ТРИПТОФАН / TRYPTOPHANE – ZeinPharma (45 капс)

(21 клиентски отзива)

29.90лв.

ZeinPharma L-ТРИПТОФАН – Аминокиселини за Спокоен и здрав сън, Нервна система от Pharma
ТРИПТОФАН / TRYPTOPHANE – ZeinPharma (45 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 31.10.2025 г.

Код: 12737 | Съдържание: 45 капсули

Натурална веган добавка с премиум качество. Съдържа висококачествен 100% натурален Л-Триптофан с чист растителен произход, добит чрез процес на естествена ферментация. Отличава се с висока бионаличност – аминокиселината в състава е идентична с тази в организма. Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсулa дневно осигурява цели 500 mg от есенциалната аминокиселина. Триптофан на ZeinPharma® спомага за подобряване на качеството и продължителността на съня. Подпомага процеса на заспиване по естествен начин, без да води до негативни странични ефекти като привикване. Подкрепя лечението при хронична инсомния. Допринася за нормалната функция на нервната система.

Триптофан от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Л-триптофанът е незаменима есенциална аминокиселина, която организмът не може да произвежда сам, затова трябва да му бъде доставяна допълнително, чрез външен прием. Тя е прекурсор на серотонина – „хормонът на щастието“. Това означава, че тялото ни я превръща в серотонин, веднага щом тя попадне в мозъка. Серотонинът е невротрансмитер, който изпраща сигнали между отделните нервни клетки и влияе благоприятно на настроението и съня. Когато в тялото има достатъчно количество серотонин, мозъкът позволява трансформацията му в мелатонин, който е известен още и като „хормонът на съня“. Заедно с мелатонина, серотонинът е отговорен за нашия ритъм сън-бодърстване, наред с други неща. Допълнителният прием на Л-триптофан може да повиши нивото на серотонин в кръвта, което от своя страна да произведе повече мелатонин и в крайна сметка да подобри продължителността и качеството на съня.

Триптофан на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество и веган състав. Съдържа висококачествен 100% натурален Л-Триптофан с чист растителен произход, добит посредством процес на естествена ферментация. Притежава специален сертфикат за „Веган продукт“. Отличава се с висока бионаличност, благодарение на това, че аминокиселината в състава е идентична с тази, която се съдържа естествено в организма. Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява на тялото цели 500 mg от есенциалната аминокиселина Л-Триптофан. Приемът на добавката допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня. Подпомага процеса на заспиване по напълно естествен начин, без да води до негативни странични ефекти като привикване. Подкрепя ефективно също и лечението при хронична инсомния. Съдейства за нормалната функция на нервната система. Отразява се благоприятно на настроението.

Предимства на Триптофан на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен 100% натурален Л-Триптофан с растителен произход, добит чрез естествена ферментация.
 • Притежава специален сертфикат за „Веган продукт“.
 • Отличава се с висока бионаличност, защото аминокиселината в състава е идентична с тази в организма.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсулa дневно осигурява цели 500 mg от есенциалната аминокиселина.
 • Подпомага процеса на заспиване по естествен начин, без негативни странични ефекти като привикване.
 • Допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня.
 • Подпомага ефективно лечението при хронична инсомния.
 • Съдейства за нормалната функция на нервната система.
 • Отразява се благоприятно на настроението.
 • 100% веган капсули, без глутен и магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (лечение на безсъние или друг вид разстройство на съня) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема около 30 минути преди сън. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Л-Триптофан

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

21 отзива за ТРИПТОФАН / TRYPTOPHANE – ZeinPharma (45 капс)

 1. Нелина

  Искам да попитам, от два месеца ми се прояви безсъние, пия 1/2 геодорм от сънотворните хапчета.. ако ги спра и мина на такива добавки дали ще ми действат и в каква схема да ти пия, и ако трябва да ги комбинирам с нещо?

  • VITAMAG

   Здравейте Нелина,
   Препоръчваме да се консултирате със специалист по какъв начин следва да спрете лекарството Геродорм при безсъние, за да се избегне възможен синдром на отнемане или възвръщане на симптомите на безсъние. Също така да се консултирате дали добавки като Л-Триптофан биха могли да заменят ефективно лекарството Геродорм, тъй като хранителните добавки могат да подкрепят лечение, но в повечето случай не могат да бъдат самостоятелно такова.

 2. Калина Тодорова

  Къде мога да прочета какви са страничните ефекти? В сайта не намерих информация, към опаковката също няма листовка. Чувствам се много зле след приема на добавката – със световъртеж, гадене, болки в стомаха, за сън не може и да става дума..

  • VITAMAG

   Здравейте Калина Тодорова,
   Триптофан на ZeinPharma е натурале продукт, за който не са известни странични ефекти и това е причината да не са отбелязани такива на нашия сайт. Въпреки това, следва да имате предвид, че Триптофанът не трябва да се приема с вещества като 5-HTP или лекарства/добавки, които също повишават нивата на серотонин. Ако приемате пък антидепресанти или други лекарства за безсъние, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар преди употреба. Ако приемате повече от една капсула също препоръчваме да свалите дозата на само 1 капсула дневно 30 мин. преди лягане.

 3. Нели Петрова

  Ползвам вашите продукти,доволна съм и ще продължа да си поръчвам при вас

 4. Лина

  Здравейте,може ли триптофан да се приема с хидролизиран колаген?
  И може ли по време на кърмене?

  • VITAMAG

   Здравейте Лина,
   Комбинацията от Колаген и Триптофан в указаните дневни дози е възможна. Препоръчваме да се консултирате с педиатъра на детето относно приема на добавките.

 5. Калина

  Пия по две капсули Л-Триптофан вечер от 3 години насам по лекарско предписание и ми се отразява много добре, в комбинация с други хранителни добавки. Бихте ли ме посъветвали при неволно прескачане на прием, какво е по-добре да се направи – да се изчака до следващия прием или да се приеме още една доза сутринта? Благодаря предварително.

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Препоръчваме да не превишавате указания дневен прием на продукта. В случай на неволно пропуснат прием, най-добре е да продължите със стандартния си график на приема на следващото дозиране, без да удвоявате дозата.

 6. Ива

  Вземам 5-HTP на Zein Pharma, може ли да се комбинира с Триптофан, бакопа и бозвелия, които смятам да поръчам отново от Вас

  • VITAMAG

   Здравейте Ива,
   Според информацията от производителя, отбелязана и на етикета, Грифония на ZeinPharma не бива да се приема с Триптофан, Мелатонин и Жълт Кантарион. Може да я комбинирате с Бакопа Мониери и Босвелия, като съобразявате приемът на трите добавки да става по различно време на деня.

 7. Илия

  Здравейте, в предписанието, което получих от немската лаборатория biovis, се препоръчва да не се приема лтриптофан със SSRI и богати на протеин храни. Може ли да се приема л триптофан вечер, а деанксит сутрин или трябва да спра едното. Лтриптофан се приема вечер, а вечерята ми е основно месо, т.е. богата на протеин. Ако през деня го пия ще предизвика ли сънливост?

  • VITAMAG

   Здравейте Илия,
   По принцип не е препоръчително да приемате Деанксит и Л Триптофан, но препоръчваме да се консултирате с лекар относно приема.

 8. В.Павлова

  Здравейте,закупих си продукта на първия прием нямаше ефект..искам да попитам с натрупване ли е и колко дълго време може да се пие.?Противопоказен ли е за Хашимото. БЛАГОДАРЯ.

  • VITAMAG

   Здравейте В.Павлова,
   Няма противопоказане Триптофан да се приема от хора с Хашимото. Ако има наличие на безсъние или друг вид разстройство на съня, от продуктът се приемат по 2 капсули 30 мин. преди сън. Триптофан на ZeinPharma може да се приема в продължение на 3 месеца без прекъсване, но след това се прави почивка от поне 2 седмици.

 9. Петя Димитрова

  Вземам на обед след храна ArtresanMax .Вечер след храна вземам 2 капсули от вашата Босвелия (на ZeinPharma).Вземам после Нубит – 1 табл.И тъй като страдам от безсъние реших да заложа на вашия триптофан.Първия път взех 2 , а втория ден 1 капсула преди сън.Но и в двата случая се появи много силно напрежение отпред на главата(челото) и проблеми с рефлукса(аз имам Герб 4 степен).Наложи се да взема друго хапче за сън за да заспя?Не знам дозата ли ми е силна.Защото съм вземала Триптозин(то съдържа Л-триптофан – 225 мг и много добре ме е успокоявало и не ми е дразнело стомаха.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Димитрова,
   Триптофан на ZeinPharma е натурална хранителна добавка, за която не са известни странични ефекти. Все пак, препоръчваме да приемате по 1 капсула преди сън, като съобразите отстоянието между приема на Триптофан и други лекарства/добавки да е поне 2 часа. Спазвайки всички указания за употреба на продукта не следва да получавате напрежение или други реакции.

 10. Петя Димитрова

  Искам да проведа консултация с някой от вашите специалисти?Взех няколко продукта от Вас и не знам как да ги комбинирам и с другите добавки които взимам?

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Димитрова,
   Бихте ли споделили кои хранителни добавки желаете да комбинирате, за да можем да дадем нужната информация.

 11. Юлиян

  Според указанията при безсъние трябва да се пият по 2 капсули, но при мен подейства при взимане само на 1 капсула преди да си легна. Всичките добавки за сън съм пил и на допелхерц и на фортекс, но триптофанът се оказа най-ефикасен.

 12. Вивиан Пенчева

  За спокоен съм опитвала много добавки с триптофан и мелатонин, обаче не ми помогнаха особено. Ходя на психолог, който ми показа триптофана на ZeinPharma и каза, че самата тя го е изпробвала, много и е помогнал за трудното заспиване и безсъние. Пия по две хапчета преди да легна и наистина заспивам много по-лесно сега, за разлика от добавките с мелатонин от аптеките, от които нямах особен ефект.

 13. Станислав

  Нещо не е наред с Трипофана.Пия го вече 10 дни с съня никакво подобрение и нещо на очите ми стана .Замъглен образ,отделно съм като парцал
  Много странна работа ,тези неща като ги предлагате сложете лице Фармацевт да обясни и за страничните ефекти.А не продавач хванат от улицата.Плюс това за всяка ваша добавка гарантирате че с всичко може да се комбинира.Доста съмнителна работа.Взимал съм Магнезият прием 2 месеца ,същата история .Незнам в Германия ли се пройзвеждат или е само реклама

  • VITAMAG

   Здравейте Станислав,
   Бихте ли споделили кога и откъде точно са закупени споменатите продукти, тъй като не виждаме да сте ни клиент, а искаме да направим проверка?

 14. Iva Komitova

  Не вярвах, но продукта наистина действа добре на съня и настроението. Пия по една капсула дневно и определено съм доволна. Консултацията също беше на ниво.

 15. Anjela D.

  Отскоро имам проблеми със съня и пробвах с вашия мелатонин, но като милиграми за мен беше малко и затова си поръчах ел триптофан. Добре ми подейства и най-важното е, че не качих килограми от приема на добавката и сънят ми се удължи и подобри като цяло. Четох, че ел триптофана е натурален, което вече не се среща често при продуктите предлагани на пазара.

 16. Иван Горанов

  Направих заявка за 2 опаковки от Л-Триптофан на Цайнфарма за Аптека Новедес в кв. Бъкстон. Надявам се да мога да ги взема още утре, тъй като продуктите ми трябват спешно.

 17. Никола Ставрев

  Триптофана го пия от няколко години, преди го поръчвах от Германия. Радвам се, че вече мога да намеря продуктите на ZeinPharma в България и то на достъпни цени!

 18. Благой Чупетловски

  Продукт с добър състав и балансиран ефект. Консултантите също са на високо ниво – препоръчвам!

 19. Харалампи

  Пия го вече седмица и съм доволен. Благодаря и за консултацията!

 20. Славчо

  Гледах триптофан хранителна добавка при вас и в аптеките. Видях, че в аптеките предимно има продукти на NOW, но аз не съм доволен от марката и търся нещо различно. По препоръка открих вашия сайт и видях, че предлагате триптофан хранителна добавка, а и имате още няколко интересни продукта за проблеми със съня, така че ще се радвам да опитам.

 21. СЛАВИ

  Харесвам сайта и добавките, които съм поръчвал досега. Сега съм се спрял на този л триптофан с намалената цена. Не е много висока л триптофан цена, така че промоцията си заслужава 🙂

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Триптофан от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Л-триптофанът е незаменима есенциална аминокиселина, която организмът не може да произвежда сам, затова трябва да му бъде доставяна допълнително, чрез външен прием. Тя е прекурсор на серотонина – „хормонът на щастието“. Това означава, че тялото ни я превръща в серотонин, веднага щом тя попадне в мозъка. Серотонинът е невротрансмитер, който изпраща сигнали между отделните нервни клетки и влияе благоприятно на настроението и съня. Когато в тялото има достатъчно количество серотонин, мозъкът позволява трансформацията му в мелатонин, който е известен още и като „хормонът на съня“. Заедно с мелатонина, серотонинът е отговорен за нашия ритъм сън-бодърстване, наред с други неща. Допълнителният прием на Л-триптофан може да повиши нивото на серотонин в кръвта, което от своя страна да произведе повече мелатонин и в крайна сметка да подобри продължителността и качеството на съня.

Триптофан на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество и веган състав. Съдържа висококачествен 100% натурален Л-Триптофан с чист растителен произход, добит посредством процес на естествена ферментация. Притежава специален сертфикат за „Веган продукт“. Отличава се с висока бионаличност, благодарение на това, че аминокиселината в състава е идентична с тази, която се съдържа естествено в организма. Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява на тялото цели 500 mg от есенциалната аминокиселина Л-Триптофан. Приемът на добавката допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня. Подпомага процеса на заспиване по напълно естествен начин, без да води до негативни странични ефекти като привикване. Подкрепя ефективно също и лечението при хронична инсомния. Съдейства за нормалната функция на нервната система. Отразява се благоприятно на настроението.

Предимства на Триптофан на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен 100% натурален Л-Триптофан с растителен произход, добит чрез естествена ферментация.
 • Притежава специален сертфикат за „Веган продукт“.
 • Отличава се с висока бионаличност, защото аминокиселината в състава е идентична с тази в организма.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсулa дневно осигурява цели 500 mg от есенциалната аминокиселина.
 • Подпомага процеса на заспиване по естествен начин, без негативни странични ефекти като привикване.
 • Допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня.
 • Подпомага ефективно лечението при хронична инсомния.
 • Съдейства за нормалната функция на нервната система.
 • Отразява се благоприятно на настроението.
 • 100% веган капсули, без глутен и магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (лечение на безсъние или друг вид разстройство на съня) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема около 30 минути преди сън. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Л-Триптофан

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (21)

21 отзива за ТРИПТОФАН / TRYPTOPHANE – ZeinPharma (45 капс)

 1. Нелина

  Искам да попитам, от два месеца ми се прояви безсъние, пия 1/2 геодорм от сънотворните хапчета.. ако ги спра и мина на такива добавки дали ще ми действат и в каква схема да ти пия, и ако трябва да ги комбинирам с нещо?

  • VITAMAG

   Здравейте Нелина,
   Препоръчваме да се консултирате със специалист по какъв начин следва да спрете лекарството Геродорм при безсъние, за да се избегне възможен синдром на отнемане или възвръщане на симптомите на безсъние. Също така да се консултирате дали добавки като Л-Триптофан биха могли да заменят ефективно лекарството Геродорм, тъй като хранителните добавки могат да подкрепят лечение, но в повечето случай не могат да бъдат самостоятелно такова.

 2. Калина Тодорова

  Къде мога да прочета какви са страничните ефекти? В сайта не намерих информация, към опаковката също няма листовка. Чувствам се много зле след приема на добавката – със световъртеж, гадене, болки в стомаха, за сън не може и да става дума..

  • VITAMAG

   Здравейте Калина Тодорова,
   Триптофан на ZeinPharma е натурале продукт, за който не са известни странични ефекти и това е причината да не са отбелязани такива на нашия сайт. Въпреки това, следва да имате предвид, че Триптофанът не трябва да се приема с вещества като 5-HTP или лекарства/добавки, които също повишават нивата на серотонин. Ако приемате пък антидепресанти или други лекарства за безсъние, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар преди употреба. Ако приемате повече от една капсула също препоръчваме да свалите дозата на само 1 капсула дневно 30 мин. преди лягане.

 3. Нели Петрова

  Ползвам вашите продукти,доволна съм и ще продължа да си поръчвам при вас

 4. Лина

  Здравейте,може ли триптофан да се приема с хидролизиран колаген?
  И може ли по време на кърмене?

  • VITAMAG

   Здравейте Лина,
   Комбинацията от Колаген и Триптофан в указаните дневни дози е възможна. Препоръчваме да се консултирате с педиатъра на детето относно приема на добавките.

 5. Калина

  Пия по две капсули Л-Триптофан вечер от 3 години насам по лекарско предписание и ми се отразява много добре, в комбинация с други хранителни добавки. Бихте ли ме посъветвали при неволно прескачане на прием, какво е по-добре да се направи – да се изчака до следващия прием или да се приеме още една доза сутринта? Благодаря предварително.

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Препоръчваме да не превишавате указания дневен прием на продукта. В случай на неволно пропуснат прием, най-добре е да продължите със стандартния си график на приема на следващото дозиране, без да удвоявате дозата.

 6. Ива

  Вземам 5-HTP на Zein Pharma, може ли да се комбинира с Триптофан, бакопа и бозвелия, които смятам да поръчам отново от Вас

  • VITAMAG

   Здравейте Ива,
   Според информацията от производителя, отбелязана и на етикета, Грифония на ZeinPharma не бива да се приема с Триптофан, Мелатонин и Жълт Кантарион. Може да я комбинирате с Бакопа Мониери и Босвелия, като съобразявате приемът на трите добавки да става по различно време на деня.

 7. Илия

  Здравейте, в предписанието, което получих от немската лаборатория biovis, се препоръчва да не се приема лтриптофан със SSRI и богати на протеин храни. Може ли да се приема л триптофан вечер, а деанксит сутрин или трябва да спра едното. Лтриптофан се приема вечер, а вечерята ми е основно месо, т.е. богата на протеин. Ако през деня го пия ще предизвика ли сънливост?

  • VITAMAG

   Здравейте Илия,
   По принцип не е препоръчително да приемате Деанксит и Л Триптофан, но препоръчваме да се консултирате с лекар относно приема.

 8. В.Павлова

  Здравейте,закупих си продукта на първия прием нямаше ефект..искам да попитам с натрупване ли е и колко дълго време може да се пие.?Противопоказен ли е за Хашимото. БЛАГОДАРЯ.

  • VITAMAG

   Здравейте В.Павлова,
   Няма противопоказане Триптофан да се приема от хора с Хашимото. Ако има наличие на безсъние или друг вид разстройство на съня, от продуктът се приемат по 2 капсули 30 мин. преди сън. Триптофан на ZeinPharma може да се приема в продължение на 3 месеца без прекъсване, но след това се прави почивка от поне 2 седмици.

 9. Петя Димитрова

  Вземам на обед след храна ArtresanMax .Вечер след храна вземам 2 капсули от вашата Босвелия (на ZeinPharma).Вземам после Нубит – 1 табл.И тъй като страдам от безсъние реших да заложа на вашия триптофан.Първия път взех 2 , а втория ден 1 капсула преди сън.Но и в двата случая се появи много силно напрежение отпред на главата(челото) и проблеми с рефлукса(аз имам Герб 4 степен).Наложи се да взема друго хапче за сън за да заспя?Не знам дозата ли ми е силна.Защото съм вземала Триптозин(то съдържа Л-триптофан – 225 мг и много добре ме е успокоявало и не ми е дразнело стомаха.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Димитрова,
   Триптофан на ZeinPharma е натурална хранителна добавка, за която не са известни странични ефекти. Все пак, препоръчваме да приемате по 1 капсула преди сън, като съобразите отстоянието между приема на Триптофан и други лекарства/добавки да е поне 2 часа. Спазвайки всички указания за употреба на продукта не следва да получавате напрежение или други реакции.

 10. Петя Димитрова

  Искам да проведа консултация с някой от вашите специалисти?Взех няколко продукта от Вас и не знам как да ги комбинирам и с другите добавки които взимам?

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Димитрова,
   Бихте ли споделили кои хранителни добавки желаете да комбинирате, за да можем да дадем нужната информация.

 11. Юлиян

  Според указанията при безсъние трябва да се пият по 2 капсули, но при мен подейства при взимане само на 1 капсула преди да си легна. Всичките добавки за сън съм пил и на допелхерц и на фортекс, но триптофанът се оказа най-ефикасен.

 12. Вивиан Пенчева

  За спокоен съм опитвала много добавки с триптофан и мелатонин, обаче не ми помогнаха особено. Ходя на психолог, който ми показа триптофана на ZeinPharma и каза, че самата тя го е изпробвала, много и е помогнал за трудното заспиване и безсъние. Пия по две хапчета преди да легна и наистина заспивам много по-лесно сега, за разлика от добавките с мелатонин от аптеките, от които нямах особен ефект.

 13. Станислав

  Нещо не е наред с Трипофана.Пия го вече 10 дни с съня никакво подобрение и нещо на очите ми стана .Замъглен образ,отделно съм като парцал
  Много странна работа ,тези неща като ги предлагате сложете лице Фармацевт да обясни и за страничните ефекти.А не продавач хванат от улицата.Плюс това за всяка ваша добавка гарантирате че с всичко може да се комбинира.Доста съмнителна работа.Взимал съм Магнезият прием 2 месеца ,същата история .Незнам в Германия ли се пройзвеждат или е само реклама

  • VITAMAG

   Здравейте Станислав,
   Бихте ли споделили кога и откъде точно са закупени споменатите продукти, тъй като не виждаме да сте ни клиент, а искаме да направим проверка?

 14. Iva Komitova

  Не вярвах, но продукта наистина действа добре на съня и настроението. Пия по една капсула дневно и определено съм доволна. Консултацията също беше на ниво.

 15. Anjela D.

  Отскоро имам проблеми със съня и пробвах с вашия мелатонин, но като милиграми за мен беше малко и затова си поръчах ел триптофан. Добре ми подейства и най-важното е, че не качих килограми от приема на добавката и сънят ми се удължи и подобри като цяло. Четох, че ел триптофана е натурален, което вече не се среща често при продуктите предлагани на пазара.

 16. Иван Горанов

  Направих заявка за 2 опаковки от Л-Триптофан на Цайнфарма за Аптека Новедес в кв. Бъкстон. Надявам се да мога да ги взема още утре, тъй като продуктите ми трябват спешно.

 17. Никола Ставрев

  Триптофана го пия от няколко години, преди го поръчвах от Германия. Радвам се, че вече мога да намеря продуктите на ZeinPharma в България и то на достъпни цени!

 18. Благой Чупетловски

  Продукт с добър състав и балансиран ефект. Консултантите също са на високо ниво – препоръчвам!

 19. Харалампи

  Пия го вече седмица и съм доволен. Благодаря и за консултацията!

 20. Славчо

  Гледах триптофан хранителна добавка при вас и в аптеките. Видях, че в аптеките предимно има продукти на NOW, но аз не съм доволен от марката и търся нещо различно. По препоръка открих вашия сайт и видях, че предлагате триптофан хранителна добавка, а и имате още няколко интересни продукта за проблеми със съня, така че ще се радвам да опитам.

 21. СЛАВИ

  Харесвам сайта и добавките, които съм поръчвал досега. Сега съм се спрял на този л триптофан с намалената цена. Не е много висока л триптофан цена, така че промоцията си заслужава 🙂

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.