Пробиотик + Пребиотик за Деца – Animal Parade (Горски Плодове, 30 бр)

(3 клиентски отзива)

39.90лв.

Изчерпан - Очаквайте скоро

Код: 29944 | Съдържание: 30 таблетки

Натурална добавка с веган състав, под формата на фини дъвчащи таблетки с вкус на горски плодове. Уникална формула без захар, създадена специално в подкрепа на стомашно-чревното здраве на децата. Включва цели 7 милиарда живи бактерии в 16 уникални щама, включително Lactobacillus bulgaricus! Съдържа специален Пробиотичен микс, който стимулира чревния микробиом, чието действие е допълнено от Пребиотичен комплекс от Фибри за по-здрави детски стомахчета. Приемът на Пробиотик + Пребиотик на Animal Parade® се отразява благоприятно на храносмилането при децата. Подкрепя имунната система и подпомага лечението при стомашно-чревни вируси и разстройства.

Пробиотик + Пребиотик за Деца от Animal Parade® – Световен Бранд No.1 Витамини за Деца

Пробиотиците поддържат баланса на чревната флора, като осигуряват на червата полезни бактерии, които могат да унищожат патогенните. Те също помагат за храносмилането и производството на витамини. Пробиотиците могат да съдържат различни микроорганизми. Най-чести са бактериите, принадлежащи към групите, наречени Lactobacillus и Bifidobacterium. Всеки от тези два рода бактерии включва няколко щама.

Пребиотиците подобряват перисталтиката и създават подходящи условия за развитие на бифидобактерии. Те помагат да бъдат усвоени витамините и минералите от организма.

Пробиотик + Пребиотик за Деца на Animal Parade® е висококачествена добавка под формата на фини дъвчащи таблетки с чудесен вкус на горски плодове и изцяло веган състав. Притежава уникална формула без захар, която е създадена специално в подкрепа на стомашно-чревното здраве на децата. Включва цели 7 милиарда живи бактерии в 16 уникални щама, включително българския Lactobacillus bulgaricus! Съдържа Пробиотичен микс с клинично тестван Специализиран щам, включващ комбинация от Pediococcus pentosaceus и Bifidobacterium longum, както и специален Пробиотичен микс, който стимулира чревния микробиом с Bifidobacterium infantis, Bacillus coagulans, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus и други полезни живи бактерии. Действието на тези два пробиотични микса е допълнено от уникален Пребиотичен комплекс от напълно натурални Фибри за по-здрави детски стомахчета. Пребиотичният комплекс от Фибри се състои от органична Акация, Зелен банан и екстракт от корен на Цикория.

Приемът на Пробиотик + Пребиотик за Деца на Animal Parade се отразява благоприятно на храносмилането и метаболизма на децата. Подкрепя имунитета и подпомага лечението при стомашно-чревни вируси и разстройства. Спомага за облекчаване на нередовния стомах при децата. Допринася за постигането на здравословна и балансирана чревна флора, което по естествен начин подобрява усвояването на хранителни вещества и подсилва имунната система на малчуганите. Може да се приема както с превантивна, така и с лечебна цел и да се комбинира с антибиотици.

Предимства на Пробиотик + Пребиотик за Деца на Animal Parade:

 • Висококачествен състав: Съдържа два специални Пробиотични микса + един Пребиотичен комплекс от Фибри.
 • Уникална формула: Включва цели 7 милиарда живи бактерии в 16 уникални щама, включително Lactobacillus bulgaricus.
 • Лесен и удобен прием: Предлагат се под формата на фини дъвчащи таблетки, които могат да се приемат навсякъде.
 • Имат чудесен вкус на горски плодове, който се харесва от децата.
 • Уникална формула без захар, с Ксилитол.
 • Отразява се благоприятно на храносмилането и метаболизма на децата.
 • Подкрепя имунитета и подпомага лечението при стомашно-чревни вируси и разстройства.
 • Спомага за облекчаване на нередовния стомах при децата.
 • Допринася за постигането и поддържането на здравословна и балансирана чревна флора, което увеличава усвояването на хранителни вещества.
 • 100% веган дъвчащи таблетки, без алергени като глутен, лактоза, соя, сусам, магнезиев стеарат и без изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.

За деца над 1 година: 1 дневно х 1 дъвчаща таблетка.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, захар, алергени, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

Общо въглехидрати

1 g

Ксилитол

1 g

Пробиотичен микс с клинично тестван Специализиран щам (5 млрд. живи бактерии / CFU):

Pediococcus pentosaceus KABP™ – 041, Bifidobacterium longum KABP™ – 042

20 mg

Пробиотичен микс в подкрепа на чревния микробиом (2 млрд. живи бактерии / CFU):

Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Bifidobacterium infantis, Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus

40 mg

Пребиотичен комплекс от Фибри

(от органична Акация, Зелен банан и екстракт от корен на Цикория)

100 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc. (Natures Plus) – САЩ, Ню Йорк 11747, Мелвил, ул. Броудхолоу 548

3 отзива за Пробиотик + Пребиотик за Деца – Animal Parade (Горски Плодове, 30 бр)

 1. Лора Тодорова

  Здравейте отново. Продуктът пробиотик+пребиотик Animal parade 16 щама/горски плодове/ 30 бр. може ли да се приема едновременно с Immune booster, тъй като детето ми е много често боледуващо? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Лора Тодорова,
   Тъй като има частично застъпване на пробиотика в двата продукта, вариантът е давате максимум по 1 таблетка за дъвчене от двата продукта дневно или да ги редувате през ден.

 2. Лора Тодорова

  Здравейте, продуктът пробиотик+пребиотик Animal parade/горски плодове/ може ли да се приема сутрин на гладно? Става въпрос за дете на 5 години. Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Лора Тодорова,
   Пробиотик + Пребиотик за деца може да се приема по всяко време на деня включително по време на (или между) храненията. В тази връзка не следва да има проблем да се дава сутрин на гладно.

 3. Мирела

  Здравейте, може ли повече информация за Pediococcus pentosaceus KABP™.

  • VITAMAG

   Здравейте Мариела,
   Pediococcus е род грам-положителни млечнокисели бактерии, поставени в семейството на Lactobacillaceae. P. acidilactici се използва като пробиотична добавка за лечение на запек, диария и подпомагане на стомашно-чревния тракт.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Пробиотик + Пребиотик за Деца от Animal Parade® – Световен Бранд No.1 Витамини за Деца

Пробиотиците поддържат баланса на чревната флора, като осигуряват на червата полезни бактерии, които могат да унищожат патогенните. Те също помагат за храносмилането и производството на витамини. Пробиотиците могат да съдържат различни микроорганизми. Най-чести са бактериите, принадлежащи към групите, наречени Lactobacillus и Bifidobacterium. Всеки от тези два рода бактерии включва няколко щама.

Пребиотиците подобряват перисталтиката и създават подходящи условия за развитие на бифидобактерии. Те помагат да бъдат усвоени витамините и минералите от организма.

Пробиотик + Пребиотик за Деца на Animal Parade® е висококачествена добавка под формата на фини дъвчащи таблетки с чудесен вкус на горски плодове и изцяло веган състав. Притежава уникална формула без захар, която е създадена специално в подкрепа на стомашно-чревното здраве на децата. Включва цели 7 милиарда живи бактерии в 16 уникални щама, включително българския Lactobacillus bulgaricus! Съдържа Пробиотичен микс с клинично тестван Специализиран щам, включващ комбинация от Pediococcus pentosaceus и Bifidobacterium longum, както и специален Пробиотичен микс, който стимулира чревния микробиом с Bifidobacterium infantis, Bacillus coagulans, Bifidobacterium bifidum, Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus bulgaricus и други полезни живи бактерии. Действието на тези два пробиотични микса е допълнено от уникален Пребиотичен комплекс от напълно натурални Фибри за по-здрави детски стомахчета. Пребиотичният комплекс от Фибри се състои от органична Акация, Зелен банан и екстракт от корен на Цикория.

Приемът на Пробиотик + Пребиотик за Деца на Animal Parade се отразява благоприятно на храносмилането и метаболизма на децата. Подкрепя имунитета и подпомага лечението при стомашно-чревни вируси и разстройства. Спомага за облекчаване на нередовния стомах при децата. Допринася за постигането на здравословна и балансирана чревна флора, което по естествен начин подобрява усвояването на хранителни вещества и подсилва имунната система на малчуганите. Може да се приема както с превантивна, така и с лечебна цел и да се комбинира с антибиотици.

Предимства на Пробиотик + Пребиотик за Деца на Animal Parade:

 • Висококачествен състав: Съдържа два специални Пробиотични микса + един Пребиотичен комплекс от Фибри.
 • Уникална формула: Включва цели 7 милиарда живи бактерии в 16 уникални щама, включително Lactobacillus bulgaricus.
 • Лесен и удобен прием: Предлагат се под формата на фини дъвчащи таблетки, които могат да се приемат навсякъде.
 • Имат чудесен вкус на горски плодове, който се харесва от децата.
 • Уникална формула без захар, с Ксилитол.
 • Отразява се благоприятно на храносмилането и метаболизма на децата.
 • Подкрепя имунитета и подпомага лечението при стомашно-чревни вируси и разстройства.
 • Спомага за облекчаване на нередовния стомах при децата.
 • Допринася за постигането и поддържането на здравословна и балансирана чревна флора, което увеличава усвояването на хранителни вещества.
 • 100% веган дъвчащи таблетки, без алергени като глутен, лактоза, соя, сусам, магнезиев стеарат и без изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.

ПРИЕМ

За деца над 1 година: 1 дневно х 1 дъвчаща таблетка.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, захар, алергени, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 табл.

Общо въглехидрати

1 g

Ксилитол

1 g

Пробиотичен микс с клинично тестван Специализиран щам (5 млрд. живи бактерии / CFU):

Pediococcus pentosaceus KABP™ – 041, Bifidobacterium longum KABP™ – 042

20 mg

Пробиотичен микс в подкрепа на чревния микробиом (2 млрд. живи бактерии / CFU):

Bifidobacterium breve, Bifidobacterium lactis, Lactobacillus acidophilus, Bacillus coagulans, Bifidobacterium infantis, Streptococcus thermophilus, Lactococcus lactis, Lactobacillus plantarum, Lactobacillus casei, Lactobacillus brevis, Lactobacillus rhamnosus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus bulgaricus

40 mg

Пребиотичен комплекс от Фибри

(от органична Акация, Зелен банан и екстракт от корен на Цикория)

100 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc. (Natures Plus) – САЩ, Ню Йорк 11747, Мелвил, ул. Броудхолоу 548

ОТЗИВИ (3)

3 отзива за Пробиотик + Пребиотик за Деца – Animal Parade (Горски Плодове, 30 бр)

 1. Лора Тодорова

  Здравейте отново. Продуктът пробиотик+пребиотик Animal parade 16 щама/горски плодове/ 30 бр. може ли да се приема едновременно с Immune booster, тъй като детето ми е много често боледуващо? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Лора Тодорова,
   Тъй като има частично застъпване на пробиотика в двата продукта, вариантът е давате максимум по 1 таблетка за дъвчене от двата продукта дневно или да ги редувате през ден.

 2. Лора Тодорова

  Здравейте, продуктът пробиотик+пребиотик Animal parade/горски плодове/ може ли да се приема сутрин на гладно? Става въпрос за дете на 5 години. Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Лора Тодорова,
   Пробиотик + Пребиотик за деца може да се приема по всяко време на деня включително по време на (или между) храненията. В тази връзка не следва да има проблем да се дава сутрин на гладно.

 3. Мирела

  Здравейте, може ли повече информация за Pediococcus pentosaceus KABP™.

  • VITAMAG

   Здравейте Мариела,
   Pediococcus е род грам-положителни млечнокисели бактерии, поставени в семейството на Lactobacillaceae. P. acidilactici се използва като пробиотична добавка за лечение на запек, диария и подпомагане на стомашно-чревния тракт.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.