При Активни деца – PEDI ACTIVE – NaturesPlus (Горски Плодове, 60 бр)

(13 клиентски отзива)

54.90лв.

Изчерпан - Очаквайте скоро

Код: 3000 | Съдържание: 60 дъвчащи таблетки

Висококачествена добавка, под формата на фини дъвчащи таблетки, с натурален състав. Притежава прецизно калибрирана формула с Диметиламиноетанол (ДМАЕ), специално предназначена за много активни деца. Съдържа комбинация от подбрани важни невронутриенти, които подпомагат нормалната мозъчна дейност, внимание и концентрация при малчуганите. Приемът на При Активни Деца – Pedi-Active на Animal Parade® деликатно подпомага нервно-психическо здраве и има балансиращо действие при хиперактивни деца. Има приятен вкус на горски плодове.

Animal Parade® | Витамини за Деца от Световен Бранд No1 за натурални добавки

Фосфатидилсеринът принадлежи към групата на фосфолипидите, категория мастноразтворими вещества, които са основни компоненти на клетъчните мембрани. Фосфатидилсеринът се съдържа в мембраните на всички клетки на тялото, но най-голяма концентрация се наблюдава в нервните клетки. Този фосфолипид поддържа много от основните мозъчни дейности и допринася за повишеното производство на невротрансмитери като серотонин и допамин. 

ДМАЕ (DMAE) или Диметиламиноетанол е естествен прекурсор на невротрансмитера холин, който е необходим на мозъка за производството на ацетилхолин. Тези вещества са отговорни за нормалната мозъчна дейност, вниманието и концентрацията.

При Активни Деца – Pedi-Active на Animal Parade® е висококачествена хранителна добавка, под формата на фини таблетки за смучене/дъвчене с форма на животинки и с чудесен плодов вкус. Отличава се с прецизно калибрирана формула, специално предназначена за много активни деца. Притежава натурален състав, който по деликатен начин допълва нуждите на детския организъм. Всяка дъвчаща таблетка с приятен вкус на горски плодове предлага пълна гама от важни невронутриенти, които спомагат за нормалната мозъчна дейност, внимание и концентрация при малчуганите. Съставът включва разнообразна комбинация от Фосфатидилсерин, 2-Диметиламиноетанол битрат (ДМАЕ / DMAE) и активни соеви Фосфатиди. Фосфатидилсеринът в състава на добавката е под формата на наситен концентрат от пречистен соев лецитин, който подхранва мозъчните клетки и по този начин оказва важна роля върху умствения тонус на децата. ДМАЕ в състава подпомага мозъчната дейност, включително концентрацията и фокуса. Приемът на добавката деликатно спомага за нервно-психическото здраве на децата. Има балансиращо действие при хиперактивни деца.

Забележка: Хранителната добавка При Активни Деца – Pedi-Active на Animal Parade не е лекарство и не лекува Хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder).

Предимства на При Активни Деца – Pedi-Active на Animal Parade:

 • Висококачествена хранителна добавка с прецизно калибрирана формула, специално предназначена за много активни деца.
 • Съдържа разнообразна комбинация от Фосфатидилсерин, 2-Диметиламиноетанол битрат (ДМАЕ / DMAE) и активни соеви Фосфатиди.
 • Притежава натурален състав, който по деликатен начин допълва нуждите на детския организъм.
 • Предлага пълна гама от важни невронутриенти, които спомагат за нормалната мозъчна дейност, внимание и концентрация при малчуганите.
 • Приемът на добавката деликатно спомага за нервно-психическото здраве на децата.
 • Има балансиращо действие при хиперактивни деца.
 • Таблетките за смучене/дъвчене се предлагат във форма на животинки, което прави приемът им още по-приятен за децата.
 • Предлага се с приятен вкус на горски плодове, който се харесват от малчуганите. 
 • Висококачествен състав, без глутен, аспартам, алергени, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.

За деца над 2 години: Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 дъвчаща таблетка. При конкретни наблюдения (много активни деца и превъзбуденост) – 2 пъти дневно х 1 дъвчаща таблетка.

Таблетките първо се смучат и след омекване могат да се сдъвчат. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

2 табл.

Фосфатидилсерин – наситен концентрат от пречистен соев лецитин

(доставя активни Фосфатиди: Фосфатидилсерин [PS] [20 mg], Фосфатидилхолин [PS] [20 mg], Цефалин [Фосфатидиетаноламин] [12 mg] и Фосфоиноситиди [6 mg])

50 mg

100 mg

ДМАЕ (2-диметиламиноетанол битрат / DMAE)

50 mg

100 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

13 отзива за При Активни деца – PEDI ACTIVE – NaturesPlus (Горски Плодове, 60 бр)

 1. silvia.panajotova

  Горещо препоръчвам при хиперактивни деца и аутисти. Резултата е много добър още след първия месец.

 2. Цветан

  Привет,
  Може ли да се комбинита с магнизий

  • VITAMAG

   Здравейте Цветан,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Магнезий и При Активни деца – Pedi Active.

 3. Гери

  Ако детето няма дъвкателен рефлекс,има ли друг начин за прием?

  • VITAMAG

   Здравейте Гери,
   Може безпроблемно да стривате таблетките и да ги добавите към храна или течност за по-лесен прием.

 4. Милена

  Здравейте искам да попитам след колко време може да се наблюдава някакъв ефект? И по една таблетка достатъчна ли е за дете на 8 г.

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Според наблюденията ефект настъпва след около месец редовен прием. При превазбуденост или по-голяма активност можете да давате и по две дъвчащи таблетки по всяко време на деня.

 5. Мирослав

  Здравейте, може ли да се приема от възрастен човек с дефицит на вниманието ?

  • VITAMAG

   Здравейте Мирослав,
   Потвърждаваме, че Pedi Active може да се приема както от деца, така и от възрастни. Дневната доза е 2 дъвчащи таблетки.

 6. Ronito Georgieva

  Здравейте , детето ми е хиперактивност с ГРР , може ли да ползва Педи Актив със мултивитамини ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ronito Georgieva,
   потвърждаваме, че Педи Актив е специално предназначен за хиперактивни деца продукт и може да се ползва. Ще подпомогне нервно-психическото здраве и ще окаже балансиращо симптомите въздействие.

 7. Аделия Али

  Здравейте! Поръчах си Педи актив, може ли да се комбинира с Мултивитамини за деца с пробиотик. Синът ми е с хиперактивност и е доста активен. Благодаря!

 8. Маргарита Петрова

  Здравейте,може ли педи актив да се комбинира с хранителните ензими ? Благодаря предварително.

 9. Радосвета

  Здравейте, искам да попитам този продукт може ли да се комбинира с Омега 3/6/9 и Mag Kids едновременно, и ако да по каква схема? Дъщеря ми е на 5,родена е преждевременно и има изоставане в развитието, тежи 14 кг. Освен това през деня е много активна, понякога е изключително нервна, избухлива и дори на моменти Агресивна. Трудно насочва вниманието. Благодаря предварително за отделеното време.

  • Vitamag

   Здравейте Радосвета,
   Pedi Active на NaturesPlus може да се комбинира с Омега 3/6/9 и MagKidz на Animal Parade. Дневният прием е по една таблетка от всяка от добавките, за предпочитане в различно време на деня, между храненията.

 10. Ekaterina_55

  Удивително добро въздействие от добавката върху внука ми, който е с изразена хиперактивност. Ще продължим да го даваме, никой друг препарат не даде толкова добър резултат, какъвто имаме от Педи-актив.

 11. Тони Иванова

  Здравейте ! Внучката ми е на 2г. и 6м. и от 2 месеца се буди нощем понякога с проплакване, понякога с писък. Това вече ни притеснява и се колебаем дали Педи-Актив ще е подходящ препарат за нея. През деня НЕ наблюдаваме нервност или избухливост, активна е и много любознателна и впечатлителна. Ще помоля за вашето мнение, за което предворително благодаря !

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Иванова,
   Pedi-Active не е предназначен за третиране на състояния като будене нощем или неспокоен сън, още повече, че през деня не наблюдавате нервност или хиперактивност.
   За по-спокойния сън нощем препоръчваме детския Магнезий на Animal Parade.

 12. Петкова

  Здравейте,
  поръчах Педи-Актив заедно с магнезий и омеги. Мога ли да ги давам в комбинация и по каква схема? Синът ми е 7г и 6м, първи клас, като целта е да туширам лека нервност и избухливост и подобряване на концентрацията. Детето не е хиперактивно. Спортува, движи се активно и е натоварено с много допълнителни уроци. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Петкова,
   може да комбинирате трите продукта като преди обяд давате детския Магнезий + детска Омега 3/6/9, а през втората половина на деня давате Pedi-Active. Щом детето не е хиперактивно, достатъчно е да давате по 1 таблетка дневно от всяка добавка.

 13. Кремена Савова

  До скоро го поръчвах от Щатите и се радвам, че го виждам в един от любимите ми сайтове, при това на достъпна цена! Продукта е уникален – нищо друго не даде толкова добър ефект на дъщеря ми, колкото Pedi-active.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Animal Parade® | Витамини за Деца от Световен Бранд No1 за натурални добавки

Фосфатидилсеринът принадлежи към групата на фосфолипидите, категория мастноразтворими вещества, които са основни компоненти на клетъчните мембрани. Фосфатидилсеринът се съдържа в мембраните на всички клетки на тялото, но най-голяма концентрация се наблюдава в нервните клетки. Този фосфолипид поддържа много от основните мозъчни дейности и допринася за повишеното производство на невротрансмитери като серотонин и допамин. 

ДМАЕ (DMAE) или Диметиламиноетанол е естествен прекурсор на невротрансмитера холин, който е необходим на мозъка за производството на ацетилхолин. Тези вещества са отговорни за нормалната мозъчна дейност, вниманието и концентрацията.

При Активни Деца – Pedi-Active на Animal Parade® е висококачествена хранителна добавка, под формата на фини таблетки за смучене/дъвчене с форма на животинки и с чудесен плодов вкус. Отличава се с прецизно калибрирана формула, специално предназначена за много активни деца. Притежава натурален състав, който по деликатен начин допълва нуждите на детския организъм. Всяка дъвчаща таблетка с приятен вкус на горски плодове предлага пълна гама от важни невронутриенти, които спомагат за нормалната мозъчна дейност, внимание и концентрация при малчуганите. Съставът включва разнообразна комбинация от Фосфатидилсерин, 2-Диметиламиноетанол битрат (ДМАЕ / DMAE) и активни соеви Фосфатиди. Фосфатидилсеринът в състава на добавката е под формата на наситен концентрат от пречистен соев лецитин, който подхранва мозъчните клетки и по този начин оказва важна роля върху умствения тонус на децата. ДМАЕ в състава подпомага мозъчната дейност, включително концентрацията и фокуса. Приемът на добавката деликатно спомага за нервно-психическото здраве на децата. Има балансиращо действие при хиперактивни деца.

Забележка: Хранителната добавка При Активни Деца – Pedi-Active на Animal Parade не е лекарство и не лекува Хиперкинетично разстройство с нарушение на вниманието (Attention-Deficit Hyperactivity Disorder).

Предимства на При Активни Деца – Pedi-Active на Animal Parade:

 • Висококачествена хранителна добавка с прецизно калибрирана формула, специално предназначена за много активни деца.
 • Съдържа разнообразна комбинация от Фосфатидилсерин, 2-Диметиламиноетанол битрат (ДМАЕ / DMAE) и активни соеви Фосфатиди.
 • Притежава натурален състав, който по деликатен начин допълва нуждите на детския организъм.
 • Предлага пълна гама от важни невронутриенти, които спомагат за нормалната мозъчна дейност, внимание и концентрация при малчуганите.
 • Приемът на добавката деликатно спомага за нервно-психическото здраве на децата.
 • Има балансиращо действие при хиперактивни деца.
 • Таблетките за смучене/дъвчене се предлагат във форма на животинки, което прави приемът им още по-приятен за децата.
 • Предлага се с приятен вкус на горски плодове, който се харесват от малчуганите. 
 • Висококачествен състав, без глутен, аспартам, алергени, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.
КАК СЕ ПРИЕМА

За деца над 2 години: Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 дъвчаща таблетка. При конкретни наблюдения (много активни деца и превъзбуденост) – 2 пъти дневно х 1 дъвчаща таблетка.

Таблетките първо се смучат и след омекване могат да се сдъвчат. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, аспартам, лактоза, алергени, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

2 табл.

Фосфатидилсерин – наситен концентрат от пречистен соев лецитин

(доставя активни Фосфатиди: Фосфатидилсерин [PS] [20 mg], Фосфатидилхолин [PS] [20 mg], Цефалин [Фосфатидиетаноламин] [12 mg] и Фосфоиноситиди [6 mg])

50 mg

100 mg

ДМАЕ (2-диметиламиноетанол битрат / DMAE)

50 mg

100 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

ОТЗИВИ

13 отзива за При Активни деца – PEDI ACTIVE – NaturesPlus (Горски Плодове, 60 бр)

 1. silvia.panajotova

  Горещо препоръчвам при хиперактивни деца и аутисти. Резултата е много добър още след първия месец.

 2. Цветан

  Привет,
  Може ли да се комбинита с магнизий

  • VITAMAG

   Здравейте Цветан,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Магнезий и При Активни деца – Pedi Active.

 3. Гери

  Ако детето няма дъвкателен рефлекс,има ли друг начин за прием?

  • VITAMAG

   Здравейте Гери,
   Може безпроблемно да стривате таблетките и да ги добавите към храна или течност за по-лесен прием.

 4. Милена

  Здравейте искам да попитам след колко време може да се наблюдава някакъв ефект? И по една таблетка достатъчна ли е за дете на 8 г.

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Според наблюденията ефект настъпва след около месец редовен прием. При превазбуденост или по-голяма активност можете да давате и по две дъвчащи таблетки по всяко време на деня.

 5. Мирослав

  Здравейте, може ли да се приема от възрастен човек с дефицит на вниманието ?

  • VITAMAG

   Здравейте Мирослав,
   Потвърждаваме, че Pedi Active може да се приема както от деца, така и от възрастни. Дневната доза е 2 дъвчащи таблетки.

 6. Ronito Georgieva

  Здравейте , детето ми е хиперактивност с ГРР , може ли да ползва Педи Актив със мултивитамини ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ronito Georgieva,
   потвърждаваме, че Педи Актив е специално предназначен за хиперактивни деца продукт и може да се ползва. Ще подпомогне нервно-психическото здраве и ще окаже балансиращо симптомите въздействие.

 7. Аделия Али

  Здравейте! Поръчах си Педи актив, може ли да се комбинира с Мултивитамини за деца с пробиотик. Синът ми е с хиперактивност и е доста активен. Благодаря!

 8. Маргарита Петрова

  Здравейте,може ли педи актив да се комбинира с хранителните ензими ? Благодаря предварително.

 9. Радосвета

  Здравейте, искам да попитам този продукт може ли да се комбинира с Омега 3/6/9 и Mag Kids едновременно, и ако да по каква схема? Дъщеря ми е на 5,родена е преждевременно и има изоставане в развитието, тежи 14 кг. Освен това през деня е много активна, понякога е изключително нервна, избухлива и дори на моменти Агресивна. Трудно насочва вниманието. Благодаря предварително за отделеното време.

  • Vitamag

   Здравейте Радосвета,
   Pedi Active на NaturesPlus може да се комбинира с Омега 3/6/9 и MagKidz на Animal Parade. Дневният прием е по една таблетка от всяка от добавките, за предпочитане в различно време на деня, между храненията.

 10. Ekaterina_55

  Удивително добро въздействие от добавката върху внука ми, който е с изразена хиперактивност. Ще продължим да го даваме, никой друг препарат не даде толкова добър резултат, какъвто имаме от Педи-актив.

 11. Тони Иванова

  Здравейте ! Внучката ми е на 2г. и 6м. и от 2 месеца се буди нощем понякога с проплакване, понякога с писък. Това вече ни притеснява и се колебаем дали Педи-Актив ще е подходящ препарат за нея. През деня НЕ наблюдаваме нервност или избухливост, активна е и много любознателна и впечатлителна. Ще помоля за вашето мнение, за което предворително благодаря !

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Иванова,
   Pedi-Active не е предназначен за третиране на състояния като будене нощем или неспокоен сън, още повече, че през деня не наблюдавате нервност или хиперактивност.
   За по-спокойния сън нощем препоръчваме детския Магнезий на Animal Parade.

 12. Петкова

  Здравейте,
  поръчах Педи-Актив заедно с магнезий и омеги. Мога ли да ги давам в комбинация и по каква схема? Синът ми е 7г и 6м, първи клас, като целта е да туширам лека нервност и избухливост и подобряване на концентрацията. Детето не е хиперактивно. Спортува, движи се активно и е натоварено с много допълнителни уроци. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Петкова,
   може да комбинирате трите продукта като преди обяд давате детския Магнезий + детска Омега 3/6/9, а през втората половина на деня давате Pedi-Active. Щом детето не е хиперактивно, достатъчно е да давате по 1 таблетка дневно от всяка добавка.

 13. Кремена Савова

  До скоро го поръчвах от Щатите и се радвам, че го виждам в един от любимите ми сайтове, при това на достъпна цена! Продукта е уникален – нищо друго не даде толкова добър ефект на дъщеря ми, колкото Pedi-active.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.