5-HTP ГРИФОНИЯ / GRIFFONIA – ZeinPharma (120 капс)

(30 клиентски отзива)

44.90лв.

ZeinPharma 5-HTP Грифония – 50mg x 120 капс за Нервна система, Хормонален баланс, Спокоен и здрав сън от Pharma
5-HTP ГРИФОНИЯ / GRIFFONIA – ZeinPharma (120 капс)

44.90лв.

Срок на годност: 30.06.2025 г.

Код: 12604 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен растителен екстракт от семената на лековитото растение Африканска Грифония, която е естествен източник на ценната аминокиселина 5-Хидрокситриптофан (5-НТР). Приемът на 5-HTP Грифония на ZeinPharma® допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня. Намалява чувството на напрежение, тревожност и безпокойство. Подобрява настроението и потиска по естествен начин симптомите на депресия. Подпомага производството на серотонин в мозъка – „хормонът на щастието“. Съдейства за регулиране на високото кръвно налягане. Отразява се положително при мигрена.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Африканската грифония (Griffonia simplicifolia) представлява храстовидно, катерливо растение от семейство Бобови. То се е използвало от векове в африканската народна медицина за лечение на редица заболявания. Към днешна дата се употребяват главно семената на растението. Те съдържат 5-Хидрокситриптофан (5-НТР) и лектини. 5-НТР е аминокиселина, която организма произвежда сам, по естествен път. Тя е прекурсор на серотонина – т.е. отговаря за производството на серотонин – т.нар. невротрансмитер („химически пратеник“), който изпраща сигнали между отделните нервни клетки и е известен повече като „хормонът на щастието“. Високото ниво на серотонин в мозъка най-общо влияе благоприятно на настроението и съня. Ниските нива на серотонин, от друга страна, са свързани с депресия, тревожност, нарушения на съня, наддаване на тегло и други здравословни проблеми. Отразява се положително и при състояния като безсъние, мигрена и фибромиалгия (характеризира се с мускулни и ставни болки и обща умора).

5-HTP Грифония на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен растителен екстракт от семената на лековитото растение Африканска Грифония, която е естествен източник на аминокиселината 5-Хидрокситриптофан (5-НТР). Приемът на продукта допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня. Намалява чувството на напрежение, тревожност и безпокойство. Подобрява настроението и потиска по естествен начин симптомите на депресия. Помага при безсъние и мигрена. Подпомага производството на невротрансмитера серотонин в мозъка – „хормонът на щастието“. Съдейства за регулиране на високото кръвно налягане.

Предимства на Griffonia 5-HTP на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен растителен екстракт от семената на лековитото растение Африканска Грифония – източник на аминокиселината 5-Хидрокситриптофан (5-НТР).
 • Допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня.
 • Намалява чувството на напрежение, тревожност и безпокойство.
 • Подобрява настроението и потиска симптомите на депресия.
 • Подпомага производството на серотонин в мозъка – „хормонът на щастието“.
 • Оказва положителен ефект при безсъние и мигрена.
 • Съдейства за регулиране на високото кръвно налягане.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (безсъние, депресивни състояния) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене или между храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

5-Хидрокситриптофан (5-НТР)
(Екстракт от семената на Африканска Грифония)

100 mg

150 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

30 отзива за 5-HTP ГРИФОНИЯ / GRIFFONIA – ZeinPharma (120 капс)

 1. Ивона Руменова

  Може ли да се комбинира с хапчета за високо кръвно налягане?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивона Руменова,
   Нямам противопоказания за прием на Грифония с лекарства за кръвното налягане. Преппръчваме обаче да не се приемат по едно и също време.

 2. Диана Павлова

  Препоръчаха ми Грифония за срещу безсъние. Имам заболяване на щитовидната жлеза и сутрин пия по 100 мг Еутирокс и 5 мг Diroton и 2.5 мг Concor. Може ли да приемам Грифония вечер и съвместим ли е с изброените лекарства.

  • VITAMAG

   Здравейте Диана Павлова,
   Въпреки че няма противопоказания за прием на Грифония и лекарства за щитовидната жлеза, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 3. Таня

  Може ли употребата на 5НТP да предизвика стомашни проблеми? Пия по 100 мг дневно, но се появи подуване и болка в корема

  • VITAMAG

   Здравейте Таня,
   Не са известни подобни нежелани реакци, като подуване и болки в корема от Грифония на ZeinPharma. Приемът на Грифония на ZeinPharma е препоръчително да става по време на хранене или между храненията.

 4. Радостин Лупов

  А може ли да се приема, заедно с Фенаксон, за нервната система. И ако да, какви са ползите му.

  • VITAMAG

   Здравейте Радостин Лупов,
   Няма противопоказания Грифония на ZeinPharma да се приема с Фенаксон. Грифония се използва за подобряване на качеството и продължителността на съня. Успешно намалява чувството на напрежение, тревожност и безпокойство, като подобрява настроението и потиска по естествен начин симптомите на депресия.

 5. Таня Спасова

  Вечер за сън пия Хедонин. Ще има ли някакво взаимодействие, ако пия и 5HTP

  • VITAMAG

   Здравейте Таня Спасова,
   За съвет относно вземането на Хедонин и 5-HTP е добре да се консултирате с лекар, за да се уверите, че взаимодействието между двата продукта няма да доведе до нежелани реакции.

 6. Димитър

  Здравейте,може ли да се ползва от дете на 12 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър,
   Грифония на ZeinPharma е предназначена за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 12 години. Може да се обърнете към педиатър относно приема на добавката.

 7. dea61

  Здравейте, приемам Глутатион и други добавки. Мога ли да добавя и грифония и теанин в ежедневието? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте dea61,
   Може да комбинирате Глутатион с Грифония и Теанин на ZeinPharma, като разделите приема на трите добавки през деня. Относно комбинацията на другите добавки, които приемате, следва да съобразите, че не е препоръчително да приемате Грифония с Л-Триптофан, мелатонин и Жълт кантарион.

 8. Иван

  Здравейте,току що закупих от Вас L-theamin и 5-htp,лекувам безпокойство и депресия.Как да ги комбинирам за най-добър ефект?

  • VITAMAG

   Здравейте Иван,
   Може да приемате Л-Теанин на ZeinPharma и Грифония на същата марка, като разделите приема на два пъти през деня. Л-Теанинът може да приемате сутрин преди закуска или на обяд преди хранене, а Грифонията вечер след хранене.

 9. Елизабет

  Здравейте! Продуктът може ли да се комбинира с Л-тирозин, 500 мг.?

  • VITAMAG

   Здравейте Елизабет,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Л-Тирозин и Грифония на ZeinPharma, но препоръчваме приемът да става по различно време на деня.

 10. Lkp

  Здравейте, може ли да се приема с тинктура от маточина?

  • VITAMAG

   Здравейте Lkp,
   Потвърждаваме, че може да приемате Грифония на ZeinPharma с тинктура от Маточина, но препоръчваме да не се приемат по едно и също време.

 11. KJJ

  Здравейте, може ли да се приема с Triptozin: (L-Tриптофан 225 мг
  Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) 0,91 мг
  Магнезий 9 (магнезиев оксид). Взимам по 1 таблетка сутрин преди ядне.
  От няколко дни взимам 5-HTP. Пропунсха dда кажа, че имам и АШВАГАНДА, пак от вас, от няколко дни.
  Да не станат много продуктите и да прекаля?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте KJJ,
   Според етикета на производителя не е препоръчително Грифония на ZeinPharma да се приема с Триптофан. Може да комбинирате Грифония с Ашваганда, но следва да съобразите приемът на двете добавки да става в различно време на деня.

 12. Maryjane k.

  Здравейте! Може ли да го приемам в комбинация с evening primrose oil?

  • VITAMAG

   Здравейте Maryjane k.,
   Потвърждаваме, че може да приемате Грифония и Вечерна иглика в комбинация, но препоръчваме да разделите приема в различни части на деня.

 13. K

  Здравейте,
  Може ли да комбинира, с жълт кантарион? Търсеният ефект е справяне с безсъние и тревожност. Имате ли друг продукт за подобни симптоми?

  • VITAMAG

   Здравейте K,
   Според информацията от производителя не е препоръчително Грифония на ZeinPharma да се комбинира с Жълт Кантарион. Грифонията е предназначена именно за подобряване на съня. Друго положително действие е, че подтиска симптомите на депресия и съдейства за намаляване на кръвното налягане.

 14. Диана

  Здравейте,
  Може ли продуктът да се комбинира с ксанакс? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Въпреки че няма противопоказания, препоръчваме да се консултирате с лекар относно комбинацията на Грифония и Ксанакс.

 15. Григорова

  Здравейте, безопасно ли е продуктът да се приема 1 път на ден по 50 мг продължително време и колко?

  • VITAMAG

   Здравейте Григорова,
   5HTP Грифония на ZeinPharma може да се приема по 1 капсула дневно в продължение на 3 месеца, след което се прави почивка от поне 2 седмици.

 16. А.

  Може ли да се кмбинира с Деанксит ?

  • VITAMAG

   Здравейте А.,
   Не се препоръчва комбинацията на двата продукта, освен ако няма конкретно предписание от лекар.

 17. Анабел

  Как се приема за депресия и подобряване на настроението ? 3х1 на ден преди хранене ?

  • VITAMAG

   Здравейте Анабел,
   Може да започнете с по 1 капсула дневно и постепенно да увеличите дозата до 3 капсули дневно, като е препоръчително да приемате капсулите след хранене вечер.

 18. Анабел

  Здравейте ! Продукта може ли да се приема в комбинация с витамин Д и витамин Б12 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Анабел,
   Потвърждаваме, че може да приемате Грифония на ZeinPharma заедно с Витамин Д и Витамин Б12. Препоръчваме да разделите приема на три пъти през деня.

 19. К

  Здравейте,
  Може ли да се комбинира със Стрезам? Който също е за по добър сън.

  • VITAMAG

   Здравейте К,
   Въпреки че няма противопоказания 5-HTP Грифония да се приема със Стеразам, препоръчваме консултация с лекаря за прием на комбинацията, тъй като е възможно взаимодействие.

 20. Трендафил-ТРЕНДО

  Харесвам тази грифония 120 капсули на Зейнфарма. Честно казано само тя ми помогна с проблемите със съня. Това ми е трета опаковка грифония от 120 капсули, която поръчвам от Витамаг.

 21. Angelina

  Чудесно е, че предлагате грифония на капсули, защото лекарката каза, че грифония таблетки не се усвояват толкова добре. Другото, което ми харесва е, че тази грифония е 50 мг на капсула, защото другите са много силни – над 100 мг на капсула. Взела съм си две опаковки и се надявам да остана доволна.

 22. Радостина Хубенова

  Много съм доволна от продукта! Искам да попитам само, може ли да се приема по време на кърмене? По време на бременност спрях. Сега, ако няма противопоказания за кърменето, ще си закупя отново!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Радостина Хубенова,
   производителят ZeinPharma препоръчва да не се приема 5-HTP по време на бременност и кърмене. В зависимост от ползите и рисковете, препоръчваме да се консултирате и с Вашия лекар.

 23. Николай Войнов

  Точно такава африканска грифония си търсех от 50мг. Бях си взимал една на NuU Nutrition, но тя беше 200мг и не се чувствах добре, защото ми идваше много силна. Доверявам се на немското производство и мисля, че ще остана доволен от тази африканска грифония на Зейнфарма.

 24. Галя

  Здравейте, може ли да си отворя капсулата и разбия в чаша вода!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Галя,
   потвърждаваме, че Грифония капсули могат лесно да се отворят (от желатиновата обвивка) и да се приемат с вода.

 25. Stanislava Grigorova

  Една позната (лекарка) ми предложи вашите продукти. Харесах си този продукт, но се чудя дали има грифония противопоказания? На първо четене много ми хареса какво пише за нея, както и мненията, но ме притеснява наистина дали има противопоказания тази грифония?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Stanislava Grigorova,
   единствените противопоказания за прием на Грифония са да не се приема от бременни, както и от лица с ниско кръвно налягане. След като имате предписание от лекар, вероятно тези рискове са съобразени и не следва да имате други притеснения.

 26. мария_христова

  Продукт, който приемам сезонно от години. Смея да кажа, че грифонията на Зейнфарма е сред най-ефикасните добавки, които съм употребявала.

 27. Plamen Bozhinov

  Пия го през ден, вечер преди сън. Освен за по-качествения сън, продукта ми помогна да смъкна границите на кръвното.

 28. Силвия Цветкова

  Здравейте, има ли възможност капсулите да се разделят на половина?

  • VITAMAG

   Здравейте Силвия Цветкова,
   капсулите могат лесно да се отворят от желатиновата обвивка и съдържанието в тях да се раздели на по-малки части (две, три или повече), в зависимост от търсената/предписана доза.

 29. Жаклин Борисова

  Пия го вече шеста седмица, по 2 капсули дневно. Не вярвах, но желанието към сладки продукти силно намаля, редуцирах тегло и съня също ми се подобри. Доволна съм, препоръчвам!

 30. КАТРИН_БОЕВА

  Вече трети сезон всички вкъщи приемаме хранителните добавки на Вита Маг и сега отново ще пазарувам от тях. Предлагат доста качествени неща, от които имаме осезаема полза. Намерих ги през продуктите им за деца, които въобще нямат аналог на пазара у нас.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Африканската грифония (Griffonia simplicifolia) представлява храстовидно, катерливо растение от семейство Бобови. То се е използвало от векове в африканската народна медицина за лечение на редица заболявания. Към днешна дата се употребяват главно семената на растението. Те съдържат 5-Хидрокситриптофан (5-НТР) и лектини. 5-НТР е аминокиселина, която организма произвежда сам, по естествен път. Тя е прекурсор на серотонина – т.е. отговаря за производството на серотонин – т.нар. невротрансмитер („химически пратеник“), който изпраща сигнали между отделните нервни клетки и е известен повече като „хормонът на щастието“. Високото ниво на серотонин в мозъка най-общо влияе благоприятно на настроението и съня. Ниските нива на серотонин, от друга страна, са свързани с депресия, тревожност, нарушения на съня, наддаване на тегло и други здравословни проблеми. Отразява се положително и при състояния като безсъние, мигрена и фибромиалгия (характеризира се с мускулни и ставни болки и обща умора).

5-HTP Грифония на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен растителен екстракт от семената на лековитото растение Африканска Грифония, която е естествен източник на аминокиселината 5-Хидрокситриптофан (5-НТР). Приемът на продукта допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня. Намалява чувството на напрежение, тревожност и безпокойство. Подобрява настроението и потиска по естествен начин симптомите на депресия. Помага при безсъние и мигрена. Подпомага производството на невротрансмитера серотонин в мозъка – „хормонът на щастието“. Съдейства за регулиране на високото кръвно налягане.

Предимства на Griffonia 5-HTP на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен растителен екстракт от семената на лековитото растение Африканска Грифония – източник на аминокиселината 5-Хидрокситриптофан (5-НТР).
 • Допринася за подобряване на качеството и продължителността на съня.
 • Намалява чувството на напрежение, тревожност и безпокойство.
 • Подобрява настроението и потиска симптомите на депресия.
 • Подпомага производството на серотонин в мозъка – „хормонът на щастието“.
 • Оказва положителен ефект при безсъние и мигрена.
 • Съдейства за регулиране на високото кръвно налягане.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (безсъние, депресивни състояния) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене или между храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

5-Хидрокситриптофан (5-НТР)
(Екстракт от семената на Африканска Грифония)

100 mg

150 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ

30 отзива за 5-HTP ГРИФОНИЯ / GRIFFONIA – ZeinPharma (120 капс)

 1. Ивона Руменова

  Може ли да се комбинира с хапчета за високо кръвно налягане?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивона Руменова,
   Нямам противопоказания за прием на Грифония с лекарства за кръвното налягане. Преппръчваме обаче да не се приемат по едно и също време.

 2. Диана Павлова

  Препоръчаха ми Грифония за срещу безсъние. Имам заболяване на щитовидната жлеза и сутрин пия по 100 мг Еутирокс и 5 мг Diroton и 2.5 мг Concor. Може ли да приемам Грифония вечер и съвместим ли е с изброените лекарства.

  • VITAMAG

   Здравейте Диана Павлова,
   Въпреки че няма противопоказания за прием на Грифония и лекарства за щитовидната жлеза, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 3. Таня

  Може ли употребата на 5НТP да предизвика стомашни проблеми? Пия по 100 мг дневно, но се появи подуване и болка в корема

  • VITAMAG

   Здравейте Таня,
   Не са известни подобни нежелани реакци, като подуване и болки в корема от Грифония на ZeinPharma. Приемът на Грифония на ZeinPharma е препоръчително да става по време на хранене или между храненията.

 4. Радостин Лупов

  А може ли да се приема, заедно с Фенаксон, за нервната система. И ако да, какви са ползите му.

  • VITAMAG

   Здравейте Радостин Лупов,
   Няма противопоказания Грифония на ZeinPharma да се приема с Фенаксон. Грифония се използва за подобряване на качеството и продължителността на съня. Успешно намалява чувството на напрежение, тревожност и безпокойство, като подобрява настроението и потиска по естествен начин симптомите на депресия.

 5. Таня Спасова

  Вечер за сън пия Хедонин. Ще има ли някакво взаимодействие, ако пия и 5HTP

  • VITAMAG

   Здравейте Таня Спасова,
   За съвет относно вземането на Хедонин и 5-HTP е добре да се консултирате с лекар, за да се уверите, че взаимодействието между двата продукта няма да доведе до нежелани реакции.

 6. Димитър

  Здравейте,може ли да се ползва от дете на 12 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър,
   Грифония на ZeinPharma е предназначена за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 12 години. Може да се обърнете към педиатър относно приема на добавката.

 7. dea61

  Здравейте, приемам Глутатион и други добавки. Мога ли да добавя и грифония и теанин в ежедневието? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте dea61,
   Може да комбинирате Глутатион с Грифония и Теанин на ZeinPharma, като разделите приема на трите добавки през деня. Относно комбинацията на другите добавки, които приемате, следва да съобразите, че не е препоръчително да приемате Грифония с Л-Триптофан, мелатонин и Жълт кантарион.

 8. Иван

  Здравейте,току що закупих от Вас L-theamin и 5-htp,лекувам безпокойство и депресия.Как да ги комбинирам за най-добър ефект?

  • VITAMAG

   Здравейте Иван,
   Може да приемате Л-Теанин на ZeinPharma и Грифония на същата марка, като разделите приема на два пъти през деня. Л-Теанинът може да приемате сутрин преди закуска или на обяд преди хранене, а Грифонията вечер след хранене.

 9. Елизабет

  Здравейте! Продуктът може ли да се комбинира с Л-тирозин, 500 мг.?

  • VITAMAG

   Здравейте Елизабет,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Л-Тирозин и Грифония на ZeinPharma, но препоръчваме приемът да става по различно време на деня.

 10. Lkp

  Здравейте, може ли да се приема с тинктура от маточина?

  • VITAMAG

   Здравейте Lkp,
   Потвърждаваме, че може да приемате Грифония на ZeinPharma с тинктура от Маточина, но препоръчваме да не се приемат по едно и също време.

 11. KJJ

  Здравейте, може ли да се приема с Triptozin: (L-Tриптофан 225 мг
  Витамин B6 (пиридоксин хидрохлорид) 0,91 мг
  Магнезий 9 (магнезиев оксид). Взимам по 1 таблетка сутрин преди ядне.
  От няколко дни взимам 5-HTP. Пропунсха dда кажа, че имам и АШВАГАНДА, пак от вас, от няколко дни.
  Да не станат много продуктите и да прекаля?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте KJJ,
   Според етикета на производителя не е препоръчително Грифония на ZeinPharma да се приема с Триптофан. Може да комбинирате Грифония с Ашваганда, но следва да съобразите приемът на двете добавки да става в различно време на деня.

 12. Maryjane k.

  Здравейте! Може ли да го приемам в комбинация с evening primrose oil?

  • VITAMAG

   Здравейте Maryjane k.,
   Потвърждаваме, че може да приемате Грифония и Вечерна иглика в комбинация, но препоръчваме да разделите приема в различни части на деня.

 13. K

  Здравейте,
  Може ли да комбинира, с жълт кантарион? Търсеният ефект е справяне с безсъние и тревожност. Имате ли друг продукт за подобни симптоми?

  • VITAMAG

   Здравейте K,
   Според информацията от производителя не е препоръчително Грифония на ZeinPharma да се комбинира с Жълт Кантарион. Грифонията е предназначена именно за подобряване на съня. Друго положително действие е, че подтиска симптомите на депресия и съдейства за намаляване на кръвното налягане.

 14. Диана

  Здравейте,
  Може ли продуктът да се комбинира с ксанакс? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Въпреки че няма противопоказания, препоръчваме да се консултирате с лекар относно комбинацията на Грифония и Ксанакс.

 15. Григорова

  Здравейте, безопасно ли е продуктът да се приема 1 път на ден по 50 мг продължително време и колко?

  • VITAMAG

   Здравейте Григорова,
   5HTP Грифония на ZeinPharma може да се приема по 1 капсула дневно в продължение на 3 месеца, след което се прави почивка от поне 2 седмици.

 16. А.

  Може ли да се кмбинира с Деанксит ?

  • VITAMAG

   Здравейте А.,
   Не се препоръчва комбинацията на двата продукта, освен ако няма конкретно предписание от лекар.

 17. Анабел

  Как се приема за депресия и подобряване на настроението ? 3х1 на ден преди хранене ?

  • VITAMAG

   Здравейте Анабел,
   Може да започнете с по 1 капсула дневно и постепенно да увеличите дозата до 3 капсули дневно, като е препоръчително да приемате капсулите след хранене вечер.

 18. Анабел

  Здравейте ! Продукта може ли да се приема в комбинация с витамин Д и витамин Б12 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Анабел,
   Потвърждаваме, че може да приемате Грифония на ZeinPharma заедно с Витамин Д и Витамин Б12. Препоръчваме да разделите приема на три пъти през деня.

 19. К

  Здравейте,
  Може ли да се комбинира със Стрезам? Който също е за по добър сън.

  • VITAMAG

   Здравейте К,
   Въпреки че няма противопоказания 5-HTP Грифония да се приема със Стеразам, препоръчваме консултация с лекаря за прием на комбинацията, тъй като е възможно взаимодействие.

 20. Трендафил-ТРЕНДО

  Харесвам тази грифония 120 капсули на Зейнфарма. Честно казано само тя ми помогна с проблемите със съня. Това ми е трета опаковка грифония от 120 капсули, която поръчвам от Витамаг.

 21. Angelina

  Чудесно е, че предлагате грифония на капсули, защото лекарката каза, че грифония таблетки не се усвояват толкова добре. Другото, което ми харесва е, че тази грифония е 50 мг на капсула, защото другите са много силни – над 100 мг на капсула. Взела съм си две опаковки и се надявам да остана доволна.

 22. Радостина Хубенова

  Много съм доволна от продукта! Искам да попитам само, може ли да се приема по време на кърмене? По време на бременност спрях. Сега, ако няма противопоказания за кърменето, ще си закупя отново!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Радостина Хубенова,
   производителят ZeinPharma препоръчва да не се приема 5-HTP по време на бременност и кърмене. В зависимост от ползите и рисковете, препоръчваме да се консултирате и с Вашия лекар.

 23. Николай Войнов

  Точно такава африканска грифония си търсех от 50мг. Бях си взимал една на NuU Nutrition, но тя беше 200мг и не се чувствах добре, защото ми идваше много силна. Доверявам се на немското производство и мисля, че ще остана доволен от тази африканска грифония на Зейнфарма.

 24. Галя

  Здравейте, може ли да си отворя капсулата и разбия в чаша вода!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Галя,
   потвърждаваме, че Грифония капсули могат лесно да се отворят (от желатиновата обвивка) и да се приемат с вода.

 25. Stanislava Grigorova

  Една позната (лекарка) ми предложи вашите продукти. Харесах си този продукт, но се чудя дали има грифония противопоказания? На първо четене много ми хареса какво пише за нея, както и мненията, но ме притеснява наистина дали има противопоказания тази грифония?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Stanislava Grigorova,
   единствените противопоказания за прием на Грифония са да не се приема от бременни, както и от лица с ниско кръвно налягане. След като имате предписание от лекар, вероятно тези рискове са съобразени и не следва да имате други притеснения.

 26. мария_христова

  Продукт, който приемам сезонно от години. Смея да кажа, че грифонията на Зейнфарма е сред най-ефикасните добавки, които съм употребявала.

 27. Plamen Bozhinov

  Пия го през ден, вечер преди сън. Освен за по-качествения сън, продукта ми помогна да смъкна границите на кръвното.

 28. Силвия Цветкова

  Здравейте, има ли възможност капсулите да се разделят на половина?

  • VITAMAG

   Здравейте Силвия Цветкова,
   капсулите могат лесно да се отворят от желатиновата обвивка и съдържанието в тях да се раздели на по-малки части (две, три или повече), в зависимост от търсената/предписана доза.

 29. Жаклин Борисова

  Пия го вече шеста седмица, по 2 капсули дневно. Не вярвах, но желанието към сладки продукти силно намаля, редуцирах тегло и съня също ми се подобри. Доволна съм, препоръчвам!

 30. КАТРИН_БОЕВА

  Вече трети сезон всички вкъщи приемаме хранителните добавки на Вита Маг и сега отново ще пазарувам от тях. Предлагат доста качествени неща, от които имаме осезаема полза. Намерих ги през продуктите им за деца, които въобще нямат аналог на пазара у нас.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.