МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

(8 клиентски отзива)

24.90лв.

МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL за нервната система, хормонален баланс и черен дроб от Pharma.
МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

24.90лв.

Срок на годност: 28.02.2027 г.

Код: 12901 | Съдържание: 60 капсули

Висококачествена хранителна добавка с премиум състав. Формулата й включва биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол за оптимална абсорбция и поносимост от тялото. Добавката предлага висока концентрация (1 капсула съдържа цели 500 mg Мио-Инозитол) и лесно дозиране. Мио-Инозитол на ZeinPharma® подпомага по естествен начин функциите на централната нервна система и спомага за поддържане на психичното здраве, без да води до негативните странични ефекти, характерни за някои лекарства. Допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки. Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията. Приемът му съдейства за регулиране на функцията на ендокринната система, за възстановяване на нарушения хормонален баланс и за повишаване на плодовитостта и при двата пола. Съдейства за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет. Допринася за нормалния липиден метаболизъм и за регулиране нивата на лошия холестерол.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Мио-Инозитол ползи и за какво помага

Инозитолът (Витамин Б8) е водоразтворимо вещество, класифицирано като витамин от Б-групата. Той е важен структурен компонент на клетъчните мембрани. Незаменим е за здравето на мозъка и нервната система, участва във формирането на жизненоважните невротрансмитери допамин и норадреналин в мозъка и оказва положително въздействие при лечението на някои психически състояния. Има значима роля за нормалната работа на ендокринната система и може да бъде полезен при симптоми на хормонален дисбаланс и при двата пола. Инозитолът е важен за инсулиновите рецептори във всяка клетка на тялото и спомага за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет.

Мио-Инозитол е биоактивната форма на Инозитол, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.

Мио-Инозитол на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка с премиум състав. Формулата й включва биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол, за оптимална абсорбция и поносимост от организма. Добавката предлага висока концентрация на активната съставка (1 капсула съдържат цели 500 mg Мио-Инозитол) и лесно дозиране. Подпомага по напълно естествен начин функциите на централната нервна система и спомага за поддържане на психичното здраве, без да води до негативните странични ефекти, характерни за някои лекарства. Мио-Инозитол на ZeinPharma допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки и обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР). Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията и на мисловните процеси, като цяло. Приемът му съдейства за регулиране функцията на ендокринната система, за възстановяване на нарушения хормонален баланс и за повишаване на плодовитостта и при двата пола. Подпомага лечението при Синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ) при жените, придружен често от проблеми с фертилитета и понижена чувствителност към инсулин. Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет. Допринася за нормалния липиден метаболизъм, както и за регулиране нивата на лошия (LDL) холестерол, като по този начин предотвратява риска от високо кръвно налягане и от сърдечни заболявания.

Предимства на Мио-Инозитол на ZeinPharma:

 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1-2 капсули дневно.
 • Висококачествен състав – съдържа биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол.
 • Висока бионаличност на активната съставка – осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.
 • Подпомага нормалното функциониране на централната нервна система и невротрансмитерите и спомага за поддържане на психичното здраве.
 • Допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки.
 • Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията.
 • Регулира функцията на ендокринната система.
 • Съдейства за възстановяване на нарушения хормонален баланс и повишава плодовитостта и при двата пола.
 • Спомага за нормалния липиден метаболизъм.
 • Съдейства за регулиране нивата на лошия холестерол и на високото кръвно налягане.
 • Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула (500 mg). При конкретни симптоми (хормонален дисбаланс, депресия) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 1000 mg).

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Мио-Инозитол

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

8 отзива за МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

 1. Деси

  Здравейте,може ли да се пие от 13год.момиче с нередовен цикъл?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема от момиче на 13 години в доза от 1 капсула дневно.

 2. Надя

  Здравейте, Vitamag. При прием на Ципралекс, може ли да се приема и Мио-Инозитол?!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Надя,
   потвърждаваме, че може. Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ципралекс.

 3. Боряна Кръстева

  Може ли да се приема заедно с Астаксантин

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна Кръстева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол на ZeinPharma в комбинация с Астаксантин на същата марка.

 4. Петя Г.

  Здравейте, закупих продукта днес, но не съм сигурна за дозировката дали 1 или 2 капсули на ден при доказана инсулинова резистентност. Ще съм благодарна да ме насочите.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Г.,
   Може да приемате по 2 капсули дневно, като може да се приемат по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията.

 5. Ева Н.

  Здравейте! Приемам Ксанакс от 0,25 мг един път дневно (сутрин). Могат ли да се комбинират двата препарата?

  • VITAMAG

   Здравейте Ева Н.,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ксанакс от 0,25 мг. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекуващия лекар.

 6. Вили А

  Дали съдържа магнезиев стеарат? Има ли значение дали ще приемам добавката преди или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Вили А,
   Капсулите в Мио-Инозитол на ZeinPharma са 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат. Относно приема на добавката, може да приемате Мио-Инозитол по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. Важното е консумацията да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

 7. Kari Boneva

  Много добре ми се отразява този мио инозитол. Аз съм с инсулинова резистентност и силно ми препоръчаха този мио инозитол на Зейнфарма. Искам да попитам само дали да правя някаква почивка, защото наистина ми помага да се чувствам по-добре, но все пак не може постоянно да се пие предполагам? 🙂

  • VITAMAG

   Здравейте Kari Boneva,
   В общия случай Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като препоръчваме на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици.

 8. Божидар

  Много добра доза инозитол има за капсула и също така мио инозитол се оказа чудесен помощник на функцията на нервната система и ми се отрази добре на диабетната невропатия, която имам отскоро.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Мио-Инозитол ползи и за какво помага

Инозитолът (Витамин Б8) е водоразтворимо вещество, класифицирано като витамин от Б-групата. Той е важен структурен компонент на клетъчните мембрани. Незаменим е за здравето на мозъка и нервната система, участва във формирането на жизненоважните невротрансмитери допамин и норадреналин в мозъка и оказва положително въздействие при лечението на някои психически състояния. Има значима роля за нормалната работа на ендокринната система и може да бъде полезен при симптоми на хормонален дисбаланс и при двата пола. Инозитолът е важен за инсулиновите рецептори във всяка клетка на тялото и спомага за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет.

Мио-Инозитол е биоактивната форма на Инозитол, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.

Мио-Инозитол на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка с премиум състав. Формулата й включва биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол, за оптимална абсорбция и поносимост от организма. Добавката предлага висока концентрация на активната съставка (1 капсула съдържат цели 500 mg Мио-Инозитол) и лесно дозиране. Подпомага по напълно естествен начин функциите на централната нервна система и спомага за поддържане на психичното здраве, без да води до негативните странични ефекти, характерни за някои лекарства. Мио-Инозитол на ZeinPharma допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки и обсесивно-компулсивно разстройство (ОКР). Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията и на мисловните процеси, като цяло. Приемът му съдейства за регулиране функцията на ендокринната система, за възстановяване на нарушения хормонален баланс и за повишаване на плодовитостта и при двата пола. Подпомага лечението при Синдрома на поликистозните яйчници (СПКЯ) при жените, придружен често от проблеми с фертилитета и понижена чувствителност към инсулин. Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност при пациенти с преддиабет и диабет. Допринася за нормалния липиден метаболизъм, както и за регулиране нивата на лошия (LDL) холестерол, като по този начин предотвратява риска от високо кръвно налягане и от сърдечни заболявания.

Предимства на Мио-Инозитол на ZeinPharma:

 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1-2 капсули дневно.
 • Висококачествен състав – съдържа биоактивната и чиста форма на Инозитол – Мио-Инозитол.
 • Висока бионаличност на активната съставка – осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.
 • Подпомага нормалното функциониране на централната нервна система и невротрансмитерите и спомага за поддържане на психичното здраве.
 • Допринася за подобряване на симптомите на депресия, тревожност, паник атаки.
 • Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията.
 • Регулира функцията на ендокринната система.
 • Съдейства за възстановяване на нарушения хормонален баланс и повишава плодовитостта и при двата пола.
 • Спомага за нормалния липиден метаболизъм.
 • Съдейства за регулиране нивата на лошия холестерол и на високото кръвно налягане.
 • Спомага също за подобряване на инсулиновия отговор и за намаляване на инсулиновата резистентност.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула (500 mg). При конкретни симптоми (хормонален дисбаланс, депресия) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 1000 mg).

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Мио-Инозитол

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ

8 отзива за МИО-ИНОЗИТОЛ / MYO-INOSITOL – ZeinPharma (60 капс)

 1. Деси

  Здравейте,може ли да се пие от 13год.момиче с нередовен цикъл?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема от момиче на 13 години в доза от 1 капсула дневно.

 2. Надя

  Здравейте, Vitamag. При прием на Ципралекс, може ли да се приема и Мио-Инозитол?!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Надя,
   потвърждаваме, че може. Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ципралекс.

 3. Боряна Кръстева

  Може ли да се приема заедно с Астаксантин

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна Кръстева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Мио-Инозитол на ZeinPharma в комбинация с Астаксантин на същата марка.

 4. Петя Г.

  Здравейте, закупих продукта днес, но не съм сигурна за дозировката дали 1 или 2 капсули на ден при доказана инсулинова резистентност. Ще съм благодарна да ме насочите.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Г.,
   Може да приемате по 2 капсули дневно, като може да се приемат по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията.

 5. Ева Н.

  Здравейте! Приемам Ксанакс от 0,25 мг един път дневно (сутрин). Могат ли да се комбинират двата препарата?

  • VITAMAG

   Здравейте Ева Н.,
   Няма противопоказания Мио-Инозитол на ZeinPharma да се приема с Ксанакс от 0,25 мг. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекуващия лекар.

 6. Вили А

  Дали съдържа магнезиев стеарат? Има ли значение дали ще приемам добавката преди или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Вили А,
   Капсулите в Мио-Инозитол на ZeinPharma са 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат. Относно приема на добавката, може да приемате Мио-Инозитол по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. Важното е консумацията да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

 7. Kari Boneva

  Много добре ми се отразява този мио инозитол. Аз съм с инсулинова резистентност и силно ми препоръчаха този мио инозитол на Зейнфарма. Искам да попитам само дали да правя някаква почивка, защото наистина ми помага да се чувствам по-добре, но все пак не може постоянно да се пие предполагам? 🙂

  • VITAMAG

   Здравейте Kari Boneva,
   В общия случай Мио-Инозитол на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като препоръчваме на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици.

 8. Божидар

  Много добра доза инозитол има за капсула и също така мио инозитол се оказа чудесен помощник на функцията на нервната система и ми се отрази добре на диабетната невропатия, която имам отскоро.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.