БАБИНИ ЗЪБИ – ТРИБУЛУС / TRIBULUS – ZeinPharma (120 капс)

(40 клиентски отзива)

46.90лв.

БАБИНИ ЗЪБИ – ТРИБУЛУС / TRIBULUS TERRESTRIS за пикочно-половата система и хормонален баланс от Pharma.
БАБИНИ ЗЪБИ – ТРИБУЛУС / TRIBULUS – ZeinPharma (120 капс)

46.90лв.

Срок на годност: 30.04.2026 г.

Код: 10385 | Съдържание: 120 капсули

Висококачествена натурална добавка, под формата на веге капусли. Само 1 капсула доставя на организма цели 500 mg чист стандартизиран екстракт от плодовете на лечебното растение Бабини зъби (Трибулус Терестрис), с 90% (цели 450 mg) UV-тествани Сапонини. Бабини зъби – Трибулус на ZeinPharma® допринася за повишаване нивата на тестостерон при мъжете по напълно естествен начин и се отразява благоприятно на сексуалната мощ и физическата им сила и издръжливост. Подпомага растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини. Подходящ е за прием и от активно спортуващи. Помага за увеличаване на сексуалното желание и при двата пола. Поддържа сърдечното здраве и съдейства за контрола на кръвното налягане.

Бабини зъби от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Бабини зъби / Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris) е тревисто растение с редица лечебни свойства. В традиционната аюрведична медицина се използва като натурален афродизиак, който повишава нивата на тестостерон при мъжете по естествен начин и се отразява благоприятно на потентността, на физическата сила и издръжливост, както и на формирането на мускулна маса. Счита се, че билката повишава сексуалното желание и при двата пола, дори при жени в менопауза. Както и че спомага за регулиране на женските хормони и за редуциране на кръвното налягане.

Трибулус Терестрис се цени високо и заради неговите противовъзпалителни, антибактериални и антиоксидантни свойства. Доказано е, че то помага за нормалната функция на сърдечно-съдовата система и на имунната система. Освен това, допринася за поддържане на здрава дихателна система и за успокояване на нервната система. Билката Бабини зъби спомага също за поддържане на здравословни нива на желязо в кръвта, за съсирването на кръвта, за доброто състояние на венците и на кожата. Дължи лечебните си свойства основно на съдържащите се в нея растителни вещества наречени Сапонини.

Сапонините са подгрупа гликозиди и представляват вторични растителни съединения, които присъстват в най-висока концентрация в плодовете на билката Трибулус Терестрис. Те спомагат за резорбцията на мазнините, въглехидратите и други вещества в организма. Някои имат свойството да редуцират кръвното налягане, да влияят върху обмяната на веществата или да стимулират имунната система.

Бабини зъби – Трибулус на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, под формата на вегетариански капсули с премиум състав. Съдържа 100% чист стандартизиран екстракт от плодовете на лечебното растение Бабини зъби (Трибулус Терестрис). Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg натурален екстракт от билката, стандартизиран до 90% UV-тествани Сапонини, което се равнява на цели 450 mg Сапонини. Количеството Сапонини в продукта на ZeinPharma (90%) е аналитично потвърдено със специален UV/VIS метод на оптична молекулярна спектроскопия, който се използва за точно определяне на количеството на определени съставки.

Хранителната добавка Бабини зъби съдържа 100% чисти съставки, доказани с лабораторни тестове. Приемът й допринася за повишаване нивата на тестостерон при мъжете по напълно естествен начин и се отразява благоприятно на сексуалната мощ и на физическата им сила и издръжливост. Подпомага растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини. Това прави продуктът особено подходящ за активно спортуващи. Помага за увеличаване на сексуалното желание/либидото и при двата пола. Спомага за регулиране на женските хормони. Съдейства за редуциране на високото кръвно налягане и подкрепя работата на сърдечно-съдовата система.

Предимства на Бабини зъби – Трибулус на ZeinPharma:

 • Натурален състав: Съдържа стандартизиран натурален екстракт от плодовете на Бабини зъби / Трибулус Терестрис.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg екстракт от билката.
 • Предлага висока концентрация на UV-тествани Сапонини – 1 капсула съдържа цели 450 mg.
 • Допринася за повишаване на нивата на тестостерон при мъжете по естествен начин.
 • Влияе положително на сексуалната функция, на физическата сила и издръжливост.
 • Подпомага растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини.
 • Съдейства за повишаване на сексуалното желание/либидото и при двата пола.
 • Спомага за регулиране на женските хормони.
 • Подкрепя работата на сърдечно-съдовата система и спомага за контрола на кръвното налягане.
 • Предлага се в икономична опаковка от 120 капсули, която стига за цели 4 месеца.
 • Особено подходящ за активно спортуващи.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема между храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Стандартизиран екстракт от Бабини зъби / Трибулус Терестрис 

(Tribulus Terrestris)

– от който:

500 mg

Сапонини

450 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

40 отзива за БАБИНИ ЗЪБИ – ТРИБУЛУС / TRIBULUS – ZeinPharma (120 капс)

 1. Мартин Синанев

  Здравейте,има ли проблем да пия бабините зъби,защото имам акне,влияе ли на кожата?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартин Синанев,
   Не следва да има проблем да приемате добавката Бабини зъби, тъй като тя може да има положителен ефект върху кожата при акне. Бабините зъби са известни със своите антиинфламаторни и антиоксидантни свойства, които могат да помогнат в борбата с акнето и подобряването на общото състояние на кожата.

 2. Сашо

  Здравейте, може ли да се приема по две или повече капсули дневно при активно трениращ?

  • VITAMAG

   Здравейте Сашо,
   Бабини зъби на ZeinPharma се приемат 1 път дневно х 1 капсула. Не можем да потвърдим приемът на повече капсули от указаните от производителя.

 3. Елена

  Здравейте,
  искам да попитам, дали капсулите бабини зъби дразнят стомаха при наличен гастрит и дали е удачно да се приемат след храна, а не между храненията.

  • VITAMAG

   Здравейте Елена,
   Добавката Бабини Зъби на ZeinPharma е натурален и изчистен продукт, който не следва да причинява дискомфрот в стомаха. Имайте предвид, че е препоръчително приемът да се осъществява между храненията. Все пак, ако възникне някакъв проблем, спокойно може да отваряте капсулата и да приемате само праха, като го разтворите в малко количество вода.

 4. cipollini43

  Трибулуса е уникален!
  Пак ще си поръчам. Пил съм на много други марки но такъв ефект не съм усещал!

 5. Мариета Георгиева

  Здравейте! Билката натоварва ли черния дроб или е безопасна?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариета Георгиева,
   Бабини Зъби на ZeinPharma е изцяло натурален продукт без странични ефекти, който не уврежда/натоварва черния дроб.

 6. Stan

  Не съм го ползвал имам проблем с това че не мога да си повиша тестостерон дали би повлияло положително

  • VITAMAG

   Здравейте Stan,
   Потвърждаваме, че Бабини Зъби на ZeinPharma биха допринесли за повишаване нивата на тестостерон по напълно естествен начин.

 7. Красимир

  Проблем ли е приемът му от хора употребяващи алкохол?

  • VITAMAG

   Здравейте Красимир,
   Няма проблем Бабини Зъби на ZeinPharma да се приемат от хора употребяващи алхохол, но следва да имате предвид приемът на добавката да не е по едно и също време с приема на алкохол.

 8. S

  Добре ли е да се приема от спортуващи жени,има ли влияние върху растежа на мускулите ?И има ли някакви вреди от него върху жените,като окосмяване,груб глас..като цяло върху женския организъм?

  • VITAMAG

   Здравейте S,
   Бабини зъби на ZeinPharma е натурален продукт без известни странични ефекти. Добавката може да се приема както от мъже, така и от жени. Нямаме информация за наличие на ефект, като окосмяване, груб глас и т.н при жените.

 9. Милен

  Здравейте има ли проблем като съм на 15 години но спортувам активно от 4 години

  • VITAMAG

   Здравейте Милен,
   Може да приемате Бабини Зъби на ZeinPharma в доза от 1 капсула дневно, като следва да имате предвид, че дневната доза не бива да се превишава.

 10. Янка

  Здравейте,
  може ли да се приема едновременно с Престилол и Сортис ?

  • VITAMAG

   Здравейте Янка,
   Въпреки че няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат заедно с Престилол и Сортис, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 11. Кольо

  Здравейте , този продукт на бабини зъби помага ли на хора с мигрена наред с другите описани позитивни ефекти

  • VITAMAG

   Здравейте Кольо,
   Бабини Зъби на ZeinPharma няма касателство с проблеми като мигрена. Добавката допринася за повишаване на нивата на тестостерон при мъжете по естествен начин.Влияе положително на сексуалната функция, на физическата сила и издръжливост.Подпомага растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини.Съдейства за повишаване на сексуалното желание/либидото и при двата пола. Спомага за регулиране на женските хормони.Подкрепя работата на сърдечно-съдовата система и спомага за контрола на кръвното налягане.

 12. Радо

  Може ли да се приемат с хапчета за разреждане на кръвта?
  Пия ротеас 60mg един път дневно

  • VITAMAG

   Здравейте Радо,
   По принцип няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат с Ротеас, но препоръчваме да се консултирате с лекар относно комбинацията.

 13. marietta_g

  Удачен ли е прием вечер, преди лягане? През деня сме забързани и пропускаме да си вземем добавките.

  • VITAMAG

   Здравейте marietta_g,
   Не е упоменато кога точно да се приема капсулата Бабини Зъби на ZeinPharma, така че може да опитате да приемате и вечер преди лягане.

 14. Иван

  Пия го от 2 седмици , случи се да взема за деня 2 хапчета , какво да очаквам като странични ефекти?

  • VITAMAG

   Здравейте Иван,
   Бабини зъби на ZeinPharma е натурален продукт с доказано качество. Няма повод за притеснение от сгрешената доза, стига това да не се случва постоянно.

 15. Траян

  Здравейте,аз тренирам доста здраво и вече пия бабини зъби от около месец и като цяло съм станал по здрав,но взимам и други неща ,досега пих по една таблетка,но когато ми останат 60 таблетки ще започна да приемам по 1 гр(екстракт от трибулус ) ,две таблетки на ден в продължение на месец,и ще ви пиша какви са резултатите.

  • VITAMAG

   Здравейте Траян,
   Благодарим за обратната връзка!
   Следва да имате предвид, че според указанията за прием на производителя Бябини зъби на ZeinPharma се приема в доза от 1 капсула дневно, като тази доза не е препоръчително да бъде превишавана. Изключение може да се направи, ако по-високата доза е по лекарско предписание.

 16. P. Stefanova

  Здравейте! Искам да знам има ли проблем да комбинирам няколко други хранителни вещества с бабини зъби?

  • VITAMAG

   Здравейте P. Stefanova,
   По принцип няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат с други хранителни вещества. При спазване указанията за прием на продукта не следва да има наличие на странични ефекти или дискомфорт.

 17. Момчил

  Здравейте има ли проблем като съм на 17 години но спортувам активно имал съм сериозен проблем с бъбреците това някакъв проблем ли ще е да приемам бабини зъби

  • VITAMAG

   Здравейте Момчил,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини зъби в доза от 1 капсула дневно.

 18. Георги

  Здравейте! След като употребявам Бизор, може ли да ползвам „бабини зъби“

  • VITAMAG

   Здравейте Георги,
   Няма противопоказания Бабини Зъби на ZeinPharma да се приемат при употребата на Бизор, но все пак препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 19. paveltodorov500

  Здравейте.
  След като изпия 1 опаковка от 120 капсули трябва ли да направя почивка или мога да продължа приема?

  • VITAMAG

   Здравейте paveltodorov500,
   Препоръчваме да направите пауза от поне две седмици. След това може да продължите с втора опаковка Бабини Зъби на ZeinPharma.

 20. Ivan

  Продукта е 18+ нали?

  • VITAMAG

   Здравейте Ivan,
   Потвърждаваме, че Бабини Зъби на ZeinPharma е добавка предназначена за възрастни. Изключение правят случаите, в които има налично предписание или препоръка от лекар.

 21. Самуил Паздеров

  Здравейте,
  Мога ли да комбинирам продукта с Тронка Тали?

  • VITAMAG

   Здравейте Самуил Паздеров,
   Няма противопоказания Бабини Зъби на ZeinPharma да се приемат заедно с други хранителни добавки, доколкото в състава им не присъства допълнително екстракт от Бабини Зъби. Ако все пак има съответствие, вариант е да редувате добавките през ден.

 22. Николай

  Здравейте,този продукт прилага ли се за терапия след стероиден цикъл

  • VITAMAG

   Здравейте Николай,
   Продуктът би могъл да се приложи след подобна терапия, тъй като няма противопоказания, но все пак препоръчваме да направите консултация със специалист.

 23. Мартин

  Здравейте. Може ли да го комбинирам с T-MALE?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартин,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини Зъби на ZeinPharma и T-Male на NaturesPlus, но препоръчваме приемът да става в различна част на деня.

 24. Стилиян

  Здравейте, искам са питам дали може да се комбинира с креатин?

  • VITAMAG

   Здравейте Стилиян,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини Зъби на ZeinPharma с Креатин. Препоръчваме да разделите приема на добавките (да НЕ се приемат по едно и също време), като спазвате указанието между тях да има отстъп поне 2 часа.

 25. Благовест

  Исках да попитам,тези капсули с 500мг всяка и желая да увелича дозата до две на ден!Въпросът ми е може ли да се увеличат до две на ден или не е препоръчително

  • VITAMAG

   Здравейте Благовест,
   Препоръчителната дневна доза, която производителят е указал, е 1 капсула дневно и същата не е препоръчително да се превишава. Единствено изключение може да се направи, ако същият продукт е изписан от лекар е по-висока доза.

 26. Андонис

  Здравейте!
  Взимам и ашваганда и въпросат ми е, дали мога да я комбинирам с бабини зъби? Смисъл след като взема ашвагандата, направо и бабините зъби.

  • VITAMAG

   Здравейте Андонис,
   Може да комбинирате Бабини зъби и Ашваганда на ZeinPharmа, тъй като съставът им не се припокрива. Все пак, препоръчеаме между приема на добавките да има отстъп поне 1-2 часа.

 27. Жоро

  Здравейте!
  Спортувам редовно и умерено,но често се чувствам изморен и затова взимам левзея.Мога ли да я комбинирам с бабини зъби?

  • VITAMAG

   Здравейте Жоро,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Левзея и Бабини зъби на ZeinPharma, като следва да имате предвид приемът да става в различна част на деня.

 28. Андрей

  Здравейте, при активно спортуващ мъж на 23 години и няма проблем с тестостерона и т.н. в сексуален аспект, има ли смисъл от употребата на добавката?

  • VITAMAG

   Здравейте Андрей,
   Бабини зъби на ZeinPharma подпомага за растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини. Това прави добавката особено подходящ за активно спортуващи. Също така помага за увеличавана на сексуалното желание и при двата пола. Ако търсите някое от тези действия, то тогава добавката би била подходяща за Вас.

 29. Ивайло Христов

  Здравейте при проблеми с простатата помагат ли?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло Христов,
   Добавката Бабини зъби на ZeinPharma би могла да помогне при проблеми с простатата.

 30. Недко

  След колко време на приема да очакваме подобрение

  • VITAMAG

   Здравейте Недко,
   Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 31. К

  Здравейте,
  Противопоказно ли е да се комбинира с антибиотик? В случая е Levor, лекувам бактериална инфекция в уринарния тракт?

  • VITAMAG

   Здравейте К,
   По принцип няма противопоказания Бабини Зъбии на ZeinPharma да се комбинират с Levor, но препоръчваме приемът да става в отделна част на деня.

 32. МИЛЕВ

  Любител съм на тема добавки и си поръчвам и пия редовно, като вашите продукти скоро ги открих и ми харесват, а сега видях, че предлагате и трибестан или както му казват още трибулус. Само да попитам по една капсула дневно ли се пие? Пия трибестан от години, защото ми го изписват поради здравословни проблеми, но от него взимам 2 таблетки, а от тези капсули трибулус колко трябва?

  • VITAMAG

   Здравейте МИЛЕВ,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Добавката Бабини зъби / Трибулус Терестрис на ZeinPharma се приема 1 път дневно х 1 капсула (500 mg).

 33. Тони Д

  Здравейте,
  Продуктът може ли да се приема от кърмещи жени

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Д,
   Въпреки че няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат от кърмещи жени, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 34. Сергей Велчев

  Страхотен трибулус терестрис. Същия трибулус терестрис си купувах докато живеех в Мюнхен, понеже още тогава имах малко проблеми с тестостерона. Много се радвам, че има вносител на Зейнфарма в България, защото продуктите са ефикасни.

 35. Radoslav Hristov

  Тези капсули екстракт от бабини зъби ми допаднаха. Хубаво е, че се съдържа 500 мг. чист екстракт от бабини зъби в капсула, защото дозата е достатъчна. Иначе бях намерил едни други капсули, които бяха окей, но пък екстрактът от бабини зъби беше 250 мг, което е малко, а и не знам до колко бяха „натурални“.

 36. Марияна Илиева

  Здравейте. Исках да попитам как влияе при жените и има ли някакъв ефект върху топлите вълни при жените. Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Марияна Илиева,
   Действията на Бабини зъби на ZeinPharma са много, а ползите при жените са, че спомага за регулиране на хормоните, за нормализиране на кръвно налягане и също така се счита, че билката повишава сексуалното желание и при двата пола. Все пак, може да предложим и други наши продукти, които спомагат за облекчаване на симтоми, като топлите вълни- Meno Vital, Див Ям или Вечерна иглика.

 37. Veselin

  Здравейте, искам да попитам понеже пия чай от бабини зъби дали да ги комбинирам за по-добър ефект? Също така понеже чаят от бабини зъби има малко гаден за мен вкус, капсулите имат ли някакъв вкус?

  • VITAMAG

   Здравейте Veselin,
   Капсулите Бабини Зъби са напълно достатъчни и може да спрете приема на чая. Нямат гаден вкус или послевкус, тъй като капсулата се приема директно с вода и не се дъвче.

 38. Благо Симеонов

  Бабини зъби таблетки пия от години, но на Haya. Мой приятел ми препоръча тези на Zeinpharma, защото ги открил наскоро и имали по-добър ефект. Наистина са добри, въпреки че не са бабини зъби таблетки, а капсули аз много ги харесах и ще си поръчам пак от тях. 👍

 39. Боби

  Капсулите са добри и определено по-удобни от тинктура бабини зъби. Докторът ми ги изписа след тинктурата бабини зъби и видяхме, че тези ми влияят по-добре и са по-ефикасни.

 40. Krasimir Purvanov

  Очаквах с нетърпение бабините зъби на Зейн, защото съм фен на марката. Имам големи очаквания към бабините зъби и стискам палци да имат ефект, както другите продукти на марката.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Бабини зъби от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Бабини зъби / Трибулус Терестрис (Tribulus Terrestris) е тревисто растение с редица лечебни свойства. В традиционната аюрведична медицина се използва като натурален афродизиак, който повишава нивата на тестостерон при мъжете по естествен начин и се отразява благоприятно на потентността, на физическата сила и издръжливост, както и на формирането на мускулна маса. Счита се, че билката повишава сексуалното желание и при двата пола, дори при жени в менопауза. Както и че спомага за регулиране на женските хормони и за редуциране на кръвното налягане.

Трибулус Терестрис се цени високо и заради неговите противовъзпалителни, антибактериални и антиоксидантни свойства. Доказано е, че то помага за нормалната функция на сърдечно-съдовата система и на имунната система. Освен това, допринася за поддържане на здрава дихателна система и за успокояване на нервната система. Билката Бабини зъби спомага също за поддържане на здравословни нива на желязо в кръвта, за съсирването на кръвта, за доброто състояние на венците и на кожата. Дължи лечебните си свойства основно на съдържащите се в нея растителни вещества наречени Сапонини.

Сапонините са подгрупа гликозиди и представляват вторични растителни съединения, които присъстват в най-висока концентрация в плодовете на билката Трибулус Терестрис. Те спомагат за резорбцията на мазнините, въглехидратите и други вещества в организма. Някои имат свойството да редуцират кръвното налягане, да влияят върху обмяната на веществата или да стимулират имунната система.

Бабини зъби – Трибулус на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, под формата на вегетариански капсули с премиум състав. Съдържа 100% чист стандартизиран екстракт от плодовете на лечебното растение Бабини зъби (Трибулус Терестрис). Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg натурален екстракт от билката, стандартизиран до 90% UV-тествани Сапонини, което се равнява на цели 450 mg Сапонини. Количеството Сапонини в продукта на ZeinPharma (90%) е аналитично потвърдено със специален UV/VIS метод на оптична молекулярна спектроскопия, който се използва за точно определяне на количеството на определени съставки.

Хранителната добавка Бабини зъби съдържа 100% чисти съставки, доказани с лабораторни тестове. Приемът й допринася за повишаване нивата на тестостерон при мъжете по напълно естествен начин и се отразява благоприятно на сексуалната мощ и на физическата им сила и издръжливост. Подпомага растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини. Това прави продуктът особено подходящ за активно спортуващи. Помага за увеличаване на сексуалното желание/либидото и при двата пола. Спомага за регулиране на женските хормони. Съдейства за редуциране на високото кръвно налягане и подкрепя работата на сърдечно-съдовата система.

Предимства на Бабини зъби – Трибулус на ZeinPharma:

 • Натурален състав: Съдържа стандартизиран натурален екстракт от плодовете на Бабини зъби / Трибулус Терестрис.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg екстракт от билката.
 • Предлага висока концентрация на UV-тествани Сапонини – 1 капсула съдържа цели 450 mg.
 • Допринася за повишаване на нивата на тестостерон при мъжете по естествен начин.
 • Влияе положително на сексуалната функция, на физическата сила и издръжливост.
 • Подпомага растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини.
 • Съдейства за повишаване на сексуалното желание/либидото и при двата пола.
 • Спомага за регулиране на женските хормони.
 • Подкрепя работата на сърдечно-съдовата система и спомага за контрола на кръвното налягане.
 • Предлага се в икономична опаковка от 120 капсули, която стига за цели 4 месеца.
 • Особено подходящ за активно спортуващи.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема между храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Стандартизиран екстракт от Бабини зъби / Трибулус Терестрис 

(Tribulus Terrestris)

– от който:

500 mg

Сапонини

450 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (40)

40 отзива за БАБИНИ ЗЪБИ – ТРИБУЛУС / TRIBULUS – ZeinPharma (120 капс)

 1. Мартин Синанев

  Здравейте,има ли проблем да пия бабините зъби,защото имам акне,влияе ли на кожата?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартин Синанев,
   Не следва да има проблем да приемате добавката Бабини зъби, тъй като тя може да има положителен ефект върху кожата при акне. Бабините зъби са известни със своите антиинфламаторни и антиоксидантни свойства, които могат да помогнат в борбата с акнето и подобряването на общото състояние на кожата.

 2. Сашо

  Здравейте, може ли да се приема по две или повече капсули дневно при активно трениращ?

  • VITAMAG

   Здравейте Сашо,
   Бабини зъби на ZeinPharma се приемат 1 път дневно х 1 капсула. Не можем да потвърдим приемът на повече капсули от указаните от производителя.

 3. Елена

  Здравейте,
  искам да попитам, дали капсулите бабини зъби дразнят стомаха при наличен гастрит и дали е удачно да се приемат след храна, а не между храненията.

  • VITAMAG

   Здравейте Елена,
   Добавката Бабини Зъби на ZeinPharma е натурален и изчистен продукт, който не следва да причинява дискомфрот в стомаха. Имайте предвид, че е препоръчително приемът да се осъществява между храненията. Все пак, ако възникне някакъв проблем, спокойно може да отваряте капсулата и да приемате само праха, като го разтворите в малко количество вода.

 4. cipollini43

  Трибулуса е уникален!
  Пак ще си поръчам. Пил съм на много други марки но такъв ефект не съм усещал!

 5. Мариета Георгиева

  Здравейте! Билката натоварва ли черния дроб или е безопасна?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариета Георгиева,
   Бабини Зъби на ZeinPharma е изцяло натурален продукт без странични ефекти, който не уврежда/натоварва черния дроб.

 6. Stan

  Не съм го ползвал имам проблем с това че не мога да си повиша тестостерон дали би повлияло положително

  • VITAMAG

   Здравейте Stan,
   Потвърждаваме, че Бабини Зъби на ZeinPharma биха допринесли за повишаване нивата на тестостерон по напълно естествен начин.

 7. Красимир

  Проблем ли е приемът му от хора употребяващи алкохол?

  • VITAMAG

   Здравейте Красимир,
   Няма проблем Бабини Зъби на ZeinPharma да се приемат от хора употребяващи алхохол, но следва да имате предвид приемът на добавката да не е по едно и също време с приема на алкохол.

 8. S

  Добре ли е да се приема от спортуващи жени,има ли влияние върху растежа на мускулите ?И има ли някакви вреди от него върху жените,като окосмяване,груб глас..като цяло върху женския организъм?

  • VITAMAG

   Здравейте S,
   Бабини зъби на ZeinPharma е натурален продукт без известни странични ефекти. Добавката може да се приема както от мъже, така и от жени. Нямаме информация за наличие на ефект, като окосмяване, груб глас и т.н при жените.

 9. Милен

  Здравейте има ли проблем като съм на 15 години но спортувам активно от 4 години

  • VITAMAG

   Здравейте Милен,
   Може да приемате Бабини Зъби на ZeinPharma в доза от 1 капсула дневно, като следва да имате предвид, че дневната доза не бива да се превишава.

 10. Янка

  Здравейте,
  може ли да се приема едновременно с Престилол и Сортис ?

  • VITAMAG

   Здравейте Янка,
   Въпреки че няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат заедно с Престилол и Сортис, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 11. Кольо

  Здравейте , този продукт на бабини зъби помага ли на хора с мигрена наред с другите описани позитивни ефекти

  • VITAMAG

   Здравейте Кольо,
   Бабини Зъби на ZeinPharma няма касателство с проблеми като мигрена. Добавката допринася за повишаване на нивата на тестостерон при мъжете по естествен начин.Влияе положително на сексуалната функция, на физическата сила и издръжливост.Подпомага растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини.Съдейства за повишаване на сексуалното желание/либидото и при двата пола. Спомага за регулиране на женските хормони.Подкрепя работата на сърдечно-съдовата система и спомага за контрола на кръвното налягане.

 12. Радо

  Може ли да се приемат с хапчета за разреждане на кръвта?
  Пия ротеас 60mg един път дневно

  • VITAMAG

   Здравейте Радо,
   По принцип няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат с Ротеас, но препоръчваме да се консултирате с лекар относно комбинацията.

 13. marietta_g

  Удачен ли е прием вечер, преди лягане? През деня сме забързани и пропускаме да си вземем добавките.

  • VITAMAG

   Здравейте marietta_g,
   Не е упоменато кога точно да се приема капсулата Бабини Зъби на ZeinPharma, така че може да опитате да приемате и вечер преди лягане.

 14. Иван

  Пия го от 2 седмици , случи се да взема за деня 2 хапчета , какво да очаквам като странични ефекти?

  • VITAMAG

   Здравейте Иван,
   Бабини зъби на ZeinPharma е натурален продукт с доказано качество. Няма повод за притеснение от сгрешената доза, стига това да не се случва постоянно.

 15. Траян

  Здравейте,аз тренирам доста здраво и вече пия бабини зъби от около месец и като цяло съм станал по здрав,но взимам и други неща ,досега пих по една таблетка,но когато ми останат 60 таблетки ще започна да приемам по 1 гр(екстракт от трибулус ) ,две таблетки на ден в продължение на месец,и ще ви пиша какви са резултатите.

  • VITAMAG

   Здравейте Траян,
   Благодарим за обратната връзка!
   Следва да имате предвид, че според указанията за прием на производителя Бябини зъби на ZeinPharma се приема в доза от 1 капсула дневно, като тази доза не е препоръчително да бъде превишавана. Изключение може да се направи, ако по-високата доза е по лекарско предписание.

 16. P. Stefanova

  Здравейте! Искам да знам има ли проблем да комбинирам няколко други хранителни вещества с бабини зъби?

  • VITAMAG

   Здравейте P. Stefanova,
   По принцип няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат с други хранителни вещества. При спазване указанията за прием на продукта не следва да има наличие на странични ефекти или дискомфорт.

 17. Момчил

  Здравейте има ли проблем като съм на 17 години но спортувам активно имал съм сериозен проблем с бъбреците това някакъв проблем ли ще е да приемам бабини зъби

  • VITAMAG

   Здравейте Момчил,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини зъби в доза от 1 капсула дневно.

 18. Георги

  Здравейте! След като употребявам Бизор, може ли да ползвам „бабини зъби“

  • VITAMAG

   Здравейте Георги,
   Няма противопоказания Бабини Зъби на ZeinPharma да се приемат при употребата на Бизор, но все пак препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 19. paveltodorov500

  Здравейте.
  След като изпия 1 опаковка от 120 капсули трябва ли да направя почивка или мога да продължа приема?

  • VITAMAG

   Здравейте paveltodorov500,
   Препоръчваме да направите пауза от поне две седмици. След това може да продължите с втора опаковка Бабини Зъби на ZeinPharma.

 20. Ivan

  Продукта е 18+ нали?

  • VITAMAG

   Здравейте Ivan,
   Потвърждаваме, че Бабини Зъби на ZeinPharma е добавка предназначена за възрастни. Изключение правят случаите, в които има налично предписание или препоръка от лекар.

 21. Самуил Паздеров

  Здравейте,
  Мога ли да комбинирам продукта с Тронка Тали?

  • VITAMAG

   Здравейте Самуил Паздеров,
   Няма противопоказания Бабини Зъби на ZeinPharma да се приемат заедно с други хранителни добавки, доколкото в състава им не присъства допълнително екстракт от Бабини Зъби. Ако все пак има съответствие, вариант е да редувате добавките през ден.

 22. Николай

  Здравейте,този продукт прилага ли се за терапия след стероиден цикъл

  • VITAMAG

   Здравейте Николай,
   Продуктът би могъл да се приложи след подобна терапия, тъй като няма противопоказания, но все пак препоръчваме да направите консултация със специалист.

 23. Мартин

  Здравейте. Може ли да го комбинирам с T-MALE?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартин,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини Зъби на ZeinPharma и T-Male на NaturesPlus, но препоръчваме приемът да става в различна част на деня.

 24. Стилиян

  Здравейте, искам са питам дали може да се комбинира с креатин?

  • VITAMAG

   Здравейте Стилиян,
   Потвърждаваме, че може да приемате Бабини Зъби на ZeinPharma с Креатин. Препоръчваме да разделите приема на добавките (да НЕ се приемат по едно и също време), като спазвате указанието между тях да има отстъп поне 2 часа.

 25. Благовест

  Исках да попитам,тези капсули с 500мг всяка и желая да увелича дозата до две на ден!Въпросът ми е може ли да се увеличат до две на ден или не е препоръчително

  • VITAMAG

   Здравейте Благовест,
   Препоръчителната дневна доза, която производителят е указал, е 1 капсула дневно и същата не е препоръчително да се превишава. Единствено изключение може да се направи, ако същият продукт е изписан от лекар е по-висока доза.

 26. Андонис

  Здравейте!
  Взимам и ашваганда и въпросат ми е, дали мога да я комбинирам с бабини зъби? Смисъл след като взема ашвагандата, направо и бабините зъби.

  • VITAMAG

   Здравейте Андонис,
   Може да комбинирате Бабини зъби и Ашваганда на ZeinPharmа, тъй като съставът им не се припокрива. Все пак, препоръчеаме между приема на добавките да има отстъп поне 1-2 часа.

 27. Жоро

  Здравейте!
  Спортувам редовно и умерено,но често се чувствам изморен и затова взимам левзея.Мога ли да я комбинирам с бабини зъби?

  • VITAMAG

   Здравейте Жоро,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Левзея и Бабини зъби на ZeinPharma, като следва да имате предвид приемът да става в различна част на деня.

 28. Андрей

  Здравейте, при активно спортуващ мъж на 23 години и няма проблем с тестостерона и т.н. в сексуален аспект, има ли смисъл от употребата на добавката?

  • VITAMAG

   Здравейте Андрей,
   Бабини зъби на ZeinPharma подпомага за растежа и възстановяването на мускулите и спомага за изгарянето на мазнини. Това прави добавката особено подходящ за активно спортуващи. Също така помага за увеличавана на сексуалното желание и при двата пола. Ако търсите някое от тези действия, то тогава добавката би била подходяща за Вас.

 29. Ивайло Христов

  Здравейте при проблеми с простатата помагат ли?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло Христов,
   Добавката Бабини зъби на ZeinPharma би могла да помогне при проблеми с простатата.

 30. Недко

  След колко време на приема да очакваме подобрение

  • VITAMAG

   Здравейте Недко,
   Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 31. К

  Здравейте,
  Противопоказно ли е да се комбинира с антибиотик? В случая е Levor, лекувам бактериална инфекция в уринарния тракт?

  • VITAMAG

   Здравейте К,
   По принцип няма противопоказания Бабини Зъбии на ZeinPharma да се комбинират с Levor, но препоръчваме приемът да става в отделна част на деня.

 32. МИЛЕВ

  Любител съм на тема добавки и си поръчвам и пия редовно, като вашите продукти скоро ги открих и ми харесват, а сега видях, че предлагате и трибестан или както му казват още трибулус. Само да попитам по една капсула дневно ли се пие? Пия трибестан от години, защото ми го изписват поради здравословни проблеми, но от него взимам 2 таблетки, а от тези капсули трибулус колко трябва?

  • VITAMAG

   Здравейте МИЛЕВ,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Добавката Бабини зъби / Трибулус Терестрис на ZeinPharma се приема 1 път дневно х 1 капсула (500 mg).

 33. Тони Д

  Здравейте,
  Продуктът може ли да се приема от кърмещи жени

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Д,
   Въпреки че няма противопоказания Бабини зъби на ZeinPharma да се приемат от кърмещи жени, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 34. Сергей Велчев

  Страхотен трибулус терестрис. Същия трибулус терестрис си купувах докато живеех в Мюнхен, понеже още тогава имах малко проблеми с тестостерона. Много се радвам, че има вносител на Зейнфарма в България, защото продуктите са ефикасни.

 35. Radoslav Hristov

  Тези капсули екстракт от бабини зъби ми допаднаха. Хубаво е, че се съдържа 500 мг. чист екстракт от бабини зъби в капсула, защото дозата е достатъчна. Иначе бях намерил едни други капсули, които бяха окей, но пък екстрактът от бабини зъби беше 250 мг, което е малко, а и не знам до колко бяха „натурални“.

 36. Марияна Илиева

  Здравейте. Исках да попитам как влияе при жените и има ли някакъв ефект върху топлите вълни при жените. Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Марияна Илиева,
   Действията на Бабини зъби на ZeinPharma са много, а ползите при жените са, че спомага за регулиране на хормоните, за нормализиране на кръвно налягане и също така се счита, че билката повишава сексуалното желание и при двата пола. Все пак, може да предложим и други наши продукти, които спомагат за облекчаване на симтоми, като топлите вълни- Meno Vital, Див Ям или Вечерна иглика.

 37. Veselin

  Здравейте, искам да попитам понеже пия чай от бабини зъби дали да ги комбинирам за по-добър ефект? Също така понеже чаят от бабини зъби има малко гаден за мен вкус, капсулите имат ли някакъв вкус?

  • VITAMAG

   Здравейте Veselin,
   Капсулите Бабини Зъби са напълно достатъчни и може да спрете приема на чая. Нямат гаден вкус или послевкус, тъй като капсулата се приема директно с вода и не се дъвче.

 38. Благо Симеонов

  Бабини зъби таблетки пия от години, но на Haya. Мой приятел ми препоръча тези на Zeinpharma, защото ги открил наскоро и имали по-добър ефект. Наистина са добри, въпреки че не са бабини зъби таблетки, а капсули аз много ги харесах и ще си поръчам пак от тях. 👍

 39. Боби

  Капсулите са добри и определено по-удобни от тинктура бабини зъби. Докторът ми ги изписа след тинктурата бабини зъби и видяхме, че тези ми влияят по-добре и са по-ефикасни.

 40. Krasimir Purvanov

  Очаквах с нетърпение бабините зъби на Зейн, защото съм фен на марката. Имам големи очаквания към бабините зъби и стискам палци да имат ефект, както другите продукти на марката.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.