ФЕЯТА на ЗЪБКИТЕ с Пробиотик – Animal Parade (Ванилия, 90 бр)

(12 клиентски отзива)

54.90лв.

Animal Parade TOOTH FAIRY – Феята на зъбките с калций и витамин д за деца - ПРОБИОТИЦИ, ЗЪБИ И ДЕНТАЛНО ЗДРАВЕ от Natures.
ФЕЯТА на ЗЪБКИТЕ с Пробиотик – Animal Parade (Ванилия, 90 бр)

54.90лв.

Срок на годност: 30.06.2025 г.

Код: 29948 | Съдържание: 90 таблетки

Висококачествена добавка с уникална формула, създадена специално, за да поддържа здрави детските зъби и венци. Съдържа дентален Пробиотичен комплекс от два натурални пробиотика (L. acidophilus и S. salivarius M18), които не позволяват на лошите бактерии да се развиват в устната кухина. Към тях са добавени и натурален Калций и Витамин Д3 за правилния растеж и здравината на зъбите. Приемът на Феята на Зъбките с Пробиотик – Tooth Fairy на Animal Parade® благоприятства лечението на зъбни инфекции и възпаления на венците. Допринася за намаляване на риска от дентални заболявания, включително от поява на зъбен кариес. Не съдържа захар, а ксилитол и има чудесен вкус на ванилия.

Феята на Зъбките за Деца от Animal Parade® – Световен Бранд No.1 Витамини за Деца

Калцият е жизненоважен минерал за човешкото тяло. Той е основният градивен елемент за костите и зъбите и спомага за тяхната здравина и плътност. Калцият е необходим за правилното развитие не само на костите и зъбите, но и за нормалното функциониране на мускулите и на сърцето. Друга важна функция на калция в човешкия организъм е свързана с правилното кръвосъсирване и провеждане на нервни импулси. Дефицитът му и при децата, и при възрастните се свързва с редица здравословни проблеми и е причина костите да бъдат крехки и предразположени към фрактури.

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм. Той има съществена роля за физическото развитие и здравословния растеж на децата. Наричан е също „слънчевият витамин“, защото тялото ни може да го произвежда само в кожата чрез слънчева светлина. Витамин Д3 (Холекалциферол) е най-важната физиологична форма на витамина в нашия организъм. Той допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Съдейства за оптималната здравина и растеж на зъбите и костите и оказва благоприятно въздействие върху нервната система.

L. acidophilus е вид полезна бактерия от семейство Лактобацилови (Lactobacillaceae), която обитава естествено човешката микрофлора. Тя ускорява процеса на регенерация на лигавиците, произвежда антитела срещу патогенните микроорганизми и участва в синтеза на различни ензими, минерали и витамини.

S. salivarius M 18 е вид пробиотична бактерия, която спомага за подобряване на устната хигиена. Научни изследвания показват, че тя може да намали възпалителните процеси в устната кухина и да предотврати развитието на кариеси и пародонтоза. Използва се успешно при лечение с потенциално вредни бактерии, като например Streptococcus pyogenes.

Феята на Зъбките с Пробиотик – Tooth Fairy на Animal Parade® е висококачествена добавка с уникална формула, без аналог, създадена специално, за да поддържа здрави детските зъби и венци. Съдържа специален дентален Пробиотичен комплекс, чието действие е подсилено с изграждащите зъбките микронутриенти – Витамин Д3 и Калций. Денталните пробиотици L. acidophilus и S. salivarius M 18 не позволяват на лошите бактерии да се развиват в устната кухина и поддържат здравословното състояние на детските зъби и венци. Докато комбинацията от Витамин Д3 (Холекалциферол) и Калций спомага за правилния растеж и здравината на зъбите на децата.

Приемът на Феята на Зъбките с Пробиотик – Tooth Fairy на Animal Parade благоприятства лечението на зъбни инфекции и възпаления на венците. Допринася за намаляване на риска от дентални заболявания, включително риска от поява на зъбен кариес. В допълнение, включените в състава Витамин Д3 и Калций оказват положителен ефект също и върху развитието на детската костна система. Таблетките за смучене/дъвчене имат форма на животинки и чудесен вкус на ванилия, което прави приемът им още по-приятен за децата. Те не съдържат добавена захар, а натурален подсладител (естествен монозахарид) – ксилитол. Той допринася за здравето на устната кухина и допълнително предпазва детските зъби от кариес.

Предимства на Феята на Зъбките с Пробиотик – Tooth Fairy на Animal Parade:

 • Висококачествена добавка с уникална формула, без аналог, създадена специално, за да поддържа здрави детските зъби и венци.
 • Съдържа специален дентален Пробиотичен комплекс, в комбинация с изграждащите зъбите Витамин Д3 и Калций.
 • Съдържа синергична комбинация от два доказани натурални пробиотика – S. salivarius М18 и L. acidophilus.
 • Благоприятства лечението на зъбни инфекции и възпаления на венците.
 • Допринася за намаляване на риска от дентални заболявания, включително риска от поява на зъбен кариес.
 • Спомага за правилния растеж и здравината на детските зъби.
 • Таблетките за смучене/дъвчене имат форма на животинки и чудесен вкус на ванилия, което прави приемът им още по-приятен за децата.
 • Специална формула без добавена захар, включваща натуралния подсладител ксилитол, който поддържа здравето на устната кухина и предпазва детските зъби от кариес.
 • Висококачествен състав, без глутен, соя, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.

За деца над 2 години: Профилактичен и превантивен прием – 1 път дневно х 1 дъвчаща таблетка. При дентални заболявания и лоша устна хигиена – 1 път дневно х 2 дъвчащи таблетки.

Таблетките първо се смучат и след омекване могат да се сдъвчат. Таблетките могат и да се стриват, ако е необходимо. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, добавена захар, соя и други алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО. 

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

2 табл.

ВИТАМИНИ
Витамин Д3 олекалциферол)

5 µg
200 IU

10 µg
400 IU

МИНЕРАЛИ
Калций

150 mg

300 mg

ДРУГИ СЪСТАВКИ
L. acidophilus (2 млрд. жизнеспособни клетки)

10 mg

20 mg

S. salivarius M18 (1 млрд. жизнеспособни клетки)

5 mg

10 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

12 отзива за ФЕЯТА на ЗЪБКИТЕ с Пробиотик – Animal Parade (Ванилия, 90 бр)

 1. Геновева Генова

  Здравейте сина ми е на 1.9г. Мога ли да дам от „Феята на зъбките“ и каква доза? Взех и от дъвчащите мултивитамини, дали може да му редувам по 1тб. един ден, и от другата друг ден?

  • VITAMAG

   Здравейте Геновева Генова,
   Тъй като има частично застъпване на пробиотика в двата продукта, вариантът е давате максимум по 1 таблетка за дъвчене от двата продукта дневно или да ги редувате през ден.

 2. Мартина Валентинова

  Здравейте мога ли да давам Animal Parade в комбинация с Immune booster?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартина Валентинова,
   Потвърждаваме, че може, но следва да се съобрази дозата да бъде не повече от 1 таблетка дневно, заради припокриване на част от съставките в двата продукта. Може да ги редувате през ден, а другият вариант е да давате максимум по 1 таблетка от единия продукт преди обяд и 1 таблетка от другия продукт – след обяд.

 3. Петя Маркова

  Здравейте, още веднъж благодаря за консултациите, ще поръчам и други продукти от вашия магазин 🙂

 4. Nikoletta_Ilieva

  Отразяват се страхотно на дъщеря ми, сега ще поръчам и за баткото.

 5. Рада Иванова

  Зъболекарят ни препоръча този продукт и след 3-седмичен редовен прием смятам, че има добър ефект.

 6. Елеонора манчева

  Продуктът е превъзходен!

 7. rusinova.radostina

  Лесна поръчка и изключително бърза доставка. Надявам се малкия да ги хареса!

 8. Кобатова

  От години ползваме Феята на зъбките като преди поръчвах от Щатите. Продукта е уникален. Радвам се, че вече ги има и в България.

 9. Стиляна Георгиева

  Давам по 1 таблетка от Феята на зъбките на сина ми по предписание на зъболекар. Дано да останем доволни.

 10. Доротея Ливринева

  И моето момче им хареса ваниловия вкус

 11. Тодор Узунов

  Състава на този продукт е предназначен за растежа на височина, касателството със зъбите е една малка част, това малко ни обърка…

 12. Елизабет Минчева

  Харесахме ги на вкус, състава също е добър.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Феята на Зъбките за Деца от Animal Parade® – Световен Бранд No.1 Витамини за Деца

Калцият е жизненоважен минерал за човешкото тяло. Той е основният градивен елемент за костите и зъбите и спомага за тяхната здравина и плътност. Калцият е необходим за правилното развитие не само на костите и зъбите, но и за нормалното функциониране на мускулите и на сърцето. Друга важна функция на калция в човешкия организъм е свързана с правилното кръвосъсирване и провеждане на нервни импулси. Дефицитът му и при децата, и при възрастните се свързва с редица здравословни проблеми и е причина костите да бъдат крехки и предразположени към фрактури.

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм. Той има съществена роля за физическото развитие и здравословния растеж на децата. Наричан е също „слънчевият витамин“, защото тялото ни може да го произвежда само в кожата чрез слънчева светлина. Витамин Д3 (Холекалциферол) е най-важната физиологична форма на витамина в нашия организъм. Той допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Съдейства за оптималната здравина и растеж на зъбите и костите и оказва благоприятно въздействие върху нервната система.

L. acidophilus е вид полезна бактерия от семейство Лактобацилови (Lactobacillaceae), която обитава естествено човешката микрофлора. Тя ускорява процеса на регенерация на лигавиците, произвежда антитела срещу патогенните микроорганизми и участва в синтеза на различни ензими, минерали и витамини.

S. salivarius M 18 е вид пробиотична бактерия, която спомага за подобряване на устната хигиена. Научни изследвания показват, че тя може да намали възпалителните процеси в устната кухина и да предотврати развитието на кариеси и пародонтоза. Използва се успешно при лечение с потенциално вредни бактерии, като например Streptococcus pyogenes.

Феята на Зъбките с Пробиотик – Tooth Fairy на Animal Parade® е висококачествена добавка с уникална формула, без аналог, създадена специално, за да поддържа здрави детските зъби и венци. Съдържа специален дентален Пробиотичен комплекс, чието действие е подсилено с изграждащите зъбките микронутриенти – Витамин Д3 и Калций. Денталните пробиотици L. acidophilus и S. salivarius M 18 не позволяват на лошите бактерии да се развиват в устната кухина и поддържат здравословното състояние на детските зъби и венци. Докато комбинацията от Витамин Д3 (Холекалциферол) и Калций спомага за правилния растеж и здравината на зъбите на децата.

Приемът на Феята на Зъбките с Пробиотик – Tooth Fairy на Animal Parade благоприятства лечението на зъбни инфекции и възпаления на венците. Допринася за намаляване на риска от дентални заболявания, включително риска от поява на зъбен кариес. В допълнение, включените в състава Витамин Д3 и Калций оказват положителен ефект също и върху развитието на детската костна система. Таблетките за смучене/дъвчене имат форма на животинки и чудесен вкус на ванилия, което прави приемът им още по-приятен за децата. Те не съдържат добавена захар, а натурален подсладител (естествен монозахарид) – ксилитол. Той допринася за здравето на устната кухина и допълнително предпазва детските зъби от кариес.

Предимства на Феята на Зъбките с Пробиотик – Tooth Fairy на Animal Parade:

 • Висококачествена добавка с уникална формула, без аналог, създадена специално, за да поддържа здрави детските зъби и венци.
 • Съдържа специален дентален Пробиотичен комплекс, в комбинация с изграждащите зъбите Витамин Д3 и Калций.
 • Съдържа синергична комбинация от два доказани натурални пробиотика – S. salivarius М18 и L. acidophilus.
 • Благоприятства лечението на зъбни инфекции и възпаления на венците.
 • Допринася за намаляване на риска от дентални заболявания, включително риска от поява на зъбен кариес.
 • Спомага за правилния растеж и здравината на детските зъби.
 • Таблетките за смучене/дъвчене имат форма на животинки и чудесен вкус на ванилия, което прави приемът им още по-приятен за децата.
 • Специална формула без добавена захар, включваща натуралния подсладител ксилитол, който поддържа здравето на устната кухина и предпазва детските зъби от кариес.
 • Висококачествен състав, без глутен, соя, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.
КАК СЕ ПРИЕМА

За деца над 2 години: Профилактичен и превантивен прием – 1 път дневно х 1 дъвчаща таблетка. При дентални заболявания и лоша устна хигиена – 1 път дневно х 2 дъвчащи таблетки.

Таблетките първо се смучат и след омекване могат да се сдъвчат. Таблетките могат и да се стриват, ако е необходимо. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, добавена захар, соя и други алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО. 

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

2 табл.

ВИТАМИНИ
Витамин Д3 олекалциферол)

5 µg
200 IU

10 µg
400 IU

МИНЕРАЛИ
Калций

150 mg

300 mg

ДРУГИ СЪСТАВКИ
L. acidophilus (2 млрд. жизнеспособни клетки)

10 mg

20 mg

S. salivarius M18 (1 млрд. жизнеспособни клетки)

5 mg

10 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

ОТЗИВИ (12)

12 отзива за ФЕЯТА на ЗЪБКИТЕ с Пробиотик – Animal Parade (Ванилия, 90 бр)

 1. Геновева Генова

  Здравейте сина ми е на 1.9г. Мога ли да дам от „Феята на зъбките“ и каква доза? Взех и от дъвчащите мултивитамини, дали може да му редувам по 1тб. един ден, и от другата друг ден?

  • VITAMAG

   Здравейте Геновева Генова,
   Тъй като има частично застъпване на пробиотика в двата продукта, вариантът е давате максимум по 1 таблетка за дъвчене от двата продукта дневно или да ги редувате през ден.

 2. Мартина Валентинова

  Здравейте мога ли да давам Animal Parade в комбинация с Immune booster?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартина Валентинова,
   Потвърждаваме, че може, но следва да се съобрази дозата да бъде не повече от 1 таблетка дневно, заради припокриване на част от съставките в двата продукта. Може да ги редувате през ден, а другият вариант е да давате максимум по 1 таблетка от единия продукт преди обяд и 1 таблетка от другия продукт – след обяд.

 3. Петя Маркова

  Здравейте, още веднъж благодаря за консултациите, ще поръчам и други продукти от вашия магазин 🙂

 4. Nikoletta_Ilieva

  Отразяват се страхотно на дъщеря ми, сега ще поръчам и за баткото.

 5. Рада Иванова

  Зъболекарят ни препоръча този продукт и след 3-седмичен редовен прием смятам, че има добър ефект.

 6. Елеонора манчева

  Продуктът е превъзходен!

 7. rusinova.radostina

  Лесна поръчка и изключително бърза доставка. Надявам се малкия да ги хареса!

 8. Кобатова

  От години ползваме Феята на зъбките като преди поръчвах от Щатите. Продукта е уникален. Радвам се, че вече ги има и в България.

 9. Стиляна Георгиева

  Давам по 1 таблетка от Феята на зъбките на сина ми по предписание на зъболекар. Дано да останем доволни.

 10. Доротея Ливринева

  И моето момче им хареса ваниловия вкус

 11. Тодор Узунов

  Състава на този продукт е предназначен за растежа на височина, касателството със зъбите е една малка част, това малко ни обърка…

 12. Елизабет Минчева

  Харесахме ги на вкус, състава също е добър.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.