БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

(91 клиентски отзива)

32.90лв.

Бял трън за черен дроб и жлъчка
БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

32.90лв.

Срок на годност: 30.11.2026 г.

Код: 13330 | Съдържание: 90 капсули

Висококачествен троен комплекс за здравето на черния дроб, под формата на веге капсули. Уникална лечебна формула с натурални екстракти от: Бял трън, Артишок и Глухарче. Съдържа стандартизиран екстракт от Бял трън, от който цели 80% Силимарин. Предлага отлична бионаличност и много добра усвояемост. Бял трън с Артишок на ZeinPharma® допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Подпомага лечението при омазнен черен дроб и чернодробни заболявания. Съдейства за прочистване на организма от токсини. Препоръчва се при прекомерна консумация на храна, алкохол или прием на лекарства. 

Бял трън с Артишок от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Белият трън (Silybum marianum L.) е лечебно растение, известно с това, че ефективно защитава черния дроб, подпомага възстановяването на увредените чернодробни клетки и оптимизира функцията им. Белият трън има силни детоксикиращи свойства и е незаменимо средство при омазняване на черния дроб и стеатоза, както и при усещания за тежест в областта на черния дроб. Проучванията показват, че билката може да доведе също до намаляване на кръвната захар и подобряване на инсулиновата резистентност при хора с диабет тип 2.

Силимаринът е основната активна съставка в семената и плодовете на Белия трън. Той представлява антиоксидантен флавоноид с едновременно противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Стимулира метаболизма на черния дроб и жлъчката и поддържа нормалната чернодробна функция. Подкрепя естествените защитни сили на организма и възпрепятстване растежа на раковите клетки. В комбинация с екстракта от Артишок и корен на Глухарче, той помага за насърчаване на регенеративния капацитет на черния дроб.

Артишокът (Cynara scolymus) е ядливо зеленчуково растение, което се използва предимно за подпомагане на храносмилането, подобряване на метаболизма, за намаляване на лошия холестерол и за лечение на чернодробни заболявания. Листата му са източник на растителното вещество Цинарин.

Цинаринът е е основната активна съставка в листата на Артишока. Той представлява мощен антиоксидант с доказано лечебен ефект върху черния дроб и жлъчката.

Глухарчето (Taraxacum officinale) е лечебно растение, чийто пополезни свойства се крият основно в корена. То подкрепя функцията на стомашно-чревния тракт и на черния дроб, подпомага здравето на жлъчката. Допринася за ефективната детоксикация както на черния дроб, така и на храносмилателната система. Облекчава симптомите при лошо храносмилане. Съдържа витамини, минерали и флавони.

Флавоните са вид флавоноиди, които се срещат естествено в корена от Глухарчето. Те представляват растителни съединения (фитохимикали) и притежават силно изразени антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Белият трън, Артишокът и коренът от Глухарче се използват в традиционната хомеопатия за подпомагане на липидния метаболизъм. Трите добре познати лечебни растения съдържат ценни фитохимикали, които подпомагат доброто храносмилане и детоксикацията на организма.

Бял трън – Силимарин с Артишок на ZeinPharma® е висококачествен троен комплекс, под формата на вегетариански капсули. Формула с натурални екстракти от: Бял трън, Артишок и Глухарче. Съдържа високо дозиран стандартизиран екстракт от Бял трън, от който цели 80% Силимарин, допълнен с екстракт от Артишок (от който 5% Цинарин) и Екстракт от корен на Глухарче (от който 1% Флавони). Добавката предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно. Притежава отлична бионаличност и много добра усвояемост в организма. Редовният й прием допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Подпомага лечението при омазнен черен дроб и чернодробни заболявания. Съдейства за изхвърлянето на токсините от организма. Препоръчва се особено при прекомерна консумация на храна, алкохол или прием на лекарства. Насърчава естествените регенериращи способности на черния дроб.

Предимства на Бял трън с Артишок на ZeinPharma:

 • Висококачествен троен комплекс, включващ натурални екстракти от: Бял трън, Артишок и Глухарче.
 • Съдържа високо дозиран стандартизиран екстракт от Бял трън, от който цели 80% Силимарин.
 • Съдържа също екстракти от Артишок (с Цинарин) и от Глухарче (с Флавони).
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно.
 • Предлага отлична бионаличност и много добра усвояемост в организма.
 • Допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката.
 • Подпомага лечението при омазнен черен дроб и чернодробни заболявания.
 • Съдейства за прочистването на организма от токсините.
 • Препоръчва се при прекомерна консумация на храна, алкохол, прием на лекарства.
 • Насърчава естествените регенериращи способности на черния дроб.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

При профилактика или лечение на черния дроб е препоръчително да се приема преди хранене или между основните хранения за деня. При прекомерна консумация на храна е препоръчително да се приема по време на/или след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Стандартизиран екстракт от Бял трън
– от който:

250 mg

Силимарин (80%)

200 mg

Екстракт от Артишок
– от който:

200 mg

Цинарин (5%)

10 mg

Екстракт от Глухарче
– от който:

75 mg

Флавони

750 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

91 отзива за БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

 1. Даниела Стефанова

  Много добра комбинация за здравето на черния дроб!

 2. Тина

  Може ли да се приема при Бета-таласемия минор и съмнение за Синдром на Жилбер?

  • VITAMAG

   Здравейте Тина,
   Въпрки че няма противопоказания да приемате Бял Трън с Артишок при Бета-таласемия минор и Синфром на Жилбер, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 3. Светла

  Здравейте много съм доволна от вас от бързината на работа и от продукта. Само искам да попитам мога ли да го пия заедно с Невробекс

  • VITAMAG

   Здравейте Светла,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да приемате Невробекс с Бял Трън с Артишок. Препоръчваме приемът на двата продукта да не става по едно и също време на деня.

 4. Мила

  Много благодаря за консултацията!

 5. Мила

  Здравейте. С чернодробно заболяване съм, но в момента изследванията са ми добри, освен че се показва омазнен черен дроб. Пия кортикостероиди и имуносупресори. Вашият продук подходящ ли е в подобни случаи? Давам

  • VITAMAG

   Здравейте Мила,
   Бял Трън с Артишок на ZeinPharma е подходящ при проблеми с черния дроб, включително и при омазенен такъв. Трябва да съобразите обаче дали някой от препаратите, които приемате в момента, съдържа съставаката Бял Трън или Артишок. Ако стартирате приема на добавката, препоръчваме да не я приемате заедно с изписаните Ви лекарствата.

 6. Димитрова

  Доволна съм от продукта. Чувствам се с повече енергия, без отрицателни странични ефекти.

 7. Георги Геормезовски

  Здравейте,
  Продукта има ли някакъв страничен ефект и може ли след употреба да се появи алергична реакция?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Георги Геормезовски,
   Не са известни странични ефекти от продукта Бял Трън с Артишок на ZeinPharma. Доколкото нямате алергия към някоя от съставките в продукта, не би следвало да получите алергична реакция след прием.

 8. Николай

  Здравейте! Имам предписана Лагоза. Мога ли да го заменя с Вашия продукт? Целта е да смъкна ГГТ-то, а нямам жлъчка. Лека вечер!

  • VITAMAG

   Здравейте Николай,
   Бял Трън с Артишок на ZeinPharma може да окаже положително влияние върху стойностите на ГГТ, тъй като доприняся за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Бихте могли да замените продукта Лагоза с Бял Трън с Артишок, но ако имате предписание от лекар, препоръчваме да се консултирате с него преди това.

 9. Бобето

  Здравейте пия го от един месец, заради двойно завишено ГГТ. Ще подейства ли и кога е добре пак да пусна изследвания? Благодаря. П.П. стува ми се, че ми е намаляла обиколката на корема. Това въз,ожно ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Бобето,
   Бял трън с Артишок на ZeinPharma би могъл да окаже положително влияние върху стойностите на ГГТ, тъй като добавката подпомага и доприняся за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Хубаво е да продължите приема поне 2 месеца. Препоръчваме да се консултирате със специалист относно кога точно да пуснете изследванията. Възможно е от приема на Бял Трън с Артишок да забелязвате ефект, като отславане благодарение на Артишока, който подпомага храносмилането, подобрява метаболизма и намалява лошия холестерол.

 10. ДОБРИНКА НИКОЛОВА

  Здравейте, бих искала да поръчам за сина си, но има предписан от лекар Улкамед. Проблем ли е да ги пие успоредно?

  • VITAMAG

   Здравейте ДОБРИНКА НИКОЛОВА,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок да се приема паралелно с Улкамед, но препоръчваме приемът да бъде по различно време на деня.

 11. Деляна

  Мога ли да приемам БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс) със Селен на ZeinPharma

  • VITAMAG

   Здравейте Деляна,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън с Артишок на ZeinPharma и Селен на същата марка в комбинация.

 12. Боян Т.

  Понеже ми е изписан, но по 2 капсули дневно искам да попитам дали е проблем? Виждам, че вашето указание е 1 капсула.

  • VITAMAG

   Здравейте Боян Т.,
   Указанието от производителя е по 1 капсула дневно, но след като имате рецепта конкретно за Бял трън на ZeinPharma от специалист, следва да се съобразите с неговото предписание.

 13. Мира Петрова

  Здравейте искам да поръчам добавката за черния дроб,но имам въпрос.Тъй като поддържам извън норми стойности на ггт,а при всички изследвания досега не се разбра причината.Последно лекар ми каза,че най-вероятно е от жлъчката.Та въпросът ми е-влияе ли добре при жлъчка и ггт добавката от бял трън,артишок и глухарче?
  А също взимам в момента Лив 52 той съчетава ли се с Вашата добавка за проблеми с жлъчката и черния дроб?
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Мира Петрова,
   Бял трън с Артишок на ZeinPharma би могъл да окаже положително влияние върху стойностите на ГГТ. Добавката подпомага и доприняся за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Няма противопоказания да се приема с добавката Лив 52, тъй като съставът е различен, но препоръчваме да не приемате и двата продукта наведнъж.

 14. Румен Костадинов

  Купих от Вас БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс). Може ли да кажете, колко милиграма витамин Е се съдържа в една капсула от БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)?
  Предвид това, че разреждам кръвта с лекарството Синтром 4 мг.

  • VITAMAG

   Здравейте Румен Костадинов,
   Бял Трън – Силимарин с Артишок на ZeinPharma не съдържда Витамин Е.

 15. Борислава

  За колко време прием могат да се подобрят чернодробните ми изследвания?

  • VITAMAG

   Здравейте Борислава,
   Според наблюденията желаният ефект от добавката Бял Трън с Артишок на ZeinPharma настъпва след около месец редовен прием.

 16. Дарина Славова

  Здравейте,
  Може ли да се приема Силимарин с Артишок заедно с Корвирал.Благодаря предварително.

  • VITAMAG

   Здравейте Дарина Славова,
   В състава на двата продукта присъства екстракт от Глухарче. Затова препоръчваме да ги редувате през ден.

 17. анелия Димитрова

  Здравейте!
  Слагам 2 звездички, защото още не съм поръчвала, но имам въпрос.
  Мога ли да приемам приемам бял трън – селимарин с артишок заедно с Еутирокс 100, имам хашимото. Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте анелия Димитрова,
   Няма противопоказания да приемате Бял Трън с Артишок с Еутирокс. Хубаво е да приемате двата продукта по различно време на деня.

 18. М. Славова

  Здравейте, мога ли да приемам бял трън – селимарин с артишок, като профилактика, в комбинация с ашваганда и хлорофил?

  • VITAMAG

   Здравейте М. Славова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън, Ашваганда и Хлорофил, като съобразите приемът на добавките да не е по едно и също време.

 19. Бонка Чакърова

  Здравейте, слагам една звездичка
  тъй като не съм поръчвала от Вас. Поради възпалена щитовидна жлеза ми предписаха преднизолон кортико за 5 месеца. Подходящ ли е продукта в този случай или имате нещо по добро. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Бонка Чакърова,
   Бял Трън с Артишок може да се приема с Преднизолон Кортико, но следва да съобразите приемът на двата продукта да не става по едно и също време на деня. Белият трън с Артишок на ZeinPharma е чудесен избор при проблеми с черния дроб, при прием на силни лекарства или прекомерна консумация на храна и алкохол. Освен това съдейства за цялостното прочистване на организма от токсини.

 20. Антон

  Може ли да се приема бял трън с артишок и глухарчета заедно със есенциале макс?

  • VITAMAG

   Здравейте Антон,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок да се приема с Есенциале Макс. Препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на днея.

 21. Димитър Василев

  Страхотен продукт. Има ли го по аптеките.

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Василев,
   За да закупите наш продукт от която и да е аптека, трябва да направите заявка към тях и да цитирате точното наименование на продукта и марката. След това обикновено аптеките се свързват с нас, за да направят поръчка. Предупреждаваме, че цената в аптеките може да бъде по-висока, за което ние не носим отговорност.

 22. Георги

  Артишокът и белият трън са страхотна комбинация. Препоръчвам продукта на всички познати, защото много добре повлия на нивата на АСАТ и АЛАТ.

 23. Kiymet Осман

  Здравейте за жълтеница иматели нещо

  • VITAMAG

   Здравейте Kiymet Осман,
   Нямаме продукт, който да е специално предназначен за жълтеница.

 24. Анатоли

  Здравейте може ли да се приема бял трън със хапчета бизолен за кръвно?

  • VITAMAG

   Здравейте Анатоли,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок на ZeinPharma да се приема с Бизолен. Препоръчваме приемът на двата продукта да не е по едно и също време на деня.

 25. Нина

  Може ли да се приема при бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Нина,
   Няма противопоказания да се приема при бременност, но препоръчваме консултация с наблюдаващия лекар.

 26. Десислава

  Подходящ ли е след едномесечен прием на антибиотик?

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава,
   Потвърждаваме, че Силимарин с Артишок на ZeinPharma е подходящ след едномесечен прием на антибиотик.

 27. М.Д

  Здравейте,може ли да се пие при хипатит В,за който пия легалон 140?Какво бихте ми препоръчали да приемам допълнително към легалона ?

  • VITAMAG

   Здравейте М.Д,
   Тъй като съставът на двата продукта (Бял Трън – Силимарин с Артишок и Легалон) се припокрива, не се препоръчва употребата им в комбинация.

 28. Камелия

  Хареса ми действието му. Имах тежест в черния дроб и ми повлия добре. След два месеца прием и показателите се оправиха.

 29. Е.Николов

  Може ли да се пие с липомезин

  • VITAMAG

   Здравейте Е.Николов,
   Няма противопоказания Бял трън с Артишок да се приема с Липомезин. Препоръчваме обаче да приемате Белия трън с Артишок отделно от Липомезин.

 30. Тихомир В.

  Може ли бял трън да се комбинира холин пак на същата марка? Може ли да се приема повече от една капсула дневно? Чудесен продукт е иначе и ефикасен.

  • VITAMAG

   Здравейте Тихомир В.,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Бял трън с Артишок и Холин на ZeinPharma, като от Белия трън може да приемате максимум 1 капсула дневно, а от Холина максимум 2 капсули дневно.

 31. Светлана Кяйчева

  Здравейте,
  Имам уголемен и мазен черен дроб, вероятно след “среща” с хепатит С ( имам доказани антитела), но и от почти 2години приемам доста лекарства.
  Изписан ми е Карсил Макс, който приемам вече месец и половина.
  Въпросът ми е, мога ли да приемам продукта ви с Карсил Макс?

  • VITAMAG

   Здравейте Светлана Кяйчева,
   Не препоръчваме да приемате Бял Трън с Артишок на ZeinPharma с Карсил Макс, тъй като съставът им се припокрива частично.

 32. Велислав Георгиев

  Препоръчвам го, защото ми помогна със стеатозата. Разбира се и лекарствата бяха от значение , но белият трън с артишок доста подпомогна лечението.

 33. Митко Събков

  Бихте ли препоръчали нещо за премахване на папиломи.

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   За момента не предлагаме продукти за премахване на папиломи.

 34. Бистра Велева

  Много съм доволна от продукта, защото ми помогна нормализирам нивата на Аст и Алт в черния дроб. Препоръчвам!

 35. Ваня Маринова

  Не видях страничните ефекти в описанието, но съпругът ми има постоянно оригване от както го ползва. Възможно ли е страничен ефект от продукта? Взема го поради завишени жлъчни показатели.

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня Маринова,
   Доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав и спазвате указанията и препоръките за прием, не следва да има наличие на подобни реакции от продукта.

 36. Силвия

  Много подходящ продукт за прочистване на черен дроб след прием на лекарства. Ползвала съм на чай и капсули на други производители, но на зейнфарма ми допада най-много.

 37. Вальо

  Здравейте може ли да се пие при наличието на метастази в черния дроб.

  • VITAMAG

   Здравейте Вальо,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок на ZeinPharma да се приема при метастази на черния дроб, но препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 38. Иван

  Благодаря за подаръка

 39. Деси

  Една звезда, защото нямам мнение.
  Бих желала да го закупя за детокс. Как е колко дълго се приема?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Бял Трън с Артишок може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици. Добавката подпомага именно за прочистване на организма от токсини и се грижи за здравето на черния дроб.

 40. Калина

  Здравейте, може ли да се приема с витамини комплекс от А до Z

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън с Артишок на ZeinPharma и Витамини комплекс от А до Z.

 41. Ела

  Може ли да се приема едновременно с Трифала?

  • VITAMAG

   Здравейте Ела,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън с Артишок и Трифала, но препоръчваме приемът да не е по едно и също време.

 42. Катя Костадинова

  Подходяща ли е тази добавка за деца. На 5г 20кг?

  • VITAMAG

   Здравейте Катя Костадинова,
   Бял Трън с Артишок е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 5 години.

 43. Весела Механджиева

  Здравейте,казаха ми,че имам две малки кисти на черния дроб,тази добавка подходща ли е за мен или ,ако имате нещо по-добро ми го препоръчайте. Хубав ден !

  • VITAMAG

   Здравейте Весела Механджиева,
   Потвърждаваме, че Белият Трън е подходящ при кисти на черния дроб. Може да приемате 1 капсула дневно с достатъчно вода.

 44. Борил Велев

  Ще помогне ли белият трън при увеличен черен дроб? Има ли детоксикиращ ефект? Препоръча ми го мой познат със същия проблем като моя и каза, че тази добавка му е помогнала повече от есенциале форте.

  • VITAMAG

   Здравейте Борил Велев,
   Бял трън с Артишок на ZeinPharma се препоръчва при увеличен или омазнен черен дроб, както и за детокс. Детоксикиращ ефект има благодарение на Артишока и Глухарчето, които присъстват в състава на продукта. Както е указано от нас и от производителя, може да приемате 1 капсула дневно с повече вода.

 45. cvety_72

  Прекрасен продукт имате ли нещо за разширени вени

  • VITAMAG

   Здравейте cvety_72,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   За разширени вени можем да предложим КОНСКИ КЕСТЕН / HORSE CHESTNUT – ZeinPharma (120 капс) – ЛИНК, който подпомага лечението при симптоми на хронична венозна недостатъчност, разширени вени, хемороиди и спомага за регулиране на кръвното налягане и нивата на холестерол в кръвта.

 46. Даниела Димитрова

  Хубав комплексен продукт с натурален състав. Белият трън с Артишок ми стана фаворит и се го поръчвам два пъти в годината, като изпивам опаковката за 3 месеца и се чувствам добре. Препоръчвам го !

 47. Виктор Богданов

  Изписаха ми бял трън, пих го три месеца и изследванията влезнаха в норма. Въпреки че не е лекарство, а натурален продукт, все пак имаше ефект, което ме зарадва наистина. Хареса ми че има артишок и корен от глухарче и искам да направя почивка и да пия пак нали може?

  • VITAMAG

   Здравейте Виктор Богданов,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че след като направите пауза, която е хубаво да е поне 2 седмици, може да започнете с прием на втора опаковка от БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок на ZeinPharma.

 48. Аня Кирова

  Здравейте! На третият ден от приема му съм, но имам разстройство по цял ден. Това нормално ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Аня Кирова,
   Можем да Ви уверим, че симптомите, които споменавате, не са предизвикани от приема на Бял Трън – Силимарин с Артишок на ZeinPharma. До момента имаме продадени хиляди бройки и не сме получавали подобна обратна връзка от нашите клиенти. При спазване указанията за прием на продукта (1 капсула дневно) не следва да получите странични реакции.

 49. Цветелина Вучкова

  Много коректни!

 50. Павлина Велева

  Хепатологът ми написа рецепта за този артишок и бял трън. Почти завършвам опаковката и съм очарована от действието. Въпросът ми обаче е, дали мога да продължа приема заедно с Лодоз?

  • VITAMAG

   Здравейте Павлина Велева,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок да се приема паралелно с Лодоз, но следва да съобразите приемът да е в различна част на деня.

 51. Daniela Koleva

  Здравейте! Хранителната добавка с бял трън може ли да се приема с химически лекарства като Спиронолактон актавис, Vesomni и Беталок ЗОК. Благодаря предварително за отговора

  • VITAMAG

   Здравейте Daniela Koleva,
   Въпреки че няма противопоказания Бял Трън с Артишок на ZeinPharma да се приема със Спиронолактов Актавис, Везомни и Беталок ЗОК, препоръчваме да съгласувате приема с лекаря си.

 52. Тони

  Здравейте, кога очаквате доставка на Силимарин с артишок?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони,
   Благодарим за интереса към Силимарина с Артишок.
   Очакваме продуктът да бъде наличен отново около средата на м. Март.

 53. Сийка

  Здравейте, поръчах си Бял Трън с Артишок, но преди да започна приема бих искала да попитам може ли да се приема заедно с детралекс и пробиотик ПроКомбо, или да изчакам, след като свърша техния прием?Благодаря Ви предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Сийка,
   Съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок с други препарати. Препоръчваме приемът да става отделно от изброените от вас продукти.

 54. Петя Енчева

  Здравейте. Бих желала да поръчам Бял трън Силимарин с Артишок, но имам въпрос:: може ли да се приема с ксанакс и антидепресанти, и влияе ли на кръвното налягане защото приемам лекарство за кръвно. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Енчева,
   Няма противопоказания Силимарин с Артишок да се приема с други препарати, ако съставът на продуктите не се припокрива. Добавката на ZeinPharma няма касателство с кръвното налягане. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди от лекар.

 55. Емилия

  Може ли да се приема със невробекс, тебокан и адицетам.

  • VITAMAG

   Здравейте Емилия,
   Силимарин с Артишок на ZeinPharma няма противопоказания да се приема с лекарствата, които описвате. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди и от лекуващия лекар.

 56. Петър Арнаудов

  Аз също не съжалявам за покупката от Витамаг. Конкретно Силимарина го пия от години като преди го взимах от аптеката под формата на Карсил. От 6 месеца приемам този Силимарин с Артишок и смея да кажа, че ми се отразява доста по-добре – на храносмилане, липса на усещане за тежест след вечеря, повишен тонус. Освен това ми излиза 10-тина лева по-евтино на месец от Карсила.

 57. Галя

  Честно казано, ако не бяха всичките тия захаросани похвали, щях да си поръчам.

 58. Пепа

  Възможно ли е да се приемат, като се редуват, един ден – едния, на следващия ден другия препарат, имам предвид БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Артишок и БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Холин ?

  • VITAMAG

   Здравейте Пепа,
   Потвърждаваме, че може двата продукта да се приемат по описания от вас начин.

 59. Леся

  Принимаю этот препарат, будучи без желчного. Самочувствие повысилось в разы. Могу сказать с уверенностью, что этот препарат мне помогает! Сейчас мой сын (ему 15 лет и у него завышен общий билирубин) начал принимать и тоже очень доволен результатом. Рекомендую)

 60. Александра

  Знам и съм чела за много бял трън ползи и особено за черен дроб ползите са чудни. Този бял трън с артишока ми хареса и поръчах две опаковаки, като всичко пристигна в срок. Ползите от белия трън са много, не само за черния дроб. Но трябва да е качествен, какъвто вярвам, че е този, ще видим.

 61. Румяна Георгиева

  Здравейте!
  Какво бихте препоръчали за лезия на черния дроб и изобщо за онкологични заболявания?
  Предлагате ли продукти с канабис, напр. Масло от канабис?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Румяна Георгиева,
   именно този продукт – Бял трън с Артишок препоръчваме при онкологични заболявания, включително лезии на черния дроб. Към приема може да добавите още Глутатион и Орнитин (в допълнение към другите изписани лекарства). Относно запитването за продукти с канабис – на този етап не предлагаме такива.

 62. ВАНЯ АТАНАСОВА

  Здравейте, да попитам как се пие масло от бял трън ? На капсули или течно ще препоръчате?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ваня Атанасова,
   препоръчваме да приемате маслото от Бял трън на капсули, а не в течна форма. Течното масло от бял трън освен непрактично и ангажиращо за прием, би било и трудно за точно дозиране. При профилактика на черния дроб, дневната доза от Белия трън на ZeinPharma е 1 капсула, която се поглъща с достатъчно вода.

 63. Данчо Янев

  Питах лекаря си как се пие масло от бял трън и той ми каза мг, които ми трябват на ден. Първоначално пиех един от аптеката, от който трябваше да взимам по 3 капсули и тя опаковката за никъде не стигаше, а цената му не беше много ниска. След това попаднах на това масло от бял трън с артишок, на което ясно си пише как се пие – по една капсула дневно, освен това цената му е доста по-изгодна. Взех си една опаковка, като вече усещам ефект.

 64. Ярослав

  Привет, при профилактика, колко време трябва да се взема добавката?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ярослав,
   Белият трън на ЗейнФарма може да се приема целогодишно като препоръчваме да се прави пауза от около 3 седмици на всяка завършена опаковка.

 65. Росица

  Искам да направя една лека забележка. В състава сте посочили екстракт от плодове на бял трън и в скоби магарешки бодил. едното няма нищо общо с другото. Не е редно да продавате добавки и да правите такива груби грешки. Silybum marianum е бял трън, а Onopordum acanthium е магарешки бодил.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Росица,
   благодарим за конструктивната забележка. Навярно сме допуснали грешка при превода, която вече е коригирана.

 66. Даниела Спасова

  Много харесвам и си поръчвам бял трън капсули на ZeinPharma от VitaMag. Мисля, че съм купувала и бял трън капсули от SОpharmacy, но не останах доволна, защото ми раздразваше стомаха. Много държах на натурален и качествен бял трън и след като опитах вашите добавки се убедих, че съм намерила правилните продукти.

 67. Petar

  Попаднах на бял трън артишок преди месеци. Поръчвам си го вече няколко пъти и съм доволен, като много ми харесва, че Витамаг предлагат комбинация на артишок и бял трън.

 68. ДИЯН_72

  Преди пиех чай от бял трън, но нямах особен ефект. От скоро приемам само масло от бял трън – визирам тези бял трън капсули от Витамаг и вече нямам тежест в черния дроб, даже усещам значително подобрение с храносмилането и общия тонус.

 69. Kalin_pd

  Удивително бърз ефект от тази добавка. Бодежите в черния ми дроб започнаха да отшумяват още на петия ден от приема, а сега вече ги няма (около 25-тия ден съм сега). Не го очаквах и съм приятно изненадан.

 70. Силвия

  Чудесен продукт е белия трън и артишок на немската фирма. Чудесен е и ефекта при завишени стойности на ензимите в черния дроб.

 71. Ани Георгиева

  Здравейте, има ли някакви противопоказания приемането на тази добавка?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Георгиева,
   съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок.

 72. Детелин Дечев

  Здравейте!
  Мога ли да комбинирам продукта със seefishol OMEGA 3

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Детелин Дечев,
   потвърждаваме, че Белият трън с Артишок на ЗейнФарма може да се комбинира с Омега-3, пак на същата марка.

 73. Александър

  При камъче в жлъчката и омазнен черен дроб може ли да се използва?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александър,
   потвърждаваме, че Мариендистел на ЗейнФарма може, и е препоръчително да се приема при омазнен черен дроб и камъче в жлъчката.

 74. Елин

  Здравейте, впечатлен съм от бързото действие на този продукт! Започнах да го пия на 1 юни заради бодежите в черния дроб. След около 10 дни редовен прием проблемите изчезнаха, а след хранене с по-тежки храни и алкохол вече го няма онова усещане за тежест, каквото беше преди. Ще поръчам и други продукти, харесахте ми.

 75. Ангел

  По колко капсули се приемат на ден?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ангел,
   дневната доза на Белия трън с Артишок е 1 капсула, приета с достатъчно вода.

 76. Кирилка Петкова

  Страхотен продукт. След втората седмица от приема, чистенето започна под формата на акне. Другото което забелязах е как се сбогувах с 1-2кг без никакви усилия. Препоръчвам.

 77. Петкова

  Здравейте, продуктът може ли да се приема по време на бременност? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте г-жо Петкова,
   няма указание или противопоказание от производителя дали Белият трън може да се приема по време на бременност. Препоръчваме да го потвърдите с лекаря, който следи за Вашата бременност.

 78. Мария Филипова

  И двата вида бял трън съм пробвала. Добре ми действат, особено по празниците или след прием на по-тежки лекарства. Мъжът ми беше доста скептично настроен към добавките, но аз го убедих да опита. Видя ефект и дойде с мен до магазина на Витамаг да си избере още нещо. Доволни сме и от обслужването както онлайн, така и в магазина. Приятна вечер!

 79. Минка Станева

  Здравейте! Може ли да се взема от хора с отстранен жлъчен мехур?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Минка Станева,
   можем да изразим принципно становище, че Белият трън с Артишок може да се приема от хора с отстранен жлъчен мехур. В този случай е важно регулярно хранене от 5-6 пъти на ден и спазване на хранителен режим.

 80. Цветелина Кънчева

  Купих си от вашия магазин белия трън с артишок. Мои познати го бяха пробвали и ми го препоръчаха. Честно да си кажа добре ми действа. Нямах съмнения, защото и друг път съм купувала продукти за мен и децата от вас и съм оставала доволна. Малката ми дъщеря имаше постоянно проблеми със стомаха, но с пробиотика за деца нещата са по-добре. Продуктите са добри и ефективни поне според мен. Бъдете здрави! 😊

 81. Ралица

  Може ли да се отварят капсулите и да се дава на дете?

 82. varban_varbanov

  Продукта ме впечатли с първо с цена, а след като го поръчах – и с бързото действие. След 2 седмици редовен прием всички чернодробни показатели се подобриха, а и се чувствам по-енергичен.

 83. Мария Желева

  Уникална добавка! Много съм доволна. Искам да попитам кога ще имате в наличност за да си поръчам.Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Желева,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Белият трън с Артишок да бъде отново наличен през втората половина на м. Декември. Прилагаме линк към другата идентична добавка, която е налична в момента – Силимарин с Холин.

 84. Стоян Харалампиев

  Ползвам и други продукти на марката и съм доволен. Сега ще пробвам и този, заради силимарина, който преди търсех по аптеките.

 85. д-р Йорданка Йосифова

  Моята дългогодишна практика като лекуващ лекар показва, че именно комбинацията на бял трън с артишок дава много добри резултати при хора с леки до средни увреждания на черния дроб.

 86. Григор Балев

  Уникална препарат! Първата опаковка ми свърши, кога пак ще зареждате?

  • Vitamag

   Здравейте Григор Балев,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Силимаринът с Артишок да бъде отново наличен в началото на следващата седмица. Ще Ви пишем на лично съобщение, когато пристигне.

 87. Стели Вълчева

  Отдавна търсех добавка с подобен състав и се радвам, че я намирам тук. Надявам се да остана доволна от ефекта.

 88. Petko Klein

  Доволен съм от всички поръчвани от Витамаг продукти, а от силимарина с артишок бодежите в черния дроб почнаха да намаляват още на третия ден.

 89. Станимир Попов

  Удивителен състав на продукта, радам се, че попаднах на този сайт. Поръчах го вчера и днес ми го доставиха, супер бързо. Доволен съм и ще поръчвам и други добавки.

 90. Лилана

  Добър продукт на добра цена. Ползваме го всички вкъщи.

 91. DESISLAVA_78

  Страхотни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Бял трън с Артишок от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Белият трън (Silybum marianum L.) е лечебно растение, известно с това, че ефективно защитава черния дроб, подпомага възстановяването на увредените чернодробни клетки и оптимизира функцията им. Белият трън има силни детоксикиращи свойства и е незаменимо средство при омазняване на черния дроб и стеатоза, както и при усещания за тежест в областта на черния дроб. Проучванията показват, че билката може да доведе също до намаляване на кръвната захар и подобряване на инсулиновата резистентност при хора с диабет тип 2.

Силимаринът е основната активна съставка в семената и плодовете на Белия трън. Той представлява антиоксидантен флавоноид с едновременно противовъзпалителни и антиоксидантни свойства. Стимулира метаболизма на черния дроб и жлъчката и поддържа нормалната чернодробна функция. Подкрепя естествените защитни сили на организма и възпрепятстване растежа на раковите клетки. В комбинация с екстракта от Артишок и корен на Глухарче, той помага за насърчаване на регенеративния капацитет на черния дроб.

Артишокът (Cynara scolymus) е ядливо зеленчуково растение, което се използва предимно за подпомагане на храносмилането, подобряване на метаболизма, за намаляване на лошия холестерол и за лечение на чернодробни заболявания. Листата му са източник на растителното вещество Цинарин.

Цинаринът е е основната активна съставка в листата на Артишока. Той представлява мощен антиоксидант с доказано лечебен ефект върху черния дроб и жлъчката.

Глухарчето (Taraxacum officinale) е лечебно растение, чийто пополезни свойства се крият основно в корена. То подкрепя функцията на стомашно-чревния тракт и на черния дроб, подпомага здравето на жлъчката. Допринася за ефективната детоксикация както на черния дроб, така и на храносмилателната система. Облекчава симптомите при лошо храносмилане. Съдържа витамини, минерали и флавони.

Флавоните са вид флавоноиди, които се срещат естествено в корена от Глухарчето. Те представляват растителни съединения (фитохимикали) и притежават силно изразени антиоксидантни и противовъзпалителни свойства.

Белият трън, Артишокът и коренът от Глухарче се използват в традиционната хомеопатия за подпомагане на липидния метаболизъм. Трите добре познати лечебни растения съдържат ценни фитохимикали, които подпомагат доброто храносмилане и детоксикацията на организма.

Бял трън – Силимарин с Артишок на ZeinPharma® е висококачествен троен комплекс, под формата на вегетариански капсули. Формула с натурални екстракти от: Бял трън, Артишок и Глухарче. Съдържа високо дозиран стандартизиран екстракт от Бял трън, от който цели 80% Силимарин, допълнен с екстракт от Артишок (от който 5% Цинарин) и Екстракт от корен на Глухарче (от който 1% Флавони). Добавката предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно. Притежава отлична бионаличност и много добра усвояемост в организма. Редовният й прием допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Подпомага лечението при омазнен черен дроб и чернодробни заболявания. Съдейства за изхвърлянето на токсините от организма. Препоръчва се особено при прекомерна консумация на храна, алкохол или прием на лекарства. Насърчава естествените регенериращи способности на черния дроб.

Предимства на Бял трън с Артишок на ZeinPharma:

 • Висококачествен троен комплекс, включващ натурални екстракти от: Бял трън, Артишок и Глухарче.
 • Съдържа високо дозиран стандартизиран екстракт от Бял трън, от който цели 80% Силимарин.
 • Съдържа също екстракти от Артишок (с Цинарин) и от Глухарче (с Флавони).
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно.
 • Предлага отлична бионаличност и много добра усвояемост в организма.
 • Допринася за нормалната функция на черния дроб и жлъчката.
 • Подпомага лечението при омазнен черен дроб и чернодробни заболявания.
 • Съдейства за прочистването на организма от токсините.
 • Препоръчва се при прекомерна консумация на храна, алкохол, прием на лекарства.
 • Насърчава естествените регенериращи способности на черния дроб.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

При профилактика или лечение на черния дроб е препоръчително да се приема преди хранене или между основните хранения за деня. При прекомерна консумация на храна е препоръчително да се приема по време на/или след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Стандартизиран екстракт от Бял трън
– от който:

250 mg

Силимарин (80%)

200 mg

Екстракт от Артишок
– от който:

200 mg

Цинарин (5%)

10 mg

Екстракт от Глухарче
– от който:

75 mg

Флавони

750 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (91)

91 отзива за БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

 1. Даниела Стефанова

  Много добра комбинация за здравето на черния дроб!

 2. Тина

  Може ли да се приема при Бета-таласемия минор и съмнение за Синдром на Жилбер?

  • VITAMAG

   Здравейте Тина,
   Въпрки че няма противопоказания да приемате Бял Трън с Артишок при Бета-таласемия минор и Синфром на Жилбер, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 3. Светла

  Здравейте много съм доволна от вас от бързината на работа и от продукта. Само искам да попитам мога ли да го пия заедно с Невробекс

  • VITAMAG

   Здравейте Светла,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да приемате Невробекс с Бял Трън с Артишок. Препоръчваме приемът на двата продукта да не става по едно и също време на деня.

 4. Мила

  Много благодаря за консултацията!

 5. Мила

  Здравейте. С чернодробно заболяване съм, но в момента изследванията са ми добри, освен че се показва омазнен черен дроб. Пия кортикостероиди и имуносупресори. Вашият продук подходящ ли е в подобни случаи? Давам

  • VITAMAG

   Здравейте Мила,
   Бял Трън с Артишок на ZeinPharma е подходящ при проблеми с черния дроб, включително и при омазенен такъв. Трябва да съобразите обаче дали някой от препаратите, които приемате в момента, съдържа съставаката Бял Трън или Артишок. Ако стартирате приема на добавката, препоръчваме да не я приемате заедно с изписаните Ви лекарствата.

 6. Димитрова

  Доволна съм от продукта. Чувствам се с повече енергия, без отрицателни странични ефекти.

 7. Георги Геормезовски

  Здравейте,
  Продукта има ли някакъв страничен ефект и може ли след употреба да се появи алергична реакция?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Георги Геормезовски,
   Не са известни странични ефекти от продукта Бял Трън с Артишок на ZeinPharma. Доколкото нямате алергия към някоя от съставките в продукта, не би следвало да получите алергична реакция след прием.

 8. Николай

  Здравейте! Имам предписана Лагоза. Мога ли да го заменя с Вашия продукт? Целта е да смъкна ГГТ-то, а нямам жлъчка. Лека вечер!

  • VITAMAG

   Здравейте Николай,
   Бял Трън с Артишок на ZeinPharma може да окаже положително влияние върху стойностите на ГГТ, тъй като доприняся за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Бихте могли да замените продукта Лагоза с Бял Трън с Артишок, но ако имате предписание от лекар, препоръчваме да се консултирате с него преди това.

 9. Бобето

  Здравейте пия го от един месец, заради двойно завишено ГГТ. Ще подейства ли и кога е добре пак да пусна изследвания? Благодаря. П.П. стува ми се, че ми е намаляла обиколката на корема. Това въз,ожно ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Бобето,
   Бял трън с Артишок на ZeinPharma би могъл да окаже положително влияние върху стойностите на ГГТ, тъй като добавката подпомага и доприняся за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Хубаво е да продължите приема поне 2 месеца. Препоръчваме да се консултирате със специалист относно кога точно да пуснете изследванията. Възможно е от приема на Бял Трън с Артишок да забелязвате ефект, като отславане благодарение на Артишока, който подпомага храносмилането, подобрява метаболизма и намалява лошия холестерол.

 10. ДОБРИНКА НИКОЛОВА

  Здравейте, бих искала да поръчам за сина си, но има предписан от лекар Улкамед. Проблем ли е да ги пие успоредно?

  • VITAMAG

   Здравейте ДОБРИНКА НИКОЛОВА,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок да се приема паралелно с Улкамед, но препоръчваме приемът да бъде по различно време на деня.

 11. Деляна

  Мога ли да приемам БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс) със Селен на ZeinPharma

  • VITAMAG

   Здравейте Деляна,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън с Артишок на ZeinPharma и Селен на същата марка в комбинация.

 12. Боян Т.

  Понеже ми е изписан, но по 2 капсули дневно искам да попитам дали е проблем? Виждам, че вашето указание е 1 капсула.

  • VITAMAG

   Здравейте Боян Т.,
   Указанието от производителя е по 1 капсула дневно, но след като имате рецепта конкретно за Бял трън на ZeinPharma от специалист, следва да се съобразите с неговото предписание.

 13. Мира Петрова

  Здравейте искам да поръчам добавката за черния дроб,но имам въпрос.Тъй като поддържам извън норми стойности на ггт,а при всички изследвания досега не се разбра причината.Последно лекар ми каза,че най-вероятно е от жлъчката.Та въпросът ми е-влияе ли добре при жлъчка и ггт добавката от бял трън,артишок и глухарче?
  А също взимам в момента Лив 52 той съчетава ли се с Вашата добавка за проблеми с жлъчката и черния дроб?
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Мира Петрова,
   Бял трън с Артишок на ZeinPharma би могъл да окаже положително влияние върху стойностите на ГГТ. Добавката подпомага и доприняся за нормалната функция на черния дроб и жлъчката. Няма противопоказания да се приема с добавката Лив 52, тъй като съставът е различен, но препоръчваме да не приемате и двата продукта наведнъж.

 14. Румен Костадинов

  Купих от Вас БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс). Може ли да кажете, колко милиграма витамин Е се съдържа в една капсула от БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)?
  Предвид това, че разреждам кръвта с лекарството Синтром 4 мг.

  • VITAMAG

   Здравейте Румен Костадинов,
   Бял Трън – Силимарин с Артишок на ZeinPharma не съдържда Витамин Е.

 15. Борислава

  За колко време прием могат да се подобрят чернодробните ми изследвания?

  • VITAMAG

   Здравейте Борислава,
   Според наблюденията желаният ефект от добавката Бял Трън с Артишок на ZeinPharma настъпва след около месец редовен прием.

 16. Дарина Славова

  Здравейте,
  Може ли да се приема Силимарин с Артишок заедно с Корвирал.Благодаря предварително.

  • VITAMAG

   Здравейте Дарина Славова,
   В състава на двата продукта присъства екстракт от Глухарче. Затова препоръчваме да ги редувате през ден.

 17. анелия Димитрова

  Здравейте!
  Слагам 2 звездички, защото още не съм поръчвала, но имам въпрос.
  Мога ли да приемам приемам бял трън – селимарин с артишок заедно с Еутирокс 100, имам хашимото. Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте анелия Димитрова,
   Няма противопоказания да приемате Бял Трън с Артишок с Еутирокс. Хубаво е да приемате двата продукта по различно време на деня.

 18. М. Славова

  Здравейте, мога ли да приемам бял трън – селимарин с артишок, като профилактика, в комбинация с ашваганда и хлорофил?

  • VITAMAG

   Здравейте М. Славова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън, Ашваганда и Хлорофил, като съобразите приемът на добавките да не е по едно и също време.

 19. Бонка Чакърова

  Здравейте, слагам една звездичка
  тъй като не съм поръчвала от Вас. Поради възпалена щитовидна жлеза ми предписаха преднизолон кортико за 5 месеца. Подходящ ли е продукта в този случай или имате нещо по добро. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Бонка Чакърова,
   Бял Трън с Артишок може да се приема с Преднизолон Кортико, но следва да съобразите приемът на двата продукта да не става по едно и също време на деня. Белият трън с Артишок на ZeinPharma е чудесен избор при проблеми с черния дроб, при прием на силни лекарства или прекомерна консумация на храна и алкохол. Освен това съдейства за цялостното прочистване на организма от токсини.

 20. Антон

  Може ли да се приема бял трън с артишок и глухарчета заедно със есенциале макс?

  • VITAMAG

   Здравейте Антон,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок да се приема с Есенциале Макс. Препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на днея.

 21. Димитър Василев

  Страхотен продукт. Има ли го по аптеките.

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Василев,
   За да закупите наш продукт от която и да е аптека, трябва да направите заявка към тях и да цитирате точното наименование на продукта и марката. След това обикновено аптеките се свързват с нас, за да направят поръчка. Предупреждаваме, че цената в аптеките може да бъде по-висока, за което ние не носим отговорност.

 22. Георги

  Артишокът и белият трън са страхотна комбинация. Препоръчвам продукта на всички познати, защото много добре повлия на нивата на АСАТ и АЛАТ.

 23. Kiymet Осман

  Здравейте за жълтеница иматели нещо

  • VITAMAG

   Здравейте Kiymet Осман,
   Нямаме продукт, който да е специално предназначен за жълтеница.

 24. Анатоли

  Здравейте може ли да се приема бял трън със хапчета бизолен за кръвно?

  • VITAMAG

   Здравейте Анатоли,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок на ZeinPharma да се приема с Бизолен. Препоръчваме приемът на двата продукта да не е по едно и също време на деня.

 25. Нина

  Може ли да се приема при бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Нина,
   Няма противопоказания да се приема при бременност, но препоръчваме консултация с наблюдаващия лекар.

 26. Десислава

  Подходящ ли е след едномесечен прием на антибиотик?

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава,
   Потвърждаваме, че Силимарин с Артишок на ZeinPharma е подходящ след едномесечен прием на антибиотик.

 27. М.Д

  Здравейте,може ли да се пие при хипатит В,за който пия легалон 140?Какво бихте ми препоръчали да приемам допълнително към легалона ?

  • VITAMAG

   Здравейте М.Д,
   Тъй като съставът на двата продукта (Бял Трън – Силимарин с Артишок и Легалон) се припокрива, не се препоръчва употребата им в комбинация.

 28. Камелия

  Хареса ми действието му. Имах тежест в черния дроб и ми повлия добре. След два месеца прием и показателите се оправиха.

 29. Е.Николов

  Може ли да се пие с липомезин

  • VITAMAG

   Здравейте Е.Николов,
   Няма противопоказания Бял трън с Артишок да се приема с Липомезин. Препоръчваме обаче да приемате Белия трън с Артишок отделно от Липомезин.

 30. Тихомир В.

  Може ли бял трън да се комбинира холин пак на същата марка? Може ли да се приема повече от една капсула дневно? Чудесен продукт е иначе и ефикасен.

  • VITAMAG

   Здравейте Тихомир В.,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Бял трън с Артишок и Холин на ZeinPharma, като от Белия трън може да приемате максимум 1 капсула дневно, а от Холина максимум 2 капсули дневно.

 31. Светлана Кяйчева

  Здравейте,
  Имам уголемен и мазен черен дроб, вероятно след “среща” с хепатит С ( имам доказани антитела), но и от почти 2години приемам доста лекарства.
  Изписан ми е Карсил Макс, който приемам вече месец и половина.
  Въпросът ми е, мога ли да приемам продукта ви с Карсил Макс?

  • VITAMAG

   Здравейте Светлана Кяйчева,
   Не препоръчваме да приемате Бял Трън с Артишок на ZeinPharma с Карсил Макс, тъй като съставът им се припокрива частично.

 32. Велислав Георгиев

  Препоръчвам го, защото ми помогна със стеатозата. Разбира се и лекарствата бяха от значение , но белият трън с артишок доста подпомогна лечението.

 33. Митко Събков

  Бихте ли препоръчали нещо за премахване на папиломи.

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   За момента не предлагаме продукти за премахване на папиломи.

 34. Бистра Велева

  Много съм доволна от продукта, защото ми помогна нормализирам нивата на Аст и Алт в черния дроб. Препоръчвам!

 35. Ваня Маринова

  Не видях страничните ефекти в описанието, но съпругът ми има постоянно оригване от както го ползва. Възможно ли е страничен ефект от продукта? Взема го поради завишени жлъчни показатели.

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня Маринова,
   Доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав и спазвате указанията и препоръките за прием, не следва да има наличие на подобни реакции от продукта.

 36. Силвия

  Много подходящ продукт за прочистване на черен дроб след прием на лекарства. Ползвала съм на чай и капсули на други производители, но на зейнфарма ми допада най-много.

 37. Вальо

  Здравейте може ли да се пие при наличието на метастази в черния дроб.

  • VITAMAG

   Здравейте Вальо,
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок на ZeinPharma да се приема при метастази на черния дроб, но препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 38. Иван

  Благодаря за подаръка

 39. Деси

  Една звезда, защото нямам мнение.
  Бих желала да го закупя за детокс. Как е колко дълго се приема?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Бял Трън с Артишок може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици. Добавката подпомага именно за прочистване на организма от токсини и се грижи за здравето на черния дроб.

 40. Калина

  Здравейте, може ли да се приема с витамини комплекс от А до Z

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън с Артишок на ZeinPharma и Витамини комплекс от А до Z.

 41. Ела

  Може ли да се приема едновременно с Трифала?

  • VITAMAG

   Здравейте Ела,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бял Трън с Артишок и Трифала, но препоръчваме приемът да не е по едно и също време.

 42. Катя Костадинова

  Подходяща ли е тази добавка за деца. На 5г 20кг?

  • VITAMAG

   Здравейте Катя Костадинова,
   Бял Трън с Артишок е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 5 години.

 43. Весела Механджиева

  Здравейте,казаха ми,че имам две малки кисти на черния дроб,тази добавка подходща ли е за мен или ,ако имате нещо по-добро ми го препоръчайте. Хубав ден !

  • VITAMAG

   Здравейте Весела Механджиева,
   Потвърждаваме, че Белият Трън е подходящ при кисти на черния дроб. Може да приемате 1 капсула дневно с достатъчно вода.

 44. Борил Велев

  Ще помогне ли белият трън при увеличен черен дроб? Има ли детоксикиращ ефект? Препоръча ми го мой познат със същия проблем като моя и каза, че тази добавка му е помогнала повече от есенциале форте.

  • VITAMAG

   Здравейте Борил Велев,
   Бял трън с Артишок на ZeinPharma се препоръчва при увеличен или омазнен черен дроб, както и за детокс. Детоксикиращ ефект има благодарение на Артишока и Глухарчето, които присъстват в състава на продукта. Както е указано от нас и от производителя, може да приемате 1 капсула дневно с повече вода.

 45. cvety_72

  Прекрасен продукт имате ли нещо за разширени вени

  • VITAMAG

   Здравейте cvety_72,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   За разширени вени можем да предложим КОНСКИ КЕСТЕН / HORSE CHESTNUT – ZeinPharma (120 капс) – ЛИНК, който подпомага лечението при симптоми на хронична венозна недостатъчност, разширени вени, хемороиди и спомага за регулиране на кръвното налягане и нивата на холестерол в кръвта.

 46. Даниела Димитрова

  Хубав комплексен продукт с натурален състав. Белият трън с Артишок ми стана фаворит и се го поръчвам два пъти в годината, като изпивам опаковката за 3 месеца и се чувствам добре. Препоръчвам го !

 47. Виктор Богданов

  Изписаха ми бял трън, пих го три месеца и изследванията влезнаха в норма. Въпреки че не е лекарство, а натурален продукт, все пак имаше ефект, което ме зарадва наистина. Хареса ми че има артишок и корен от глухарче и искам да направя почивка и да пия пак нали може?

  • VITAMAG

   Здравейте Виктор Богданов,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че след като направите пауза, която е хубаво да е поне 2 седмици, може да започнете с прием на втора опаковка от БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок на ZeinPharma.

 48. Аня Кирова

  Здравейте! На третият ден от приема му съм, но имам разстройство по цял ден. Това нормално ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Аня Кирова,
   Можем да Ви уверим, че симптомите, които споменавате, не са предизвикани от приема на Бял Трън – Силимарин с Артишок на ZeinPharma. До момента имаме продадени хиляди бройки и не сме получавали подобна обратна връзка от нашите клиенти. При спазване указанията за прием на продукта (1 капсула дневно) не следва да получите странични реакции.

 49. Цветелина Вучкова

  Много коректни!

 50. Павлина Велева

  Хепатологът ми написа рецепта за този артишок и бял трън. Почти завършвам опаковката и съм очарована от действието. Въпросът ми обаче е, дали мога да продължа приема заедно с Лодоз?

  • VITAMAG

   Здравейте Павлина Велева,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Няма противопоказания Бял Трън с Артишок да се приема паралелно с Лодоз, но следва да съобразите приемът да е в различна част на деня.

 51. Daniela Koleva

  Здравейте! Хранителната добавка с бял трън може ли да се приема с химически лекарства като Спиронолактон актавис, Vesomni и Беталок ЗОК. Благодаря предварително за отговора

  • VITAMAG

   Здравейте Daniela Koleva,
   Въпреки че няма противопоказания Бял Трън с Артишок на ZeinPharma да се приема със Спиронолактов Актавис, Везомни и Беталок ЗОК, препоръчваме да съгласувате приема с лекаря си.

 52. Тони

  Здравейте, кога очаквате доставка на Силимарин с артишок?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони,
   Благодарим за интереса към Силимарина с Артишок.
   Очакваме продуктът да бъде наличен отново около средата на м. Март.

 53. Сийка

  Здравейте, поръчах си Бял Трън с Артишок, но преди да започна приема бих искала да попитам може ли да се приема заедно с детралекс и пробиотик ПроКомбо, или да изчакам, след като свърша техния прием?Благодаря Ви предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Сийка,
   Съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок с други препарати. Препоръчваме приемът да става отделно от изброените от вас продукти.

 54. Петя Енчева

  Здравейте. Бих желала да поръчам Бял трън Силимарин с Артишок, но имам въпрос:: може ли да се приема с ксанакс и антидепресанти, и влияе ли на кръвното налягане защото приемам лекарство за кръвно. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Енчева,
   Няма противопоказания Силимарин с Артишок да се приема с други препарати, ако съставът на продуктите не се припокрива. Добавката на ZeinPharma няма касателство с кръвното налягане. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди от лекар.

 55. Емилия

  Може ли да се приема със невробекс, тебокан и адицетам.

  • VITAMAG

   Здравейте Емилия,
   Силимарин с Артишок на ZeinPharma няма противопоказания да се приема с лекарствата, които описвате. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди и от лекуващия лекар.

 56. Петър Арнаудов

  Аз също не съжалявам за покупката от Витамаг. Конкретно Силимарина го пия от години като преди го взимах от аптеката под формата на Карсил. От 6 месеца приемам този Силимарин с Артишок и смея да кажа, че ми се отразява доста по-добре – на храносмилане, липса на усещане за тежест след вечеря, повишен тонус. Освен това ми излиза 10-тина лева по-евтино на месец от Карсила.

 57. Галя

  Честно казано, ако не бяха всичките тия захаросани похвали, щях да си поръчам.

 58. Пепа

  Възможно ли е да се приемат, като се редуват, един ден – едния, на следващия ден другия препарат, имам предвид БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Артишок и БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Холин ?

  • VITAMAG

   Здравейте Пепа,
   Потвърждаваме, че може двата продукта да се приемат по описания от вас начин.

 59. Леся

  Принимаю этот препарат, будучи без желчного. Самочувствие повысилось в разы. Могу сказать с уверенностью, что этот препарат мне помогает! Сейчас мой сын (ему 15 лет и у него завышен общий билирубин) начал принимать и тоже очень доволен результатом. Рекомендую)

 60. Александра

  Знам и съм чела за много бял трън ползи и особено за черен дроб ползите са чудни. Този бял трън с артишока ми хареса и поръчах две опаковаки, като всичко пристигна в срок. Ползите от белия трън са много, не само за черния дроб. Но трябва да е качествен, какъвто вярвам, че е този, ще видим.

 61. Румяна Георгиева

  Здравейте!
  Какво бихте препоръчали за лезия на черния дроб и изобщо за онкологични заболявания?
  Предлагате ли продукти с канабис, напр. Масло от канабис?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Румяна Георгиева,
   именно този продукт – Бял трън с Артишок препоръчваме при онкологични заболявания, включително лезии на черния дроб. Към приема може да добавите още Глутатион и Орнитин (в допълнение към другите изписани лекарства). Относно запитването за продукти с канабис – на този етап не предлагаме такива.

 62. ВАНЯ АТАНАСОВА

  Здравейте, да попитам как се пие масло от бял трън ? На капсули или течно ще препоръчате?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ваня Атанасова,
   препоръчваме да приемате маслото от Бял трън на капсули, а не в течна форма. Течното масло от бял трън освен непрактично и ангажиращо за прием, би било и трудно за точно дозиране. При профилактика на черния дроб, дневната доза от Белия трън на ZeinPharma е 1 капсула, която се поглъща с достатъчно вода.

 63. Данчо Янев

  Питах лекаря си как се пие масло от бял трън и той ми каза мг, които ми трябват на ден. Първоначално пиех един от аптеката, от който трябваше да взимам по 3 капсули и тя опаковката за никъде не стигаше, а цената му не беше много ниска. След това попаднах на това масло от бял трън с артишок, на което ясно си пише как се пие – по една капсула дневно, освен това цената му е доста по-изгодна. Взех си една опаковка, като вече усещам ефект.

 64. Ярослав

  Привет, при профилактика, колко време трябва да се взема добавката?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ярослав,
   Белият трън на ЗейнФарма може да се приема целогодишно като препоръчваме да се прави пауза от около 3 седмици на всяка завършена опаковка.

 65. Росица

  Искам да направя една лека забележка. В състава сте посочили екстракт от плодове на бял трън и в скоби магарешки бодил. едното няма нищо общо с другото. Не е редно да продавате добавки и да правите такива груби грешки. Silybum marianum е бял трън, а Onopordum acanthium е магарешки бодил.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Росица,
   благодарим за конструктивната забележка. Навярно сме допуснали грешка при превода, която вече е коригирана.

 66. Даниела Спасова

  Много харесвам и си поръчвам бял трън капсули на ZeinPharma от VitaMag. Мисля, че съм купувала и бял трън капсули от SОpharmacy, но не останах доволна, защото ми раздразваше стомаха. Много държах на натурален и качествен бял трън и след като опитах вашите добавки се убедих, че съм намерила правилните продукти.

 67. Petar

  Попаднах на бял трън артишок преди месеци. Поръчвам си го вече няколко пъти и съм доволен, като много ми харесва, че Витамаг предлагат комбинация на артишок и бял трън.

 68. ДИЯН_72

  Преди пиех чай от бял трън, но нямах особен ефект. От скоро приемам само масло от бял трън – визирам тези бял трън капсули от Витамаг и вече нямам тежест в черния дроб, даже усещам значително подобрение с храносмилането и общия тонус.

 69. Kalin_pd

  Удивително бърз ефект от тази добавка. Бодежите в черния ми дроб започнаха да отшумяват още на петия ден от приема, а сега вече ги няма (около 25-тия ден съм сега). Не го очаквах и съм приятно изненадан.

 70. Силвия

  Чудесен продукт е белия трън и артишок на немската фирма. Чудесен е и ефекта при завишени стойности на ензимите в черния дроб.

 71. Ани Георгиева

  Здравейте, има ли някакви противопоказания приемането на тази добавка?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Георгиева,
   съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок.

 72. Детелин Дечев

  Здравейте!
  Мога ли да комбинирам продукта със seefishol OMEGA 3

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Детелин Дечев,
   потвърждаваме, че Белият трън с Артишок на ЗейнФарма може да се комбинира с Омега-3, пак на същата марка.

 73. Александър

  При камъче в жлъчката и омазнен черен дроб може ли да се използва?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александър,
   потвърждаваме, че Мариендистел на ЗейнФарма може, и е препоръчително да се приема при омазнен черен дроб и камъче в жлъчката.

 74. Елин

  Здравейте, впечатлен съм от бързото действие на този продукт! Започнах да го пия на 1 юни заради бодежите в черния дроб. След около 10 дни редовен прием проблемите изчезнаха, а след хранене с по-тежки храни и алкохол вече го няма онова усещане за тежест, каквото беше преди. Ще поръчам и други продукти, харесахте ми.

 75. Ангел

  По колко капсули се приемат на ден?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ангел,
   дневната доза на Белия трън с Артишок е 1 капсула, приета с достатъчно вода.

 76. Кирилка Петкова

  Страхотен продукт. След втората седмица от приема, чистенето започна под формата на акне. Другото което забелязах е как се сбогувах с 1-2кг без никакви усилия. Препоръчвам.

 77. Петкова

  Здравейте, продуктът може ли да се приема по време на бременност? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте г-жо Петкова,
   няма указание или противопоказание от производителя дали Белият трън може да се приема по време на бременност. Препоръчваме да го потвърдите с лекаря, който следи за Вашата бременност.

 78. Мария Филипова

  И двата вида бял трън съм пробвала. Добре ми действат, особено по празниците или след прием на по-тежки лекарства. Мъжът ми беше доста скептично настроен към добавките, но аз го убедих да опита. Видя ефект и дойде с мен до магазина на Витамаг да си избере още нещо. Доволни сме и от обслужването както онлайн, така и в магазина. Приятна вечер!

 79. Минка Станева

  Здравейте! Може ли да се взема от хора с отстранен жлъчен мехур?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Минка Станева,
   можем да изразим принципно становище, че Белият трън с Артишок може да се приема от хора с отстранен жлъчен мехур. В този случай е важно регулярно хранене от 5-6 пъти на ден и спазване на хранителен режим.

 80. Цветелина Кънчева

  Купих си от вашия магазин белия трън с артишок. Мои познати го бяха пробвали и ми го препоръчаха. Честно да си кажа добре ми действа. Нямах съмнения, защото и друг път съм купувала продукти за мен и децата от вас и съм оставала доволна. Малката ми дъщеря имаше постоянно проблеми със стомаха, но с пробиотика за деца нещата са по-добре. Продуктите са добри и ефективни поне според мен. Бъдете здрави! 😊

 81. Ралица

  Може ли да се отварят капсулите и да се дава на дете?

 82. varban_varbanov

  Продукта ме впечатли с първо с цена, а след като го поръчах – и с бързото действие. След 2 седмици редовен прием всички чернодробни показатели се подобриха, а и се чувствам по-енергичен.

 83. Мария Желева

  Уникална добавка! Много съм доволна. Искам да попитам кога ще имате в наличност за да си поръчам.Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Желева,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Белият трън с Артишок да бъде отново наличен през втората половина на м. Декември. Прилагаме линк към другата идентична добавка, която е налична в момента – Силимарин с Холин.

 84. Стоян Харалампиев

  Ползвам и други продукти на марката и съм доволен. Сега ще пробвам и този, заради силимарина, който преди търсех по аптеките.

 85. д-р Йорданка Йосифова

  Моята дългогодишна практика като лекуващ лекар показва, че именно комбинацията на бял трън с артишок дава много добри резултати при хора с леки до средни увреждания на черния дроб.

 86. Григор Балев

  Уникална препарат! Първата опаковка ми свърши, кога пак ще зареждате?

  • Vitamag

   Здравейте Григор Балев,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Силимаринът с Артишок да бъде отново наличен в началото на следващата седмица. Ще Ви пишем на лично съобщение, когато пристигне.

 87. Стели Вълчева

  Отдавна търсех добавка с подобен състав и се радвам, че я намирам тук. Надявам се да остана доволна от ефекта.

 88. Petko Klein

  Доволен съм от всички поръчвани от Витамаг продукти, а от силимарина с артишок бодежите в черния дроб почнаха да намаляват още на третия ден.

 89. Станимир Попов

  Удивителен състав на продукта, радам се, че попаднах на този сайт. Поръчах го вчера и днес ми го доставиха, супер бързо. Доволен съм и ще поръчвам и други добавки.

 90. Лилана

  Добър продукт на добра цена. Ползваме го всички вкъщи.

 91. DESISLAVA_78

  Страхотни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.