КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

(4 клиентски отзива)

3690лв.

ZeinPharma КОТЕШКИ НОКЪТ – 500mg - имуностимулатор от Pharma
КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

3690лв.

Код: 12857 | Съдържание: 90 капсули

Висококачествен и 100% чист екстракт от корена на лековитото растение Котешки нокът, с произход Южна Америка. Изключително съдържание на ценни съставки, които оказват силни антиоксидантни, противовъзпалителни и адаптогенни свойства! Укрепва организма и подсилва имунитета, намалява риска от възпаления и защитава клетките от свободните радикали.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактичен, поддържащ прием – по 2 капсули дневно. При хронични възпаления, умора и слаб имунитет – до 3 капсули дневно.

Опаковката стига за 45 дни.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Котешкият нокът (Uncaria tomentosa) е растение, подобно на лиана, което вирее предимно във влажните и сенчести части на тропическите гори на Южна Америка. Той е бил употребяван от векове като универсално лечебно растение срещу различни видове заболявания – както външни, така и вътрешни. Билката е източник на ценни алкалоиди, гликозиди, терпеноиди и флавоноиди. Има силни антиоксидантни, противовъзпалителни и адаптогенни свойства.

Натуралната хранителна добавка Котешки нокът на ZeinPharma осигурява 100% чист екстракт от вътрешната кора на корена на лековитото растение. Основното предимство на добавката пред останалите продукти на пазара се крие в премиум качеството на използваната суровина. За проиводството на капсулите се използват само качествени кори на растението, които са с произход Южна Америка! Там лианата расте при идеални климатични условия и по този начин може да сформира всичките си ценни съставки.

Продуктът на ZeinPharma се отличава с много високо съдържание на активни съставки. За производството му се прилага високоефективен процес на екстракция, който гарантира, че активните съставки от кората на котешкия нокът са използвани в най-високата възможна доза. Екстрактът тук е в съотношение 4:1. Това означава, че естествените активни съставки в екстракта са четири пъти по-концентрирани, отколкото в кората!

Както този, така и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими лаборатории за тежки метали, примеси и микроорганизми, за да осигурят на потребителите максимална ефективност и безопасност при по-продължителен прием.

Основни пoлзи от приема на Котешки нокът на ZeinPharma:

 • Укрепва организма и подсилва имунитета;
 • Намалява риска от възпалителни процеси в организма и подобрява състоянието при хронични възпаления;
 • Намалява риска от ракови заболявания;
 • Поддържа нормалната адаптогенна функция на организма.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Телефон за поръчки – 0876 05 8000. Осъществяваме Експресна Доставка (виж тук) на следващ работен ден.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 3 капсули

Екстракт от Котешки нокът                                                               1500 mg

(вътрешна кора от корен на Uncaria tomentosa)

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

4 отзива за КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

 1. Евгений Андреев

  Какво количество оксиндолови алкалоиди се съдържат в една капсула от 500мг?

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   съдържанието на тези алкалоиди в продукта не ни е посочено от производителя.

 2. Радка Спирова

  има ли взаимодействия котешкият нокът с антидепресанти и лекарства за тревожност, в случая ремирта и лирика. Какви са те, и може ли въобще да се приемат заедно?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка Спирова,
   не са ни известни нежелани взаимодействия на Котешкия нокът с антидепресанти, но преди да ги комбинирате препоръчваме да се консултирате с лекар.

 3. Пепина

  С мъжа ми го приемаме на схема, по препоръка на семейната докторица- на 2 месеца го редуваме с Кверцетин, пак на същата марка. Освен, че не сме се разболявали още, аз се измарям доста по-малко отпреди и съм доволна и от двата продукта.

 4. Marina Nastase Argirova

  Бях чувала за доброто въздействие на котешкия нокът върху имунната система и реших да го поръчам от любопитство, имайки предвид рисковете, свързани с коронавируса. Пия само по една капсула на ден и засега се чувствам отлично. Благодаря за консултацията и бързата доставка!

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888