АЛФА-ЛИПОЕВА Киселина / ALPHA-LIPOIC – ZeinPharma (90 капс)

(20 клиентски отзива)

59.90лв.

ZeinPharma АЛФА-ЛИПОЕВА КИСЕЛИНА – 300mg за Отслабване, детокс, Сила, енергия и Коса-кожа-нокти от Pharma
АЛФА-ЛИПОЕВА Киселина / ALPHA-LIPOIC – ZeinPharma (90 капс)

59.90лв.

Срок на годност: 31.08.2025 г.

Код: 12483 | Съдържание: 90 капсули

Натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа чиста Алфа-Липоева киселина с висока бионаличност. Високодозирана формула – само 1 капсула доставя цели 300 mg ALA, която е източник на двете форми на киселината – 50% R-ALA и 50% S-ALA в съотношение 1:1. Алфа-Липоевата киселина на ZeinPharma® допринася за забавяне процесите на стареене на организма. Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за редица сериозни заболявания. Поддържа нормалните жизнени функции, като стимулира производството на енергия. Подпомага процеса на отслабване, в комбинация с активно физическо натоварване. 

Алфа-липоева киселина от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Алфа-Липоевата киселина (ALA) е мастна киселина, определяна като „Най-мощният антиоксидант, познат на човечеството“. Тя представлява натурално сярно вещество, с жизненоважно значение за организма. Има мощно антиоксидантно действие, неутрализира влиянието на свободните радикали в организма и предпазва клетките от окислително увреждане. Освен това, подпомага отслабването и възстановяването на мускулите при нисковъглехидратно хранене. Тя е необходима за производството на енергия и превръщането на глюкозата от въглехидратите в енергия. С напредването на възрастта, способността на тялото ни само да синтезира ALA намалява. Поради тази причина, понякога се налага да допълваме ежедневното си меню с Алфа-Липоева киселина. Тя се съдържа естествено в много храни, като спанак, броколи, мая и месо (особено в черен дроб, сърце и бъбреци), но често присъства там в твърде малки количества. Нейният сигурен източник са висококачествените хранителни добавки.

Алфа-Липоева киселина на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа чиста Алфа-Липоева киселина с висока бионаличност. Високодозирана формула – само една капсула доставя на организма цели 300 mg Алфа-Липоева киселина, която от своя страна е източник на двете форми на киселината – 50% R-ALA и 50% S-ALA в съотношение 1:1. Използваната суровина в добавката се отличава с висок стандарт за качество. Приемът й допринася за забавяне на процесите на стареене на организма. Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за стареенето им, както и за появата на редица сериозни заболявания. Поддържа нормалните жизнени функции, като стимулира производството на енергия. Подпомага процеса на отслабване, в комбинация с активно физическо натоварване. Подпомага възстановяването на мускулите след натоварване.

Предимства на Алфа-Липоева киселина на ZeinPharma:

 • Съдържа чиста Алфа-Липоева киселина с висока бионаличност.
 • Високодозирана формула – само 1 капсула доставя цели 300 mg Алфа-Липоева киселина, която е източник на двете форми на киселината – 50% R-ALA и 50% S-ALA в съотношение 1:1.
 • Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес.
 • Допринася за забавяне на процесите на стареене на организма.
 • Поддържа нормалните жизнени функции като стимулира производството на енергия.
 • Подпомага процеса на отслабване, в комбинация с активно физическо натоварване.
 • Подпомага възстановяването на мускулите след натоварване.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без добавки, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема 30 минути преди хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Алфа-Липоева киселина (ALA)

300 mg

600 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

20 отзива за АЛФА-ЛИПОЕВА Киселина / ALPHA-LIPOIC – ZeinPharma (90 капс)

 1. Димитрова

  Имах болки над ходовата част на краката. Но след 3 тия ден с прием по две капсули на ден, болките изчезнаха, продължавам приема!

 2. Веселина

  Може ли Алфа липоева киселина да се приема заедно с Омега 3 рибено масло от 1000 мг, което съдържа EPA 180, DHA 120 и общо 350 Омега 3 мастни киселини? Няма ли да има дублиране на мастните киселини? Става въпрос за прием на Алфа липоева киселина по време на метаболитен диетичен хранителен режим.

  • VITAMAG

   Здравейте Веселина,
   Да, Алфа липоева киселина и Омега-3 Рибено масло могат да бъдат приемани заедно, тъй като добавките имат различни ползи за здравето и няма известни противопоказания за комбинацията им.

 3. Божидара

  Здравейте, Алфа-липоева киселина може ли да се комбинира с Тутка?

  • VITAMAG

   Здравейте Божидара,
   Няма противопоказания Алфа-липоева Киселина да се комбинира с Тудка, но препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на днея.

 4. Лидия

  След Ковида качих много килограми и не можех да ги сваля въпреки че опитвах със спорт и храненето промених, но не успях. Прибегнах до диетолог, който ми изписа тази немска алфа-липоева киселина и ми направи индивидуален хранителен режим. Благодарение на режима и алфа-липоевата започнах да свалям и малко по малко става работата. Добавката е ефективна и я препоръчвам особено ако се комбинира с правилно хранене.

 5. Валя Владимирова

  Здравейте алфа-липоевата киселина подходяща ли за прием в комбинация с В 6. Имам проблем с инсулинова резистентност!

  • VITAMAG

   Здравейте Валя Владимирова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Алфа-Липоева киселина в комбинация с Витамин Б6.

 6. Василева

  Здравейте! Втори месец пия алфа липоева киселина. Може ли да се комбинира с Приорин за коса и кожа?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Василева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Алфа-Липоева киселина заедно с Приорин, като препоръчваме приемът на продуктите да бъде по различно време на деня.

 7. Методиева

  Втори месец пия алфа липоева киселина. Искам да попитам след като се изпие една опаковка, която е за три месеца, прави ли се почивка? И ако се прави, след колко време отново се приема?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Методиева,
   В общия случай Алфа-Липоева киселина може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 8. М. Б. А.

  Здравейте! Искам да попитам алфа-липоевата киселина може ли да се приема заедно в един ден с хидролизиран колаген, витамин Ц, витамин Д3, биотин, бял трън – силимарин с артишок и магнезий хелат. Как, по кое време и в каква комбинация?

  • VITAMAG

   Здравейте М. Б. А.,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате добавките, тъй като съставът им не се припокрива. Сутрин може да приемате Колагена с Витамин Ц, по обяд Витамин Д и Биотин, след обяд Алфа-Липоева киселина, а вечер Магнезий Хелат и Бял Трън с Артишок.

 9. Маргарита Александрова

  Здравейте, имам установена глосо-фаренгиална невралгия, която не се влияе от лекарстава-вземам неуротоп 300мг от три години без ефект. Четох коментари, че алфа-липоевата киселина действа при неврологични болки. Дали мога да се надявам на благоприятен ефект след прием?

  • VITAMAG

   Здравейте Маргарита Александрова,
   Алфа-липоева киселина на ZeinPharma би могла да повлияе положително на неврологичните болки.

 10. Мария Йовчева

  Харесва ми продукта. Преди или по време трябва да се приема. Отскоро ми се появиха киселини, затова не мога да разбера дали има връзка с храненето.

  • VITAMAG

   Здравейте Мария Йовчева,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   По принцип Алфалипоевата киселина може да се приема по всяко време на деня, като по възможност да бъде на празен стомах (например 30 мин. преди хранене). Не са известни някакви странични действия от продукта. Можем да Ви уверим, че Алфалипоевата киселина на ZeinPharma е с натурален произход, извлечена е от натурални и растителни източници, като досега не сме имали никакви оплаквания от клиенти с нежелани реакции.

 11. Tihomira Vaseva

  Много ми хареса действието на алфа липоевата киселина от Витамаг. Преди година бях опитвала с алфа липоева киселина допелхерц, но само парите си дадох на вятъра. Наскоро приятелка ме накара да си взема тази алфа липоева киселина. Честно казано, въпреки скептичната ми нагласа, си поръчах тази и сега не съжалявам за избора. Явно продуктите на допелхерц не действат при мен, като се има предвид, че преди съм купувала и коензим q10 на допелхерц, пак без никакъв ефект.

 12. Илиана Иванова

  Страхотна добавка!!! Помогна ми да сваля 5 кг. за месец и половина. Препоръчвам я, като при мен проработи в комбинация с движение и съвсем леко ограничаване на храната.

 13. Станимир Трифонов

  Дълго време търсех натурална алфа липоева киселина на добра цена и мисля, че при вас най-много ми допадна. Поръчах си я вчера, а днес вече е при мен и имам високи очаквания, защото вашите продукти са доста хвалени и търсени. Радвам се, че открих такава алфа липоева киселина цена и дано качеството също не ме разочарова.

 14. ПЛАМЕНА_ДОЙКОВА

  Няколко познати вече ми препоръчват тази алфалипоева киселина за отслабване . Наистина ли помага и има ли странични действия?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Пламена Дойкова,
   потвърждаваме, че една от ползите от прием на Алфалипоева киселина е ефектът на отслабване, който се постига по естествен начин, чрез нормализиране на метаболизма на въглехидратите и мазнините. Относно страничните действия – не, не са известни такива. Отделно можем да Ви уверим, че Алфалипоевата киселина на ZeinPharma е с изцяло натурален произход, извлечена е от растителни източници и до момента не сме имали нито едно оплакване от клиент с нежелани реакции.

 15. Penelope223

  Хареса ми как действа липоева киселина на зейнфарма и видях резултати след 2 месечна употреба. Определено се чувствам по-бодра и пълна с енергия и смятам, че липоевата киселина е чудесно допълнение към тренировките, тъй като забелязвам добри и бързи резултати включително със свалянето на килограми.

 16. Павлина Златева

  Много съм доволна от продуктите. За втори път поръчвам липоева киселина и ресвератрол. Имат огромен ефект върху организма.

 17. Стилияна Денева

  Вчера поръчах 2 опаковки Алфа-липоева през аптека ИСУЛ и днес сутринта бяха там. Много благодаря за бързата доставка!

 18. БОЖАНА

  Понеже имам проблем с щитовидната жлеза и не знам колко си пасват алфа липоева киселина и щитовидна жлеза, се консултирах с лекарката. Е при мен няма проблем да я приемам и съм много щастлива, защото моя колежка ми спомена за нея, а при колежката ефектът е видим наистина. Лекарката ми ми е изписвала от вас тирозин за щитовидната жлеза и той имаше резултат затова мисля, че и от алфа липоевата киселина ще остана доволна.

 19. sticky_21

  Доволна съм от всички продукти на марката. Последно си поръчах Алфа-липоева киселина, която се надявам да ми помогне да сваля килограми.

 20. Авджийски

  Поръчах си две опаковки алфалипоева киселина на Зейнфарма преди горе долу 4 месеца. Това е най добрата алфа липоева киселина, която съм пил и я препоръчвам, защото съм опитвал алфалипоева на различни марки, които са по-скъпи и със сигурност не толкова ефективни колкото тази на Зейн. Помага ми да се боря с килограмите, дава ми енергия и се чувствам страхотно след постигнатите резултати.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Алфа-липоева киселина от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Алфа-Липоевата киселина (ALA) е мастна киселина, определяна като „Най-мощният антиоксидант, познат на човечеството“. Тя представлява натурално сярно вещество, с жизненоважно значение за организма. Има мощно антиоксидантно действие, неутрализира влиянието на свободните радикали в организма и предпазва клетките от окислително увреждане. Освен това, подпомага отслабването и възстановяването на мускулите при нисковъглехидратно хранене. Тя е необходима за производството на енергия и превръщането на глюкозата от въглехидратите в енергия. С напредването на възрастта, способността на тялото ни само да синтезира ALA намалява. Поради тази причина, понякога се налага да допълваме ежедневното си меню с Алфа-Липоева киселина. Тя се съдържа естествено в много храни, като спанак, броколи, мая и месо (особено в черен дроб, сърце и бъбреци), но често присъства там в твърде малки количества. Нейният сигурен източник са висококачествените хранителни добавки.

Алфа-Липоева киселина на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа чиста Алфа-Липоева киселина с висока бионаличност. Високодозирана формула – само една капсула доставя на организма цели 300 mg Алфа-Липоева киселина, която от своя страна е източник на двете форми на киселината – 50% R-ALA и 50% S-ALA в съотношение 1:1. Използваната суровина в добавката се отличава с висок стандарт за качество. Приемът й допринася за забавяне на процесите на стареене на организма. Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за стареенето им, както и за появата на редица сериозни заболявания. Поддържа нормалните жизнени функции, като стимулира производството на енергия. Подпомага процеса на отслабване, в комбинация с активно физическо натоварване. Подпомага възстановяването на мускулите след натоварване.

Предимства на Алфа-Липоева киселина на ZeinPharma:

 • Съдържа чиста Алфа-Липоева киселина с висока бионаличност.
 • Високодозирана формула – само 1 капсула доставя цели 300 mg Алфа-Липоева киселина, която е източник на двете форми на киселината – 50% R-ALA и 50% S-ALA в съотношение 1:1.
 • Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес.
 • Допринася за забавяне на процесите на стареене на организма.
 • Поддържа нормалните жизнени функции като стимулира производството на енергия.
 • Подпомага процеса на отслабване, в комбинация с активно физическо натоварване.
 • Подпомага възстановяването на мускулите след натоварване.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без добавки, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема 30 минути преди хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Алфа-Липоева киселина (ALA)

300 mg

600 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (20)

20 отзива за АЛФА-ЛИПОЕВА Киселина / ALPHA-LIPOIC – ZeinPharma (90 капс)

 1. Димитрова

  Имах болки над ходовата част на краката. Но след 3 тия ден с прием по две капсули на ден, болките изчезнаха, продължавам приема!

 2. Веселина

  Може ли Алфа липоева киселина да се приема заедно с Омега 3 рибено масло от 1000 мг, което съдържа EPA 180, DHA 120 и общо 350 Омега 3 мастни киселини? Няма ли да има дублиране на мастните киселини? Става въпрос за прием на Алфа липоева киселина по време на метаболитен диетичен хранителен режим.

  • VITAMAG

   Здравейте Веселина,
   Да, Алфа липоева киселина и Омега-3 Рибено масло могат да бъдат приемани заедно, тъй като добавките имат различни ползи за здравето и няма известни противопоказания за комбинацията им.

 3. Божидара

  Здравейте, Алфа-липоева киселина може ли да се комбинира с Тутка?

  • VITAMAG

   Здравейте Божидара,
   Няма противопоказания Алфа-липоева Киселина да се комбинира с Тудка, но препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на днея.

 4. Лидия

  След Ковида качих много килограми и не можех да ги сваля въпреки че опитвах със спорт и храненето промених, но не успях. Прибегнах до диетолог, който ми изписа тази немска алфа-липоева киселина и ми направи индивидуален хранителен режим. Благодарение на режима и алфа-липоевата започнах да свалям и малко по малко става работата. Добавката е ефективна и я препоръчвам особено ако се комбинира с правилно хранене.

 5. Валя Владимирова

  Здравейте алфа-липоевата киселина подходяща ли за прием в комбинация с В 6. Имам проблем с инсулинова резистентност!

  • VITAMAG

   Здравейте Валя Владимирова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Алфа-Липоева киселина в комбинация с Витамин Б6.

 6. Василева

  Здравейте! Втори месец пия алфа липоева киселина. Може ли да се комбинира с Приорин за коса и кожа?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Василева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Алфа-Липоева киселина заедно с Приорин, като препоръчваме приемът на продуктите да бъде по различно време на деня.

 7. Методиева

  Втори месец пия алфа липоева киселина. Искам да попитам след като се изпие една опаковка, която е за три месеца, прави ли се почивка? И ако се прави, след колко време отново се приема?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Методиева,
   В общия случай Алфа-Липоева киселина може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 8. М. Б. А.

  Здравейте! Искам да попитам алфа-липоевата киселина може ли да се приема заедно в един ден с хидролизиран колаген, витамин Ц, витамин Д3, биотин, бял трън – силимарин с артишок и магнезий хелат. Как, по кое време и в каква комбинация?

  • VITAMAG

   Здравейте М. Б. А.,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате добавките, тъй като съставът им не се припокрива. Сутрин може да приемате Колагена с Витамин Ц, по обяд Витамин Д и Биотин, след обяд Алфа-Липоева киселина, а вечер Магнезий Хелат и Бял Трън с Артишок.

 9. Маргарита Александрова

  Здравейте, имам установена глосо-фаренгиална невралгия, която не се влияе от лекарстава-вземам неуротоп 300мг от три години без ефект. Четох коментари, че алфа-липоевата киселина действа при неврологични болки. Дали мога да се надявам на благоприятен ефект след прием?

  • VITAMAG

   Здравейте Маргарита Александрова,
   Алфа-липоева киселина на ZeinPharma би могла да повлияе положително на неврологичните болки.

 10. Мария Йовчева

  Харесва ми продукта. Преди или по време трябва да се приема. Отскоро ми се появиха киселини, затова не мога да разбера дали има връзка с храненето.

  • VITAMAG

   Здравейте Мария Йовчева,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   По принцип Алфалипоевата киселина може да се приема по всяко време на деня, като по възможност да бъде на празен стомах (например 30 мин. преди хранене). Не са известни някакви странични действия от продукта. Можем да Ви уверим, че Алфалипоевата киселина на ZeinPharma е с натурален произход, извлечена е от натурални и растителни източници, като досега не сме имали никакви оплаквания от клиенти с нежелани реакции.

 11. Tihomira Vaseva

  Много ми хареса действието на алфа липоевата киселина от Витамаг. Преди година бях опитвала с алфа липоева киселина допелхерц, но само парите си дадох на вятъра. Наскоро приятелка ме накара да си взема тази алфа липоева киселина. Честно казано, въпреки скептичната ми нагласа, си поръчах тази и сега не съжалявам за избора. Явно продуктите на допелхерц не действат при мен, като се има предвид, че преди съм купувала и коензим q10 на допелхерц, пак без никакъв ефект.

 12. Илиана Иванова

  Страхотна добавка!!! Помогна ми да сваля 5 кг. за месец и половина. Препоръчвам я, като при мен проработи в комбинация с движение и съвсем леко ограничаване на храната.

 13. Станимир Трифонов

  Дълго време търсех натурална алфа липоева киселина на добра цена и мисля, че при вас най-много ми допадна. Поръчах си я вчера, а днес вече е при мен и имам високи очаквания, защото вашите продукти са доста хвалени и търсени. Радвам се, че открих такава алфа липоева киселина цена и дано качеството също не ме разочарова.

 14. ПЛАМЕНА_ДОЙКОВА

  Няколко познати вече ми препоръчват тази алфалипоева киселина за отслабване . Наистина ли помага и има ли странични действия?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Пламена Дойкова,
   потвърждаваме, че една от ползите от прием на Алфалипоева киселина е ефектът на отслабване, който се постига по естествен начин, чрез нормализиране на метаболизма на въглехидратите и мазнините. Относно страничните действия – не, не са известни такива. Отделно можем да Ви уверим, че Алфалипоевата киселина на ZeinPharma е с изцяло натурален произход, извлечена е от растителни източници и до момента не сме имали нито едно оплакване от клиент с нежелани реакции.

 15. Penelope223

  Хареса ми как действа липоева киселина на зейнфарма и видях резултати след 2 месечна употреба. Определено се чувствам по-бодра и пълна с енергия и смятам, че липоевата киселина е чудесно допълнение към тренировките, тъй като забелязвам добри и бързи резултати включително със свалянето на килограми.

 16. Павлина Златева

  Много съм доволна от продуктите. За втори път поръчвам липоева киселина и ресвератрол. Имат огромен ефект върху организма.

 17. Стилияна Денева

  Вчера поръчах 2 опаковки Алфа-липоева през аптека ИСУЛ и днес сутринта бяха там. Много благодаря за бързата доставка!

 18. БОЖАНА

  Понеже имам проблем с щитовидната жлеза и не знам колко си пасват алфа липоева киселина и щитовидна жлеза, се консултирах с лекарката. Е при мен няма проблем да я приемам и съм много щастлива, защото моя колежка ми спомена за нея, а при колежката ефектът е видим наистина. Лекарката ми ми е изписвала от вас тирозин за щитовидната жлеза и той имаше резултат затова мисля, че и от алфа липоевата киселина ще остана доволна.

 19. sticky_21

  Доволна съм от всички продукти на марката. Последно си поръчах Алфа-липоева киселина, която се надявам да ми помогне да сваля килограми.

 20. Авджийски

  Поръчах си две опаковки алфалипоева киселина на Зейнфарма преди горе долу 4 месеца. Това е най добрата алфа липоева киселина, която съм пил и я препоръчвам, защото съм опитвал алфалипоева на различни марки, които са по-скъпи и със сигурност не толкова ефективни колкото тази на Зейн. Помага ми да се боря с килограмите, дава ми енергия и се чувствам страхотно след постигнатите резултати.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.