КОРДИЦЕПС / CORDYCEPS CS-4 – ZeinPharma (120 капс)

(32 клиентски отзива)

39.90лв.

КОРДИЦЕПС - CORDYCEPS за имунитет, сила и енергия от Pharma.
КОРДИЦЕПС / CORDYCEPS CS-4 – ZeinPharma (120 капс)

39.90лв.

Срок на годност: 31.12.2025 г.

Код: 13421 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа първокласен оригинален екстракт от култивиран мицел на лековитата китайска гъба Кордицепс – CS-4. Предлага висока концентрация, благодарение на използвания нежен процес на екстракция. Доставя цели 40% ценни Полизахариди – активните съставки в гъбата. Кордицепс на ZeinPharma® подсилва по естествен начин имунитета и защитните сили. Спомага за подобряване на тонуса и физическата издръжливост. Допринася за забавяне на процесите на клетъчно стареене. Отразява се благоприятно при възпаления и сърдечно-съдови заболявания.

Кордицепс от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Кордицепс (Cordyceps sinensis) е уникална гъба, която се използва от векове в традиционната китайска медицина. Там тя е позната като „Природно чудо“, заради многобройните й лечебни свойства. Необикновеното при нея е, че тя расте високо в планините на Тибет (до 5000 м надморска височина), където е била използвана като лечебно средство още от 15 век. Положителните й свойства се дължат основно на ценните й хранителни вещества и на високото съдържание на полизахариди. Тъй като в природата тази гъба се среща изключително рядко, тя буквално се е превърнала в безценно съкровище. Немският концерн ZeinPharmaе® сред малкото компании в световен мащаб, които успяват да отговорят на голямото търсене с достъпни цени.

Кордицепс на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа първокласен и оригинален екстракт от култивиран мицел на гъбата Кордицепс синенсин във висока концентрация. Мицелът е вегетативната част на гъбата, която визуално прилича на корени. Малко известен факт е, че култивираният мицел има повече ефективни съставки отколкото плодното тяло на гъбата.

Това, което отличава Хранителната добавката Кордицепс на ZeinPharma от останалите на пазара е специалният метод на култивация. Мицелът е култивиран върху хранителна течна среда и е извлечен прецизно с гореща вода. След извличане се получава абсолютно чистата суровина CS-4. Това означава, че добавката е източник на концентриран екстракт от гъбата. Нежната екстракция благоприятства концентрираното извличане на съставките, особено на полизахаридите. В екстракта полизахаридите са концентрирани до 20 пъти повече, отколкото в обикновена гъба на прах! Друго предимство на продукта е високият стандарт за качество. Марката използва само суровини от внимателно подбрани и сертифицирани производители. Благодарение на строго контролирания процес на производство (производство в Китай – родината на Кордицепс) и строгият качествен контрол чрез външна лаборатория, марката може да претендира за най-висока степен на чистота и най-добро качество.

Приемът на Кордицепс подсилва по напълно естествен начин имунитета и повишава защитните сили на организма. Спомага за подобряване на тонуса и физическата издръжливост. Допринася за забавяне процесите на клетъчно стареене. Отразява се благоприятно при възпалителни процеси, ракови и сърдечно-съдови заболявания.

Предимства на Кордицепс на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен екстракт CS-4 (8:1) от култивиран мицел на гъбата.
 • Висока концентрация на екстракта, при който полизахаридите са концентрирани до 20 пъти повече, отколкото в обикновена гъба на прах.
 • Оригинален произход на използваната суровина – от строго контролирано отглеждане в Китай – родината на Кордицепс.
 • Използваната суровина е преминала специален метод на култивация, на който екстрактът дължи високата си концентрация.
 • Подсилва по естествен начин имунитета и повишава защитните сили на организма.
 • Отразява се положително на тонуса и физическата издръжливост.
 • Допринася за забавяне процесите на клетъчно стареене.
 • Отразява се благоприятно при възпалителни процеси, ракови и сърдечно-съдови заболявания.
 • Предлага се в икономична опаковка от цели 120 капсули, която стига за 4 месеца.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

ViITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (умора, изтощение) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Екстракт от Кордицепс синенсис 
(Cordyceps sinensis)

500 mg

1000 mg

– от който:
Полизахариди

200 mg

400 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

32 отзива за КОРДИЦЕПС / CORDYCEPS CS-4 – ZeinPharma (120 капс)

 1. vladimirpeykov1

  Здравейте имам въпрос.В момента 2 седмично имам инжекции против алергия(сенна хрема).Въпросът ми е безопасно ли е да вземам кордицепс и ашваганда

  • VITAMAG

   Здравейте vladimirpeykov1,
   По принцип няма противопоказания Ашваганда и Кордицепс да се приемат по време на лечение с инжекции против алергия, но препоръчваме да се консултирате със специалист.

 2. Гетова

  Може ли да се приема със заболяване хронична лимфолевкоза с високи нива на левкоцитите?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Гетова,
   Въпреки че няма противопоказания Кордицепс да се приема при заболяване, като хронична лимфолевкоза с високи нива на левкоцити, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 3. Ирен Георгиева

  Може ли да се използва от диабетик, който приема Глюкофаж XR, Вамлокс и нирголин? Приема и добавки с бял трън и куркума. Има ли проблем, ако се добави и Кордицепс?

  • VITAMAG

   Здравейте Ирен Георгиева,
   Кордицепс няма противопоказания за прием с изброените от Вас добавки и лекарства, но препоръчваме да се консултирате с наблюдаващия лекар за потвърждение на комбинацията.

 4. Елина

  Приемам кордицпес на ZeinPharma от близо 4 месеца и мога категорично да кажа, че има ефект – имунната ми система се засили, преди постоянно страдах от херпеси, но от както пия добавката не са се появявали. Също така бъбречната функция се засили и не съм имала кризи или възпаления. Имам един въпрос – дали добавката може да се пие по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Елина,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Въпреки че няма противопоказания Кордицепс на ZeinPharma да се приема по време на бременност, препоръчваме да се консултирате и с наблюдаващия лекар.

 5. Мари

  Здравейте, има ли значение дали се пие сутрин или вечер? Какво препоръчвате?
  Благодаря !

  • VITAMAG

   Здравейте Мари,
   Няма особено значение сутрин или вечер ще става приемът на Кордицепс на ZeinPharma, хубаво е да се приема по време на хранене. Най-важното е приемът да се съпровожда от достатъчно вода.

 6. Доротея Костадинова

  Интересува ме може ли да се приема Кордицепс едновременно с други гъби, тъй като сега приемам шийтаке, Кориолус, херициум, както и витамини Д,С, Е,Б комплекс,цинк, селен, магнезий? За силен имунитет колко месеца е препоръчителния период за прием?

  • VITAMAG

   Здравейте Доротея Костадинова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Кордицепс с изброените добавки. Хубаво е добавката Кордицепс на ZeinPharma да се приема поне 2-3 месеца, след което се прави пауза от поне 2 седмици.

 7. Татяна Малева

  Преди да си поръчам Кордицепс на Витамаг,приемах известно време на друга фирма.Там беше подчертано, че трябва да се взема преди хранене,на гладно.А при този има ли значение дали ще е преди или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Татяна Малева,
   Препоръчваме приемът на Кордицепс да става по време на хранене.

 8. Румен

  Действа ли Вашеят кордицепс за понижаване нивата на кръвната захар и в каква дневна доза?

  • VITAMAG

   Здравейте Румен,
   Кордицепс на ZeinPharma се приема основно за подсилване на имунна система и против всякакви възпалителни процеси. Нямаме конкретна информация от производителя, че Кордицепс помага за понижаване нивата на кръвната захар, но не е изключено да се отрази благоприятно. Максималната дневна доза от продукта е 2 капсули дневно, ако се използва за профилактика може да се приема само по 1 капсула.

 9. Гергана

  Здравейте, дали съдържа сулфити? Благодаря за отговора.

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана,
   В съдържанието на опаковката не е описано продуктът да съдържа сулфити, също така в информацията, която имаме от производителя, не се споменава съдържание на сулфити.

 10. Ибрахим

  Здравейте пия кордицепса и за сега съм доволен,искам да попитам децата ми са на 11 и 14 години нещо взеха да кашлят и запушени носове по колко мога да и давам кордицепс.Благодаря!!!

  • VITAMAG

   Здравейте Ибрахим,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Кордицепс на ZeinPharma е предназначен за възрастни, като е допустимо 1 капсула дневно да се приема от деца над 12 години. За детето, което е на 11 години можем да предложим МУЛТИВИТАМИНИ за ДЕЦА с Пробиотик – Animal Parade (60 бр) – ЛИНК, които са подходящи за възрастта на детето в доза от 2 таблетки дневно.

 11. Ali

  Здравейте максимума на кордицепс за ден,пих на dxn кордицепс но излиза доста скъп там там дозата бе до 5,6, капсули максимум,тука колко е максимума благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Ali,
   От Кордицепс на ZeinPharma може да приемате максимум 2 капсули дневно (общо 1000 mg). Може да разделите приема на 2 пъти по 1 капсула или да взимате 2те капсули на един прием (може наведнъж, може и една след друга). Важно е да се приемат с достатъчно вода.

 12. Полина Донева

  Здравейте! Мога ли да го давам на деца на 12 и 14 години и по колко броя на ден когато е профилактично и когато сме болни?

  • VITAMAG

   Здравейте Полина Донева,
   Кордицепс може да се приема от деца на 12 и 14 години в доза само по 1 капсула дневно.

 13. Danail T.

  Има един тиенс кордицепс, но цената му е космическа, а вашият е на добра цена и даже докторът ми го предписа. Този на Зейн има и повече капсули, което е другото предимство пред тиенс кордицепс. Ще направя пълен курс 4 месеца, защото сега го пия от 2 седмици- чувствам се добре, но не мога да дам мнение за цялостния ефект.

 14. Маргарита Панчева

  Здравейте, имам рак на гърдата и съм на химиотерапия, искам да попитам дали мога да ползвам кордицепс при това положение Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Маргарита Панчева,
   не само че може да приемате Кордицепса на ZeinPharma, но и често наши клиенти с онкологични заболявания го поръчват (не само с рак на гърдата), тъй като им е предписан от лекаря.

 15. Цецо Гаврилов

  По аптеките съм срещал cordyceps таблетки, но от докторите знам, че капсулите са по-добър вариант. Попаднах на вашия сайт и си поръчах cordyceps капсули (не таблетки). Ще ги препоръчам и на други с моя проблем.

 16. Darma_300

  Поръчах този кордицепс, защото цената му е добра, а и отзивите са повече положителни, като го пия 2ра седмица и за момента ми действа добре. Бяха ме насочили към кордицепс тиенс , но цената му е супер висока, а и нещо не ми вдъхва доверие. Честно да си кажа пазара се напълни с хранителни добавки, които са с много завишени цени, като кордицепса на тиенс . Надявам се вашият кордицепс да е достатъчно ефективен.

 17. ЧАВДАР Б.

  Пия кордицепс за първи път. Цената му за мен дойде малко висока, не знам дали това е добра кордицепс цена. Разбира се, на първо място е качеството, а аз избрах този кордицепс, въпреки цената, заради препоръки от познати.

 18. Ivailo Paskalev

  Това е първия продукт с кордицепс, от който усещам някакво подобрение. Останах доволен също и от обслужването.

 19. Марина

  Каква разлика Прах от кордицепс или экстракт от кордицепс? Мерси

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   концентрираният екстракт от Кордицепс има повече ефективни съставки отколкото плодното тяло на гъбата (вероятно него визирате като казвате „Прах“). Екстракцията допринася за концентрираното извличане на съставките, особено на полизахаридите, което увеличава полезните свойства. Например в добавката на ЗейнФарма полизахаридите са концентрирани до 20 пъти повече, отколкото в обикновена гъба на прах.

 20. стефан.тодоров

  Закупих кордицепт по препоръка на личния лекар, който ме увери, че добавката ще ми помогне за справяне с моите проблеми. Силно се надявам да има ефект и ще поръчам пак!

 21. Мария Михайлова

  Здравейте. Пия Кордицепс 500 мг на друга фирма. Интересува ме този който предлагате има ли отношение към белия дроб и дихателния обем, какъвто в случая е моят проблем?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Михайлова,
   Кордицепс се отразява благоприятно при възпалителни процеси, ракови и сърдечно-съдови заболявания. Оказва индиректно положително въздействие и на дихателната функция.

 22. Марияна Павлова

  Здравейте имам запитване наскоро ми направиха ангиопластика мога ли да приемам вашият продукт …. благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марияна Павлова,
   принципното ни становище е, че може да приемате Кордицепс след ангиопластика, тъй като не са известни противопоказания. Въпреки това, препоръчваме да измине известно време след интервенцията (поне 6 месеца) или да се консултирате с наблюдаващия Ви лекар.

 23. xixhih

  Здравейте, искам да попитам препоръчителна ли е употребата на кордицепс при реактивен артрит/следствие от лаймска болест/. Ако да-какъв прием и кога. Благодаря! Продуктите Ви са много добри!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте xixhih,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Относно употребата на Кордицепс при реактивен артрит – не можем да изкажем мнение по този конкретен въпрос. Най-добре е да се посъветвате с лекуващия лекар.

 24. Илияна Керезова

  Доскоро пазарувах от друг сайт, но реших да опитам с Витамаг. Засега първите впечатления са доста добри – бърза доставка, професионална консултация. Продуктите, които поръчах са с между 24 и 36 месеца оставащ срок на годност, което никога досега не ми се беше случвало.

 25. станислав йотов

  Аз също чувствам подобрение след приема на хранителната добавка и се надявам да се задържи по-дълго.

 26. Теодор Люцканов

  Качествен продукт, благодарение на който се чувствам по-добре.

 27. Петър Андреев

  От всички марки, кордицепса на Зейнфарма най-много ми допадна , най-вече откъм доверие и препоръки на доктори. Поръчах, ще пиша за ефекта малко по-натам.

 28. hebarr

  Благодаря за бързата доставка. Имам питане – дали едновременно могат да се приемат Ацетил L-Карнитин и КОРДИЦЕПС CS-4?

  • VITAMAG

   Здравейте hebarr,
   Ацетил L-Карнитин може да се приема заедно с КОРДИЦЕПС CS-4 като нашият съвет е да разделите приема на двете добавки в рамките на деня.

 29. Камелия Минкова

  Благодаря за консултацията и бързата доставка! Определено ще си поръчам и други продукти от сайта.

 30. Антонио

  Качествени немски продукти на приемлива цена…освен Кордицепса досега съм ползвал още Рейши и Мака и съм доволен.

 31. Boris Nakov

  Приемам по 1 капсула дневно, по лекарско назначение, доволен съм от ефекта. Имам доверие на марката и се радвам, че се предлага вече и в България.

 32. Илиян Василев

  Преди си поръчвах грийн мастер кордицепс (от green master ), но техните капсули нещо не ми понасяхе добре на стомаха. От половин година съм на този кордицепс – от Витамаг и имам доста по-добър цялостен ефект – и като тонус, и като имунен отговор, и като изследвания. Като човек приемал кордицепса на грийн мастър, и кордицепса на зеинфарма – измежду двата препоръчвам този на зеинфарма, тъй като при мен дава по-добри резултати, без странични пррблеми (засега).

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Кордицепс от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Кордицепс (Cordyceps sinensis) е уникална гъба, която се използва от векове в традиционната китайска медицина. Там тя е позната като „Природно чудо“, заради многобройните й лечебни свойства. Необикновеното при нея е, че тя расте високо в планините на Тибет (до 5000 м надморска височина), където е била използвана като лечебно средство още от 15 век. Положителните й свойства се дължат основно на ценните й хранителни вещества и на високото съдържание на полизахариди. Тъй като в природата тази гъба се среща изключително рядко, тя буквално се е превърнала в безценно съкровище. Немският концерн ZeinPharmaе® сред малкото компании в световен мащаб, които успяват да отговорят на голямото търсене с достъпни цени.

Кордицепс на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа първокласен и оригинален екстракт от култивиран мицел на гъбата Кордицепс синенсин във висока концентрация. Мицелът е вегетативната част на гъбата, която визуално прилича на корени. Малко известен факт е, че култивираният мицел има повече ефективни съставки отколкото плодното тяло на гъбата.

Това, което отличава Хранителната добавката Кордицепс на ZeinPharma от останалите на пазара е специалният метод на култивация. Мицелът е култивиран върху хранителна течна среда и е извлечен прецизно с гореща вода. След извличане се получава абсолютно чистата суровина CS-4. Това означава, че добавката е източник на концентриран екстракт от гъбата. Нежната екстракция благоприятства концентрираното извличане на съставките, особено на полизахаридите. В екстракта полизахаридите са концентрирани до 20 пъти повече, отколкото в обикновена гъба на прах! Друго предимство на продукта е високият стандарт за качество. Марката използва само суровини от внимателно подбрани и сертифицирани производители. Благодарение на строго контролирания процес на производство (производство в Китай – родината на Кордицепс) и строгият качествен контрол чрез външна лаборатория, марката може да претендира за най-висока степен на чистота и най-добро качество.

Приемът на Кордицепс подсилва по напълно естествен начин имунитета и повишава защитните сили на организма. Спомага за подобряване на тонуса и физическата издръжливост. Допринася за забавяне процесите на клетъчно стареене. Отразява се благоприятно при възпалителни процеси, ракови и сърдечно-съдови заболявания.

Предимства на Кордицепс на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен екстракт CS-4 (8:1) от култивиран мицел на гъбата.
 • Висока концентрация на екстракта, при който полизахаридите са концентрирани до 20 пъти повече, отколкото в обикновена гъба на прах.
 • Оригинален произход на използваната суровина – от строго контролирано отглеждане в Китай – родината на Кордицепс.
 • Използваната суровина е преминала специален метод на култивация, на който екстрактът дължи високата си концентрация.
 • Подсилва по естествен начин имунитета и повишава защитните сили на организма.
 • Отразява се положително на тонуса и физическата издръжливост.
 • Допринася за забавяне процесите на клетъчно стареене.
 • Отразява се благоприятно при възпалителни процеси, ракови и сърдечно-съдови заболявания.
 • Предлага се в икономична опаковка от цели 120 капсули, която стига за 4 месеца.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

ViITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (умора, изтощение) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Екстракт от Кордицепс синенсис 
(Cordyceps sinensis)

500 mg

1000 mg

– от който:
Полизахариди

200 mg

400 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (32)

32 отзива за КОРДИЦЕПС / CORDYCEPS CS-4 – ZeinPharma (120 капс)

 1. vladimirpeykov1

  Здравейте имам въпрос.В момента 2 седмично имам инжекции против алергия(сенна хрема).Въпросът ми е безопасно ли е да вземам кордицепс и ашваганда

  • VITAMAG

   Здравейте vladimirpeykov1,
   По принцип няма противопоказания Ашваганда и Кордицепс да се приемат по време на лечение с инжекции против алергия, но препоръчваме да се консултирате със специалист.

 2. Гетова

  Може ли да се приема със заболяване хронична лимфолевкоза с високи нива на левкоцитите?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Гетова,
   Въпреки че няма противопоказания Кордицепс да се приема при заболяване, като хронична лимфолевкоза с високи нива на левкоцити, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 3. Ирен Георгиева

  Може ли да се използва от диабетик, който приема Глюкофаж XR, Вамлокс и нирголин? Приема и добавки с бял трън и куркума. Има ли проблем, ако се добави и Кордицепс?

  • VITAMAG

   Здравейте Ирен Георгиева,
   Кордицепс няма противопоказания за прием с изброените от Вас добавки и лекарства, но препоръчваме да се консултирате с наблюдаващия лекар за потвърждение на комбинацията.

 4. Елина

  Приемам кордицпес на ZeinPharma от близо 4 месеца и мога категорично да кажа, че има ефект – имунната ми система се засили, преди постоянно страдах от херпеси, но от както пия добавката не са се появявали. Също така бъбречната функция се засили и не съм имала кризи или възпаления. Имам един въпрос – дали добавката може да се пие по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Елина,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Въпреки че няма противопоказания Кордицепс на ZeinPharma да се приема по време на бременност, препоръчваме да се консултирате и с наблюдаващия лекар.

 5. Мари

  Здравейте, има ли значение дали се пие сутрин или вечер? Какво препоръчвате?
  Благодаря !

  • VITAMAG

   Здравейте Мари,
   Няма особено значение сутрин или вечер ще става приемът на Кордицепс на ZeinPharma, хубаво е да се приема по време на хранене. Най-важното е приемът да се съпровожда от достатъчно вода.

 6. Доротея Костадинова

  Интересува ме може ли да се приема Кордицепс едновременно с други гъби, тъй като сега приемам шийтаке, Кориолус, херициум, както и витамини Д,С, Е,Б комплекс,цинк, селен, магнезий? За силен имунитет колко месеца е препоръчителния период за прием?

  • VITAMAG

   Здравейте Доротея Костадинова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Кордицепс с изброените добавки. Хубаво е добавката Кордицепс на ZeinPharma да се приема поне 2-3 месеца, след което се прави пауза от поне 2 седмици.

 7. Татяна Малева

  Преди да си поръчам Кордицепс на Витамаг,приемах известно време на друга фирма.Там беше подчертано, че трябва да се взема преди хранене,на гладно.А при този има ли значение дали ще е преди или след хранене?

  • VITAMAG

   Здравейте Татяна Малева,
   Препоръчваме приемът на Кордицепс да става по време на хранене.

 8. Румен

  Действа ли Вашеят кордицепс за понижаване нивата на кръвната захар и в каква дневна доза?

  • VITAMAG

   Здравейте Румен,
   Кордицепс на ZeinPharma се приема основно за подсилване на имунна система и против всякакви възпалителни процеси. Нямаме конкретна информация от производителя, че Кордицепс помага за понижаване нивата на кръвната захар, но не е изключено да се отрази благоприятно. Максималната дневна доза от продукта е 2 капсули дневно, ако се използва за профилактика може да се приема само по 1 капсула.

 9. Гергана

  Здравейте, дали съдържа сулфити? Благодаря за отговора.

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана,
   В съдържанието на опаковката не е описано продуктът да съдържа сулфити, също така в информацията, която имаме от производителя, не се споменава съдържание на сулфити.

 10. Ибрахим

  Здравейте пия кордицепса и за сега съм доволен,искам да попитам децата ми са на 11 и 14 години нещо взеха да кашлят и запушени носове по колко мога да и давам кордицепс.Благодаря!!!

  • VITAMAG

   Здравейте Ибрахим,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Кордицепс на ZeinPharma е предназначен за възрастни, като е допустимо 1 капсула дневно да се приема от деца над 12 години. За детето, което е на 11 години можем да предложим МУЛТИВИТАМИНИ за ДЕЦА с Пробиотик – Animal Parade (60 бр) – ЛИНК, които са подходящи за възрастта на детето в доза от 2 таблетки дневно.

 11. Ali

  Здравейте максимума на кордицепс за ден,пих на dxn кордицепс но излиза доста скъп там там дозата бе до 5,6, капсули максимум,тука колко е максимума благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Ali,
   От Кордицепс на ZeinPharma може да приемате максимум 2 капсули дневно (общо 1000 mg). Може да разделите приема на 2 пъти по 1 капсула или да взимате 2те капсули на един прием (може наведнъж, може и една след друга). Важно е да се приемат с достатъчно вода.

 12. Полина Донева

  Здравейте! Мога ли да го давам на деца на 12 и 14 години и по колко броя на ден когато е профилактично и когато сме болни?

  • VITAMAG

   Здравейте Полина Донева,
   Кордицепс може да се приема от деца на 12 и 14 години в доза само по 1 капсула дневно.

 13. Danail T.

  Има един тиенс кордицепс, но цената му е космическа, а вашият е на добра цена и даже докторът ми го предписа. Този на Зейн има и повече капсули, което е другото предимство пред тиенс кордицепс. Ще направя пълен курс 4 месеца, защото сега го пия от 2 седмици- чувствам се добре, но не мога да дам мнение за цялостния ефект.

 14. Маргарита Панчева

  Здравейте, имам рак на гърдата и съм на химиотерапия, искам да попитам дали мога да ползвам кордицепс при това положение Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Маргарита Панчева,
   не само че може да приемате Кордицепса на ZeinPharma, но и често наши клиенти с онкологични заболявания го поръчват (не само с рак на гърдата), тъй като им е предписан от лекаря.

 15. Цецо Гаврилов

  По аптеките съм срещал cordyceps таблетки, но от докторите знам, че капсулите са по-добър вариант. Попаднах на вашия сайт и си поръчах cordyceps капсули (не таблетки). Ще ги препоръчам и на други с моя проблем.

 16. Darma_300

  Поръчах този кордицепс, защото цената му е добра, а и отзивите са повече положителни, като го пия 2ра седмица и за момента ми действа добре. Бяха ме насочили към кордицепс тиенс , но цената му е супер висока, а и нещо не ми вдъхва доверие. Честно да си кажа пазара се напълни с хранителни добавки, които са с много завишени цени, като кордицепса на тиенс . Надявам се вашият кордицепс да е достатъчно ефективен.

 17. ЧАВДАР Б.

  Пия кордицепс за първи път. Цената му за мен дойде малко висока, не знам дали това е добра кордицепс цена. Разбира се, на първо място е качеството, а аз избрах този кордицепс, въпреки цената, заради препоръки от познати.

 18. Ivailo Paskalev

  Това е първия продукт с кордицепс, от който усещам някакво подобрение. Останах доволен също и от обслужването.

 19. Марина

  Каква разлика Прах от кордицепс или экстракт от кордицепс? Мерси

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   концентрираният екстракт от Кордицепс има повече ефективни съставки отколкото плодното тяло на гъбата (вероятно него визирате като казвате „Прах“). Екстракцията допринася за концентрираното извличане на съставките, особено на полизахаридите, което увеличава полезните свойства. Например в добавката на ЗейнФарма полизахаридите са концентрирани до 20 пъти повече, отколкото в обикновена гъба на прах.

 20. стефан.тодоров

  Закупих кордицепт по препоръка на личния лекар, който ме увери, че добавката ще ми помогне за справяне с моите проблеми. Силно се надявам да има ефект и ще поръчам пак!

 21. Мария Михайлова

  Здравейте. Пия Кордицепс 500 мг на друга фирма. Интересува ме този който предлагате има ли отношение към белия дроб и дихателния обем, какъвто в случая е моят проблем?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Михайлова,
   Кордицепс се отразява благоприятно при възпалителни процеси, ракови и сърдечно-съдови заболявания. Оказва индиректно положително въздействие и на дихателната функция.

 22. Марияна Павлова

  Здравейте имам запитване наскоро ми направиха ангиопластика мога ли да приемам вашият продукт …. благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марияна Павлова,
   принципното ни становище е, че може да приемате Кордицепс след ангиопластика, тъй като не са известни противопоказания. Въпреки това, препоръчваме да измине известно време след интервенцията (поне 6 месеца) или да се консултирате с наблюдаващия Ви лекар.

 23. xixhih

  Здравейте, искам да попитам препоръчителна ли е употребата на кордицепс при реактивен артрит/следствие от лаймска болест/. Ако да-какъв прием и кога. Благодаря! Продуктите Ви са много добри!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте xixhih,
   благодарим за положителната обратна връзка!
   Относно употребата на Кордицепс при реактивен артрит – не можем да изкажем мнение по този конкретен въпрос. Най-добре е да се посъветвате с лекуващия лекар.

 24. Илияна Керезова

  Доскоро пазарувах от друг сайт, но реших да опитам с Витамаг. Засега първите впечатления са доста добри – бърза доставка, професионална консултация. Продуктите, които поръчах са с между 24 и 36 месеца оставащ срок на годност, което никога досега не ми се беше случвало.

 25. станислав йотов

  Аз също чувствам подобрение след приема на хранителната добавка и се надявам да се задържи по-дълго.

 26. Теодор Люцканов

  Качествен продукт, благодарение на който се чувствам по-добре.

 27. Петър Андреев

  От всички марки, кордицепса на Зейнфарма най-много ми допадна , най-вече откъм доверие и препоръки на доктори. Поръчах, ще пиша за ефекта малко по-натам.

 28. hebarr

  Благодаря за бързата доставка. Имам питане – дали едновременно могат да се приемат Ацетил L-Карнитин и КОРДИЦЕПС CS-4?

  • VITAMAG

   Здравейте hebarr,
   Ацетил L-Карнитин може да се приема заедно с КОРДИЦЕПС CS-4 като нашият съвет е да разделите приема на двете добавки в рамките на деня.

 29. Камелия Минкова

  Благодаря за консултацията и бързата доставка! Определено ще си поръчам и други продукти от сайта.

 30. Антонио

  Качествени немски продукти на приемлива цена…освен Кордицепса досега съм ползвал още Рейши и Мака и съм доволен.

 31. Boris Nakov

  Приемам по 1 капсула дневно, по лекарско назначение, доволен съм от ефекта. Имам доверие на марката и се радвам, че се предлага вече и в България.

 32. Илиян Василев

  Преди си поръчвах грийн мастер кордицепс (от green master ), но техните капсули нещо не ми понасяхе добре на стомаха. От половин година съм на този кордицепс – от Витамаг и имам доста по-добър цялостен ефект – и като тонус, и като имунен отговор, и като изследвания. Като човек приемал кордицепса на грийн мастър, и кордицепса на зеинфарма – измежду двата препоръчвам този на зеинфарма, тъй като при мен дава по-добри резултати, без странични пррблеми (засега).

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.