За Кръвоносни съдове – VASCORIN – ZeinPharma (120 капс)

(19 клиентски отзива)

44.90лв.

ZeinPharma VASCORIN ARGININ PLUS за кръвоносните съдове, Сърдечно-съдовата система, Кръвното налягане и артериите от Pharma.
За Кръвоносни съдове – VASCORIN – ZeinPharma (120 капс)

44.90лв.

Срок на годност: 30.06.2025 г.

Код: 10119 | Съдържание: 120 капсули

Перфектна формула и състав от микроелементи, които подобряват кръвообращението и се грижат за кръвоносните съдове. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б6 и Фолиева киселина се използва за лечение на сърдечно-съдови нарушения и има терапевтичен ефект при хипертония и атеросклероза.

Vascorin Arginin Plus на ZeinPharma® е сред най-продаваните добавки в Германия и Швейцария за лечение на кардиоваскуларни нарушения! (vascorin.com)

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактичен ежедневен прием – по 2 капсули. За понижаване на кръвното налягане и при конкретни нужди – по 4 капсули дневно.

Опаковката стига за 2 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Перфектна формула и състав от микроелементи, които подобряват кръвообращението и се грижат за кръвоносните съдове. Повишава притока на кислород и хранителни вещества към крайниците и органите. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б6 и Фолиева киселина се използва за лечение на сърдечно-съдови нарушения и има терапевтичен ефект при хипертония, атеросклероза и повишени нива на хомоцистеин (хомоцистеинът е метаболитен продукт, който води до натрупване на отлагания, т.нар. холестеролни плаки по стените на кръвоносните съдове, което може да причини стесняването им и съответно високо кръвно налягане и атеросклероза).

Първите признаци на нарушено кръвообращение често са индикация за начален стадий на атеросклероза. За да предпазите себе си и близките си от това коварно заболяване, специалистите препоръчват своевременно да вземете предпазни мерки. Един от най-ефективните помощници в борбата с тази болест е висококачествената немска хранителна добавка Vascorin Arginin Plus на ZeinPharma®, която вече се предлага и на българския пазар. Тя съдържа само идентични на тялото биоактивни вещества, за да се гарантира максимално добра абсорбция и поносимост от организма. Продуктът съдържа съвършена комбинация от микронутриентите:

L-Аргинин с висока бионаличност, биологично активната форма на Витамин Б12 (Метилкобаламин), биологично активната форма на Витамин Б6 (Пиридоксин хидрохлорид) и биологично активната форма на Фолиева киселина. Всички тези съставки заедно образуват мощна фомула от важни микроелементи, която е полезна при съдови заболявания.

В продукта на ZeinPharma, L-Аргининът се състои от 98% чиста аминокиселина с рН стойност от 10.5 до 12, която е научно установено, че се усвоява най-лесно от организма. Това е аминокиселина с четири азотни атома. В организма той се превръща в съдоразширяващ азотен оксид и по този начин може да разгърне положителния си ефект върху кръвообращението (като го засили) и кръвното налягане (като го понижи).

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени овкусители, оцветители, консерванти, дрожди или ГМО.

Съдържание за 4 капсули

L-Аргинин                                                                     3000 mg

Метилкобаламин (Витамин Б12)                                 4 µg

Пиридоксин хидрохлорид                                          3.66 mg

– от който:

Витамин Б6                                                                   3 mg

Фолиева киселина                                                      400 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

19 отзива за За Кръвоносни съдове – VASCORIN – ZeinPharma (120 капс)

 1. Тихомир Хубанов

  Здравейте! За плаки в кръвоносните артерии какво бихте ми препоръчали! Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Тихомир Хубанов,
   За Кръвоносни съдове – VASCORIN е подходящ именно за т.нар. холестеролни плаки по стените на кръвоносните съдове.

 2. Таня Николова

  Реших да купя Vaskorin, защото имам висок холестерол. Въпросът ми е дали ще смъкне холестерола и понеже съм с ниско кръвно, дали ще повлияе и на кръвното налягане – да не го смъкне още повече?! Или да ми препоръчате друг препарат?!

 3. Ioanna ivanova

  Продукта може ли да се комбинира с тромбекс?
  Благодаря предварително

  • VITAMAG

   Здравейте Ioanna ivanova,
   Няма противопоказания Vascorin на ZeinPharma да се приема с Тромбекс, но препоръчваме да се консултирате с лекар.

 4. Яна Янева

  Здравейте, добавката подходяща ли е за прием при разширени вени?

  • VITAMAG

   Здравейте Яна Янева,
   Потвърждаваме, че За Кръвоносни съдове – VASCORIN на ZeinPharma е подходящ и може да се приема при разширени вени.

 5. К. Костов

  Здравейте. Не е указано кога точно да се приема VASCORIN . Сутрин и вечер , има ли значение с каква часова разлика.

  • VITAMAG

   Здравейте К. Костов,
   Vascorin на ZeinPharma може да се приема по всяко време на деня, но приемът трябва да е последван от достатъчно вода. В зависимост от това дали го приемате профилактично (х2 капсули дневно) или имате конкретен проблем (х4 капсули дневно) може да разделите приема на два пъти през деня.

 6. А. Атанасова

  Здравейте, Vascorin притежава ли действието на бета блокер в някаква степен за успокояване на пулса и нормализиране дейността на сърцето ? Предписан ми е Небилет ,заради сърцебиене на нервна основа и изтощение ,но
  още не съм почнала да го приемам .Искам да опитам първо с тази добавка и едва после ,ако не получа желания ефект, мога да пристъпя към бета блокера. Моля за Вашето мнение по въпроса ? Благодаря предварително !

  • VITAMAG

   Здравейте А. Атанасова,
   Vascorin на ZeinPharma няма действието на бета-блокер. Продуктът е фокусиран върху грижа за кръвоносните съдове и кръвообръщението. Нашето мнение, че няма да постигнете търсения ефект с продуктът Vascorin, тъй като той няма касателство с вашия проблем.

 7. Г. Димчева

  Продуктът подходящ ли е за тахикардия и подобряване функцията на щитовидната жлеза. Комплексен прием с лекарства за щитовидната и надбъбречните жлези?

  • VITAMAG

   Здравейте Г. Димчева,
   За Кръвоносните съдове-Vascorin подобрява кръвообръщението и се грижи за кръвоносните съдове, като съставките в продукта са изключително полези при сърдечно-съдови нарушения. Съдейки по информацията, която имаме, продуктът няма голямо касателство с щитовидната жлеза. За проблеми свързани с щитовидната жлеза предлагаме други два продукта- Тирозин-ZeinPhatma и THYROID SUPPORT. Vascorin на ZeinPharma може да се приема с други препарати, ако съставът им не се припокрива.

 8. Митко Събков

  Може ли Arginin плюс да се комбинира с Омега 3/6/9 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   Потвърждаваме, че двата продукта могат да се комбинират.
   Препоръчваме приемът да става разделно, т.е. в отделни части на деня.

 9. Ася

  Може ли да се пие профилактично, без да има поставена диагноза.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ася,
   потвърждаваме, че Васкорин на ZeinPharma може да се приема профилактично. Принципно хранителните добавки е препоръчително да се приемат и профилактично (не само в периоди на заболяване), именно с цел да не се стига до поставяне на диагнози.

 10. Чайка Николова

  Как трябва да се пие васкорин с омега 3 кардио/ дневен прием/, разделно или може и заедно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Чайка Николова,
   нашата препоръка е преди обяд 2 капсули Васкорин + 1 капсула Кардио Омега и през втората половина на деня още 2 капсули Васкорин.

 11. penet

  здравейте, как да комбинирам продукта с Omega 3, Л-Глутатион и ресвератрол.Мога ли да ги приемам заедно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте penet,
   Васкорин може да се комбинира с цитираните продукти. Препоръчваме приемът да става разделно, т.е. в отделни части на деня и след хранене. Например след закуска се приема Васкорин, след обедно хранене – Л-Глутатион, а след вечеря – Омега-3 и Ресвератрол.

 12. ЙОРДАН ТЕМЕЛКОВ

  Една от най-добрите хранителн добавки, която съм приемал за кръвоносните съдове и която ми помага за регулиране на кръвното. Доволен съм и ще поръчам пак.

 13. Кънчо Карадимов

  Качествен немски продукт, който приемам редовно вече няколко седмици и от който получих търсения ефект.

 14. Красимира Скординова

  Използвам Vascorin Arginin Plus вече трета седмица. След клапно протезиране преди година и възникналите болки и изтръпвания на горните крайници реших да я използвам, тъй като комбинацията на витамини от групата на Б-6 и Б-12 и включените в състава на таблетката микроелементи не противоречат на предписаната ми от кардиолог терапия и подобряват чувствително кръвообращението и регулират кръвното налягане. Чрез тази хранителна добавка се подобри осезателно функцията на кръвоносните съдове. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б-6 и Фолиева киселина намали симптомите от сърдечно-съдовите смущения и почувствах ефективния му терапевтичен ефект. От дълго време съм на профилактична терапия за хипертония и кардиоваскуларни нарушения /атеросклероза/. Постепенно намалявам и спирам лекарствата, като се доверявам напълно на тази хранителна добавка.
  Освен Аргинин приемам и по една таблетка дневно Долоктан форте, тъй като имам доказана диабетна невропатия и ошипяване в шийната област. Това е хранителна добавка за болки в гърба и кръста. Комбинацията от невротропни микроелементи облекчава артрозните болки и възпаления, вследствие ошипяване, травми и преумора. При мен ефектът е свързан с облекчаване на нощните болки, схващанията и вдървяванията на ръцете и чувствително подобряване на нощния сън. Добавката използвам както за лечение на диабетна невропатия, така и за облекчаване страданието от дископатия, шипове, плексит и радикулит. Има бързо действие и доставя естествени съставки и ценни хранителни вещества в безвредна биоактивна форма и състав – Уридин монофосфат, Фолат и Витамин Б-12.
  След употребата на Vascorin Arginin Plus и на Doloctan forte на ZeinPharma аз препоръчвам на всички, които имат подобни проблеми да използват тези продукти. Още повече, че това са сред най-продаваните добавки в Германия и Швейцария за лечение на кардиологични проблеми, нарушения в кръвоносната система и прешленни увреждания от радикулит, ишиас, спондилоартрозис и гръбначни изкривявания.

 15. Nevena Mladenova

  Изключителен продукт и качествено обслужване!! Приемам го редовно, вече 4 седмици, и всички показатели от липидния профил влязоха в норма. Благодаря за бързата доставка.

 16. Радка

  Продукта ми се отразява добре и като цяло съм доволна, предвид че вече не ми изтръпват крайниците. Но имам въпрос – мога ли да го комбинирам с Doloctan forte, тъй като имам и шипове от дълги години и силно се надявам да ми помогне?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   В отговор на въпроса, дали ARGININ PLUS може да се комбинира с DOLOCTAN FORTE, потвърждаваме, че принципно двата продукта могат да се съчетават заедно. Предвид припокриване на две от съставките (Фолат и Витамин Б-12), приемът на ARGININ PLUS следва да се ограничи до една капсула дневно.

 17. Костадин Дамянов

  Може ли да се комбинира с Аспирин и по колко?

  • VITAMAG

   Здравейте Костадин Дамянов,
   в рамките на деня VASCORIN PLUS може да се комбинира с Аспирин. В тези случаи препоръчваме приемът на двете да става поотделно, т.е. да не се случва в един и същ момент.

 18. Емил Караиванов

  Преди дъщеря ми го носеше от чужбина и се радвам, че вече го има в България, при това на по-ниска цена. Vascorin пия от 2 години и благодарение на него овладях хипертонията, без да стигам до други лекарства.

 19. Снежана Башева

  Поръчах го препоръка на колегите и най-вече заради високите нива на хомоцистеина. Надявам се да има ефект, ще пиша отново по-натам.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Перфектна формула и състав от микроелементи, които подобряват кръвообращението и се грижат за кръвоносните съдове. Повишава притока на кислород и хранителни вещества към крайниците и органите. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б6 и Фолиева киселина се използва за лечение на сърдечно-съдови нарушения и има терапевтичен ефект при хипертония, атеросклероза и повишени нива на хомоцистеин (хомоцистеинът е метаболитен продукт, който води до натрупване на отлагания, т.нар. холестеролни плаки по стените на кръвоносните съдове, което може да причини стесняването им и съответно високо кръвно налягане и атеросклероза).

Първите признаци на нарушено кръвообращение често са индикация за начален стадий на атеросклероза. За да предпазите себе си и близките си от това коварно заболяване, специалистите препоръчват своевременно да вземете предпазни мерки. Един от най-ефективните помощници в борбата с тази болест е висококачествената немска хранителна добавка Vascorin Arginin Plus на ZeinPharma®, която вече се предлага и на българския пазар. Тя съдържа само идентични на тялото биоактивни вещества, за да се гарантира максимално добра абсорбция и поносимост от организма. Продуктът съдържа съвършена комбинация от микронутриентите:

L-Аргинин с висока бионаличност, биологично активната форма на Витамин Б12 (Метилкобаламин), биологично активната форма на Витамин Б6 (Пиридоксин хидрохлорид) и биологично активната форма на Фолиева киселина. Всички тези съставки заедно образуват мощна фомула от важни микроелементи, която е полезна при съдови заболявания.

В продукта на ZeinPharma, L-Аргининът се състои от 98% чиста аминокиселина с рН стойност от 10.5 до 12, която е научно установено, че се усвоява най-лесно от организма. Това е аминокиселина с четири азотни атома. В организма той се превръща в съдоразширяващ азотен оксид и по този начин може да разгърне положителния си ефект върху кръвообращението (като го засили) и кръвното налягане (като го понижи).

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, изкуствени овкусители, оцветители, консерванти, дрожди или ГМО.

Съдържание за 4 капсули

L-Аргинин                                                                     3000 mg

Метилкобаламин (Витамин Б12)                                 4 µg

Пиридоксин хидрохлорид                                          3.66 mg

– от който:

Витамин Б6                                                                   3 mg

Фолиева киселина                                                      400 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

ОТЗИВИ

19 отзива за За Кръвоносни съдове – VASCORIN – ZeinPharma (120 капс)

 1. Тихомир Хубанов

  Здравейте! За плаки в кръвоносните артерии какво бихте ми препоръчали! Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Тихомир Хубанов,
   За Кръвоносни съдове – VASCORIN е подходящ именно за т.нар. холестеролни плаки по стените на кръвоносните съдове.

 2. Таня Николова

  Реших да купя Vaskorin, защото имам висок холестерол. Въпросът ми е дали ще смъкне холестерола и понеже съм с ниско кръвно, дали ще повлияе и на кръвното налягане – да не го смъкне още повече?! Или да ми препоръчате друг препарат?!

 3. Ioanna ivanova

  Продукта може ли да се комбинира с тромбекс?
  Благодаря предварително

  • VITAMAG

   Здравейте Ioanna ivanova,
   Няма противопоказания Vascorin на ZeinPharma да се приема с Тромбекс, но препоръчваме да се консултирате с лекар.

 4. Яна Янева

  Здравейте, добавката подходяща ли е за прием при разширени вени?

  • VITAMAG

   Здравейте Яна Янева,
   Потвърждаваме, че За Кръвоносни съдове – VASCORIN на ZeinPharma е подходящ и може да се приема при разширени вени.

 5. К. Костов

  Здравейте. Не е указано кога точно да се приема VASCORIN . Сутрин и вечер , има ли значение с каква часова разлика.

  • VITAMAG

   Здравейте К. Костов,
   Vascorin на ZeinPharma може да се приема по всяко време на деня, но приемът трябва да е последван от достатъчно вода. В зависимост от това дали го приемате профилактично (х2 капсули дневно) или имате конкретен проблем (х4 капсули дневно) може да разделите приема на два пъти през деня.

 6. А. Атанасова

  Здравейте, Vascorin притежава ли действието на бета блокер в някаква степен за успокояване на пулса и нормализиране дейността на сърцето ? Предписан ми е Небилет ,заради сърцебиене на нервна основа и изтощение ,но
  още не съм почнала да го приемам .Искам да опитам първо с тази добавка и едва после ,ако не получа желания ефект, мога да пристъпя към бета блокера. Моля за Вашето мнение по въпроса ? Благодаря предварително !

  • VITAMAG

   Здравейте А. Атанасова,
   Vascorin на ZeinPharma няма действието на бета-блокер. Продуктът е фокусиран върху грижа за кръвоносните съдове и кръвообръщението. Нашето мнение, че няма да постигнете търсения ефект с продуктът Vascorin, тъй като той няма касателство с вашия проблем.

 7. Г. Димчева

  Продуктът подходящ ли е за тахикардия и подобряване функцията на щитовидната жлеза. Комплексен прием с лекарства за щитовидната и надбъбречните жлези?

  • VITAMAG

   Здравейте Г. Димчева,
   За Кръвоносните съдове-Vascorin подобрява кръвообръщението и се грижи за кръвоносните съдове, като съставките в продукта са изключително полези при сърдечно-съдови нарушения. Съдейки по информацията, която имаме, продуктът няма голямо касателство с щитовидната жлеза. За проблеми свързани с щитовидната жлеза предлагаме други два продукта- Тирозин-ZeinPhatma и THYROID SUPPORT. Vascorin на ZeinPharma може да се приема с други препарати, ако съставът им не се припокрива.

 8. Митко Събков

  Може ли Arginin плюс да се комбинира с Омега 3/6/9 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   Потвърждаваме, че двата продукта могат да се комбинират.
   Препоръчваме приемът да става разделно, т.е. в отделни части на деня.

 9. Ася

  Може ли да се пие профилактично, без да има поставена диагноза.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ася,
   потвърждаваме, че Васкорин на ZeinPharma може да се приема профилактично. Принципно хранителните добавки е препоръчително да се приемат и профилактично (не само в периоди на заболяване), именно с цел да не се стига до поставяне на диагнози.

 10. Чайка Николова

  Как трябва да се пие васкорин с омега 3 кардио/ дневен прием/, разделно или може и заедно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Чайка Николова,
   нашата препоръка е преди обяд 2 капсули Васкорин + 1 капсула Кардио Омега и през втората половина на деня още 2 капсули Васкорин.

 11. penet

  здравейте, как да комбинирам продукта с Omega 3, Л-Глутатион и ресвератрол.Мога ли да ги приемам заедно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте penet,
   Васкорин може да се комбинира с цитираните продукти. Препоръчваме приемът да става разделно, т.е. в отделни части на деня и след хранене. Например след закуска се приема Васкорин, след обедно хранене – Л-Глутатион, а след вечеря – Омега-3 и Ресвератрол.

 12. ЙОРДАН ТЕМЕЛКОВ

  Една от най-добрите хранителн добавки, която съм приемал за кръвоносните съдове и която ми помага за регулиране на кръвното. Доволен съм и ще поръчам пак.

 13. Кънчо Карадимов

  Качествен немски продукт, който приемам редовно вече няколко седмици и от който получих търсения ефект.

 14. Красимира Скординова

  Използвам Vascorin Arginin Plus вече трета седмица. След клапно протезиране преди година и възникналите болки и изтръпвания на горните крайници реших да я използвам, тъй като комбинацията на витамини от групата на Б-6 и Б-12 и включените в състава на таблетката микроелементи не противоречат на предписаната ми от кардиолог терапия и подобряват чувствително кръвообращението и регулират кръвното налягане. Чрез тази хранителна добавка се подобри осезателно функцията на кръвоносните съдове. Съвършената комбинация от Аргинин, Метилкобаламин, Витамин Б-6 и Фолиева киселина намали симптомите от сърдечно-съдовите смущения и почувствах ефективния му терапевтичен ефект. От дълго време съм на профилактична терапия за хипертония и кардиоваскуларни нарушения /атеросклероза/. Постепенно намалявам и спирам лекарствата, като се доверявам напълно на тази хранителна добавка.
  Освен Аргинин приемам и по една таблетка дневно Долоктан форте, тъй като имам доказана диабетна невропатия и ошипяване в шийната област. Това е хранителна добавка за болки в гърба и кръста. Комбинацията от невротропни микроелементи облекчава артрозните болки и възпаления, вследствие ошипяване, травми и преумора. При мен ефектът е свързан с облекчаване на нощните болки, схващанията и вдървяванията на ръцете и чувствително подобряване на нощния сън. Добавката използвам както за лечение на диабетна невропатия, така и за облекчаване страданието от дископатия, шипове, плексит и радикулит. Има бързо действие и доставя естествени съставки и ценни хранителни вещества в безвредна биоактивна форма и състав – Уридин монофосфат, Фолат и Витамин Б-12.
  След употребата на Vascorin Arginin Plus и на Doloctan forte на ZeinPharma аз препоръчвам на всички, които имат подобни проблеми да използват тези продукти. Още повече, че това са сред най-продаваните добавки в Германия и Швейцария за лечение на кардиологични проблеми, нарушения в кръвоносната система и прешленни увреждания от радикулит, ишиас, спондилоартрозис и гръбначни изкривявания.

 15. Nevena Mladenova

  Изключителен продукт и качествено обслужване!! Приемам го редовно, вече 4 седмици, и всички показатели от липидния профил влязоха в норма. Благодаря за бързата доставка.

 16. Радка

  Продукта ми се отразява добре и като цяло съм доволна, предвид че вече не ми изтръпват крайниците. Но имам въпрос – мога ли да го комбинирам с Doloctan forte, тъй като имам и шипове от дълги години и силно се надявам да ми помогне?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   В отговор на въпроса, дали ARGININ PLUS може да се комбинира с DOLOCTAN FORTE, потвърждаваме, че принципно двата продукта могат да се съчетават заедно. Предвид припокриване на две от съставките (Фолат и Витамин Б-12), приемът на ARGININ PLUS следва да се ограничи до една капсула дневно.

 17. Костадин Дамянов

  Може ли да се комбинира с Аспирин и по колко?

  • VITAMAG

   Здравейте Костадин Дамянов,
   в рамките на деня VASCORIN PLUS може да се комбинира с Аспирин. В тези случаи препоръчваме приемът на двете да става поотделно, т.е. да не се случва в един и същ момент.

 18. Емил Караиванов

  Преди дъщеря ми го носеше от чужбина и се радвам, че вече го има в България, при това на по-ниска цена. Vascorin пия от 2 години и благодарение на него овладях хипертонията, без да стигам до други лекарства.

 19. Снежана Башева

  Поръчах го препоръка на колегите и най-вече заради високите нива на хомоцистеина. Надявам се да има ефект, ще пиша отново по-натам.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.