КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 – ZeinPharma (90 капс)

(16 клиентски отзива)

44.90лв.

ZeinPharma КОЕНЗИМ Q10 – 60mg за Коса-кожа-нокти и Сърдечно-съдовата система от Pharma
КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 – ZeinPharma (90 капс)

44.90лв.

Срок на годност: 30.09.2025 г.

Код: 12436 | Съдържание: 90 капсули

Натурална добавка с премиум състав, под формата на високодозирани веган капсули. Съдържа висококачествен и чист Коензим Q10 с растителен произход, който е 100% идентичен със собствения Q10 на организма и може да бъде оптимално усвоен и обработен от него. Коензимът е получен биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация с дрожди. Коензим Q10 на ZeinPharma® спомага за забавяне на процесите на стареене на организма и го подпомага в борбата с последиците от него. Подпомага производството на енергия и така поддържа нормалните физическа издръжливост и жизнени функции. Действа укрепващо на сърцето и подпомага сърдечната функция.

Коензим Q10 от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Коензим Q10 е жизненоважно витаминоподобно химично вещество, което се намира във всички живи организми и растения. То е основен компонент на всяка клетка от човешкия организъм и е нужно за нормалното протичане на жизненоважни процеси в него. Най-висока концентрация от него има в органите, които изразходват значително количество енергия – в сърцето, черния дроб и мускулите. Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производство на енергия, подпомага правилната сърдечно-съдова дейност и подобрява транспорта на кислород в клетките, като по този начин подобрява дихателната функция.

Коензимът е мощен антиоксидант, който е известен със способността си да предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Поради тази причина често е наричан „Ензимът на младостта“ и е основна съставка в антиейдж козметиката. За съжаление естественият му синтез в организма след 20-годишна възраст значително започва да спада. Ако не бъде добавен външно, недостигът му може да доведе до умора, липса на концентрация, мускулни проблеми и отслабен имунитет.

Коензим Q10 на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на високодозирани веган капсули. Съдържа висококачествен и чист Коензим Q10 с натурален произход. Основното предимство на продукта пред останалите на пазара се крие в уникалната структура на Q10, която позволява отлично ниво на абсорбция от организма. Използван е само натурално извлечен Q10 на растителна основа, който е 100% идентичен със собствения Q10 на организма и по този начин може да бъде оптимално усвоен и обработен от него. Другото предимство на продукта е начинът на производство на Коензима. Тук той се получава биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация с дрожди, без да бъдат използвани продукти с животински съставки или опасни химични процеси. Това прави добавката подходяща също и за вегани и вегетарианци.

Приемът на Коензим Q10 на ZeinPharma спомага за забавяне на процесите на стареене на организма и го подпомага активно в борбата с последиците от него. Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за клетъчното стареене и за редица сериозни заболявания. Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции. Действа укрепващо на сърцето и подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Подходящ е за прием от хора, подложени на психически и физически стрес, както и такива, употребяващи от дълги години алкохол и цигари. Подходящ е за прием от хора с хронични заболявания, като сърдечно-съдови и невродегенеративни заболявания, възпаления, мигрена и мускулни проблеми. Както и от хора, които са приемали дълго време определени лекарства, като статини, антидепресанти или бета-блокери.

Предимства на Коензим Q10 на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен и чист Коензим Q10 с натурален произход.
 • Използван е Q10 с уникалната структура, която позволява отлично ниво на абсорбция от организма.
 • Съдържа само натурално извлечен Q10 на растителна основа, който е 100% идентичен със собствения Q10 на организма.
 • Коензимът в състава е получен биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация с дрожди, без животински съставки или опасни химични процеси.
 • Спомага за забавяне на процесите на стареене на организма и го подпомага активно в борбата с последиците от него.
 • Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за клетъчното стареене и за редица сериозни заболявания.
 • Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции.
 • Действа укрепващо на сърцето и подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата система.
 • Подходящ е за хора, подложени на психически и физически стрес или такива, които употребят от дълги години алкохол и цигари.
 • Подходящ е за хора с хронични заболявания, като сърдечно-съдови и невродегенеративни заболявания, възпаления, мигрена и мускулни проблеми.
 • Подходящ е за хора, приемали дълго време лекарства, като статини, антидепресанти или бета-блокери.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (психически и физически стрес, дългогодишна употреба на алкохол и цигари) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема преди основното хранене за деня или непосредствено преди сън. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Коензим Q10

60 mg

 120 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

16 отзива за КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 – ZeinPharma (90 капс)

 1. Gal

  Здравейте!
  Може ли да се приема заедно с масло от вечерна иглика и ginko?

  • VITAMAG

   Здравейте Gal,
   Потвърждаваме, че може да приемате Вечерна иглика, Гинко Билоба и Коензим на ZeinPharma.

 2. valsabeva

  Здравейте, мога ли да пия КОЕНЗИМ Q10(ZeinPharma) с КРИЛ / KRILL OIL – ZeinPharma ? И през колко часа?

  • VITAMAG

   Здравейте valsabeva,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Коензим на ZeinPharma и Крил на същата марка. Може да разделите приема на добавките на два пъти през деня, като Крилът е препоръчително е да се приема по време на хранене, а Коензимът може да се приема по всяко време на деня.

 3. Христо Б.

  Здравейте,добавките са ви чудесни!Мога ли заедно да го взимам с Ultra Omega 3/6/9?

  • VITAMAG

   Здравейте Христо Б.,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да приемате Омега 3-6-9 на NaturesPlus паралелно с Коензим на ZeinPharma.

 4. Чеко Найденов

  Трябва пак да си купя коензим 10 и съм решил пак да е вашият, защото е най добрия q10, който съм пил. Хареса ми като ефект и още ми харесва, че коензим 10 на Зейнфарма е на по-малки капсули, с които нямам проблем с приема. Има доста фактори, по които съм се убедил, че това е най добрия q10 на пазара! 😉

 5. Silvi Stefano

  Жалко, че нямате коензим q10 200 mg. Все пак поръчах от вашия коензим, макар и 60 мг, защото имам доверие на добавките, които предлагате. Ще пия по 3 капсули, с което се надявам да компенсирам това, че не е коензим q10 200 mg.

 6. Ива

  Здравейте , кога очаквате наличност на Коензим Q10?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ива,
   Коензим Q10 на ZeinPharma ще бъде отново наличен след идната сряда, 19 октомври.

 7. Надка Л.

  Държа и търся натурални добавки, като чета много и се консултирам със специалисти. Така стигнах до вашия коензим q10 и си го поръчах, като останах доволна, а моя близка пиеше коензим q10 аквасорс , но ми се оплака, че цената му е много висока, а при нея явно е нямало и голям ефект. Казах и за този коензим на Zeinpharma и тя се изненада от цената и количеството и въпреки скептичната нагласа си го поръча, като сега ми благодари, защото и е харесал повече отколкото този на аквасорс и цената му не е толкова висока.

 8. Мариета Илиева

  Коя е формата на CoQ10 – убиквинон или убиквинол? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мариета Илиева,
   Коензимът в хранителната добавка на ZeinPharma е под формата на Убиквинон, естествената форма на Коензим Q10.

 9. Doroteya

  Сравних коензим q10 допелхерц цена с вашата. Доста бях раздвоена кой от двата коензима да си взема, но все пак избрах натуралния на зейнфарма. Цената му е по-добра за това количество капсули, а и синът, който живее в Германия каза, че допелхерц продуктите са синтетични и затова били толкова евтини.

 10. Валентина К.

  Бях изненадана от тази коензим q10 цена , защото е достъпна и по-ниска сравнение с други на пазара. Трудно е вече да се намери натурален коензим q10, но този определено има добър състав и добра цена.

 11. Доротея

  Това е първия продукт с коензим кю 10, от който усетих някакъв ефект. Чувствам се по-свежа, кожата ми стана една идея по-изпъната 🙂 Останах доволна също и от обслужването.

 12. Симеон Бачев

  В комбинация с омега 3/6/9 ми се отразява доста добре.

 13. Лиляна

  Коензим вземам от доста време, по препоръка на доктор поръчах и от вашия сайт и смятам, че е добър.

 14. Краси

  Незаменим за аритмия на сърцето. Имам чувствително подобрение, вземам го от едва 3 месеца.

 15. Стилияна Коцева

  Благодаря за бързата доставка и професионално отношение!

 16. Наталия Пенева

  Не съм спирала да пия коензим от вече 6 години, реших да опитам и този и мога да потвърдя, че е много качествен.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Коензим Q10 от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Коензим Q10 е жизненоважно витаминоподобно химично вещество, което се намира във всички живи организми и растения. То е основен компонент на всяка клетка от човешкия организъм и е нужно за нормалното протичане на жизненоважни процеси в него. Най-висока концентрация от него има в органите, които изразходват значително количество енергия – в сърцето, черния дроб и мускулите. Коензим Q10 играе важна роля в процеса на производство на енергия, подпомага правилната сърдечно-съдова дейност и подобрява транспорта на кислород в клетките, като по този начин подобрява дихателната функция.

Коензимът е мощен антиоксидант, който е известен със способността си да предпазва клетките от увреждащото действие на свободните радикали. Поради тази причина често е наричан „Ензимът на младостта“ и е основна съставка в антиейдж козметиката. За съжаление естественият му синтез в организма след 20-годишна възраст значително започва да спада. Ако не бъде добавен външно, недостигът му може да доведе до умора, липса на концентрация, мускулни проблеми и отслабен имунитет.

Коензим Q10 на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на високодозирани веган капсули. Съдържа висококачествен и чист Коензим Q10 с натурален произход. Основното предимство на продукта пред останалите на пазара се крие в уникалната структура на Q10, която позволява отлично ниво на абсорбция от организма. Използван е само натурално извлечен Q10 на растителна основа, който е 100% идентичен със собствения Q10 на организма и по този начин може да бъде оптимално усвоен и обработен от него. Другото предимство на продукта е начинът на производство на Коензима. Тук той се получава биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация с дрожди, без да бъдат използвани продукти с животински съставки или опасни химични процеси. Това прави добавката подходяща също и за вегани и вегетарианци.

Приемът на Коензим Q10 на ZeinPharma спомага за забавяне на процесите на стареене на организма и го подпомага активно в борбата с последиците от него. Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за клетъчното стареене и за редица сериозни заболявания. Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции. Действа укрепващо на сърцето и подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата система. Подходящ е за прием от хора, подложени на психически и физически стрес, както и такива, употребяващи от дълги години алкохол и цигари. Подходящ е за прием от хора с хронични заболявания, като сърдечно-съдови и невродегенеративни заболявания, възпаления, мигрена и мускулни проблеми. Както и от хора, които са приемали дълго време определени лекарства, като статини, антидепресанти или бета-блокери.

Предимства на Коензим Q10 на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен и чист Коензим Q10 с натурален произход.
 • Използван е Q10 с уникалната структура, която позволява отлично ниво на абсорбция от организма.
 • Съдържа само натурално извлечен Q10 на растителна основа, който е 100% идентичен със собствения Q10 на организма.
 • Коензимът в състава е получен биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация с дрожди, без животински съставки или опасни химични процеси.
 • Спомага за забавяне на процесите на стареене на организма и го подпомага активно в борбата с последиците от него.
 • Осигурява висока антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за клетъчното стареене и за редица сериозни заболявания.
 • Помага на клетките да произвеждат енергия и по този начин поддържа нормалната физическа издръжливост и нормалните жизнени функции.
 • Действа укрепващо на сърцето и подпомага нормалната функция на сърдечно-съдовата система.
 • Подходящ е за хора, подложени на психически и физически стрес или такива, които употребят от дълги години алкохол и цигари.
 • Подходящ е за хора с хронични заболявания, като сърдечно-съдови и невродегенеративни заболявания, възпаления, мигрена и мускулни проблеми.
 • Подходящ е за хора, приемали дълго време лекарства, като статини, антидепресанти или бета-блокери.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (психически и физически стрес, дългогодишна употреба на алкохол и цигари) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема преди основното хранене за деня или непосредствено преди сън. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Коензим Q10

60 mg

 120 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (16)

16 отзива за КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 – ZeinPharma (90 капс)

 1. Gal

  Здравейте!
  Може ли да се приема заедно с масло от вечерна иглика и ginko?

  • VITAMAG

   Здравейте Gal,
   Потвърждаваме, че може да приемате Вечерна иглика, Гинко Билоба и Коензим на ZeinPharma.

 2. valsabeva

  Здравейте, мога ли да пия КОЕНЗИМ Q10(ZeinPharma) с КРИЛ / KRILL OIL – ZeinPharma ? И през колко часа?

  • VITAMAG

   Здравейте valsabeva,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Коензим на ZeinPharma и Крил на същата марка. Може да разделите приема на добавките на два пъти през деня, като Крилът е препоръчително е да се приема по време на хранене, а Коензимът може да се приема по всяко време на деня.

 3. Христо Б.

  Здравейте,добавките са ви чудесни!Мога ли заедно да го взимам с Ultra Omega 3/6/9?

  • VITAMAG

   Здравейте Христо Б.,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да приемате Омега 3-6-9 на NaturesPlus паралелно с Коензим на ZeinPharma.

 4. Чеко Найденов

  Трябва пак да си купя коензим 10 и съм решил пак да е вашият, защото е най добрия q10, който съм пил. Хареса ми като ефект и още ми харесва, че коензим 10 на Зейнфарма е на по-малки капсули, с които нямам проблем с приема. Има доста фактори, по които съм се убедил, че това е най добрия q10 на пазара! 😉

 5. Silvi Stefano

  Жалко, че нямате коензим q10 200 mg. Все пак поръчах от вашия коензим, макар и 60 мг, защото имам доверие на добавките, които предлагате. Ще пия по 3 капсули, с което се надявам да компенсирам това, че не е коензим q10 200 mg.

 6. Ива

  Здравейте , кога очаквате наличност на Коензим Q10?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ива,
   Коензим Q10 на ZeinPharma ще бъде отново наличен след идната сряда, 19 октомври.

 7. Надка Л.

  Държа и търся натурални добавки, като чета много и се консултирам със специалисти. Така стигнах до вашия коензим q10 и си го поръчах, като останах доволна, а моя близка пиеше коензим q10 аквасорс , но ми се оплака, че цената му е много висока, а при нея явно е нямало и голям ефект. Казах и за този коензим на Zeinpharma и тя се изненада от цената и количеството и въпреки скептичната нагласа си го поръча, като сега ми благодари, защото и е харесал повече отколкото този на аквасорс и цената му не е толкова висока.

 8. Мариета Илиева

  Коя е формата на CoQ10 – убиквинон или убиквинол? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мариета Илиева,
   Коензимът в хранителната добавка на ZeinPharma е под формата на Убиквинон, естествената форма на Коензим Q10.

 9. Doroteya

  Сравних коензим q10 допелхерц цена с вашата. Доста бях раздвоена кой от двата коензима да си взема, но все пак избрах натуралния на зейнфарма. Цената му е по-добра за това количество капсули, а и синът, който живее в Германия каза, че допелхерц продуктите са синтетични и затова били толкова евтини.

 10. Валентина К.

  Бях изненадана от тази коензим q10 цена , защото е достъпна и по-ниска сравнение с други на пазара. Трудно е вече да се намери натурален коензим q10, но този определено има добър състав и добра цена.

 11. Доротея

  Това е първия продукт с коензим кю 10, от който усетих някакъв ефект. Чувствам се по-свежа, кожата ми стана една идея по-изпъната 🙂 Останах доволна също и от обслужването.

 12. Симеон Бачев

  В комбинация с омега 3/6/9 ми се отразява доста добре.

 13. Лиляна

  Коензим вземам от доста време, по препоръка на доктор поръчах и от вашия сайт и смятам, че е добър.

 14. Краси

  Незаменим за аритмия на сърцето. Имам чувствително подобрение, вземам го от едва 3 месеца.

 15. Стилияна Коцева

  Благодаря за бързата доставка и професионално отношение!

 16. Наталия Пенева

  Не съм спирала да пия коензим от вече 6 години, реших да опитам и този и мога да потвърдя, че е много качествен.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.