Еликсир на Младостта – BEELIXIR – Medex (40 капс)

74.90лв.

Еликсир на Младостта – BEELIXIR от пчелно млечице срещу стрес и умора
Еликсир на Младостта – BEELIXIR – Medex (40 капс)

74.90лв.

Срок на годност: 31.01.2025 г.

Код: 32478 | Съдържание: 40 капсули

Висококачествена натурална добавка, създадена специално за хората над 30 години, която осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво. Съдържа уникална патентована формула Royal Youth™ със стандартизирана комбинация от Пчелно млечице, Никотинамид аденин динуклеотид (NAD), Коензим Q10, плюс специална селекция от Витамини и минерали – Б1, Д3 и Цинк. Еликсирът на младостта Beelixir на Medex® допринася за забавяне на биологичните процеси на стареене на клетките, както и на целия организъм. Неговата специална формула поддържа доброто общо здравословно състояние и помага на тялото да се справи с хроничната умора и изтощение и с липсата на енергия.

Medex® | Световен лидер в производството на пчелни продукти

Пчелното млечице е супер храна с природен произход. То има множество терапевтични приложения. Полезно е за здравето на мозъка като подобрява настроението, концентрацията и паметта. Подходящо е в случаи на депресия, умствено напрежение или слабост. Съдържа редица уникални биоактивни съставки, които не могат да бъдат открити никъде другаде в природата, най-ценната сред които е 10 HDA (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина). Пчелното млечице, благодарение на което пчелата майка (кралицата пчела) живее до 50 пъти по-дълго от пчелата работничка, удължава живота и на някои други живи същества. То активира механизмите на дълголетието, повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

НАД (Никотинамид аденин динуклеотид / NAD) е една от най-важните молекули в човешкия организъм, която е включена в редица клетъчни процеси. Той участва в производството на енергия, която поддържа нормалното функциониране на клетките и тялото. Изпълнява ролята на коензим и е изключително важен за функционирането на системата, която поправя уврежданията на ДНК в клетките, както и за правилната експресия на гените. Нивото му в организма намалява с възрастта, както и заради непълноценното хранене и липсата на физическа активност. Около 50-годишна възраст хората имат само половината количество NAD в сравнение с 25-тата си година, а към 80-годишна възраст – от 1 до 10%. Редуцираната форма на коензима NAD, която е по-лесна за усвояване от организма, е NADН.

Коензим Q10 е жизненоважно витаминоподобно химично вещество, което се намира във всички живи организми и растения. То е основен компонент на всяка клетка от човешкия организъм и е нужно за нормалното протичане на жизненоважни процеси в него. Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производство на енергия, подпомага правилната сърдечно-съдова дейност и подобрява транспорта на кислород в клетките, като по този начин подобрява дихателната функция. Той е важен за дублирането и възстановяването на ДНК. Мощен антиоксидант е, който е известен със способността си да предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Поради тази причина често е наричан „Ензимът на младостта“ и е основна съставка в антиейдж козметиката. Естественото му производство в организма намалява с възрастта.

Витамин Д3 и Цинкът имат значима роля в процеса на клетъчно делене. Витамин Д3 допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Спомага за поддържане на нормални нива на калций и фосфор в кръвта, за нормалната функция на мускулите и играе роля в деленето на клетките. Цинкът допринася за нормалния синтез на ДНК и протеини и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Минералът помага на организма да изхвърли сам свободните радикали, които разрушават здравите клетки в тялото и по този начин спомага за предотвратяване на потенциални сериозни заболявания.

Витамин Б1 (Тиамин) допринася за обмяната на енергията, спомага за нормалната функция на нервната система, повлиява положително умствените способности и поддържа нормалната сърдечна дейност.

Еликсирът на младостта Beelixir на Medex® е висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години, която поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво. Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Лиофилизирано пчелно млечице с ценната 10-HDA ненаситена мастна киселина (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина), Никотинамид аденин динуклеотид (NAD), Коензим Q10, плюс специална селекция от витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1. Всички тези внимателно подбрани ценни съставки работят синергично и ефективно стимулират процесите, предотвратяващи стареенето на клетките. Пчелното млечице в състава на продукта е естествен източник също и на Спермидин – органично съединение с антиоксидантни свойства, което поддържа нормалното състояние на клетките и подпомага клетъчното обновяване и детоксикация. Добавката съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3 (Ниацин), който подпомага естественото производство на NAD в тялото.

Приемът на Еликсира на младостта Beelixir на Medex допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение. Добавката по естествен начин спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото. Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм и удължава периода на добро здраве. Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

Предимства на Еликсира на младостта Beelixir на Medex:

 • Висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години.
 • Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Пчелно млечице с 10-HDA, Никотинамид аденин динуклеотид (NAD) и Коензим Q10.
 • С добавени специално подбрани витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1.
 • Съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3, който подпомага естественото производство на NAD.
 • Отличава се с уникален състав от внимателно селектирани ценни съставки, които работят синергично в подкрепа на процесите, предотвратяващи стареенето на клетките.
 • Приемът й поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво.
 • Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.
 • Забавя процесите на стареене на организма и се бори активно с последиците от него.
 • Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции.
 • Допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение.
 • Спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото.
 • Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм.
 • Предлага много добро усвояване от организма.
 • Лабораторно тестван продукт, който не съдържа глутен, лактоза, изкуствени овкусители, оцветители и подсладители.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на Medex.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на Medex за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава Medex от останалите марки на пазара?

 • Световен лидер в производството на Прополис, Пчелно млечице и Ехинацея
 • Пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г.
 • Производител на продукти без аналог, отличени с множество Награди

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хронична умора и липса на енергия) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 2 капсули). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е капсулите да се приемат сутрин, 30 минути преди закуска. За постигане на оптимални резултати, приемайте продукта в продължение на 3 месеца. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 40 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на три месеца.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, изкуствени подсладители или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Royal Youth™ Формула

– от която:

242 mg

484 mg

Пчелно млечице с 10-НDA

7 mg

14 mg

Цинк (Цинков глюконат)

0.75 mg

1.5 mg

Витамин Д3 (Холекалциферол)

12.5 µg

25 µg

Витамин Б1 (Тиамин хидрохлорид)

0.275 mg

0.55 mg

NADH

(НАДХ / редуцирана форма на Никотинамид аденин динуклеотид)

5 mg

10 mg

Коензим Q10 (Менахинон-MK-7)

25 mg

50 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Словения от: MEDEX GROUP d.o.o., 1000 Ljubljana, Linhartova 49A

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Еликсир на Младостта – BEELIXIR – Medex (40 капс)“

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Medex® | Световен лидер в производството на пчелни продукти

Пчелното млечице е супер храна с природен произход. То има множество терапевтични приложения. Полезно е за здравето на мозъка като подобрява настроението, концентрацията и паметта. Подходящо е в случаи на депресия, умствено напрежение или слабост. Съдържа редица уникални биоактивни съставки, които не могат да бъдат открити никъде другаде в природата, най-ценната сред които е 10 HDA (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина). Пчелното млечице, благодарение на което пчелата майка (кралицата пчела) живее до 50 пъти по-дълго от пчелата работничка, удължава живота и на някои други живи същества. То активира механизмите на дълголетието, повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

НАД (Никотинамид аденин динуклеотид / NAD) е една от най-важните молекули в човешкия организъм, която е включена в редица клетъчни процеси. Той участва в производството на енергия, която поддържа нормалното функциониране на клетките и тялото. Изпълнява ролята на коензим и е изключително важен за функционирането на системата, която поправя уврежданията на ДНК в клетките, както и за правилната експресия на гените. Нивото му в организма намалява с възрастта, както и заради непълноценното хранене и липсата на физическа активност. Около 50-годишна възраст хората имат само половината количество NAD в сравнение с 25-тата си година, а към 80-годишна възраст – от 1 до 10%. Редуцираната форма на коензима NAD, която е по-лесна за усвояване от организма, е NADН.

Коензим Q10 е жизненоважно витаминоподобно химично вещество, което се намира във всички живи организми и растения. То е основен компонент на всяка клетка от човешкия организъм и е нужно за нормалното протичане на жизненоважни процеси в него. Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производство на енергия, подпомага правилната сърдечно-съдова дейност и подобрява транспорта на кислород в клетките, като по този начин подобрява дихателната функция. Той е важен за дублирането и възстановяването на ДНК. Мощен антиоксидант е, който е известен със способността си да предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Поради тази причина често е наричан „Ензимът на младостта“ и е основна съставка в антиейдж козметиката. Естественото му производство в организма намалява с възрастта.

Витамин Д3 и Цинкът имат значима роля в процеса на клетъчно делене. Витамин Д3 допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Спомага за поддържане на нормални нива на калций и фосфор в кръвта, за нормалната функция на мускулите и играе роля в деленето на клетките. Цинкът допринася за нормалния синтез на ДНК и протеини и за защитата на клетките от оксидативен стрес. Минералът помага на организма да изхвърли сам свободните радикали, които разрушават здравите клетки в тялото и по този начин спомага за предотвратяване на потенциални сериозни заболявания.

Витамин Б1 (Тиамин) допринася за обмяната на енергията, спомага за нормалната функция на нервната система, повлиява положително умствените способности и поддържа нормалната сърдечна дейност.

Еликсирът на младостта Beelixir на Medex® е висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години, която поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво. Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Лиофилизирано пчелно млечице с ценната 10-HDA ненаситена мастна киселина (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина), Никотинамид аденин динуклеотид (NAD), Коензим Q10, плюс специална селекция от витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1. Всички тези внимателно подбрани ценни съставки работят синергично и ефективно стимулират процесите, предотвратяващи стареенето на клетките. Пчелното млечице в състава на продукта е естествен източник също и на Спермидин – органично съединение с антиоксидантни свойства, което поддържа нормалното състояние на клетките и подпомага клетъчното обновяване и детоксикация. Добавката съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3 (Ниацин), който подпомага естественото производство на NAD в тялото.

Приемът на Еликсира на младостта Beelixir на Medex допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение. Добавката по естествен начин спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото. Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм и удължава периода на добро здраве. Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.

Предимства на Еликсира на младостта Beelixir на Medex:

 • Висококачествена и иновативна хранителна добавка, създадена специално за хората над 30 години.
 • Съдържа уникалната формула Royal Youth™, включваща стандартизирана комбинация от Пчелно млечице с 10-HDA, Никотинамид аденин динуклеотид (NAD) и Коензим Q10.
 • С добавени специално подбрани витамини и минерали – Цинк, Витамин D3 и Витамин B1.
 • Съдържа също патентованата формула PANMOL® NADHmicro – форма на редуциран NAD с биоактивен Витамин Б3, който подпомага естественото производство на NAD.
 • Отличава се с уникален състав от внимателно селектирани ценни съставки, които работят синергично в подкрепа на процесите, предотвратяващи стареенето на клетките.
 • Приемът й поддържа доброто общо здравословно състояние и осигурява иновативна антиейдж подкрепа на клетъчно ниво.
 • Повишава устойчивостта на организма към оксидативен стрес и по този начин предпазва клетките от увреждане, което води до тяхното стареене.
 • Забавя процесите на стареене на организма и се бори активно с последиците от него.
 • Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции.
 • Допринася за повишаване на жизнеността и енергичността, като същевременно намалява хроничното чувство на физическа и психическа умора и изтощение.
 • Спомага за регенерация на клетките и клетъчните процеси в тялото.
 • Съдейства за забавянето на биологичното стареене на клетките, както и на целия организъм.
 • Предлага много добро усвояване от организма.
 • Лабораторно тестван продукт, който не съдържа глутен, лактоза, изкуствени овкусители, оцветители и подсладители.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на Medex.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на Medex за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава Medex от останалите марки на пазара?

 • Световен лидер в производството на Прополис, Пчелно млечице и Ехинацея
 • Пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г.
 • Производител на продукти без аналог, отличени с множество Награди
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хронична умора и липса на енергия) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 2 капсули). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е капсулите да се приемат сутрин, 30 минути преди закуска. За постигане на оптимални резултати, приемайте продукта в продължение на 3 месеца. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 40 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина. След отваряне да се съхранява в хладилник и да се консумира в рамките на три месеца.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, изкуствени подсладители или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Royal Youth™ Формула

– от която:

242 mg

484 mg

Пчелно млечице с 10-НDA

7 mg

14 mg

Цинк (Цинков глюконат)

0.75 mg

1.5 mg

Витамин Д3 (Холекалциферол)

12.5 µg

25 µg

Витамин Б1 (Тиамин хидрохлорид)

0.275 mg

0.55 mg

NADH

(НАДХ / редуцирана форма на Никотинамид аденин динуклеотид)

5 mg

10 mg

Коензим Q10 (Менахинон-MK-7)

25 mg

50 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Словения от: MEDEX GROUP d.o.o., 1000 Ljubljana, Linhartova 49A

ОТЗИВИ

Отзиви

Все още няма отзиви.

Напишете първия отзив за „Еликсир на Младостта – BEELIXIR – Medex (40 капс)“

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.