ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ Ампули / ROYAL JELLY – Medex (90 мл)

(12 клиентски отзива)

29.90лв.

ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ за имунитет, концентрация и памет и за кожата.
ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ Ампули / ROYAL JELLY – Medex (90 мл)

29.90лв.

Срок на годност: 31.12.2025 г.

Код: 32308 | Съдържание: 10 ампули х 9 мл

Една от най-висококачествените добавки с пречистено Пчелно млечице на пазара. Съдържа Пчелно млечице с доказан произход и с високо съдържание на флавоноиди и фитостероли. Всяка ампула доставя цели 14 mg от ценната 10 HDA (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина). Има силно антиоксидантно, антивирусно и антибактериално действие. Ампулите с Пчелно млечице на Medex® допринасят по естествен път за нормалната функция на имунната система, за енергията и жизнеността. Поддържат психичното здраве, като подобряват настроението, концентрацията и паметта. Отразяват се благоприятно и на състоянието на кожата.

Пчелно Млечице от Medex® – Лидер при Пчелните Хранителни Добавки

Пчелното млечице е супер храна с природен произход. То има множество терапевтични приложения. Консумацията на пчелно млечице се препоръчва за деца, възрастни хора, спортисти и всички, които се нуждаят от по-богато и пълноценно хранене.

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм. Холекалциферолът е най-важната физиологична форма на витамина в нашия организъм.Той допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Съдейства за оптималната здравина и растеж на зъбите и костите и оказва благоприятно въздействие върху нервната система. Спомага за усвояването на калция и за поддържането на нормалните му нива в кръвта.

Пчелно млечице Ампули на Medex® е една от най-висококачествените пчелни добавки на пазара, която съдържа пречистено Пчелно млечице с доказан произход. Отличава се с много високо съдържание на флавоноиди и фитостероли, а всяка ампула доставя цели 14 mg от основната съставка на Пчелното млечице – стандартизирана 10 HDA (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина). За оптимален ефект са добавени и 15 µg натурален Витамин Д. Продуктът има силно антиоксидантно, антивирусно и антибактериално действие. Използва се за повишаване на естествения имунен отговор на тялото срещу бактерии, вируси и системни възпаления.

Приемът на Пчелното млечице на Medex по напълно естествен начин подкрепя нормалната работа на имунната система. Това го прави изключително подходящо за хора с отслабен имунитет, които често боледуват или се хранят непълноценно в ежедневието си. Отразява се благоприятно и на здравето на мозъка, като подобрява концентрацията, паметта и настроението. Подходящо е в случаи на депресия, умствено напрежение или слабост. Съдейства за повишаване на енергията и жизнеността. Повлиява добре състоянието на кожата, като я прави по-мека и гладка. Допринася за ускоряване процеса на заздравяване на рани и има анти-ейдж ефект върху кожата. Подпомага лечението на хормонални нарушения при жените, а при мъжете подпомага потентността, тъй като стимулира производството на тестостерон.

Предимства на Пчелно млечице Ампули на Medex:

 • Съдържат Пчелно млечице с доказан произход и с високо съдържание на флавоноиди и фитостероли.
 • Предлагат висока концентрация на натурални съставки: 1 ампула доставя цели 14 mg от основната съставка на Пчелното млечице – стандартизирана 10 HDA.
 • Обогатени са с Витамин Д от натурален произход за допълнителна подкрепа на имунната система.
 • По естествен начин подкрепят нормалната работа на имунна система.
 • Подходящи са за хора с отслабен имунитет, които често боледуват или се хранят непълноценно.
 • Отразяват се благоприятно и на здравето на мозъка, като подобрява концентрацията, паметта и настроението.
 • Подходящи са за прием в периоди на повишено физическо натоварване, както и при умствено напрежение или депресия.
 • Съдействат за повишаване на енергията и жизнеността.
 • Повлияват добре състоянието на кожата и спомагат за ускоряване процеса на заздравяване на рани.
 • Подпомагат лечението на хормонални нарушения при жените и стимулират производството на тестостерон при мъжете.
 • Предлагат се под формата на ампули за пиене с приятен вкус, които улесняват приема дори в движение.
 • Стъклените ампули защитават продукта от външни влияния, съхраняват вкуса и аромата му и запазват високото му качество.
 • Клинично одобрени ефекти върху човешкото здраве.
 • Не съдържат добавена захар, глутен, лактоза, консерванти, изкуствени овкусители, изкуствени оцветители или ГМО.
 • Специално разработени и произведени от фармацевтичните специалисти в централата на Medex.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на Medex за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава Medex от останалите марки на пазара?

 • Световен лидер в производството на Прополис, Пчелно млечице и Ехинацея
 • Пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г.
 • Производител на продукти без аналог, отличени с множество Награди.

1 път дневно х 1 ампула (9 мл). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Разклатете добре ампулата преди употреба.

Препоръчително е съдържанието на ампулата да се приема сутрин, преди закуска, самостоятелно или разредено с вода. За оптимални резултати е желателно да се приема в продължение на 3 месеца. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, добавена захар, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

за 1 ампула (9 мл)

Пчелно млечице

1000 mg

– oт които: 10 HDA

14 mg

– от които: Витамин Д (Холекалциферол)

15 μg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Словения от: MEDEX GROUP d.o.o., 1000 Ljubljana, Linhartova 49A

12 отзива за ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ Ампули / ROYAL JELLY – Medex (90 мл)

 1. Катерина Димитрова

  Може ли да се ползва от младеж на 17 години подходящо ли е ?

  • VITAMAG

   Здравейте Катерина Димитрова,
   Потвърждаваме, че младеж на 17 години може да приема Пчелно Млечице на Medex в указаната доза от 1 ампула дневно.

 2. Диана

  Здравейте, може ли да се дава на дете на почти 7год.?

 3. Златина Илиева

  Много добър продукт, с доказан ефект! Изключително подходящ като профилактика и за подпомагане на имунната система в рисково време. Нужно е обаче да се направи курс от месец поне.

 4. Веселина Тулева

  Дали може да се дава на дете-6години и ще зареждате ли Джуниор и био пчелно млечице-видях на листовката.Поздрави за отличните продукти,които предлагате на добра цена.

  • VITAMAG

   Здравейте Веселина Тулева,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Пчелното млечице за деца (Gelée Royale Junior) е налично и ще бъде достъпно на сайта до края на месец Декември. За съжаление Пчелно млечице Ампули не е подходящо за дете на 6 години.

 5. Валерия Димова

  Търсих в гугъл пчелно млечице ползи, защото с приятелка си говорехме за пчелно млечице. Пише, че пчелното млечице има страхотни ползи и си поръчах 3 опаковки за месец от това на Медекс. Мога да кажа, че наистина дава енергия, но да видим дали ще има и положително действие върху кожата.

 6. Dari M.

  Дали тази цена е окей за пчелно млечице? Изглежда интересен продукт, защото повечето продукти с пчелно млечице са на капки, а и имат различна пчелно млечице цена и вече не мога да се ориентирам. Това пчелно млечице по-добро ли е от онова на капки?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Dari M.,
   принципно, при избора на продукт следва да се съобразят много характеристики, не само цената. Иначе нашият преглед показва, че тази пчелно млечице цена е под средната за пазара на пчелно млечице. И да, пчелното млечице на ампули е по-добрият избор пред алтернативата пчелно млечице на капки, защото след отваряне на ампулата съдържанието се изпива веднага, докато формата на капки се окислява при всяко отваряне и по този начин губи от ценните си свойства.

 7. Петър Христов

  За втори път си поръчвам от този продукт и съм много доволен. Вкъщи ползваме също така ресвератрол и магнезия.

 8. ВИКТОРИЯ ДАНЧЕВА

  Искам да споделя задоволството си – не само от пчелното млечице, но също и от цялостното облужване на Витамаг. Смея да кажа, че от всички сайтове за хранителни добавки, техния асортимент най-много ми допада.

 9. dean_1205

  Помогна ми да се възстановя бързо след тежък Ковид- честно казано не вярвах, че на втората седмица ще мога отново да бягам маратонските дистанции. Ще продължа да ги пия поне още няколко седмици, а сега ще поръчам и от прополиса, пак на същата марка.

 10. Дафинка Начева

  Добре се повлиява на съпруга ми, поръчваме вече 6-та кутия.
  Отлично обслужване!

 11. КОСТОВА

  Бяха ми препоръчали женшен с пчелно млечице за имунитет. Въпреки, че не е с женшен, аз си харесах млечицето на Medex, защото четох, че комбинацията женшен с пчелно млечице може да има странични ефекти при тахикардия.

 12. iassen_hristov

  Доволен съм от добавката. Дава енергия равномерно през деня, без страничните ефекти на тремор и безсъние, каквито получавах всеки път досега при други продукти.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Пчелно Млечице от Medex® – Лидер при Пчелните Хранителни Добавки

Пчелното млечице е супер храна с природен произход. То има множество терапевтични приложения. Консумацията на пчелно млечице се препоръчва за деца, възрастни хора, спортисти и всички, които се нуждаят от по-богато и пълноценно хранене.

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм. Холекалциферолът е най-важната физиологична форма на витамина в нашия организъм.Той допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Съдейства за оптималната здравина и растеж на зъбите и костите и оказва благоприятно въздействие върху нервната система. Спомага за усвояването на калция и за поддържането на нормалните му нива в кръвта.

Пчелно млечице Ампули на Medex® е една от най-висококачествените пчелни добавки на пазара, която съдържа пречистено Пчелно млечице с доказан произход. Отличава се с много високо съдържание на флавоноиди и фитостероли, а всяка ампула доставя цели 14 mg от основната съставка на Пчелното млечице – стандартизирана 10 HDA (мастната 10-хидрокси-2-деценова киселина). За оптимален ефект са добавени и 15 µg натурален Витамин Д. Продуктът има силно антиоксидантно, антивирусно и антибактериално действие. Използва се за повишаване на естествения имунен отговор на тялото срещу бактерии, вируси и системни възпаления.

Приемът на Пчелното млечице на Medex по напълно естествен начин подкрепя нормалната работа на имунната система. Това го прави изключително подходящо за хора с отслабен имунитет, които често боледуват или се хранят непълноценно в ежедневието си. Отразява се благоприятно и на здравето на мозъка, като подобрява концентрацията, паметта и настроението. Подходящо е в случаи на депресия, умствено напрежение или слабост. Съдейства за повишаване на енергията и жизнеността. Повлиява добре състоянието на кожата, като я прави по-мека и гладка. Допринася за ускоряване процеса на заздравяване на рани и има анти-ейдж ефект върху кожата. Подпомага лечението на хормонални нарушения при жените, а при мъжете подпомага потентността, тъй като стимулира производството на тестостерон.

Предимства на Пчелно млечице Ампули на Medex:

 • Съдържат Пчелно млечице с доказан произход и с високо съдържание на флавоноиди и фитостероли.
 • Предлагат висока концентрация на натурални съставки: 1 ампула доставя цели 14 mg от основната съставка на Пчелното млечице – стандартизирана 10 HDA.
 • Обогатени са с Витамин Д от натурален произход за допълнителна подкрепа на имунната система.
 • По естествен начин подкрепят нормалната работа на имунна система.
 • Подходящи са за хора с отслабен имунитет, които често боледуват или се хранят непълноценно.
 • Отразяват се благоприятно и на здравето на мозъка, като подобрява концентрацията, паметта и настроението.
 • Подходящи са за прием в периоди на повишено физическо натоварване, както и при умствено напрежение или депресия.
 • Съдействат за повишаване на енергията и жизнеността.
 • Повлияват добре състоянието на кожата и спомагат за ускоряване процеса на заздравяване на рани.
 • Подпомагат лечението на хормонални нарушения при жените и стимулират производството на тестостерон при мъжете.
 • Предлагат се под формата на ампули за пиене с приятен вкус, които улесняват приема дори в движение.
 • Стъклените ампули защитават продукта от външни влияния, съхраняват вкуса и аромата му и запазват високото му качество.
 • Клинично одобрени ефекти върху човешкото здраве.
 • Не съдържат добавена захар, глутен, лактоза, консерванти, изкуствени овкусители, изкуствени оцветители или ГМО.
 • Специално разработени и произведени от фармацевтичните специалисти в централата на Medex.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на Medex за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава Medex от останалите марки на пазара?

 • Световен лидер в производството на Прополис, Пчелно млечице и Ехинацея
 • Пионер в разработката на пчелни продукти от 1954г.
 • Производител на продукти без аналог, отличени с множество Награди.

ПРИЕМ

1 път дневно х 1 ампула (9 мл). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Разклатете добре ампулата преди употреба.

Препоръчително е съдържанието на ампулата да се приема сутрин, преди закуска, самостоятелно или разредено с вода. За оптимални резултати е желателно да се приема в продължение на 3 месеца. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, добавена захар, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

за 1 ампула (9 мл)

Пчелно млечице

1000 mg

– oт които: 10 HDA

14 mg

– от които: Витамин Д (Холекалциферол)

15 μg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Словения от: MEDEX GROUP d.o.o., 1000 Ljubljana, Linhartova 49A

ОТЗИВИ (12)

12 отзива за ПЧЕЛНО МЛЕЧИЦЕ Ампули / ROYAL JELLY – Medex (90 мл)

 1. Катерина Димитрова

  Може ли да се ползва от младеж на 17 години подходящо ли е ?

  • VITAMAG

   Здравейте Катерина Димитрова,
   Потвърждаваме, че младеж на 17 години може да приема Пчелно Млечице на Medex в указаната доза от 1 ампула дневно.

 2. Диана

  Здравейте, може ли да се дава на дете на почти 7год.?

 3. Златина Илиева

  Много добър продукт, с доказан ефект! Изключително подходящ като профилактика и за подпомагане на имунната система в рисково време. Нужно е обаче да се направи курс от месец поне.

 4. Веселина Тулева

  Дали може да се дава на дете-6години и ще зареждате ли Джуниор и био пчелно млечице-видях на листовката.Поздрави за отличните продукти,които предлагате на добра цена.

  • VITAMAG

   Здравейте Веселина Тулева,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Пчелното млечице за деца (Gelée Royale Junior) е налично и ще бъде достъпно на сайта до края на месец Декември. За съжаление Пчелно млечице Ампули не е подходящо за дете на 6 години.

 5. Валерия Димова

  Търсих в гугъл пчелно млечице ползи, защото с приятелка си говорехме за пчелно млечице. Пише, че пчелното млечице има страхотни ползи и си поръчах 3 опаковки за месец от това на Медекс. Мога да кажа, че наистина дава енергия, но да видим дали ще има и положително действие върху кожата.

 6. Dari M.

  Дали тази цена е окей за пчелно млечице? Изглежда интересен продукт, защото повечето продукти с пчелно млечице са на капки, а и имат различна пчелно млечице цена и вече не мога да се ориентирам. Това пчелно млечице по-добро ли е от онова на капки?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Dari M.,
   принципно, при избора на продукт следва да се съобразят много характеристики, не само цената. Иначе нашият преглед показва, че тази пчелно млечице цена е под средната за пазара на пчелно млечице. И да, пчелното млечице на ампули е по-добрият избор пред алтернативата пчелно млечице на капки, защото след отваряне на ампулата съдържанието се изпива веднага, докато формата на капки се окислява при всяко отваряне и по този начин губи от ценните си свойства.

 7. Петър Христов

  За втори път си поръчвам от този продукт и съм много доволен. Вкъщи ползваме също така ресвератрол и магнезия.

 8. ВИКТОРИЯ ДАНЧЕВА

  Искам да споделя задоволството си – не само от пчелното млечице, но също и от цялостното облужване на Витамаг. Смея да кажа, че от всички сайтове за хранителни добавки, техния асортимент най-много ми допада.

 9. dean_1205

  Помогна ми да се възстановя бързо след тежък Ковид- честно казано не вярвах, че на втората седмица ще мога отново да бягам маратонските дистанции. Ще продължа да ги пия поне още няколко седмици, а сега ще поръчам и от прополиса, пак на същата марка.

 10. Дафинка Начева

  Добре се повлиява на съпруга ми, поръчваме вече 6-та кутия.
  Отлично обслужване!

 11. КОСТОВА

  Бяха ми препоръчали женшен с пчелно млечице за имунитет. Въпреки, че не е с женшен, аз си харесах млечицето на Medex, защото четох, че комбинацията женшен с пчелно млечице може да има странични ефекти при тахикардия.

 12. iassen_hristov

  Доволен съм от добавката. Дава енергия равномерно през деня, без страничните ефекти на тремор и безсъние, каквито получавах всеки път досега при други продукти.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.