Как влизат във форма заетите хора

Усещате ли умора дори от леки физически натоварвания? Случва ли се да ви боли гърбът или вратът? Какво си помислихте, когато изпитахте трудност при закопчаване на копче? Тежи ли ви тялото? Отложихте ли разходката през уикенда, защото сте прекалено уморени? Избрахте ли бързото, но вредно хапване, пред здравословна храна, защото нямате време от ангажименти? Какво стана с онази карта за фитнес, която си купихте с намерение да подобрите физическата си форма? Имате ли чувството, че наблюдавате живота си отстрани, а не участвате активно в него?

На всички тези въпроси трябва да си отговорим честно. И отговорът е: правим прекалено много компромиси с тялото си преди да се сблъскаме с реални здравословни проблеми. А ежедневието ни не само не помага, но служи и като огромно оправдание да отлагаме движението в живота си. Стрес, работа, липса на време, проблеми, ангажименти, умора, депресия – и всичко това се повтаря ден след ден.

Решението – всичко започва от това да решите, че ще водите по-активен и здравословен живот сега. Без отлагане, без условия и срокове. Не е необходима никаква странична мотивация от това, че от вас и никой друг зависи да водите по-добър начин на живот.

Движението

Истината е, че няма да отслабнете или да се чувствате добре в тялото си, ако не отделяте време да се движите. Намерете спортът, който пасва най-много на вашата индивидуалност. Обичате групови занимания или предпочитате по-уединени активности? От фитнес залите, където професионални треньори могат да ви посъветват с най-добрата програма за вашето тяло, през плуването, йогата, тичането до различните видове спорт, които биха ви донесли не само здраве, но и удоволствие от практикуването – изборът е огромен. Важно е да се започне, да се приложи постоянство в началото, а много скоро ще усетите, че имате нужда от това и е най-приятното време да подредите мислите си, докато подобрявате своето здраве.

Храната

В бързината на ежедневието сме по-склонни да пропуснем хранене или да изберем нездравословна опция, за да спестим време. Колко често ви се случва изобщо да забравите да се храните, защото сте погълнати от ангажименти? Когато променим начина си на хранене, разликата се усеща веднага. Препоръчваме ви да се обърнете към диетолог или специалист по хранене, който да изготви за вас най-подходящия режим. Когато промените начина си на хранене, ще видите с колко повече енергия и сила ще разполагате, а и най-вече – ще загубите тези килограми в повече, без да се тревожите, че ще се натрупат бързо обратно.

Протеинови шейкове SPIRU-TEIN

Вашето здраве е основният приоритет на Natures Plus, затова разработихме специалната серия SPIRU-TEIN за активните хора и тези, които желаят да подобрят физическата си форма. Серията протеинови шейкове SPIRU-TEIN е безспорен лидер в сегмента на първокласните протеинови шейкове в Щатите, а от началото на тази година са налични и на българския пазар с гаранцията за качество на Natures Plus. Както подсказва и името на серията, в нейното сърце е заложена зелената супер-съставка Спирулина.

Серията SPIRU-TEIN се предлага както във вариант само растителни източници на белтъчини – Ориз, Грах, Чиа, Спирулина, така и във вариант суроватъчен (Whey) протеин, отново с добавена Спирулина.

Спирулината набира все по-голяма популярност в последните години като природно средство за поддържане на здравословен режим и подкрепа на имунната система, но не само заради факта, че е един от най-богатите източници на аминокиселини и минерали. Зелената съставка се състои от над 65% белтъчини – най-високата концентрация от която и да било храна. Консумацията на растителни протеини със спирулина бе тотален хит през изминалата година в САЩ и е съвсем естествено тенденцията в супер-храните да се запази и развие и през 2018.

Протеиновите шейкове SPIRU-TEIN са разработени като заместители на хранене и съответно са изключително подходящи за хората, които често пропускат някое от храненията през деня. Натуралните шейкове с различни вкусове имат точно определено съдържание на хранителни вещества (богати на белтъчини), приемът на които съответства на правилния хранителен режим при здравословно отслабване.

Протеиновите шейкове SPIRU-TEIN набавят необходимите (есенциални и не-есенциални) аминокиселини на тялото, които в комбинация със съдържащите се във всяка доза над 1000 mg витамини и минерали придават енергия и съдействат за по-бързото възстановяване на мускулите след тренировка и ви зареждат с енергия.

Разгледайте цялата серия SPIRU-TEIN ТУК и изберете любимия вкус, който да ви подкрепи в мисията да влезете във форма, да се заредите с енергия и да водите един по-здравословен начин на живот.