За Памет – BRAIN OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

(6 клиентски отзива)

22.90лв.

ZeinPharma OMEGA-3 Gold BRAINс Рибено масло и Омега за Умствен тонус, памет, Кръвно налягане и артерии от Pharma
За Памет – BRAIN OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

22.90лв.

Срок на годност: 30.06.2025 г.

Код: 10089 | Съдържание: 30 желатинови капсули

Натурална добавка, под формата на меки капсули, разработена специално за здравето на мозъка. Съдържа висококачествено, пречистено, лабораторно тествано и безопасно рибено масло от диви студеноводни риби от устойчив морски риболов. Предлага висока бионаличност и поносимост от организма и високо доза EPA и DHA в оптимално съотношение. За Памет – Brain Оmega-3 на ZeinPharma® благоприятства когнитивната функция при възрастните. Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията. Спомага за поддържане на доброто зрение. Оказва положително действие върху нервната система. Поддържа доброто капилярно и артериално здраве. 

Brain Omega-3 от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Омега-3 мастните киселини са есенциални (незаменими) полиненаситени мастни киселини, които се съдържат предимно в рибата. Човешкото тяло не може да ги произвежда само, затова трябва да си ги набавяме чрез храната. Днес са известни 11 Омега-3 мастни киселини, две от които имат специален ефект върху нашия организъм. Това са дълговерижните Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Те помагат за поддържане на нормалната клетъчна и сърдечна функция и имат важно значение за работата на мозъка и за доброто зрение.

Приемът им също подсилва естествените защитни сили на организма и допринася за регулиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм. В допълнение, DHA е компонент нервните клетки и ретината на окото, което я прави изключително важна за мозъчната функция и за доброто зрение. Когато купувате хранителни добавки, уверете се, че получавате достатъчно висока доза EPA и DHA и че те са в определено съотношение, в зависимост от приложението на продукта, защото това говори за качеството му. Пазарът е залят от добавки, които въпреки че рекламират обратното, предлагат много по-малки количества от тези мастни киселини и не обръщат внимание на съотношението им. При тях често са добавени други, по-малко ефективни видове, които обаче не носят същите здравословни ползи за организма, каквито носят EPA и DHA.

За Памет – Brain Оmega-3 на ZeinPharma® е премиум серията Омега-3 мастни киселини на ZeinPharma, която е разработена специално в полза на здравето на мозъка. Тя съдържа 30 меки желатинови капсули с висококачествено, пречистено и напълно безопасно рибено масло от диви студеноводни риби от устойчив морски риболов. Продуктът се отличава с оптимална бионаличност и поносимост от организма, благодарение на концентрираното рибено масло под триглицеридна форма – натуралната форма на рибеното масло, която е ефективна и се преработва много добре от тялото – тук тя е с изключително ниско съдържание на пероксид и холестерол. Съдържа висока доза от определящите качеството мастни киселини DHA и ЕРА в оптимално съотношение – 500 mg DHA и 100 mg ЕРА. DHA е мастната киселина, която има положително действие върху мозъчната функция и се намира в големи количества в мозъчните клетки.

Високата чистота на използваната суровина се дължи на технологията молекулярна дестилация. При нея тежките метали и други замърсители са почти напълно отстранени. Рибеното масло в състава е проверено за безопасност от независима лаборатория в Германия и доказано не съдържа тежки метали, живак, пестициди и други замърсители! Произходът и съставът му се изследват внимателно, с помощта на специални лабораторни анализи. Сложният, патентован процес на пречистване и устойчивата и екологичната му обработка гарантират най-високата чистота и безопасност на продукта. За производството му е използван единствено рибен желатин, без никакви животински компоненти от пилета, говеда или прасета. И още нещо любопитно – висококачественият концентрат на рибено масло в добавката има ярък цвят и не причиняване неприятна оригване – доказателство за изключително ниската степен на окисляване.

Приемът на За Памет – Brain Оmega-3 на ZeinPharma благоприятства когнитивната функция при възрастните. Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията. Спомага за поддържане на доброто зрение. Оказва положително действие върху нервната система. Поддържа доброто капилярно и артериално здраве. Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене.

Предимства на За Памет – Brain Оmega-3 на ZeinPharmа:

 • Съдържа висококачествено рибено масло от диви студеноводни риби от устойчив морски риболов.
 • Отличен източник на ценните полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA и DHA.
 • Предлага оптимална бионаличност и поносимост от организма.
 • Доставя необходимите количества EPA и DHA дневно за поддържане на нормална мозъчна функция.
 • Предлага се под натуралната за рибеното масло триглицеридна форма, която е ефективна и се преработва добре от тялото.
 • Високата чистота на използваната суровина, благодарение на технологията молекулярна дестилация.
 • Благоприятства когнитивната функция при възрастните.
 • Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията.
 • Спомага за поддържане на доброто зрение.
 • Оказва положително действие върху нервната система.
 • Поддържа доброто капилярно и артериално здраве.
 • Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене.
 • 100% рибен желатин, без никакви животински компоненти от пилета, говеда или прасета.
 • Лабораторно тестван продукт, без соя, антибиотици, тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема по време на едно от основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: соя, антибиотици, хормони, тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Рибено Масло

1000 mg

Омега-3 Мастни киселини

670 mg

– от които:
Докозахексаенова киселина (DHA)

500 mg

Ейкозапентаенова киселина (ЕРА)

100 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.
Произведено в Германия от:
ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

6 отзива за За Памет – BRAIN OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

 1. Зорница Методиева

  Здравейте.може ли да се пие едновременно с витамините за нисък хемоглобин и анемия.

  • VITAMAG

   Здравейте Зорница Методиева,
   Потвърждаваме, че може да приемате двата продукта, като съобразите приемът им да става по различно време на деня.

 2. Десислава Стоянова

  Здравейте! Кой от трите вида, които предлагате Omega 3 на фирмата ZeinPharma е подходящо за подрастващ тийнейджър 12г.? Колко пъти в годината и с каква почивка?

 3. nastasia

  Здравейте,
  как и кога се приема?
  Не открих информация в описанието.
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте nastasia,
   Указанието за прием на Brain Omega е по 1 капсула дневно. Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията.

 4. Маргарита Панчева

  Здравейте, приемам OMEGA 3 за памет искам да попитам с диагноза МС съм ,какво мога да добавя още от вашите добавки към тази Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Маргарита Панчева,
   към Омегата за памет може да добавите още Алфа Липоева киселина и Витамин Д, и двете на ZeinPharma.

 5. Стефан Спасов

  Взимам го вече 3-ти месец, чувствам се отлично с него и смятам да продължа редовния прием целогодишно.

 6. Никола Стойновски

  Останах доволен от всички продукти на марката с Омега, коитo съм опитвал.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Brain Omega-3 от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Омега-3 мастните киселини са есенциални (незаменими) полиненаситени мастни киселини, които се съдържат предимно в рибата. Човешкото тяло не може да ги произвежда само, затова трябва да си ги набавяме чрез храната. Днес са известни 11 Омега-3 мастни киселини, две от които имат специален ефект върху нашия организъм. Това са дълговерижните Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Те помагат за поддържане на нормалната клетъчна и сърдечна функция и имат важно значение за работата на мозъка и за доброто зрение.

Приемът им също подсилва естествените защитни сили на организма и допринася за регулиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм. В допълнение, DHA е компонент нервните клетки и ретината на окото, което я прави изключително важна за мозъчната функция и за доброто зрение. Когато купувате хранителни добавки, уверете се, че получавате достатъчно висока доза EPA и DHA и че те са в определено съотношение, в зависимост от приложението на продукта, защото това говори за качеството му. Пазарът е залят от добавки, които въпреки че рекламират обратното, предлагат много по-малки количества от тези мастни киселини и не обръщат внимание на съотношението им. При тях често са добавени други, по-малко ефективни видове, които обаче не носят същите здравословни ползи за организма, каквито носят EPA и DHA.

За Памет – Brain Оmega-3 на ZeinPharma® е премиум серията Омега-3 мастни киселини на ZeinPharma, която е разработена специално в полза на здравето на мозъка. Тя съдържа 30 меки желатинови капсули с висококачествено, пречистено и напълно безопасно рибено масло от диви студеноводни риби от устойчив морски риболов. Продуктът се отличава с оптимална бионаличност и поносимост от организма, благодарение на концентрираното рибено масло под триглицеридна форма – натуралната форма на рибеното масло, която е ефективна и се преработва много добре от тялото – тук тя е с изключително ниско съдържание на пероксид и холестерол. Съдържа висока доза от определящите качеството мастни киселини DHA и ЕРА в оптимално съотношение – 500 mg DHA и 100 mg ЕРА. DHA е мастната киселина, която има положително действие върху мозъчната функция и се намира в големи количества в мозъчните клетки.

Високата чистота на използваната суровина се дължи на технологията молекулярна дестилация. При нея тежките метали и други замърсители са почти напълно отстранени. Рибеното масло в състава е проверено за безопасност от независима лаборатория в Германия и доказано не съдържа тежки метали, живак, пестициди и други замърсители! Произходът и съставът му се изследват внимателно, с помощта на специални лабораторни анализи. Сложният, патентован процес на пречистване и устойчивата и екологичната му обработка гарантират най-високата чистота и безопасност на продукта. За производството му е използван единствено рибен желатин, без никакви животински компоненти от пилета, говеда или прасета. И още нещо любопитно – висококачественият концентрат на рибено масло в добавката има ярък цвят и не причиняване неприятна оригване – доказателство за изключително ниската степен на окисляване.

Приемът на За Памет – Brain Оmega-3 на ZeinPharma благоприятства когнитивната функция при възрастните. Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията. Спомага за поддържане на доброто зрение. Оказва положително действие върху нервната система. Поддържа доброто капилярно и артериално здраве. Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене.

Предимства на За Памет – Brain Оmega-3 на ZeinPharmа:

 • Съдържа висококачествено рибено масло от диви студеноводни риби от устойчив морски риболов.
 • Отличен източник на ценните полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA и DHA.
 • Предлага оптимална бионаличност и поносимост от организма.
 • Доставя необходимите количества EPA и DHA дневно за поддържане на нормална мозъчна функция.
 • Предлага се под натуралната за рибеното масло триглицеридна форма, която е ефективна и се преработва добре от тялото.
 • Високата чистота на използваната суровина, благодарение на технологията молекулярна дестилация.
 • Благоприятства когнитивната функция при възрастните.
 • Отразява се благоприятно на паметта и концентрацията.
 • Спомага за поддържане на доброто зрение.
 • Оказва положително действие върху нервната система.
 • Поддържа доброто капилярно и артериално здраве.
 • Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене.
 • 100% рибен желатин, без никакви животински компоненти от пилета, говеда или прасета.
 • Лабораторно тестван продукт, без соя, антибиотици, тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема по време на едно от основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: соя, антибиотици, хормони, тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Рибено Масло

1000 mg

Омега-3 Мастни киселини

670 mg

– от които:
Докозахексаенова киселина (DHA)

500 mg

Ейкозапентаенова киселина (ЕРА)

100 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.
Произведено в Германия от:
ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (6)

6 отзива за За Памет – BRAIN OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

 1. Зорница Методиева

  Здравейте.може ли да се пие едновременно с витамините за нисък хемоглобин и анемия.

  • VITAMAG

   Здравейте Зорница Методиева,
   Потвърждаваме, че може да приемате двата продукта, като съобразите приемът им да става по различно време на деня.

 2. Десислава Стоянова

  Здравейте! Кой от трите вида, които предлагате Omega 3 на фирмата ZeinPharma е подходящо за подрастващ тийнейджър 12г.? Колко пъти в годината и с каква почивка?

 3. nastasia

  Здравейте,
  как и кога се приема?
  Не открих информация в описанието.
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте nastasia,
   Указанието за прием на Brain Omega е по 1 капсула дневно. Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията.

 4. Маргарита Панчева

  Здравейте, приемам OMEGA 3 за памет искам да попитам с диагноза МС съм ,какво мога да добавя още от вашите добавки към тази Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Маргарита Панчева,
   към Омегата за памет може да добавите още Алфа Липоева киселина и Витамин Д, и двете на ZeinPharma.

 5. Стефан Спасов

  Взимам го вече 3-ти месец, чувствам се отлично с него и смятам да продължа редовния прием целогодишно.

 6. Никола Стойновски

  Останах доволен от всички продукти на марката с Омега, коитo съм опитвал.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.