ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

(7 клиентски отзива)

29.90лв.

ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER за нервната система и спокоен здрав сън от Zein
ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 31.12.2026 г.

Код: 10333 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка, която съдържа 100% чист екстракт от цветове на Пасифлора и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1. Количеството им е аналитично потвърдено чрез метода Високоефективна Тънкослойна Хроматография (HPTLC). Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсулa дневно осигурява цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg Флавоноиди. Пасифлора на ZeinPharma благоприятства работата на нервната система и по естествен начин помага на организма да се справи със стреса, напрежението и тревожността, без да има негативните странични ефекти, типични за лекарствата, като привикване или сънливост. Помага при безсъние и проблеми със съня. Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението.

Пасифлора от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Пасифлора (Страстниче / Passiflora incarnata) е растение, с доказани лечебни свойства, което е познато на хората от стотици години. Родината й е Югоизточна Америка и името й произлиза от латинската дума „Passio”, която означава „Страст“. Представлява пълзящо, листопадно растение, със синьо-лилави цветове. Традиционно се използва зa лeчeниe нa бeзпoкoйcтвo, напрежение, възбуда и бeзcъниe. Съдържа различни вторични растителни съединения като флавоноиди (като хризин, кверцетин и изовитексин), алкалоиди, кумарини, фитостероли и гликозиди. Дължи успокояващото си действие главно на съдържащите се в нея алкалоиди и флавоноиди. Те ефективно помагат на тялото да се справи със стресови ситуации, без да водят до привикване или сънливост. Същевременно билката се използва успешно и за лечение на безсъние. Доказано е, че тя повишава нивото на гама-аминомаслената киселина (GABA) в мозъка, която понижава мозъчната активност и ни помага по-лесно да се отпуснем и да заспим. Пасифлора намира приложение и като болкоуспокояващо средство при различни състояния.

Пасифлора на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество. Съдържа 100% чист екстракт от цветове на Пасифлора (Passiflora incarnata) и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1. Количеството им в продукта е аналитично потвърдено чрез специален физико-химичен метод за разделяне и идентифициране на веществата, наречен Високоефективна Тънкослойна Хроматография (HPTLC). Добавката предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg от ценните вторични растителни съединения Флавоноиди. 

Приемът на Пасифлора на ZeinPharma благоприятства работата на нервната система и по напълно естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността, без да има негативните странични ефекти, типични за лекарствата, като привикване или сънливост. Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. Освен това, благодарение на естествените седативни свойства на билката Пасифлора, добавката подпомага процеса на заспиване. Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие, такива, които изпитват хронично безпокойство, имат проблеми със съня или депресивни мисли. Подходяща е и за прием от вегетарианци и не съдържа алергени като глутен, лактоза, соя и нежелани добавки като консерванти. 

Предимства на Пасифлора на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав – съдържа натурален екстракт от цветове на Пасифлора и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1, чието количеството в продукта е аналитично потвърдено чрез метода HPTLC.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която съдържа цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg Флавоноиди.
 • Благоприятства работата на нервната система и по естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността.
 • Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. 
 • Подпомага процеса на заспиване и помага при безсъние. 
 • Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие.
 • Икономична опаковка от 120 капсули, която стига за 120 дни (4 месеца).
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат. 
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. 

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици. 

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

Екстракт от Пасифлора (Passiflora incarnata)

– от който:

500 mg

Флавоноиди

10 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

7 отзива за ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

 1. drebosak_bl

  Привет! При прием на пасифлора ,небилет и мелатонин през колко часа да се разпределят приемите? Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте drebosak_bl,
   Приемът на пасифлора, небилет и мелатонин трябва да се разпределя по подходящ начин, за да се постигне максимална ефективност и минимизиране на възможните странични ефекти, тъй като небилет е лекарствен продукт. Най-удобно и сигурно е да разделите приема на трите сутрин, обед и вечер с отстъп поне 2-3 часа. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 2. Филип

  Здравейте,
  Имам постоянно ниско кръвно. Много често горна граница 100-105. Пиех Ашваганда от Зейн Фарма, 12 дни по 1 капсула преди лягане и днес получих сериозна криза на ниско кръвно налягане. Предполагам, че е вследствие на Ашваганда.
  Търся натурален продукт, който общо казано понижава стреса. От Габа изпитвам безпокойство и чувство за прилив на адреналин. Сега прочетох, че Пасифлора също смъква кръвното налягане… Имам вегетативна дистония със гастритни изяви.
  Какво бих могъл да пия в крайна сметка?…
  Лекарите около мен не зачитат натуралнитв добавки. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Филип,
   Въпреки, че няма конкретно упоменато такова действие, някои добавки за понижаване на стреса могат да повлияят на кръвното налягане при някои хора. Алтернативите, които можем да предложим са МАГНЕЗИЙ Хелат / MAGNESIUM Chelate – ZeinPharma (120 капс) – ЛИНК, който помага за регулиране на нервната система и може да помогне при стрес и безпокойство. Той обикновено не влияе на кръвното налягане и често се препоръчва за подобряване на съня и намаляване на симптомите на стрес. Другото, което можем да предложим, е ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma (90 капс) – ЛИНК, която добавка е адаптоген, който помага на организма да се адаптира към стреса и може да подобри настроението и енергийните нива. Родиолата е известна със своето въздействие върху умората и стреса без да причинява значителни промени в кръвното налягане.

 3. Гергана йорданова

  Здравейте! Преди две години получих панически атаки. Наложи се да лежа две седмици в болница. И до днес приемам постоянно медикаменти и състоянието ми се беше подобрило, докато пак не започнах да получавам. Естествено се върнаха депресивните състояния и мрачните мисли. Паралелно с това отключих и други проблеми (рефлукс, болки в гърлото, както и болки в гръбначния стълб, в областта на плешката). Всички изследвания, които правя са ми наред, с изключение на леко понижен хемоглобин, както и полепи на черния дроб, които ми казаха да следя. Въпреки това болките са постоянни и никой не може да ми каже от какво са. Започнах да си мисля, че може и да са на нервна или психична основа. Със сигурност и силните лекарствата, които съм приемала, са дали и своя негативен ефект. Бих Ви помолила да ми изготвите цялостна програма за лечение като се базира на предлаганите от Вас продукти. Кое с кое да комбинирам, колко пъти и по кое време какво да пия? Евентуално кога да очаквам и резултати.

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана йорданова,
   Съветваме Ви да се консултирате със специалист за изготвяне на цялостна програма, тъй като ние предлагаме добавки, които спомагат за облекчаването на проявените при Вас проблеми и симптоми, но не сме квалифицирани да назначим лечение.

 4. Гергана Димчева

  Здравейте ,мога ли да използвам Пасифлора задно с Габа на прах ?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана Димчева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma и Габа на прах. Съветваме Ви да приемате продуктите по отделно с интервал от поне 2 часа.

 5. Десислава Иванова

  Здравейте! Може ли да се приемат едновременно Пасифлора и Жълт кантарион от хранителните добавки на ZeinPharma?

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора с Жълт кантарион, но препоръчваме да не приемате двата продукта наведнъж, а да разделите приема на два пъти през деня.

 6. Ивея Иванова

  Здравейте отново! Преди малко попитах дали е възможно да се приема Пасифлора едновременно с Ашваганда,но обърках имейла при изписването – ще напиша правилния. Извинете за грешката!

  • VITAMAG

   Здравейте Ивея Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma с Ашваганда на същата марка, като разделите приема на два пъти през деня.

 7. Мария

  Здравейте, притеснява ме високата концентрация на пасифлора тъй като съм под 50кг и всички български плюс някои вносни продукти с пасифлора съдържат между 100мг и 300мг пасифлора в дневна доза. Тази доза от 500мг би ли оказала страничен ефект имайки предвид по малкото ми килограми?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Въпреки че дозата е 500 mg, не следва да имате притеснения за странични ефекти заради по-ниските килограми. За съжаление Пасифлора на ZeinPharma не е налична на нашия сайт в момента, но можем да предложим ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – Herbal Actives (60 капс), тъй като засега имаме наличност само от нея.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Пасифлора от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Пасифлора (Страстниче / Passiflora incarnata) е растение, с доказани лечебни свойства, което е познато на хората от стотици години. Родината й е Югоизточна Америка и името й произлиза от латинската дума „Passio”, която означава „Страст“. Представлява пълзящо, листопадно растение, със синьо-лилави цветове. Традиционно се използва зa лeчeниe нa бeзпoкoйcтвo, напрежение, възбуда и бeзcъниe. Съдържа различни вторични растителни съединения като флавоноиди (като хризин, кверцетин и изовитексин), алкалоиди, кумарини, фитостероли и гликозиди. Дължи успокояващото си действие главно на съдържащите се в нея алкалоиди и флавоноиди. Те ефективно помагат на тялото да се справи със стресови ситуации, без да водят до привикване или сънливост. Същевременно билката се използва успешно и за лечение на безсъние. Доказано е, че тя повишава нивото на гама-аминомаслената киселина (GABA) в мозъка, която понижава мозъчната активност и ни помага по-лесно да се отпуснем и да заспим. Пасифлора намира приложение и като болкоуспокояващо средство при различни състояния.

Пасифлора на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество. Съдържа 100% чист екстракт от цветове на Пасифлора (Passiflora incarnata) и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1. Количеството им в продукта е аналитично потвърдено чрез специален физико-химичен метод за разделяне и идентифициране на веществата, наречен Високоефективна Тънкослойна Хроматография (HPTLC). Добавката предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg от ценните вторични растителни съединения Флавоноиди. 

Приемът на Пасифлора на ZeinPharma благоприятства работата на нервната система и по напълно естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността, без да има негативните странични ефекти, типични за лекарствата, като привикване или сънливост. Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. Освен това, благодарение на естествените седативни свойства на билката Пасифлора, добавката подпомага процеса на заспиване. Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие, такива, които изпитват хронично безпокойство, имат проблеми със съня или депресивни мисли. Подходяща е и за прием от вегетарианци и не съдържа алергени като глутен, лактоза, соя и нежелани добавки като консерванти. 

Предимства на Пасифлора на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав – съдържа натурален екстракт от цветове на Пасифлора и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1, чието количеството в продукта е аналитично потвърдено чрез метода HPTLC.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която съдържа цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg Флавоноиди.
 • Благоприятства работата на нервната система и по естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността.
 • Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. 
 • Подпомага процеса на заспиване и помага при безсъние. 
 • Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие.
 • Икономична опаковка от 120 капсули, която стига за 120 дни (4 месеца).
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат. 
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. 

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици. 

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

Екстракт от Пасифлора (Passiflora incarnata)

– от който:

500 mg

Флавоноиди

10 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (7)

7 отзива за ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

 1. drebosak_bl

  Привет! При прием на пасифлора ,небилет и мелатонин през колко часа да се разпределят приемите? Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте drebosak_bl,
   Приемът на пасифлора, небилет и мелатонин трябва да се разпределя по подходящ начин, за да се постигне максимална ефективност и минимизиране на възможните странични ефекти, тъй като небилет е лекарствен продукт. Най-удобно и сигурно е да разделите приема на трите сутрин, обед и вечер с отстъп поне 2-3 часа. Все пак, препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 2. Филип

  Здравейте,
  Имам постоянно ниско кръвно. Много често горна граница 100-105. Пиех Ашваганда от Зейн Фарма, 12 дни по 1 капсула преди лягане и днес получих сериозна криза на ниско кръвно налягане. Предполагам, че е вследствие на Ашваганда.
  Търся натурален продукт, който общо казано понижава стреса. От Габа изпитвам безпокойство и чувство за прилив на адреналин. Сега прочетох, че Пасифлора също смъква кръвното налягане… Имам вегетативна дистония със гастритни изяви.
  Какво бих могъл да пия в крайна сметка?…
  Лекарите около мен не зачитат натуралнитв добавки. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Филип,
   Въпреки, че няма конкретно упоменато такова действие, някои добавки за понижаване на стреса могат да повлияят на кръвното налягане при някои хора. Алтернативите, които можем да предложим са МАГНЕЗИЙ Хелат / MAGNESIUM Chelate – ZeinPharma (120 капс) – ЛИНК, който помага за регулиране на нервната система и може да помогне при стрес и безпокойство. Той обикновено не влияе на кръвното налягане и често се препоръчва за подобряване на съня и намаляване на симптомите на стрес. Другото, което можем да предложим, е ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma (90 капс) – ЛИНК, която добавка е адаптоген, който помага на организма да се адаптира към стреса и може да подобри настроението и енергийните нива. Родиолата е известна със своето въздействие върху умората и стреса без да причинява значителни промени в кръвното налягане.

 3. Гергана йорданова

  Здравейте! Преди две години получих панически атаки. Наложи се да лежа две седмици в болница. И до днес приемам постоянно медикаменти и състоянието ми се беше подобрило, докато пак не започнах да получавам. Естествено се върнаха депресивните състояния и мрачните мисли. Паралелно с това отключих и други проблеми (рефлукс, болки в гърлото, както и болки в гръбначния стълб, в областта на плешката). Всички изследвания, които правя са ми наред, с изключение на леко понижен хемоглобин, както и полепи на черния дроб, които ми казаха да следя. Въпреки това болките са постоянни и никой не може да ми каже от какво са. Започнах да си мисля, че може и да са на нервна или психична основа. Със сигурност и силните лекарствата, които съм приемала, са дали и своя негативен ефект. Бих Ви помолила да ми изготвите цялостна програма за лечение като се базира на предлаганите от Вас продукти. Кое с кое да комбинирам, колко пъти и по кое време какво да пия? Евентуално кога да очаквам и резултати.

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана йорданова,
   Съветваме Ви да се консултирате със специалист за изготвяне на цялостна програма, тъй като ние предлагаме добавки, които спомагат за облекчаването на проявените при Вас проблеми и симптоми, но не сме квалифицирани да назначим лечение.

 4. Гергана Димчева

  Здравейте ,мога ли да използвам Пасифлора задно с Габа на прах ?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана Димчева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma и Габа на прах. Съветваме Ви да приемате продуктите по отделно с интервал от поне 2 часа.

 5. Десислава Иванова

  Здравейте! Може ли да се приемат едновременно Пасифлора и Жълт кантарион от хранителните добавки на ZeinPharma?

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора с Жълт кантарион, но препоръчваме да не приемате двата продукта наведнъж, а да разделите приема на два пъти през деня.

 6. Ивея Иванова

  Здравейте отново! Преди малко попитах дали е възможно да се приема Пасифлора едновременно с Ашваганда,но обърках имейла при изписването – ще напиша правилния. Извинете за грешката!

  • VITAMAG

   Здравейте Ивея Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma с Ашваганда на същата марка, като разделите приема на два пъти през деня.

 7. Мария

  Здравейте, притеснява ме високата концентрация на пасифлора тъй като съм под 50кг и всички български плюс някои вносни продукти с пасифлора съдържат между 100мг и 300мг пасифлора в дневна доза. Тази доза от 500мг би ли оказала страничен ефект имайки предвид по малкото ми килограми?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Въпреки че дозата е 500 mg, не следва да имате притеснения за странични ефекти заради по-ниските килограми. За съжаление Пасифлора на ZeinPharma не е налична на нашия сайт в момента, но можем да предложим ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – Herbal Actives (60 капс), тъй като засега имаме наличност само от нея.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.