ОМЕГА-3 Рибено Масло / OMEGA-3 – ZeinPharma (140 капс)

(61 клиентски отзива)

29.90лв.

ZeinPharma ОМЕГА-3 Рибено масло – 1000mg за Нервна система, Кръвно налягане и артерии от Pharma
ОМЕГА-3 Рибено Масло / OMEGA-3 – ZeinPharma (140 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 30.09.2026 г.

Код: 20375 | Съдържание: 140 капсули

Натурална добавка, под формата на меки капсули. Съдържа качествено и проверено за безопасност Масло от риба от устойчив морски риболов с високо съдържание на ценните полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA и DHA. Заради качествения си състав и строг контрол на производство, продуктът е една от най-продаваните Омега-3 добавки в Германия. Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma® допринася за поддържане на нормална сърдечна функция, като подпомага контрола над високото кръвно налягане и лошия холестерол. Спомага също за нормалната мозъчна функция и се отразява благоприятно на когнитивната дейност при възрастните. Съдейства за поддържане на доброто зрение.

Омега-3 Рибено масло от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Омега-3 Рибено масло представлява есенциални (незаменими) полиненаситени мастни киселини, които се съдържат предимно в рибата. Човешкото тяло не може да ги произвежда само, затова трябва да си ги набавяме чрез храната. Днес са известни 11 Омега-3 мастни киселини, две от които имат специален ефект върху нашия организъм. Това са дълговерижните Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Те помагат за поддържане на нормалната клетъчна и сърдечна функция и имат важно значение за работата на мозъка и за доброто зрение. Приемът им също подсилва естествените защитни сили на организма и допринася за регулиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм. В допълнение, DHA е компонент нервните клетки и ретината на окото, което я прави изключително важна за мозъчната функция и за доброто зрение.

Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, под формата на меки капсули, с премиум качество. Съдържа качествено Рибено масло от устойчив морски риболов. То се отличава оптимална бионаличност и поносимост от организма и с високо съдържание на ценните полиненаситени Омега-3 мастни киселини Ейкозапентаенова киселина (EPA) – 18% и Докозахексаенова киселина (DHA) – 12%. Рибеното масло в състава е проверено за безопасност от независима лаборатория в Германия и доказано не съдържа тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО съставки. Това прави добавката подходяща за прием и от по-големи деца. Заради качествения си състав и строг контрол на производство, продуктът е един от една от най-продаваните Омега-3 добавки в Германия.

Приемът на Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma доставя необходимите количества EPA и DHA дневно за поддържане на нормална сърдечна функция. Поддържа здравето на сърцето и артериите. Допринася за поддържане в норма на нивата на триглицериди в кръвта, както и за контрола на високото кръвно налягане. Поддържа нормалната мозъчна функция. Благоприятства когнитивната функция (особено паметта и концентрацията) при възрастните. Съдейства за доброто когнитивно и умствено развитие и при децата. Спомага за поддържане на доброто зрение. Оказва положително действие върху нервната система. Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене. 

Предимства на Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествено Рибено масло от устойчив морски риболов.
 • Отличен източник на ценните полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA и DHA.
 • Предлага оптимална бионаличност и поносимост от организма.
 • Доставя необходимите количества EPA и DHA дневно за поддържане на нормална сърдечна функция.
 • Поддържа здравето на сърцето и артериите.
 • Поддържа нормалната мозъчна функция.
 • Благоприятства когнитивната функция при възрастните.
 • Съдейства за доброто когнитивно и умствено развитие и при децата.
 • Спомага за поддържане на доброто зрение.
 • Оказва положително действие върху нервната система.
 • Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене.
 • Лабораторно тестван продукт, без лактоза, тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен ежедневен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (рядък прием на риба или по предписание от диетолог) – 2 пъти дневно х 2 капсули.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема по време на основните хранения. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 70 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, тежки метали, ередни микроорганизми, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

4 капс.

Омега-3 Рибено Масло
– от което:

2000 mg

4 000 mg

Ейкозапентаенова киселина (ЕРА)

360 mg

720 mg

Докозахексаенова киселина (DHA)

240 mg

480 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

61 отзива за ОМЕГА-3 Рибено Масло / OMEGA-3 – ZeinPharma (140 капс)

 1. karmit123456

  Здравейте,
  Може ли да се приема едновременно, с витамини Source of Life и Хиалурон киселина на Zein Pharma? Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте karmit123456,
   Потвърждваме, че може да приемате Мултивитамините на Source of Life заедно в комбинация с Хиалуронова киселина на ZeinPharma. Може да разделите приема им на два пъти през деня.

 2. Дора Стоянова

  Здравейте, за деца на 8-годишна възраст, препоръчителен ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Дора Стоянова,
   Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma може да се приема от дете на 8 години в доза от 1 капсула дневно. Препоръчително е да се приема, ако детето не хапва често риба или храни богати на Омега-3, но не е задължително.

 3. Ангел

  Здравейте, може ли да се приема Омега-3 едновремено с Аванор (аторвасттин)

  • VITAMAG

   Здравейте Ангел,
   Няма противопоказания Омега-3 Рибено Масло да се приема с Аванор, но препоръчваме приемът на двата продукта да става по различно време на деня.

 4. Любка Балканова

  Вече месец ползваме Омега-3 и Цинк, чувстваме се много добрe, доволни сме и пак ще поръчаме. Благодарим!

 5. Руси Чаушев

  Здравейте, може ли Омега 3 да се приена заедно с PROST ACTIN – Herbal Actives и Селен….

  • VITAMAG

   Здравейте Руси Чаушев,
   Потвърждаваме, че може да приемате Омега-3, Селен на ZeinPharma заедно с Prost Actin на Herbal Actives.

 6. Д.Здравкова

  Здравейте,тъй като се боря с възпаление удачно ли е да комбинирам омега 3 с куркума и силимарин с холин на витамаг.И възможно ли е четирите капсули да се пият наведнъж ,а не два пъти на ден по две

  • VITAMAG

   Здравейте Д.Здравкова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Омега-3, Куркума и Силимарин с Холин в комбинация. Ако въпросът се отнася за приема на Омега-3, хубаво е капсулите да се приемат както сме посочили – 2 пъти дневно х 2 капсули.

 7. Василка Георгиева

  Не намирам информация маслото от какви риби е направено.

  • VITAMAG

   Здравейте Василка Георгиева,
   Рибеното Масло на ZeinPharma е извлечено от малки диви риби, като в състава то е проверено за безопасност от независима лаборатория в Германия и доказано не съдържа тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО съставки.

 8. Йонка

  Качествени продукти,бърза доставка,и редовно си поръчвам и доверявам на Вита Маг.❤️

 9. Атанаска

  Редовно си поръчам от VitaMag,много добре се чувствам и съм благодарна,че сте бързи и акуратни!Бъдете благословени и успех в работата Ви!

 10. Митко Димитров

  Здравейте ,ползвам вашето рибено масло и имам въпрос.Омега-3 мастните киселини в това рибено масло са в по качествената си триглицеридна форма. Какъв вид триглицериди ,обаче,са това ,естествени или синтетични ? Защото е известно ,че при пречистването на рибеното масло , в зависимост от технологията , триглицеридите се превръщат в етил естери ( и остават такива при по ниско качествените масла ) или се превръщат обратно в триглицериди (за по добро усвояване ) ,но вече от синтетичен вид. Ако въпросът ми не е от вашата компетентност ,моля да се обърнете към производителя за разяснение. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Димитров,
   Можем да Ви уверим, че Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma е натурален продукт с натурален произход, но за съжаление нямаме информация на толкова детайлно ниво. Пуснахме запитване към производителя относно Вашия въпрос и ако получим точна информация ще Ви уведомим допълнително.

 11. Десислава Дончева

  Здравейте, какъв е интервала за почивка след прием на 1 опаковка.

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Дончева,
   В общия случай Омега-3 Рибено Масло може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 12. Цецо

  Здравейте, на доста места пише, че не е лошо да се съхранява във фризер, защото така изчезвал дъхът, който понякога се получава след приемане.Така ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Цецо,
   Не е задължително да съхранявате Омега-3 Рибено Масло във фризера. Да, след отваряне понякога мирисът става по-остър, което е напълно нормално, но в този случай е напълно достатъчно да съхранявате продукта на сухо, хладно място далеч от преки източници на топлина и светлина или да го съхранявате в хладилник.

 13. karmit123456

  Здравейте, може ли да се приема 3 капсули, два пъти дневно. Тоест сутрин две, и вечер една

  • VITAMAG

   Здравейте karmit123456,
   Потвърждаваме, че може да разделите приема на капсулите Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma на два пъти през деня. Може да приемате две капсули както отделно, така и наведнъж. Профилактичният прием на продукта е по 2 капсули дневно, а при рядък прием на риба или по предписание от диетолог 2 пъти по 2 капсули (общо 4 капсули) дневно.

 14. K

  Здравейте, помагали ефикасно при високо кръвно?

  • VITAMAG

   Здравейте K,
   Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma доказано помага за регулиране на кръвното налягане. Действа положително на сърдечно-съдовата система и съдейства за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите.

 15. Моника Димитрова

  Здравейте, бих искала да попитам дали може да се приемат плюс Бабини зъби, ако да- през интервал от време или може наведнъж? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Моника Димитрова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини зъби и Омега-3 Рибено масло, като между приема на двете добавки е хубаво да има отстъп от поне два часа.

 16. Нина

  Здравейте, може ли да се приема от дете на 10 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Нина,
   Потвърждаваме, че Омега-3 Рибено Масло може да се приема от дете на 10 години в доза от 1 капсула дневно.

 17. Владиславова

  Каква е технологията на пречистване и концентрация? Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Владиславова,
   Ние сме вносител на продуктите и не разполагаме с информация на толкова детайлно ниво от производителя, но можем да Ви уверим, че за продуктите се спазват възможно най-високите стандарти за обработка и пречистване на суровините.

 18. Дани

  Здравейте,имам един такъв въпрос.Колко дълго след отваряне на опаковката и съхранение в хладилник,могат да се консумират.Поже ги пие мъжете ми,но му се налага да отсъства по работа за по дълъг период и не иска да ги взема със себе си.

  • VITAMAG

   Здравейте Дани,
   Тъй като съхранявате Омега-3 Рибено Масло в хладилник, може да го приемате докато не изтече срокът на годност отбелязан на дъното на опаковката.

 19. Диди

  ОМЕГА 3 Рибено масло е супер! За месец и половина показателите ми на холестерола са надолу и то с доста!

 20. Лидия

  Здравейте,кога се приема Omega -3,преди,по време или след храна ?

  • VITAMAG

   Здравейте Лидия,
   Няма значение от времето за прием през деня, важно да не е сутрин на гладно. Може да приемате капсулите наведнъж, може да ги приемате и на 2 пъти по една капсула – както е удобно за Вас.

 21. Жанета Ванчева

  Здравейте,искам да.попитам за завишен лош холестерол как да приемам омега3

  • VITAMAG

   Здравейте Жанета Ванчева,
   При конкретни нужди, както е във вашия случай, може да приемате 2 пъти х 2 капсули дневно.

 22. Мери

  Здравейте, никъде ни виждам енергийна стойност на продукта, какво е общото количество мазнини? Също така пречистен ли е от тежки метали?

  • VITAMAG

   Здравейте Мери,
   Общото количество калории в профилактичната доза (2 капсули) е 18.4kcal, а в дозата от 4 капсули-36.8kcal. Продуктът Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma е пречистен от тежки метали. Добавката съдържа 140 желатинови капсули с висококачествено и напълно безопасно рибено масло с високо съдържание на EPA (18%) и DHA (12%).

 23. Радостина

  Здравейте, искам да поръчам от Омега 3, но искам да попитам има ли рибен после вкус след приема? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Радостина,
   Желатиновите капсули на Омега-3 Рибено Масло се приемат директно с вода без да се дъвчат, така че нямат остатъчен вкус след прием.

 24. Лидия Динчева

  Здравейте, може ли да приемам едновременно ОМЕГА-3 рибено масло и продукта АШВАГАНДА на ZeinPharma

  • VITAMAG

   Здравейте Лидия Динчева,
   Потвърждаваме, че Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma може да се приема с Ашваганда на същата марка. Препоръчваме приема да става в отделна част на деня.

 25. Симона Вълова

  Не знам дали съм права, но това ми се струва доста ниска и добра цена за рибено масло и то немско! Не съм срещала такава добра рибено масло цена по аптеките и с удоволствие ще си поръчам. Моя колежка ми каза, че е много доволна от продуктите на Зейнфарма и сега сме се разбрали да направим обща поръчка с колежките от вас.

 26. БОРО КАМЕНОВ

  Кардиологът ме посъветва да си купя омега или масло от крил, но не от аптека, а от магазини за хранителни добавки. Харесах си тези омега 3 и маслото от крил на фирма „ЗейнФарма“ и ги поръчах и двете. Ще ги пробвам и по-натам ще споделя дали са имали положителен ефект при мен.

 27. Павел Е.

  Преди купувах Омега Допелхерц от аптеката, но от няколко месеца не го правя, след като разбрах че омега капсулите от продуктите на Допелхерц се произвеждат в Китай и затова цената им е толкова ниска (дори съм купувал лекарства на doppelherz с разтворени отвътре капсули). Сега ще пробвам с онлайн поръчки от Витамаг, чувам добри отзиви за Омегата, дано при тях всичко е наред.

 28. krum90

  Посъветваха ме да си намеря омега 3 рибено масло от 1000 мг заради всичките рибено масло ползи , които са свързани с нервната система. Гледах първо тази на Абофарма, въпреки че беше по-евтина се отказах, защото не ми вдъхваше доверие и не знам до колко е натурална. Колегите ми препоръчаха това Рибено масло – zeinpharma, тъй като освен за нервната система, някои от тях са имали ползи и с намаляването на лошия холестерол, а друг колега спомена, че му помагало и за ставите.

 29. Нели Самуилова

  Здравейте, продуктът подходящ ли е за бременни и кърмещи и каква е дозата за тях? Благодаря предварително!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Нели Самуилова,
   потвърждаваме, че Омегата на ZeinPharma е подходяща за прием включително от бременни и кърмещи жени. Дневната доза Омега за бременни и кърмещи жени е 3 капсули, приети с достатъчно вода.

 30. Mariana

  Не хапвам често риба, затова приемам рибеното масло. Наскоро открих вашия сайт, тъй като колегите в офиса пият ваши добавки, и разгледах продуктите, като немската омега 3 рибено масло ми направи добро впечатление. Чакам я да пристигне и ще се радвам да ми хареса и да има ефект.

 31. Ваня Сандева

  Здравейте, от един месец съм ваш клиент и приемам Омега 3 по две капсули и Омега 3,6,9 по една кап. дневно, поради леко завишени над максим. стойности на холестерола и триглицеридите. Пишете,че това са препоръчани дози при поотделно приемане на всеки от продуктите. Моля, за вашето мнение, следва ли да се намали приема при едновременно ползване на двата продукта? Благодаря за вниманието!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ваня Сандева,
   при комбиниран прием на 2 капсули Омега-3 на ZeinPharma с 1 капсула Омега 3/6/9 на NaturesPlus няма опасност от предозиране, тъй като това са указаните профилактични, а не максимално допустими дневни дози на Омегата, които следва се приемат при конкретни нужди (какъвто е Вашият случай, заради завишени стойности на триглицеридите и холестерола). Може спокойно да продължите да ги приемате целогодишно по описания начин.

 32. Къдрева

  Погледнах предлаганите от вас рибени масла. Цената и количеството ми се виждат добри за тази Омега 3 рибено масло, затова си поръчах една опаковка. Разгледах и добрите отзиви и се надявам да остана доволна от тази Омега.

 33. EMIL99

  Направих проучване за качествени омега 3 и се спрях на добавката от Витамаг. Приемах я и мога да кажа, че качеството и цената и са добри.

 34. Niki Ganchev

  Рядко се намира истинско рибено масло, което да е качествено и ефективно. Заради сърцето и холестерола ми изписаха Омега 3 1000мг. Препратиха ме към вас, защото предлагате истинско, изчистено рибено масло по думите на лекарката.

 35. Dimitar_fsc

  Колега ме светна за вашите продукти, а днес поръчвам за трети път. Доволен съм и не спирам да ви препоръчвам. Продължавайте в същия дух и бъдете здрави!

 36. Детелин Дечев

  Здравейте, кога през деня е най-удачно да се приема продукта?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Детелин Дечев,
   Омега-3 на ЗейнФарма е подходящ за прием по всяко време на деня.

 37. Мартин

  Здравейте, те първа почвам да се боря с възпаление, окей ли ще е да комбинирам Омега 3 с куркумин? Благодаря предварително!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мартин,
   потвърждаваме, че може и дори е препоръчително Омега 3 да се комбинира с Куркумин. Двете добавки може да се приемат поотделно, в различни части на деня.

 38. Надежда Маркова

  Здравейте! Като се отвори опаковката, трябва ли да се съхранява в хладилник? Благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Надежда Маркова,
   Омегата на ЗейнФарма може да се съхранява в хладилник, но не е задължително. Добавката следва да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от преки източници на топлина.

 39. Катя Христова

  Здравейте, може ли да се приема при гастрит и дуоденит ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Катя Христова,
   Честит 3-ти март! Потвърждаваме, че Омега-3 на ЗейнФарма може да се приема при гастрит и дуоденит. Препоръчваме да се приема с храната и да не се смесва с други лекарства.

 40. an_yo

  Здравейте, мога ли да комбинирам Омега 3 Рибено масло с КРИЛ / KRILL OIL и по колко капсули дневно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте an_yo,
   потвърждаваме, че може да комбинирате Омега-3 с Крил на ZeinPharma. Профилактичната доза е по 2 капсули дневно от всяка от добавките.

 41. Добромир Добрев

  здравейте ,смятам да поръчам за себе си от омега-3 рибеното масло,но търся и за малкия който е на 5г. и се чудя дали това е подходящо за деца на тази възраст ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Добромир Добрев,
   имаме специално предназначени за деца Омега мастни киселини, прилагаме линк – Animal Parade ОМЕГА 3/6/9.

 42. Силвия

  И ние сме доволни от добавките в този сайт! На малките давам от детската омега, аз лично приемам от тази на зейнфарма, докато момчетата много харесаха протеиновите шейкове.

 43. Vessela_pz

  Останах доволна от всички поръчани добавки – омегите, витамините, протеиновите шейкове, обслужването също беше доста бързо. Спечелихте си още един лоялен клиент, продължавайте все така!

 44. Горан Банков

  Поръчах я по препоръка на дъщеря ми, надявам се да остана доволен.

 45. Теодора

  Искам да попитам може ли да комбинирам омега 3 успоредно с прием на Гератимин и Пантовигар? Пия и двете и са от серията за коса нокти и кожа, в първия има вит.А и Е, във второто -Калциев-D-пантотенат 60 мг, L-цистин 20 мг, тиамин нитрат 60 мг, медицинска мая 100 мг, кератин 20 мг, р-аминобензоена киселина 20 мг.
  В1,В5, цистин,кератин, предполагам, че може да има селен и цинк.

  • Vitamag

   Здравейте Теодора,
   Омега-3 на ZeinPharma може да се комбинира с цитираните от Вас продукти, тъй като няма припокриване на съставките.

 46. Димитрина Ценова

  Качествени и натурални продукти – както омегата, така и босвелията, кверцетина и продуктите от детската серия, които съм закупувала от вас. Препоръчвам ви с две ръце!

 47. Тоня Пацева

  Страхотен продукт! Откакто го приемам (около месец), не се налага да пия „Конкор“, на който бях близо десет години! Пулсът ми е в норма само от „Омега 3“.
  Използвам и други ваши продукти и съм изключително доволна! Като например Маслото от вечерна иглика, което единствено повлиява симптомите ми на менопауза ( за разлика от многобройните други по-скъпи препарати). Горещо Ви препоръчвам! Съотношението цена-качество-ефект е невероятно! Завинаги оставам Ваш клиент и заради Вашата лоялност! Благодаря Ви!

 48. Ciprian Danut

  Always ordering from this Omega when in Sofia. One of the best omegas I’ve ever taken – trusted, natural and efficient for me.

 49. Betina

  Най-ефикасната омега, която съм приемала досега, при това на нормална цена за 140-те капсули.

 50. emka.ivanova

  Здравейте, продуктът е страхотен, а може ли да се използва и от дете на седем години?

  • VITAMAG

   Здравейте emka.ivanova,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Омега-3 на ZeinPharma може да се приема от дете на 7 години в доза от по 1 капсула дневно (стига детето да може да ги преглъща).

 51. Снежка Денкова

  Здравейте, използвам Вашите продукти от скоро и съм много доволна. За този продукт искам да попитам дали може да се комбинира с COLLAGEN C-ReLift – BioCell КОЛАГЕН – 500mg ; ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – 50mg и ВЕЧЕРНА ИГЛИКА (Масло) 500mg

 52. Кръстьо Виденов

  Омегата на Цайнфарма ми действа добре – нямам киселини след прием, както беше с други продукти. Цената, като за 140 капсули също няма аналог сред качествените вносни марки.

 53. yuco

  Доволни сме от продуктите на ZeinPharma

 54. Светлана Стоянова

  Здравейте, от няколко месеца използвам различни продукти на ZeinPharma и съм много доволна. Един от продуктите е Омега 3 – Рибено масло от 1000мг.
  Последно си закупих масло от вечерна иглика /меки капсули/ на същата фирма.
  Бихте ли ми отговорили, мога ли да съчетая двата продукта или трябва да изпия първо единия и после да продължа с другия?
  Ако е важно, също така в момента приемам витамини като магнезий, селен, цинк, комбинирани витамини и Босвелия /капсули/ – пак на тази фирма . На 55 години съм.
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Светлана Стоянова,
   благодарим за положителната обратна връзка.
   Съставът на нито една от изброените добавки не се припокрива с някоя от другите, така че може да ги комбинирате едновременно. Важно е „комбинираните витамини“ да не съдържат Селен или Цинк, за да не се получи дублиране на съставките. Препоръката ни е да не приемате повече от една капсула дневно, като може да разделите приема на две части – преди обяд / след обяд, желателно след хранене.

 55. nice_woman

  Здравейте! Страдам от аритмия през целия си живот. Не съм спирала да търся лек. С Омега 3 Cardio edition се почувствах прекрасно! Но цената му не ми позволява да го използвам постоянно. Интересувам се каква е разликата между Cardio edition и този продукт? Дали мога да разчитам на същия ефект, тъй като тук има 140 капсули (срещу 30 в Cardio edition), а цената е еднаква? Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте nice_woman,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   CARDIO OMEGA са по-концентрирани Омега-3 мастни киселини, т.е. съдържат по-големи количества EPA/DHA в една капсула, в сравнение с OMEGA-3. Пропорцията на EPA (за сърцето), спрямо DHA, също е съобразена. Но 2-3 капсули от OMEGA-3 ще имат същия благоприятен ефект при аритмия и действително може да продължите с тях занапред. Следва да имате предвид, че текущата промо цена от 22.00 лв на OMEGA-3 е временна (продиктувана от производителя) и не можем да кажем до кога ще се задържи, преди отново да се повиши на 27.00 лв.

 56. Милена

  Здравейте, може би малко глупав въпрос- преди, по време или след хранене се приема и предполагам на два приема по 1 таблетка? Благодаря предварително?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   няма значение от времето за прием през деня, важно да не е сутрин на гладно. Може и наведнъж, може и на 2 пъти по една капсула – както е удобно за Вас.

 57. Ивайло Георгиев

  Здравейте, използваме вашите продукти редовно и всички вкъщи сме много доволни. За този продукт искам да попитам дали може да се комбинира заедно с KalmAssure магнезий на Natures plus за нервната система?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло Георгиев,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Омега-3 може да се приема едновременно с KalmAssure Магнезий, като комбинацията на двете ще окаже изразен благоприятен ефект върху нервната система. Съставките в двата продукта не се припокриват.

 58. doncho_donev

  От години приемам Омега 3 добавки и съм силно впечатлен от съотношението цена-количество за този продукт. Благодаря ви за персоналното обслужване и бързата доставка!

 59. Василена

  Спортувам активно и омега-3 е неизменна част от диетата. Прочетох за този продукт и реших да го опитам. От около седмица го ползваме с мъжа ми и не вярвах, но ни действа много добре и скоро ще поръчам отново.

 60. Виктор Симеонов

  Приемам го по схема-предписание на джипито, заради високи холестерол и кръвно. Вече усещам подобрение в общото си състояние и физически тонус, надявам се и показателите да се подобрят.

 61. Gospodin Gospodinov

  Комбинирам го с L-Карнитин, пак на същата марка. Приемам ги вече месец и се чувствам отлично, без странични ефекти предвид предишния ми опит с аналогични добавки на други марки.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Омега-3 Рибено масло от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Омега-3 Рибено масло представлява есенциални (незаменими) полиненаситени мастни киселини, които се съдържат предимно в рибата. Човешкото тяло не може да ги произвежда само, затова трябва да си ги набавяме чрез храната. Днес са известни 11 Омега-3 мастни киселини, две от които имат специален ефект върху нашия организъм. Това са дълговерижните Ейкозапентаенова киселина (EPA) и Докозахексаенова киселина (DHA). Те помагат за поддържане на нормалната клетъчна и сърдечна функция и имат важно значение за работата на мозъка и за доброто зрение. Приемът им също подсилва естествените защитни сили на организма и допринася за регулиране на кръвното налягане и сърдечния ритъм. В допълнение, DHA е компонент нервните клетки и ретината на окото, което я прави изключително важна за мозъчната функция и за доброто зрение.

Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, под формата на меки капсули, с премиум качество. Съдържа качествено Рибено масло от устойчив морски риболов. То се отличава оптимална бионаличност и поносимост от организма и с високо съдържание на ценните полиненаситени Омега-3 мастни киселини Ейкозапентаенова киселина (EPA) – 18% и Докозахексаенова киселина (DHA) – 12%. Рибеното масло в състава е проверено за безопасност от независима лаборатория в Германия и доказано не съдържа тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО съставки. Това прави добавката подходяща за прием и от по-големи деца. Заради качествения си състав и строг контрол на производство, продуктът е един от една от най-продаваните Омега-3 добавки в Германия.

Приемът на Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma доставя необходимите количества EPA и DHA дневно за поддържане на нормална сърдечна функция. Поддържа здравето на сърцето и артериите. Допринася за поддържане в норма на нивата на триглицериди в кръвта, както и за контрола на високото кръвно налягане. Поддържа нормалната мозъчна функция. Благоприятства когнитивната функция (особено паметта и концентрацията) при възрастните. Съдейства за доброто когнитивно и умствено развитие и при децата. Спомага за поддържане на доброто зрение. Оказва положително действие върху нервната система. Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене. 

Предимства на Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествено Рибено масло от устойчив морски риболов.
 • Отличен източник на ценните полиненаситени Омега-3 мастни киселини EPA и DHA.
 • Предлага оптимална бионаличност и поносимост от организма.
 • Доставя необходимите количества EPA и DHA дневно за поддържане на нормална сърдечна функция.
 • Поддържа здравето на сърцето и артериите.
 • Поддържа нормалната мозъчна функция.
 • Благоприятства когнитивната функция при възрастните.
 • Съдейства за доброто когнитивно и умствено развитие и при децата.
 • Спомага за поддържане на доброто зрение.
 • Оказва положително действие върху нервната система.
 • Помага в борбата със свободните радикали, които са причина за клетъчното стареене.
 • Лабораторно тестван продукт, без лактоза, тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
ПРИЕМ

Профилактичен ежедневен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (рядък прием на риба или по предписание от диетолог) – 2 пъти дневно х 2 капсули.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема по време на основните хранения. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 70 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, тежки метали, ередни микроорганизми, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

4 капс.

Омега-3 Рибено Масло
– от което:

2000 mg

4 000 mg

Ейкозапентаенова киселина (ЕРА)

360 mg

720 mg

Докозахексаенова киселина (DHA)

240 mg

480 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (61)

61 отзива за ОМЕГА-3 Рибено Масло / OMEGA-3 – ZeinPharma (140 капс)

 1. karmit123456

  Здравейте,
  Може ли да се приема едновременно, с витамини Source of Life и Хиалурон киселина на Zein Pharma? Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте karmit123456,
   Потвърждваме, че може да приемате Мултивитамините на Source of Life заедно в комбинация с Хиалуронова киселина на ZeinPharma. Може да разделите приема им на два пъти през деня.

 2. Дора Стоянова

  Здравейте, за деца на 8-годишна възраст, препоръчителен ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Дора Стоянова,
   Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma може да се приема от дете на 8 години в доза от 1 капсула дневно. Препоръчително е да се приема, ако детето не хапва често риба или храни богати на Омега-3, но не е задължително.

 3. Ангел

  Здравейте, може ли да се приема Омега-3 едновремено с Аванор (аторвасттин)

  • VITAMAG

   Здравейте Ангел,
   Няма противопоказания Омега-3 Рибено Масло да се приема с Аванор, но препоръчваме приемът на двата продукта да става по различно време на деня.

 4. Любка Балканова

  Вече месец ползваме Омега-3 и Цинк, чувстваме се много добрe, доволни сме и пак ще поръчаме. Благодарим!

 5. Руси Чаушев

  Здравейте, може ли Омега 3 да се приена заедно с PROST ACTIN – Herbal Actives и Селен….

  • VITAMAG

   Здравейте Руси Чаушев,
   Потвърждаваме, че може да приемате Омега-3, Селен на ZeinPharma заедно с Prost Actin на Herbal Actives.

 6. Д.Здравкова

  Здравейте,тъй като се боря с възпаление удачно ли е да комбинирам омега 3 с куркума и силимарин с холин на витамаг.И възможно ли е четирите капсули да се пият наведнъж ,а не два пъти на ден по две

  • VITAMAG

   Здравейте Д.Здравкова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Омега-3, Куркума и Силимарин с Холин в комбинация. Ако въпросът се отнася за приема на Омега-3, хубаво е капсулите да се приемат както сме посочили – 2 пъти дневно х 2 капсули.

 7. Василка Георгиева

  Не намирам информация маслото от какви риби е направено.

  • VITAMAG

   Здравейте Василка Георгиева,
   Рибеното Масло на ZeinPharma е извлечено от малки диви риби, като в състава то е проверено за безопасност от независима лаборатория в Германия и доказано не съдържа тежки метали, вредни микроорганизми, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО съставки.

 8. Йонка

  Качествени продукти,бърза доставка,и редовно си поръчвам и доверявам на Вита Маг.❤️

 9. Атанаска

  Редовно си поръчам от VitaMag,много добре се чувствам и съм благодарна,че сте бързи и акуратни!Бъдете благословени и успех в работата Ви!

 10. Митко Димитров

  Здравейте ,ползвам вашето рибено масло и имам въпрос.Омега-3 мастните киселини в това рибено масло са в по качествената си триглицеридна форма. Какъв вид триглицериди ,обаче,са това ,естествени или синтетични ? Защото е известно ,че при пречистването на рибеното масло , в зависимост от технологията , триглицеридите се превръщат в етил естери ( и остават такива при по ниско качествените масла ) или се превръщат обратно в триглицериди (за по добро усвояване ) ,но вече от синтетичен вид. Ако въпросът ми не е от вашата компетентност ,моля да се обърнете към производителя за разяснение. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Димитров,
   Можем да Ви уверим, че Омега-3 Рибено масло на ZeinPharma е натурален продукт с натурален произход, но за съжаление нямаме информация на толкова детайлно ниво. Пуснахме запитване към производителя относно Вашия въпрос и ако получим точна информация ще Ви уведомим допълнително.

 11. Десислава Дончева

  Здравейте, какъв е интервала за почивка след прием на 1 опаковка.

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Дончева,
   В общия случай Омега-3 Рибено Масло може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 12. Цецо

  Здравейте, на доста места пише, че не е лошо да се съхранява във фризер, защото така изчезвал дъхът, който понякога се получава след приемане.Така ли е?

  • VITAMAG

   Здравейте Цецо,
   Не е задължително да съхранявате Омега-3 Рибено Масло във фризера. Да, след отваряне понякога мирисът става по-остър, което е напълно нормално, но в този случай е напълно достатъчно да съхранявате продукта на сухо, хладно място далеч от преки източници на топлина и светлина или да го съхранявате в хладилник.

 13. karmit123456

  Здравейте, може ли да се приема 3 капсули, два пъти дневно. Тоест сутрин две, и вечер една

  • VITAMAG

   Здравейте karmit123456,
   Потвърждаваме, че може да разделите приема на капсулите Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma на два пъти през деня. Може да приемате две капсули както отделно, така и наведнъж. Профилактичният прием на продукта е по 2 капсули дневно, а при рядък прием на риба или по предписание от диетолог 2 пъти по 2 капсули (общо 4 капсули) дневно.

 14. K

  Здравейте, помагали ефикасно при високо кръвно?

  • VITAMAG

   Здравейте K,
   Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma доказано помага за регулиране на кръвното налягане. Действа положително на сърдечно-съдовата система и съдейства за намаляване на лошия холестерол и триглицеридите.

 15. Моника Димитрова

  Здравейте, бих искала да попитам дали може да се приемат плюс Бабини зъби, ако да- през интервал от време или може наведнъж? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Моника Димитрова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини зъби и Омега-3 Рибено масло, като между приема на двете добавки е хубаво да има отстъп от поне два часа.

 16. Нина

  Здравейте, може ли да се приема от дете на 10 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Нина,
   Потвърждаваме, че Омега-3 Рибено Масло може да се приема от дете на 10 години в доза от 1 капсула дневно.

 17. Владиславова

  Каква е технологията на пречистване и концентрация? Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Владиславова,
   Ние сме вносител на продуктите и не разполагаме с информация на толкова детайлно ниво от производителя, но можем да Ви уверим, че за продуктите се спазват възможно най-високите стандарти за обработка и пречистване на суровините.

 18. Дани

  Здравейте,имам един такъв въпрос.Колко дълго след отваряне на опаковката и съхранение в хладилник,могат да се консумират.Поже ги пие мъжете ми,но му се налага да отсъства по работа за по дълъг период и не иска да ги взема със себе си.

  • VITAMAG

   Здравейте Дани,
   Тъй като съхранявате Омега-3 Рибено Масло в хладилник, може да го приемате докато не изтече срокът на годност отбелязан на дъното на опаковката.

 19. Диди

  ОМЕГА 3 Рибено масло е супер! За месец и половина показателите ми на холестерола са надолу и то с доста!

 20. Лидия

  Здравейте,кога се приема Omega -3,преди,по време или след храна ?

  • VITAMAG

   Здравейте Лидия,
   Няма значение от времето за прием през деня, важно да не е сутрин на гладно. Може да приемате капсулите наведнъж, може да ги приемате и на 2 пъти по една капсула – както е удобно за Вас.

 21. Жанета Ванчева

  Здравейте,искам да.попитам за завишен лош холестерол как да приемам омега3

  • VITAMAG

   Здравейте Жанета Ванчева,
   При конкретни нужди, както е във вашия случай, може да приемате 2 пъти х 2 капсули дневно.

 22. Мери

  Здравейте, никъде ни виждам енергийна стойност на продукта, какво е общото количество мазнини? Също така пречистен ли е от тежки метали?

  • VITAMAG

   Здравейте Мери,
   Общото количество калории в профилактичната доза (2 капсули) е 18.4kcal, а в дозата от 4 капсули-36.8kcal. Продуктът Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma е пречистен от тежки метали. Добавката съдържа 140 желатинови капсули с висококачествено и напълно безопасно рибено масло с високо съдържание на EPA (18%) и DHA (12%).

 23. Радостина

  Здравейте, искам да поръчам от Омега 3, но искам да попитам има ли рибен после вкус след приема? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Радостина,
   Желатиновите капсули на Омега-3 Рибено Масло се приемат директно с вода без да се дъвчат, така че нямат остатъчен вкус след прием.

 24. Лидия Динчева

  Здравейте, може ли да приемам едновременно ОМЕГА-3 рибено масло и продукта АШВАГАНДА на ZeinPharma

  • VITAMAG

   Здравейте Лидия Динчева,
   Потвърждаваме, че Омега-3 Рибено Масло на ZeinPharma може да се приема с Ашваганда на същата марка. Препоръчваме приема да става в отделна част на деня.

 25. Симона Вълова

  Не знам дали съм права, но това ми се струва доста ниска и добра цена за рибено масло и то немско! Не съм срещала такава добра рибено масло цена по аптеките и с удоволствие ще си поръчам. Моя колежка ми каза, че е много доволна от продуктите на Зейнфарма и сега сме се разбрали да направим обща поръчка с колежките от вас.

 26. БОРО КАМЕНОВ

  Кардиологът ме посъветва да си купя омега или масло от крил, но не от аптека, а от магазини за хранителни добавки. Харесах си тези омега 3 и маслото от крил на фирма „ЗейнФарма“ и ги поръчах и двете. Ще ги пробвам и по-натам ще споделя дали са имали положителен ефект при мен.

 27. Павел Е.

  Преди купувах Омега Допелхерц от аптеката, но от няколко месеца не го правя, след като разбрах че омега капсулите от продуктите на Допелхерц се произвеждат в Китай и затова цената им е толкова ниска (дори съм купувал лекарства на doppelherz с разтворени отвътре капсули). Сега ще пробвам с онлайн поръчки от Витамаг, чувам добри отзиви за Омегата, дано при тях всичко е наред.

 28. krum90

  Посъветваха ме да си намеря омега 3 рибено масло от 1000 мг заради всичките рибено масло ползи , които са свързани с нервната система. Гледах първо тази на Абофарма, въпреки че беше по-евтина се отказах, защото не ми вдъхваше доверие и не знам до колко е натурална. Колегите ми препоръчаха това Рибено масло – zeinpharma, тъй като освен за нервната система, някои от тях са имали ползи и с намаляването на лошия холестерол, а друг колега спомена, че му помагало и за ставите.

 29. Нели Самуилова

  Здравейте, продуктът подходящ ли е за бременни и кърмещи и каква е дозата за тях? Благодаря предварително!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Нели Самуилова,
   потвърждаваме, че Омегата на ZeinPharma е подходяща за прием включително от бременни и кърмещи жени. Дневната доза Омега за бременни и кърмещи жени е 3 капсули, приети с достатъчно вода.

 30. Mariana

  Не хапвам често риба, затова приемам рибеното масло. Наскоро открих вашия сайт, тъй като колегите в офиса пият ваши добавки, и разгледах продуктите, като немската омега 3 рибено масло ми направи добро впечатление. Чакам я да пристигне и ще се радвам да ми хареса и да има ефект.

 31. Ваня Сандева

  Здравейте, от един месец съм ваш клиент и приемам Омега 3 по две капсули и Омега 3,6,9 по една кап. дневно, поради леко завишени над максим. стойности на холестерола и триглицеридите. Пишете,че това са препоръчани дози при поотделно приемане на всеки от продуктите. Моля, за вашето мнение, следва ли да се намали приема при едновременно ползване на двата продукта? Благодаря за вниманието!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ваня Сандева,
   при комбиниран прием на 2 капсули Омега-3 на ZeinPharma с 1 капсула Омега 3/6/9 на NaturesPlus няма опасност от предозиране, тъй като това са указаните профилактични, а не максимално допустими дневни дози на Омегата, които следва се приемат при конкретни нужди (какъвто е Вашият случай, заради завишени стойности на триглицеридите и холестерола). Може спокойно да продължите да ги приемате целогодишно по описания начин.

 32. Къдрева

  Погледнах предлаганите от вас рибени масла. Цената и количеството ми се виждат добри за тази Омега 3 рибено масло, затова си поръчах една опаковка. Разгледах и добрите отзиви и се надявам да остана доволна от тази Омега.

 33. EMIL99

  Направих проучване за качествени омега 3 и се спрях на добавката от Витамаг. Приемах я и мога да кажа, че качеството и цената и са добри.

 34. Niki Ganchev

  Рядко се намира истинско рибено масло, което да е качествено и ефективно. Заради сърцето и холестерола ми изписаха Омега 3 1000мг. Препратиха ме към вас, защото предлагате истинско, изчистено рибено масло по думите на лекарката.

 35. Dimitar_fsc

  Колега ме светна за вашите продукти, а днес поръчвам за трети път. Доволен съм и не спирам да ви препоръчвам. Продължавайте в същия дух и бъдете здрави!

 36. Детелин Дечев

  Здравейте, кога през деня е най-удачно да се приема продукта?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Детелин Дечев,
   Омега-3 на ЗейнФарма е подходящ за прием по всяко време на деня.

 37. Мартин

  Здравейте, те първа почвам да се боря с възпаление, окей ли ще е да комбинирам Омега 3 с куркумин? Благодаря предварително!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мартин,
   потвърждаваме, че може и дори е препоръчително Омега 3 да се комбинира с Куркумин. Двете добавки може да се приемат поотделно, в различни части на деня.

 38. Надежда Маркова

  Здравейте! Като се отвори опаковката, трябва ли да се съхранява в хладилник? Благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Надежда Маркова,
   Омегата на ЗейнФарма може да се съхранява в хладилник, но не е задължително. Добавката следва да се съхранява на хладно и сухо място, далеч от преки източници на топлина.

 39. Катя Христова

  Здравейте, може ли да се приема при гастрит и дуоденит ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Катя Христова,
   Честит 3-ти март! Потвърждаваме, че Омега-3 на ЗейнФарма може да се приема при гастрит и дуоденит. Препоръчваме да се приема с храната и да не се смесва с други лекарства.

 40. an_yo

  Здравейте, мога ли да комбинирам Омега 3 Рибено масло с КРИЛ / KRILL OIL и по колко капсули дневно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте an_yo,
   потвърждаваме, че може да комбинирате Омега-3 с Крил на ZeinPharma. Профилактичната доза е по 2 капсули дневно от всяка от добавките.

 41. Добромир Добрев

  здравейте ,смятам да поръчам за себе си от омега-3 рибеното масло,но търся и за малкия който е на 5г. и се чудя дали това е подходящо за деца на тази възраст ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Добромир Добрев,
   имаме специално предназначени за деца Омега мастни киселини, прилагаме линк – Animal Parade ОМЕГА 3/6/9.

 42. Силвия

  И ние сме доволни от добавките в този сайт! На малките давам от детската омега, аз лично приемам от тази на зейнфарма, докато момчетата много харесаха протеиновите шейкове.

 43. Vessela_pz

  Останах доволна от всички поръчани добавки – омегите, витамините, протеиновите шейкове, обслужването също беше доста бързо. Спечелихте си още един лоялен клиент, продължавайте все така!

 44. Горан Банков

  Поръчах я по препоръка на дъщеря ми, надявам се да остана доволен.

 45. Теодора

  Искам да попитам може ли да комбинирам омега 3 успоредно с прием на Гератимин и Пантовигар? Пия и двете и са от серията за коса нокти и кожа, в първия има вит.А и Е, във второто -Калциев-D-пантотенат 60 мг, L-цистин 20 мг, тиамин нитрат 60 мг, медицинска мая 100 мг, кератин 20 мг, р-аминобензоена киселина 20 мг.
  В1,В5, цистин,кератин, предполагам, че може да има селен и цинк.

  • Vitamag

   Здравейте Теодора,
   Омега-3 на ZeinPharma може да се комбинира с цитираните от Вас продукти, тъй като няма припокриване на съставките.

 46. Димитрина Ценова

  Качествени и натурални продукти – както омегата, така и босвелията, кверцетина и продуктите от детската серия, които съм закупувала от вас. Препоръчвам ви с две ръце!

 47. Тоня Пацева

  Страхотен продукт! Откакто го приемам (около месец), не се налага да пия „Конкор“, на който бях близо десет години! Пулсът ми е в норма само от „Омега 3“.
  Използвам и други ваши продукти и съм изключително доволна! Като например Маслото от вечерна иглика, което единствено повлиява симптомите ми на менопауза ( за разлика от многобройните други по-скъпи препарати). Горещо Ви препоръчвам! Съотношението цена-качество-ефект е невероятно! Завинаги оставам Ваш клиент и заради Вашата лоялност! Благодаря Ви!

 48. Ciprian Danut

  Always ordering from this Omega when in Sofia. One of the best omegas I’ve ever taken – trusted, natural and efficient for me.

 49. Betina

  Най-ефикасната омега, която съм приемала досега, при това на нормална цена за 140-те капсули.

 50. emka.ivanova

  Здравейте, продуктът е страхотен, а може ли да се използва и от дете на седем години?

  • VITAMAG

   Здравейте emka.ivanova,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Омега-3 на ZeinPharma може да се приема от дете на 7 години в доза от по 1 капсула дневно (стига детето да може да ги преглъща).

 51. Снежка Денкова

  Здравейте, използвам Вашите продукти от скоро и съм много доволна. За този продукт искам да попитам дали може да се комбинира с COLLAGEN C-ReLift – BioCell КОЛАГЕН – 500mg ; ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА – 50mg и ВЕЧЕРНА ИГЛИКА (Масло) 500mg

 52. Кръстьо Виденов

  Омегата на Цайнфарма ми действа добре – нямам киселини след прием, както беше с други продукти. Цената, като за 140 капсули също няма аналог сред качествените вносни марки.

 53. yuco

  Доволни сме от продуктите на ZeinPharma

 54. Светлана Стоянова

  Здравейте, от няколко месеца използвам различни продукти на ZeinPharma и съм много доволна. Един от продуктите е Омега 3 – Рибено масло от 1000мг.
  Последно си закупих масло от вечерна иглика /меки капсули/ на същата фирма.
  Бихте ли ми отговорили, мога ли да съчетая двата продукта или трябва да изпия първо единия и после да продължа с другия?
  Ако е важно, също така в момента приемам витамини като магнезий, селен, цинк, комбинирани витамини и Босвелия /капсули/ – пак на тази фирма . На 55 години съм.
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Светлана Стоянова,
   благодарим за положителната обратна връзка.
   Съставът на нито една от изброените добавки не се припокрива с някоя от другите, така че може да ги комбинирате едновременно. Важно е „комбинираните витамини“ да не съдържат Селен или Цинк, за да не се получи дублиране на съставките. Препоръката ни е да не приемате повече от една капсула дневно, като може да разделите приема на две части – преди обяд / след обяд, желателно след хранене.

 55. nice_woman

  Здравейте! Страдам от аритмия през целия си живот. Не съм спирала да търся лек. С Омега 3 Cardio edition се почувствах прекрасно! Но цената му не ми позволява да го използвам постоянно. Интересувам се каква е разликата между Cardio edition и този продукт? Дали мога да разчитам на същия ефект, тъй като тук има 140 капсули (срещу 30 в Cardio edition), а цената е еднаква? Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте nice_woman,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   CARDIO OMEGA са по-концентрирани Омега-3 мастни киселини, т.е. съдържат по-големи количества EPA/DHA в една капсула, в сравнение с OMEGA-3. Пропорцията на EPA (за сърцето), спрямо DHA, също е съобразена. Но 2-3 капсули от OMEGA-3 ще имат същия благоприятен ефект при аритмия и действително може да продължите с тях занапред. Следва да имате предвид, че текущата промо цена от 22.00 лв на OMEGA-3 е временна (продиктувана от производителя) и не можем да кажем до кога ще се задържи, преди отново да се повиши на 27.00 лв.

 56. Милена

  Здравейте, може би малко глупав въпрос- преди, по време или след хранене се приема и предполагам на два приема по 1 таблетка? Благодаря предварително?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   няма значение от времето за прием през деня, важно да не е сутрин на гладно. Може и наведнъж, може и на 2 пъти по една капсула – както е удобно за Вас.

 57. Ивайло Георгиев

  Здравейте, използваме вашите продукти редовно и всички вкъщи сме много доволни. За този продукт искам да попитам дали може да се комбинира заедно с KalmAssure магнезий на Natures plus за нервната система?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло Георгиев,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Омега-3 може да се приема едновременно с KalmAssure Магнезий, като комбинацията на двете ще окаже изразен благоприятен ефект върху нервната система. Съставките в двата продукта не се припокриват.

 58. doncho_donev

  От години приемам Омега 3 добавки и съм силно впечатлен от съотношението цена-количество за този продукт. Благодаря ви за персоналното обслужване и бързата доставка!

 59. Василена

  Спортувам активно и омега-3 е неизменна част от диетата. Прочетох за този продукт и реших да го опитам. От около седмица го ползваме с мъжа ми и не вярвах, но ни действа много добре и скоро ще поръчам отново.

 60. Виктор Симеонов

  Приемам го по схема-предписание на джипито, заради високи холестерол и кръвно. Вече усещам подобрение в общото си състояние и физически тонус, надявам се и показателите да се подобрят.

 61. Gospodin Gospodinov

  Комбинирам го с L-Карнитин, пак на същата марка. Приемам ги вече месец и се чувствам отлично, без странични ефекти предвид предишния ми опит с аналогични добавки на други марки.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.