За Имунитет – ИМУНОБУСТЕР – Animal Parade (Боровинка, 90 бр)

(44 клиентски отзива)

34.90лв.

Animal Parade ИМУНОБУСТЕР с Пробиотици за деца за имунитет от Natures.
За Имунитет – ИМУНОБУСТЕР – Animal Parade (Боровинка, 90 бр)

34.90лв.

Срок на годност: 31.03.2025 г.

Код: 29978 | Съдържание: 90 таблетки

Висококачествена добавка, под формата на таблетки за смучене, с приятен вкус на боровинка. Уникална формула, съдържаща подбрани натурални Витамини и Минерали, специален патентован комплекс от Растителни екстракти (като Куркума, Шийтаке) и добавен Пробиотик L. acidophilus. За Имунитет – Имунобустер за Деца на Animal Parade® по естествен начин подсилва детския имунитет и защитните сили на детския организъм срещу бактерии, вируси и инфекции. Подпомага процеса на оздравяване при грип и настинка, осигурява антиоксидантна защита и поддържа здравето на стомашно-чревния тракт при децата. 

Имунобустер за Деца от Animal Parade® – Световен Бранд No.1 Витамини за Деца

За Имунитет – Имунобустер за Деца на Animal Parade® е висококачествена добавка, под формата на фини таблетки за смучене/дъвчене с форма на животинки и с чудесен вкус на боровинка. Отличава се с уникална формула, която съдържа подбрани натурални Витамини и Минерали, специален патентован комплекс от Растителни екстракти като Куркума и Шийтаке и добавен пробиотик L. аcidophilus. Съставът на продукта е изцяло съобразен с нуждите на детския организъм. Съдържа селекция от Витамини и Минерали с доказани антиоксидантни свойства. Използваните във формулата натурални екстракти, сред които противовъзпалителното растение Куркума и лечебната гъба Шийтаке имат зебележителен ефект върху защитните сили на детския организъм в борбата с микробите, вирусите и инфекциите. Добавеният пробиотик L. аcidophilus подпомага стомашно-чревната функция. Облекчава дискомфорта, ускорява процеса на регенерация на лигавиците. Също така, произвежда антитела срещу патогенните микроорганизми и участва в синтеза на различни ензими, минерали и витамини.  

Приемът на За Имунитет – Имунобустер за Деца на Animal Parade допринася за нормалната функция на имунната система на децата и спомага за по-бързото повишаване на детския имунитет по напълно естествен начин, благодарение на натуралния произход на подбраните активни съставки. Осигурява ефективна антиоксидантна защита на детския организъм от свободните радикали. Предлага се под формата на таблетки за смучене/дъвчене с формата на животинки, което прави приемът им още по-приятен за децата. Има приятен плодов вкус на боровинка, който се харесват от малчуганите. 

Предимства на За Имунитет – Имунобустер за Деца на Animal Parade:

 • Притежават специална формула, предназначена за децата по форма, вид и количество.
 • Съдържат уникална комбинация от подбрани натурални Витамини и Минерали, специален патентован комплекс от Растителни екстракти като Куркума и Шийтаке и добавен пробиотик L. аcidophilus.
 • Съдържа селекция от Витамини и Минерали с доказани антиоксидантни свойства.
 • Допринася за повишаване на детския имунитет по напълно естествен начин, благодарение на натуралния произход на подбраните активни съставки.
 • Осигурява ефективна антиоксидантна защита на детския организъм от свободните радикали. 
 • Използваните във формулата натурални екстракти, сред които противовъзпалителното растение Куркума и лечебната гъба Шийтаке имат зебележителен ефект върху защитните сили на детския организъм в борбата с микробите, вирусите и инфекциите.
 • Добавеният пробиотик L. аcidophilus в състава подпомага стомашно-чревната функция, облекчава дискомфорта и произвежда антитела срещу патогенните микроорганизми.
 • Таблетките за смучене/дъвчене се предлагат във форма на животинки, което прави приемът им още по-приятен за децата.
 • Предлага се с приятен плодов вкус на боровинка, който се харесва от малчуганите. 
 • Висококачествен състав, без глутен, аспартам, алергени, изкуствени оцветители, изкуствени подсладители, консерванти или ГМО.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.

За деца над 2 години: Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 дъвчаща таблетка. При конкретни случаи (настинка, грип, слаб имунитет) – 2 пъти дневно х 1 дъвчаща таблетка.

Таблетките първо се смучат и след омекване могат да се сдъвчат. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, аспартам, лактоза, алергениизкуствени оцветители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

2 табл.

ВИТАМИНИ
Витамин A (Бета-каротин)

750 μg

1500 μg

Витамин C (Lаскорбинова киселина)

30 mg

60 mg

Витамин E (D-алфа токоферил ацетат)

10 mg

20 mg

МИНЕРАЛИ
Цинк (Монометионин)

0.95 mg

1.9 mg

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Патентован комплекс за повишаване на детския имунитет
(концентрат от гроздов сок, безкофеинов китайски зелен чай, куркума, маслинен лист, шийтаке мицел)

15 mg

30 mg

L. acidophilus (8 милиона жизнеспособни клетки)

50 μg

100 μg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

44 отзива за За Имунитет – ИМУНОБУСТЕР – Animal Parade (Боровинка, 90 бр)

 1. Л.Миланоеа

  Много съм доволна !Имам деца на 6 и 3,5 години .Давам ги от ноември месец в комбинация е инер еър .Трябва ли да правя почивка или мога да им ги дявам до лятото?

  • VITAMAG

   Здравейте Л.Миланоеа,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   В общия случай двата продукта могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 2. VITAMAG

  Здравейте Кирилова,
  В общия случай Имунобустер и Inner Ear могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 3. Михаела Цонева

  Здравейте, имам деца на 7 и на 2,6г. Мога да давам в комбинация имунобистера+ магнезии+мултивитамини и по колко таблетки?

  • VITAMAG

   Здравейте Михаела Цонева,
   Може да комбинирате Имунобустер с Магнезий или Мултивитамини с Магнезий. Комбинацията на Мултивитамините и Имунобустера не е препоръчителна, тъй като съставът е доста сходен. Максималната доза на продуктите е по 2 табл. дневно.

 4. Ива Попова

  Здравейте! Детето ми е на 5 години, всяка зима е болен в месеца поне по 2 пъти, тази зима започнахме с витамините в комбинация с пробиотик и съм очарована! Приема ги от октомври, като до сега (януари м.) боледува веднъж и то не беше нищо сериозно! Със сигурност ще ги приема и за напред!

 5. Мирела

  Аз съм много доволна, давам го на двете си деца на 5 и на 2 години, мога ли да го съчетая с inner ear?

  • VITAMAG

   Здравейте Мирела,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да комбинирате двата продукта в профилактичните им дози от по 1 таблетка дневно.

 6. Десислава Савова

  Здравейте може ли да се дава имунобустер заедно с пчелно млечице

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Савова,
   Има частично застъпване в състава на продуктите. Вариантът за комбинация на Пчелното млечице и Имунобустера е да ги редувате през ден.

 7. Деси Китонова

  Здравейте, интересува ме за дете на 3г. по 1 или 2 капсули на ден. На самата опаковка пише да се дават по 2 на ден, а на българската лепенка пише по 1 на ден?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси Китонова,
   Указанията за употреба на продукта са както следва: Профилактичен и превантивен прием – по 1 дъвчаща таблетка дневно. При настинки, грип, слаб имунитет – по 2 дъвчащи таблетки дневно.

 8. Цветелина Атанасова

  Здравейте,интересувам ме таблетки желирани ли са или не са?

  • VITAMAG

   Здравейте Цветелина Атанасова,
   Таблетките Имунобустер не са желирани. Те са твърди дъвчащи таблетки с приятен вкус на боровинка.

 9. Вероника Братанова

  Здравейте! Откакто започнах да ги давам сме много доволни. Преди това имахме период от месеци постоянно боледуване… Давам ги на дете на 4 год. , Започнах с по 2 Табл на ден, докато се закрепи, така ли да продължа или да намаля дозата на 1 табл на ден? Може ли да се комбинира с други витамини или се редуват? Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Вероника Братанова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   За комбинация с други витамини следва да се съобрази съставът на двата продукта. Профилактично може да давате по 1 таблетка за дъвчене дневно от Имунобустера, а ако има проблем (настинка, вируси, слаб имунитет) може да се дават до 2 таблетки за дъвчене дневно.

 10. lili_lom95

  Днес ги получихме,моят син е на 8 г .и не спира да боледува по три четири дни е на училище и после по 10 дни вкъщи ,надявам се да ни помогнат четох много отзиви тук и се реших да ги взема дано да има ефект и да се закрепи да не боледува толкова често .

 11. Евелина

  Вече трета зима пием имунобустера. Детето го пие без проблем, макар че е доста странен на вкус. Две зими се разминавахме с грипа и не се ме боледували сериозно.

 12. Боян Тишев

  Изписаха ни тези витамини за деца на Animalparade. От месец детето го взима редовно и виждаме подобрение. Иначе е кошмар в детската градина, защото постоянно сме с температури, кашлици и нос.

 13. Mariya Kirkova

  Купувам го от няколко години всяка зима. Децата бяха свикнали с мултивитамините въпреки странния вкус, но тази година ни направи впечатление, че вкусът е по-приятен и остатъчният вкус не е гаден. Децата много ги харесаха и сега поръчахме още една опаковка.

 14. Ивелина

  За сега и ние сме от доволните…. Колко време се прави почивка… може ли да се замени с мултивитамините ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ивелина,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да редувате Имунобустера с Витамини Голд за Деца, които имат доста пречистен натурален състав и не е необходимо да правите пауза. След приключване на опаковката може веднага да продължите с тях и по този начин взаимно да ги редувате в дългосрочен план с почивка единствено през лятото.

 15. Александра

  Здравейте. Искам да попитам продуктът може ли да се комбинира с Inner Ear за задна хрема ? За дете на на 4 г и 10 месеца става въпрос. Благодаря предварително

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александра,
   потвърждаваме, че Immune Booster може да се комбинира с Inner Ear за задна хрема като в този случай дневната доза за дете на почти 5 години е по 1 таблетка от всяко. За предпочитане е да разделите приема в различни части на деня.

 16. Илиана Донкова

  Здравейте, а могат ли да се поглъщат цели, че й е трудно заради вкуса да ги дъвче

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Илиана Донкова,
   да, по-големи деца могат да поглъщат таблетките цели. Също така е възможно да се строшат на по-малки парченца, с което допълнително да се улесни приема.

 17. Vivian Simova

  Рядко откриваме хубави продукти за деца без добавени захари и ефикасни. Тези витамини за дечица ми харесаха, защото преди давахме мултивитамини марсианци, но нещо не дадохда резултат. Сега откакто пием тези не сме със запушено носле през седмица.

 18. Светлин Илиев

  Много хубав състав има продукта и го поръчахме. Децата го харесаха и нямаме проблем с приема. Малката беше болничка и като започна тези мултивитамини за деца се оправи доста бързо.

 19. Nas

  Здравейте! Детето ми е с бронхит има назначен антибиотик Могат ли да се приемат в комбинйция с антибиотика и другата добавка ( Innerear при задна хрема )

  • VITAMAG

   Здравейте Nas,
   Имунобустер може да се приема в комбинация с Animal Parade Inner Ear, в доза от по една дъвчаща таблетка дневно от всяко. Относно паралелния прием с антибиотика: добавките на Natures Plus са изцяло натурални, не съдържат синтетични вещества и в този смисъл са принципно съвместими с антибиотици, като е желателно приемът да става след храненията. Предвид, че не споменавате конкретния вид лекарство, все пак препоръчваме комбинацията да се потвърди и от лекуващия лекар и при необходимост да се отложи след приключване на курса с антибиотика.

 20. Мими

  Здравейте искам да попитам дали този продукт може да се комбинира с нещо за засилване на апетита от детската серия за дете на 3години и половина

 21. Миряна

  Искам да попитам как се приемат таблетките преди,след или по време на хранене

  • VITAMAG

   Здравейте Миряна,

   Препоръчваме ИМУНОБУСТЕР да се дава по време на, или незабавно след хранене.

 22. marieta_temelkova

  Синът ми ги изплю с първия прием, а дъщеря ми ги обожава…лично аз не ги харесвам на вкус, но намирам начин да ги давам, защото съставът е добър.

 23. emma_21

  Опитвали сме от почти всички продукти на Анимал парад и като цяло сме много доволни от действието им. Повечето от продуктите децата харесаха от пръв път, други впоследствие привикнаха да пият. Имунобустера обаче и до ден днешен го отказват, заради аромата на натуралните съставки, които са вложени в него. Стривам го и го давам със сок.

 24. Дияна Господинова

  Здравейте, а може ли да се дават с плодове с лъжичка.

  • VITAMAG

   Здравейте Дияна Господинова,
   да, може – дори е препоръчително.

 25. Еманоела Павлова

  Здравейте, може ли да ги гълтат с течност разделени на 2-3 парченца? Вкуса не им харесва. Може ли да се приемат вечер по време на вечеря?

  • VITAMAG

   Здравейте Еманоела Павлова,
   Да, може да се гълтат с течност и е желателно да се приемат по време на хранене (вкл. по време на вечеря).
   Може да ги разделяте на парченца или да ги стривате – както намерите за по-практично.

 26. Траяна

  На нас също не ни допадна вкуса в началото, но постепенно детето посвикна да ги дъвче. А и аз от самото начало бях с нагласата, че ще търся начин да ги давам, тъй като беше коректно посочено, че има натурални аромати.

 27. emka.ivanova

  Синът ми ги взема от месец, и смятам че му се отразяват страхотно – не сме лягали болни, за разлика от преди (през седмица-две). Вкусът не му пречи, взима ги с удоволствие. Много съм доволна.

 28. Краси Радева

  Добър състав, но отвратителен вкус. За разлика от всички останали продукти на марката, които съм ползвала.

 29. Деница

  Могат ли да се комбинират с домашен сироп от бъзак при три годишно дете?

  • VITAMAG

   Здравейте Деница,
   да, може да се комбинират – съставките на бъзака не се припокриват с тези на Имунобустера.

 30. диана

  Американски продукт за деца с изключително добро съдържание, а вкуса ужасен /между зеле и броколи/, опитах ги и на мен ми се повдигна от този вкус.

 31. Красимира Бобова

  Здравейте, за дете на 1,4г може ли да се дава тази добавка?

  • VITAMAG

   Здравейте Красимира Бобова,
   според нас детето е все още твърде малко, за да може да дъвче (макар и таблетките да са меки). Относно състава – възможно е да ги приема, но трябва да му ги стривате на прах и давате с течност. За дете на 1.4г се дава не повече от 1 таблетка на ден.

 32. Анастасия

  Дъщеря ми свикна да ги пие само с плодов сок, състава е много добър, откакто ги давам е здрава и с по-голям апетит.

 33. Ивета

  Здравейте, колко време без почивка могат да се приемат от дете на 4г.? Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Ивета,
   2-3 месеца могат и е желателно да се приемат без почивка. Това е валидно за почти всеки продукт от детската серия Animal Parade. Това е и причината опаковките да са по-големи в сравнение с конвенционалните и да съдържат 90 таблетки (с дневен прием 1-2 табл).

 34. Теди

  Давам го само със сок, иначе не искат да ги премат.

 35. Мария Влашкина

  Очарована съм, много добра комбинация от съставки за имунитета, същевременно малките животинки се приемат без никакви възражения от дъщеря ми!

 36. Ивелина Цанкова

  Току що ги получихме и започваме да ги приемаме, надявам се, че ще има ефект от тях и благодаря за книжката!

 37. Боряна Тодорова

  Още сме много малки и затова първо му ги стривам, а след това давам със сок. Надявам се да подействат бързо.

 38. Ралица Великова

  При нас резултата наистина е удивителен – в най-болното време останаха здрави, ходят редовно на градина, имат голям апетит. Качеството е несравнимо с който и друг имуностимулант на пазара.

 39. Stefania Koleva

  V nachaloto ne iskashe da gi davche, no veche niamame problemi, sega mu stana navik i efekta e zabelejitelen!

 40. Вилдан

  По аптеките няма ли го ???

  • VITAMAG

   Здравейте Вилдан,
   продуктите са вече заредени във всички аптечни дистрибутори в страната (Фьоникс, Софарма Трейдинг и др.). Тъй като марката е нова за българския пазар, повечето аптеки все още работят чрез конкретна поръчка и Ви съветваме да заявите търсения продукт пред обслужващия фармацевт. До 1 ден след това заявеният от Вас продукт ще бъде в аптеката. Към днешна дата можем да твърдим със сигурност, че ни има в аптеки Фрамар и очакваме скоро да можете да ни намирате и в другите големи вериги. Благодарим за разбирането и търпението.

 41. Димка Иванова

  Поръчах ги, получихме и книжка, страхотна изненада! А децата си харесват формичките и ги вземат с удоволствие!

 42. Вяра Каменова

  Пробвахме няколко продукта на Animal Parade, които много харесахме. Но имунобустера… синът ми упорито отказва да го приеме като таблетка, и затова го стривам и давам със сок. Иначе ефектът от всички продукти е забележителен!

 43. Пенка Димитрова

  Стривам го и го давам със сок, защото иначе се усеща естествения аромат на вложените билки. Откъм ефект – засега добре, изглежда имаме по-добър апетит и не се запушва нослето.

 44. Желка Найденова

  Откакто ги давам, децата боледуват доста по-рядко и се надявам ефекта да е дългосрочен.

 45. Станка Тонева

  Здравейте, искам да питам дали таблетките могат лесно да се стриват и приемат с течност, защото детето е още малко и не може да ги гълта ?

  • VITAMAG

   Здравейте Станка Тонева,
   таблетките са дъвчащи и не е нужно детето да може да ги гълта директно.
   Ако все пак държите да ги направите още по-лесни за усвояване, може безпроблемно да му ги стриете и да ги приеме с храна или течност.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Имунобустер за Деца от Animal Parade® – Световен Бранд No.1 Витамини за Деца

За Имунитет – Имунобустер за Деца на Animal Parade® е висококачествена добавка, под формата на фини таблетки за смучене/дъвчене с форма на животинки и с чудесен вкус на боровинка. Отличава се с уникална формула, която съдържа подбрани натурални Витамини и Минерали, специален патентован комплекс от Растителни екстракти като Куркума и Шийтаке и добавен пробиотик L. аcidophilus. Съставът на продукта е изцяло съобразен с нуждите на детския организъм. Съдържа селекция от Витамини и Минерали с доказани антиоксидантни свойства. Използваните във формулата натурални екстракти, сред които противовъзпалителното растение Куркума и лечебната гъба Шийтаке имат зебележителен ефект върху защитните сили на детския организъм в борбата с микробите, вирусите и инфекциите. Добавеният пробиотик L. аcidophilus подпомага стомашно-чревната функция. Облекчава дискомфорта, ускорява процеса на регенерация на лигавиците. Също така, произвежда антитела срещу патогенните микроорганизми и участва в синтеза на различни ензими, минерали и витамини.  

Приемът на За Имунитет – Имунобустер за Деца на Animal Parade допринася за нормалната функция на имунната система на децата и спомага за по-бързото повишаване на детския имунитет по напълно естествен начин, благодарение на натуралния произход на подбраните активни съставки. Осигурява ефективна антиоксидантна защита на детския организъм от свободните радикали. Предлага се под формата на таблетки за смучене/дъвчене с формата на животинки, което прави приемът им още по-приятен за децата. Има приятен плодов вкус на боровинка, който се харесват от малчуганите. 

Предимства на За Имунитет – Имунобустер за Деца на Animal Parade:

 • Притежават специална формула, предназначена за децата по форма, вид и количество.
 • Съдържат уникална комбинация от подбрани натурални Витамини и Минерали, специален патентован комплекс от Растителни екстракти като Куркума и Шийтаке и добавен пробиотик L. аcidophilus.
 • Съдържа селекция от Витамини и Минерали с доказани антиоксидантни свойства.
 • Допринася за повишаване на детския имунитет по напълно естествен начин, благодарение на натуралния произход на подбраните активни съставки.
 • Осигурява ефективна антиоксидантна защита на детския организъм от свободните радикали. 
 • Използваните във формулата натурални екстракти, сред които противовъзпалителното растение Куркума и лечебната гъба Шийтаке имат зебележителен ефект върху защитните сили на детския организъм в борбата с микробите, вирусите и инфекциите.
 • Добавеният пробиотик L. аcidophilus в състава подпомага стомашно-чревната функция, облекчава дискомфорта и произвежда антитела срещу патогенните микроорганизми.
 • Таблетките за смучене/дъвчене се предлагат във форма на животинки, което прави приемът им още по-приятен за децата.
 • Предлага се с приятен плодов вкус на боровинка, който се харесва от малчуганите. 
 • Висококачествен състав, без глутен, аспартам, алергени, изкуствени оцветители, изкуствени подсладители, консерванти или ГМО.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.
КАК СЕ ПРИЕМА

За деца над 2 години: Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 дъвчаща таблетка. При конкретни случаи (настинка, грип, слаб имунитет) – 2 пъти дневно х 1 дъвчаща таблетка.

Таблетките първо се смучат и след омекване могат да се сдъвчат. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, аспартам, лактоза, алергениизкуствени оцветители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

2 табл.

ВИТАМИНИ
Витамин A (Бета-каротин)

750 μg

1500 μg

Витамин C (Lаскорбинова киселина)

30 mg

60 mg

Витамин E (D-алфа токоферил ацетат)

10 mg

20 mg

МИНЕРАЛИ
Цинк (Монометионин)

0.95 mg

1.9 mg

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Патентован комплекс за повишаване на детския имунитет
(концентрат от гроздов сок, безкофеинов китайски зелен чай, куркума, маслинен лист, шийтаке мицел)

15 mg

30 mg

L. acidophilus (8 милиона жизнеспособни клетки)

50 μg

100 μg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

ОТЗИВИ (44)

44 отзива за За Имунитет – ИМУНОБУСТЕР – Animal Parade (Боровинка, 90 бр)

 1. Л.Миланоеа

  Много съм доволна !Имам деца на 6 и 3,5 години .Давам ги от ноември месец в комбинация е инер еър .Трябва ли да правя почивка или мога да им ги дявам до лятото?

  • VITAMAG

   Здравейте Л.Миланоеа,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   В общия случай двата продукта могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 2. VITAMAG

  Здравейте Кирилова,
  В общия случай Имунобустер и Inner Ear могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 3. Михаела Цонева

  Здравейте, имам деца на 7 и на 2,6г. Мога да давам в комбинация имунобистера+ магнезии+мултивитамини и по колко таблетки?

  • VITAMAG

   Здравейте Михаела Цонева,
   Може да комбинирате Имунобустер с Магнезий или Мултивитамини с Магнезий. Комбинацията на Мултивитамините и Имунобустера не е препоръчителна, тъй като съставът е доста сходен. Максималната доза на продуктите е по 2 табл. дневно.

 4. Ива Попова

  Здравейте! Детето ми е на 5 години, всяка зима е болен в месеца поне по 2 пъти, тази зима започнахме с витамините в комбинация с пробиотик и съм очарована! Приема ги от октомври, като до сега (януари м.) боледува веднъж и то не беше нищо сериозно! Със сигурност ще ги приема и за напред!

 5. Мирела

  Аз съм много доволна, давам го на двете си деца на 5 и на 2 години, мога ли да го съчетая с inner ear?

  • VITAMAG

   Здравейте Мирела,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да комбинирате двата продукта в профилактичните им дози от по 1 таблетка дневно.

 6. Десислава Савова

  Здравейте може ли да се дава имунобустер заедно с пчелно млечице

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Савова,
   Има частично застъпване в състава на продуктите. Вариантът за комбинация на Пчелното млечице и Имунобустера е да ги редувате през ден.

 7. Деси Китонова

  Здравейте, интересува ме за дете на 3г. по 1 или 2 капсули на ден. На самата опаковка пише да се дават по 2 на ден, а на българската лепенка пише по 1 на ден?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси Китонова,
   Указанията за употреба на продукта са както следва: Профилактичен и превантивен прием – по 1 дъвчаща таблетка дневно. При настинки, грип, слаб имунитет – по 2 дъвчащи таблетки дневно.

 8. Цветелина Атанасова

  Здравейте,интересувам ме таблетки желирани ли са или не са?

  • VITAMAG

   Здравейте Цветелина Атанасова,
   Таблетките Имунобустер не са желирани. Те са твърди дъвчащи таблетки с приятен вкус на боровинка.

 9. Вероника Братанова

  Здравейте! Откакто започнах да ги давам сме много доволни. Преди това имахме период от месеци постоянно боледуване… Давам ги на дете на 4 год. , Започнах с по 2 Табл на ден, докато се закрепи, така ли да продължа или да намаля дозата на 1 табл на ден? Може ли да се комбинира с други витамини или се редуват? Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Вероника Братанова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   За комбинация с други витамини следва да се съобрази съставът на двата продукта. Профилактично може да давате по 1 таблетка за дъвчене дневно от Имунобустера, а ако има проблем (настинка, вируси, слаб имунитет) може да се дават до 2 таблетки за дъвчене дневно.

 10. lili_lom95

  Днес ги получихме,моят син е на 8 г .и не спира да боледува по три четири дни е на училище и после по 10 дни вкъщи ,надявам се да ни помогнат четох много отзиви тук и се реших да ги взема дано да има ефект и да се закрепи да не боледува толкова често .

 11. Евелина

  Вече трета зима пием имунобустера. Детето го пие без проблем, макар че е доста странен на вкус. Две зими се разминавахме с грипа и не се ме боледували сериозно.

 12. Боян Тишев

  Изписаха ни тези витамини за деца на Animalparade. От месец детето го взима редовно и виждаме подобрение. Иначе е кошмар в детската градина, защото постоянно сме с температури, кашлици и нос.

 13. Mariya Kirkova

  Купувам го от няколко години всяка зима. Децата бяха свикнали с мултивитамините въпреки странния вкус, но тази година ни направи впечатление, че вкусът е по-приятен и остатъчният вкус не е гаден. Децата много ги харесаха и сега поръчахме още една опаковка.

 14. Ивелина

  За сега и ние сме от доволните…. Колко време се прави почивка… може ли да се замени с мултивитамините ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ивелина,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да редувате Имунобустера с Витамини Голд за Деца, които имат доста пречистен натурален състав и не е необходимо да правите пауза. След приключване на опаковката може веднага да продължите с тях и по този начин взаимно да ги редувате в дългосрочен план с почивка единствено през лятото.

 15. Александра

  Здравейте. Искам да попитам продуктът може ли да се комбинира с Inner Ear за задна хрема ? За дете на на 4 г и 10 месеца става въпрос. Благодаря предварително

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александра,
   потвърждаваме, че Immune Booster може да се комбинира с Inner Ear за задна хрема като в този случай дневната доза за дете на почти 5 години е по 1 таблетка от всяко. За предпочитане е да разделите приема в различни части на деня.

 16. Илиана Донкова

  Здравейте, а могат ли да се поглъщат цели, че й е трудно заради вкуса да ги дъвче

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Илиана Донкова,
   да, по-големи деца могат да поглъщат таблетките цели. Също така е възможно да се строшат на по-малки парченца, с което допълнително да се улесни приема.

 17. Vivian Simova

  Рядко откриваме хубави продукти за деца без добавени захари и ефикасни. Тези витамини за дечица ми харесаха, защото преди давахме мултивитамини марсианци, но нещо не дадохда резултат. Сега откакто пием тези не сме със запушено носле през седмица.

 18. Светлин Илиев

  Много хубав състав има продукта и го поръчахме. Децата го харесаха и нямаме проблем с приема. Малката беше болничка и като започна тези мултивитамини за деца се оправи доста бързо.

 19. Nas

  Здравейте! Детето ми е с бронхит има назначен антибиотик Могат ли да се приемат в комбинйция с антибиотика и другата добавка ( Innerear при задна хрема )

  • VITAMAG

   Здравейте Nas,
   Имунобустер може да се приема в комбинация с Animal Parade Inner Ear, в доза от по една дъвчаща таблетка дневно от всяко. Относно паралелния прием с антибиотика: добавките на Natures Plus са изцяло натурални, не съдържат синтетични вещества и в този смисъл са принципно съвместими с антибиотици, като е желателно приемът да става след храненията. Предвид, че не споменавате конкретния вид лекарство, все пак препоръчваме комбинацията да се потвърди и от лекуващия лекар и при необходимост да се отложи след приключване на курса с антибиотика.

 20. Мими

  Здравейте искам да попитам дали този продукт може да се комбинира с нещо за засилване на апетита от детската серия за дете на 3години и половина

 21. Миряна

  Искам да попитам как се приемат таблетките преди,след или по време на хранене

  • VITAMAG

   Здравейте Миряна,

   Препоръчваме ИМУНОБУСТЕР да се дава по време на, или незабавно след хранене.

 22. marieta_temelkova

  Синът ми ги изплю с първия прием, а дъщеря ми ги обожава…лично аз не ги харесвам на вкус, но намирам начин да ги давам, защото съставът е добър.

 23. emma_21

  Опитвали сме от почти всички продукти на Анимал парад и като цяло сме много доволни от действието им. Повечето от продуктите децата харесаха от пръв път, други впоследствие привикнаха да пият. Имунобустера обаче и до ден днешен го отказват, заради аромата на натуралните съставки, които са вложени в него. Стривам го и го давам със сок.

 24. Дияна Господинова

  Здравейте, а може ли да се дават с плодове с лъжичка.

  • VITAMAG

   Здравейте Дияна Господинова,
   да, може – дори е препоръчително.

 25. Еманоела Павлова

  Здравейте, може ли да ги гълтат с течност разделени на 2-3 парченца? Вкуса не им харесва. Може ли да се приемат вечер по време на вечеря?

  • VITAMAG

   Здравейте Еманоела Павлова,
   Да, може да се гълтат с течност и е желателно да се приемат по време на хранене (вкл. по време на вечеря).
   Може да ги разделяте на парченца или да ги стривате – както намерите за по-практично.

 26. Траяна

  На нас също не ни допадна вкуса в началото, но постепенно детето посвикна да ги дъвче. А и аз от самото начало бях с нагласата, че ще търся начин да ги давам, тъй като беше коректно посочено, че има натурални аромати.

 27. emka.ivanova

  Синът ми ги взема от месец, и смятам че му се отразяват страхотно – не сме лягали болни, за разлика от преди (през седмица-две). Вкусът не му пречи, взима ги с удоволствие. Много съм доволна.

 28. Краси Радева

  Добър състав, но отвратителен вкус. За разлика от всички останали продукти на марката, които съм ползвала.

 29. Деница

  Могат ли да се комбинират с домашен сироп от бъзак при три годишно дете?

  • VITAMAG

   Здравейте Деница,
   да, може да се комбинират – съставките на бъзака не се припокриват с тези на Имунобустера.

 30. диана

  Американски продукт за деца с изключително добро съдържание, а вкуса ужасен /между зеле и броколи/, опитах ги и на мен ми се повдигна от този вкус.

 31. Красимира Бобова

  Здравейте, за дете на 1,4г може ли да се дава тази добавка?

  • VITAMAG

   Здравейте Красимира Бобова,
   според нас детето е все още твърде малко, за да може да дъвче (макар и таблетките да са меки). Относно състава – възможно е да ги приема, но трябва да му ги стривате на прах и давате с течност. За дете на 1.4г се дава не повече от 1 таблетка на ден.

 32. Анастасия

  Дъщеря ми свикна да ги пие само с плодов сок, състава е много добър, откакто ги давам е здрава и с по-голям апетит.

 33. Ивета

  Здравейте, колко време без почивка могат да се приемат от дете на 4г.? Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Ивета,
   2-3 месеца могат и е желателно да се приемат без почивка. Това е валидно за почти всеки продукт от детската серия Animal Parade. Това е и причината опаковките да са по-големи в сравнение с конвенционалните и да съдържат 90 таблетки (с дневен прием 1-2 табл).

 34. Теди

  Давам го само със сок, иначе не искат да ги премат.

 35. Мария Влашкина

  Очарована съм, много добра комбинация от съставки за имунитета, същевременно малките животинки се приемат без никакви възражения от дъщеря ми!

 36. Ивелина Цанкова

  Току що ги получихме и започваме да ги приемаме, надявам се, че ще има ефект от тях и благодаря за книжката!

 37. Боряна Тодорова

  Още сме много малки и затова първо му ги стривам, а след това давам със сок. Надявам се да подействат бързо.

 38. Ралица Великова

  При нас резултата наистина е удивителен – в най-болното време останаха здрави, ходят редовно на градина, имат голям апетит. Качеството е несравнимо с който и друг имуностимулант на пазара.

 39. Stefania Koleva

  V nachaloto ne iskashe da gi davche, no veche niamame problemi, sega mu stana navik i efekta e zabelejitelen!

 40. Вилдан

  По аптеките няма ли го ???

  • VITAMAG

   Здравейте Вилдан,
   продуктите са вече заредени във всички аптечни дистрибутори в страната (Фьоникс, Софарма Трейдинг и др.). Тъй като марката е нова за българския пазар, повечето аптеки все още работят чрез конкретна поръчка и Ви съветваме да заявите търсения продукт пред обслужващия фармацевт. До 1 ден след това заявеният от Вас продукт ще бъде в аптеката. Към днешна дата можем да твърдим със сигурност, че ни има в аптеки Фрамар и очакваме скоро да можете да ни намирате и в другите големи вериги. Благодарим за разбирането и търпението.

 41. Димка Иванова

  Поръчах ги, получихме и книжка, страхотна изненада! А децата си харесват формичките и ги вземат с удоволствие!

 42. Вяра Каменова

  Пробвахме няколко продукта на Animal Parade, които много харесахме. Но имунобустера… синът ми упорито отказва да го приеме като таблетка, и затова го стривам и давам със сок. Иначе ефектът от всички продукти е забележителен!

 43. Пенка Димитрова

  Стривам го и го давам със сок, защото иначе се усеща естествения аромат на вложените билки. Откъм ефект – засега добре, изглежда имаме по-добър апетит и не се запушва нослето.

 44. Желка Найденова

  Откакто ги давам, децата боледуват доста по-рядко и се надявам ефекта да е дългосрочен.

 45. Станка Тонева

  Здравейте, искам да питам дали таблетките могат лесно да се стриват и приемат с течност, защото детето е още малко и не може да ги гълта ?

  • VITAMAG

   Здравейте Станка Тонева,
   таблетките са дъвчащи и не е нужно детето да може да ги гълта директно.
   Ако все пак държите да ги направите още по-лесни за усвояване, може безпроблемно да му ги стриете и да ги приеме с храна или течност.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.