При Менопауза – MENO VITAL – ZeinPharma (120 капс)

(16 клиентски отзива)

34.90лв.

ZeinPharma MENO-VITAL Plus за Менопаузата - МПС и Хормонален баланс от Pharma.
При Менопауза – MENO VITAL – ZeinPharma (120 капс)

34.90лв.

Срок на годност: 31.01.2026 г.

Код: 12068 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка, която съдържа висококачествен натурален екстракт от билката Червена детелина, който е ценен източник на цели 8% Изофлавони (Фитоестрогени). При Менопауза – MenoVital на ZeinPharma® спомага за облекчаване и намаляване на типичната симптоматика при менопауза и ПМС. Допринася за регулиране на хормоналния баланс. Оказва противовъзпалителен ефект при артрити. Може да се използва за профилактика на остеопороза при жени в зряла възраст. Има диуретично действие и може да се приема като ефективно детоксикиращо средство.

Meno Vital от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Червената детелина (Trifolium pratense) е билка с доказани лечебни свойства по отношение на женското здраве, особено в периода на менопаузата и профилактиката на остеопороза при жени в зряла възраст. Червената детелина има благоприятни ефекти върху хормоналния баланс и облекчава симптомите при менопауза и ПМС. Това се дължи главно на съдържащите се в нейните цветове, листа и стъбла ценни растителни вещества, наречени изофлавони. Те обуславят естрогеноподобната активност, а противовъзпалителният ефект на билката е уникално съчетание от свойствата на изофлавоните, кумарините, сапонините и салициловата киселина. Етеричното масло, съдържащо се в цветовете и стъблата на растението, е богато на метилсалицилат – противовъзпалително и обезболяващо съединение с аналогични ефекти и активни метаболити като тези на аспирина. Сапонините и флавоноидите също проявяват противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, който понижава проявите на артралгия, свързана или не с менопаузата.

Изофлавоните са вторични растителни съединения (формононетин, биоханин А, дайдзеин и генистеин), наричани още фитоестрогени. Те активират умерено алфа- и бета-естрогеновите рецептори и конкурентно изместват излишния естроген от мястото му на действие, ускорявайки така елиминирането му от организма. По този начин се постигат нормалните физиологични ефекти на естрогена, без да се натрупват токсичните (и потенциално канцерогенни за жлезите и лигавиците) негови метаболити. Изофлавоните нямат стероидна структура и не се превръщат в хормони. Ефектът им върху горещите вълни първоначално повлиява интензивността им, а с времето се намалява и честотата им на появяване. Тревожността и депресивните епизоди също може да се повлияят след първите няколко седмици от приема поради времето, необходимо за пренастройване на нервната система. Изофлавоните на червената детелина забавят костната резорбция. Намаляват загубата на костно вещество, като увеличават костната плътност и предпазват от развитието на остеопороза.

При МенопаузаMenoVital на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен натурален екстракт от билката Червена детелина, който е ценен източник на цели 8% Изофлавони (Фитоестрогени). Съставът на добавката е допълнително обогатен с мощната антиоксидантна комбинация от Витамин С и Цинк за оптимална подкрепа на имунитета и за ефективна защита на организма от свободните радикали. Приемът на добавката спомага за облекчаване и намаляване на симптоматиката при менопауза. Включително нощни изпотявания, изтръпвания, вагинална сухота и депресивни настроения.

MenoVital оказва противовъзпалителен ефект при артрити и може да се приема като част от профилактиката на остеопороза при жени в зряла възраст. Поддържа в добро състояние епителната тъкан на вагината, матката и млечните жлези чрез подобряване на кръвоснабдяването. Допринася за редуциране на болката в гърдите (масталгия) и може да се приема като профилактика на предменструалния синдром (ПМС). Оказва диуретичен ефект и може да се приема като ефективно детоксикиращо средство.

Пoлзи от приема на При МенопаузаMenoVital на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен натурален екстракт от билката Червена детелина, който е източник на цели 8% ценни Изофлавони.
 • Съставът е допълнително обогатен с Витамин С и Цинк за оптимална имунна подкрепа и защита на организма от свободните радикали.
 • Спомага за облекчаване и намаляване на типичната за менопаузата симптоматика.
 • Оказва противовъзпалителен ефект при артрити и може да се приема като част от профилактиката на остеопороза при жени в зряла възраст.
 • Поддържа в добро състояние епителната тъкан на вагината, матката и млечните жлези чрез подобряване на кръвоснабдяването.
 • Допринася за редуциране на болката в гърдите (масталгия) и може да се приема като профилактика на предменструалния синдром (ПМС).
 • Оказва диуретичен ефект и може да се приема като ефективно детоксикиращо средство.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (дисбаланс и менструални смущения) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема преди хранене или между основните за деня хранения. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Екстракт от Червена детелина
(стъбло, лист, цвят)

460 mg

920 mg

– от който:
8% Изофлавони

36.8 mg

73.6 mg

Витамин С

20 mg

40 mg

Цинк

3 mg

6 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

16 отзива за При Менопауза – MENO VITAL – ZeinPharma (120 капс)

 1. Венислава Замфирова

  Здравейте!
  Аз съм с хормонална спирала Мирена.
  Мога ли да пия от Меновита или Вечерна иглика?

  • VITAMAG

   Здравейте Венислава Замфирова,
   Въпреки че няма противопоказания да приемате Вечерна иглика или Меновитал, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 2. Светла Димитрова

  Здравейте! Продуктът може ли да се приема с Фемарел Речардж?

  • VITAMAG

   Здравейте Светла Димитрова,
   Потвърждаваме, че може да приемате двата продукта (Фемарел Речардж и При Менопауза на ZeinPharma), но в отделни части на деня.

 3. Калина

  Отрази ми се много добре. Гинекологът ми (д-р Петров) ми препоръча добавката, тъй като имах много силни вълни и не можех да спя. След горе долу един месец вече вълните значително намаляха и успявам да спя спокойно. Препоръчвам!

 4. Danina

  Липсата на отговор на зададен въпрос е повече от красноречив.

  • VITAMAG

   Здравейте Danina,
   Стараем се да обърнем внимание в най-кратък срок на всички наши клиенти, които изпращат запитвания или отзиви на нашия сайт, имейл, телефон и др. Стандартно отговаряме в рамките на един, два работни дни, а понякога успяваме да върнем отговор до няколко часа. Направихме справка и потвърждаваме, че вече има отговор на зададения от Вас въпрос вчера. Извиняваме се за забавянето!

 5. Danina

  Взех този продукт профилактично и го приемам от около месец по една капсула дневно. За първи път цикълът ми закъсня и се прояви в еднодневно зацапване. Възможно ли е да се дължи на него и трябва ли да спра приема му?

  • VITAMAG

   Здравейте Danina,
   Мено Витал на ZeinPharma е натурален продукт, който е по-подходящ за жени навлизащи или в менопауза. Отразява се благоприятно върху хормоналния баланс, но е възможно проблемът да произтича от други препарати, които приемате. Може да опитате да ги спрете, за да изолирате действието само на Мено Витал. Все пак, можем да Ви препоръчаме да опитате Масло от ВЕЧЕРНА ИГЛИКА / PRIMROSE OIL – ZeinPharma (180 капс) – ЛИНК, която не само повлиява добре на симтомите на менопауза и ПМС, а и се отразява положително на кожата, включително при наличие на кожни проблеми.

 6. Зорница Пейкова

  Здравейте може ли да се пие с антидепресанти ?

  • VITAMAG

   Здравейте Зорница Пейкова,
   Няма противопоказания Meno Vital на ZeinPharma да се приема с антидепресанти, но препоръчваме да се консултирате с лекар.

 7. Мина Колевска

  Казаха ми, че това е добър продукт при симптоми на менопауза и хормонални проблеми. Аз съм пред менопауза и въпреки че симтомите не са много изразени, все пак ги има. Започвам този продукт с надежда, че и на мен ще помогне, както е помогнал и на други ваши клиенти, които споделят мнение в коментарите.

 8. Ваня Спасова

  Поръчах тази добавка заради климактериум, от който имам тежки изпотявания и не мога да спя нощем. Понеже съм взимала магнезий от вас и ми хареса, реших и за климактериума да си намеря нещо подходящо. Ще опитам с този Меновитал, дано и той да подейства добре.

 9. Nadeto Dimitrova

  Навлезнах в менопаузата много тежко с ужасни менопауза симптоми, които ме побъркваха. Отидох на преглед при гинеколога и му разказах за симптомите и той ми изписа меновитал от Витамаг. Пия го от известно време и се чувствам една идея по-добре, поне мога да спя вечер. Може да се каже, че менопауза симптомите ме тормозят по-малко от преди, но лошото е, че не предлагате по-големи разфасовки.

 10. ДАНЧЕТО

  При менопаузата е важно да знаеш как да се погрижиш за организма. Аз намерих моя начин с този продукт (Мено Витал) и откакто го приемам нямам оплаквания нито от нощни изпотявания, нито с качване на килограми. При мен менопаузата започна доста неблагоприятно, но с помощта на Мено Витала от Витамаг ситуацията е вече под контрол 🙂

 11. Илияна Керезова

  Преди пазарувах от друг сайт, но реших да опитам с Vitamag.bg. Засега първите впечатления са добри – бърза доставка, професионално обслужване. Продуктите, които поръчах са с 2 години оставащ срок на годност, което досега никога не ми се беше случвало 🙂

 12. galiahristova67

  Здравейте,
  мога ли да го приемам заедно с Див ям. В менопауза съм и страдам от горещи вълни и изпотяване.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте galiahristova67,
   потвърждаваме, че Мено Витал може да се приема заедно с Див Ям.

 13. Мая Димитрова

  Чудесна добавка!Цикълът ми спря за около три месеца, а съм едва на 42 г.,затова реших да си поръчам Мено витал.Още след прием от 10- на таблетки/по две на ден/ми дойде отново. Сега от два месеца ми идва редовния и обичайния по продължителност цикъл.Мено витал и така наречения още фитоестроген ми възстанови нормалния цикъл.Затова съм изключително доволна.

 14. sonimonewa

  Здравейте, може ли да се пие заедно с Вечерна иглика на същата фирма?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте sonimonewa,
   Мено Витал може да се приеме заедно с Вечерна иглика като препоръчваме приемът да става в отделна част на деня, след хранене.

 15. Евгения Чардакова

  Страхотен продукт и наистина ефикасен! Препоръчвам!

 16. Дора Димитрова

  Първо ме впечатли състава на продукта и реших да го поръчам. Изпих една опаковка и останах доволна от действието, включително от благоприятния ефект, който оказа върху нервната система и срещу стреса.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Meno Vital от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Червената детелина (Trifolium pratense) е билка с доказани лечебни свойства по отношение на женското здраве, особено в периода на менопаузата и профилактиката на остеопороза при жени в зряла възраст. Червената детелина има благоприятни ефекти върху хормоналния баланс и облекчава симптомите при менопауза и ПМС. Това се дължи главно на съдържащите се в нейните цветове, листа и стъбла ценни растителни вещества, наречени изофлавони. Те обуславят естрогеноподобната активност, а противовъзпалителният ефект на билката е уникално съчетание от свойствата на изофлавоните, кумарините, сапонините и салициловата киселина. Етеричното масло, съдържащо се в цветовете и стъблата на растението, е богато на метилсалицилат – противовъзпалително и обезболяващо съединение с аналогични ефекти и активни метаболити като тези на аспирина. Сапонините и флавоноидите също проявяват противовъзпалителен и антиоксидантен ефект, който понижава проявите на артралгия, свързана или не с менопаузата.

Изофлавоните са вторични растителни съединения (формононетин, биоханин А, дайдзеин и генистеин), наричани още фитоестрогени. Те активират умерено алфа- и бета-естрогеновите рецептори и конкурентно изместват излишния естроген от мястото му на действие, ускорявайки така елиминирането му от организма. По този начин се постигат нормалните физиологични ефекти на естрогена, без да се натрупват токсичните (и потенциално канцерогенни за жлезите и лигавиците) негови метаболити. Изофлавоните нямат стероидна структура и не се превръщат в хормони. Ефектът им върху горещите вълни първоначално повлиява интензивността им, а с времето се намалява и честотата им на появяване. Тревожността и депресивните епизоди също може да се повлияят след първите няколко седмици от приема поради времето, необходимо за пренастройване на нервната система. Изофлавоните на червената детелина забавят костната резорбция. Намаляват загубата на костно вещество, като увеличават костната плътност и предпазват от развитието на остеопороза.

При МенопаузаMenoVital на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен натурален екстракт от билката Червена детелина, който е ценен източник на цели 8% Изофлавони (Фитоестрогени). Съставът на добавката е допълнително обогатен с мощната антиоксидантна комбинация от Витамин С и Цинк за оптимална подкрепа на имунитета и за ефективна защита на организма от свободните радикали. Приемът на добавката спомага за облекчаване и намаляване на симптоматиката при менопауза. Включително нощни изпотявания, изтръпвания, вагинална сухота и депресивни настроения.

MenoVital оказва противовъзпалителен ефект при артрити и може да се приема като част от профилактиката на остеопороза при жени в зряла възраст. Поддържа в добро състояние епителната тъкан на вагината, матката и млечните жлези чрез подобряване на кръвоснабдяването. Допринася за редуциране на болката в гърдите (масталгия) и може да се приема като профилактика на предменструалния синдром (ПМС). Оказва диуретичен ефект и може да се приема като ефективно детоксикиращо средство.

Пoлзи от приема на При МенопаузаMenoVital на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен натурален екстракт от билката Червена детелина, който е източник на цели 8% ценни Изофлавони.
 • Съставът е допълнително обогатен с Витамин С и Цинк за оптимална имунна подкрепа и защита на организма от свободните радикали.
 • Спомага за облекчаване и намаляване на типичната за менопаузата симптоматика.
 • Оказва противовъзпалителен ефект при артрити и може да се приема като част от профилактиката на остеопороза при жени в зряла възраст.
 • Поддържа в добро състояние епителната тъкан на вагината, матката и млечните жлези чрез подобряване на кръвоснабдяването.
 • Допринася за редуциране на болката в гърдите (масталгия) и може да се приема като профилактика на предменструалния синдром (ПМС).
 • Оказва диуретичен ефект и може да се приема като ефективно детоксикиращо средство.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (дисбаланс и менструални смущения) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема преди хранене или между основните за деня хранения. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Екстракт от Червена детелина
(стъбло, лист, цвят)

460 mg

920 mg

– от който:
8% Изофлавони

36.8 mg

73.6 mg

Витамин С

20 mg

40 mg

Цинк

3 mg

6 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (16)

16 отзива за При Менопауза – MENO VITAL – ZeinPharma (120 капс)

 1. Венислава Замфирова

  Здравейте!
  Аз съм с хормонална спирала Мирена.
  Мога ли да пия от Меновита или Вечерна иглика?

  • VITAMAG

   Здравейте Венислава Замфирова,
   Въпреки че няма противопоказания да приемате Вечерна иглика или Меновитал, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 2. Светла Димитрова

  Здравейте! Продуктът може ли да се приема с Фемарел Речардж?

  • VITAMAG

   Здравейте Светла Димитрова,
   Потвърждаваме, че може да приемате двата продукта (Фемарел Речардж и При Менопауза на ZeinPharma), но в отделни части на деня.

 3. Калина

  Отрази ми се много добре. Гинекологът ми (д-р Петров) ми препоръча добавката, тъй като имах много силни вълни и не можех да спя. След горе долу един месец вече вълните значително намаляха и успявам да спя спокойно. Препоръчвам!

 4. Danina

  Липсата на отговор на зададен въпрос е повече от красноречив.

  • VITAMAG

   Здравейте Danina,
   Стараем се да обърнем внимание в най-кратък срок на всички наши клиенти, които изпращат запитвания или отзиви на нашия сайт, имейл, телефон и др. Стандартно отговаряме в рамките на един, два работни дни, а понякога успяваме да върнем отговор до няколко часа. Направихме справка и потвърждаваме, че вече има отговор на зададения от Вас въпрос вчера. Извиняваме се за забавянето!

 5. Danina

  Взех този продукт профилактично и го приемам от около месец по една капсула дневно. За първи път цикълът ми закъсня и се прояви в еднодневно зацапване. Възможно ли е да се дължи на него и трябва ли да спра приема му?

  • VITAMAG

   Здравейте Danina,
   Мено Витал на ZeinPharma е натурален продукт, който е по-подходящ за жени навлизащи или в менопауза. Отразява се благоприятно върху хормоналния баланс, но е възможно проблемът да произтича от други препарати, които приемате. Може да опитате да ги спрете, за да изолирате действието само на Мено Витал. Все пак, можем да Ви препоръчаме да опитате Масло от ВЕЧЕРНА ИГЛИКА / PRIMROSE OIL – ZeinPharma (180 капс) – ЛИНК, която не само повлиява добре на симтомите на менопауза и ПМС, а и се отразява положително на кожата, включително при наличие на кожни проблеми.

 6. Зорница Пейкова

  Здравейте може ли да се пие с антидепресанти ?

  • VITAMAG

   Здравейте Зорница Пейкова,
   Няма противопоказания Meno Vital на ZeinPharma да се приема с антидепресанти, но препоръчваме да се консултирате с лекар.

 7. Мина Колевска

  Казаха ми, че това е добър продукт при симптоми на менопауза и хормонални проблеми. Аз съм пред менопауза и въпреки че симтомите не са много изразени, все пак ги има. Започвам този продукт с надежда, че и на мен ще помогне, както е помогнал и на други ваши клиенти, които споделят мнение в коментарите.

 8. Ваня Спасова

  Поръчах тази добавка заради климактериум, от който имам тежки изпотявания и не мога да спя нощем. Понеже съм взимала магнезий от вас и ми хареса, реших и за климактериума да си намеря нещо подходящо. Ще опитам с този Меновитал, дано и той да подейства добре.

 9. Nadeto Dimitrova

  Навлезнах в менопаузата много тежко с ужасни менопауза симптоми, които ме побъркваха. Отидох на преглед при гинеколога и му разказах за симптомите и той ми изписа меновитал от Витамаг. Пия го от известно време и се чувствам една идея по-добре, поне мога да спя вечер. Може да се каже, че менопауза симптомите ме тормозят по-малко от преди, но лошото е, че не предлагате по-големи разфасовки.

 10. ДАНЧЕТО

  При менопаузата е важно да знаеш как да се погрижиш за организма. Аз намерих моя начин с този продукт (Мено Витал) и откакто го приемам нямам оплаквания нито от нощни изпотявания, нито с качване на килограми. При мен менопаузата започна доста неблагоприятно, но с помощта на Мено Витала от Витамаг ситуацията е вече под контрол 🙂

 11. Илияна Керезова

  Преди пазарувах от друг сайт, но реших да опитам с Vitamag.bg. Засега първите впечатления са добри – бърза доставка, професионално обслужване. Продуктите, които поръчах са с 2 години оставащ срок на годност, което досега никога не ми се беше случвало 🙂

 12. galiahristova67

  Здравейте,
  мога ли да го приемам заедно с Див ям. В менопауза съм и страдам от горещи вълни и изпотяване.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте galiahristova67,
   потвърждаваме, че Мено Витал може да се приема заедно с Див Ям.

 13. Мая Димитрова

  Чудесна добавка!Цикълът ми спря за около три месеца, а съм едва на 42 г.,затова реших да си поръчам Мено витал.Още след прием от 10- на таблетки/по две на ден/ми дойде отново. Сега от два месеца ми идва редовния и обичайния по продължителност цикъл.Мено витал и така наречения още фитоестроген ми възстанови нормалния цикъл.Затова съм изключително доволна.

 14. sonimonewa

  Здравейте, може ли да се пие заедно с Вечерна иглика на същата фирма?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте sonimonewa,
   Мено Витал може да се приеме заедно с Вечерна иглика като препоръчваме приемът да става в отделна част на деня, след хранене.

 15. Евгения Чардакова

  Страхотен продукт и наистина ефикасен! Препоръчвам!

 16. Дора Димитрова

  Първо ме впечатли състава на продукта и реших да го поръчам. Изпих една опаковка и останах доволна от действието, включително от благоприятния ефект, който оказа върху нервната система и срещу стреса.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.