МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

(22 клиентски отзива)

26.90лв.

МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL за нервната система, хормонален баланс и черен дроб от Pharma.
МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

26.90лв.

Срок на годност: 30.11.2026 г.

Код: 12901 | Съдържание: 60 капсули

Висококачествена добавка, съдържаща биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол за максимална абсорбция и поносимост от тялото. Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула доставя цели 500 mg Мио-Инозитол. Мио-Инозитол на ZeinPharma® подпомага по естествен начин функциите на централната нервна система и спомага за поддържане на психичното здраве, без да води до негативните странични ефекти, характерни за някои лекарства. Допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки. Съдейства за регулиране на функцията на ендокринната система, за възстановяване на нарушения хормонален баланс и повишаване на плодовитостта и при двата пола. Спомага за подобряване на инсулиновия отговор при преддиабет и диабет. 

Мио-Инозитол от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Инозитолът (Витамин Б8) е водоразтворимо вещество, класифицирано като витамин от Б-групата. Той е важен структурен компонент на клетъчните мембрани. Незаменим е за здравето на мозъка и нервната система, участва във формирането на жизненоважните невротрансмитери допамин и норадреналин в мозъка и оказва положително въздействие при лечението на някои психически състояния. Има значима роля за нормалната работа на ендокринната система и може да бъде полезен при симптоми на хормонален дисбаланс и при двата пола. Инозитолът е важен за инсулиновите рецептори във всяка клетка на тялото и спомага за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет.

Мио-Инозитол е биоактивната форма на Инозитол, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.

Мио-Инозитол на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка с премиум състав. Формулата й включва биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол, за оптимална абсорбция и поносимост от организма. Добавката предлага висока концентрация на активната съставка (1 капсула съдържат цели 500 mg Мио-Инозитол) и лесно дозиране. Подпомага по напълно естествен начин функциите на централната нервна система и спомага за поддържане на психичното здраве, без да води до негативните странични ефекти, характерни за някои лекарства.

Мио-Инозитол на ZeinPharma допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки и обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР). Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията и на мисловните процеси, като цяло. Приемът му съдейства за регулиране функцията на ендокринната система, за възстановяване на нарушения хормонален баланс и за повишаване на плодовитостта и при двата пола. Подпомага лечението при Синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ) при жените, придружен често от проблеми с фертилитета и понижена чувствителност към инсулин. Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет. Допринася за нормалния липиден метаболизъм, както и за регулиране нивата на лошия (LDL) холестерол, като по този начин предотвратява риска от високо кръвно налягане и от сърдечни заболявания.

Предимства на Мио-Инозитол на ZeinPharma:

 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1-2 капсули дневно.
 • Висококачествен състав – съдържа биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол.
 • Висока бионаличност на активната съставка – осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.
 • Подпомага нормалното функциониране на централната нервна система и невротрансмитерите и спомага за поддържане на психичното здраве.
 • Допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки.
 • Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията.
 • Регулира функцията на ендокринната система.
 • Съдейства за възстановяване на нарушения хормонален баланс и повишава плодовитостта и при двата пола.
 • Спомага за нормалния липиден метаболизъм.
 • Съдейства за регулиране нивата на лошия холестерол и на високото кръвно налягане.
 • Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хормонален дисбаланс, депресия) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Мио-Инозитол

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

22 отзива за МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

 1. Десислава Делчева

  Здравейте! Може ли да се приема Мио-Инозитол заедно с Див ям и Вечерна иглика?

  • Vitamag

   Здравейте, Десислава Делчева!
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол заедно с Див ям и Вечерна иглика. При възможност (не е задължително) може да разделите приемите на всяка добавка в отделна част на деня. Разлика от 2 часа между приема на добавките е напълно достатъчна.

 2. Елена

  Здравейте, може ли да се използва мио- инозитол при нисък тестостерон и dhea-s?

  • VITAMAG

   Здравейте Елена,
   Мио-инозитолът може да бъде полезен при ниски нива на тестостерон и dhea-s, особено при хора с инсулинова резистентност или метаболитен синдром. Чрез подобряване на инсулиновата чувствителност и хормоналния баланс, мио-инозитолът може да подпомогне нормализирането на нивата на тези важни хормони. Въпреки това, препоръчваме да се консултирате със специалист.

 3. Румяна

  Здравейте! Може ли при прием на Жанин с цел лечение при поликистоза да се пие и Вашият продукт Мио-Инозитол? И ако да, то каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте Румяна,
   Приемът на Мио-инозитол заедно с Жанин при лечение на поликистоза е възможен и може да бъде полезен за подобряване на симптомите. Препоръчителната дозировка на Мио-инозитол е 2 капсули дневно, разделена на два приема. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 4. Петко

  Мога ли да съчетавам Магнезиев Хелат на Зейн Фарма 375мг. 3-4 капсули дневно, Триптофан 1 капсула от 500мг. дневно заедно с Мио-Инозитол.
  Подпомагам вегетативна дистония с неприятни симптоми в стомаха и намален апетит.

  • VITAMAG

   Здравейте Петко,
   Максималната указана доза от производителя за Магнеизй Хелат е 3 капсули дневно, като препоръчваме тази доза да не се превишава. Трите продукта – Магнезий Хелат, Триптофан и Мио Инозитол, могат да се комбинират. Като цяло, комбинирането на тези добавки може да бъде полезно за подпомагане на вашето здраве и справяне със симптомите на вегетативната дистония, но от друга страна е хубаво да се консултирате и със специалист.

 5. Mira

  Здравейте,

  Подходящо ли е да взимам мио-инозитол при предменопауза и миомни възли. Интересувам се от добавката за активиране на яйчниковата функция ако е възможно без това да повлияе на нарастване на миомните възли.

  • VITAMAG

   Здравейте Mira,
   Обикновенно няма проблем Мио-инозитол да се приема при предменопауза. Относно миомните възли, важно е да се отбележи, че наличието им може да влияе на репродуктивното здраве и да предизвика различни симптоми. В някои случаи, приемът на хранителни добавки може да има положителен или отрицателен ефект върху миомните възли, но това зависи от конкретните обстоятелства, затова препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар.

 6. m884484

  Може ли да се приема от жени в менопауза,Притеснявам се,че може да повлияе на яйчниковите хормони ,което допускам,че може да бъде опасно.

  • VITAMAG

   Здравейте m884484,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема от жени в менопауза. Ако имате някакви притеснения, препоръчваме да се консултирате със специалист.

 7. Кристияна

  Здравейте. Подходящ ли е при бременност от началото за хормонален баланс?

  • VITAMAG

   Здравейте Кристияна,
   Мио-инозитол няма противопоказания за прием по време на бременност, но Ви препоръчваме да обсъдите приема с Вашия лекар.

 8. Мария

  Здравейте, приемам Сероксат,могат ли да се приемат двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Въпреки че нама противопоказания Мио-Инозитол да се приема със Сероксат, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 9. Станислава

  Може ли да се приема с нарушена функция на щитовидната жлеза и при стойности на фсх -23

  • VITAMAG

   Здравейте Станислава,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол да се приема при нарушена функция на щитовидната жлеза и при стойности на фсх -23.

 10. Нина

  Здравейте, интересува дали може да се приема дори да нямаме проблем с кръвната захар и инсулинова резистентност? Също така дали може да се комбинира с Ашваганда или Радиола?

  • VITAMAG

   Здравейте Нина,
   Да, може да приемате Мио-инозитол дори да нямате проблеми с кръвната захар или инсулинова резистентност. Потвърждаваме, че може да го комбинирате с Ашваганда или Родиола, като съобразите приемът да не е по едно и също време на деня.

 11. Весела

  Здравейте! Може ли да се приема съвместно с метформин?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Весела,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол да се приема с Метформин, но препоръчваме да ги приемате по различно време на деня, а не наведнъж.

 12. Иван

  Здравейте! Ако нивата на TSH са добри може ли да се пие???

  • VITAMAG

   Здравейте Иван,
   Тъй като Мио-инозитол на ZeinPharma съдейства за регулирането, а не понижаването или повишаването, на хормоналния баланс, може да приемате продукта в профилактичния му прием – 1 капсула дневно.

 13. Анелия

  Здравейте, може ли да се приема заедно с Б-комплекс на един прием (сутрин примерно)? Като също приемам Магнезий и Витамин Д през останалата част от деня. Сутрин Б-комплекс и мио-инозитол, обед витамин Д и вечер Магнезий.

  • VITAMAG

   Здравейте Анелия,
   Препоръчваме да приемате Мио-инозитол по различно време на деня, а не заедно с Б-комплекс, тъй като Мио-инозитолът е част от витамините в групата Б.

 14. Борис

  Здравейте , Може ли тази добавка да се приема, без да имам висока захар, предвид че намалява желанието за консумация на сладко?

  • VITAMAG

   Здравейте Борис,
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол на ZeinPharma дори при нормални нива на захар в организма.

 15. Деси

  Здравейте,може ли да се пие от 13год.момиче с нередовен цикъл?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема от момиче на 13 години в доза от 1 капсула дневно.

 16. Надя

  Здравейте, Vitamag. При прием на Ципралекс, може ли да се приема и Мио-Инозитол?!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Надя,
   потвърждаваме, че може. Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ципралекс.

 17. Боряна Кръстева

  Може ли да се приема заедно с Астаксантин

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна Кръстева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол на ZeinPharma в комбинация с Астаксантин на същата марка.

 18. Петя Г.

  Здравейте, закупих продукта днес, но не съм сигурна за дозировката дали 1 или 2 капсули на ден при доказана инсулинова резистентност. Ще съм благодарна да ме насочите.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Г.,
   Може да приемате по 2 капсули дневно, като може да се приемат по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията.

 19. Ева Н.

  Здравейте! Приемам Ксанакс от 0,25 мг един път дневно (сутрин). Могат ли да се комбинират двата препарата?

  • VITAMAG

   Здравейте Ева Н.,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ксанакс от 0,25 мг. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекуващия лекар.

 20. Вили А

  Дали съдържа магнезиев стеарат? Има ли значение дали ще приемам добавката преди или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Вили А,
   Капсулите в Мио-Инозитол на ZeinPharma са 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат. Относно приема на добавката, може да приемате Мио-Инозитол по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. Важното е консумацията да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

 21. Kari Boneva

  Много добре ми се отразява този мио инозитол. Аз съм с инсулинова резистентност и силно ми препоръчаха този мио инозитол на Зейнфарма. Искам да попитам само дали да правя някаква почивка, защото наистина ми помага да се чувствам по-добре, но все пак не може постоянно да се пие предполагам? 🙂

  • VITAMAG

   Здравейте Kari Boneva,
   В общия случай Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като препоръчваме на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици.

 22. Божидар

  Много добра доза инозитол има за капсула и също така мио инозитол се оказа чудесен помощник на функцията на нервната система и ми се отрази добре на диабетната невропатия, която имам отскоро.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Мио-Инозитол от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Инозитолът (Витамин Б8) е водоразтворимо вещество, класифицирано като витамин от Б-групата. Той е важен структурен компонент на клетъчните мембрани. Незаменим е за здравето на мозъка и нервната система, участва във формирането на жизненоважните невротрансмитери допамин и норадреналин в мозъка и оказва положително въздействие при лечението на някои психически състояния. Има значима роля за нормалната работа на ендокринната система и може да бъде полезен при симптоми на хормонален дисбаланс и при двата пола. Инозитолът е важен за инсулиновите рецептори във всяка клетка на тялото и спомага за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет.

Мио-Инозитол е биоактивната форма на Инозитол, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.

Мио-Инозитол на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка с премиум състав. Формулата й включва биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол, за оптимална абсорбция и поносимост от организма. Добавката предлага висока концентрация на активната съставка (1 капсула съдържат цели 500 mg Мио-Инозитол) и лесно дозиране. Подпомага по напълно естествен начин функциите на централната нервна система и спомага за поддържане на психичното здраве, без да води до негативните странични ефекти, характерни за някои лекарства.

Мио-Инозитол на ZeinPharma допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки и обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР). Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията и на мисловните процеси, като цяло. Приемът му съдейства за регулиране функцията на ендокринната система, за възстановяване на нарушения хормонален баланс и за повишаване на плодовитостта и при двата пола. Подпомага лечението при Синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ) при жените, придружен често от проблеми с фертилитета и понижена чувствителност към инсулин. Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет. Допринася за нормалния липиден метаболизъм, както и за регулиране нивата на лошия (LDL) холестерол, като по този начин предотвратява риска от високо кръвно налягане и от сърдечни заболявания.

Предимства на Мио-Инозитол на ZeinPharma:

 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1-2 капсули дневно.
 • Висококачествен състав – съдържа биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол.
 • Висока бионаличност на активната съставка – осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.
 • Подпомага нормалното функциониране на централната нервна система и невротрансмитерите и спомага за поддържане на психичното здраве.
 • Допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки.
 • Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията.
 • Регулира функцията на ендокринната система.
 • Съдейства за възстановяване на нарушения хормонален баланс и повишава плодовитостта и при двата пола.
 • Спомага за нормалния липиден метаболизъм.
 • Съдейства за регулиране нивата на лошия холестерол и на високото кръвно налягане.
 • Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хормонален дисбаланс, депресия) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Мио-Инозитол

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (22)

22 отзива за МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

 1. Десислава Делчева

  Здравейте! Може ли да се приема Мио-Инозитол заедно с Див ям и Вечерна иглика?

  • Vitamag

   Здравейте, Десислава Делчева!
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол заедно с Див ям и Вечерна иглика. При възможност (не е задължително) може да разделите приемите на всяка добавка в отделна част на деня. Разлика от 2 часа между приема на добавките е напълно достатъчна.

 2. Елена

  Здравейте, може ли да се използва мио- инозитол при нисък тестостерон и dhea-s?

  • VITAMAG

   Здравейте Елена,
   Мио-инозитолът може да бъде полезен при ниски нива на тестостерон и dhea-s, особено при хора с инсулинова резистентност или метаболитен синдром. Чрез подобряване на инсулиновата чувствителност и хормоналния баланс, мио-инозитолът може да подпомогне нормализирането на нивата на тези важни хормони. Въпреки това, препоръчваме да се консултирате със специалист.

 3. Румяна

  Здравейте! Може ли при прием на Жанин с цел лечение при поликистоза да се пие и Вашият продукт Мио-Инозитол? И ако да, то каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте Румяна,
   Приемът на Мио-инозитол заедно с Жанин при лечение на поликистоза е възможен и може да бъде полезен за подобряване на симптомите. Препоръчителната дозировка на Мио-инозитол е 2 капсули дневно, разделена на два приема. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 4. Петко

  Мога ли да съчетавам Магнезиев Хелат на Зейн Фарма 375мг. 3-4 капсули дневно, Триптофан 1 капсула от 500мг. дневно заедно с Мио-Инозитол.
  Подпомагам вегетативна дистония с неприятни симптоми в стомаха и намален апетит.

  • VITAMAG

   Здравейте Петко,
   Максималната указана доза от производителя за Магнеизй Хелат е 3 капсули дневно, като препоръчваме тази доза да не се превишава. Трите продукта – Магнезий Хелат, Триптофан и Мио Инозитол, могат да се комбинират. Като цяло, комбинирането на тези добавки може да бъде полезно за подпомагане на вашето здраве и справяне със симптомите на вегетативната дистония, но от друга страна е хубаво да се консултирате и със специалист.

 5. Mira

  Здравейте,

  Подходящо ли е да взимам мио-инозитол при предменопауза и миомни възли. Интересувам се от добавката за активиране на яйчниковата функция ако е възможно без това да повлияе на нарастване на миомните възли.

  • VITAMAG

   Здравейте Mira,
   Обикновенно няма проблем Мио-инозитол да се приема при предменопауза. Относно миомните възли, важно е да се отбележи, че наличието им може да влияе на репродуктивното здраве и да предизвика различни симптоми. В някои случаи, приемът на хранителни добавки може да има положителен или отрицателен ефект върху миомните възли, но това зависи от конкретните обстоятелства, затова препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар.

 6. m884484

  Може ли да се приема от жени в менопауза,Притеснявам се,че може да повлияе на яйчниковите хормони ,което допускам,че може да бъде опасно.

  • VITAMAG

   Здравейте m884484,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема от жени в менопауза. Ако имате някакви притеснения, препоръчваме да се консултирате със специалист.

 7. Кристияна

  Здравейте. Подходящ ли е при бременност от началото за хормонален баланс?

  • VITAMAG

   Здравейте Кристияна,
   Мио-инозитол няма противопоказания за прием по време на бременност, но Ви препоръчваме да обсъдите приема с Вашия лекар.

 8. Мария

  Здравейте, приемам Сероксат,могат ли да се приемат двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Въпреки че нама противопоказания Мио-Инозитол да се приема със Сероксат, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 9. Станислава

  Може ли да се приема с нарушена функция на щитовидната жлеза и при стойности на фсх -23

  • VITAMAG

   Здравейте Станислава,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол да се приема при нарушена функция на щитовидната жлеза и при стойности на фсх -23.

 10. Нина

  Здравейте, интересува дали може да се приема дори да нямаме проблем с кръвната захар и инсулинова резистентност? Също така дали може да се комбинира с Ашваганда или Радиола?

  • VITAMAG

   Здравейте Нина,
   Да, може да приемате Мио-инозитол дори да нямате проблеми с кръвната захар или инсулинова резистентност. Потвърждаваме, че може да го комбинирате с Ашваганда или Родиола, като съобразите приемът да не е по едно и също време на деня.

 11. Весела

  Здравейте! Може ли да се приема съвместно с метформин?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Весела,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол да се приема с Метформин, но препоръчваме да ги приемате по различно време на деня, а не наведнъж.

 12. Иван

  Здравейте! Ако нивата на TSH са добри може ли да се пие???

  • VITAMAG

   Здравейте Иван,
   Тъй като Мио-инозитол на ZeinPharma съдейства за регулирането, а не понижаването или повишаването, на хормоналния баланс, може да приемате продукта в профилактичния му прием – 1 капсула дневно.

 13. Анелия

  Здравейте, може ли да се приема заедно с Б-комплекс на един прием (сутрин примерно)? Като също приемам Магнезий и Витамин Д през останалата част от деня. Сутрин Б-комплекс и мио-инозитол, обед витамин Д и вечер Магнезий.

  • VITAMAG

   Здравейте Анелия,
   Препоръчваме да приемате Мио-инозитол по различно време на деня, а не заедно с Б-комплекс, тъй като Мио-инозитолът е част от витамините в групата Б.

 14. Борис

  Здравейте , Може ли тази добавка да се приема, без да имам висока захар, предвид че намалява желанието за консумация на сладко?

  • VITAMAG

   Здравейте Борис,
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол на ZeinPharma дори при нормални нива на захар в организма.

 15. Деси

  Здравейте,може ли да се пие от 13год.момиче с нередовен цикъл?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема от момиче на 13 години в доза от 1 капсула дневно.

 16. Надя

  Здравейте, Vitamag. При прием на Ципралекс, може ли да се приема и Мио-Инозитол?!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Надя,
   потвърждаваме, че може. Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ципралекс.

 17. Боряна Кръстева

  Може ли да се приема заедно с Астаксантин

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна Кръстева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол на ZeinPharma в комбинация с Астаксантин на същата марка.

 18. Петя Г.

  Здравейте, закупих продукта днес, но не съм сигурна за дозировката дали 1 или 2 капсули на ден при доказана инсулинова резистентност. Ще съм благодарна да ме насочите.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Г.,
   Може да приемате по 2 капсули дневно, като може да се приемат по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията.

 19. Ева Н.

  Здравейте! Приемам Ксанакс от 0,25 мг един път дневно (сутрин). Могат ли да се комбинират двата препарата?

  • VITAMAG

   Здравейте Ева Н.,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ксанакс от 0,25 мг. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекуващия лекар.

 20. Вили А

  Дали съдържа магнезиев стеарат? Има ли значение дали ще приемам добавката преди или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Вили А,
   Капсулите в Мио-Инозитол на ZeinPharma са 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат. Относно приема на добавката, може да приемате Мио-Инозитол по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. Важното е консумацията да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

 21. Kari Boneva

  Много добре ми се отразява този мио инозитол. Аз съм с инсулинова резистентност и силно ми препоръчаха този мио инозитол на Зейнфарма. Искам да попитам само дали да правя някаква почивка, защото наистина ми помага да се чувствам по-добре, но все пак не може постоянно да се пие предполагам? 🙂

  • VITAMAG

   Здравейте Kari Boneva,
   В общия случай Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като препоръчваме на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици.

 22. Божидар

  Много добра доза инозитол има за капсула и също така мио инозитол се оказа чудесен помощник на функцията на нервната система и ми се отрази добре на диабетната невропатия, която имам отскоро.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.