РЕЙШИ / REISHI – ZeinPharma (120 капс)

(3 клиентски отзива)

3990лв.

ZeinPharma РЕЙШИ – 450mg - имуностимулатори от Pharma
РЕЙШИ / REISHI – ZeinPharma (120 капс)

3990лв.

Код: 12584 | Съдържание: 120 капсули

100% чист и висококачествен екстракт от прах от божествената гъба Рейши, която е символ на дълголетие в традиционната източна медицина. Продукт с доказан произход, фин процес на обработка и висока бионаличност! Приемът му подобрява състоянието на имунната система и съдейства за общото благополучие на организма.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактичен и превантивен прием – по 2 капсули дневно. При умора, изтощение и слаб имунитет – до 4 капсули дневно.

Опаковката стига за 2 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Гъбата Рейши се използва от хиляди години в традиционната китайска и японска природна медицина. Тя е била издигната в култ и е обожествявана не само заради многобройните й лечебни свойства, но и заради високата й цена, която дори й спечелила названието „гъбата на кралете“. И до днес тя се смята за символ на дълголетие, късмет и безсмъртие и се използва, както като суперхрана, така и като напитка, под формата на чай.

Спектърът на приложение на гъбата Рейши е много широк. Тя съдържа редица полезни за организма активни съставки, главно – витамини и много минерали като желязо, магнезий, калций, цинк, мед и манган. Наред с това, също е и източник на полизахариди, които се смята, че имат антивирусни и имуностимулиращи свойства. Тритерпените в нейния състав имат антиоксидантен ефект. В холистичната медицина Рейши гъбите се считат за адаптогенни билки. Те са известни с това, че помагат на тялото да се справи с негативните последици от стреса, като възпаления, умора, изтощение, депресия, хормонални проблеми и други.

Натуралната хранителна добавка Рейши Моно на ZeinPharma доставя на организма 100% чист и висококачествен екстракт от фино смляна на прах гъба Рейши, която е символ на дълголетие в традиционната източна медицина. Най-голямото предимство на продукта на ZeinPharma са високото качество на използваната суровина, както и специалният процес на обработка, през който тя преминава.

ZeinPharma използва гъби само от строго контролирано производство, при което гъбите се изсушават внимателно, при ниски температури, за да се запазят максимално ценните активни съставки в тях, като полизахариди и тритерпени. След това преминават през процес на изключително фино смилане, който осигурява повишената бионаличност на продукта, т.е. веществата се усвояват по-добре от човешкото тяло.

Както този, така и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими лаборатории за микроорганизми, тежки метали и примеси, за да осигурят на потребителите максимална ефективност и безопасност.

Основни пoлзи от приема на Рейши Моно на ZeinPharma:

 • Подсилва имунната система и подобрява защитните сили на организма;
 • Действа укрепващо на организма и допринася за доброто му състояние;
 • Повишава антиоксидантната защита на организма и намалява риска от ракови заболявания, инфекции и др.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Телефон за поръчки – 0876 05 8000. Осъществяваме Експресна Доставка (виж тук) на следващ работен ден.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 4 капсули

Рейши на прах                                                                                      1 800 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

3 отзива за РЕЙШИ / REISHI – ZeinPharma (120 капс)

 1. Радослав Георгиев

  Една от малкото рейши добавки, от които усетих полза след изпиване на опаковката. В началото на вирусния сезон бих поръчал отново.

 2. Явор Костов

  Доволен съм от всички поръчани от Витамаг продукти. Имам доверие на предлаганите марки, които са едни от най-реномираните в световен мащаб.

 3. Румяна Караянчева

  Направих заявка за доставка и на този продукт в аптека Новедес, очаквам да изпратите добавката!

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888