлага както във вариант само с растителни източници на белтъчини – Ориз, Грах, Чиа, Спирулина, така и във вариант със суроватъчен (Whey) протеин, отново с добавена Спирулина.

Спирулината набира все по-голяма популярност в последните години като природно средство за поддържане на здравословен режим и подкрепа на имунната система, но не само заради факта, че е един от най-богатите източници на аминокиселини и минерали. Зелената съставка се състои от над 65% белтъчини – най-високата концентрация от която и да било храна. Консумацията на растителни протеини със спирулина бе тотален хит през изминалата година в САЩ и е съвсем естествено тенденцията в супер-храните да се запази и развие още повече през следващите години.

Като пълноценна и балансирана закуска

Протеиновите шейкове SPIRU-TEIN® набавят всички необходими хранителни вещества на тялото и са идеалното допълнение към сутрешното смути! Също така могат да бъдат изключително подходящ заместител на сутрешната и/или следобедна закуска. Богатият Аминокиселинен профил набавя всички необходими 18 (есенциални и не-есенциални) аминокиселини на тялото, които в комбинация със съдържащите се храносмилателни ензими и фибри оказват цялостна грижа на организма, благоприятства метаболизма, имунитета, храносмилането, сърдечно-съдовата и нервната система, както и ставите и костите.

За оптимална физическа форма

Всяка доза SPIRU-TEIN® набавя необходимите 14 гр. Белтъчини на организма, които в комбинация със съдържащите се общо над 1000 mg Витамини и Минерали съдействат за бързото възстановяване след натоварвания (както при физически упражнения, така и след умствено напрежение). Натуралните шейкове съдържат необходимите хранителни вещества, които подпомагат метаболизма и могат да допринесат за по-лесното спазване на различни видове диета, включително хранителни режими за отслабване. Също така не е необходимо да взимате други мултивитамини, когато приемате SPIRU-TEIN®.

Подходящи за Деца

Протеиновите шейкове SPIRU-TEIN® са идеалното допълнение към храната на малчуганите в случаите на необходимост от покачване на тегло, а специално включените в състава им Калций, Магнезий, Фосфор и Витамин D допринасят за здравословния растеж и развитие на детската костна система.

Разгледайте цялата серия и изберете любимия си вкус по-долу:

Ако познавате вече нашата визия към здравето, то няма да е изненадващо за вас, че продуктите, които представяме са с безкомпромисно качество, превърнало се в синоним на американската марка Natures Plus по цял свят. За всичките си продукти, в това число и серията SPIRU-TEIN®, Natures Plus използва природни суровини с най-високо качество. Неслучайно компанията е дългогодишен Световен лидер в производството на хранителни добавки и има милиони доволни потребители на 5 континента, в над 120 държави.

Всички продукти са с натурален състав и НЕ съдържат: глутен, аспартам, алергени, лактоза, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.