РЕСВЕРАТРОЛ / RESVERATROL – ZeinPharma (120 капс)

(50 клиентски отзива)

54.90лв.

ZeinPharma РЕСВЕРАТРОЛ - Имуностимулатори за Сърдечно-съдова система, Кръвното налягане и Артериите от Pharma.
РЕСВЕРАТРОЛ / RESVERATROL – ZeinPharma (120 капс)

54.90лв.

Срок на годност: 31.07.2025 г.

Код: 12244 | Съдържание: 120 капсули

Висококачествен Ресвератрол, извлечен от корена на растението Японска Фалопия, който се отличава с висока концентрация на активната съставка. Ресвератролът на ZeinPharma® има общоукрепващо и тонизиращо действие, оказва естествен антибиотичен и антивирусен ефект върху целия организъм. Съдейства за нормализиране на кръвното налягане и лечение на нарушения, свързани с кръвоносните съдове, сърдечно-съдовата система и мозъка.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 1 капсула дневно.

Опаковката стига за 4 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Ресвератролът е натурална съставка с мощна антиоксидантна активност, която предоставя стабилна защита срещу хронични оксидативни увреждания. В добавката на ZeinPharma, екстрактът е извлечен от корена на растението Японска Фалопия, която се отличава като източника на Ресвератрол с най-висока концентрация на активната съставка!

Има следните ползи за организма:

 • Оказва отличен ефект върху сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове.
 • Допринася за намаляване на “лошия” холестерол (LDL) и ограничаване на риска от образуване на тромби, които могат да предизвикат инфаркт.
 • Допринася за нормализиране на кръвното налягане, с особен успех при хипертония.
 • Противодейства на отлагането на амилоидна плака, за която е известно, че нанася сериозни поражения на мозъка.
 • Благоприятства умствения тонус и насърчава поддържането на добър фокус и концентрация.
 • Подпомага естествената способност на тялото да елиминира хроничните възпалителни процеси. Доказано е, че хроничното възпаление е един от главните виновници за развитието на автоимунни заболявания като множествена склероза, сърдечно-съдови заболявания, болест на Алцхаймер и др.
 • Изхвърля свободните радикали от организма и има „подмладяващ“ ефект върху всички клетки в тялото.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 1 капсула
Екстракт от корена на Японска фалопия / Polygonum cuspidatum (доставя [125 mg] натурален транс-ресвератрол) 125 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

50 отзива за РЕСВЕРАТРОЛ / RESVERATROL – ZeinPharma (120 капс)

 1. Клара Попова

  Здравейте! Може ли да се комбинира прием с Трипликсам и Небилет?

  • VITAMAG

   Здравейте Клара Попова,
   Въпреки че няма противопоказания Ресвератрол на ZeinPharma да се приема с Трипликсам и Небилет, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 2. Valentin Pavlov

  Не знаех за марката и за Витамаг докато Д-р Илиев не ми назначи ресвератрола за 3 месеца по 1 капсула. При високото кръвното определено има ефект, което ме изненада. Обаче имам въпрос дали може жена ми, която е с ниско кръвно, да го приема също?

  • VITAMAG

   Здравейте Valentin Pavlov,
   Потвърждаваме, че Ресвератрол на ZeinPharma може да се приема както при високо, така и при ниско кръвно. Едно от положителните свойства на Ресвератрола на ZeinPharma е да съдейства за нормализиране на кръвното налягане чрез нормализиране проводимостта на кръвоносните съдове. В този смисъл, при твърде високо кръвно може да се очаква известно сваляне на границите, докато при твърде ниско кръвно – несъществено покачване на границите.

 3. Тодор

  Имам високо кръвно.Вземам всеки ден Два или три пъти лекарство за кръвно.От 30-40 дни към лелекарството добавих и васкорин Аргенин -два пъти дневно.Кръвното се понижи с 6-7 единици и се удължи времето на действи на лекарството .
  Въпрос-може ли да включа и ресвиратрол в комбинация с васкорин Аргенин или да го използвам самостоялно за понижаване на кръвното,редувайки вземането на двете добавки в рамките на деня или вземане само на една от тях през деня,редувайки я с другата на следващия ден

  • VITAMAG

   Здравейте Тодор,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Ресвератрол на ZeinPharma може да се комбинира с Vascorin на същата марка, тъй като съставът на продуктите не се припокрива. Все пак, препоръчваме приемът на двете добавки да не е по едно и също време през деня, а да има разстояние от поне 2 часа. Възможен е и вариантът с редуването на добавките през ден, като може да изберете един от двата варианта, който ще е по-удобен за Вас.

 4. Ангел Лъчезаров

  Оказва ли благоприятно влияние при химиотерапия и лъчетерапия?

  • VITAMAG

   Здравейте Ангел Лъчезаров,
   Ресвератрол на ZeinPharama е една от най-често предписваните от докторите хранителни добавки за онкоболни пациенти. Като цяло има общоукрепващо и тонизиращо действие, но не можем да дадем конкретна информация дали помага при химиотерапия и лъчетерапия.

 5. Цвето

  Става ли за деца?

  • VITAMAG

   Здравейте Цвето,
   Ресвератрол на ZeinPharma е предназначен за възрастни. Допустимо е да се приема от деца над 12 години в доза от 1 капсула дневно.

 6. Калин Игнатов

  Този Ресвератрол ми го препоръча лекарят преди година. Страхотен е за кръвно, както и за зимните сезони при простуди и грип. Цената му е добра, а и е доста харесван доколкото съм чел по форуми и групи.

 7. Цветелина

  Здравейте, въпросният продукт поръчах миналата година след Ковид, но го забутах някъде и чак сега го откривам. В срок на годност е все още, но не мисля, че е седял на съвсем хладно през лятото в стаята. Дали ще има проблем да го започна?

  • VITAMAG

   Здравейте Цветелина,
   Щом продуктът е в срок на годност няма проблем да се приема, особено ако все още не е отварян. По-важното е да не е изложен на пряка слънчева светлина.

 8. kostadinov.b.kaloyan

  Цената е много висока за 125мг транс-ресвератрол. За сравнение 200мг и 250мг транс-ресвератрол на други известни качествени марки е 50- 60лв за 120 капсули!!!…

 9. Иван Цулев

  Здравейте, поръчах ресвератрол от Вас. Имам въпрос дали може да се приема заедно с брилик изписан след поставен стент на сърцето?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Иван Цулев,
   Ресвератрол на ZeinPharma може да се приема при поставен стент на сърцето. Паралелният прием на лекарството Брилик следва да го потвърдите с наблюдаващия лекар.

 10. mgugrinova1

  Здравейте! Може ли да се взема при Паркинсон? Трябла ли да се направи консултация с лекар преди да се вземе тази добавка?

  • VITAMAG

   Здравейте mgugrinova1,
   По принцип няма противопоказания Ресвератрол на Зеийнфарма да се приема при Паркинсон, но е хубаво да го потвърдите с наблюдаващия лекар.

 11. Vilian Pandov

  Поръчах този ресвератрол 125мг заради приятел, който каза, че е страхотен. Аз мислех да си закупя ресвератрол 500 мг и да го комбинирам с кверцетин, но лекаря ме спря и каза, че дозировката ресвератрол 500 мг е много висока за профилактичен прием.

 12. gnn92

  качествен продукт на разумна цена

 13. Катя Гръкова

  Здравейте!
  Може ли Реставрола да се приема от жена с инсулинозависим диабет и Хашимото?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Катв Гръкова,
   потвърждаваме, че Ресвератрол на ZeinPharma може да се приема от хора с инсулинозависим диабет и Хашимото.

 14. Емилия Ботева

  Като за хранителна добавка, транс-ресвератрола на Зейн фарма оправда очакванията при мен. Някои от проблемните ми показатели влязоха в норма след двумесечен прием, а за другите явно ще трябва още време или лекарства, ще видим.

 15. Samuil Alexei

  Много добра resveratrol цена, като се има напредвид колко са капсулите в опаковката. Аз досега не бях срещал такава голяма разфасовка resveratrol от 120 капсули на толкова прилична цена и с удоволствие ще изпробвам продукта.

 16. Deyan_Antonov

  Страхотна добавка! Отдавна търсех натурален транс ресвератрол на позната марка и се радвам, че Zeinpharma имат транс-ресвератрол в асортимента си от продукти.

 17. Даниела Христова

  Абсолютно никакъв ефект по нито една от описаните точки. Даже показателите ми са по-зле. Пия го повече от три месеца.

 18. Даниела

  Здравейте, колко % е чистият транс-ресвератрол във Вашия продукт, че никъде в описанието не го откривам? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Даниела,
   чистият транс-ресвератрол в хранителната добавка на ZeinPharma е 25% или 125 мг на капсула. Информацията е оповестена и в сертификата, в галерията под заглавната снимка на продукта.

 19. ГОЧО ГОЧЕВ

  Страдам от висок холестерол и в допълнение към медикаментозното лечение лекарят ми препоръча да приемам и хранителната добавка рисвератрол. Предупреди ме, че по-високата ресвератрол цена често означава по-високо качествен ресвератрол, затова се спрях и поръчах този ресвиратол. Пия го вече 15-ти ден, не очаквах, но има полза.

 20. Чакърова

  Много държа на натурални добавки, затова искам да си взема натурален ресвератрол. Препоръчаха ми този на зейнфарма и ме увериха, че е натурален, прочетох описанието, което ми хареса, разгледах състава и ми се струва, че продуктът е точно за мен. Взех три опаковки от ресвератрола, заради безплатната доставка и цената, която не е никак лоша.

 21. polq_77

  Здравейте! Може ли ресвератрол да се пие заедно с алфа липоева киселина?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте polq_77,
   потвърждаваме, че Ресвератролът на ZeinPharma може да се комбинира с Алфа-Липоева киселина, отново на същата марка. Препоръчваме да се приема по 1 капсула на ден и от двете добавки.

 22. BORIL

  С жена ми преди си купувахме ресвератрол ремедиум. От аптеката не ни излизаше много изгодно, всъщност така започнахме да търсим алтернатива на Ремедиум и открихме ресвератрола на ЗейнФарма. Сега си купуваме по една опаковка за двамата и ни стига за 2 месеца, а не за около 30 дни.

 23. Beloslava22

  Добри мнения чух за добавката транс ресвератрол на ZeinPharma. Чудех се само добра ресвератрол цена ли е тази, но реших да поръчам.

 24. Ева

  Може ли да се комбинира с Кордицепс и трябва ли да има време между двата приема?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ева,
   потвърждаваме, че Ресвератролът на ЗейнФарма може да се комбинира с Кордицепс като препоръчваме приемът да бъде в отделна част на деня.

 25. Милко Георгиев

  Здравейте, може ли да се комбинира с Кверцетина на вашата фирма?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милко Георгиев,
   потвърждаваме, че Кверцетин и Ресвератрол на ZeinPharma могат и е препоръчително да се комбинират.

 26. Милко Георгиев

  Здравейте, майка ми претърпя сърдечна операция и в момента пие тромбекс. Въпросът ми е: подходящо ли е да и взема и ресвератрол или комбинацията от двете е непрепоръчителна? Също така ок ли е комбиниране на ресвератрол и кверцетин? Благодаря.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милко Георгиев,
   комбинацията на двете добавки на ЗейнФарма е подходяща и препоръчителна. Паралелният прием на лекарството тромбекс следва да го потвърдите с наблюдаващия лекар.

 27. МимиМетодиева

  Доволна съм от продукта, но не и от куриерска фирма Еконт, с която пожелах да ми бъде доставена пратката.

 28. DR_EVSTATIEV

  Добавката на Зейнфарма е супер! Препоръчвам я за всеки с вариращо кръвно и висок холестерол. На мен лично много ми помогна да нормализирам и двата показателя, макар и на 5-тия месец.

 29. Димо Кожухаров

  Доволен съм от действието на резверстрола ма зейнфарма! Пия го от няколко години, най-вече заради цигарите – помага ми да поддържам в норма всички кръвни показатели.

 30. Олег

  Закупих го по препоръка на кардиоложката, каза, че щял да помогне. Дано! Ще пиша пак по-натам.

 31. Ивелина Станчева

  Здравейте, бих искала да попитам може ли ресвератролът да се приема с Метотрексат?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ивелина Станчева,
   потвърждаваме, че Ресвератролът на ЗейнФарма може да се приема с Метотрексат. Препоръчваме приемът да се раздели в отделни части на деня.

 32. Амелия

  Здравейте! Подходящ ли е при хора с множествена склероза? Би ли влошило състоянието или точно обратното?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Амелия,
   няма указание или противопоказание от производителя дали Ресвератрол може да се приема от хора с МС. Според нас добавката би била подходящ натурален помощник и в тези случаи, но препоръчваме да го потвърдите и с лекаря, който следи заболяването.

 33. Румяна Георгиева

  Здравейте!
  Интересува ме дали Ресвератрол може да се приема от онкоболнии как ще се отрази когато кръвното играе – по-високо е през нощта, а през деня спада.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Румяна Георгиева,
   Ресвератролът на ЗейнФарма е една от най-често предписваните от докторите хранителни добавки за онкоболни пациенти. Резултатите и отзивите са добри, продуктът има нормализиращо кръвното налягане действие.

 34. Илиан

  Здравейте! Може ли РЕСВЕРАТРОЛ да се приема по време на хранене?

 35. Андонова

  Може ли да се пие заедно с Престилол, понижаващо кръвното? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте г-жа Андонова,
   Честит 8-ми Март! Потвърждаваме, че Ресвератрол на ЗейнФарма може да се комбинира с Престилол. Препоръчваме лекарството да се приема отделно, в различна част на деня.

 36. Анна

  Може ли да се вдигне кръвно от него?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Анна,
   едно от положителните свойства на Ресвератрола на ZeinPharma е да съдейства за нормализиране на кръвното налягане чрез нормализиране проводимостта на кръвоносните съдове. В този смисъл, при твърде високо кръвно може да се очаква известно сваляне на границите, докато при твърде ниско кръвно – несъществено покачване на границите.

 37. ЛОРЕТА_1982

  Невероятни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

 38. Ивайло Йосифов

  Много благодаря за бързата доставка, добро първо впечатление!

 39. Kosta_52

  Здравейте vitamag.bg, Днес направих заявка за 5 опаковки от ресвератрол на зейнфарма за аптека Медиа в Пазарджик. С молба да ги придвижите в рамките на утрешния ден, тъй като някои са за роднини, които ще отпътуват вдругиден. Предварителни благодаря!

 40. Лия Самантова

  Страхотен продукт с ефект, който надхвърли първоначалните ми очаквания. Комбинирам го с гуарана на ESN и съм много доволна от ободряващото действие което оказват двете добавки!

 41. LilanaDeyanova

  Благодаря за бързата доставка и професионално обслужване за пореден път. Оставам Ваш лоялен клиент!

 42. dani_jeleva

  Уникален продукт, възхитена съм от положителното му въздействие върху кожата и косата, които видимо имат по-добър вид от преди. Не съм инфлуенсърка, но убедих много приятелки да го опитат и повечето от тях споделиха същото мнение.

 43. Петьо

  Приятно изненадан съм от действието на този ресвератрол – ефекта му надвишава очакванията ми.

 44. Groovy Dossiu

  Препоръча ми го приятел, поръчах и останах приятно впечатлен от освежаващото действие на продукта.

 45. Камелия

  Любим продукт, който поръчвам за пети път. Благодаря, пожелавам Ви приятни Великденски празници!

 46. Stan Grady

  Good to see my favourite brands here, always ordering Zeinpharma Resveratrol when in Sofia.

 47. ЕмоСлавов

  От 3 седмици го комбинирам с червена боровинка на Natures Plus. Освен, че реших проблема с подутия мехур и прекъснатото уриниране, сега се чувствам по-свеж и тонизиран отпреди.

 48. Smart_Trainer_PC

  Ресвератрола е една от задължителните добавки, които най-редовно пия. Бих казал, че от всички марки на пазара, продукта на ЗейнФарма е най-добрия избор от гледна точка на количество, качество и цена.

 49. Димана Ризова

  Удивителен ефект от приема на този ресвератрол. Кожа, нокти, възстановяване … изключително съм доволна. Препоръчах го и на мои приятели и роднини и всички споделиха положителното въздействие.

 50. Георги Кожухаров

  Качествен продукт на сравнително приемлива цена. Поръчвам от Витамаг за четвърти път и сме доволни.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Ресвератролът е натурална съставка с мощна антиоксидантна активност, която предоставя стабилна защита срещу хронични оксидативни увреждания. В добавката на ZeinPharma, екстрактът е извлечен от корена на растението Японска Фалопия, която се отличава като източника на Ресвератрол с най-висока концентрация на активната съставка!

Има следните ползи за организма:

 • Оказва отличен ефект върху сърдечно-съдовата система и кръвоносните съдове.
 • Допринася за намаляване на “лошия” холестерол (LDL) и ограничаване на риска от образуване на тромби, които могат да предизвикат инфаркт.
 • Допринася за нормализиране на кръвното налягане, с особен успех при хипертония.
 • Противодейства на отлагането на амилоидна плака, за която е известно, че нанася сериозни поражения на мозъка.
 • Благоприятства умствения тонус и насърчава поддържането на добър фокус и концентрация.
 • Подпомага естествената способност на тялото да елиминира хроничните възпалителни процеси. Доказано е, че хроничното възпаление е един от главните виновници за развитието на автоимунни заболявания като множествена склероза, сърдечно-съдови заболявания, болест на Алцхаймер и др.
 • Изхвърля свободните радикали от организма и има „подмладяващ“ ефект върху всички клетки в тялото.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 1 капсула
Екстракт от корена на Японска фалопия / Polygonum cuspidatum (доставя [125 mg] натурален транс-ресвератрол) 125 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

ОТЗИВИ

50 отзива за РЕСВЕРАТРОЛ / RESVERATROL – ZeinPharma (120 капс)

 1. Клара Попова

  Здравейте! Може ли да се комбинира прием с Трипликсам и Небилет?

  • VITAMAG

   Здравейте Клара Попова,
   Въпреки че няма противопоказания Ресвератрол на ZeinPharma да се приема с Трипликсам и Небилет, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 2. Valentin Pavlov

  Не знаех за марката и за Витамаг докато Д-р Илиев не ми назначи ресвератрола за 3 месеца по 1 капсула. При високото кръвното определено има ефект, което ме изненада. Обаче имам въпрос дали може жена ми, която е с ниско кръвно, да го приема също?

  • VITAMAG

   Здравейте Valentin Pavlov,
   Потвърждаваме, че Ресвератрол на ZeinPharma може да се приема както при високо, така и при ниско кръвно. Едно от положителните свойства на Ресвератрола на ZeinPharma е да съдейства за нормализиране на кръвното налягане чрез нормализиране проводимостта на кръвоносните съдове. В този смисъл, при твърде високо кръвно може да се очаква известно сваляне на границите, докато при твърде ниско кръвно – несъществено покачване на границите.

 3. Тодор

  Имам високо кръвно.Вземам всеки ден Два или три пъти лекарство за кръвно.От 30-40 дни към лелекарството добавих и васкорин Аргенин -два пъти дневно.Кръвното се понижи с 6-7 единици и се удължи времето на действи на лекарството .
  Въпрос-може ли да включа и ресвиратрол в комбинация с васкорин Аргенин или да го използвам самостоялно за понижаване на кръвното,редувайки вземането на двете добавки в рамките на деня или вземане само на една от тях през деня,редувайки я с другата на следващия ден

  • VITAMAG

   Здравейте Тодор,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Ресвератрол на ZeinPharma може да се комбинира с Vascorin на същата марка, тъй като съставът на продуктите не се припокрива. Все пак, препоръчваме приемът на двете добавки да не е по едно и също време през деня, а да има разстояние от поне 2 часа. Възможен е и вариантът с редуването на добавките през ден, като може да изберете един от двата варианта, който ще е по-удобен за Вас.

 4. Ангел Лъчезаров

  Оказва ли благоприятно влияние при химиотерапия и лъчетерапия?

  • VITAMAG

   Здравейте Ангел Лъчезаров,
   Ресвератрол на ZeinPharama е една от най-често предписваните от докторите хранителни добавки за онкоболни пациенти. Като цяло има общоукрепващо и тонизиращо действие, но не можем да дадем конкретна информация дали помага при химиотерапия и лъчетерапия.

 5. Цвето

  Става ли за деца?

  • VITAMAG

   Здравейте Цвето,
   Ресвератрол на ZeinPharma е предназначен за възрастни. Допустимо е да се приема от деца над 12 години в доза от 1 капсула дневно.

 6. Калин Игнатов

  Този Ресвератрол ми го препоръча лекарят преди година. Страхотен е за кръвно, както и за зимните сезони при простуди и грип. Цената му е добра, а и е доста харесван доколкото съм чел по форуми и групи.

 7. Цветелина

  Здравейте, въпросният продукт поръчах миналата година след Ковид, но го забутах някъде и чак сега го откривам. В срок на годност е все още, но не мисля, че е седял на съвсем хладно през лятото в стаята. Дали ще има проблем да го започна?

  • VITAMAG

   Здравейте Цветелина,
   Щом продуктът е в срок на годност няма проблем да се приема, особено ако все още не е отварян. По-важното е да не е изложен на пряка слънчева светлина.

 8. kostadinov.b.kaloyan

  Цената е много висока за 125мг транс-ресвератрол. За сравнение 200мг и 250мг транс-ресвератрол на други известни качествени марки е 50- 60лв за 120 капсули!!!…

 9. Иван Цулев

  Здравейте, поръчах ресвератрол от Вас. Имам въпрос дали може да се приема заедно с брилик изписан след поставен стент на сърцето?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Иван Цулев,
   Ресвератрол на ZeinPharma може да се приема при поставен стент на сърцето. Паралелният прием на лекарството Брилик следва да го потвърдите с наблюдаващия лекар.

 10. mgugrinova1

  Здравейте! Може ли да се взема при Паркинсон? Трябла ли да се направи консултация с лекар преди да се вземе тази добавка?

  • VITAMAG

   Здравейте mgugrinova1,
   По принцип няма противопоказания Ресвератрол на Зеийнфарма да се приема при Паркинсон, но е хубаво да го потвърдите с наблюдаващия лекар.

 11. Vilian Pandov

  Поръчах този ресвератрол 125мг заради приятел, който каза, че е страхотен. Аз мислех да си закупя ресвератрол 500 мг и да го комбинирам с кверцетин, но лекаря ме спря и каза, че дозировката ресвератрол 500 мг е много висока за профилактичен прием.

 12. gnn92

  качествен продукт на разумна цена

 13. Катя Гръкова

  Здравейте!
  Може ли Реставрола да се приема от жена с инсулинозависим диабет и Хашимото?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Катв Гръкова,
   потвърждаваме, че Ресвератрол на ZeinPharma може да се приема от хора с инсулинозависим диабет и Хашимото.

 14. Емилия Ботева

  Като за хранителна добавка, транс-ресвератрола на Зейн фарма оправда очакванията при мен. Някои от проблемните ми показатели влязоха в норма след двумесечен прием, а за другите явно ще трябва още време или лекарства, ще видим.

 15. Samuil Alexei

  Много добра resveratrol цена, като се има напредвид колко са капсулите в опаковката. Аз досега не бях срещал такава голяма разфасовка resveratrol от 120 капсули на толкова прилична цена и с удоволствие ще изпробвам продукта.

 16. Deyan_Antonov

  Страхотна добавка! Отдавна търсех натурален транс ресвератрол на позната марка и се радвам, че Zeinpharma имат транс-ресвератрол в асортимента си от продукти.

 17. Даниела Христова

  Абсолютно никакъв ефект по нито една от описаните точки. Даже показателите ми са по-зле. Пия го повече от три месеца.

 18. Даниела

  Здравейте, колко % е чистият транс-ресвератрол във Вашия продукт, че никъде в описанието не го откривам? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Даниела,
   чистият транс-ресвератрол в хранителната добавка на ZeinPharma е 25% или 125 мг на капсула. Информацията е оповестена и в сертификата, в галерията под заглавната снимка на продукта.

 19. ГОЧО ГОЧЕВ

  Страдам от висок холестерол и в допълнение към медикаментозното лечение лекарят ми препоръча да приемам и хранителната добавка рисвератрол. Предупреди ме, че по-високата ресвератрол цена често означава по-високо качествен ресвератрол, затова се спрях и поръчах този ресвиратол. Пия го вече 15-ти ден, не очаквах, но има полза.

 20. Чакърова

  Много държа на натурални добавки, затова искам да си взема натурален ресвератрол. Препоръчаха ми този на зейнфарма и ме увериха, че е натурален, прочетох описанието, което ми хареса, разгледах състава и ми се струва, че продуктът е точно за мен. Взех три опаковки от ресвератрола, заради безплатната доставка и цената, която не е никак лоша.

 21. polq_77

  Здравейте! Може ли ресвератрол да се пие заедно с алфа липоева киселина?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте polq_77,
   потвърждаваме, че Ресвератролът на ZeinPharma може да се комбинира с Алфа-Липоева киселина, отново на същата марка. Препоръчваме да се приема по 1 капсула на ден и от двете добавки.

 22. BORIL

  С жена ми преди си купувахме ресвератрол ремедиум. От аптеката не ни излизаше много изгодно, всъщност така започнахме да търсим алтернатива на Ремедиум и открихме ресвератрола на ЗейнФарма. Сега си купуваме по една опаковка за двамата и ни стига за 2 месеца, а не за около 30 дни.

 23. Beloslava22

  Добри мнения чух за добавката транс ресвератрол на ZeinPharma. Чудех се само добра ресвератрол цена ли е тази, но реших да поръчам.

 24. Ева

  Може ли да се комбинира с Кордицепс и трябва ли да има време между двата приема?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ева,
   потвърждаваме, че Ресвератролът на ЗейнФарма може да се комбинира с Кордицепс като препоръчваме приемът да бъде в отделна част на деня.

 25. Милко Георгиев

  Здравейте, може ли да се комбинира с Кверцетина на вашата фирма?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милко Георгиев,
   потвърждаваме, че Кверцетин и Ресвератрол на ZeinPharma могат и е препоръчително да се комбинират.

 26. Милко Георгиев

  Здравейте, майка ми претърпя сърдечна операция и в момента пие тромбекс. Въпросът ми е: подходящо ли е да и взема и ресвератрол или комбинацията от двете е непрепоръчителна? Също така ок ли е комбиниране на ресвератрол и кверцетин? Благодаря.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милко Георгиев,
   комбинацията на двете добавки на ЗейнФарма е подходяща и препоръчителна. Паралелният прием на лекарството тромбекс следва да го потвърдите с наблюдаващия лекар.

 27. МимиМетодиева

  Доволна съм от продукта, но не и от куриерска фирма Еконт, с която пожелах да ми бъде доставена пратката.

 28. DR_EVSTATIEV

  Добавката на Зейнфарма е супер! Препоръчвам я за всеки с вариращо кръвно и висок холестерол. На мен лично много ми помогна да нормализирам и двата показателя, макар и на 5-тия месец.

 29. Димо Кожухаров

  Доволен съм от действието на резверстрола ма зейнфарма! Пия го от няколко години, най-вече заради цигарите – помага ми да поддържам в норма всички кръвни показатели.

 30. Олег

  Закупих го по препоръка на кардиоложката, каза, че щял да помогне. Дано! Ще пиша пак по-натам.

 31. Ивелина Станчева

  Здравейте, бих искала да попитам може ли ресвератролът да се приема с Метотрексат?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ивелина Станчева,
   потвърждаваме, че Ресвератролът на ЗейнФарма може да се приема с Метотрексат. Препоръчваме приемът да се раздели в отделни части на деня.

 32. Амелия

  Здравейте! Подходящ ли е при хора с множествена склероза? Би ли влошило състоянието или точно обратното?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Амелия,
   няма указание или противопоказание от производителя дали Ресвератрол може да се приема от хора с МС. Според нас добавката би била подходящ натурален помощник и в тези случаи, но препоръчваме да го потвърдите и с лекаря, който следи заболяването.

 33. Румяна Георгиева

  Здравейте!
  Интересува ме дали Ресвератрол може да се приема от онкоболнии как ще се отрази когато кръвното играе – по-високо е през нощта, а през деня спада.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Румяна Георгиева,
   Ресвератролът на ЗейнФарма е една от най-често предписваните от докторите хранителни добавки за онкоболни пациенти. Резултатите и отзивите са добри, продуктът има нормализиращо кръвното налягане действие.

 34. Илиан

  Здравейте! Може ли РЕСВЕРАТРОЛ да се приема по време на хранене?

 35. Андонова

  Може ли да се пие заедно с Престилол, понижаващо кръвното? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте г-жа Андонова,
   Честит 8-ми Март! Потвърждаваме, че Ресвератрол на ЗейнФарма може да се комбинира с Престилол. Препоръчваме лекарството да се приема отделно, в различна част на деня.

 36. Анна

  Може ли да се вдигне кръвно от него?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Анна,
   едно от положителните свойства на Ресвератрола на ZeinPharma е да съдейства за нормализиране на кръвното налягане чрез нормализиране проводимостта на кръвоносните съдове. В този смисъл, при твърде високо кръвно може да се очаква известно сваляне на границите, докато при твърде ниско кръвно – несъществено покачване на границите.

 37. ЛОРЕТА_1982

  Невероятни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

 38. Ивайло Йосифов

  Много благодаря за бързата доставка, добро първо впечатление!

 39. Kosta_52

  Здравейте vitamag.bg, Днес направих заявка за 5 опаковки от ресвератрол на зейнфарма за аптека Медиа в Пазарджик. С молба да ги придвижите в рамките на утрешния ден, тъй като някои са за роднини, които ще отпътуват вдругиден. Предварителни благодаря!

 40. Лия Самантова

  Страхотен продукт с ефект, който надхвърли първоначалните ми очаквания. Комбинирам го с гуарана на ESN и съм много доволна от ободряващото действие което оказват двете добавки!

 41. LilanaDeyanova

  Благодаря за бързата доставка и професионално обслужване за пореден път. Оставам Ваш лоялен клиент!

 42. dani_jeleva

  Уникален продукт, възхитена съм от положителното му въздействие върху кожата и косата, които видимо имат по-добър вид от преди. Не съм инфлуенсърка, но убедих много приятелки да го опитат и повечето от тях споделиха същото мнение.

 43. Петьо

  Приятно изненадан съм от действието на този ресвератрол – ефекта му надвишава очакванията ми.

 44. Groovy Dossiu

  Препоръча ми го приятел, поръчах и останах приятно впечатлен от освежаващото действие на продукта.

 45. Камелия

  Любим продукт, който поръчвам за пети път. Благодаря, пожелавам Ви приятни Великденски празници!

 46. Stan Grady

  Good to see my favourite brands here, always ordering Zeinpharma Resveratrol when in Sofia.

 47. ЕмоСлавов

  От 3 седмици го комбинирам с червена боровинка на Natures Plus. Освен, че реших проблема с подутия мехур и прекъснатото уриниране, сега се чувствам по-свеж и тонизиран отпреди.

 48. Smart_Trainer_PC

  Ресвератрола е една от задължителните добавки, които най-редовно пия. Бих казал, че от всички марки на пазара, продукта на ЗейнФарма е най-добрия избор от гледна точка на количество, качество и цена.

 49. Димана Ризова

  Удивителен ефект от приема на този ресвератрол. Кожа, нокти, възстановяване … изключително съм доволна. Препоръчах го и на мои приятели и роднини и всички споделиха положителното въздействие.

 50. Георги Кожухаров

  Качествен продукт на сравнително приемлива цена. Поръчвам от Витамаг за четвърти път и сме доволни.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.