ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

(30 клиентски отзива)

49.90лв.

ZeinPharma GABA - За Нервната система и Спокоен здрав сън от Pharma.
ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

49.90лв.

Срок на годност: 31.12.2025 г.

Код: 12484 | Съдържание: 90 капсули

Натурална добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа висококачествена Гама-аминобутирова киселина в чиста форма. Без синтетични добавки! Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула доставя на организма цели 500 mg ГАБА. Приемът на ГАБА на ZeinPharma® допринася за нормалното функциониране на централната нервна система. Има благоприятен ефект при стрес, напрежение и депресивни състояния. Спомага за повишаване на настроението. Намалява чувството на тревожност и безпокойство. Отразява се положително на качеството и продължителността на съня.

ГАБА от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Гама-аминобутировата / Гама-аминомаслената киселина (накратко ГАБА / GABA) е вид аминокиселина, която изпълнява важни функции в централната нервна система (ЦНС) и е отговорна за правилния трансфер на информация между невроните. ГАБА е невротрансмитер, който изпраща информация (стимули) към главния и гръбначния мозък. Има два основни типа невротрансмитери, в зависимост от въздействието им върху нервната система. Възбуждащи и инхибиторни (потискащи). Възбуждащите невротрансмитери стимулират мозъка и са отговорни за предаването на информацията възможно най-бързо. Докато инхибиторните, напротив, успокояват и балансират мозъка. ГАБА принадлежи към групата на инхибиторните невротрансмитери. По този начин предаването на стимули естествено се забавя. Действието й като невротрансмитер я прави натурално успокояващо средство при редица нервни състояния като стрес, тревожност и безсъние. ГАБА се синтезира естествено в мозъка, но до известна степен. За да осигурите на организма си достатъчни количества от нея, може да започнете прием под формата на хранителна добавка.

ГАБА на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа висококачествена Гама-аминобутирова киселина в чиста форма. Без синтетични добавки! Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула доставя на организма цели 500 mg ГАБА. Производственият процес се осъществява под строг контрол за чистота и безопасност в Германия. Както тази, така и всички останали добавки на ZeinPharma се тестват, контролират и проверяват от независими външни лаборатории за наличието на тежки метали или опасни за здравето микроорганизми. Приемът на добавката допринася за нормалното функциониране на централната нервна система. Има благоприятен ефект при стрес, напрежение и депресивни състояния. Спомага за повишаване на настроението. Намалява чувството на тревожност и безпокойство. Отразява се положително на качеството и продължителността на съня.

Предимства на ГАБА на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествена Гама-аминобутирова киселина в чиста форма.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула доставя цели 500 mg ГАБА.
 • Допринася за нормалното функциониране на централната нервна система.
 • Има благоприятен ефект при стрес, напрежение и депресивни състояния.
 • Спомага за повишаване на настроението.
 • Намалява чувството на тревожност и безпокойство.
 • Отразява се положително на качеството и продължителността на съня.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя, мая или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (лечение на депресивни състояния и безсъние) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема межу храненията или непосредствено преди лягане. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Гама-аминобутирова киселина (ГАБА)

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

30 отзива за ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

 1. Моника

  Здравейте, може ли да се прилага на 8 годишно дете

  • VITAMAG

   Здравейте Моника,
   Продуктът Габа на ZeinPharma е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 8 години. Препоръчваме да се консултирате със специалист.

 2. Наталия

  Може ли от прием на Габа да се вдигне Желязо?

  • VITAMAG

   Здравейте Наталия,
   Доколкото е известно, приемът на ГАБА не влияе директно на нивата на желязо в организма. Няма установени взаимодействия или механизми, които да показват, че ГАБА може да повлияе на абсорбцията, усвояването или метаболизма на желязото. Затова е малко вероятно приемът на ГАБА да доведе до повишаване на желязото в кръвта.

 3. Никол

  Здравейте,
  Може ли Габа да се комбинира с Мелантонин и Магнезий?

  • VITAMAG

   Здравейте Никол,
   Комбинирането на Габа, Мелатонин и Магнезий е подходяща за хора, които търсят подобрение на съня си или подпомагане на релаксацията и стреса. Трите добавки могат да се приемат заедно, като се съобрази приемът им да не става по едно и също време на деня. Хубаво е да имат отстъп от поне два часа.

 4. Денислава

  Как мога да комбинирам Габа и Глицин за притеснение и безсъние? Профилактична или двойна доза трябва да приемам от всяко?

  • VITAMAG

   Здравейте Денислава,
   Тъй като става въпрос за безсъние, препоръчваме да приемате Глицин и Габа 2 пъти дневно х 1 капсулa.

 5. Виктория

  Мога ли да комбинирам Габа и Ашваганда и да ги пия преди лягане?
  Двете добавки могат ли да се пият заедно с Магнезий и Селен?

  • VITAMAG

   Здравейте Виктория,
   Може да приемате Габа, Ашваганда, Магнезий и Селен, но препоръчваме да разделите приема на Ашваганда и Габа. Може да ги приемате с отстъп от поне два часа.

 6. Петко

  Мога ли да приемам Габа на Вита Маг заедно с Триптофан от 800мг. дневно и Тирозин от 500-1000мг. дневно?

  • VITAMAG

   Здравейте Петко,
   Може да съчетавате Габа, Триптофан и Тирозин, но препоръчваме да не приемате добавките наведнъж, а да разделите приема им през деня.

 7. Ивелина Невенова

  Здравейте, а понеже страдам от мигрена и често при пристъп се налага да приемам ризатриптан или релпакс, който също е от групата на триптаните/елетриптан/ могат ли едновремено с Габа да се приемат? Благодаря Ви!

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Невенова,
   Няма противопоказания Габа на ZeinPharma да се приема с Ризатриптан или Релпакс, но все пак препоръчваме да се консултирате с лекар.

 8. Ивелина Георгиева

  Може ли Габа да се приема с деанксит?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Георгиева,
   Няма противопоказания Габа да се приема с Деанксит, но препоръчваме приемът да не става по едно и също време на днея.

 9. Ивелина Георгиева

  Габа и Габагама един и същи състав ли имат, благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Георгиева,
   Габа и Габагама не са с един и същи състав. Имейте предвид, че Габа на ZeinPharma е хранителна добавка, която съдържа Гама-аминобутирова киселина, а Габагама е лекарство с активна съставка габапентин.

 10. Пепи Тодорова

  Може ли да се приема с Глицин?

  • VITAMAG

   Здравейте Пепи Тодорова,
   Потвърждаваме, че Глицин на ZeinPharma може да се приема с Габа на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на деня.

 11. Албена

  Здравейте, Може ли GABA да се приема заедно с Ципралекс?

  • VITAMAG

   Здравейте Албена,
   Няма противопоказания за прием на Габа и Ципралекс, но все пак препоръчваме консултация с лекар.

 12. kalin.st

  Здравейте,
  Може ли да се приема от младеж на 16 години и в каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте kalin.st,
   Потвърждаваме, че може да се приема в доза от 1 капсула дневно.

 13. Мария

  Здравейте,

  Може ли Gaba да се приема за шум в ухото и в какво количество. Също така може ли да се комбинира в Уримил форте и Алора при необходимост

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Габа на ZeinPharma одпомага нормалното функциониране на централната нервна система, така че би могло да има положително въздействие при шум в ушите. Габа може да се комбинира както с Уримил форте, така и с Алора.

 14. Ивелина Иванова

  Здравейте, мога ли да комбинирам Gaba с 5-HTP ГРИФОНИЯ и Мелатонин, закупени през вашия сайт?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Иванова,
   Според оригиналния етикет на продукта, не е препоръчителна комбинацията на Грифония с Мелатонин или други продукти, които влияят на сератонина.

 15. Спартак

  Здравейте, може ли да се пие едновремено с л-допа на зейн фарма?

  • VITAMAG

   Здравейте Спартак,
   Няма противопоказания Л-Допа да се приема паралелно с Габа на ZeinPharma. Препоръчваме да не приемате двете добавки по едно и също време, а да разделите приема на 2 пъти през деня.

 16. Станка Железова

  Здравейте, приемам 1 таблетка Ашваганда сутрин и 1 Габа вечер и се чудя дали мога включа и Мио-Инозитол и в какво количество. Прочетох и че Ашвагандата и инозитола водят до синтезиране на Габа и се чудя дали ако вземам Инозитол няма да ми стане много. Подложена съм на голям стрес и се опитвам да си помогна с тези добавки

  • VITAMAG

   Здравейте Станка Железова,
   Няма проблем да комбинирате Ашваганда, Габа и Мио-Инозитол на ZeinPharma, тъй като съставът на продуктите не се припокрива.

 17. Диана

  Здравейте,
  Може ли GABA да се приема по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Въпреки че че няма изрична забрана от производителя Габа да се приема при бременност, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 18. Александрова

  Здравейте, може ли да се комбинира със Златен корен или само GABA е достатъчна за силна тревожност? Понижава ли кръвното налягане?След колко време се усеща ефект?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Александрова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Габа на ZeinPharma и Златен корен на същата марка. Не ни е известно Габа да има някаква реакция върху кръвното и нямаме такава информация от производителя. Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 19. Невена

  Здравейте!
  Може ли да се пие паралелно с антидепресант (Стимулотон)?
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Невена,
   Габа на ZeinPharma няма противопоказания да се приема със Стимулотон в доза не повече от 1 капсула дневно, но препоръчваме да се направи и консултация с наблюдаващия лекар.

 20. Милена

  Здравейте, тази натурална Габа аналог ли е на прегабалин? Трябва да пия прегабалин но имам алергична реакция. Мога ли да го за местя с този продукт?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Препоръчваме да се консултирате с лекуващия лекар, както за реакцията, така и дали Габа на ZeinPharma е подходяща за прием във вашия случай.

 21. Калина

  Здравейте, ГАБА може ли да бъде давана на дете на 6 години, разтворена в малко вода?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначена за деца и не можем да потвърдим приема от 6-годишно дете.

 22. Адем

  Преди консултация с личния се чудех дали габа хранителна добавка е подходяща за тревожност и безсъние, както и дали има странични ефекти. Докторът ми препоръча Габата на Зейнфарма и ме убеди, че е натурален продукт без странични ефекти, които присъстват в някои хранителни добавки. Започнах да я пия преди седмица и засега всичко е наред. Надявам се да има дълготраен ефект, ако въобще има някакъв.

 23. Венци Ангелов

  Доволен съм от действието на продукта. Ефектът при мен не беше УАУ, но до известна степен ми помогна! Решил съм да пробвам и триптофана, пак на немската фирма.

 24. Александра Георгиева

  Здравейте! Може ли продуктът да се използва при пудендална невралгия? Ако може, каква трябва да е дозировката? Има ли притеснителни странични ефекти? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александра Георгиева,
   потвърждаваме, че ГАБА-та на ЗейнФарма може да се приема при пудендална невралгия. За намаляване на стреса дозата е по 1 капсула дневно. За лечение на депресивни състояния и безсъние – по 2 капсули дневно.

 25. Миланова Ирина

  Здравейте, имам проблемен и чувствителен стомах, ако вземам ГАБА има ли вероятност да го раздразня?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ирина Миланова,
   ГАБА не предизвиква дразнене на стомаха и съответно може да приемате добавката без опасения за странични ефекти.

 26. Ани Тодорова

  Здравейте, може ли да давам по 1/2 таблетка дневно на 4-годишно дете?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Тодорова,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначен за деца и не можем да потвърдим приема от 4-годишно дете.

 27. Е.Андреев

  Много съм доволен от продукта!Тъй като ми се налага да го приемам два пъти по 100мг.-възможно ли е да се пие на прах без
  целулозната обвивка?
  Благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Е.Андреев,
   възможно е капсулите с ГАБА да се приемат без целулозната обвивка, стига да успявате да ги разделите.

 28. Елица Томова

  Този продукт на тази марка е много ефективен, действа до няколко минути за успокояване!

 29. Евгений Андреев

  Моля,посочете от какъв източик и по какъв метод е произведена !

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   при производството на GABA на ZeinPharma е използван класическият метод на ферментация и извличане от богати на GABA растителни източници (оризови култури и грозде). В продукта не са влагани синтетични или животински съставки.

 30. Кирил Кирилов

  Доволен както от този, така и от другите продукти на марката. Благодаря за подаръка към последната поръчка!

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ГАБА от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Гама-аминобутировата / Гама-аминомаслената киселина (накратко ГАБА / GABA) е вид аминокиселина, която изпълнява важни функции в централната нервна система (ЦНС) и е отговорна за правилния трансфер на информация между невроните. ГАБА е невротрансмитер, който изпраща информация (стимули) към главния и гръбначния мозък. Има два основни типа невротрансмитери, в зависимост от въздействието им върху нервната система. Възбуждащи и инхибиторни (потискащи). Възбуждащите невротрансмитери стимулират мозъка и са отговорни за предаването на информацията възможно най-бързо. Докато инхибиторните, напротив, успокояват и балансират мозъка. ГАБА принадлежи към групата на инхибиторните невротрансмитери. По този начин предаването на стимули естествено се забавя. Действието й като невротрансмитер я прави натурално успокояващо средство при редица нервни състояния като стрес, тревожност и безсъние. ГАБА се синтезира естествено в мозъка, но до известна степен. За да осигурите на организма си достатъчни количества от нея, може да започнете прием под формата на хранителна добавка.

ГАБА на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа висококачествена Гама-аминобутирова киселина в чиста форма. Без синтетични добавки! Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула доставя на организма цели 500 mg ГАБА. Производственият процес се осъществява под строг контрол за чистота и безопасност в Германия. Както тази, така и всички останали добавки на ZeinPharma се тестват, контролират и проверяват от независими външни лаборатории за наличието на тежки метали или опасни за здравето микроорганизми. Приемът на добавката допринася за нормалното функциониране на централната нервна система. Има благоприятен ефект при стрес, напрежение и депресивни състояния. Спомага за повишаване на настроението. Намалява чувството на тревожност и безпокойство. Отразява се положително на качеството и продължителността на съня.

Предимства на ГАБА на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествена Гама-аминобутирова киселина в чиста форма.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула доставя цели 500 mg ГАБА.
 • Допринася за нормалното функциониране на централната нервна система.
 • Има благоприятен ефект при стрес, напрежение и депресивни състояния.
 • Спомага за повишаване на настроението.
 • Намалява чувството на тревожност и безпокойство.
 • Отразява се положително на качеството и продължителността на съня.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя, мая или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Качествен контрол за чистота и безопасност от независима външна лаборатория.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (лечение на депресивни състояния и безсъние) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема межу храненията или непосредствено преди лягане. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Гама-аминобутирова киселина (ГАБА)

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (30)

30 отзива за ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

 1. Моника

  Здравейте, може ли да се прилага на 8 годишно дете

  • VITAMAG

   Здравейте Моника,
   Продуктът Габа на ZeinPharma е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 8 години. Препоръчваме да се консултирате със специалист.

 2. Наталия

  Може ли от прием на Габа да се вдигне Желязо?

  • VITAMAG

   Здравейте Наталия,
   Доколкото е известно, приемът на ГАБА не влияе директно на нивата на желязо в организма. Няма установени взаимодействия или механизми, които да показват, че ГАБА може да повлияе на абсорбцията, усвояването или метаболизма на желязото. Затова е малко вероятно приемът на ГАБА да доведе до повишаване на желязото в кръвта.

 3. Никол

  Здравейте,
  Може ли Габа да се комбинира с Мелантонин и Магнезий?

  • VITAMAG

   Здравейте Никол,
   Комбинирането на Габа, Мелатонин и Магнезий е подходяща за хора, които търсят подобрение на съня си или подпомагане на релаксацията и стреса. Трите добавки могат да се приемат заедно, като се съобрази приемът им да не става по едно и също време на деня. Хубаво е да имат отстъп от поне два часа.

 4. Денислава

  Как мога да комбинирам Габа и Глицин за притеснение и безсъние? Профилактична или двойна доза трябва да приемам от всяко?

  • VITAMAG

   Здравейте Денислава,
   Тъй като става въпрос за безсъние, препоръчваме да приемате Глицин и Габа 2 пъти дневно х 1 капсулa.

 5. Виктория

  Мога ли да комбинирам Габа и Ашваганда и да ги пия преди лягане?
  Двете добавки могат ли да се пият заедно с Магнезий и Селен?

  • VITAMAG

   Здравейте Виктория,
   Може да приемате Габа, Ашваганда, Магнезий и Селен, но препоръчваме да разделите приема на Ашваганда и Габа. Може да ги приемате с отстъп от поне два часа.

 6. Петко

  Мога ли да приемам Габа на Вита Маг заедно с Триптофан от 800мг. дневно и Тирозин от 500-1000мг. дневно?

  • VITAMAG

   Здравейте Петко,
   Може да съчетавате Габа, Триптофан и Тирозин, но препоръчваме да не приемате добавките наведнъж, а да разделите приема им през деня.

 7. Ивелина Невенова

  Здравейте, а понеже страдам от мигрена и често при пристъп се налага да приемам ризатриптан или релпакс, който също е от групата на триптаните/елетриптан/ могат ли едновремено с Габа да се приемат? Благодаря Ви!

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Невенова,
   Няма противопоказания Габа на ZeinPharma да се приема с Ризатриптан или Релпакс, но все пак препоръчваме да се консултирате с лекар.

 8. Ивелина Георгиева

  Може ли Габа да се приема с деанксит?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Георгиева,
   Няма противопоказания Габа да се приема с Деанксит, но препоръчваме приемът да не става по едно и също време на днея.

 9. Ивелина Георгиева

  Габа и Габагама един и същи състав ли имат, благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Георгиева,
   Габа и Габагама не са с един и същи състав. Имейте предвид, че Габа на ZeinPharma е хранителна добавка, която съдържа Гама-аминобутирова киселина, а Габагама е лекарство с активна съставка габапентин.

 10. Пепи Тодорова

  Може ли да се приема с Глицин?

  • VITAMAG

   Здравейте Пепи Тодорова,
   Потвърждаваме, че Глицин на ZeinPharma може да се приема с Габа на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на деня.

 11. Албена

  Здравейте, Може ли GABA да се приема заедно с Ципралекс?

  • VITAMAG

   Здравейте Албена,
   Няма противопоказания за прием на Габа и Ципралекс, но все пак препоръчваме консултация с лекар.

 12. kalin.st

  Здравейте,
  Може ли да се приема от младеж на 16 години и в каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте kalin.st,
   Потвърждаваме, че може да се приема в доза от 1 капсула дневно.

 13. Мария

  Здравейте,

  Може ли Gaba да се приема за шум в ухото и в какво количество. Също така може ли да се комбинира в Уримил форте и Алора при необходимост

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Габа на ZeinPharma одпомага нормалното функциониране на централната нервна система, така че би могло да има положително въздействие при шум в ушите. Габа може да се комбинира както с Уримил форте, така и с Алора.

 14. Ивелина Иванова

  Здравейте, мога ли да комбинирам Gaba с 5-HTP ГРИФОНИЯ и Мелатонин, закупени през вашия сайт?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Иванова,
   Според оригиналния етикет на продукта, не е препоръчителна комбинацията на Грифония с Мелатонин или други продукти, които влияят на сератонина.

 15. Спартак

  Здравейте, може ли да се пие едновремено с л-допа на зейн фарма?

  • VITAMAG

   Здравейте Спартак,
   Няма противопоказания Л-Допа да се приема паралелно с Габа на ZeinPharma. Препоръчваме да не приемате двете добавки по едно и също време, а да разделите приема на 2 пъти през деня.

 16. Станка Железова

  Здравейте, приемам 1 таблетка Ашваганда сутрин и 1 Габа вечер и се чудя дали мога включа и Мио-Инозитол и в какво количество. Прочетох и че Ашвагандата и инозитола водят до синтезиране на Габа и се чудя дали ако вземам Инозитол няма да ми стане много. Подложена съм на голям стрес и се опитвам да си помогна с тези добавки

  • VITAMAG

   Здравейте Станка Железова,
   Няма проблем да комбинирате Ашваганда, Габа и Мио-Инозитол на ZeinPharma, тъй като съставът на продуктите не се припокрива.

 17. Диана

  Здравейте,
  Може ли GABA да се приема по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Въпреки че че няма изрична забрана от производителя Габа да се приема при бременност, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 18. Александрова

  Здравейте, може ли да се комбинира със Златен корен или само GABA е достатъчна за силна тревожност? Понижава ли кръвното налягане?След колко време се усеща ефект?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Александрова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Габа на ZeinPharma и Златен корен на същата марка. Не ни е известно Габа да има някаква реакция върху кръвното и нямаме такава информация от производителя. Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 19. Невена

  Здравейте!
  Може ли да се пие паралелно с антидепресант (Стимулотон)?
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Невена,
   Габа на ZeinPharma няма противопоказания да се приема със Стимулотон в доза не повече от 1 капсула дневно, но препоръчваме да се направи и консултация с наблюдаващия лекар.

 20. Милена

  Здравейте, тази натурална Габа аналог ли е на прегабалин? Трябва да пия прегабалин но имам алергична реакция. Мога ли да го за местя с този продукт?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Препоръчваме да се консултирате с лекуващия лекар, както за реакцията, така и дали Габа на ZeinPharma е подходяща за прием във вашия случай.

 21. Калина

  Здравейте, ГАБА може ли да бъде давана на дете на 6 години, разтворена в малко вода?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначена за деца и не можем да потвърдим приема от 6-годишно дете.

 22. Адем

  Преди консултация с личния се чудех дали габа хранителна добавка е подходяща за тревожност и безсъние, както и дали има странични ефекти. Докторът ми препоръча Габата на Зейнфарма и ме убеди, че е натурален продукт без странични ефекти, които присъстват в някои хранителни добавки. Започнах да я пия преди седмица и засега всичко е наред. Надявам се да има дълготраен ефект, ако въобще има някакъв.

 23. Венци Ангелов

  Доволен съм от действието на продукта. Ефектът при мен не беше УАУ, но до известна степен ми помогна! Решил съм да пробвам и триптофана, пак на немската фирма.

 24. Александра Георгиева

  Здравейте! Може ли продуктът да се използва при пудендална невралгия? Ако може, каква трябва да е дозировката? Има ли притеснителни странични ефекти? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александра Георгиева,
   потвърждаваме, че ГАБА-та на ЗейнФарма може да се приема при пудендална невралгия. За намаляване на стреса дозата е по 1 капсула дневно. За лечение на депресивни състояния и безсъние – по 2 капсули дневно.

 25. Миланова Ирина

  Здравейте, имам проблемен и чувствителен стомах, ако вземам ГАБА има ли вероятност да го раздразня?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ирина Миланова,
   ГАБА не предизвиква дразнене на стомаха и съответно може да приемате добавката без опасения за странични ефекти.

 26. Ани Тодорова

  Здравейте, може ли да давам по 1/2 таблетка дневно на 4-годишно дете?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Тодорова,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначен за деца и не можем да потвърдим приема от 4-годишно дете.

 27. Е.Андреев

  Много съм доволен от продукта!Тъй като ми се налага да го приемам два пъти по 100мг.-възможно ли е да се пие на прах без
  целулозната обвивка?
  Благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Е.Андреев,
   възможно е капсулите с ГАБА да се приемат без целулозната обвивка, стига да успявате да ги разделите.

 28. Елица Томова

  Този продукт на тази марка е много ефективен, действа до няколко минути за успокояване!

 29. Евгений Андреев

  Моля,посочете от какъв източик и по какъв метод е произведена !

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   при производството на GABA на ZeinPharma е използван класическият метод на ферментация и извличане от богати на GABA растителни източници (оризови култури и грозде). В продукта не са влагани синтетични или животински съставки.

 30. Кирил Кирилов

  Доволен както от този, така и от другите продукти на марката. Благодаря за подаръка към последната поръчка!

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.