РИБОЗА / RIBOSE – ZeinPharma (200 гр)

(5 клиентски отзива)

44.90лв.

ZeinPharma D-РИБОЗА (200гр) за Сила и енергия от Pharma
РИБОЗА / RIBOSE – ZeinPharma (200 гр)

44.90лв.

Срок на годност: 31.01.2026 г.

Код: 12838 | Съдържание: 200 гр

Натурална добавка на прах, с премиум качество, без примеси. Съдържа 100% чиста Рибоза в нейната естествена Д-форма, напълно идентична с тази в организма ни. Д-Рибозата в състава е получена биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация на дрожди от монозахарида глюкоза, а не синтетично. Приемът на Рибоза на ZeinPharma® подпомага производството на енергия в клетките на организма. Съдейства за повишаване на силата, жизнеността и енергичността и за намаляване на умората и изтощението. Допринася за по-бързото възстановяване след физическо натоварване. Понася се добре от организма, без да води до странични ефекти като повишаване на кръвната захар.

Рибоза от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Д-Рибозата е естествена захар, която се среща в човешкия организъм, тъй като е компонент на нуклеиновите киселини и нуклеотидите (основните структурни единици на ДНК и РНК). Д-Рибозата е от жизненоважно значение за енергийния баланс на нашето тяло, тъй като тя е основна градивна единица за производството на АТФ (Аденозин трифосфат) и за поддържането на нормалните му нива в тялото. АТФ е основният източник на енергия в клетките. Затова хранителните добавки, включващи в състава си Д-Рибоза подпомагат възстановяването, увеличават енергийните запаси и поддържат високи нива на енергия в сърцето и мускулната тъкан.

Рибоза на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, под формата на прах с премиум качество. Съдържа 100% чиста Рибоза в нейната естествена Д-форма, без примеси или изкуствени добавки. Захарите обикновено се срещат под Д-форма или Л-форма. Тук в състава е използвана само Д-формата, защото тя е натуралната форма на захарта, която организмът ни може да използва и усвоява най-добре. За разлика от Л-формата, която може да се произвежда само синтетично. Това прави използваната Д-Рибоза в състава на добавката напълно идентична с тази, която се намира естествено в нашия организъм. Другото предимство на продукта е начинът му на производство. Тук суровината се получава биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация на дрожди от монозахарида глюкоза, а не синтетично, посредством опасни химични процеси и изкуствени вещества. Този процес е идентичен с работата на митохондриите в организма и толкова близко до естественото производство на Д-Рибоза в организма трудно може да бъде постигнато.

Благодарение на натуралния произход и чистота Хранителната добавката Д-Рибоза е напълно безопасна и подходяща за неограничен ежедневен прием. Проучванията показват, че ежедневният й прием се понася изключително добре от организма, без да се наблюдават странични ефекти. Каквито често се срещат при употребата на глюкоза, декстроза, малтоза и фруктоза, под формата на повишени нива на кръвната захар.

Приемът на Рибоза на ZeinPharma подпомага производството на енергия в клетките на организма. Спомага за поддържането на нормални нива на енергия в сърцето и в мускулната тъкан. Допринася за по-бързото възстановяване след физическо натоварване и интензивни тренировки. Съдейства за повишаване на силата, жизнеността, енергичността и работоспособността. Спомага също за намаляване на физическата умора и изтощение.

Предимства на Рибоза на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чиста Рибоза в нейната естествена Д-форма, която организмът ни може да използва и усвоява най-добре.
 • Съдържаща се Д-рибоза в състава е напълно идентична с тази, която се намира естествено в нашия организъм.
 • Специален метод на биотехнологично производство, посредством естествена ферментация на монозахарида глюкоза.
 • Благодарение на натуралния произход и чистота на Д-Рибозата е подходяща за неограничен ежедневен прием.
 • Понася се изключително добре от организма, без да се наблюдават странични ефекти, като повишаване на кръвната захар.
 • Подпомага производството на енергия в клетките на организма.
 • Спомага за поддържането на нормални нива на енергия в сърцето и в мускулната тъкан.
 • Допринася за по-бързото възстановяване след физическо натоварване.
 • Съдейства за повишаване на силата, жизнеността, енергичността и работоспособността.
 • Спомага за намаляване на физическата умора и изтощение.
 • 100% веган продукт, без глутен, лактоза, соя, мая или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 3 гр ( = 1 мерителна лъжичка). При интензивни тренировки и конкретни нужди (съкращаване на времето за възстановяване) – 1 път дневно по 6 гр ( = 2 мерителни лъжички). Може да се разтваря във вода или сок. В кутията има включена мерителна лъжичка.

Препоръчително е да се приема непосредствено преди тренировка. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 67 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 мер.л. (3 гр)

2 мер.л. (6 гр)

Д-Рибоза (прах)

3 g

6 g

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

5 отзива за РИБОЗА / RIBOSE – ZeinPharma (200 гр)

 1. Силвия

  Здравейте, може ли да се приема при диабет тип 2, и дава ли отражение в кръвната захар?

  • VITAMAG

   Здравейте Силвия,
   Имайте предвид, че това е прост въглехидрат, чиито прием трябва да бъде изрично съгласуван с лекар от хора с диабет, тъй като е напълно възможно да повлияе на кръвната захар.

 2. karmit123456

  Здравейте,

  По кое време, и с какво да се комбинира за по добър ефект? Продукта има ли влияние върху кръвната захар, и нейните нива?

  • VITAMAG

   Здравейте karmit123456,
   Приемът на Рибоза на ZeinPharma се понася изключително добре от органима, без да се наблюдават странични ефекти, които често се срещат при употребата на глюкоза, декстроза, малтоза и фруктоза, под формата на повишени нива на кръвната захар. Може да приемате Рибоза преди тренировка, тъй като спомага за повече енергия. В дни без тренировка може да приемате добавката сутрин. Тъй като Рибоза на ZeinPharma е натурален продукт, безопасен и подходящ за неограничен ежедневен прием, добавката е напълно достатъчна и не е нужно да се комбинира с друго за по-добър ефект.

 3. Христо Христосков

  Продукта е страхотен, пия го от около година и се чувствам по-енергичен, има мотивиращо действие

 4. Jordan_23

  Д Рибозата на Зейнфарма ми допадна и като действие, и като цена. Редовно приемам добавки за сила и издръжливост и Рибозата определено се нареди сред любимите.

 5. grigor_nedelchev

  Един от продуктите, които редовно включвам в поръчката си от vitamag. Имам доверие в марката и във вносителите, за разлика от повечето други, които продават шишенца с неясен и съмнителен произход.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Рибоза от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Д-Рибозата е естествена захар, която се среща в човешкия организъм, тъй като е компонент на нуклеиновите киселини и нуклеотидите (основните структурни единици на ДНК и РНК). Д-Рибозата е от жизненоважно значение за енергийния баланс на нашето тяло, тъй като тя е основна градивна единица за производството на АТФ (Аденозин трифосфат) и за поддържането на нормалните му нива в тялото. АТФ е основният източник на енергия в клетките. Затова хранителните добавки, включващи в състава си Д-Рибоза подпомагат възстановяването, увеличават енергийните запаси и поддържат високи нива на енергия в сърцето и мускулната тъкан.

Рибоза на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, под формата на прах с премиум качество. Съдържа 100% чиста Рибоза в нейната естествена Д-форма, без примеси или изкуствени добавки. Захарите обикновено се срещат под Д-форма или Л-форма. Тук в състава е използвана само Д-формата, защото тя е натуралната форма на захарта, която организмът ни може да използва и усвоява най-добре. За разлика от Л-формата, която може да се произвежда само синтетично. Това прави използваната Д-Рибоза в състава на добавката напълно идентична с тази, която се намира естествено в нашия организъм. Другото предимство на продукта е начинът му на производство. Тук суровината се получава биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация на дрожди от монозахарида глюкоза, а не синтетично, посредством опасни химични процеси и изкуствени вещества. Този процес е идентичен с работата на митохондриите в организма и толкова близко до естественото производство на Д-Рибоза в организма трудно може да бъде постигнато.

Благодарение на натуралния произход и чистота Хранителната добавката Д-Рибоза е напълно безопасна и подходяща за неограничен ежедневен прием. Проучванията показват, че ежедневният й прием се понася изключително добре от организма, без да се наблюдават странични ефекти. Каквито често се срещат при употребата на глюкоза, декстроза, малтоза и фруктоза, под формата на повишени нива на кръвната захар.

Приемът на Рибоза на ZeinPharma подпомага производството на енергия в клетките на организма. Спомага за поддържането на нормални нива на енергия в сърцето и в мускулната тъкан. Допринася за по-бързото възстановяване след физическо натоварване и интензивни тренировки. Съдейства за повишаване на силата, жизнеността, енергичността и работоспособността. Спомага също за намаляване на физическата умора и изтощение.

Предимства на Рибоза на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чиста Рибоза в нейната естествена Д-форма, която организмът ни може да използва и усвоява най-добре.
 • Съдържаща се Д-рибоза в състава е напълно идентична с тази, която се намира естествено в нашия организъм.
 • Специален метод на биотехнологично производство, посредством естествена ферментация на монозахарида глюкоза.
 • Благодарение на натуралния произход и чистота на Д-Рибозата е подходяща за неограничен ежедневен прием.
 • Понася се изключително добре от организма, без да се наблюдават странични ефекти, като повишаване на кръвната захар.
 • Подпомага производството на енергия в клетките на организма.
 • Спомага за поддържането на нормални нива на енергия в сърцето и в мускулната тъкан.
 • Допринася за по-бързото възстановяване след физическо натоварване.
 • Съдейства за повишаване на силата, жизнеността, енергичността и работоспособността.
 • Спомага за намаляване на физическата умора и изтощение.
 • 100% веган продукт, без глутен, лактоза, соя, мая или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 3 гр ( = 1 мерителна лъжичка). При интензивни тренировки и конкретни нужди (съкращаване на времето за възстановяване) – 1 път дневно по 6 гр ( = 2 мерителни лъжички). Може да се разтваря във вода или сок. В кутията има включена мерителна лъжичка.

Препоръчително е да се приема непосредствено преди тренировка. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 67 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 мер.л. (3 гр)

2 мер.л. (6 гр)

Д-Рибоза (прах)

3 g

6 g

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (5)

5 отзива за РИБОЗА / RIBOSE – ZeinPharma (200 гр)

 1. Силвия

  Здравейте, може ли да се приема при диабет тип 2, и дава ли отражение в кръвната захар?

  • VITAMAG

   Здравейте Силвия,
   Имайте предвид, че това е прост въглехидрат, чиито прием трябва да бъде изрично съгласуван с лекар от хора с диабет, тъй като е напълно възможно да повлияе на кръвната захар.

 2. karmit123456

  Здравейте,

  По кое време, и с какво да се комбинира за по добър ефект? Продукта има ли влияние върху кръвната захар, и нейните нива?

  • VITAMAG

   Здравейте karmit123456,
   Приемът на Рибоза на ZeinPharma се понася изключително добре от органима, без да се наблюдават странични ефекти, които често се срещат при употребата на глюкоза, декстроза, малтоза и фруктоза, под формата на повишени нива на кръвната захар. Може да приемате Рибоза преди тренировка, тъй като спомага за повече енергия. В дни без тренировка може да приемате добавката сутрин. Тъй като Рибоза на ZeinPharma е натурален продукт, безопасен и подходящ за неограничен ежедневен прием, добавката е напълно достатъчна и не е нужно да се комбинира с друго за по-добър ефект.

 3. Христо Христосков

  Продукта е страхотен, пия го от около година и се чувствам по-енергичен, има мотивиращо действие

 4. Jordan_23

  Д Рибозата на Зейнфарма ми допадна и като действие, и като цена. Редовно приемам добавки за сила и издръжливост и Рибозата определено се нареди сред любимите.

 5. grigor_nedelchev

  Един от продуктите, които редовно включвам в поръчката си от vitamag. Имам доверие в марката и във вносителите, за разлика от повечето други, които продават шишенца с неясен и съмнителен произход.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.