КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

(14 клиентски отзива)

34.90лв.

ZeinPharma КОТЕШКИ НОКЪТ – 500mg - имуностимулатор от Pharma
КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

34.90лв.

Срок на годност: 31.10.2025 г.

Код: 12857 | Съдържание: 90 капсули

Висококачествена натурална добавка, която съдържа 100% чист екстракт от кора от корен на Котешки нокът / Саменто, с произход Южна Америка. Отличава се с високо съдържание на ценни активни съставки, което се дължи на специален високоефективен процес на екстракция. Висококонцентриран екстракт в съотношение 4:1. Котешки нокът на ZeinPharma® подпомага нормалната функция на имунната система, особено при вирусни и бактериални инфекции. Намалява риска от възпалителни процеси и подобрява състоянието при хронични възпаления. Спомага за облекчаване на симптомите при ревматоиден артрит и остеоартрит.

Котешки Нокът от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Котешкият нокът (Uncaria tomentosa), наричан още Саменто, е растение, подобно на лиана, което вирее предимно във влажните и сенчести части на тропическите гори на Южна Америка. Той е бил употребяван от векове като универсално лечебно растение срещу различни видове заболявания – както външни, така и вътрешни. Билката е източник на ценни вторични растителни метаболити – вторични растителни вещества, известни повече като биоактивни вещества и антиоксиданти. Такива са алкалоиди, гликозиди, терпеноиди и флавоноиди. Има силни антиоксидантни, противовъзпалителни и адаптогенни свойства. Използва се основно за повишаване на защитните сили на организма срещу вируси и бактерии. Както и за намаляване на възпалението в организма, включително при ревматоиден артрит и остеоартрит.

Котешки нокът на ZeinPharma® е натуралната хранителна добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа 100% чист екстракт от вътрешната кора от корена на лековитото растение Саменто. Основното предимство на добавката пред останалите продукти на пазара се крие в премиум качеството на използваната суровина. За проиводството на капсулите се използват само качествени кори на растението, които са с произход Южна Америка! Там лианата расте при идеални климатични условия и по този начин може да сформира всичките си ценни съставки. Продуктът се отличава с много високо съдържание на ценни активни съставки. За производството му се прилага високоефективен процес на екстракция, който гарантира, че активните съставки (като алкалоиди, гликозиди, терпеноиди и флавоноиди) от кората на котешкия нокът са използвани в най-високата възможна доза, за да се запазят свойствата им. Екстрактът тук е в съотношение 4:1. Това означава, че естествените активни съставки в екстракта са четири пъти по-концентрирани, отколкото в кората.

Приемът на Котешки нокът на ZeinPharma подпомага нормалната функция на имунната система. Укрепва организма и защитните му сили срещу вирусни и бактериални инфекции. Намалява риска от възпалителни процеси в организма и подобрява състоянието при хронични възпаления. Спомага за облекчаване на симптомите при ревматоиден артрит и остеоартрит. Намалява риска от ракови заболявания. Поддържа нормалната адаптогенна функция на организма.

Предимства на Котешкия нокът на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чист натурален екстракт от вътрешната кора на корена на Котешки нокът / Саменто.
 • Премиум качество на използваната суровина: Използвани са само качествени кори на растението от Южна Америка.
 • Високо съдържание на активни съставки, благодарение на високоефективния процес на екстракция.
 • Натурален източник на ценни алкалоиди, гликозиди на хинова киселина, терпеноиди и флавоноиди.
 • Висококонцентриран екстракт в съотношение 4:1 – естествените активни съставки в екстракта спрямо тези в кората.
 • Подпомага нормалната функция на имунната система.
 • Укрепва организма и защитните му сили срещу вирусни и бактериални инфекции.
 • Намалява риска от възпалителни процеси в организма и подобрява състоянието при хронични възпаления.
 • Спомага за облекчаване на симптомите при ревматоиден артрит и остеоартрит.
 • Намалява риска от ракови заболявания.
 • Поддържа нормалната адаптогенна функция на организма.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хронични възпаления, умора и слаб имунитет) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема между основните хранения. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Екстракт от Котешки нокът / Саменто
(от кората на корен на Uncaria tomentosa)

1000 mg

1500 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

14 отзива за КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

 1. Ралица Кръстева

  Здравейте,
  Блгодаря за бързата доставка и подаръка. Получих си добавките и имам въпрос. Приема от по 2 капсули дневно, може ли да бъде на един прием вечер или трябва да се рзпредели през деня? Освен това не видях информация дали някой от добавките се вземат на гладно или е без значение.
  Благодаря предварително за отделеното време!

  • VITAMAG

   Здравейте Ралица Кръстева,
   Може да приемате капсулите Котешки нокът на ZeinPharma както наведнъж, така и на два пъти през деня. Продуктите, които нямат конкретно посочено време за прием, може да приемате по всяко време на деня включително по време на (или между) храненията.

 2. Люба Сакеларова

  Здравейте,преди седмица излезах от болница с установен ревматоиден артрит .Много зле се повлиях от лекарствата ,които приемах там.Аз от години имам тежък колит-нервен стомах.И за това доктора ми препоръча добавки-Котешки нокът,Глюкозамин и Босвелия.Спрях се на вас по препоръка на моя приятелка,която е ваш редовен клиент.Въпроса ми е как правилно да ги приемам тези три добавки? Предварително благодаря за отговора ви!

  • VITAMAG

   Здравейте Люба Сакеларова,
   Котешки нокът, Босвелия и Глюкозамин на ZeinPharma могат да се комбинират, като препоръчваме да разделите приема на три пъти през деня. Капсулите Босвелия може да приемате сутрин преди закуската, Котешкия нокът на обяд, а Глюкозаминът през останалото време на деня.

 3. Ивета

  Здравейте, възможно ли е да получа усещане като на метал в устата от приема на добавката в комбинация с добавка за желязо от вашите? Усещам все едно езика ми е намазан с нещо мазно, като някакъв слой. Надявам се да ме разберете с това обяснение.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивета,
   Добавките Котешки Нокът и Желязо на ZeinPharma могат да се приемат в комбинация, тъй като съставът на продуктите е различен. Препоръчаме да не ги приемате по едно и също време. Не сме имали подобна обратна връзка от клиенти за ефектите, които описвате, нито имаме информация от производителя за налични такива. Желязото като добавка е подходяща за прием от всички, които имат повишена нужда от желязо – хора с желязодефицитна анемия и нисък хемоглобин, както и от вегетарианци, спортисти и жени с по-обилен менструален цикъл. Доколкото спазвате указанията и препоръките за прием на продуктитите не следва да има наличие на подобни реакции.

 4. Каролина

  Подходящо ли е за деца? Може ли да се разтваря?

  • VITAMAG

   Здравейте Каролина,
   Котешки нокът на ZeinPharma е предназначен за възрастни, като е допустимо да се приема от деца над 12 години в доза от 1 капсула дневно. По принцип капсулите могат да се отварят и съдържанието да се разтвори в малко количество вода.

 5. Венелина Петкова

  Колко дълго трябва да се пие и кога трябва да се правят почивки?

  • VITAMAG

   Здравейте Венелина Петкова,
   В общия случай Котешки нокът на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 6. Виктор Анастасов

  Купувах от една аптека котешки нокът капки и ги пих г/д 4 месеца. Един доктор ме светна, че в котешкия нокът на капки няма достатъчно концентрация на активната съставка и ефект трудно ще се види. Препрати ме към тези капсули котешки нокът и сега поръчах.

 7. Mila Bicheva

  Искам да си поръчам котешки нокът капсули и вечерна иглика от вас. Препоръчаха ми ги колегите и съм с положителна нагласа към продуктите. Дано котешкият нокът на капсули и вечерната иглика дадат резултат.

 8. НАЗЛЪМОВА

  Много харесвам продуктите ви, затова реших да си взема котешки нокът от вас. След като изчетох всички възможни мнения за котешкия нокът се реших и го поръчах. Аз и преди бях чела котешки нокът мнения , но все нещо ме отказваше. Обаче вашите продукти ми действат добре, затова се доверих пак на вас!

 9. Биби Вензимирова

  Котешкият нокът ми е добре познат и много време търсих натурален такъв. Пробвах със саменто капки, но имаха ужасен вкус и беше мъка за пиене. Бях чувала за вас, от познати, че предлагате марката зейнфарма и те ми казаха, че имате и котешки нокът, който не е саменто. Поръчах и засега съм доволна от продукта и се надявам ефектът да е траен 🙂

 10. Евгений Андреев

  Какво количество оксиндолови алкалоиди се съдържат в една капсула от 500мг?

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   съдържанието на тези алкалоиди в продукта не ни е посочено от производителя.

 11. Радка Спирова

  има ли взаимодействия котешкият нокът с антидепресанти и лекарства за тревожност, в случая ремирта и лирика. Какви са те, и може ли въобще да се приемат заедно?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка Спирова,
   не са ни известни нежелани взаимодействия на Котешкия нокът с антидепресанти, но преди да ги комбинирате препоръчваме да се консултирате с лекар.

 12. Пепина

  С мъжа ми го приемаме на схема, по препоръка на семейната докторица- на 2 месеца го редуваме с Кверцетин, пак на същата марка. Освен, че не сме се разболявали още, аз се измарям доста по-малко отпреди и съм доволна и от двата продукта.

 13. Marina Nastase Argirova

  Бях чувала за доброто въздействие на котешкия нокът върху имунната система и реших да го поръчам от любопитство, имайки предвид рисковете, свързани с коронавируса. Пия само по една капсула на ден и засега се чувствам отлично. Благодаря за консултацията и бързата доставка!

 14. LENA_71

  Здравейте, да споделя и моя опит 🙂 Преди пиех едни капки саменто, които които не ми подействаха, може би и защото не успявах да ги взимам регулярно. От тези Саменто капсули съм много по-доволна, днес поръчвам трета опаковка.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Котешки Нокът от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Котешкият нокът (Uncaria tomentosa), наричан още Саменто, е растение, подобно на лиана, което вирее предимно във влажните и сенчести части на тропическите гори на Южна Америка. Той е бил употребяван от векове като универсално лечебно растение срещу различни видове заболявания – както външни, така и вътрешни. Билката е източник на ценни вторични растителни метаболити – вторични растителни вещества, известни повече като биоактивни вещества и антиоксиданти. Такива са алкалоиди, гликозиди, терпеноиди и флавоноиди. Има силни антиоксидантни, противовъзпалителни и адаптогенни свойства. Използва се основно за повишаване на защитните сили на организма срещу вируси и бактерии. Както и за намаляване на възпалението в организма, включително при ревматоиден артрит и остеоартрит.

Котешки нокът на ZeinPharma® е натуралната хранителна добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа 100% чист екстракт от вътрешната кора от корена на лековитото растение Саменто. Основното предимство на добавката пред останалите продукти на пазара се крие в премиум качеството на използваната суровина. За проиводството на капсулите се използват само качествени кори на растението, които са с произход Южна Америка! Там лианата расте при идеални климатични условия и по този начин може да сформира всичките си ценни съставки. Продуктът се отличава с много високо съдържание на ценни активни съставки. За производството му се прилага високоефективен процес на екстракция, който гарантира, че активните съставки (като алкалоиди, гликозиди, терпеноиди и флавоноиди) от кората на котешкия нокът са използвани в най-високата възможна доза, за да се запазят свойствата им. Екстрактът тук е в съотношение 4:1. Това означава, че естествените активни съставки в екстракта са четири пъти по-концентрирани, отколкото в кората.

Приемът на Котешки нокът на ZeinPharma подпомага нормалната функция на имунната система. Укрепва организма и защитните му сили срещу вирусни и бактериални инфекции. Намалява риска от възпалителни процеси в организма и подобрява състоянието при хронични възпаления. Спомага за облекчаване на симптомите при ревматоиден артрит и остеоартрит. Намалява риска от ракови заболявания. Поддържа нормалната адаптогенна функция на организма.

Предимства на Котешкия нокът на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чист натурален екстракт от вътрешната кора на корена на Котешки нокът / Саменто.
 • Премиум качество на използваната суровина: Използвани са само качествени кори на растението от Южна Америка.
 • Високо съдържание на активни съставки, благодарение на високоефективния процес на екстракция.
 • Натурален източник на ценни алкалоиди, гликозиди на хинова киселина, терпеноиди и флавоноиди.
 • Висококонцентриран екстракт в съотношение 4:1 – естествените активни съставки в екстракта спрямо тези в кората.
 • Подпомага нормалната функция на имунната система.
 • Укрепва организма и защитните му сили срещу вирусни и бактериални инфекции.
 • Намалява риска от възпалителни процеси в организма и подобрява състоянието при хронични възпаления.
 • Спомага за облекчаване на симптомите при ревматоиден артрит и остеоартрит.
 • Намалява риска от ракови заболявания.
 • Поддържа нормалната адаптогенна функция на организма.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (хронични възпаления, умора и слаб имунитет) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема между основните хранения. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Екстракт от Котешки нокът / Саменто
(от кората на корен на Uncaria tomentosa)

1000 mg

1500 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (14)

14 отзива за КОТЕШКИ НОКЪТ / CAT’S CLAW – ZeinPharma (90 капс)

 1. Ралица Кръстева

  Здравейте,
  Блгодаря за бързата доставка и подаръка. Получих си добавките и имам въпрос. Приема от по 2 капсули дневно, може ли да бъде на един прием вечер или трябва да се рзпредели през деня? Освен това не видях информация дали някой от добавките се вземат на гладно или е без значение.
  Благодаря предварително за отделеното време!

  • VITAMAG

   Здравейте Ралица Кръстева,
   Може да приемате капсулите Котешки нокът на ZeinPharma както наведнъж, така и на два пъти през деня. Продуктите, които нямат конкретно посочено време за прием, може да приемате по всяко време на деня включително по време на (или между) храненията.

 2. Люба Сакеларова

  Здравейте,преди седмица излезах от болница с установен ревматоиден артрит .Много зле се повлиях от лекарствата ,които приемах там.Аз от години имам тежък колит-нервен стомах.И за това доктора ми препоръча добавки-Котешки нокът,Глюкозамин и Босвелия.Спрях се на вас по препоръка на моя приятелка,която е ваш редовен клиент.Въпроса ми е как правилно да ги приемам тези три добавки? Предварително благодаря за отговора ви!

  • VITAMAG

   Здравейте Люба Сакеларова,
   Котешки нокът, Босвелия и Глюкозамин на ZeinPharma могат да се комбинират, като препоръчваме да разделите приема на три пъти през деня. Капсулите Босвелия може да приемате сутрин преди закуската, Котешкия нокът на обяд, а Глюкозаминът през останалото време на деня.

 3. Ивета

  Здравейте, възможно ли е да получа усещане като на метал в устата от приема на добавката в комбинация с добавка за желязо от вашите? Усещам все едно езика ми е намазан с нещо мазно, като някакъв слой. Надявам се да ме разберете с това обяснение.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивета,
   Добавките Котешки Нокът и Желязо на ZeinPharma могат да се приемат в комбинация, тъй като съставът на продуктите е различен. Препоръчаме да не ги приемате по едно и също време. Не сме имали подобна обратна връзка от клиенти за ефектите, които описвате, нито имаме информация от производителя за налични такива. Желязото като добавка е подходяща за прием от всички, които имат повишена нужда от желязо – хора с желязодефицитна анемия и нисък хемоглобин, както и от вегетарианци, спортисти и жени с по-обилен менструален цикъл. Доколкото спазвате указанията и препоръките за прием на продуктитите не следва да има наличие на подобни реакции.

 4. Каролина

  Подходящо ли е за деца? Може ли да се разтваря?

  • VITAMAG

   Здравейте Каролина,
   Котешки нокът на ZeinPharma е предназначен за възрастни, като е допустимо да се приема от деца над 12 години в доза от 1 капсула дневно. По принцип капсулите могат да се отварят и съдържанието да се разтвори в малко количество вода.

 5. Венелина Петкова

  Колко дълго трябва да се пие и кога трябва да се правят почивки?

  • VITAMAG

   Здравейте Венелина Петкова,
   В общия случай Котешки нокът на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 6. Виктор Анастасов

  Купувах от една аптека котешки нокът капки и ги пих г/д 4 месеца. Един доктор ме светна, че в котешкия нокът на капки няма достатъчно концентрация на активната съставка и ефект трудно ще се види. Препрати ме към тези капсули котешки нокът и сега поръчах.

 7. Mila Bicheva

  Искам да си поръчам котешки нокът капсули и вечерна иглика от вас. Препоръчаха ми ги колегите и съм с положителна нагласа към продуктите. Дано котешкият нокът на капсули и вечерната иглика дадат резултат.

 8. НАЗЛЪМОВА

  Много харесвам продуктите ви, затова реших да си взема котешки нокът от вас. След като изчетох всички възможни мнения за котешкия нокът се реших и го поръчах. Аз и преди бях чела котешки нокът мнения , но все нещо ме отказваше. Обаче вашите продукти ми действат добре, затова се доверих пак на вас!

 9. Биби Вензимирова

  Котешкият нокът ми е добре познат и много време търсих натурален такъв. Пробвах със саменто капки, но имаха ужасен вкус и беше мъка за пиене. Бях чувала за вас, от познати, че предлагате марката зейнфарма и те ми казаха, че имате и котешки нокът, който не е саменто. Поръчах и засега съм доволна от продукта и се надявам ефектът да е траен 🙂

 10. Евгений Андреев

  Какво количество оксиндолови алкалоиди се съдържат в една капсула от 500мг?

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   съдържанието на тези алкалоиди в продукта не ни е посочено от производителя.

 11. Радка Спирова

  има ли взаимодействия котешкият нокът с антидепресанти и лекарства за тревожност, в случая ремирта и лирика. Какви са те, и може ли въобще да се приемат заедно?

  • VITAMAG

   Здравейте Радка Спирова,
   не са ни известни нежелани взаимодействия на Котешкия нокът с антидепресанти, но преди да ги комбинирате препоръчваме да се консултирате с лекар.

 12. Пепина

  С мъжа ми го приемаме на схема, по препоръка на семейната докторица- на 2 месеца го редуваме с Кверцетин, пак на същата марка. Освен, че не сме се разболявали още, аз се измарям доста по-малко отпреди и съм доволна и от двата продукта.

 13. Marina Nastase Argirova

  Бях чувала за доброто въздействие на котешкия нокът върху имунната система и реших да го поръчам от любопитство, имайки предвид рисковете, свързани с коронавируса. Пия само по една капсула на ден и засега се чувствам отлично. Благодаря за консултацията и бързата доставка!

 14. LENA_71

  Здравейте, да споделя и моя опит 🙂 Преди пиех едни капки саменто, които които не ми подействаха, може би и защото не успявах да ги взимам регулярно. От тези Саменто капсули съм много по-доволна, днес поръчвам трета опаковка.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.