За Кръвоносните съдове – VASCORIN – ZeinPharma (120 капс)

(8 клиентски отзива)

4490лв.

ZeinPharma VASCORIN ARGININ PLUS за кръвоносните съдове, Сърдечно-съдовата система, Кръвното налягане и артериите от Pharma.
За Кръвоносните съдове – VASCORIN – ZeinPharma (120 капс)

4490лв.

Код: 10119 | Съдържание: 120 капсули

Перфектна формула и състав от микроелементи, които подобряват кръвообращението и се грижат за кръвоносните съдове. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б-6 и Фолиева киселина се използва за лечение на сърдечно-съдови нарушения и има терапевтичен ефект при хипертония и атеросклероза.

Vascorin Arginin Plus на ZeinPharma® е сред най-продаваните добавки в Германия и Швейцария за лечение на кардиоваскуларни нарушения! (vascorin.com)

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактичен ежедневен прием – по 2 капсули. За понижаване на кръвното налягане и при конкретни нужди – по 4 капсули дневно.

Опаковката стига за 2 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Перфектна формула и състав от микроелементи, които подобряват кръвообращението и се грижат за кръвоносните съдове. Повишава притока на кислород и хранителни вещества към крайниците и органите. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б-6 и Фолиева киселина се използва за лечение на сърдечно-съдови нарушения и има терапевтичен ефект при хипертония, атеросклероза и повишени нива на хомоцистеин (хомоцистеинът е метаболитен продукт, който води до натрупване на отлагания, т.нар. холестеролни плаки по стените на кръвоносните съдове, което може да причини стесняването им и съответно високо кръвно налягане и атеросклероза).

Първите признаци на нарушено кръвообращение често са индикация за начален стадий на атеросклероза. За да предпазите себе си и близките си от това коварно заболяване, специалистите препоръчват своевременно да вземете предпазни мерки. Един от най-ефективните помощници в борбата с тази болест е висококачествената немска хранителна добавка Vascorin Arginin Plus на ZeinPharma®, която вече се предлага и на българския пазар. Тя съдържа само идентични на тялото биоактивни вещества, за да се гарантира максимално добра абсорбция и поносимост от организма. Продуктът съдържа съвършена комбинация от микронутриентите:

L-Аргинин с висока бионаличност, биологично активната форма на Витамин Б-12 (Метилкобаламин), биологично активната форма на витамин Б-6 (Пиридоксин хидрохлорид) и биологично активната форма на Фолиева киселина. Всички тези съставки заедно образуват мощна фомула от важни микроелементи, която е полезна при съдови заболявания.

В продукта на ZeinPharma, L-Аргининът се състои от 98% чиста аминокиселина с рН стойност от 10.5 до 12, която е научно установено, че се усвоява най-лесно от организма. Това е аминокиселина с четири азотни атома. В организма той се превръща в съдоразширяващ азотен оксид и по този начин може да разгърне положителния си ефект върху кръвообращението (като го засили) и кръвното налягане (като го понижи).

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени овкусители, оцветители, консерванти, дрожди или ГМО.

Съдържание за 4 капсули

L-Аргинин                                                             3000 mg

Метилкобаламин (витамин Б-12)                      4 µg

Витамин Б-6                                                             3 µg

Фолиева киселина                                                 400 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

8 отзива за За Кръвоносните съдове – VASCORIN – ZeinPharma (120 капс)

 1. penet

  здравейте, как да комбинирам продукта с Omega 3, Л-Глутатион и ресвератрол.Мога ли да ги приемам заедно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте penet,
   Васкорин може да се комбинира с цитираните продукти. Препоръчваме приемът да става разделно, т.е. в отделни части на деня и след хранене. Например след закуска се приема Васкорин, след обедно хранене – Л-Глутатион, а след вечеря – Омега-3 и Ресвератрол.

 2. ЙОРДАН ТЕМЕЛКОВ

  Една от най-добрите хранителн добавки, която съм приемал за кръвоносните съдове и която ми помага за регулиране на кръвното. Доволен съм и ще поръчам пак.

 3. Кънчо Карадимов

  Качествен немски продукт, който приемам редовно вече няколко седмици и от който получих търсения ефект.

 4. Красимира Скординова

  Използвам Vascorin Arginin Plus вече трета седмица. След клапно протезиране преди година и възникналите болки и изтръпвания на горните крайници реших да я използвам, тъй като комбинацията на витамини от групата на Б-6 и Б-12 и включените в състава на таблетката микроелементи не противоречат на предписаната ми от кардиолог терапия и подобряват чувствително кръвообращението и регулират кръвното налягане. Чрез тази хранителна добавка се подобри осезателно функцията на кръвоносните съдове. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б-6 и Фолиева киселина намали симптомите от сърдечно-съдовите смущения и почувствах ефективния му терапевтичен ефект. От дълго време съм на профилактична терапия за хипертония и кардиоваскуларни нарушения /атеросклероза/. Постепенно намалявам и спирам лекарствата, като се доверявам напълно на тази хранителна добавка.
  Освен Аргинин приемам и по една таблетка дневно Долоктан форте, тъй като имам доказана диабетна невропатия и ошипяване в шийната област. Това е хранителна добавка за болки в гърба и кръста. Комбинацията от невротропни микроелементи облекчава артрозните болки и възпаления, вследствие ошипяване, травми и преумора. При мен ефектът е свързан с облекчаване на нощните болки, схващанията и вдървяванията на ръцете и чувствително подобряване на нощния сън. Добавката използвам както за лечение на диабетна невропатия, така и за облекчаване страданието от дископатия, шипове, плексит и радикулит. Има бързо действие и доставя естествени съставки и ценни хранителни вещества в безвредна биоактивна форма и състав – Уридин монофосфат, Фолат и Витамин Б-12.
  След употребата на Vascorin Arginin Plus и на Doloctan forte на ZeinPharma аз препоръчвам на всички, които имат подобни проблеми да използват тези продукти. Още повече, че това са сред най-продаваните добавки в Германия и Швейцария за лечение на кардиологични проблеми, нарушения в кръвоносната система и прешленни увреждания от радикулит, ишиас, спондилоартрозис и гръбначни изкривявания.

 5. Nevena Mladenova

  Изключителен продукт и качествено обслужване!! Приемам го редовно, вече 4 седмици, и всички показатели от липидния профил влязоха в норма. Благодаря за бързата доставка.

 6. Радка

  Продукта ми се отразява добре и като цяло съм доволна, предвид че вече не ми изтръпват крайниците. Но имам въпрос – мога ли да го комбинирам с Doloctan forte, тъй като имам и шипове от дълги години и силно се надявам да ми помогне?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   В отговор на въпроса, дали ARGININ PLUS може да се комбинира с DOLOCTAN FORTE, потвърждаваме, че принципно двата продукта могат да се съчетават заедно. Предвид припокриване на две от съставките (Фолат и Витамин Б-12), приемът на ARGININ PLUS следва да се ограничи до една капсула дневно.

 7. Костадин Дамянов

  Може ли да се комбинира с Аспирин и по колко?

  • VITAMAG

   Здравейте Костадин Дамянов,
   в рамките на деня VASCORIN PLUS може да се комбинира с Аспирин. В тези случаи препоръчваме приемът на двете да става поотделно, т.е. да не се случва в един и същ момент.

 8. Емил Караиванов

  Преди дъщеря ми го носеше от чужбина и се радвам, че вече го има в България, при това на по-ниска цена. Vascorin пия от 2 години и благодарение на него овладях хипертонията, без да стигам до други лекарства.

 9. Снежана Башева

  Поръчах го препоръка на колегите и най-вече заради високите нива на хомоцистеина. Надявам се да има ефект, ще пиша отново по-натам.

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888