ГЛЮКОМАНАН / GLUCOMANNAN – ZeinPharma (90 капс)

(15 клиентски отзива)

34.90лв.

ZeinPharma ГЛЮКОМАНАН – 500mg за Отслабване и детокс от Pharma
ГЛЮКОМАНАН / GLUCOMANNAN – ZeinPharma (90 капс)

34.90лв.

Срок на годност: 30.11.2025 г.

Код: 12499 | Съдържание: 90 капсули

Натурална добавка с премиум веган състав, която съдържа висококачествен и 100% чист екстракт от корен на растението Конджак (Amorphophallus konjac) в оптимална доза. Отличава се с висока ефективност и висока концентрация на Глюкоманан – цели 95%. Приемът на Глюкоманан на ZeinPharma® подпомага по естествен начин редуцирането на теглото, когато е в комбинация с балансирана диета. Създава усещане за ситост. Потиска апетита и пристъпите на остър глад. Има положителен ефект върху чревното здраве и прочиства чревния тракт. Спомага за поддържане в норма нивата на холестерола и на кръвната захар. 

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Глюкомананът е сложен въглехидрат от групата на водоразтворимите растителни фибри (влакна). Той се извлича от корена на типичното за Япония растение Конджак (Amorphophallus konjac), което от 1500 години се използва в Югоизточна Азия като лечебна и пълноценна храна. В днешно време растението също се цени високо, най-вече заради силните му пречистващи и засищащи свойства. Коренът от Конджак има уникалната способност да създава трайно чувство за ситост, което често води до намаляването на апетита, а в последствие – и на теглото. Глюкомананът има свойството да набъбва във вода до желатиново вещество. Това означава, че когато попадне в стомаха, той образува там желеобразна маса и разширява обема си няколкократно (до 50 пъти). По този начин се създава продължително усещане за ситост, от което автоматично се намалява количеството приета храна по време на хранене. А ако бъде съчетан с нискокалорична диета, глюкомананът може да допринесе и за ефективното сваляне на килограми. Наред с това, той спомага за прочистването на организма, за правилното функциониране на червата и намалява натоварването върху панкреаса. Също така се счита, че глюкомананът намалява нивата на лошия холестерол и триглицериди в кръвта и регулира нивата на кръвната захар.

Глюкоманан на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен екстракт от корена на растението Конджак (Amorphophallus konjac) в оптимална доза. Отличава се с премиум качество на използваната суровина. За производството е използван напълно чист и висококонцентриран екстракт от корена на Конджак, а не от нишесте (брашно) от растението, което го прави и много по-ефективен. Причината – екстрактът съдържа възможно най-високата пропорция на Глюкоманан – цели 95% и следователно води до много по-добри резултати. Докато капсулите с брашно имат много по-ниска концентрация на Глюкоманан, по-малко ефективни са, затова се предлагат и на по-ниска цена.

Приемът на Глюкоманан на ZeinPharma подпомага по напълно естествен начин редуцирането на теглото, когато е в комбинация с балансирана диета. Създава пълноценно усещане за ситост. Потиска апетита и пристъпите на остър глад. Има положителен ефект върху чревното здраве. Спомага за прочистването на организма, за правилното функциониране на червата и намалява натоварването върху панкреаса. Оказва положителен ефект също върху нивата на кръвната захар. Освен това поддържа в норма холестерола, като по този начин подкрепя нормалната функция на сърдечно-съдовата система.

Предимства на Глюкоманан на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен екстракт от корена на растението Конджак (Amorphophallus konjac) в оптимална доза.
 • Висока ефективност: Използван е чист и висококонцентриран екстракт от корен на Конджак, а не от брашно от растението.
 • Изключително високо съдържание на Глюкоманан – цели 95%.
 • Подпомага процеса на отслабване по време на балансирана диета.
 • Създава пълноценно усещане за ситост.
 • Потиска апетита и пристъпите на остър глад.
 • Има положителен ефект върху чревното здраве.
 • Оказва положителен ефект върху нивата на кръвната захар.
 • Поддържа в норма холестерола и подкрепя нормалната функция на сърдечно-съдовата система.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без добавки, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 3 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (за потискане на апетита и редуциране на теглото) – 3 пъти дневно х 2 капсули.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода (поне 300 мл). Препоръчително е да се приема 10 минути преди всяко основно хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

3 капс.

6 капс.

Екстракт от Конджак (Amorphophallus konjac)

1575 mg

3150 mg

– от който:
Глюкоманан

1500 mg

3000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

15 отзива за ГЛЮКОМАНАН / GLUCOMANNAN – ZeinPharma (90 капс)

 1. Росанка Лефтерова

  Здравейте, искам да попитам мога ли да пия глюкоманан, при положение, че пия лекарства за кръвно,за холестерол и за разреждане на кръвта,понеже глюкоманан са фибри, които пречат на лекарствата.

  • VITAMAG

   Здравейте Росанка Лефтерова,
   Въпреки че няма конкретни противопоказания за прием на Глюкоманан с лекарства за кръвно, холестерол и за разреждане на кръвта, препоръчваме да се консултирате с лекуващия лекар.

 2. Мария Димитрова

  Здравейте! Капсулите предварително ли се разтварят във вода или се гълтат цели? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Мария Димитрова,
   Капсулите Глюкоманан се приемат цели директно с вода без да се дъвчат.

 3. galia7620

  Здравейте! Пия вечерна иглика, която е закупена от VITAMAG. Мога ли да комбинирам глюкоманан и вечерна иглика? Глюкоманан колко време се пие?

  • VITAMAG

   Здравейте galia7620,
   Потвърждаваме, че може да приемате Вечерна иглика на ZeinPharma с Глюкоманан на същата марка. И двете добавки могат да се приемат до 3 месеца без прекъсване, като след това е хубаво да се направи почивка от поне две седмици.

 4. Дафи К

  Здравейте,съвместим ли е с крил Ойл?

  • VITAMAG

   Здравейте Дафи К,
   Потвърждаваме, че може да приемате Глюкоманан на ZeinPharma с Крил на същата марка.

 5. yo.anastasova

  Здравейте, бихте ли ми обяснили по колко капсули мога да пия глукоманан, при условие че пия по 2 капсули глюкозамин и мога ли и колко да комбинирам с босвелия?
  И може ли босвелия да се комбинира с лекарства за сърце и диабет – питам за майка ми, която е над 80 години?

  • VITAMAG

   Здравейте yo.anastasova,
   Потвърждаваме, че може да приемате Глюкоманан на ZeinPharma в комбинация с Босвелия и Глюкозамин. Глюкоманан на ZeinPharma се приема по 1 или 2 капсули 10 мин преди хранене, като може да приемате максимум 6 капсули дневно. Относно въпроса за Босвелията, няма противопоказания да се приема с лекарства за сърце и диабет, като съобразявате приемът на Босвелия да е отделно от лекарствата.

 6. yo.anastasova

  Здравейте, може ли да се комбинира с глюзокозамин с манган на същата марка?

  • VITAMAG

   Здравейте yo.anastasova,
   Потвърждаваме, че може да приемате Глюкоманан на ZeinPharma с Глюкозамин + Манган на същата марка.

 7. Стоян Кършелиев

  Здравейте, може ли да се комбинира заедно с витамини Ц и Б-комплекс, и хиалуронова киселина?

  • VITAMAG

   Здравейте Стоян Кършелиев,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате изброените от Вас добавки, тъй като съставът им не се припокрива.

 8. kstar

  Здравейте,подходящо ли за диабет тип 2?

  • VITAMAG

   Здравейте kstar,
   Няма противопоказания Глюкоманан на ZeinPharma да се приема при диабет тип 2. Една от ползите на Глюкоманан е, че регулира нивата на кръвната захар.

 9. Магдалена

  Може ли да се приема заедно със зеления чай?

  • VITAMAG

   Здравейте Магдалена,
   Потвърждаваме, че Глюкоманан на ZeinPharma може да се преиема със Зелен чай на същата марка. Препоръчваме приемаът да става в отделна част на деня.

 10. Емилия Найденова

  Четох за натурални добавки подпомагащи отслабването и попаднах на глюкоманан за отслабване ZeinPharma. Показах го на диетолога и той каза, че е чувал мараката и даже си поръчва за лична употреба. Така и аз си поръчах глюкоманан за отслабване, защото ми трябва малко помощ с диетата поради здравословни проблеми и останах доволна.

 11. Katerina

  Купувала съм си глюкоманан от аптека Ремедиум и всеки път не оставам много очарована от ефекта. Обаче този от Витамаг ще го опитам, защото една от майките в училището на децата отслабна доста с него, сега изглежда много добре. Сподели, че този глюкоманан и е помогнал много за резултата. С големи очаквания съм към продукта, а от глюкоманан аптека Ремедиум вече съм се отчаяла напълно.

 12. Живко Андреев

  Извадих лош късмет с холестерола и сега трябва да сваля няколко килограма, а аз обичам да си похапвам. Жена ми се разтърси и намери тази хранителна добавка, но искам да попитам отслабва ли се с глюкоманан ? Интересното е, че засега продукта оправдава очакванията и на двама ни, защото виждам ефект. Може би глюкомананът наистина помага за отслабване, но ще съм благодарен да получа и вашият компетентен отговор 😉

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Живко Андреев,
   потвърждаваме, че Глюкомананът на ZeinPharma подпомага отслабването като създава усещане за ситост, допринася за потискане на апетита.

 13. Светлозара

  Имам висока захар и лекаря ми препоръча глюкоманана на Зейнфарма, защото трябва да спазвам режим и да избягвам сладкото. Мисля, че това е страхотна глюкоманан цена сравнение с други продукти и опаковката стига за месец. Надявам се да помогне, ако е така ще поръчам пак, защото цената и количеството ме устройват.

 14. Kristina Noisy

  Изключително съм доволна от продукта и го препоръчвам. Бях с висок холестерол и трябваше да спазвам хранителен режим, за който Глюкоманана на ЗейнФарма осезаемо ми помогна с ограниченията и спазването на диета стана една идея по-леко. Отделно, че се подобриха и показателите от липидния ми профил.

 15. Емил Копаранов

  Пия го само вечер и определено ми помага да намаля количеството приемана храна.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Глюкомананът е сложен въглехидрат от групата на водоразтворимите растителни фибри (влакна). Той се извлича от корена на типичното за Япония растение Конджак (Amorphophallus konjac), което от 1500 години се използва в Югоизточна Азия като лечебна и пълноценна храна. В днешно време растението също се цени високо, най-вече заради силните му пречистващи и засищащи свойства. Коренът от Конджак има уникалната способност да създава трайно чувство за ситост, което често води до намаляването на апетита, а в последствие – и на теглото. Глюкомананът има свойството да набъбва във вода до желатиново вещество. Това означава, че когато попадне в стомаха, той образува там желеобразна маса и разширява обема си няколкократно (до 50 пъти). По този начин се създава продължително усещане за ситост, от което автоматично се намалява количеството приета храна по време на хранене. А ако бъде съчетан с нискокалорична диета, глюкомананът може да допринесе и за ефективното сваляне на килограми. Наред с това, той спомага за прочистването на организма, за правилното функциониране на червата и намалява натоварването върху панкреаса. Също така се счита, че глюкомананът намалява нивата на лошия холестерол и триглицериди в кръвта и регулира нивата на кръвната захар.

Глюкоманан на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен екстракт от корена на растението Конджак (Amorphophallus konjac) в оптимална доза. Отличава се с премиум качество на използваната суровина. За производството е използван напълно чист и висококонцентриран екстракт от корена на Конджак, а не от нишесте (брашно) от растението, което го прави и много по-ефективен. Причината – екстрактът съдържа възможно най-високата пропорция на Глюкоманан – цели 95% и следователно води до много по-добри резултати. Докато капсулите с брашно имат много по-ниска концентрация на Глюкоманан, по-малко ефективни са, затова се предлагат и на по-ниска цена.

Приемът на Глюкоманан на ZeinPharma подпомага по напълно естествен начин редуцирането на теглото, когато е в комбинация с балансирана диета. Създава пълноценно усещане за ситост. Потиска апетита и пристъпите на остър глад. Има положителен ефект върху чревното здраве. Спомага за прочистването на организма, за правилното функциониране на червата и намалява натоварването върху панкреаса. Оказва положителен ефект също върху нивата на кръвната захар. Освен това поддържа в норма холестерола, като по този начин подкрепя нормалната функция на сърдечно-съдовата система.

Предимства на Глюкоманан на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен екстракт от корена на растението Конджак (Amorphophallus konjac) в оптимална доза.
 • Висока ефективност: Използван е чист и висококонцентриран екстракт от корен на Конджак, а не от брашно от растението.
 • Изключително високо съдържание на Глюкоманан – цели 95%.
 • Подпомага процеса на отслабване по време на балансирана диета.
 • Създава пълноценно усещане за ситост.
 • Потиска апетита и пристъпите на остър глад.
 • Има положителен ефект върху чревното здраве.
 • Оказва положителен ефект върху нивата на кръвната захар.
 • Поддържа в норма холестерола и подкрепя нормалната функция на сърдечно-съдовата система.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без добавки, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 3 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (за потискане на апетита и редуциране на теглото) – 3 пъти дневно х 2 капсули.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода (поне 300 мл). Препоръчително е да се приема 10 минути преди всяко основно хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

3 капс.

6 капс.

Екстракт от Конджак (Amorphophallus konjac)

1575 mg

3150 mg

– от който:
Глюкоманан

1500 mg

3000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ

15 отзива за ГЛЮКОМАНАН / GLUCOMANNAN – ZeinPharma (90 капс)

 1. Росанка Лефтерова

  Здравейте, искам да попитам мога ли да пия глюкоманан, при положение, че пия лекарства за кръвно,за холестерол и за разреждане на кръвта,понеже глюкоманан са фибри, които пречат на лекарствата.

  • VITAMAG

   Здравейте Росанка Лефтерова,
   Въпреки че няма конкретни противопоказания за прием на Глюкоманан с лекарства за кръвно, холестерол и за разреждане на кръвта, препоръчваме да се консултирате с лекуващия лекар.

 2. Мария Димитрова

  Здравейте! Капсулите предварително ли се разтварят във вода или се гълтат цели? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Мария Димитрова,
   Капсулите Глюкоманан се приемат цели директно с вода без да се дъвчат.

 3. galia7620

  Здравейте! Пия вечерна иглика, която е закупена от VITAMAG. Мога ли да комбинирам глюкоманан и вечерна иглика? Глюкоманан колко време се пие?

  • VITAMAG

   Здравейте galia7620,
   Потвърждаваме, че може да приемате Вечерна иглика на ZeinPharma с Глюкоманан на същата марка. И двете добавки могат да се приемат до 3 месеца без прекъсване, като след това е хубаво да се направи почивка от поне две седмици.

 4. Дафи К

  Здравейте,съвместим ли е с крил Ойл?

  • VITAMAG

   Здравейте Дафи К,
   Потвърждаваме, че може да приемате Глюкоманан на ZeinPharma с Крил на същата марка.

 5. yo.anastasova

  Здравейте, бихте ли ми обяснили по колко капсули мога да пия глукоманан, при условие че пия по 2 капсули глюкозамин и мога ли и колко да комбинирам с босвелия?
  И може ли босвелия да се комбинира с лекарства за сърце и диабет – питам за майка ми, която е над 80 години?

  • VITAMAG

   Здравейте yo.anastasova,
   Потвърждаваме, че може да приемате Глюкоманан на ZeinPharma в комбинация с Босвелия и Глюкозамин. Глюкоманан на ZeinPharma се приема по 1 или 2 капсули 10 мин преди хранене, като може да приемате максимум 6 капсули дневно. Относно въпроса за Босвелията, няма противопоказания да се приема с лекарства за сърце и диабет, като съобразявате приемът на Босвелия да е отделно от лекарствата.

 6. yo.anastasova

  Здравейте, може ли да се комбинира с глюзокозамин с манган на същата марка?

  • VITAMAG

   Здравейте yo.anastasova,
   Потвърждаваме, че може да приемате Глюкоманан на ZeinPharma с Глюкозамин + Манган на същата марка.

 7. Стоян Кършелиев

  Здравейте, може ли да се комбинира заедно с витамини Ц и Б-комплекс, и хиалуронова киселина?

  • VITAMAG

   Здравейте Стоян Кършелиев,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате изброените от Вас добавки, тъй като съставът им не се припокрива.

 8. kstar

  Здравейте,подходящо ли за диабет тип 2?

  • VITAMAG

   Здравейте kstar,
   Няма противопоказания Глюкоманан на ZeinPharma да се приема при диабет тип 2. Една от ползите на Глюкоманан е, че регулира нивата на кръвната захар.

 9. Магдалена

  Може ли да се приема заедно със зеления чай?

  • VITAMAG

   Здравейте Магдалена,
   Потвърждаваме, че Глюкоманан на ZeinPharma може да се преиема със Зелен чай на същата марка. Препоръчваме приемаът да става в отделна част на деня.

 10. Емилия Найденова

  Четох за натурални добавки подпомагащи отслабването и попаднах на глюкоманан за отслабване ZeinPharma. Показах го на диетолога и той каза, че е чувал мараката и даже си поръчва за лична употреба. Така и аз си поръчах глюкоманан за отслабване, защото ми трябва малко помощ с диетата поради здравословни проблеми и останах доволна.

 11. Katerina

  Купувала съм си глюкоманан от аптека Ремедиум и всеки път не оставам много очарована от ефекта. Обаче този от Витамаг ще го опитам, защото една от майките в училището на децата отслабна доста с него, сега изглежда много добре. Сподели, че този глюкоманан и е помогнал много за резултата. С големи очаквания съм към продукта, а от глюкоманан аптека Ремедиум вече съм се отчаяла напълно.

 12. Живко Андреев

  Извадих лош късмет с холестерола и сега трябва да сваля няколко килограма, а аз обичам да си похапвам. Жена ми се разтърси и намери тази хранителна добавка, но искам да попитам отслабва ли се с глюкоманан ? Интересното е, че засега продукта оправдава очакванията и на двама ни, защото виждам ефект. Може би глюкомананът наистина помага за отслабване, но ще съм благодарен да получа и вашият компетентен отговор 😉

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Живко Андреев,
   потвърждаваме, че Глюкомананът на ZeinPharma подпомага отслабването като създава усещане за ситост, допринася за потискане на апетита.

 13. Светлозара

  Имам висока захар и лекаря ми препоръча глюкоманана на Зейнфарма, защото трябва да спазвам режим и да избягвам сладкото. Мисля, че това е страхотна глюкоманан цена сравнение с други продукти и опаковката стига за месец. Надявам се да помогне, ако е така ще поръчам пак, защото цената и количеството ме устройват.

 14. Kristina Noisy

  Изключително съм доволна от продукта и го препоръчвам. Бях с висок холестерол и трябваше да спазвам хранителен режим, за който Глюкоманана на ЗейнФарма осезаемо ми помогна с ограниченията и спазването на диета стана една идея по-леко. Отделно, че се подобриха и показателите от липидния ми профил.

 15. Емил Копаранов

  Пия го само вечер и определено ми помага да намаля количеството приемана храна.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.