БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

(39 клиентски отзива)

2990лв.

Бял трън за черен дроб и жлъчка
БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

2990лв.

Код: 13330 | Съдържание: 90 капсули

Уникална лечебна комбинация за здравето на черния дроб. Съчетава двата най-ефективни природни помощника на черния дроб – Силимарин (80% стандартизиран екстракт от Бял трън) и Цинарин (5% стандартизиран екстракт от Артишок), подкрепени от антиоксидантното и детоксикиращо действие на флавоните от корен на Глухарче. Белият трън на ZeinPharma® се препоръчва при прекомерна консумация на храна, алкохол, прием на лекарства. Прилага се успешно при омазнен черен дроб и при лечение на чернодробни заболявания. Съдейства за прочистване на организма (от токсини) и улеснява процеса на отслабване при диети.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: При профилактика или лечение на черния дроб – по 1 капсула дневно с вода. При прекомерна консумация на храна капсулата се приема по време на/или след хранене.

Опаковката стига за 3 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Отслабеният черен дроб не може да разгражда токсичните вещества достатъчно бързо. Токсичните вещества се причиняват не само от вредни храни или алкохол, но също така се произвеждат по естествен начин от нашите тела. Белият трън, Артишокът и коренът от Глухарче се използват в традиционната хомеопатия за подпомагане на липидния метаболизъм. Трите добре познати лечебни растения съдържат ценни фитохимикали, които телата ни могат да използват естествено за храносмилане и детоксикация.

Естествената съставка Силимарин се получава от плодовете на Бял трън. Силимаринът стимулира метаболизма на черния дроб и жлъчката и поддържа нормалната чернодробна функция. В комбинация с екстракта от Артишок и корен на Глухарче, той помага за насърчаване на регенеративния капацитет на черния дроб.

Екстрактът от Артишок се произвежда най-вече от листата на артишок и е традиционно средство за подпомагане на храносмилането и метаболизма. Съдържащият се в екстракта 5% цинарин може да помогне за защита и регенерация на чернодробните клетки. Освен това има антиоксидантни свойства.

Екстрактът от корен на Глухарче, като трети компонент на трикомплекса, има висок дял на горчиви вещества, които имат храносмилателен ефект, стимулират метаболизма на черния дроб и подпомагат здравето на жлъчката. Съдържащите се флавони в екстракта от Глухарче притежават силно изразени антиоксидантни свойства.

Предимства на хранителната добавка Бял трън с Артишок на ZeinPharma®:

 • Силно дозиран екстракт от бял трън със стандартизирано съдържание на силимарин от 80%.
 • Екстракт от корен на Артишок и Глухарче, с други ценни фитохимикали.
 • Препоръчва се при прекомерна консумация на храна, алкохол, прием на лекарства.
 • Прилага се успешно при омазнен черен дроб и при лечение на чернодробни заболявания.
 • Продукт, който е лабораторно тестван, без остатъци, оцветители и ароматизанти и не съдържа консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ за 1 капсула
Стандартизиран екстракт (80%) от плодове на Бял трън 250 mg
–          от който Силимарин 200 mg
Стандартизиран екстракт (5%) от Артишок 200 mg
–          от който Цинарин 10 mg
Стандартизиран екстракт (1%) от корен на Глухарче 75 mg
–          от който Флавони 75 μg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

39 отзива за БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

 1. Тони

  Здравейте, кога очаквате доставка на Силимарин с артишок?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони,
   Благодарим за интереса към Силимарина с Артишок.
   Очакваме продуктът да бъде наличен отново около средата на м. Март.

 2. Сийка

  Здравейте, поръчах си Бял Трън с Артишок, но преди да започна приема бих искала да попитам може ли да се приема заедно с детралекс и пробиотик ПроКомбо, или да изчакам, след като свърша техния прием?Благодаря Ви предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Сийка,
   Съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок с други препарати. Препоръчваме приемът да става отделно от изброените от вас продукти.

 3. Петя Енчева

  Здравейте. Бих желала да поръчам Бял трън Силимарин с Артишок, но имам въпрос:: може ли да се приема с ксанакс и антидепресанти, и влияе ли на кръвното налягане защото приемам лекарство за кръвно. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Енчева,
   Няма противопоказания Силимарин с Артишок да се приема с други препарати, ако съставът на продуктите не се припокрива. Добавката на ZeinPharma няма касателство с кръвното налягане. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди от лекар.

 4. Емилия

  Може ли да се приема със невробекс, тебокан и адицетам.

  • VITAMAG

   Здравейте Емилия,
   Силимарин с Артишок на ZeinPharma няма противопоказания да се приема с лекарствата, които описвате. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди и от лекуващия лекар.

 5. Петър Арнаудов

  Аз също не съжалявам за покупката от Витамаг. Конкретно Силимарина го пия от години като преди го взимах от аптеката под формата на Карсил. От 6 месеца приемам този Силимарин с Артишок и смея да кажа, че ми се отразява доста по-добре – на храносмилане, липса на усещане за тежест след вечеря, повишен тонус. Освен това ми излиза 10-тина лева по-евтино на месец от Карсила.

 6. Галя

  Честно казано, ако не бяха всичките тия захаросани похвали, щях да си поръчам.

 7. Пепа

  Възможно ли е да се приемат, като се редуват, един ден – едния, на следващия ден другия препарат, имам предвид БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Артишок и БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Холин ?

  • VITAMAG

   Здравейте Пепа,
   Потвърждаваме, че може двата продукта да се приемат по описания от вас начин.

 8. Леся

  Принимаю этот препарат, будучи без желчного. Самочувствие повысилось в разы. Могу сказать с уверенностью, что этот препарат мне помогает! Сейчас мой сын (ему 15 лет и у него завышен общий билирубин) начал принимать и тоже очень доволен результатом. Рекомендую)

 9. Александра

  Знам и съм чела за много бял трън ползи и особено за черен дроб ползите са чудни. Този бял трън с артишока ми хареса и поръчах две опаковаки, като всичко пристигна в срок. Ползите от белия трън са много, не само за черния дроб. Но трябва да е качествен, какъвто вярвам, че е този, ще видим.

 10. Румяна Георгиева

  Здравейте!
  Какво бихте препоръчали за лезия на черния дроб и изобщо за онкологични заболявания?
  Предлагате ли продукти с канабис, напр. Масло от канабис?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Румяна Георгиева,
   именно този продукт – Бял трън с Артишок препоръчваме при онкологични заболявания, включително лезии на черния дроб. Към приема може да добавите още Глутатион и Орнитин (в допълнение към другите изписани лекарства). Относно запитването за продукти с канабис – на този етап не предлагаме такива.

 11. ВАНЯ АТАНАСОВА

  Здравейте, да попитам как се пие масло от бял трън ? На капсули или течно ще препоръчате?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ваня Атанасова,
   препоръчваме да приемате маслото от Бял трън на капсули, а не в течна форма. Течното масло от бял трън освен непрактично и ангажиращо за прием, би било и трудно за точно дозиране. При профилактика на черния дроб, дневната доза от Белия трън на ZeinPharma е 1 капсула, която се поглъща с достатъчно вода.

 12. Данчо Янев

  Питах лекаря си как се пие масло от бял трън и той ми каза мг, които ми трябват на ден. Първоначално пиех един от аптеката, от който трябваше да взимам по 3 капсули и тя опаковката за никъде не стигаше, а цената му не беше много ниска. След това попаднах на това масло от бял трън с артишок, на което ясно си пише как се пие – по една капсула дневно, освен това цената му е доста по-изгодна. Взех си една опаковка, като вече усещам ефект.

 13. Ярослав

  Привет, при профилактика, колко време трябва да се взема добавката?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ярослав,
   Белият трън на ЗейнФарма може да се приема целогодишно като препоръчваме да се прави пауза от около 3 седмици на всяка завършена опаковка.

 14. Росица

  Искам да направя една лека забележка. В състава сте посочили екстракт от плодове на бял трън и в скоби магарешки бодил. едното няма нищо общо с другото. Не е редно да продавате добавки и да правите такива груби грешки. Silybum marianum е бял трън, а Onopordum acanthium е магарешки бодил.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Росица,
   благодарим за конструктивната забележка. Навярно сме допуснали грешка при превода, която вече е коригирана.

 15. Даниела Спасова

  Много харесвам и си поръчвам бял трън капсули на ZeinPharma от VitaMag. Мисля, че съм купувала и бял трън капсули от SОpharmacy, но не останах доволна, защото ми раздразваше стомаха. Много държах на натурален и качествен бял трън и след като опитах вашите добавки се убедих, че съм намерила правилните продукти.

 16. Petar

  Попаднах на бял трън артишок преди месеци. Поръчвам си го вече няколко пъти и съм доволен, като много ми харесва, че Витамаг предлагат комбинация на артишок и бял трън.

 17. ДИЯН_72

  Преди пиех чай от бял трън, но нямах особен ефект. От скоро приемам само масло от бял трън – визирам тези бял трън капсули от Витамаг и вече нямам тежест в черния дроб, даже усещам значително подобрение с храносмилането и общия тонус.

 18. Kalin_pd

  Удивително бърз ефект от тази добавка. Бодежите в черния ми дроб започнаха да отшумяват още на петия ден от приема, а сега вече ги няма (около 25-тия ден съм сега). Не го очаквах и съм приятно изненадан.

 19. Ани Георгиева

  Здравейте, има ли някакви противопоказания приемането на тази добавка?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Георгиева,
   съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок.

 20. Детелин Дечев

  Здравейте!
  Мога ли да комбинирам продукта със seefishol OMEGA 3

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Детелин Дечев,
   потвърждаваме, че Белият трън с Артишок на ЗейнФарма може да се комбинира с Омега-3, пак на същата марка.

 21. Александър

  При камъче в жлъчката и омазнен черен дроб може ли да се използва?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александър,
   потвърждаваме, че Мариендистел на ЗейнФарма може, и е препоръчително да се приема при омазнен черен дроб и камъче в жлъчката.

 22. Елин

  Здравейте, впечатлен съм от бързото действие на този продукт! Започнах да го пия на 1 юни заради бодежите в черния дроб. След около 10 дни редовен прием проблемите изчезнаха, а след хранене с по-тежки храни и алкохол вече го няма онова усещане за тежест, каквото беше преди. Ще поръчам и други продукти, харесахте ми.

 23. Ангел

  По колко капсули се приемат на ден?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ангел,
   дневната доза на Белия трън с Артишок е 1 капсула, приета с достатъчно вода.

 24. Кирилка Петкова

  Страхотен продукт. След втората седмица от приема, чистенето започна под формата на акне. Другото което забелязах е как се сбогувах с 1-2кг без никакви усилия. Препоръчвам.

 25. Петкова

  Здравейте, продуктът може ли да се приема по време на бременност? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте г-жо Петкова,
   няма указание или противопоказание от производителя дали Белият трън може да се приема по време на бременност. Препоръчваме да го потвърдите с лекаря, който следи за Вашата бременност.

 26. Мария Филипова

  И двата вида бял трън съм пробвала. Добре ми действат, особено по празниците или след прием на по-тежки лекарства. Мъжът ми беше доста скептично настроен към добавките, но аз го убедих да опита. Видя ефект и дойде с мен до магазина на Витамаг да си избере още нещо. Доволни сме и от обслужването както онлайн, така и в магазина. Приятна вечер!

 27. Минка Станева

  Здравейте! Може ли да се взема от хора с отстранен жлъчен мехур?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Минка Станева,
   можем да изразим принципно становище, че Белият трън с Артишок може да се приема от хора с отстранен жлъчен мехур. В този случай е важно регулярно хранене от 5-6 пъти на ден и спазване на хранителен режим.

 28. Цветелина Кънчева

  Купих си от вашия магазин белия трън с артишок. Мои познати го бяха пробвали и ми го препоръчаха. Честно да си кажа добре ми действа. Нямах съмнения, защото и друг път съм купувала продукти за мен и децата от вас и съм оставала доволна. Малката ми дъщеря имаше постоянно проблеми със стомаха, но с пробиотика за деца нещата са по-добре. Продуктите са добри и ефективни поне според мен. Бъдете здрави! 😊

 29. Ралица

  Може ли да се отварят капсулите и да се дава на дете?

 30. varban_varbanov

  Продукта ме впечатли с първо с цена, а след като го поръчах – и с бързото действие. След 2 седмици редовен прием всички чернодробни показатели се подобриха, а и се чувствам по-енергичен.

 31. Мария Желева

  Уникална добавка! Много съм доволна. Искам да попитам кога ще имате в наличност за да си поръчам.Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Желева,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Белият трън с Артишок да бъде отново наличен през втората половина на м. Декември. Прилагаме линк към другата идентична добавка, която е налична в момента – Силимарин с Холин.

 32. Стоян Харалампиев

  Ползвам и други продукти на марката и съм доволен. Сега ще пробвам и този, заради силимарина, който преди търсех по аптеките.

 33. д-р Йорданка Йосифова

  Моята дългогодишна практика като лекуващ лекар показва, че именно комбинацията на бял трън с артишок дава много добри резултати при хора с леки до средни увреждания на черния дроб.

 34. Григор Балев

  Уникална препарат! Първата опаковка ми свърши, кога пак ще зареждате?

  • Vitamag

   Здравейте Григор Балев,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Силимаринът с Артишок да бъде отново наличен в началото на следващата седмица. Ще Ви пишем на лично съобщение, когато пристигне.

 35. Стели Вълчева

  Отдавна търсех добавка с подобен състав и се радвам, че я намирам тук. Надявам се да остана доволна от ефекта.

 36. Petko Klein

  Доволен съм от всички поръчвани от Витамаг продукти, а от силимарина с артишок бодежите в черния дроб почнаха да намаляват още на третия ден.

 37. Станимир Попов

  Удивителен състав на продукта, радам се, че попаднах на този сайт. Поръчах го вчера и днес ми го доставиха, супер бързо. Доволен съм и ще поръчвам и други добавки.

 38. Лилана

  Добър продукт на добра цена. Ползваме го всички вкъщи.

 39. DESISLAVA_78

  Страхотни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Отслабеният черен дроб не може да разгражда токсичните вещества достатъчно бързо. Токсичните вещества се причиняват не само от вредни храни или алкохол, но също така се произвеждат по естествен начин от нашите тела. Белият трън, Артишокът и коренът от Глухарче се използват в традиционната хомеопатия за подпомагане на липидния метаболизъм. Трите добре познати лечебни растения съдържат ценни фитохимикали, които телата ни могат да използват естествено за храносмилане и детоксикация.

Естествената съставка Силимарин се получава от плодовете на Бял трън. Силимаринът стимулира метаболизма на черния дроб и жлъчката и поддържа нормалната чернодробна функция. В комбинация с екстракта от Артишок и корен на Глухарче, той помага за насърчаване на регенеративния капацитет на черния дроб.

Екстрактът от Артишок се произвежда най-вече от листата на артишок и е традиционно средство за подпомагане на храносмилането и метаболизма. Съдържащият се в екстракта 5% цинарин може да помогне за защита и регенерация на чернодробните клетки. Освен това има антиоксидантни свойства.

Екстрактът от корен на Глухарче, като трети компонент на трикомплекса, има висок дял на горчиви вещества, които имат храносмилателен ефект, стимулират метаболизма на черния дроб и подпомагат здравето на жлъчката. Съдържащите се флавони в екстракта от Глухарче притежават силно изразени антиоксидантни свойства.

Предимства на хранителната добавка Бял трън с Артишок на ZeinPharma®:

 • Силно дозиран екстракт от бял трън със стандартизирано съдържание на силимарин от 80%.
 • Екстракт от корен на Артишок и Глухарче, с други ценни фитохимикали.
 • Препоръчва се при прекомерна консумация на храна, алкохол, прием на лекарства.
 • Прилага се успешно при омазнен черен дроб и при лечение на чернодробни заболявания.
 • Продукт, който е лабораторно тестван, без остатъци, оцветители и ароматизанти и не съдържа консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ за 1 капсула
Стандартизиран екстракт (80%) от плодове на Бял трън 250 mg
–          от който Силимарин 200 mg
Стандартизиран екстракт (5%) от Артишок 200 mg
–          от който Цинарин 10 mg
Стандартизиран екстракт (1%) от корен на Глухарче 75 mg
–          от който Флавони 75 μg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

ОТЗИВИ

39 отзива за БЯЛ ТРЪН – СИЛИМАРИН с Артишок – ZeinPharma (90 капс)

 1. Тони

  Здравейте, кога очаквате доставка на Силимарин с артишок?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони,
   Благодарим за интереса към Силимарина с Артишок.
   Очакваме продуктът да бъде наличен отново около средата на м. Март.

 2. Сийка

  Здравейте, поръчах си Бял Трън с Артишок, но преди да започна приема бих искала да попитам може ли да се приема заедно с детралекс и пробиотик ПроКомбо, или да изчакам, след като свърша техния прием?Благодаря Ви предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Сийка,
   Съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок с други препарати. Препоръчваме приемът да става отделно от изброените от вас продукти.

 3. Петя Енчева

  Здравейте. Бих желала да поръчам Бял трън Силимарин с Артишок, но имам въпрос:: може ли да се приема с ксанакс и антидепресанти, и влияе ли на кръвното налягане защото приемам лекарство за кръвно. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Енчева,
   Няма противопоказания Силимарин с Артишок да се приема с други препарати, ако съставът на продуктите не се припокрива. Добавката на ZeinPharma няма касателство с кръвното налягане. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди от лекар.

 4. Емилия

  Може ли да се приема със невробекс, тебокан и адицетам.

  • VITAMAG

   Здравейте Емилия,
   Силимарин с Артишок на ZeinPharma няма противопоказания да се приема с лекарствата, които описвате. Все пак, препоръчваме приемът да се потвърди и от лекуващия лекар.

 5. Петър Арнаудов

  Аз също не съжалявам за покупката от Витамаг. Конкретно Силимарина го пия от години като преди го взимах от аптеката под формата на Карсил. От 6 месеца приемам този Силимарин с Артишок и смея да кажа, че ми се отразява доста по-добре – на храносмилане, липса на усещане за тежест след вечеря, повишен тонус. Освен това ми излиза 10-тина лева по-евтино на месец от Карсила.

 6. Галя

  Честно казано, ако не бяха всичките тия захаросани похвали, щях да си поръчам.

 7. Пепа

  Възможно ли е да се приемат, като се редуват, един ден – едния, на следващия ден другия препарат, имам предвид БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Артишок и БЯЛ ТРЪН / СИЛИМАРИН с Холин ?

  • VITAMAG

   Здравейте Пепа,
   Потвърждаваме, че може двата продукта да се приемат по описания от вас начин.

 8. Леся

  Принимаю этот препарат, будучи без желчного. Самочувствие повысилось в разы. Могу сказать с уверенностью, что этот препарат мне помогает! Сейчас мой сын (ему 15 лет и у него завышен общий билирубин) начал принимать и тоже очень доволен результатом. Рекомендую)

 9. Александра

  Знам и съм чела за много бял трън ползи и особено за черен дроб ползите са чудни. Този бял трън с артишока ми хареса и поръчах две опаковаки, като всичко пристигна в срок. Ползите от белия трън са много, не само за черния дроб. Но трябва да е качествен, какъвто вярвам, че е този, ще видим.

 10. Румяна Георгиева

  Здравейте!
  Какво бихте препоръчали за лезия на черния дроб и изобщо за онкологични заболявания?
  Предлагате ли продукти с канабис, напр. Масло от канабис?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Румяна Георгиева,
   именно този продукт – Бял трън с Артишок препоръчваме при онкологични заболявания, включително лезии на черния дроб. Към приема може да добавите още Глутатион и Орнитин (в допълнение към другите изписани лекарства). Относно запитването за продукти с канабис – на този етап не предлагаме такива.

 11. ВАНЯ АТАНАСОВА

  Здравейте, да попитам как се пие масло от бял трън ? На капсули или течно ще препоръчате?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ваня Атанасова,
   препоръчваме да приемате маслото от Бял трън на капсули, а не в течна форма. Течното масло от бял трън освен непрактично и ангажиращо за прием, би било и трудно за точно дозиране. При профилактика на черния дроб, дневната доза от Белия трън на ZeinPharma е 1 капсула, която се поглъща с достатъчно вода.

 12. Данчо Янев

  Питах лекаря си как се пие масло от бял трън и той ми каза мг, които ми трябват на ден. Първоначално пиех един от аптеката, от който трябваше да взимам по 3 капсули и тя опаковката за никъде не стигаше, а цената му не беше много ниска. След това попаднах на това масло от бял трън с артишок, на което ясно си пише как се пие – по една капсула дневно, освен това цената му е доста по-изгодна. Взех си една опаковка, като вече усещам ефект.

 13. Ярослав

  Привет, при профилактика, колко време трябва да се взема добавката?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ярослав,
   Белият трън на ЗейнФарма може да се приема целогодишно като препоръчваме да се прави пауза от около 3 седмици на всяка завършена опаковка.

 14. Росица

  Искам да направя една лека забележка. В състава сте посочили екстракт от плодове на бял трън и в скоби магарешки бодил. едното няма нищо общо с другото. Не е редно да продавате добавки и да правите такива груби грешки. Silybum marianum е бял трън, а Onopordum acanthium е магарешки бодил.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Росица,
   благодарим за конструктивната забележка. Навярно сме допуснали грешка при превода, която вече е коригирана.

 15. Даниела Спасова

  Много харесвам и си поръчвам бял трън капсули на ZeinPharma от VitaMag. Мисля, че съм купувала и бял трън капсули от SОpharmacy, но не останах доволна, защото ми раздразваше стомаха. Много държах на натурален и качествен бял трън и след като опитах вашите добавки се убедих, че съм намерила правилните продукти.

 16. Petar

  Попаднах на бял трън артишок преди месеци. Поръчвам си го вече няколко пъти и съм доволен, като много ми харесва, че Витамаг предлагат комбинация на артишок и бял трън.

 17. ДИЯН_72

  Преди пиех чай от бял трън, но нямах особен ефект. От скоро приемам само масло от бял трън – визирам тези бял трън капсули от Витамаг и вече нямам тежест в черния дроб, даже усещам значително подобрение с храносмилането и общия тонус.

 18. Kalin_pd

  Удивително бърз ефект от тази добавка. Бодежите в черния ми дроб започнаха да отшумяват още на петия ден от приема, а сега вече ги няма (около 25-тия ден съм сега). Не го очаквах и съм приятно изненадан.

 19. Ани Георгиева

  Здравейте, има ли някакви противопоказания приемането на тази добавка?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Георгиева,
   съгласно листовката от производителя ЗейнФарма, не са известни противопоказания от приемането на добавката Бял трън с Артишок.

 20. Детелин Дечев

  Здравейте!
  Мога ли да комбинирам продукта със seefishol OMEGA 3

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Детелин Дечев,
   потвърждаваме, че Белият трън с Артишок на ЗейнФарма може да се комбинира с Омега-3, пак на същата марка.

 21. Александър

  При камъче в жлъчката и омазнен черен дроб може ли да се използва?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александър,
   потвърждаваме, че Мариендистел на ЗейнФарма може, и е препоръчително да се приема при омазнен черен дроб и камъче в жлъчката.

 22. Елин

  Здравейте, впечатлен съм от бързото действие на този продукт! Започнах да го пия на 1 юни заради бодежите в черния дроб. След около 10 дни редовен прием проблемите изчезнаха, а след хранене с по-тежки храни и алкохол вече го няма онова усещане за тежест, каквото беше преди. Ще поръчам и други продукти, харесахте ми.

 23. Ангел

  По колко капсули се приемат на ден?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ангел,
   дневната доза на Белия трън с Артишок е 1 капсула, приета с достатъчно вода.

 24. Кирилка Петкова

  Страхотен продукт. След втората седмица от приема, чистенето започна под формата на акне. Другото което забелязах е как се сбогувах с 1-2кг без никакви усилия. Препоръчвам.

 25. Петкова

  Здравейте, продуктът може ли да се приема по време на бременност? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте г-жо Петкова,
   няма указание или противопоказание от производителя дали Белият трън може да се приема по време на бременност. Препоръчваме да го потвърдите с лекаря, който следи за Вашата бременност.

 26. Мария Филипова

  И двата вида бял трън съм пробвала. Добре ми действат, особено по празниците или след прием на по-тежки лекарства. Мъжът ми беше доста скептично настроен към добавките, но аз го убедих да опита. Видя ефект и дойде с мен до магазина на Витамаг да си избере още нещо. Доволни сме и от обслужването както онлайн, така и в магазина. Приятна вечер!

 27. Минка Станева

  Здравейте! Може ли да се взема от хора с отстранен жлъчен мехур?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Минка Станева,
   можем да изразим принципно становище, че Белият трън с Артишок може да се приема от хора с отстранен жлъчен мехур. В този случай е важно регулярно хранене от 5-6 пъти на ден и спазване на хранителен режим.

 28. Цветелина Кънчева

  Купих си от вашия магазин белия трън с артишок. Мои познати го бяха пробвали и ми го препоръчаха. Честно да си кажа добре ми действа. Нямах съмнения, защото и друг път съм купувала продукти за мен и децата от вас и съм оставала доволна. Малката ми дъщеря имаше постоянно проблеми със стомаха, но с пробиотика за деца нещата са по-добре. Продуктите са добри и ефективни поне според мен. Бъдете здрави! 😊

 29. Ралица

  Може ли да се отварят капсулите и да се дава на дете?

 30. varban_varbanov

  Продукта ме впечатли с първо с цена, а след като го поръчах – и с бързото действие. След 2 седмици редовен прием всички чернодробни показатели се подобриха, а и се чувствам по-енергичен.

 31. Мария Желева

  Уникална добавка! Много съм доволна. Искам да попитам кога ще имате в наличност за да си поръчам.Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Желева,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Белият трън с Артишок да бъде отново наличен през втората половина на м. Декември. Прилагаме линк към другата идентична добавка, която е налична в момента – Силимарин с Холин.

 32. Стоян Харалампиев

  Ползвам и други продукти на марката и съм доволен. Сега ще пробвам и този, заради силимарина, който преди търсех по аптеките.

 33. д-р Йорданка Йосифова

  Моята дългогодишна практика като лекуващ лекар показва, че именно комбинацията на бял трън с артишок дава много добри резултати при хора с леки до средни увреждания на черния дроб.

 34. Григор Балев

  Уникална препарат! Първата опаковка ми свърши, кога пак ще зареждате?

  • Vitamag

   Здравейте Григор Балев,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Очакваме Силимаринът с Артишок да бъде отново наличен в началото на следващата седмица. Ще Ви пишем на лично съобщение, когато пристигне.

 35. Стели Вълчева

  Отдавна търсех добавка с подобен състав и се радвам, че я намирам тук. Надявам се да остана доволна от ефекта.

 36. Petko Klein

  Доволен съм от всички поръчвани от Витамаг продукти, а от силимарина с артишок бодежите в черния дроб почнаха да намаляват още на третия ден.

 37. Станимир Попов

  Удивителен състав на продукта, радам се, че попаднах на този сайт. Поръчах го вчера и днес ми го доставиха, супер бързо. Доволен съм и ще поръчвам и други добавки.

 38. Лилана

  Добър продукт на добра цена. Ползваме го всички вкъщи.

 39. DESISLAVA_78

  Страхотни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.