ПРОБИОТИК Комплекс / PROBIOTIC – NaturesPlus (90 табл)

(14 клиентски отзива)

39.90лв.

Изчерпан - Очаквайте скоро

Код: 4386 | Съдържание: 90 двуслойни таблетки

Висококачествена добавка, под формата на двуслойни таблетки, за цялостна подкрепа на храносмилателната система. Клинично разработена формула GI Nutra™, която съдържа комбинация от Пробиотици, Пребиотици, богати на растителни Ензими алкализиращи цели храни, Аминокиселината L-Глутамин и подбрани Витамини и Минерали. Приемът на Пробиотик Комплекс на NaturesPlus® подпомага по естествен път храносмилането и пълноценното усвояване на хранителните вещества от храната. Допринася за нормалната ензимна функция. Поддържа стомашно-чревния комфорт, спомага за намаляване на подуването на корема и усещането за тежест след хранене. Съдейства също за укрепване на лигавицата на гастро-интестиналния тракт. 

NaturesPlus® | Витамини и Добавки – Богат асортимент от натурални продукти

Здравето на стомашно-чревния тракт е в основата на здравето на целия организъм. За съжаление, някои фактори (нездравословен начин на живот, съпътстващи заболявания, напредването на възрастта и т.н.) могат да забавят метаболизма, дори при здравите хора и да нарушат нормалната стомашно-чревна функция. Това често води до храносмилателни проблеми и неразположения, като киселини, рефлукс, газове, подуване на корема, диария и много други дискомфорти в храносмилането. Те, от своя страна, рефлектират върху имунната система, кожата, костно-мускулната система, а дори и върху качеството на живот.

Пробиотик Комплекс на NaturesPlus® е висококачествена хранителна добавка в подкрепа на стомашно-чревното здраве, която превъзхожда многократно традиционните пробиотични продукти за добро храносмилане. Тя представлява клинично разработена формула на запазената марка GI Nutra™, която съдържа уникална комбинация от Пробиотици, Пребиотици, богати на растителни Ензими алкализиращи цели храни и Аминокиселината L-Глутамин, с добавена селекция от Витамини и Минерали, които осигуряват цялостна подкрепа на храносмилателната система. Всяка съставка е внимателно подбрана и проучена за нейната индивидуална и ефективна роля в подкрепа на храносмилателния комфорт. Аминокиселината L-Глутамин поддържа чревното здраве и защитава лигавицата на хранопровода и червата. Минералът Калций е нужен за нормалната функция на храносмилателните ензими. Цинкът допринася за нормалния киселинно-алкален метаболизъм и метаболизма на макронутриенти, включително мастни киселини, въглехидрати и протеини. Освен това предпазва клетките от увреждане от оксидативен стрес. Този уникален състав на продукта е „заключен“ в 90 двуслойни таблетки. Предимството на двуслойните таблетки е, че работят на две нива – те разполагат с един „бързо освобождаващ се слой“, който оптимизира храносмилателния комфорт и втори „бавно освобождаващ се слой“, който прочиства и възстановява храносмилателния тракт.

Приемът на Пробиотик Комплекс на NaturesPlus подпомага храносмилането и пълноценното усвояване на хранителните вещества от храната. Допринася за нормалната ензимна функция. Поддържа стомашно-чревния комфорт, спомага за намаляване на усещането за тежест след хранене и за облекчаване на симптомите при стомашни киселини, рефлукс, подуване на корема, диария, метеоризъм и др. Съдейства също за укрепване на лигавицата на гастро-интестиналния тракт. Поддържа нормалната функция на имунната система. Спомага за поддържането на здравословно тегло при спазване на балансирана диета.

Предимства на Пробиотик Комплекс на NaturesPlus:

 • Уникална клинично разработена формула GI Nutra™: Съдържа комбинация от Пробиотици, Пребиотици, богати на растителни Ензими алкализиращи цели храни, L-Глутамин, с добавени Витамини и Минерали.
 • Предлага се под формата на двуслойни таблетки за оптимални резултати.
 • Подпомага храносмилането и укрепва лигавицата на гастро-интестиналния тракт.
 • Допринася за пълноценното усвояване на хранителните вещества от храната.
 • Поддържа нормалната ензимна функция.
 • Поддържа стомашно-чревния комфорт и спомага за намаляване на усещането за тежест след хранене.
 • Съдейства за облекчаване на симптомите при стомашни киселини, рефлукс, подуване на корема, диария, метеоризъм и др.
 • Поддържа нормалната функция на имунната система.
 • Спомага за поддържането на здравословно тегло при балансирана диета.
 • Хипоалергенна формула, без глутен и основните хранителни алергени (лактоза, сусам и др.)
 • 100% вегетариански продукт с натурален състав, без изкуствени оцветители и консерванти.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 таблетка. При конкретни нужди и оплаквания (затруднено храносмилане, подуване на корема) – 3 пъти дневно х 1 таблетка.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, сусам и др. алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 табл.

3 табл.

ВИТАМИНИ
Витамин C (Аскорбинова киселина)

133 mg

200 mg

Витамин Е (D-алфа токоферол киселинен сукцинат)

45 mg

67 mg

МИНЕРАЛИ
Калцийарбонат/Фосфат)

200 mg

300 mg

Цинк (Глюконат)

10 mg

15 mg

Селен (Селенометионин)

23 μg

35 μg

АМИНОКИСЕЛИНИ
L-Глутамин (аминокиселина в свободна форма)

667 mg

1000 mg

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Късоверижни Мастни киселинидоставят Пребиотичен микс, включващ:
Екстракт от индийски боб (гума гуар) (Cyamopsis tetragonolobus) (140 mg), ябълков пектин (230 mg) арабиногалактани (Larix occidentalis) (10 mg), L-глутамин (аминокиселина в свободна форма) (20 mg)

267 mg

400 mg

Пробиотичен микс (2 млрд. жизнеспособни клетки към момента на производство)
Lactobacillus acidophilus (на базата на прах от моркови) (10 mg), Lactospore® (микрокапсулирани L. Sporogenes [В. коагулани]) (2.5 mg), Bifidobacterium breve (10 mg), фруктоолигозахариди (ФОС/FOS) (2.5 mg)

16.7 mg

25 mg

Микс от цели плодове и зеленчуци, богати на Ензими:
Папая (2 mg), банан (2 mg), ананас (2 mg), манго (2 mg), фурми (3 mg), цвекло (12 mg), малина (1 mg), череша (1 mg)

16.7 mg

25 mg

Жив ензимен микс (общо 7 000 активни единици)
Aмилаза (от ферментация на Aspergillus oryzae [2 mg доставя 30 SKB]), Лактаза (от ферментация на Aspergillus oryzae [1 mg, доставя 1 FCC единица]), Липаза (от ферментация на Rhizopus oryzae [3 mg, доставя 1.5 FIP единици]), Бромелаин (от ананас [2 mg, доставя 4 GDU единици]), Папаин (от папая [2.1 mg, доставя 5600 PU {FCC} единици]), Протеаза (от ферментация на Aspergillus oryzae [2 mg, доставя 850 HUT единици]), Лимонена киселина (7.2 mg),  Целулаза (от ферментация на Trichoderma longibrachiatum [1.4 mg доставя 105 единици CU]), Пектиназа (от ферментация на Aspergillus niger [1.4 mg, доставя 0.74 Endo единици]), Хемицелулаза (от ферментация на Aspergillus niger [0.5 mg, доставя 200 единици HCU]), Ксиланаза (от ферментация на Trichoderma reesei/longibrachiatum [1.4 mg доставя 280 XU 0 единици]) и Оксидаза (от ферментация на  Aspergillus niger [1 mg доставя 1 единица GOTu])

16.7 mg

25 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

14 отзива за ПРОБИОТИК Комплекс / PROBIOTIC – NaturesPlus (90 табл)

 1. Kati Humphries

  Do you have another probiotic, as this item is not available

  • VITAMAG

   Hello Kati Humphries,
   Unfortunately, we don’t have another probiotic for adults with similar composition.

 2. Kati Humphries

  Hello, this product is currently out of stock. Can you tell me when it will be available? I have other items in my basket, but want to order together

  • VITAMAG

   Hello Kati Humphries,
   The product will be available at the end of April.

 3. Мария

  Здравейте ,аз също ползвам вашите продукти и съм.мното доволна.Искам да попитам тази продукт може ли да се пие от диабетици?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Няма противопоказания Пробиотик Комплекс на NaturesPlus да се приема от хора с диабет.

 4. Антоанета

  Здравейте! Подходящ ли е за прием от дете на 10 години ( 40 кг.) , което има оплаквания от тежест в стомаха? След преглед от специалист са му изписани лекарства за възраст 12+ години. Благодаря!

 5. Димо Димов

  Пробиотика е много добър, ефекта е осезаем и доловим. Ще поръчам отново сред почивка от 20 дни сред курс на прием. Благодаря.

 6. Димитър Карагеоргиев

  Здравейте!
  Искам да питам кога трябва да се приема пробиотика преди или след хранене?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Карагеоргиев,
   Препоръчваме Пробиотик Комплекс да се приема непосредствено преди хранене.

 7. Таня Иванова

  Здравейте! Продукта е много добър. Искам да попитам дали е подходящ за прием по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Таня Иванова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Няма противопоказания Пробиотик Комплекс на NaturesPlus да се приема по време на бременност, но препоръчваме консултация с наблюдаващия лекар.

 8. koeva.kat

  Здравейте, този продуктподходящ ли е за дете на 3 години и в каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте koeva.kat,
   Пробиотик Комплекс на NaturesPlus е предназначен за възрастни и приемът му от дете на 3 години не е препоръчителен. Предлагаме пробиотик специално предназначен за деца ПРОБИОТИК за ДЕЦА – Animal Parade (Боровинка, 90 бр) – ЛИНК, който е подходящ за деца над 2 години в доза от 1 таблетка за дъвчене дневно.

 9. Елена Иванова

  Здравейте, имам въпрос! Пробиотикът подходящ ли е за тийнейджър на 14 години и в каква дозировка?
  Също така искам да попитам може ли да се приема заедно с Колаген Ц?
  Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елена Иванова,
   Пробиотик Комплекс на NaturesPlus може да се приема от тийнейджър на 14 години в доза от по 2 таблетки дневно. Също потвърждаваме, че може да се съчетава с Колаген Ц на ZeinPharma.

 10. Веселина Драгова

  Здравейте?
  От доста време следя за наличност на този продукт,но все още няма.Очаквате ли скоро зареждане?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Веселина Драгова,
   очакваме ПРОБИОТИК Комплекса на NaturesPlus да бъде отново наличен в края на м. Септември. Ще Ви информираме на лично съобщение веднага щом пристигне от Щатите.

 11. Снежка Денкова

  Здравейте, Продуктът е страхотен. Искам да попитам колко време се приема и правили се почивка.

  • VITAMAG

   Здравейте Снежка Денкова,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Приема се до приключване на опаковката, след което се прави пауза от 3 седмици преди да се продължи отново.

 12. Иво Начев

  Може ли да попитам-Преди,след или повреме на хранени са взема тази добавка?

  • VITAMAG

   Здравейте Иво Начев,
   препоръчваме GI NATURAL да се приема непосредствено преди хранене.

 13. Кремена Тенева

  Пазарувам от Витамаг вече трета година, до момента не са ме подвели. Доволна съм, както от пробиотика, така и от продуктите за деца, които познавам от чужбина и на които мога да се доверя.

 14. Мария Божкова

  Имам хронично подуване на стомаха и по лекарско предписание го пия вече трета седмица. Сега се чувствам много по-комфортно, определено добавката помага на гастроинтестиналния тракт.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

NaturesPlus® | Витамини и Добавки – Богат асортимент от натурални продукти

Здравето на стомашно-чревния тракт е в основата на здравето на целия организъм. За съжаление, някои фактори (нездравословен начин на живот, съпътстващи заболявания, напредването на възрастта и т.н.) могат да забавят метаболизма, дори при здравите хора и да нарушат нормалната стомашно-чревна функция. Това често води до храносмилателни проблеми и неразположения, като киселини, рефлукс, газове, подуване на корема, диария и много други дискомфорти в храносмилането. Те, от своя страна, рефлектират върху имунната система, кожата, костно-мускулната система, а дори и върху качеството на живот.

Пробиотик Комплекс на NaturesPlus® е висококачествена хранителна добавка в подкрепа на стомашно-чревното здраве, която превъзхожда многократно традиционните пробиотични продукти за добро храносмилане. Тя представлява клинично разработена формула на запазената марка GI Nutra™, която съдържа уникална комбинация от Пробиотици, Пребиотици, богати на растителни Ензими алкализиращи цели храни и Аминокиселината L-Глутамин, с добавена селекция от Витамини и Минерали, които осигуряват цялостна подкрепа на храносмилателната система. Всяка съставка е внимателно подбрана и проучена за нейната индивидуална и ефективна роля в подкрепа на храносмилателния комфорт. Аминокиселината L-Глутамин поддържа чревното здраве и защитава лигавицата на хранопровода и червата. Минералът Калций е нужен за нормалната функция на храносмилателните ензими. Цинкът допринася за нормалния киселинно-алкален метаболизъм и метаболизма на макронутриенти, включително мастни киселини, въглехидрати и протеини. Освен това предпазва клетките от увреждане от оксидативен стрес. Този уникален състав на продукта е „заключен“ в 90 двуслойни таблетки. Предимството на двуслойните таблетки е, че работят на две нива – те разполагат с един „бързо освобождаващ се слой“, който оптимизира храносмилателния комфорт и втори „бавно освобождаващ се слой“, който прочиства и възстановява храносмилателния тракт.

Приемът на Пробиотик Комплекс на NaturesPlus подпомага храносмилането и пълноценното усвояване на хранителните вещества от храната. Допринася за нормалната ензимна функция. Поддържа стомашно-чревния комфорт, спомага за намаляване на усещането за тежест след хранене и за облекчаване на симптомите при стомашни киселини, рефлукс, подуване на корема, диария, метеоризъм и др. Съдейства също за укрепване на лигавицата на гастро-интестиналния тракт. Поддържа нормалната функция на имунната система. Спомага за поддържането на здравословно тегло при спазване на балансирана диета.

Предимства на Пробиотик Комплекс на NaturesPlus:

 • Уникална клинично разработена формула GI Nutra™: Съдържа комбинация от Пробиотици, Пребиотици, богати на растителни Ензими алкализиращи цели храни, L-Глутамин, с добавени Витамини и Минерали.
 • Предлага се под формата на двуслойни таблетки за оптимални резултати.
 • Подпомага храносмилането и укрепва лигавицата на гастро-интестиналния тракт.
 • Допринася за пълноценното усвояване на хранителните вещества от храната.
 • Поддържа нормалната ензимна функция.
 • Поддържа стомашно-чревния комфорт и спомага за намаляване на усещането за тежест след хранене.
 • Съдейства за облекчаване на симптомите при стомашни киселини, рефлукс, подуване на корема, диария, метеоризъм и др.
 • Поддържа нормалната функция на имунната система.
 • Спомага за поддържането на здравословно тегло при балансирана диета.
 • Хипоалергенна формула, без глутен и основните хранителни алергени (лактоза, сусам и др.)
 • 100% вегетариански продукт с натурален състав, без изкуствени оцветители и консерванти.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на NaturesPlus за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава NaturesPlus от останалите продукти на пазара?

 1. Несравнимо високото качество и ефективност на съставките.
 2. Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
 3. Американски бранд с присъствие в 120 държави на 5 континента.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 таблетка. При конкретни нужди и оплаквания (затруднено храносмилане, подуване на корема) – 3 пъти дневно х 1 таблетка.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, сусам и др. алергени, изкуствени оцветители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 табл.

3 табл.

ВИТАМИНИ
Витамин C (Аскорбинова киселина)

133 mg

200 mg

Витамин Е (D-алфа токоферол киселинен сукцинат)

45 mg

67 mg

МИНЕРАЛИ
Калцийарбонат/Фосфат)

200 mg

300 mg

Цинк (Глюконат)

10 mg

15 mg

Селен (Селенометионин)

23 μg

35 μg

АМИНОКИСЕЛИНИ
L-Глутамин (аминокиселина в свободна форма)

667 mg

1000 mg

ДРУГИ СЪСТАВКИ
Късоверижни Мастни киселинидоставят Пребиотичен микс, включващ:
Екстракт от индийски боб (гума гуар) (Cyamopsis tetragonolobus) (140 mg), ябълков пектин (230 mg) арабиногалактани (Larix occidentalis) (10 mg), L-глутамин (аминокиселина в свободна форма) (20 mg)

267 mg

400 mg

Пробиотичен микс (2 млрд. жизнеспособни клетки към момента на производство)
Lactobacillus acidophilus (на базата на прах от моркови) (10 mg), Lactospore® (микрокапсулирани L. Sporogenes [В. коагулани]) (2.5 mg), Bifidobacterium breve (10 mg), фруктоолигозахариди (ФОС/FOS) (2.5 mg)

16.7 mg

25 mg

Микс от цели плодове и зеленчуци, богати на Ензими:
Папая (2 mg), банан (2 mg), ананас (2 mg), манго (2 mg), фурми (3 mg), цвекло (12 mg), малина (1 mg), череша (1 mg)

16.7 mg

25 mg

Жив ензимен микс (общо 7 000 активни единици)
Aмилаза (от ферментация на Aspergillus oryzae [2 mg доставя 30 SKB]), Лактаза (от ферментация на Aspergillus oryzae [1 mg, доставя 1 FCC единица]), Липаза (от ферментация на Rhizopus oryzae [3 mg, доставя 1.5 FIP единици]), Бромелаин (от ананас [2 mg, доставя 4 GDU единици]), Папаин (от папая [2.1 mg, доставя 5600 PU {FCC} единици]), Протеаза (от ферментация на Aspergillus oryzae [2 mg, доставя 850 HUT единици]), Лимонена киселина (7.2 mg),  Целулаза (от ферментация на Trichoderma longibrachiatum [1.4 mg доставя 105 единици CU]), Пектиназа (от ферментация на Aspergillus niger [1.4 mg, доставя 0.74 Endo единици]), Хемицелулаза (от ферментация на Aspergillus niger [0.5 mg, доставя 200 единици HCU]), Ксиланаза (от ферментация на Trichoderma reesei/longibrachiatum [1.4 mg доставя 280 XU 0 единици]) и Оксидаза (от ферментация на  Aspergillus niger [1 mg доставя 1 единица GOTu])

16.7 mg

25 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в САЩ от: Natural Organics, Inc – NaturesPlus®, 11701 New York, New Horizons 9500

ОТЗИВИ

14 отзива за ПРОБИОТИК Комплекс / PROBIOTIC – NaturesPlus (90 табл)

 1. Kati Humphries

  Do you have another probiotic, as this item is not available

  • VITAMAG

   Hello Kati Humphries,
   Unfortunately, we don’t have another probiotic for adults with similar composition.

 2. Kati Humphries

  Hello, this product is currently out of stock. Can you tell me when it will be available? I have other items in my basket, but want to order together

  • VITAMAG

   Hello Kati Humphries,
   The product will be available at the end of April.

 3. Мария

  Здравейте ,аз също ползвам вашите продукти и съм.мното доволна.Искам да попитам тази продукт може ли да се пие от диабетици?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Няма противопоказания Пробиотик Комплекс на NaturesPlus да се приема от хора с диабет.

 4. Антоанета

  Здравейте! Подходящ ли е за прием от дете на 10 години ( 40 кг.) , което има оплаквания от тежест в стомаха? След преглед от специалист са му изписани лекарства за възраст 12+ години. Благодаря!

 5. Димо Димов

  Пробиотика е много добър, ефекта е осезаем и доловим. Ще поръчам отново сред почивка от 20 дни сред курс на прием. Благодаря.

 6. Димитър Карагеоргиев

  Здравейте!
  Искам да питам кога трябва да се приема пробиотика преди или след хранене?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Карагеоргиев,
   Препоръчваме Пробиотик Комплекс да се приема непосредствено преди хранене.

 7. Таня Иванова

  Здравейте! Продукта е много добър. Искам да попитам дали е подходящ за прием по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Таня Иванова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Няма противопоказания Пробиотик Комплекс на NaturesPlus да се приема по време на бременност, но препоръчваме консултация с наблюдаващия лекар.

 8. koeva.kat

  Здравейте, този продуктподходящ ли е за дете на 3 години и в каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте koeva.kat,
   Пробиотик Комплекс на NaturesPlus е предназначен за възрастни и приемът му от дете на 3 години не е препоръчителен. Предлагаме пробиотик специално предназначен за деца ПРОБИОТИК за ДЕЦА – Animal Parade (Боровинка, 90 бр) – ЛИНК, който е подходящ за деца над 2 години в доза от 1 таблетка за дъвчене дневно.

 9. Елена Иванова

  Здравейте, имам въпрос! Пробиотикът подходящ ли е за тийнейджър на 14 години и в каква дозировка?
  Също така искам да попитам може ли да се приема заедно с Колаген Ц?
  Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елена Иванова,
   Пробиотик Комплекс на NaturesPlus може да се приема от тийнейджър на 14 години в доза от по 2 таблетки дневно. Също потвърждаваме, че може да се съчетава с Колаген Ц на ZeinPharma.

 10. Веселина Драгова

  Здравейте?
  От доста време следя за наличност на този продукт,но все още няма.Очаквате ли скоро зареждане?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Веселина Драгова,
   очакваме ПРОБИОТИК Комплекса на NaturesPlus да бъде отново наличен в края на м. Септември. Ще Ви информираме на лично съобщение веднага щом пристигне от Щатите.

 11. Снежка Денкова

  Здравейте, Продуктът е страхотен. Искам да попитам колко време се приема и правили се почивка.

  • VITAMAG

   Здравейте Снежка Денкова,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Приема се до приключване на опаковката, след което се прави пауза от 3 седмици преди да се продължи отново.

 12. Иво Начев

  Може ли да попитам-Преди,след или повреме на хранени са взема тази добавка?

  • VITAMAG

   Здравейте Иво Начев,
   препоръчваме GI NATURAL да се приема непосредствено преди хранене.

 13. Кремена Тенева

  Пазарувам от Витамаг вече трета година, до момента не са ме подвели. Доволна съм, както от пробиотика, така и от продуктите за деца, които познавам от чужбина и на които мога да се доверя.

 14. Мария Божкова

  Имам хронично подуване на стомаха и по лекарско предписание го пия вече трета седмица. Сега се чувствам много по-комфортно, определено добавката помага на гастроинтестиналния тракт.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.