При висок Холестерол – CARDIO OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

(7 клиентски отзива)

22.90лв.

ZeinPharma OMEGA-3 Gold CARDIO с Рибено масло и Омега за Сърдечно-съдовата система, Кръвно налягане и артериите от Pharma
При висок Холестерол – CARDIO OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

22.90лв.

Срок на годност: 31.05.2026 г.

Код: 10086 | Съдържание: 30 желатинови капсули

Премиум серията Омега-3 мастни киселини на ZeinPharma, разработена специално за здравето на сърцето. Съдържа висококачествено, пречистено и безопасно рибено масло от малки диви риби от Тихия океан, без тежки метали, живак, антибиотици и др. замърсители. Формула с висока доза ЕРА и DHA в оптимално съотношение – 400 mg ЕРА и 300 mg DHA. Висока бионаличност и поносимост от организма, благодарение на концентрираното рибено масло под формата на триглицериди. При Висок Холестерол Cardio Оmega-3 на ZeinPharma® допринася за поддържане на нормалната сърдечна функция. Спомага за регулиране на високото кръвно налягане, както и нивата на холестерол и триглецириди. 

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Омега-3 мастните киселини са есенциални (незаменими) полиненаситени мастни киселини, които се съдържат предимно в рибата. Човешкото тяло не може да ги произвежда само, затова трябва да си ги набавяме чрез храната. Днес са известни 11 Омега-3 мастни киселини, две от които имат специален ефект върху нашия организъм. Това са дълговерижните Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Те помагат за поддържане на нормалната клетъчна и сърдечна функция и имат важно значение за работата на мозъка и за доброто зрение. Приемът им също подсилва естествените защитни сили на организма и допринася за регулиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм. В допълнение, DHA е компонент нервните клетки и ретината на окото, което я прави изключително важна за мозъчната функция и за доброто зрение. Когато купувате хранителни добавки, уверете се, че получавате достатъчно висока доза EPA и DHA и че те са в определено съотношение, в зависимост от приложението на продукта, защото това говори за качеството му. Пазарът е залят от добавки, които въпреки че рекламират обратното, предлагат много по-малки количества от тези мастни киселини и не обръщат внимание на съотношението им. При тях често са добавени други, по-малко ефективни видове, които обаче не носят същите здравословни ползи за организма, каквито носят EPA и DHA.

Натуралната добавка При Висок Холестерол – Cardio Оmega-3 на ZeinPharma® е премиум серията Омега-3 мастни киселини на ZeinPharma, която е разработена специално в полза на здравето на сърцето. Тя съдържа 30 меки капсули с висококачествено, пречистено и напълно безопасно рибено масло от малки диви риби от чистите води на Южния Пасифик. Продуктът се отличава с уникален състав. Съдържа специално разработена комбинация от определящите качеството мастни киселини – ЕРА и DHA в оптимално съотношение – 400 mg ЕРА и 300 mg DHA, което е особено ефективно за поддържане на нормална сърдечна функция. ЕРА е мастната киселина, която има особен противовъзпалителен ефект, докато DHA има положително действие за поддържане на нормалната сърдечна функция. EPA и DHA заедно допринасят за поддържането на нормални нива на триглицериди в кръвта (при 2 g EPA и DHA комбинирани дневно) и за поддържане на нормално кръвно налягане (при 3 g EPA и DHA комбинирани дневно). Рибеното маслото, използвано в състава не съдържа тежки метали, живак, пестициди и други замърсители. Висока чистота на използваната суровина се дължи на молекулярна дестилация, при която тежките метали и други замърсители са почти напълно отстранени. Произходът и съставът му се изследват внимателно, с помощта на специални лабораторни анализи. Сложният, патентован процес на пречистване и устойчивата и екологичната му обработка гарантират най-високата чистота и безопасност на продукта. Висококачественият концентрат на рибено масло в добавката има ярък цвят и след прием не причинява неприятни странични ефекти (оригване) – доказателство за изключително ниската степен на окисляване. Приемът на добавката допринася за поддържане на нормално кръвно налягане. Намалява риска от поява и развитие на сърдечно-съдови заболявания. Спомага за регулиране на високите нива на холестерол и триглицериди в кръвта.

Предимства на При Висок Холестерол – Cardio Оmega-3 на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав: Съдържа първокласно морско рибено масло, добито от устойчив риболов в сертифицирани райони на произход.
 • Комбинацията от 400 mg EPA и 300 mg DHA е особено ефективна за поддържане на нормална сърдечна функция.
 • Обогатена с Витамин Е за допълнителна антиоксидантна защита на маслото в капсулите.
 • Висока чистота на използваната суровина, дължаща се на молекулярна дестилация.
 • Висока бионаличност и поносимост благодарение на концентрираното рибено масло под формата на триглицериди.
 • Изключително ниско съдържание на пероксид и холестерол.
 • Намалява риска от поява и развитие на сърдечно-съдови заболявания.
 • Допринася за поддържане на нормално кръвно налягане.
 • Спомага за поддържане на нормални нива на холестерол и триглицериди в кръвта.
 • Не причинява неприятни странични ефекти (оригване) – доказателство за изключително ниската степен на окисляване.
 • Капсули, произведени от 100% рибен желатин, без животински съставки.
 • Не съдържа соя, тежки метали или други замърсители, антибиотици, хормони на растежа, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Лабораторно тестван продукт, специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

При профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (висок холестерол и триглицериди) – от 3 до 5 капсули дневно.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на основното хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: соя, тежки метали или други замърсители, антибиотици, хормони на растежа, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

3 капс.

5 капс.

Рибено Масло

1000 mg

3000 mg

 5000 mg

Омега-3 Мастни киселини

800 mg

2400 mg

4000 mg

– от които:
Ейкозапентаенова киселина (ЕРА)

400 mg

1200 mg

2000 mg

Докозахексаенова киселина (DHA)

300 mg

900 mg

1500 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

7 отзива за При висок Холестерол – CARDIO OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

 1. Б. Върбанова

  Здравейте, може ли да се приема с Алфа липоева киселина и ако да, какъв интервал да има между тях?
  Ако се приемат по 3 на ден, наведнъж ли да се вземат или в различни часове от деня?

  • VITAMAG

   Здравейте Б. Върбанова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Алфа-липоева киселина в комбинация с Cardio Omega, като може да спазвате интервал от 1 час между приема на двете добавки. Капсулите Cardio Omega може да приемате наведнъж, а капсулите Алфа-липоева киселина разделяте през деня.

 2. Зорница

  Здравейте! Холестеролът ми е 5.33 mmol/l (HDL – 0.78 mmol/l; LDL – 3.5 mmol/l), триглицериди – 2.27 mmol/l. Може ли да ме ориентирате по колко капсули на ден да приемам? Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Зорница,
   Може спокойно да приемате от 3 до 5 капсули дневно с повече вода.

 3. Борислава

  Здравейте!Мъжът ми има висок холестерол, триглицеридите също са много над нормата, какво трябва да му закупя?

  • VITAMAG

   Здравейте Борислава,
   Добавката При висок Холестерол – Cardio Оmega-3 на ZeinPharma е подходящ избор за борба с високия холестерол и триглицеридите. Също така добавката е разработена специално в полза на здравето на сърцето.

 4. Станислав

  Здравейте, колко време трябва да се приема дабавката.Необходимо ли е да се прави пауза и на колко приети опаковки.Може ли да се комбинира продукта с друг продукт, който предлагате- Бял трън/Силимарин с Артишок на Zein Pharma?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Станислав,
   Кардио Омегата може да се приема целогодишно като практиката е да се прави пауза 1 седмица на всяка завършена опаковка. Също така потвърждаваме, че спокойно може да се комбинира с Бял трън с Артишок, отново на ZeinPharma.

 5. Чайка Николова

  Може ли да се пие Кардио Омега-3 с Васкорин?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Чайка Николова,
   потвърждаваме, че Кардио Омегата може да се приема заедно с Васкорин за кръвоносните съдове. Комбинацията на двете хранителни добавки ще окаже още по-добър ефект за нормализиране нивата на холестерол в кръвта.

 6. Бисерка Костова

  Здравейте, заради аритмия приемам Беталок 50, по 1 таблетка дневно. Може ли да използвам Вашия продукт CARDIO OMEGA-3 !

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бисерка Костова,
   потвърждаваме, че може спокойно да съчетавате Беталок с Кардио Омега-3 на ZeinPharma.

 7. Божан

  Направих преглед при лекар, който ми препоръча ползването на продукта „Кардио Омега“. Има ли го в някоя аптека в гр. Варна?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Божан,
   ако желаете да закупите Кардио Омега от удобна за Вас аптека в гр. Варна, е необходимо да направите предварителна заявка към Аптеката. Нужно е да цитирате точното наименование и марка на продукта, след което аптеките обикновено се свързват с нас, за да го поръчат (ние сме вносителите на територията на България). Може да направите бърза и лесна поръчка на желания продукт директно и от нас на 0876 51 8888, или през онлайн магазина.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Омега-3 мастните киселини са есенциални (незаменими) полиненаситени мастни киселини, които се съдържат предимно в рибата. Човешкото тяло не може да ги произвежда само, затова трябва да си ги набавяме чрез храната. Днес са известни 11 Омега-3 мастни киселини, две от които имат специален ефект върху нашия организъм. Това са дълговерижните Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Те помагат за поддържане на нормалната клетъчна и сърдечна функция и имат важно значение за работата на мозъка и за доброто зрение. Приемът им също подсилва естествените защитни сили на организма и допринася за регулиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм. В допълнение, DHA е компонент нервните клетки и ретината на окото, което я прави изключително важна за мозъчната функция и за доброто зрение. Когато купувате хранителни добавки, уверете се, че получавате достатъчно висока доза EPA и DHA и че те са в определено съотношение, в зависимост от приложението на продукта, защото това говори за качеството му. Пазарът е залят от добавки, които въпреки че рекламират обратното, предлагат много по-малки количества от тези мастни киселини и не обръщат внимание на съотношението им. При тях често са добавени други, по-малко ефективни видове, които обаче не носят същите здравословни ползи за организма, каквито носят EPA и DHA.

Натуралната добавка При Висок Холестерол – Cardio Оmega-3 на ZeinPharma® е премиум серията Омега-3 мастни киселини на ZeinPharma, която е разработена специално в полза на здравето на сърцето. Тя съдържа 30 меки капсули с висококачествено, пречистено и напълно безопасно рибено масло от малки диви риби от чистите води на Южния Пасифик. Продуктът се отличава с уникален състав. Съдържа специално разработена комбинация от определящите качеството мастни киселини – ЕРА и DHA в оптимално съотношение – 400 mg ЕРА и 300 mg DHA, което е особено ефективно за поддържане на нормална сърдечна функция. ЕРА е мастната киселина, която има особен противовъзпалителен ефект, докато DHA има положително действие за поддържане на нормалната сърдечна функция. EPA и DHA заедно допринасят за поддържането на нормални нива на триглицериди в кръвта (при 2 g EPA и DHA комбинирани дневно) и за поддържане на нормално кръвно налягане (при 3 g EPA и DHA комбинирани дневно). Рибеното маслото, използвано в състава не съдържа тежки метали, живак, пестициди и други замърсители. Висока чистота на използваната суровина се дължи на молекулярна дестилация, при която тежките метали и други замърсители са почти напълно отстранени. Произходът и съставът му се изследват внимателно, с помощта на специални лабораторни анализи. Сложният, патентован процес на пречистване и устойчивата и екологичната му обработка гарантират най-високата чистота и безопасност на продукта. Висококачественият концентрат на рибено масло в добавката има ярък цвят и след прием не причинява неприятни странични ефекти (оригване) – доказателство за изключително ниската степен на окисляване. Приемът на добавката допринася за поддържане на нормално кръвно налягане. Намалява риска от поява и развитие на сърдечно-съдови заболявания. Спомага за регулиране на високите нива на холестерол и триглицериди в кръвта.

Предимства на При Висок Холестерол – Cardio Оmega-3 на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав: Съдържа първокласно морско рибено масло, добито от устойчив риболов в сертифицирани райони на произход.
 • Комбинацията от 400 mg EPA и 300 mg DHA е особено ефективна за поддържане на нормална сърдечна функция.
 • Обогатена с Витамин Е за допълнителна антиоксидантна защита на маслото в капсулите.
 • Висока чистота на използваната суровина, дължаща се на молекулярна дестилация.
 • Висока бионаличност и поносимост благодарение на концентрираното рибено масло под формата на триглицериди.
 • Изключително ниско съдържание на пероксид и холестерол.
 • Намалява риска от поява и развитие на сърдечно-съдови заболявания.
 • Допринася за поддържане на нормално кръвно налягане.
 • Спомага за поддържане на нормални нива на холестерол и триглицериди в кръвта.
 • Не причинява неприятни странични ефекти (оригване) – доказателство за изключително ниската степен на окисляване.
 • Капсули, произведени от 100% рибен желатин, без животински съставки.
 • Не съдържа соя, тежки метали или други замърсители, антибиотици, хормони на растежа, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Лабораторно тестван продукт, специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

При профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (висок холестерол и триглицериди) – от 3 до 5 капсули дневно.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на основното хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: соя, тежки метали или други замърсители, антибиотици, хормони на растежа, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

3 капс.

5 капс.

Рибено Масло

1000 mg

3000 mg

 5000 mg

Омега-3 Мастни киселини

800 mg

2400 mg

4000 mg

– от които:
Ейкозапентаенова киселина (ЕРА)

400 mg

1200 mg

2000 mg

Докозахексаенова киселина (DHA)

300 mg

900 mg

1500 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ

7 отзива за При висок Холестерол – CARDIO OMEGA-3 – ZeinPharma (30 капс)

 1. Б. Върбанова

  Здравейте, може ли да се приема с Алфа липоева киселина и ако да, какъв интервал да има между тях?
  Ако се приемат по 3 на ден, наведнъж ли да се вземат или в различни часове от деня?

  • VITAMAG

   Здравейте Б. Върбанова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Алфа-липоева киселина в комбинация с Cardio Omega, като може да спазвате интервал от 1 час между приема на двете добавки. Капсулите Cardio Omega може да приемате наведнъж, а капсулите Алфа-липоева киселина разделяте през деня.

 2. Зорница

  Здравейте! Холестеролът ми е 5.33 mmol/l (HDL – 0.78 mmol/l; LDL – 3.5 mmol/l), триглицериди – 2.27 mmol/l. Може ли да ме ориентирате по колко капсули на ден да приемам? Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Зорница,
   Може спокойно да приемате от 3 до 5 капсули дневно с повече вода.

 3. Борислава

  Здравейте!Мъжът ми има висок холестерол, триглицеридите също са много над нормата, какво трябва да му закупя?

  • VITAMAG

   Здравейте Борислава,
   Добавката При висок Холестерол – Cardio Оmega-3 на ZeinPharma е подходящ избор за борба с високия холестерол и триглицеридите. Също така добавката е разработена специално в полза на здравето на сърцето.

 4. Станислав

  Здравейте, колко време трябва да се приема дабавката.Необходимо ли е да се прави пауза и на колко приети опаковки.Може ли да се комбинира продукта с друг продукт, който предлагате- Бял трън/Силимарин с Артишок на Zein Pharma?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Станислав,
   Кардио Омегата може да се приема целогодишно като практиката е да се прави пауза 1 седмица на всяка завършена опаковка. Също така потвърждаваме, че спокойно може да се комбинира с Бял трън с Артишок, отново на ZeinPharma.

 5. Чайка Николова

  Може ли да се пие Кардио Омега-3 с Васкорин?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Чайка Николова,
   потвърждаваме, че Кардио Омегата може да се приема заедно с Васкорин за кръвоносните съдове. Комбинацията на двете хранителни добавки ще окаже още по-добър ефект за нормализиране нивата на холестерол в кръвта.

 6. Бисерка Костова

  Здравейте, заради аритмия приемам Беталок 50, по 1 таблетка дневно. Може ли да използвам Вашия продукт CARDIO OMEGA-3 !

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бисерка Костова,
   потвърждаваме, че може спокойно да съчетавате Беталок с Кардио Омега-3 на ZeinPharma.

 7. Божан

  Направих преглед при лекар, който ми препоръча ползването на продукта „Кардио Омега“. Има ли го в някоя аптека в гр. Варна?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Божан,
   ако желаете да закупите Кардио Омега от удобна за Вас аптека в гр. Варна, е необходимо да направите предварителна заявка към Аптеката. Нужно е да цитирате точното наименование и марка на продукта, след което аптеките обикновено се свързват с нас, за да го поръчат (ние сме вносителите на територията на България). Може да направите бърза и лесна поръчка на желания продукт директно и от нас на 0876 51 8888, или през онлайн магазина.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.