Еликсир на Младостта – BEELIXIR – Medex (40 капс)

74.90лв.

Еликсир на Младостта – BEELIXIR от пчелно млечице срещу стрес и умора
Еликсир на Младостта – BEELIXIR – Medex (40 капс)

74.90лв.

Срок на годност: 31.01.2025 г.

Код: 32478 | Съдържание: 40 капсули

Висококачествена натурална добавка, създадена специално за хората над 30 години, която осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво. Съдържа уникална патентована формула Royal Youth™ със стандартизирана комбинация от Пчелно млечице, Никотинамид аденин динуклеотид (NAD), Коензим Q10, плюс специална селекция от Витамини и минерали – Б1, Д3 и Цинк. Еликсирът на младостта Beelixir на Medex® допринася за забавяне на биологичните процеси на стареене на клетките, както и на целия организъм. Неговата специална формула поддържа доброто общо здравословно състояние и помага на тялото да се справи с хроничната умора и изтощение и с липсата на енергия.

Beelixir от Medex® – Лидер при Пчелните Хранителни Добавки

Пчелното млечице е супер храна с природен произход. То има множество терапевтични приложения. Полезно е за здравето на мозъка като подобрява настроението, концентрацията и паметта. Подходящо е в случаи на депресия, умствено напрежение или слабост. Съдържа редица уникални биоактивни съставки, които не могат да бъдат открити никъде другаде в природата. Най-ценната от тях е 10 HDA (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина). Пчелното млечице, благодарение на което пчелата майка (кралицата пчела) живее до 50 пъти по-дълго от пчелата работничка, удължава живота и на някои други живи същества. То активира механизмите на дълголетието, повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес. По този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

НАД (Никотинамид аденин динуклеотид / NAD) е една от най-важните молекули в човешкия организъм, която е включена в редица клетъчни процеси. Той участва в производството на енергия, която поддържа нормалното функциониране на клетките и тялото. Изпълнява ролята на коензим и е изключително важен за функционирането на системата, която поправя уврежданията на ДНК в клетките, както и за правилната експресия на гените. Нивото му в организма намалява с възрастта, както и заради непълноценното хранене и липсата на физическа активност. Около 50-годишна възраст хората имат само половината количество NAD в сравнение с 25-тата си година, а към 80-годишна възраст – от 1 до 10%. Редуцираната форма на коензима NAD, която е по-лесна за усвояване от организма, е NADН.

Коензим Q10 е жизненоважно витаминоподобно химично вещество, което се намира във всички живи организми и растения. То е основен компонент на всяка клетка от човешкия организъм. Нужно е за нормалното протичане на жизненоважни процеси в него. Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производство на енергия, подпомага правилната сърдечно-съдова дейност и подобрява транспорта на кислород в клетките, като по този начин подобрява дихателната функция. Той е важен за дублирането и възстановяването на ДНК. Мощен антиоксидант е, който е известен със способността си да предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Поради тази причина често е наричан „Ензимът на младостта“ и е основна съставка в антиейдж козметиката. Естественото му производство в организма намалява с възрастта.

Витамин Д3 и Цинкът имат значима роля в процеса на клетъчно делене.

Витамин Д3 допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Спомага за поддържане на нормални нива на калций и фосфор в кръвта, за нормалната функция на мускулите и играе роля в деленето на клетките. Цинкът допринася за нормалния синтез на ДНК и протеини и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Минералът помага на организма да изхвърли сам свободните радикали, които разрушават здравите клетки в тялото и по този начин спомага за предотвратяване на потенциални сериозни заболявания.

Витамин Б1 (Тиамин) допринася за обмяната на енергията, спомага за нормалната функция на нервната система, повлиява положително умствените способности и поддържа нормалната сърдечна дейност.

Еликсирът на младостта Beelixir на Medex® е висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години, която поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво. Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Лиофилизирано пчелно млечице с ценната 10-HDA ненаситена мастна киселина (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина), Никотинамид аденин динуклеотид (NAD), Коензим Q10, плюс специална селекция от витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1. Всички тези внимателно подбрани ценни съставки работят синергично и ефективно стимулират процесите, предотвратяващи стареенето на клетките. Пчелното млечице в състава на продукта е естествен източник също и на Спермидин – органично съединение с антиоксидантни свойства, което поддържа нормалното състояние на клетките и подпомага клетъчното обновяване и детоксикация. Добавката съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3 (Ниацин), който подпомага естественото производство на NAD в тялото.

Приемът на Еликсира на младостта Beelixir на Medex допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение. Добавката по естествен начин спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото. Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм и удължава периода на добро здраве. Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

Предимства на Еликсира на младостта Beelixir на Medex:

 • Висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години.
 • Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Пчелно млечице с 10-HDA, Никотинамид аденин динуклеотид (NAD) и Коензим Q10.
 • С добавени специално подбрани витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1.
 • Съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3, който подпомага естественото производство на NAD.
 • Отличава се с уникален състав от внимателно селектирани ценни съставки, които работят синергично в подкрепа на процесите, предотвратяващи стареенето на клетките.
 • Приемът й поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво.
 • Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.
 • Забавя процесите на стареене на организма и се бори активно с последиците от него.
 • Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции.
 • Допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение.
 • Спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото.
 • Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм.
 • Предлага много добро усвояване от организма.
 • Лабораторно тестван продукт, който не съдържа глутен, лактоза, изкуствени овкусители, оцветители и подсладители.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на Medex.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на Medex за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава Medex от останалите марки на пазара?

 • Световен лидер в производството на Прополис, Пчелно млечице и Ехинацея
 • Пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г.
 • Производител на продукти без аналог, отличени с множество Награди.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хронична умора и липса на енергия) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 2 капсули). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е капсулите да се приемат сутрин, 30 минути преди закуска. За постигане на оптимални резултати, приемайте продукта в продължение на 3 месеца. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 40 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на три месеца.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, изкуствени подсладители или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Royal Youth™ Формула

– от която:

242 mg

484 mg

Пчелно млечице с 10-НDA

7 mg

14 mg

Цинк (Цинков глюконат)

0.75 mg

1.5 mg

Витамин Д3 (Холекалциферол)

12.5 µg

25 µg

Витамин Б1 (Тиамин хидрохлорид)

0.275 mg

0.55 mg

NADH

(НАДХ / редуцирана форма на Никотинамид аденин динуклеотид)

5 mg

10 mg

Коензим Q10 (Менахинон-MK-7)

25 mg

50 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Словения от: MEDEX GROUP d.o.o., 1000 Ljubljana, Linhartova 49A

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Beelixir от Medex® – Лидер при Пчелните Хранителни Добавки

Пчелното млечице е супер храна с природен произход. То има множество терапевтични приложения. Полезно е за здравето на мозъка като подобрява настроението, концентрацията и паметта. Подходящо е в случаи на депресия, умствено напрежение или слабост. Съдържа редица уникални биоактивни съставки, които не могат да бъдат открити никъде другаде в природата. Най-ценната от тях е 10 HDA (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина). Пчелното млечице, благодарение на което пчелата майка (кралицата пчела) живее до 50 пъти по-дълго от пчелата работничка, удължава живота и на някои други живи същества. То активира механизмите на дълголетието, повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес. По този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

НАД (Никотинамид аденин динуклеотид / NAD) е една от най-важните молекули в човешкия организъм, която е включена в редица клетъчни процеси. Той участва в производството на енергия, която поддържа нормалното функциониране на клетките и тялото. Изпълнява ролята на коензим и е изключително важен за функционирането на системата, която поправя уврежданията на ДНК в клетките, както и за правилната експресия на гените. Нивото му в организма намалява с възрастта, както и заради непълноценното хранене и липсата на физическа активност. Около 50-годишна възраст хората имат само половината количество NAD в сравнение с 25-тата си година, а към 80-годишна възраст – от 1 до 10%. Редуцираната форма на коензима NAD, която е по-лесна за усвояване от организма, е NADН.

Коензим Q10 е жизненоважно витаминоподобно химично вещество, което се намира във всички живи организми и растения. То е основен компонент на всяка клетка от човешкия организъм. Нужно е за нормалното протичане на жизненоважни процеси в него. Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производство на енергия, подпомага правилната сърдечно-съдова дейност и подобрява транспорта на кислород в клетките, като по този начин подобрява дихателната функция. Той е важен за дублирането и възстановяването на ДНК. Мощен антиоксидант е, който е известен със способността си да предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Поради тази причина често е наричан „Ензимът на младостта“ и е основна съставка в антиейдж козметиката. Естественото му производство в организма намалява с възрастта.

Витамин Д3 и Цинкът имат значима роля в процеса на клетъчно делене.

Витамин Д3 допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Спомага за поддържане на нормални нива на калций и фосфор в кръвта, за нормалната функция на мускулите и играе роля в деленето на клетките. Цинкът допринася за нормалния синтез на ДНК и протеини и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Минералът помага на организма да изхвърли сам свободните радикали, които разрушават здравите клетки в тялото и по този начин спомага за предотвратяване на потенциални сериозни заболявания.

Витамин Б1 (Тиамин) допринася за обмяната на енергията, спомага за нормалната функция на нервната система, повлиява положително умствените способности и поддържа нормалната сърдечна дейност.

Еликсирът на младостта Beelixir на Medex® е висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години, която поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво. Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Лиофилизирано пчелно млечице с ценната 10-HDA ненаситена мастна киселина (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина), Никотинамид аденин динуклеотид (NAD), Коензим Q10, плюс специална селекция от витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1. Всички тези внимателно подбрани ценни съставки работят синергично и ефективно стимулират процесите, предотвратяващи стареенето на клетките. Пчелното млечице в състава на продукта е естествен източник също и на Спермидин – органично съединение с антиоксидантни свойства, което поддържа нормалното състояние на клетките и подпомага клетъчното обновяване и детоксикация. Добавката съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3 (Ниацин), който подпомага естественото производство на NAD в тялото.

Приемът на Еликсира на младостта Beelixir на Medex допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение. Добавката по естествен начин спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото. Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм и удължава периода на добро здраве. Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

Предимства на Еликсира на младостта Beelixir на Medex:

 • Висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години.
 • Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Пчелно млечице с 10-HDA, Никотинамид аденин динуклеотид (NAD) и Коензим Q10.
 • С добавени специално подбрани витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1.
 • Съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3, който подпомага естественото производство на NAD.
 • Отличава се с уникален състав от внимателно селектирани ценни съставки, които работят синергично в подкрепа на процесите, предотвратяващи стареенето на клетките.
 • Приемът й поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво.
 • Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.
 • Забавя процесите на стареене на организма и се бори активно с последиците от него.
 • Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции.
 • Допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение.
 • Спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото.
 • Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм.
 • Предлага много добро усвояване от организма.
 • Лабораторно тестван продукт, който не съдържа глутен, лактоза, изкуствени овкусители, оцветители и подсладители.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на Medex.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на Medex за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава Medex от останалите марки на пазара?

 • Световен лидер в производството на Прополис, Пчелно млечице и Ехинацея
 • Пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г.
 • Производител на продукти без аналог, отличени с множество Награди.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хронична умора и липса на енергия) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 2 капсули). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е капсулите да се приемат сутрин, 30 минути преди закуска. За постигане на оптимални резултати, приемайте продукта в продължение на 3 месеца. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 40 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на три месеца.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, изкуствени подсладители или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Royal Youth™ Формула

– от която:

242 mg

484 mg

Пчелно млечице с 10-НDA

7 mg

14 mg

Цинк (Цинков глюконат)

0.75 mg

1.5 mg

Витамин Д3 (Холекалциферол)

12.5 µg

25 µg

Витамин Б1 (Тиамин хидрохлорид)

0.275 mg

0.55 mg

NADH

(НАДХ / редуцирана форма на Никотинамид аденин динуклеотид)

5 mg

10 mg

Коензим Q10 (Менахинон-MK-7)

25 mg

50 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Словения от: MEDEX GROUP d.o.o., 1000 Ljubljana, Linhartova 49A

ОТЗИВИ (0)

Отзиви

Все още няма отзиви.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.