Какво искам да подобря в здравето си през 2018

В началото на новата година сме заредени с ентусиазъм да подобрим начина си на живот и да положим по-пълноценна грижа за своето здраве. Обещаваме си, че ще отделяме повече време за движение и ще се храним по-здравословно. Но още преди ангажиментите да са ни върнали в коловозите на обичайните задачи и плановете ни за подобряване на тонуса да останат само добри намерения, намираме помощник в лицето на мултивитаминения комплекс ULTRA Source of Life на Natures Plus.

Мултивитаминеният комплекс ULTRA Source of Life с Лутеин и Гинко Билоба съчетава 10-те най-важни съставки за здравето на едно място в допълнение към комбинацията от мултивитамини.

Препоръчва се специално когато усещате отслабена имунна защита, напрежение и стрес върху очите, хронична умора, апатия и отпадналост, липса на концентрация, болки и скованост, недостиг на кислород. Но най-важната роля на мултивитамениния комплекс е, че ви зарежда с така необходимата енергия, със силата на природните съставки.

Вижте и най-честите ни здравословни желания, в които ULTRA Source of Life подкрепя нашето здраве:

Искам да защитя очите си от изкуствената светлина на екраните

Една от ключовите съставки в мултивитаминения комплекс ULTRA Source of Life е Лутеин, която защитава очите от изкуствената светлина на екраните и подпомага зрението. Лутеинът действа като антиоксидант и поглъща синята светлина. Полезната съставка намалява умората и сухотата в очите, усещането за парене, сърбеж и сълзене и се препоръчва за хора, чиито професии са свързани с продължителна работа на компютър или други екрани, и за тези, които работят на изкуствена светлина.

Искам да повиша концентрацията и паметта си

Натовареното ежедневие изисква от нас да помним множество детайли и да бъдем качествено фокусирани върху дейностите, с които се занимаваме. Концентрацията и силната памет са подкрепени от бързия ефект на Гинко Билоба, включена в състава на мултивитаминения комплекс ULTRA Source of Life  и особено ценен помощник при поява на психическа преумора.

Искам да се погрижа за жизнения си външен вид

Както добре знаем, красотата е здраве, а сияйната кожа, плътните нокти и жизнената коса подкрепят самочувствието ни по изключителен начин. Грижата към доброто ни себеусещане отново намираме в състава на мултивитамините ULTRA Source of Life. Рибеното масло и мастни киселини в съдържанието на природния комплекс се грижат за доброто здраве на кожата, косата и ноктите, което неминуемо добавя блясък към усмивката и увереността ни.

Искам да спортувам по-ефективно

Активният ни живот е подкрепен отново от полезните натурални съставки, включени в ULTRA Source of Life. За да се движим свободно към състава е добавен и антиоксидантният флавоноид Кверцетин, който съдейства за намаляване на възпалението и болката в ставите – особено ценна съставка за тези, които спортуват и се движат активно.

Искам да имам повече енергия

Преумората често застава между нас и добрите ни намерения да живеем живота си пълноценно и да постигаме целите и мечтите си. Една доза от 3 таблетки ULTRA Source of Life съдържа и перфектната комбинация от витамини и минерали (A-Z), включително 500 mg Витамин С, които да заредят организма с така необходимия тонус. Natures Plus се ангажира пред своите потребители, че мултивитамините ULTRA Source of Life доставят прилив на енергия, постигнат с изцяло натурални съставки, без кофеин или други видове стимулатори на нервната система. В резултат сте бодри и готови за предизвикателствата на модерното ежедневие.

Искам да подкрепя здравословното си хранене

Всички хранителни добавки от Natures Plus са с природен произход и изключително високо качество, сертифицирано от независими лаборатории. Мултивитаминеният комплекс ULTRA Source of Life вляе на ускоряването на метаболизма и усвояването на белтъчините чрез добавения растителен ензим Бромелаин. Храносмилането и функцията на стомашно-чревния тракт се регулират, благодарение на ензима БетаинХолин и Инозитол са двата витамина (B4 и B8), които подпомагат работата на черния дроб и разграждат мазнините.

Комплексът ULTRA Source of Life с Лутеин и Гинко Билоба е серия на световния лидер в производството на витамини и хранителни добавки Natures Plus. Основаната през 1972г. американска компания следва отдадено мисията да подобрява здравето и благополучието на милиони хора по целия свят. Международният успех на Natures Plus се дължи на изключително високото качество, което компанията поддържа през годините. А ULTRA Source of Life е един от продуктите, с които компанията се гордее най-много.

Научете повече за състава, действието и резултатите от приема на ULTRA Source of Life ТУК.