Д-МАНОЗА / D-MANNOSE – ZeinPharma (50 гр)

(22 клиентски отзива)

39.90лв.

ZeinPharma D-МАНОЗА (50гр) за Пикочно-половата система от Pharma
Д-МАНОЗА / D-MANNOSE – ZeinPharma (50 гр)

39.90лв.

Срок на годност: 30.04.2026 г.

Код: 10076 | Съдържание: 50 гр

Натурална добавка с премиум качество и веган състав, под формата на прах. Съдържа 100% чиста растителна Д-Маноза, извлечена по естествен начин от висококачествена кора на бреза, а не от царевица. За екстракцията е използван щадящ метод, за да се запазят максимално ценните активни съставки. Прахът има приятен вкус, понася се добре от стомаха и може да се използва и от диабетици, и от хора с алергия към полени. Подпомага лечението на пациенти с уроинфекции, които имат непоносимост към антибиотици. Действа благоприятно при лечение на резистентни на антибиотици бактерии. Намалява риска от цистит, възпаления и инфекции на пикочните пътища и предотвратява появата им.

Д-Маноза от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Д-Манозата е естествена захар, която се намира в големи количества в много плодове като ябълки, боровинки, портокали и праскови. Тя се среща естествено и в човешкия организъм: например по лигавиците на пикочните пътища и пикочния мехур. Д-Манозата е обикновена захар, която е структурно подобна на конвенционалната глюкоза, т.е. на трапезната захар. Нормалната захар се преработва в организма и се съхранява в черния дроб, откъдето може да се разгради между храненията. Д-Манозата е различна – тя не се съхранява в черния дроб, а остава в кръвта. Чрез кръвния поток преминава бързо през бъбреците в пикочния мехур.

Следователно Хранителната добавка Д-Маноза не оказва влияние върху кръвната захар, което прави приемът й безопасен за диабетици. Една от най-важните й роли за човешкото здраве е способността й да лекува и предотвратява инфекции на пикочните пътища. Химическата структура на Д-Манозата позволява тя да се свързва с бактериите E. coli и да ги блокира, с което не им позволява да се прикрепят към лигавицата на пикочните пътища и така бактериите могат лесно да бъдат отстранени по време на уриниране.

Д-Маноза Прах на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество и веган състав, под формата на прах. Съдържа 100% чиста растителна Д-Маноза на прах, извлечена по естествен начин от кора на бреза. Максималната дневна доза от праха доставя на организма 2 гр Д-Маноза, добита от висококачествена брезова дървесина, а НЕ от царевица. За извличането на екстракта е използван възможно най-щадящия метод, за да се запазят максимално ценните активни съставки.

Д-Манозата в състава на добавката се намира под нейните две лечебни форми – a и ß. За това подсказват естественият сладък вкус и горчивият послевкус при консумация. Той се дължи на алфа и бета формата на Д-Маноза и е важен показател за ефективността на захарта. Алфа и бета Д-Маноза са двата вида, открити в природата. Алфа Д-Манозата има сладък вкус, докато бета Д-Манозата е леко горчива. Прахът има приятен вкус, разтваря се лесно във вода и не причинява неприятни странични ефекти. Понася се добре от стомаха при по-продължителен прием, дори и от диабетици и хора с алергия към полени. Приемът му подпомага лечението на хора с уроинфекции, които имат непоносимост към антибиотици. Действа благоприятно при лечение на резистентни на антибиотици бактерии. Намалява риска от възпаления и инфекции на пикочните пътища. Предотвратява повторната поява на цистит и уроинфекции.

Предимства на Д-Маноза Прах на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чиста растителна Д-Маноза на прах, извлечена по естествен начин от кора на висококачествена бреза.
 • За извличането на екстракта е използван най-щадящия метод, за да се запазят максимално ценните активни съставки.
 • Д-Манозата в състава на добавката се намира под нейните две лечебни форми – a и ß.
 • Подпомага лечението на хора с уроинфекции, които имат непоносимост към антибиотици.
 • Действа благоприятно при лечение на резистентни на антибиотици бактерии.
 • Намалява риска от възпаления и инфекции на пикочните пътища.
 • Предотвратява повторната поява на цистит и уроинфекции.
 • Прахът има приятен вкус и се разтваря лесно във вода.
 • Не причинява странични ефекти и се понася добре от стомаха дори и от диабетици и хора с алергия към полени.
 • 100% веган продукт, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Натурален състав: Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.
 • Лабораторно тестван продукт, специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Превантивен/профилактичен прием – 1 път дневно х 1 гр. При конкретни оплаквания (цистит или инфекции на пикочните пътища) – 1 път дневно х 2 гр.

Разтваря се във вода или чай. В кутията има включена мерителна лъжичка. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 50 дози (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

100 гр

1 гр
(1/2 мер.л.)

2 гр
(1 мер.л.)

Енергия

1680 kJ /
402 kcal

16.8 kJ /
4 kcal

33.6 kJ /
8.0 kcal

Мазнини
– от които:

< 0.01 g

< 0.001 g

< 0.001 g

Наситени мастни киселини

Въглехидрати
– от които:

100 g

1 g

2 g

Захари

100 g

1 g

2 g

Протеин

< 0.01 g

< 0.001 g

< 0.001 g

Сол

Д-Маноза

100 g

1 g

2 g

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

22 отзива за Д-МАНОЗА / D-MANNOSE – ZeinPharma (50 гр)

 1. Антоанета Динева

  Здравейте,Д- маноза само за бактерията Ешерихия коли ли помага?Аз съм със друг вид бактерия и си поръчах и не знам дали въобще ще ми помогне

  • VITAMAG

   Здравейте Антоанета Динева,
   Д-Манозата помага като цяло при инфекции и възпаления на пикочните пътища и нямаме информация добавката да е ефикасна само за конкретен вид бактерии.

 2. Милена

  Здравейте, лъжицата два грама ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Потвърждаваме, че мерителната лъжичка на Д-маноза се равнява на 2гр.

 3. Таня

  Здравейте, за първи път си вземам от тези продукти. Иима ли значение кога се приема Д- МАНОЗА – преди, по време или след храна. Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Таня,
   Д-маноза на ZeinPharma може да се приема по всяко време на деня включително по време на или между храненията.

 4. Василка Славова

  Имам въпрос: според мен лъжичката вътре отметка 1 грам от продукта, а не 2 както сте отговорили по- горе. Иначе нямаше да са 50 дози. Права ли съм, за да знам по колко да приемам? Няма листовка с указания.

  • VITAMAG

   Здравейте Василка Славова,
   Мерителната лъжичка в продукта се равнява на 2гр. Според указанията може да приемате дневно по 1гр. (половин мерителна лъжичка) профилактично или по 2гр. (една мерителна лъжичка) при наличие на конкретен проблем (напр. цистит). Както сме отбелязали на нашия сайт, опаковката стига за 50 дози (при профилактичен прием).

 5. Божидара

  Здравейте, подходящ ли е за дете на 6 г?

  • VITAMAG

   Здравейте Божидара,
   Д-Маноза на ZeinPharma е предназначена за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 6 години. Препоръчваме да се консултирате с педиатъра на детето.

 6. Zornitsa

  Здравейте, продукта наистина ли е подходящ за диабетици?

  • VITAMAG

   Здравейте Zornitsa,
   Потвърждаваме, че продуктът е подходящ за диабетици.

 7. maria_pd

  Здравейте, колко време може да се взима?

  • VITAMAG

   Здравейте maria_pd,
   В общия случай Д-Маноза на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 8. Нели

  Здравейте, мерителната лъжичка за колко грама е, на нея пише 5 мл?

  • VITAMAG

   Здравейте Нели,
   Мерителната лъжичка на Д-Манозата е 2 грама, колкото е указано от производителя на етикета. Следва да имате предвид, че 5 мл. се равняват на 2 грама прахообразна смес.

 9. КАТЯ МАНОЛОВА

  Доста често ме мъчи цистит и съм пробвала с какво ли не – Уринал акут, Феминела Урофорте и др. Никакъв ефект при мен не видях и започнах да се отчайвам, докато в един форум не попаднах на тема – д маноза цистит с препратка към вашата д маноза на прах, която всички хвалеха. Пия я и вече забелязвам положително действие! Харесва ми и на вкус, надявам се с тази д маноза трайно да реша проблема с цистита.

 10. Катерина

  Здравейте, ако имам регистрирани слаби антитела към полени от бреза, това означава ли, че не е добре да ползвам продукта? Благодаря.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Катерина,
   Д-Манозата е противопоказна за хора с изразена алергия към полените от бреза.

 11. Meri

  Пия д-маноза от 1 месец и течението, което имах изчезна, не зная дали е от нея и в тази връзка искам да попитам дали лекува цистит и бяло течение?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Meri,
   потвърждаваме, че Д-Манозата на ЗейнФарма съдейства за излекуването от цистит и бяло течение. Радваме се, че добавката Ви е помогнала!

 12. Донка Янева

  Имам хронична инфекция на пикочния мехур от 4 години и ми писна да взимам антибиотици. Открих този продукт чрез лекар и реших да го опитам, като смятам, че това е приемлива д маноза цена , защото повярвайте виждала съм с поне 10-15 лева по-висока цена за д-маноза по аптеките. Започнах да я взимам преди една седмица и болките и паренето намаляха, поне засега.

 13. Светлана

  Здравейте, може ли да се приема заедно с Вечерна иглика?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Светлана,
   потвърждаваме, че Д Манозата на ZeinPharma може да се приема заедно с капсулите Вечерна иглика, пак на същата марка.

 14. Елвира Здравкова

  Знаете ли дали има д маноза противопоказания? Доста често получавам цистит и е много неприятно, така съм пила червена боровинка, д маноза и т.н, но на други фирми и не се чувствах добре от тях. Сега съм поръчала тази д маноза, тъй като ми я препоръчаха и се надявам да няма противопоказания.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елвира Здравкова,
   единствените противопоказания на Д-Манозата на ZeinPharma са в случай, че имате индивидуална непоносимост или алергия към брези.

 15. Симона

  Закупих продукта от магазина на Витамаг в София, по препоръка на доктор. Приемам го вече седмица и симптомите понамаляха, дано има траен и продължителен ефект.

 16. maria_nedeva

  Продукт, който много ми помогна и за който не бях чувала преди. Доктора ме насочи към Д-манозата от Витамаг, благодарение на която си реших проблема с цистита.

 17. Катя Зюмбюлева

  Пети месец приемам от д-манозата на зейнфарма и определено ми помага. Препоръчвам я на всеки с възпаление на пикочния мехур.

 18. daniel.hristov_76

  Имах възпаление – удебеляване на пикочния мехур, което значително намаля след редовен прием на продукта. Ежедневно пия по 2 гр. вече няколко месеца, по препоръка на лекаря, който ме насочи към Д-Манозата на Зейнфарма като качествена натурална добавка на добра цена.

 19. Гичка Дюлгерова

  Не разбирам защо толкова качествен продукт (който лично приемам от 2 месеца и съм супер доволна) го няма по-масово по аптеките?!?

 20. Доника Стаматова

  По препоръка на докторката го комбинирам с червена боровинка, пак на Зейнфарма. Приемам ги от 10-тина дни и определено усещам облекчение. Парещото уриниране постепенно намалява, сега се чувствам по-комфортно и като цяло съм изключително доволна от продуктите.

 21. Кичка Недялкова

  Пия го втора седмица и ми се отразява страхотно! Препоръчвам.

 22. Miss.Holston_21

  Добър продукт на още по-добра цена. Също останах приятно впечатлена от качественото обслужване.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Д-Маноза от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Д-Манозата е естествена захар, която се намира в големи количества в много плодове като ябълки, боровинки, портокали и праскови. Тя се среща естествено и в човешкия организъм: например по лигавиците на пикочните пътища и пикочния мехур. Д-Манозата е обикновена захар, която е структурно подобна на конвенционалната глюкоза, т.е. на трапезната захар. Нормалната захар се преработва в организма и се съхранява в черния дроб, откъдето може да се разгради между храненията. Д-Манозата е различна – тя не се съхранява в черния дроб, а остава в кръвта. Чрез кръвния поток преминава бързо през бъбреците в пикочния мехур.

Следователно Хранителната добавка Д-Маноза не оказва влияние върху кръвната захар, което прави приемът й безопасен за диабетици. Една от най-важните й роли за човешкото здраве е способността й да лекува и предотвратява инфекции на пикочните пътища. Химическата структура на Д-Манозата позволява тя да се свързва с бактериите E. coli и да ги блокира, с което не им позволява да се прикрепят към лигавицата на пикочните пътища и така бактериите могат лесно да бъдат отстранени по време на уриниране.

Д-Маноза Прах на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество и веган състав, под формата на прах. Съдържа 100% чиста растителна Д-Маноза на прах, извлечена по естествен начин от кора на бреза. Максималната дневна доза от праха доставя на организма 2 гр Д-Маноза, добита от висококачествена брезова дървесина, а НЕ от царевица. За извличането на екстракта е използван възможно най-щадящия метод, за да се запазят максимално ценните активни съставки.

Д-Манозата в състава на добавката се намира под нейните две лечебни форми – a и ß. За това подсказват естественият сладък вкус и горчивият послевкус при консумация. Той се дължи на алфа и бета формата на Д-Маноза и е важен показател за ефективността на захарта. Алфа и бета Д-Маноза са двата вида, открити в природата. Алфа Д-Манозата има сладък вкус, докато бета Д-Манозата е леко горчива. Прахът има приятен вкус, разтваря се лесно във вода и не причинява неприятни странични ефекти. Понася се добре от стомаха при по-продължителен прием, дори и от диабетици и хора с алергия към полени. Приемът му подпомага лечението на хора с уроинфекции, които имат непоносимост към антибиотици. Действа благоприятно при лечение на резистентни на антибиотици бактерии. Намалява риска от възпаления и инфекции на пикочните пътища. Предотвратява повторната поява на цистит и уроинфекции.

Предимства на Д-Маноза Прах на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чиста растителна Д-Маноза на прах, извлечена по естествен начин от кора на висококачествена бреза.
 • За извличането на екстракта е използван най-щадящия метод, за да се запазят максимално ценните активни съставки.
 • Д-Манозата в състава на добавката се намира под нейните две лечебни форми – a и ß.
 • Подпомага лечението на хора с уроинфекции, които имат непоносимост към антибиотици.
 • Действа благоприятно при лечение на резистентни на антибиотици бактерии.
 • Намалява риска от възпаления и инфекции на пикочните пътища.
 • Предотвратява повторната поява на цистит и уроинфекции.
 • Прахът има приятен вкус и се разтваря лесно във вода.
 • Не причинява странични ефекти и се понася добре от стомаха дори и от диабетици и хора с алергия към полени.
 • 100% веган продукт, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Натурален състав: Не съдържа изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.
 • Лабораторно тестван продукт, специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Превантивен/профилактичен прием – 1 път дневно х 1 гр. При конкретни оплаквания (цистит или инфекции на пикочните пътища) – 1 път дневно х 2 гр.

Разтваря се във вода или чай. В кутията има включена мерителна лъжичка. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 50 дози (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

100 гр

1 гр
(1/2 мер.л.)

2 гр
(1 мер.л.)

Енергия

1680 kJ /
402 kcal

16.8 kJ /
4 kcal

33.6 kJ /
8.0 kcal

Мазнини
– от които:

< 0.01 g

< 0.001 g

< 0.001 g

Наситени мастни киселини

Въглехидрати
– от които:

100 g

1 g

2 g

Захари

100 g

1 g

2 g

Протеин

< 0.01 g

< 0.001 g

< 0.001 g

Сол

Д-Маноза

100 g

1 g

2 g

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (22)

22 отзива за Д-МАНОЗА / D-MANNOSE – ZeinPharma (50 гр)

 1. Антоанета Динева

  Здравейте,Д- маноза само за бактерията Ешерихия коли ли помага?Аз съм със друг вид бактерия и си поръчах и не знам дали въобще ще ми помогне

  • VITAMAG

   Здравейте Антоанета Динева,
   Д-Манозата помага като цяло при инфекции и възпаления на пикочните пътища и нямаме информация добавката да е ефикасна само за конкретен вид бактерии.

 2. Милена

  Здравейте, лъжицата два грама ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Потвърждаваме, че мерителната лъжичка на Д-маноза се равнява на 2гр.

 3. Таня

  Здравейте, за първи път си вземам от тези продукти. Иима ли значение кога се приема Д- МАНОЗА – преди, по време или след храна. Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Таня,
   Д-маноза на ZeinPharma може да се приема по всяко време на деня включително по време на или между храненията.

 4. Василка Славова

  Имам въпрос: според мен лъжичката вътре отметка 1 грам от продукта, а не 2 както сте отговорили по- горе. Иначе нямаше да са 50 дози. Права ли съм, за да знам по колко да приемам? Няма листовка с указания.

  • VITAMAG

   Здравейте Василка Славова,
   Мерителната лъжичка в продукта се равнява на 2гр. Според указанията може да приемате дневно по 1гр. (половин мерителна лъжичка) профилактично или по 2гр. (една мерителна лъжичка) при наличие на конкретен проблем (напр. цистит). Както сме отбелязали на нашия сайт, опаковката стига за 50 дози (при профилактичен прием).

 5. Божидара

  Здравейте, подходящ ли е за дете на 6 г?

  • VITAMAG

   Здравейте Божидара,
   Д-Маноза на ZeinPharma е предназначена за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 6 години. Препоръчваме да се консултирате с педиатъра на детето.

 6. Zornitsa

  Здравейте, продукта наистина ли е подходящ за диабетици?

  • VITAMAG

   Здравейте Zornitsa,
   Потвърждаваме, че продуктът е подходящ за диабетици.

 7. maria_pd

  Здравейте, колко време може да се взима?

  • VITAMAG

   Здравейте maria_pd,
   В общия случай Д-Маноза на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 8. Нели

  Здравейте, мерителната лъжичка за колко грама е, на нея пише 5 мл?

  • VITAMAG

   Здравейте Нели,
   Мерителната лъжичка на Д-Манозата е 2 грама, колкото е указано от производителя на етикета. Следва да имате предвид, че 5 мл. се равняват на 2 грама прахообразна смес.

 9. КАТЯ МАНОЛОВА

  Доста често ме мъчи цистит и съм пробвала с какво ли не – Уринал акут, Феминела Урофорте и др. Никакъв ефект при мен не видях и започнах да се отчайвам, докато в един форум не попаднах на тема – д маноза цистит с препратка към вашата д маноза на прах, която всички хвалеха. Пия я и вече забелязвам положително действие! Харесва ми и на вкус, надявам се с тази д маноза трайно да реша проблема с цистита.

 10. Катерина

  Здравейте, ако имам регистрирани слаби антитела към полени от бреза, това означава ли, че не е добре да ползвам продукта? Благодаря.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Катерина,
   Д-Манозата е противопоказна за хора с изразена алергия към полените от бреза.

 11. Meri

  Пия д-маноза от 1 месец и течението, което имах изчезна, не зная дали е от нея и в тази връзка искам да попитам дали лекува цистит и бяло течение?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Meri,
   потвърждаваме, че Д-Манозата на ЗейнФарма съдейства за излекуването от цистит и бяло течение. Радваме се, че добавката Ви е помогнала!

 12. Донка Янева

  Имам хронична инфекция на пикочния мехур от 4 години и ми писна да взимам антибиотици. Открих този продукт чрез лекар и реших да го опитам, като смятам, че това е приемлива д маноза цена , защото повярвайте виждала съм с поне 10-15 лева по-висока цена за д-маноза по аптеките. Започнах да я взимам преди една седмица и болките и паренето намаляха, поне засега.

 13. Светлана

  Здравейте, може ли да се приема заедно с Вечерна иглика?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Светлана,
   потвърждаваме, че Д Манозата на ZeinPharma може да се приема заедно с капсулите Вечерна иглика, пак на същата марка.

 14. Елвира Здравкова

  Знаете ли дали има д маноза противопоказания? Доста често получавам цистит и е много неприятно, така съм пила червена боровинка, д маноза и т.н, но на други фирми и не се чувствах добре от тях. Сега съм поръчала тази д маноза, тъй като ми я препоръчаха и се надявам да няма противопоказания.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елвира Здравкова,
   единствените противопоказания на Д-Манозата на ZeinPharma са в случай, че имате индивидуална непоносимост или алергия към брези.

 15. Симона

  Закупих продукта от магазина на Витамаг в София, по препоръка на доктор. Приемам го вече седмица и симптомите понамаляха, дано има траен и продължителен ефект.

 16. maria_nedeva

  Продукт, който много ми помогна и за който не бях чувала преди. Доктора ме насочи към Д-манозата от Витамаг, благодарение на която си реших проблема с цистита.

 17. Катя Зюмбюлева

  Пети месец приемам от д-манозата на зейнфарма и определено ми помага. Препоръчвам я на всеки с възпаление на пикочния мехур.

 18. daniel.hristov_76

  Имах възпаление – удебеляване на пикочния мехур, което значително намаля след редовен прием на продукта. Ежедневно пия по 2 гр. вече няколко месеца, по препоръка на лекаря, който ме насочи към Д-Манозата на Зейнфарма като качествена натурална добавка на добра цена.

 19. Гичка Дюлгерова

  Не разбирам защо толкова качествен продукт (който лично приемам от 2 месеца и съм супер доволна) го няма по-масово по аптеките?!?

 20. Доника Стаматова

  По препоръка на докторката го комбинирам с червена боровинка, пак на Зейнфарма. Приемам ги от 10-тина дни и определено усещам облекчение. Парещото уриниране постепенно намалява, сега се чувствам по-комфортно и като цяло съм изключително доволна от продуктите.

 21. Кичка Недялкова

  Пия го втора седмица и ми се отразява страхотно! Препоръчвам.

 22. Miss.Holston_21

  Добър продукт на още по-добра цена. Също останах приятно впечатлена от качественото обслужване.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.