ЛУТЕИН / LUTEIN – ZeinPharma (60 капс)

(2 клиентски отзива)

3290лв.

ZeinPharma ЛУТЕИН – 20mg за Очи и добро зрение от Pharma
ЛУТЕИН / LUTEIN – ZeinPharma (60 капс)

3290лв.

Код: 12861 | Съдържание: 60 капсули

Натурален Лутеин, извлечен от екстракт на Африкански невен, в неговата оригинална и най-чиста кристална форма. Отличава се с висока ефективност и абсорбция в организма. Приемът му поддържа доброто здраве на очите и ги защитава от увреждания и заболявания. Високата доза на каротеноида от 20 mg на капсула намалява стреса върху очите от лъчението на телефони, таблети и изкуствена светлина. Намалява риска от катаракта и дегенерация на ретината и макулата.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 1 капсула дневно.

Опаковката стига за 2 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Лутеинът е един от най-често срещаните представители на каротеноидите. Като такъв той има способността да заздравява ретината, да защитава макулата на окото и да подпомага нормалното зрение. Лутеинът е ценен антиоксидант, който ефективно неутрализира свободните радикали и поддържа зрението и очите в добро състояние. Натуралният лутеин е този, който се извлича от невен и именно той се отличава със своята кристално чиста форма и висока степен на абсорбция в организма, за разлика от много други добавки с химично-синтезиран лутеин.

Естественият биосинтез на лутеин се среща само в растенията – т.е. хората и животните не могат да го произвеждат сами и трябва да го приемат с храната. Той е естествен компонент на макулата на окото, но с напредване на възрастта, нивото на лутеин намалява и това води до отслабено зрение. А приемът му само с храната вече не е достатъчен. Според научната статистика около 75% от хората над 50-годишна възраст имат недостиг на лутеин.

Натуралната хранителна добавка Лутеин на ZeinPharma съдържа 60 високодозирани вегетариански капсули от каротеноида, който е извлечен от екстракт на Африкански невен (Турта), в неговата оригинална кристална форма. Именно високата концентрация от 20 mg чист каротеноид на капсула е едно от най-големите предимства на продукта пред останалите на пазара.

Друго предимство на добавката се крие в уникалната микрокапсулирана стабилна форма на лутеина, която позволява оптимална ефективност на активната съставка. Лутеинът е чувствително вещество, което лесно реагира на светлината. Не е устойчив на топлина и се окислява при контакт с въздуха. Нещо повече, тогава се разлага и губи ефективността си. Това налага да се стабилизират златисто-жълтите му кристали. За тази цел ZeinPharma използва процеса на микрокапсулация и по този начин лутеинът е защитен от окисляване и разграждане, а топлината, кислородът и светлината не могат да повлияят негативно на качеството му. Капсулите се разтварят и отделят веществото само в храносмилателния тракт.

Накрая, но не на последно място, ZeinPharma използва лутеин в неговата оригинална кристална и абсолютно чиста форма, извлечен от екстракт от Африканския невен. Чистият произход на лутеина в добавката има и още един плюс – позволява отлично ниво на абсорбция от организма.

Пoлзи от приема на Лутеин на ZeinPharma:

 • Поддържа доброто здраве на очите и ги защитава от увреждания;
 • Намалява стреса върху очите от лъчението на екрани и изкуствена светлина;
 • Намалява риска от някои офтамологични заболявания като катаракта, макулна дегенерация и дегенерация на ретината;
 • Допринася за запазване на доброто зрение при прекомерно излагане на очите към синята светлина.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Телефон за поръчки – 0876 05 8000. Осъществяваме Експресна Доставка (виж тук) на следващ работен ден.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 1 капсулa

Лутеин                                                                                                    20 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

2 отзива за ЛУТЕИН / LUTEIN – ZeinPharma (60 капс)

 1. George Dikoff

  Професионално обслужване и бърза доставка и при мен. Ще поръчвам и занапред.

 2. Яница Андреева

  Вчера поръчах и днес си получих поръчката. Капсулите ми се виждат по-високо качество в сравнение с капсулите на други марки, които съм взимала. Надявам се да имат и по-добър ефект, ще пиша отново по-натам.

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888