ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

(5 клиентски отзива)

29.90лв.

ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER за нервната система и спокоен здрав сън от Zein
ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 30.06.2026 г.

Код: 10333 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка, която съдържа 100% чист екстракт от цветове на Пасифлора и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1. Количеството им е аналитично потвърдено чрез метода Високоефективна Тънкослойна Хроматография (HPTLC). Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсулa дневно осигурява цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg Флавоноиди. Пасифлора на ZeinPharma благоприятства работата на нервната система и по естествен начин помага на организма да се справи със стреса, напрежението и тревожността, без да има негативните странични ефекти, типични за лекарствата, като привикване или сънливост. Помага при безсъние и проблеми със съня. Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Пасифлора (Страстниче / Passiflora incarnata) е растение, с доказани лечебни свойства, което е познато на хората от стотици години. Родината й е Югоизточна Америка и името й произлиза от латинската дума „Passio”, която означава „Страст“. Представлява пълзящо, листопадно растение, със синьо-лилави цветове. Традиционно се използва зa лeчeниe нa бeзпoкoйcтвo, напрежение, възбуда и бeзcъниe. Съдържа различни вторични растителни съединения като флавоноиди (като хризин, кверцетин и изовитексин), алкалоиди, кумарини, фитостероли и гликозиди. Дължи успокояващото си действие главно на съдържащите се в нея алкалоиди и флавоноиди, които ефективно помагат на тялото да се справи със стресови ситуации, без да водят до привикване или сънливост. Същевременно билката се използва успешно и за лечение на безсъние. Доказано е, че тя повишава нивото на гама-аминомаслената киселина (GABA) в мозъка, която понижава мозъчната активност и ни помага по-лесно да се отпуснем и да заспим. Пасифлора намира приложение и като болкоуспокояващо средство при различни състояния.

Пасифлора на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество. Съдържа 100% чист екстракт от цветове на Пасифлора (Passiflora incarnata) и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1. Количеството им в продукта е аналитично потвърдено чрез специален физико-химичен метод за разделяне и идентифициране на веществата, наречен Високоефективна Тънкослойна Хроматография (HPTLC). Добавката предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg от ценните вторични растителни съединения Флавоноиди. 

Приемът на Пасифлора на ZeinPharma благоприятства работата на нервната система и по напълно естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността, без да има негативните странични ефекти, типични за лекарствата, като привикване или сънливост. Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. Освен това, благодарение на естествените седативни свойства на билката Пасифлора, добавката подпомага процеса на заспиване. Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие, такива, които изпитват хронично безпокойство, имат проблеми със съня или депресивни мисли. Подходяща е и за прием от вегетарианци и не съдържа алергени като глутен, лактоза, соя и нежелани добавки като консерванти. 

Предимства на Трифала на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав – съдържа натурален екстракт от цветове на Пасифлора и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1, чието количеството в продукта е аналитично потвърдено чрез метода HPTLC.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която съдържа цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg Флавоноиди.
 • Благоприятства работата на нервната система и по естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността.
 • Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. 
 • Подпомага процеса на заспиване и помага при безсъние. 
 • Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие.
 • Икономична опаковка от 120 капсули, която стига за 120 дни (4 месеца).
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат. 
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. 

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици. 

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

Екстракт от Пасифлора (Passiflora incarnata)

– от който:

500 mg

Флавоноиди

10 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

5 отзива за ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

 1. Гергана йорданова

  Здравейте! Преди две години получих панически атаки. Наложи се да лежа две седмици в болница. И до днес приемам постоянно медикаменти и състоянието ми се беше подобрило, докато пак не започнах да получавам. Естествено се върнаха депресивните състояния и мрачните мисли. Паралелно с това отключих и други проблеми (рефлукс, болки в гърлото, както и болки в гръбначния стълб, в областта на плешката). Всички изследвания, които правя са ми наред, с изключение на леко понижен хемоглобин, както и полепи на черния дроб, които ми казаха да следя. Въпреки това болките са постоянни и никой не може да ми каже от какво са. Започнах да си мисля, че може и да са на нервна или психична основа. Със сигурност и силните лекарствата, които съм приемала, са дали и своя негативен ефект. Бих Ви помолила да ми изготвите цялостна програма за лечение като се базира на предлаганите от Вас продукти. Кое с кое да комбинирам, колко пъти и по кое време какво да пия? Евентуално кога да очаквам и резултати.

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана йорданова,
   Съветваме Ви да се консултирате със специалист за изготвяне на цялостна програма, тъй като ние предлагаме добавки, които спомагат за облекчаването на проявените при Вас проблеми и симптоми, но не сме квалифицирани да назначим лечение.

 2. Гергана Димчева

  Здравейте ,мога ли да използвам Пасифлора задно с Габа на прах ?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана Димчева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma и Габа на прах. Съветваме Ви да приемате продуктите по отделно с интервал от поне 2 часа.

 3. Десислава Иванова

  Здравейте! Може ли да се приемат едновременно Пасифлора и Жълт кантарион от хранителните добавки на ZeinPharma?

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора с Жълт кантарион, но препоръчваме да не приемате двата продукта наведнъж, а да разделите приема на два пъти през деня.

 4. Ивея Иванова

  Здравейте отново! Преди малко попитах дали е възможно да се приема Пасифлора едновременно с Ашваганда,но обърках имейла при изписването – ще напиша правилния. Извинете за грешката!

  • VITAMAG

   Здравейте Ивея Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma с Ашваганда на същата марка, като разделите приема на два пъти през деня.

 5. Мария

  Здравейте, притеснява ме високата концентрация на пасифлора тъй като съм под 50кг и всички български плюс някои вносни продукти с пасифлора съдържат между 100мг и 300мг пасифлора в дневна доза. Тази доза от 500мг би ли оказала страничен ефект имайки предвид по малкото ми килограми?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Въпреки че дозата е 500 mg, не следва да имате притеснения за странични ефекти заради по-ниските килограми. За съжаление Пасифлора на ZeinPharma не е налична на нашия сайт в момента, но можем да предложим ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – Herbal Actives (60 капс), тъй като засега имаме наличност само от нея.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Пасифлора (Страстниче / Passiflora incarnata) е растение, с доказани лечебни свойства, което е познато на хората от стотици години. Родината й е Югоизточна Америка и името й произлиза от латинската дума „Passio”, която означава „Страст“. Представлява пълзящо, листопадно растение, със синьо-лилави цветове. Традиционно се използва зa лeчeниe нa бeзпoкoйcтвo, напрежение, възбуда и бeзcъниe. Съдържа различни вторични растителни съединения като флавоноиди (като хризин, кверцетин и изовитексин), алкалоиди, кумарини, фитостероли и гликозиди. Дължи успокояващото си действие главно на съдържащите се в нея алкалоиди и флавоноиди, които ефективно помагат на тялото да се справи със стресови ситуации, без да водят до привикване или сънливост. Същевременно билката се използва успешно и за лечение на безсъние. Доказано е, че тя повишава нивото на гама-аминомаслената киселина (GABA) в мозъка, която понижава мозъчната активност и ни помага по-лесно да се отпуснем и да заспим. Пасифлора намира приложение и като болкоуспокояващо средство при различни състояния.

Пасифлора на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество. Съдържа 100% чист екстракт от цветове на Пасифлора (Passiflora incarnata) и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1. Количеството им в продукта е аналитично потвърдено чрез специален физико-химичен метод за разделяне и идентифициране на веществата, наречен Високоефективна Тънкослойна Хроматография (HPTLC). Добавката предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която осигурява цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg от ценните вторични растителни съединения Флавоноиди. 

Приемът на Пасифлора на ZeinPharma благоприятства работата на нервната система и по напълно естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността, без да има негативните странични ефекти, типични за лекарствата, като привикване или сънливост. Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. Освен това, благодарение на естествените седативни свойства на билката Пасифлора, добавката подпомага процеса на заспиване. Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие, такива, които изпитват хронично безпокойство, имат проблеми със съня или депресивни мисли. Подходяща е и за прием от вегетарианци и не съдържа алергени като глутен, лактоза, соя и нежелани добавки като консерванти. 

Предимства на Трифала на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав – съдържа натурален екстракт от цветове на Пасифлора и Флавоноиди, стандартизирани в оптимално съотношение 10:1, чието количеството в продукта е аналитично потвърдено чрез метода HPTLC.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която съдържа цели 500 mg натурален екстракт от Пасифлора и цели 10 mg Флавоноиди.
 • Благоприятства работата на нервната система и по естествен начин помага на организма да се справи по-лесно със стреса, напрежението и тревожността.
 • Отразява се положително при депресивни състояния и колебания в настроението. 
 • Подпомага процеса на заспиване и помага при безсъние. 
 • Особено подходяща е за хора с напрегнато ежедневие.
 • Икономична опаковка от 120 капсули, която стига за 120 дни (4 месеца).
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат. 
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. 

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици. 

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

Екстракт от Пасифлора (Passiflora incarnata)

– от който:

500 mg

Флавоноиди

10 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ

5 отзива за ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – ZeinPharma (120 капс)

 1. Гергана йорданова

  Здравейте! Преди две години получих панически атаки. Наложи се да лежа две седмици в болница. И до днес приемам постоянно медикаменти и състоянието ми се беше подобрило, докато пак не започнах да получавам. Естествено се върнаха депресивните състояния и мрачните мисли. Паралелно с това отключих и други проблеми (рефлукс, болки в гърлото, както и болки в гръбначния стълб, в областта на плешката). Всички изследвания, които правя са ми наред, с изключение на леко понижен хемоглобин, както и полепи на черния дроб, които ми казаха да следя. Въпреки това болките са постоянни и никой не може да ми каже от какво са. Започнах да си мисля, че може и да са на нервна или психична основа. Със сигурност и силните лекарствата, които съм приемала, са дали и своя негативен ефект. Бих Ви помолила да ми изготвите цялостна програма за лечение като се базира на предлаганите от Вас продукти. Кое с кое да комбинирам, колко пъти и по кое време какво да пия? Евентуално кога да очаквам и резултати.

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана йорданова,
   Съветваме Ви да се консултирате със специалист за изготвяне на цялостна програма, тъй като ние предлагаме добавки, които спомагат за облекчаването на проявените при Вас проблеми и симптоми, но не сме квалифицирани да назначим лечение.

 2. Гергана Димчева

  Здравейте ,мога ли да използвам Пасифлора задно с Габа на прах ?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана Димчева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma и Габа на прах. Съветваме Ви да приемате продуктите по отделно с интервал от поне 2 часа.

 3. Десислава Иванова

  Здравейте! Може ли да се приемат едновременно Пасифлора и Жълт кантарион от хранителните добавки на ZeinPharma?

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора с Жълт кантарион, но препоръчваме да не приемате двата продукта наведнъж, а да разделите приема на два пъти през деня.

 4. Ивея Иванова

  Здравейте отново! Преди малко попитах дали е възможно да се приема Пасифлора едновременно с Ашваганда,но обърках имейла при изписването – ще напиша правилния. Извинете за грешката!

  • VITAMAG

   Здравейте Ивея Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Пасифлора на ZeinPharma с Ашваганда на същата марка, като разделите приема на два пъти през деня.

 5. Мария

  Здравейте, притеснява ме високата концентрация на пасифлора тъй като съм под 50кг и всички български плюс някои вносни продукти с пасифлора съдържат между 100мг и 300мг пасифлора в дневна доза. Тази доза от 500мг би ли оказала страничен ефект имайки предвид по малкото ми килограми?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Въпреки че дозата е 500 mg, не следва да имате притеснения за странични ефекти заради по-ниските килограми. За съжаление Пасифлора на ZeinPharma не е налична на нашия сайт в момента, но можем да предложим ПАСИФЛОРА / PASSION FLOWER – Herbal Actives (60 капс), тъй като засега имаме наличност само от нея.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.