ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

(19 клиентски отзива)

46.90лв.

ZeinPharma GABA - За Нервната система и Спокоен здрав сън от Pharma.
ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

46.90лв.

Срок на годност: 30.04.2025 г.

Код: 12484 | Съдържание: 90 капсули

Натурална хранителна добавка, която доставя на организма Гама-аминобутирична киселина в нейната чиста форма и с най-добро качество. Вегетарианските капсули на ZeinPharma се отличават от останалите на пазара с цели 500 mg чиста GABA и без никакви синтетични добавки! Приемът подпомага нормалното функциониране на централната нервна система, противодейства на напрежението и стреса, насърчава спокойния сън и се отразява благоприятно при депресивни състояния.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: За намаляване на стреса и подобряване на съня – по 1 капсула дневно. За лечение на депресивни състояния и безсъние – по 2 капсули непосредствено преди лягане.

Опаковката стига за 3 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Гама-аминобутиричната киселина или Гама-аминомаслената киселина (накратко GABA) е вид аминокиселина, която изпълнява важни функции в централната нервна система (ЦНС) и е отговорна за правилния трансфер на информация между невроните. GABA е невротрансмитер, който изпраща информация (стимули) към главния и гръбначния мозък. Има два основни типа невротрансмитери, в зависимост от въздействието им въху нервната система. Възбужащи и инхибиторни (потискащи). Възбуждащите невротрансмитери стимулират мозъка и са отговорни за предаването на информацията възможно най-бързо. Докато инхибиторните, напротив, успокояват и балансират мозъка. GABA принадлежи към групата на инхибиторните невротрансмитери. По този начин предаването на стимули естествено се забавя. Действието й като невротрансмитер я прави натурално успокояващо средство при редица нервни състояния като стрес, тревожност и безсъние.

Организмът ни може сам, по естествен път, да произвежда GABA, но до известна степен. За да осигурите на организма си достатъчни количества от нея, може да започнете прием под формата на хранителна добавка.

Натуралната хранителна добавка GABA на ZeinPharma® доставя на организма качествена Гама-аминобутирова киселина в чиста форма. Без никакви синтетични добавки! Производственият процес се осъществява под строг контрол за чистота и безопасност в Германия. Както тази, така и всички останали добавки на ZeinPharma® се тестват, контролират и проверяват от независими външни лаборатории за наличието на тежки метали или опасни за здравето микроорганизми.

Ползи от приема на GABA на ZeinPharma:

 • Допринася за нормалното функциониране на централната нервна система.
 • Има благоприятен ефект при депресивни състояния.
 • Намалява чувството на тревожност и безпокойство.
 • Подобрява качеството и продължителността на съня.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 2 капсули
ГАБА (Гама аминобутирова киселина) 1,000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

19 отзива за ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

 1. kalin.st

  Здравейте,
  Може ли да се приема от младеж на 16 години и в каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте kalin.st,
   Потвърждаваме, че може да се приема в доза от 1 капсула дневно.

 2. Мария

  Здравейте,

  Може ли Gaba да се приема за шум в ухото и в какво количество. Също така може ли да се комбинира в Уримил форте и Алора при необходимост

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Габа на ZeinPharma одпомага нормалното функциониране на централната нервна система, така че би могло да има положително въздействие при шум в ушите. Габа може да се комбинира както с Уримил форте, така и с Алора.

 3. Ивелина Иванова

  Здравейте, мога ли да комбинирам Gaba с 5-HTP ГРИФОНИЯ и Мелатонин, закупени през вашия сайт?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Иванова,
   Според оригиналния етикет на продукта, не е препоръчителна комбинацията на Грифония с Мелатонин или други продукти, които влияят на сератонина.

 4. Спартак

  Здравейте, може ли да се пие едновремено с л-допа на зейн фарма?

  • VITAMAG

   Здравейте Спартак,
   Няма противопоказания Л-Допа да се приема паралелно с Габа на ZeinPharma. Препоръчваме да не приемате двете добавки по едно и също време, а да разделите приема на 2 пъти през деня.

 5. Станка Железова

  Здравейте, приемам 1 таблетка Ашваганда сутрин и 1 Габа вечер и се чудя дали мога включа и Мио-Инозитол и в какво количество. Прочетох и че Ашвагандата и инозитола водят до синтезиране на Габа и се чудя дали ако вземам Инозитол няма да ми стане много. Подложена съм на голям стрес и се опитвам да си помогна с тези добавки

  • VITAMAG

   Здравейте Станка Железова,
   Няма проблем да комбинирате Ашваганда, Габа и Мио-Инозитол на ZeinPharma, тъй като съставът на продуктите не се припокрива.

 6. Диана

  Здравейте,
  Може ли GABA да се приема по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Въпреки че че няма изрична забрана от производителя Габа да се приема при бременност, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 7. Александрова

  Здравейте, може ли да се комбинира със Златен корен или само GABA е достатъчна за силна тревожност? Понижава ли кръвното налягане?След колко време се усеща ефект?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Александрова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Габа на ZeinPharma и Златен корен на същата марка. Не ни е известно Габа да има някаква реакция върху кръвното и нямаме такава информация от производителя. Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 8. Невена

  Здравейте!
  Може ли да се пие паралелно с антидепресант (Стимулотон)?
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Невена,
   Габа на ZeinPharma няма противопоказания да се приема със Стимулотон в доза не повече от 1 капсула дневно, но препоръчваме да се направи и консултация с наблюдаващия лекар.

 9. Милена

  Здравейте, тази натурална Габа аналог ли е на прегабалин? Трябва да пия прегабалин но имам алергична реакция. Мога ли да го за местя с този продукт?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Препоръчваме да се консултирате с лекуващия лекар, както за реакцията, така и дали Габа на ZeinPharma е подходяща за прием във вашия случай.

 10. Калина

  Здравейте, ГАБА може ли да бъде давана на дете на 6 години, разтворена в малко вода?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначена за деца и не можем да потвърдим приема от 6-годишно дете.

 11. Адем

  Преди консултация с личния се чудех дали габа хранителна добавка е подходяща за тревожност и безсъние, както и дали има странични ефекти. Докторът ми препоръча Габата на Зейнфарма и ме убеди, че е натурален продукт без странични ефекти, които присъстват в някои хранителни добавки. Започнах да я пия преди седмица и засега всичко е наред. Надявам се да има дълготраен ефект, ако въобще има някакъв.

 12. Венци Ангелов

  Доволен съм от действието на продукта. Ефектът при мен не беше УАУ, но до известна степен ми помогна! Решил съм да пробвам и триптофана, пак на немската фирма.

 13. Александра Георгиева

  Здравейте! Може ли продуктът да се използва при пудендална невралгия? Ако може, каква трябва да е дозировката? Има ли притеснителни странични ефекти? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александра Георгиева,
   потвърждаваме, че ГАБА-та на ЗейнФарма може да се приема при пудендална невралгия. За намаляване на стреса дозата е по 1 капсула дневно. За лечение на депресивни състояния и безсъние – по 2 капсули дневно.

 14. Миланова Ирина

  Здравейте, имам проблемен и чувствителен стомах, ако вземам ГАБА има ли вероятност да го раздразня?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ирина Миланова,
   ГАБА не предизвиква дразнене на стомаха и съответно може да приемате добавката без опасения за странични ефекти.

 15. Ани Тодорова

  Здравейте, може ли да давам по 1/2 таблетка дневно на 4-годишно дете?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Тодорова,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначен за деца и не можем да потвърдим приема от 4-годишно дете.

 16. Е.Андреев

  Много съм доволен от продукта!Тъй като ми се налага да го приемам два пъти по 100мг.-възможно ли е да се пие на прах без
  целулозната обвивка?
  Благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Е.Андреев,
   възможно е капсулите с ГАБА да се приемат без целулозната обвивка, стига да успявате да ги разделите.

 17. Елица Томова

  Този продукт на тази марка е много ефективен, действа до няколко минути за успокояване!

 18. Евгений Андреев

  Моля,посочете от какъв източик и по какъв метод е произведена !

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   при производството на GABA на ZeinPharma е използван класическият метод на ферментация и извличане от богати на GABA растителни източници (оризови култури и грозде). В продукта не са влагани синтетични или животински съставки.

 19. Кирил Кирилов

  Доволен както от този, така и от другите продукти на марката. Благодаря за подаръка към последната поръчка!

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Гама-аминобутиричната киселина или Гама-аминомаслената киселина (накратко GABA) е вид аминокиселина, която изпълнява важни функции в централната нервна система (ЦНС) и е отговорна за правилния трансфер на информация между невроните. GABA е невротрансмитер, който изпраща информация (стимули) към главния и гръбначния мозък. Има два основни типа невротрансмитери, в зависимост от въздействието им въху нервната система. Възбужащи и инхибиторни (потискащи). Възбуждащите невротрансмитери стимулират мозъка и са отговорни за предаването на информацията възможно най-бързо. Докато инхибиторните, напротив, успокояват и балансират мозъка. GABA принадлежи към групата на инхибиторните невротрансмитери. По този начин предаването на стимули естествено се забавя. Действието й като невротрансмитер я прави натурално успокояващо средство при редица нервни състояния като стрес, тревожност и безсъние.

Организмът ни може сам, по естествен път, да произвежда GABA, но до известна степен. За да осигурите на организма си достатъчни количества от нея, може да започнете прием под формата на хранителна добавка.

Натуралната хранителна добавка GABA на ZeinPharma® доставя на организма качествена Гама-аминобутирова киселина в чиста форма. Без никакви синтетични добавки! Производственият процес се осъществява под строг контрол за чистота и безопасност в Германия. Както тази, така и всички останали добавки на ZeinPharma® се тестват, контролират и проверяват от независими външни лаборатории за наличието на тежки метали или опасни за здравето микроорганизми.

Ползи от приема на GABA на ZeinPharma:

 • Допринася за нормалното функциониране на централната нервна система.
 • Има благоприятен ефект при депресивни състояния.
 • Намалява чувството на тревожност и безпокойство.
 • Подобрява качеството и продължителността на съня.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 2 капсули
ГАБА (Гама аминобутирова киселина) 1,000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

ОТЗИВИ

19 отзива за ГАБА / GABA – ZeinPharma (90 капс)

 1. kalin.st

  Здравейте,
  Може ли да се приема от младеж на 16 години и в каква дозировка?

  • VITAMAG

   Здравейте kalin.st,
   Потвърждаваме, че може да се приема в доза от 1 капсула дневно.

 2. Мария

  Здравейте,

  Може ли Gaba да се приема за шум в ухото и в какво количество. Също така може ли да се комбинира в Уримил форте и Алора при необходимост

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Габа на ZeinPharma одпомага нормалното функциониране на централната нервна система, така че би могло да има положително въздействие при шум в ушите. Габа може да се комбинира както с Уримил форте, така и с Алора.

 3. Ивелина Иванова

  Здравейте, мога ли да комбинирам Gaba с 5-HTP ГРИФОНИЯ и Мелатонин, закупени през вашия сайт?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелина Иванова,
   Според оригиналния етикет на продукта, не е препоръчителна комбинацията на Грифония с Мелатонин или други продукти, които влияят на сератонина.

 4. Спартак

  Здравейте, може ли да се пие едновремено с л-допа на зейн фарма?

  • VITAMAG

   Здравейте Спартак,
   Няма противопоказания Л-Допа да се приема паралелно с Габа на ZeinPharma. Препоръчваме да не приемате двете добавки по едно и също време, а да разделите приема на 2 пъти през деня.

 5. Станка Железова

  Здравейте, приемам 1 таблетка Ашваганда сутрин и 1 Габа вечер и се чудя дали мога включа и Мио-Инозитол и в какво количество. Прочетох и че Ашвагандата и инозитола водят до синтезиране на Габа и се чудя дали ако вземам Инозитол няма да ми стане много. Подложена съм на голям стрес и се опитвам да си помогна с тези добавки

  • VITAMAG

   Здравейте Станка Железова,
   Няма проблем да комбинирате Ашваганда, Габа и Мио-Инозитол на ZeinPharma, тъй като съставът на продуктите не се припокрива.

 6. Диана

  Здравейте,
  Може ли GABA да се приема по време на бременност?

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Въпреки че че няма изрична забрана от производителя Габа да се приема при бременност, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 7. Александрова

  Здравейте, може ли да се комбинира със Златен корен или само GABA е достатъчна за силна тревожност? Понижава ли кръвното налягане?След колко време се усеща ефект?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Александрова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Габа на ZeinPharma и Златен корен на същата марка. Не ни е известно Габа да има някаква реакция върху кръвното и нямаме такава информация от производителя. Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 8. Невена

  Здравейте!
  Може ли да се пие паралелно с антидепресант (Стимулотон)?
  Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Невена,
   Габа на ZeinPharma няма противопоказания да се приема със Стимулотон в доза не повече от 1 капсула дневно, но препоръчваме да се направи и консултация с наблюдаващия лекар.

 9. Милена

  Здравейте, тази натурална Габа аналог ли е на прегабалин? Трябва да пия прегабалин но имам алергична реакция. Мога ли да го за местя с този продукт?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Препоръчваме да се консултирате с лекуващия лекар, както за реакцията, така и дали Габа на ZeinPharma е подходяща за прием във вашия случай.

 10. Калина

  Здравейте, ГАБА може ли да бъде давана на дете на 6 години, разтворена в малко вода?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначена за деца и не можем да потвърдим приема от 6-годишно дете.

 11. Адем

  Преди консултация с личния се чудех дали габа хранителна добавка е подходяща за тревожност и безсъние, както и дали има странични ефекти. Докторът ми препоръча Габата на Зейнфарма и ме убеди, че е натурален продукт без странични ефекти, които присъстват в някои хранителни добавки. Започнах да я пия преди седмица и засега всичко е наред. Надявам се да има дълготраен ефект, ако въобще има някакъв.

 12. Венци Ангелов

  Доволен съм от действието на продукта. Ефектът при мен не беше УАУ, но до известна степен ми помогна! Решил съм да пробвам и триптофана, пак на немската фирма.

 13. Александра Георгиева

  Здравейте! Може ли продуктът да се използва при пудендална невралгия? Ако може, каква трябва да е дозировката? Има ли притеснителни странични ефекти? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Александра Георгиева,
   потвърждаваме, че ГАБА-та на ЗейнФарма може да се приема при пудендална невралгия. За намаляване на стреса дозата е по 1 капсула дневно. За лечение на депресивни състояния и безсъние – по 2 капсули дневно.

 14. Миланова Ирина

  Здравейте, имам проблемен и чувствителен стомах, ако вземам ГАБА има ли вероятност да го раздразня?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ирина Миланова,
   ГАБА не предизвиква дразнене на стомаха и съответно може да приемате добавката без опасения за странични ефекти.

 15. Ани Тодорова

  Здравейте, може ли да давам по 1/2 таблетка дневно на 4-годишно дете?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани Тодорова,
   ГАБА на ZeinPharma не е предназначен за деца и не можем да потвърдим приема от 4-годишно дете.

 16. Е.Андреев

  Много съм доволен от продукта!Тъй като ми се налага да го приемам два пъти по 100мг.-възможно ли е да се пие на прах без
  целулозната обвивка?
  Благодаря

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Е.Андреев,
   възможно е капсулите с ГАБА да се приемат без целулозната обвивка, стига да успявате да ги разделите.

 17. Елица Томова

  Този продукт на тази марка е много ефективен, действа до няколко минути за успокояване!

 18. Евгений Андреев

  Моля,посочете от какъв източик и по какъв метод е произведена !

  • VITAMAG

   Здравейте Евгений Андреев,
   при производството на GABA на ZeinPharma е използван класическият метод на ферментация и извличане от богати на GABA растителни източници (оризови култури и грозде). В продукта не са влагани синтетични или животински съставки.

 19. Кирил Кирилов

  Доволен както от този, така и от другите продукти на марката. Благодаря за подаръка към последната поръчка!

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.