Ацетил Л-КАРНИТИН / Acetyl L-CARNITINE – ZeinPharma (60 капс)

(12 клиентски отзива)

29.90лв.

ZeinPharma Ацетил L-КАРНИТИН – 500mg Аминокиселини за Отслабване и детокс от Pharma
Ацетил Л-КАРНИТИН / Acetyl L-CARNITINE – ZeinPharma (60 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 30.11.2025 г.

Код: 12907 | Съдържание: 60 капсули

Натурална добавка с премиум състав, която съдържа чист Ацетил Л-Карнитин – биоактивната и високоусвоима форма на популярната аминокиселина за отслабване Л-Карнитин. Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула дневно доставя цели 500 mg Л-Карнитин в неговата ацетилирана (натурална) форма. НЕ съдържа стимулатори на централната нервна система, които да провокират тремор или др. странични ефекти. Ацетил Л-Карнитин на ZeinPharma® съдейства за ускоряването на метаболизма. Подпомага ефективно процеса на отслабванe и изгаряне на излишните мазнини. Допринася за повишаване на физическата издръжливост и енергията. Отразява се благоприятно на концентрацията, паметта и мисловната дейност.

Ацетил Л-Карнитин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Ацетил Л-Карнитин e високоефективната форма, производна на аминокиселината Л-Карнитин, която обаче се образува по естествен начин в тялото. Тази форма има по-висока бионаличност в сравнение с конвенционалния (и в повечето случаи синтетичен) Л-Карнитин. Това означава, че тя се усвоява по-бързо от клетките. Ацетилираната (натурална) форма на Л-Карнитин се намира в митохондриите, така наречените „електроцентрали“ на клетката. Те работят най-активно докато се движим, като енергията идва от мазнините. Ацетил Л-Карнитинът има за задача да транспортира тези мастни киселини до митохондриите. Това означава, че по време на двигателна активност големи количества Л-Карнитин се консумират от клетките на мускулите. За да може да поддържа този транспорт безпрепятствено в клетките (и енергията да идва от мазнините), тялото на всеки възрастен има нужда от допълнителен прием на Ацетил Л-Карнитин.

Ацетил Л-Карнитинът участва не само в мастния метаболизъм на Л-карнитина, като Л-карнитин тартрат или Л-карнитин цитрат. Неговата сила се крие в ацетил групата. За разлика от всички останали Л-карнитини, той има способността да преминава лесно и ефективно през кръвно-мозъчната бариера. Стимулира производството на важни невротрансмитери в мозъка като ацетилхолин, който предава сигналите между нервите и мускулите и влияе благоприятно върху мисловните процеси, като повишава паметта и концентрацията. Ацетил Л-Карнитинът участва в обмяната на веществата и спомага за преобразуването на мазнините в енергия, което от своя страна води до намаляване на телесното тегло.

Ацетил ЛКарнитин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на високодозирани веган капсули. Съдържа чист Ацетил Л-Карнитин, който е биологично активната и високоусвоима в организма форма на аминокиселината Л-Карнитин. Предлага оптимално и лесно дозиране от само 1 капсула дневно, която доставя на организма цели 500 mg от Л-Карнитин в неговата ацетилирана (натурална) форма. За разлика от повечето добавки за отслабване на пазара, този продукт не съдържа стимулатори на централната нервна система, които да провокират тремор или други нежелани странични ефекти. Приемът на добавката съдейства за ускоряването на метаболизма. Подпомага процеса на отслабванe и изгаряне на излишните мазнини. Допринася за повишаване на физическата издръжливост и за увеличаване на енергията. Спомага за намаляване на усещането за умора, изтощение и отпадналост. Отразява се благоприятно на концентрацията, паметта и мисловната дейност.

Предимства на Ацетил ЛКарнитин на ZeinPharma:

 • Съдържа чист Ацетил Л-Карнитин – биологично активната и високоусвоима форма на аминокиселината Л-Карнитин.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране: Само 1 капсула дневно доставя на организма цели 500 mg Ацетил Л-Карнитин.
 • Не съдържа стимулатори на централната нервна система, които да провокират тремор или други странични ефекти.
 • Съдейства за ускоряването на метаболизма.
 • Подпомага процеса на отслабванe и изгаряне на излишните мазнини.
 • Допринася за повишаване на физическата издръжливост и за увеличаване на енергията.
 • Спомага за намаляване на усещането за умора, изтощение и отпадналост.
 • Отразява се благоприятно на концентрацията, паметта и мисловната дейност.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни оплаквания (за отслабване или активно спортуващи ) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода (поне 300 мл). Препоръчително е да се приема преди или по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Ацетил Л-Карнитин

1000 mg

1500 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

12 отзива за Ацетил Л-КАРНИТИН / Acetyl L-CARNITINE – ZeinPharma (60 капс)

 1. Мариана

  Здравейте!Може ли да се пие преди самите тренировки?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариана,
   Потвърждаваме, че може да приемате Ацетил Л-карнитин преди тренировка.

 2. Росица

  Бихте ли ми препоръчали комбинация за пролетен детокс!

  • VITAMAG

   Здравейте Росица,
   За детокс предлагаме различни продукти. Може да предложим да комбинирате Ацетил Л-Карнитин на ZeinPharma с Алфа-Липоевата киселина на същата марка. Алфа-Липоевата киселина е мощен антиоксидант, неутрализира влиянието на свободните радикали в организма и предпазва клетките от окислително увреждане. При комбинация на двата продукта може да приемате две капсули от Ацетил Л-Карнитина сутрин и 1 капсула от Алфа-Липоевата киселина към обяд.

 3. КСЕНИЯ

  Не знам дали някой от вас е опитвал ацетил л карнитин now, но на мен не ми допадна определено. Този ми хареса и се чувствам добре от него. Нямам странични ефекти и забелязвам ефект, който при ацетил л карнитина на now нямаше.

 4. Nora K. Yeroteeva

  Правех много опити да пия ацетил л карнитин на прах, но изобщо не го понасях на вкус и не ми се разправяше с разтваряне всяка сутрин. Открих вашият продукт ацетил л карнитин на капсули, а не на прах и е точно това, което търсех. Не съм опитвала добавки на тази фирма, но съм склонна да се доверя, защото съм чувала доста хубави отзиви за вашите продукти.

 5. Цанов Косьо

  Опитвал съм ацетил ел карнитин на няколко фирми, но не се чувствах добре, защото получавах треперения. Видях този АЦЕТИЛ ел карнитин на Зейнфарма, който пише, че не би трябвало да има странични ефекти и реших да опитам с него. Започнах го, като засега нямам оплаквания, което ме радва и ако постигна желания ефект ще си поръчам още.

 6. Аксел Димов

  Не знам каква трябва да е нормалната ацетил л карнитин цена, но пък този не изглежда лош и не мисля, че е на висока цена. На мен ми трябва, защото съм активноспортуващ, а ацетил л карнитинът ми го препоръчаха, защото помага за издражливостта. Купих си две опаковки ацетил л карнитин на промоционалната цена и засега виждам малък резултат, а го приемам само от 2 седмици.

 7. rummi

  Благодаря за бързата доставка!

 8. Koytcho_21

  Приемам го от 3 седмици, по 4 капсули сутрин на гладно с много вода. Вече съм 4 кг надолу, при това с минимални тренировки.

 9. Мария Димитрова

  Добър продукт, благодарение на който се чувствам чудесно!

 10. Петя Златанова

  За втора поред година всички вкъщи се доверяваме на Vitamag за хранителни добавки и досега не са ни подвели. Препоръчвам сайта и продуктите в него – както тези за отслабване, така и детската серия.

 11. Anastasia Yovcheva

  Здравейте, изключително сме доволни от всички продукти, които предлагате. Поръчах също от Ацетил Л-Карнитина и искам да питам как се пие – на гладно или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Anastasia Yovcheva,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Ацетил L-КАРНИТИН е една от малкото хранителни добавки, чийто прием е препоръчително да бъде на гладно, с достатъчно вода (поне 200 мл).

 12. Николета Маринска

  Поръчвам от Л-Карнитина на Зейнфарма за трети път. Приемаме го всички в семейството и съм спокойна, че не съдържа вредни съставки, стимулатори и кофеин, каквито масово се съдържат в други продукти за отслабване на пазара и от които всеки път получавах главоболие след прием.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Ацетил Л-Карнитин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Ацетил Л-Карнитин e високоефективната форма, производна на аминокиселината Л-Карнитин, която обаче се образува по естествен начин в тялото. Тази форма има по-висока бионаличност в сравнение с конвенционалния (и в повечето случаи синтетичен) Л-Карнитин. Това означава, че тя се усвоява по-бързо от клетките. Ацетилираната (натурална) форма на Л-Карнитин се намира в митохондриите, така наречените „електроцентрали“ на клетката. Те работят най-активно докато се движим, като енергията идва от мазнините. Ацетил Л-Карнитинът има за задача да транспортира тези мастни киселини до митохондриите. Това означава, че по време на двигателна активност големи количества Л-Карнитин се консумират от клетките на мускулите. За да може да поддържа този транспорт безпрепятствено в клетките (и енергията да идва от мазнините), тялото на всеки възрастен има нужда от допълнителен прием на Ацетил Л-Карнитин.

Ацетил Л-Карнитинът участва не само в мастния метаболизъм на Л-карнитина, като Л-карнитин тартрат или Л-карнитин цитрат. Неговата сила се крие в ацетил групата. За разлика от всички останали Л-карнитини, той има способността да преминава лесно и ефективно през кръвно-мозъчната бариера. Стимулира производството на важни невротрансмитери в мозъка като ацетилхолин, който предава сигналите между нервите и мускулите и влияе благоприятно върху мисловните процеси, като повишава паметта и концентрацията. Ацетил Л-Карнитинът участва в обмяната на веществата и спомага за преобразуването на мазнините в енергия, което от своя страна води до намаляване на телесното тегло.

Ацетил ЛКарнитин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на високодозирани веган капсули. Съдържа чист Ацетил Л-Карнитин, който е биологично активната и високоусвоима в организма форма на аминокиселината Л-Карнитин. Предлага оптимално и лесно дозиране от само 1 капсула дневно, която доставя на организма цели 500 mg от Л-Карнитин в неговата ацетилирана (натурална) форма. За разлика от повечето добавки за отслабване на пазара, този продукт не съдържа стимулатори на централната нервна система, които да провокират тремор или други нежелани странични ефекти. Приемът на добавката съдейства за ускоряването на метаболизма. Подпомага процеса на отслабванe и изгаряне на излишните мазнини. Допринася за повишаване на физическата издръжливост и за увеличаване на енергията. Спомага за намаляване на усещането за умора, изтощение и отпадналост. Отразява се благоприятно на концентрацията, паметта и мисловната дейност.

Предимства на Ацетил ЛКарнитин на ZeinPharma:

 • Съдържа чист Ацетил Л-Карнитин – биологично активната и високоусвоима форма на аминокиселината Л-Карнитин.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране: Само 1 капсула дневно доставя на организма цели 500 mg Ацетил Л-Карнитин.
 • Не съдържа стимулатори на централната нервна система, които да провокират тремор или други странични ефекти.
 • Съдейства за ускоряването на метаболизма.
 • Подпомага процеса на отслабванe и изгаряне на излишните мазнини.
 • Допринася за повишаване на физическата издръжливост и за увеличаване на енергията.
 • Спомага за намаляване на усещането за умора, изтощение и отпадналост.
 • Отразява се благоприятно на концентрацията, паметта и мисловната дейност.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни оплаквания (за отслабване или активно спортуващи ) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода (поне 300 мл). Препоръчително е да се приема преди или по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Ацетил Л-Карнитин

1000 mg

1500 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (12)

12 отзива за Ацетил Л-КАРНИТИН / Acetyl L-CARNITINE – ZeinPharma (60 капс)

 1. Мариана

  Здравейте!Може ли да се пие преди самите тренировки?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариана,
   Потвърждаваме, че може да приемате Ацетил Л-карнитин преди тренировка.

 2. Росица

  Бихте ли ми препоръчали комбинация за пролетен детокс!

  • VITAMAG

   Здравейте Росица,
   За детокс предлагаме различни продукти. Може да предложим да комбинирате Ацетил Л-Карнитин на ZeinPharma с Алфа-Липоевата киселина на същата марка. Алфа-Липоевата киселина е мощен антиоксидант, неутрализира влиянието на свободните радикали в организма и предпазва клетките от окислително увреждане. При комбинация на двата продукта може да приемате две капсули от Ацетил Л-Карнитина сутрин и 1 капсула от Алфа-Липоевата киселина към обяд.

 3. КСЕНИЯ

  Не знам дали някой от вас е опитвал ацетил л карнитин now, но на мен не ми допадна определено. Този ми хареса и се чувствам добре от него. Нямам странични ефекти и забелязвам ефект, който при ацетил л карнитина на now нямаше.

 4. Nora K. Yeroteeva

  Правех много опити да пия ацетил л карнитин на прах, но изобщо не го понасях на вкус и не ми се разправяше с разтваряне всяка сутрин. Открих вашият продукт ацетил л карнитин на капсули, а не на прах и е точно това, което търсех. Не съм опитвала добавки на тази фирма, но съм склонна да се доверя, защото съм чувала доста хубави отзиви за вашите продукти.

 5. Цанов Косьо

  Опитвал съм ацетил ел карнитин на няколко фирми, но не се чувствах добре, защото получавах треперения. Видях този АЦЕТИЛ ел карнитин на Зейнфарма, който пише, че не би трябвало да има странични ефекти и реших да опитам с него. Започнах го, като засега нямам оплаквания, което ме радва и ако постигна желания ефект ще си поръчам още.

 6. Аксел Димов

  Не знам каква трябва да е нормалната ацетил л карнитин цена, но пък този не изглежда лош и не мисля, че е на висока цена. На мен ми трябва, защото съм активноспортуващ, а ацетил л карнитинът ми го препоръчаха, защото помага за издражливостта. Купих си две опаковки ацетил л карнитин на промоционалната цена и засега виждам малък резултат, а го приемам само от 2 седмици.

 7. rummi

  Благодаря за бързата доставка!

 8. Koytcho_21

  Приемам го от 3 седмици, по 4 капсули сутрин на гладно с много вода. Вече съм 4 кг надолу, при това с минимални тренировки.

 9. Мария Димитрова

  Добър продукт, благодарение на който се чувствам чудесно!

 10. Петя Златанова

  За втора поред година всички вкъщи се доверяваме на Vitamag за хранителни добавки и досега не са ни подвели. Препоръчвам сайта и продуктите в него – както тези за отслабване, така и детската серия.

 11. Anastasia Yovcheva

  Здравейте, изключително сме доволни от всички продукти, които предлагате. Поръчах също от Ацетил Л-Карнитина и искам да питам как се пие – на гладно или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Anastasia Yovcheva,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Ацетил L-КАРНИТИН е една от малкото хранителни добавки, чийто прием е препоръчително да бъде на гладно, с достатъчно вода (поне 200 мл).

 12. Николета Маринска

  Поръчвам от Л-Карнитина на Зейнфарма за трети път. Приемаме го всички в семейството и съм спокойна, че не съдържа вредни съставки, стимулатори и кофеин, каквито масово се съдържат в други продукти за отслабване на пазара и от които всеки път получавах главоболие след прием.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.