КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

(13 клиентски отзива)

36.90лв.

ZeinPharma КОТЕШКИ НОКЪТ – 500mg - имуностимулатор от Pharma
КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

36.90лв.

Срок на годност: 31.10.2024 г.

Код: 12857 | Съдържание: 90 капсули

Висококачествен и 100% чист екстракт от корена на лековитото растение Котешки нокът (Саменто), с произход Южна Америка. Изключително съдържание на ценни съставки, които оказват силни антиоксидантни, противовъзпалителни и адаптогенни свойства! Укрепва организма и подсилва имунитета, намалява риска от възпаления и защитава клетките от свободните радикали.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактичен, поддържащ прием – по 2 капсули дневно. При хронични възпаления, умора и слаб имунитет – до 3 капсули дневно.

Опаковката стига за 45 дни.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Котешкият нокът, наричан още Саменто, е растение, подобно на лиана, което вирее предимно във влажните и сенчести части на тропическите гори на Южна Америка. Той е бил употребяван от векове като универсално лечебно растение срещу различни видове заболявания – както външни, така и вътрешни. Билката е източник на ценни алкалоиди, гликозиди, терпеноиди и флавоноиди. Има силни антиоксидантни, противовъзпалителни и адаптогенни свойства.

Натуралната хранителна добавка Котешки нокът на ZeinPharma осигурява 100% чист екстракт от вътрешната кора на корена на лековитото растение. Основното предимство на добавката пред останалите продукти на пазара се крие в премиум качеството на използваната Саменто суровина. За проиводството на капсулите се използват само качествени кори на растението, които са с произход Южна Америка! Там лианата расте при идеални климатични условия и по този начин може да сформира всичките си ценни съставки.

Продуктът на ZeinPharma се отличава с много високо съдържание на активни съставки. За производството му се прилага високоефективен процес на екстракция, който гарантира, че активните съставки от кората на котешкия нокът са използвани в най-високата възможна доза. Екстрактът тук е в съотношение 4:1. Това означава, че естествените активни съставки в екстракта са четири пъти по-концентрирани, отколкото в кората!

Както този, така и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими лаборатории за тежки метали, примеси и микроорганизми, за да осигурят на потребителите максимална ефективност и безопасност при по-продължителен прием.

Основни пoлзи от приема на Котешки нокът на ZeinPharma:

 • Укрепва организма и подсилва имунитета;
 • Намалява риска от възпалителни процеси в организма и подобрява състоянието при хронични възпаления;
 • Намалява риска от ракови заболявания;
 • Поддържа нормалната адаптогенна функция на организма.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 3 капсули

Екстракт от Котешки нокът                                                               1500 mg

(вътрешна кора от корен на Uncaria tomentosa)

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

13 отзива за КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

 1. Люба Сакеларова

  Здравейте,преди седмица излезах от болница с установен ревматоиден артрит .Много зле се повлиях от лекарствата ,които приемах там.Аз от години имам тежък колит-нервен стомах.И за това доктора ми препоръча добавки-Котешки нокът,Глюкозамин и Босвелия.Спрях се на вас по препоръка на моя приятелка,която е ваш редовен клиент.Въпроса ми е как правилно да ги приемам тези три добавки? Предварително благодаря за отговора ви!

  • VITAMAG

   Здравейте Люба Сакеларова,
   Котешки нокът, Босвелия и Глюкозамин на ZeinPharma могат да се комбинират, като препоръчваме да разделите приема на три пъти през деня. Капсулите Босвелия може да приемате сутрин преди закуската, Котешкия нокът на обяд, а Глюкозаминът през останалото време на деня.

 2. Ивета

  Здравейте, възможно ли е да получа усещане като на метал в устата от приема на добавката в комбинация с добавка за желязо от вашите? Усещам все едно езика ми е намазан с нещо мазно, като някакъв слой. Надявам се да ме разберете с това обяснение.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивета,
   Добавките Котешки Нокът и Желязо на ZeinPharma могат да се приемат в комбинация, тъй като съставът на продуктите е различен. Препоръчаме да не ги приемате по едно и също време. Не сме имали подобна обратна връзка от клиенти за ефектите, които описвате, нито имаме информация от производителя за налични такива. Желязото като добавка е подходяща за прием от всички, които имат повишена нужда от желязо – хора с желязодефицитна анемия и нисък хемоглобин, както и от вегетарианци, спортисти и жени с по-обилен менструален цикъл. Доколкото спазвате указанията и препоръките за прием на продуктитите не следва да има наличие на подобни реакции.

 3. Каролина

  Подходящо ли е за деца? Може ли да се разтваря?

  • VITAMAG

   Здравейте Каролина,
   Котешки нокът на ZeinPharma е предназначен за възрастни, като е допустимо да се приема от деца над 12 години в доза от 1 капсула дневно. По принцип капсулите могат да се отварят и съдържанието да се разтвори в малко количество вода.

 4. Венелина Петкова

  Колко дълго трябва да се пие и кога трябва да се правят почивки?

  • VITAMAG

   Здравейте Венелина Петкова,
   В общия случай Котешки нокът на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 5. Виктор Анастасов

  Купувах от една аптека котешки нокът капки и ги пих г/д 4 месеца. Един доктор ме светна, че в котешкия нокът на капки няма достатъчно концентрация на активната съставка и ефект трудно ще се види. Препрати ме към тези капсули котешки нокът и сега поръчах.

 6. Mila Bicheva

  Искам да си поръчам котешки нокът капсули и вечерна иглика от вас. Препоръчаха ми ги колегите и съм с положителна нагласа към продуктите. Дано котешкият нокът на капсули и вечерната иглика дадат резултат.

 7. НАЗЛЪМОВА

  Много харесвам продуктите ви, затова реших да си взема котешки нокът от вас. След като изчетох всички възможни мнения за котешкия нокът се реших и го поръчах. Аз и преди бях чела котешки нокът мнения , но все нещо ме отказваше. Обаче вашите продукти ми действат добре, затова се доверих пак на вас!

 8. Биби Вензимирова

  Котешкият нокът ми е добре познат и много време търсих натурален такъв. Пробвах със саменто капки, но имаха ужасен вкус и беше мъка за пиене. Бях чувала за вас, от познати, че предлагате марката зейнфарма и те ми казаха, че имате и котешки нокът, който не е саменто. Поръчах и засега съм доволна от продукта и се надявам ефектът да е траен 🙂

 9. Евгений Андреев

  Какво количество оксиндолови алкалоиди се съдържат в една капсула от 500мг?

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   съдържанието на тези алкалоиди в продукта не ни е посочено от производителя.

 10. Радка Спирова

  има ли взаимодействия котешкият нокът с антидепресанти и лекарства за тревожност, в случая ремирта и лирика. Какви са те, и може ли въобще да се приемат заедно?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка Спирова,
   не са ни известни нежелани взаимодействия на Котешкия нокът с антидепресанти, но преди да ги комбинирате препоръчваме да се консултирате с лекар.

 11. Пепина

  С мъжа ми го приемаме на схема, по препоръка на семейната докторица- на 2 месеца го редуваме с Кверцетин, пак на същата марка. Освен, че не сме се разболявали още, аз се измарям доста по-малко отпреди и съм доволна и от двата продукта.

 12. Marina Nastase Argirova

  Бях чувала за доброто въздействие на котешкия нокът върху имунната система и реших да го поръчам от любопитство, имайки предвид рисковете, свързани с коронавируса. Пия само по една капсула на ден и засега се чувствам отлично. Благодаря за консултацията и бързата доставка!

 13. LENA_71

  Здравейте, да споделя и моя опит 🙂 Преди пиех едни капки саменто, които които не ми подействаха, може би и защото не успявах да ги взимам регулярно. От тези Саменто капсули съм много по-доволна, днес поръчвам трета опаковка.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Котешкият нокът, наричан още Саменто, е растение, подобно на лиана, което вирее предимно във влажните и сенчести части на тропическите гори на Южна Америка. Той е бил употребяван от векове като универсално лечебно растение срещу различни видове заболявания – както външни, така и вътрешни. Билката е източник на ценни алкалоиди, гликозиди, терпеноиди и флавоноиди. Има силни антиоксидантни, противовъзпалителни и адаптогенни свойства.

Натуралната хранителна добавка Котешки нокът на ZeinPharma осигурява 100% чист екстракт от вътрешната кора на корена на лековитото растение. Основното предимство на добавката пред останалите продукти на пазара се крие в премиум качеството на използваната Саменто суровина. За проиводството на капсулите се използват само качествени кори на растението, които са с произход Южна Америка! Там лианата расте при идеални климатични условия и по този начин може да сформира всичките си ценни съставки.

Продуктът на ZeinPharma се отличава с много високо съдържание на активни съставки. За производството му се прилага високоефективен процес на екстракция, който гарантира, че активните съставки от кората на котешкия нокът са използвани в най-високата възможна доза. Екстрактът тук е в съотношение 4:1. Това означава, че естествените активни съставки в екстракта са четири пъти по-концентрирани, отколкото в кората!

Както този, така и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими лаборатории за тежки метали, примеси и микроорганизми, за да осигурят на потребителите максимална ефективност и безопасност при по-продължителен прием.

Основни пoлзи от приема на Котешки нокът на ZeinPharma:

 • Укрепва организма и подсилва имунитета;
 • Намалява риска от възпалителни процеси в организма и подобрява състоянието при хронични възпаления;
 • Намалява риска от ракови заболявания;
 • Поддържа нормалната адаптогенна функция на организма.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 3 капсули

Екстракт от Котешки нокът                                                               1500 mg

(вътрешна кора от корен на Uncaria tomentosa)

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

ОТЗИВИ

13 отзива за КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

 1. Люба Сакеларова

  Здравейте,преди седмица излезах от болница с установен ревматоиден артрит .Много зле се повлиях от лекарствата ,които приемах там.Аз от години имам тежък колит-нервен стомах.И за това доктора ми препоръча добавки-Котешки нокът,Глюкозамин и Босвелия.Спрях се на вас по препоръка на моя приятелка,която е ваш редовен клиент.Въпроса ми е как правилно да ги приемам тези три добавки? Предварително благодаря за отговора ви!

  • VITAMAG

   Здравейте Люба Сакеларова,
   Котешки нокът, Босвелия и Глюкозамин на ZeinPharma могат да се комбинират, като препоръчваме да разделите приема на три пъти през деня. Капсулите Босвелия може да приемате сутрин преди закуската, Котешкия нокът на обяд, а Глюкозаминът през останалото време на деня.

 2. Ивета

  Здравейте, възможно ли е да получа усещане като на метал в устата от приема на добавката в комбинация с добавка за желязо от вашите? Усещам все едно езика ми е намазан с нещо мазно, като някакъв слой. Надявам се да ме разберете с това обяснение.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивета,
   Добавките Котешки Нокът и Желязо на ZeinPharma могат да се приемат в комбинация, тъй като съставът на продуктите е различен. Препоръчаме да не ги приемате по едно и също време. Не сме имали подобна обратна връзка от клиенти за ефектите, които описвате, нито имаме информация от производителя за налични такива. Желязото като добавка е подходяща за прием от всички, които имат повишена нужда от желязо – хора с желязодефицитна анемия и нисък хемоглобин, както и от вегетарианци, спортисти и жени с по-обилен менструален цикъл. Доколкото спазвате указанията и препоръките за прием на продуктитите не следва да има наличие на подобни реакции.

 3. Каролина

  Подходящо ли е за деца? Може ли да се разтваря?

  • VITAMAG

   Здравейте Каролина,
   Котешки нокът на ZeinPharma е предназначен за възрастни, като е допустимо да се приема от деца над 12 години в доза от 1 капсула дневно. По принцип капсулите могат да се отварят и съдържанието да се разтвори в малко количество вода.

 4. Венелина Петкова

  Колко дълго трябва да се пие и кога трябва да се правят почивки?

  • VITAMAG

   Здравейте Венелина Петкова,
   В общия случай Котешки нокът на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 5. Виктор Анастасов

  Купувах от една аптека котешки нокът капки и ги пих г/д 4 месеца. Един доктор ме светна, че в котешкия нокът на капки няма достатъчно концентрация на активната съставка и ефект трудно ще се види. Препрати ме към тези капсули котешки нокът и сега поръчах.

 6. Mila Bicheva

  Искам да си поръчам котешки нокът капсули и вечерна иглика от вас. Препоръчаха ми ги колегите и съм с положителна нагласа към продуктите. Дано котешкият нокът на капсули и вечерната иглика дадат резултат.

 7. НАЗЛЪМОВА

  Много харесвам продуктите ви, затова реших да си взема котешки нокът от вас. След като изчетох всички възможни мнения за котешкия нокът се реших и го поръчах. Аз и преди бях чела котешки нокът мнения , но все нещо ме отказваше. Обаче вашите продукти ми действат добре, затова се доверих пак на вас!

 8. Биби Вензимирова

  Котешкият нокът ми е добре познат и много време търсих натурален такъв. Пробвах със саменто капки, но имаха ужасен вкус и беше мъка за пиене. Бях чувала за вас, от познати, че предлагате марката зейнфарма и те ми казаха, че имате и котешки нокът, който не е саменто. Поръчах и засега съм доволна от продукта и се надявам ефектът да е траен 🙂

 9. Евгений Андреев

  Какво количество оксиндолови алкалоиди се съдържат в една капсула от 500мг?

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   съдържанието на тези алкалоиди в продукта не ни е посочено от производителя.

 10. Радка Спирова

  има ли взаимодействия котешкият нокът с антидепресанти и лекарства за тревожност, в случая ремирта и лирика. Какви са те, и може ли въобще да се приемат заедно?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка Спирова,
   не са ни известни нежелани взаимодействия на Котешкия нокът с антидепресанти, но преди да ги комбинирате препоръчваме да се консултирате с лекар.

 11. Пепина

  С мъжа ми го приемаме на схема, по препоръка на семейната докторица- на 2 месеца го редуваме с Кверцетин, пак на същата марка. Освен, че не сме се разболявали още, аз се измарям доста по-малко отпреди и съм доволна и от двата продукта.

 12. Marina Nastase Argirova

  Бях чувала за доброто въздействие на котешкия нокът върху имунната система и реших да го поръчам от любопитство, имайки предвид рисковете, свързани с коронавируса. Пия само по една капсула на ден и засега се чувствам отлично. Благодаря за консултацията и бързата доставка!

 13. LENA_71

  Здравейте, да споделя и моя опит 🙂 Преди пиех едни капки саменто, които които не ми подействаха, може би и защото не успявах да ги взимам регулярно. От тези Саменто капсули съм много по-доволна, днес поръчвам трета опаковка.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.