При болки в Кръста и Гърба – DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma (40 капс)

(81 клиентски отзива)

39.90лв.

ZeinPharma DOLOCTAN Forte срещу гръбначни болки и възпаления от Pharma
При болки в Кръста и Гърба – DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma (40 капс)

39.90лв.

Срок на годност: 31.01.2026 г.

Код: 10110 | Съдържание: 40 капсули

Висококачествена добавка, специално разработена, за да облекчи болката и възпалението в гърба и кръста. Осигурява нужните невротропни микроелементи в перфектните натурални биоактивни форми за активирането на нервната регенерация. Съдържа Уридин монофосфат, Фолиева киселина (като патентован Фолат Quatrefolic®) и Витамин Б12 (като естествения Метилкобаламин). При болки в Кръста и Гърба – Doloctan Forte на ZeinPharmа® подпомага функцията на периферната нервна система и съдейства за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб. Отличава се с бързо действие и ефективност. Подкрепя лечението и спомага за облекчаване на симптомите при шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия и дископатия.

Продуктът е отличен за „Най-продаванaта добавка в Германия и Швейцария срещу болки в гръбнака“ за последните три години!

Doloctan Forte от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

При болки в гърба физиологичният баланс между нервите, мускулите и костите често се нарушава. В резултат на това са раздразнени или повредени периферни нервни окончания. За да може нервната система да функционира гладко и безболезнено – както нервите в гръбначния мозък, така и влакната на периферната (външната) нервна система разчитат ежедневно на достатъчно количество хранителни вещества, които обаче може да липсват в организма. Тези вещества са му нужни, защото само с тяхна помощ организмът може да активира собствените си механизми за въстановяване. Благодарение на тези, т.нар. невротропни микроелементи, увредените нерви могат до известна степен да бъдат възстановени, а нервните импулси отново да се предават нормално, без повече болка. Такива невротропни микроелементи са Уридин монофосфатът, Фолиевата киселина и Витамин Б12.

Уридин монофосфатът / Уридин (UMP) съставлява една от четирите повтарящи се единици в РНК. Той се съдържа естествено в някои храни, но бива бързо разграден в червата. В резултат на това не може да достигне и премине кръвно-мозъчната бариера и съответно да разгърне своя потенциал. В състава на хранителните добавки уридин се усвоява бързо, като се отличава с многобройни ползи за нервната система и организма. Участва в много функции в клетъчния метаболизъм и в регенерацията на увредените нерви. Насърчава биосинтезата на протеини, т.е. производството на протеини за образуване на нервни влакна. В допълнение, допринася за бързото възстановяване на миелина, важна защитна обвивка на нервите.

Витамини Б12 (Метилкобаламин) и Фолатът (Витамин Б9) са водоразтворими витамини от група Б, които перфектно допълват функцията на Уридина и играят съществена роля в нервния метаболизъм.

При болки в Кръста и Гърба – Doloctan Forte на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка, специално разработена, за да облекчи болката и възпалението в гърба и кръста. Тя осигурява нужните невротропни микроелементи в техните перфектни натурални биоактивни форми. Основните градивни елементи за активирането на нервната регенерация, които се съдържат в добавката са: Уридин монофосфат (UMP), Фолиева киселина и Витамин Б12.

В този продукт са използвани само идентични на тялото биоактивни вещества, така че бионаличността им в организма е постоянно гарантирана. Тук  Фолиевата киселина се намира под нейната биоактивна форма – като патентован Фолат (Quatrefolic®). Така, дори ако в организма липсва активиращия ензим, метаболизмът може да използва активната Фолиева киселина бързо и лесно. Витамин Б12 в състава на добавката също присъства под естествената си, биоактивна форма – като Метилкобаламин. Целта и на трите жизненоважни вещества е бързото усвояване и директна употреба от организма и задействането на естествените възстановителни механизми на нервната система. Количествата им в състава на добавката са адаптирани към специфичните хранителни нужди при проблеми с гръбначния стълб, болки в нервите или полиневропатии. 

Приемът на При болки в Кръста и Гърба – Doloctan Forte на ZeinPharmа подпомага нормалната функцията на периферната нервна система и съдейства за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб. Отличава се със своето бързо действие и ефективност, само с една капсула дневно! Използва се за лечение и облекчаване на симптомите при: Шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия и дископатия. Свидетелство за високото качество и ефективност на продукта е фактът, че той е отличен за „Най-продаванaта добавка в Германия и Швейцария срещу болки и възпаления в гърба и кръста“ за последните три години!

Предимства на При болки в Кръста и Гърба – Doloctan Forte на ZeinPharma:

 • Осигурява нужните невротропни микроелементи, за да облекчи болката и възпалението в гърба и кръста: Уридин монофосфат, Фолиева киселина и Витамин Б12.
 • Висока бионаличност: Активните съставки са в техните перфектни натурални биоактивни форми.
 • Витамин Б12 присъства под естествената си и високоусвоима биоактивна форма – като Метилкобаламин.
 • Фолиевата киселина присъства под естествената си биоактивна форма – като патентован Фолат (Quatrefolic®).
 • Спомага за облекчаване и намаляване на болката в гърба и кръста.
 • Допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.
 • Подпомага нормалната функция на периферната нервна система.
 • Прилага се ефективно за лечение на шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия и дископатия.
 • Най-продаванaта добавка в Германия и Швейцария срещу болки и възпаления в гърба и кръста за последните три години.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, желатин и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

 

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода (около 200 мл).

Препоръчително е да се приема за период от поне 4 седмици за оптимални резултати. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 40 дни.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, желатин, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Уридин монофосфат

50 mg

Фолат (Патентована формула Quatrefolic®)

400 µg

Витамин Б12 (Метилкобаламин)

3 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

81 отзива за При болки в Кръста и Гърба – DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma (40 капс)

 1. Нина Рашева

  От един месец всемам Doloctan Forte и Magnesium chelat заради болки в кръста. Още след 2-та седмица получих облекчение. Сега нямам болки, но продължавам да приемам и двата продукта, за да се получи необходимото натрупване в организма. Много съм доволна и искрено препоръчвам Doloctan Forte и Magnesium chelat за болки в кръста.

 2. Nereya

  Привет,
  Аз съм Ваша клиентка, но ондавна не съм Ви посещавала. От около година ( от Октомври 2023) съм с болки в гърба и кръста. В момента нямам проблем с гърба, но от тогава ( ОКТОМВРИ) съм с постоянно псковаване на кръста, толкова неприятно,че немога нито да нося тежко, нито да се навеждам. Моля кажете мип какво да пия. 2-3 пъти в пмесеца пходя на масаж, но ми помага само временно 1-2 дни след процедурата. И продължава сковаването на кръста. Посочете какво и как да приемам, като се има предвид,че дискомфорта на кръста не спира вече 6ти месец.п Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Nereya,
   Долоктан на ZeinPharma е добър избор при проблеми и болки в областта на гърба и кръста. Приема се един път дневно по 1 капсула. Имейте предвид, че Долоктан е помощно средство, а не лекарство и подпомага лечението, но не е основно такова, на заболявания като шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия, дископатия и др.

 3. Иво Ханджиев

  Може ли Долоктан да се пие с милгама , каква схема ще препоръчате

  • VITAMAG

   Здравейте Иво Ханджиев,
   Няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Милгама, но препоръчваме приема на добавките да става по различно време на деня.

 4. Ема Давидов

  Здравейте, може ли продуктът да се взема от онкоболни на химиотерапия, има ли някакви противопоказания

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Давидов,
   Въпреки че няма противопоказания за прием от онкоболни, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 5. Ивелин Стоянов

  Аз съм със слаб капиляр в едната ноздра. Възможно ли е Долоктан да предизвиква кръвотечение от проблемната ноздра на носа. Защото след 1 употреба и ми се появи кръвотечение. А не съм имал проблем от близо 1 година.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелин Стоянов,
   Долоктан на ZeinPharma няма голямо касателство с капилярите. Съставките в продукта са фокусирани върху нервната система и по-точно регенерация на нервите в гръбначния стълб. Доколкото не приемате други продукти, от приема на Долоктан не следва да получите подобен тип реакция.

 6. Йовка

  Абсолютно никакъв положителен ефект не забелязах при употрвбата на тази добавка.

 7. kirilpavlov14

  Може ли да се приема с антидепресанти (ципралекс)?

  • VITAMAG

   Здравейте kirilpavlov14,
   Няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Ципралекс, но препоръчваме приемът да не е по едно и също време.

 8. Марин

  Каква е разликата между Doloctan Forte и Urimil – съставът им изглежда почти идентичен. Питам, понеже Urimil не ми помогна (малки дискови хернии). Може ли Долоктан Форте да се пие заедно с Серапептаза 40,000 SPU?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартин,
   Основната разлика между Уримил и Долоктан е във формата на Витамин б12, който при Уримил е под формата на Цианокобаламин – синтетична форма на витамин Б12, а при Долоктан е Метилкобаламин – естествена и високоусвоима биоактивна форма на витамина. Фолиевата киселина при Долоктан също присъства под естествената си биоактивна форма – като патентован Фолат. Долоктан на ZeinPharma може да се приема със Серапептаза, като съобразите приемът на двата продукта да не е по едно и също време.

 9. Ирина Иванова

  Здравейте! Може ли Долоктан форте да се приема заедно с Ксарелто?

  • VITAMAG

   Здравейте Ирина Иванова,
   Няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Ксарелто. Препоръчваме приемът на продуктите да не е по едно и също време.

 10. inachev

  Може ли да попитам?Този продукт съдържа ли кортикостероиди,защото е вагно за мен и ако да каква е схемата за спиране на приема?Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте inachev,
   Продуктът на ZeinPharma Долоктан Форте НЕ съдържа кортикостероиди. Долоктан е натурална хранителна добавка, а не лекарство, което може да приемате без притеснения от странични ефекти или отрицателно въздействие върху здравето.

 11. Донка Георгиева

  Здравейте, в момента пия масло от черен кимион , мога ли да го съчетая с долоктан или трябва да спра маслото от черен кимион, докато приемам долоктан ?

  • VITAMAG

   Здравейте Донка Георгиева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан форте на ZeinPharma и Черен кимион на същата марка, като съобразите приемът на двете добавки да бъде по различно време.

 12. Пламен Петров

  Здравейте!
  Впечатлен съм от добрите отзиви за Вас и вашите продукти и съм решил да използвам някои от тях, но имам въпроси:
  1. В момента употребявам (по лекарско предписание):
  – Коолсарт – за лечение на хипертония;
  – Розвера и Езен – за регулиране нивата на холестерол.
  Въпросът ми е: мога ли да използвам И Омега-3 рибено масло на ZeinPharma, и ако ДА – с какъв прием.
  2. Преди време употребявах Уримил Форте (за известен период – профилактично, по моя преценка). При следващия преглед личният ми лекар ми препоръча (без допълнителни пояснения) да спра употребата му. Сега съм решил (имам болки в кръста) да „опитам“ с употребата на Doloctan Forte – ZeinPharma, разбира се – разчитайки на по-добро качество и ефективност. Но виждам, че двата продукта имат сходни съставки.
  Въпросът ми е: ще има ли някаква противопоказност при употребата на споменатите в т.1 лекарства и Doloctan Forte – ZeinPharma в посока „предозиране“ на функции и/или други, имайки предвид и мнението на личния ОПЛ.
  Може би ще ме посъветвате да се допитам до личният си лекар, но все пак разчитам и на вашето професионално мнение. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Пламен Петров,
   Няма противопоказания Омега-3 на ZeinPharma да се приема с Коолсарт, Розвера и Езен в указаната профилактична доза и отделно от лекарствата. Относно Долоктан на ZeinPharma, при него също няма противопоказания за прием, но Ви съветваме след като личният лекар е на мнение да не приемате продукти с такъв/подобен състав да вземете под внимание неговата препоръка.

 13. Калина

  Здравейте,
  Може ли и как да се комбинират следните продукти: Долоктан, Силимарин+холин и Б12 пастили?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Долоктан на ZeinPharma със Силимарин с Холин и Б12 пастили на съшата марка. Може да приемате Витамин Б12 по 1 таблетка за смучене сутрин на гладно, по 1 капсула Долоктан на обяд, а Силимарин с Холин 1 капсула вечер преди хранене.

 14. Михаил Харизанов

  Здравейте. Може ли продуктът DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma, да се приема от дете на 12 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Михаил Харизанов,
   Долоктан на ZeinPharma е добавка предназначена за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 12 години. Може да се консултирате с лекар относно приема.

 15. Рени

  Предлага ли се в аптечната мрежа?

  • VITAMAG

   Здравейте Рени,
   Ако желаете да закупите продукта от аптечната мрежа, е необходимо да направите предварителна заявка към Аптеката. Нужно е да цитирате точното наименование и марка на продукта, след което аптеките обикновено се свързват с нас, за да го поръчат (ние сме вносителите на територията на България). Може да направите бърза и лесна поръчка на желания продукт директно и от нас на телефоните посочени в сайта, или през онлайн магазина.

 16. iovi66

  Здравейте! Може ли Долоктан форте да се използва заедно с Flex Code Gold и Acti Pea?

  • VITAMAG

   Здравейте iovi66,
   Няма противопоказания Долоктан да се приема с Флекс Код Голд и Акти Пеа. Препоръчваме само да разделите приема на Долоктан от другите два продукта.

 17. Богомил Кирилов

  Продуктът е просто уникален и досега не бях попадал на добавка, която наистина да действа срещу болките и възпаленията в кръста и да не се налага да се тъпча с лекарства. Въпреки че е натурален продукт обаче, искам да знам дали мога да продължа да я пия, след като съм изпил 3 опаковки вече?

  • VITAMAG

   Здравейте Богомил Кирилов,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   В общия случай може да приемате Долоктан на ZeinPharma целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 18. Ваня Джатева

  Мога ли да го приемам заедно с витамин В комплекс форте на същата фирма?

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня Джатева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан на ZeinPharma с Б-комплекс на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става в различно време на деня.

 19. Антонина

  Здравейте,
  По предписание пия Пиескледин за стави, може ли да приемам и Долоктан заедно с него, или трябва да се редуват двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Антонина,
   Въпреки че няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Пиескледин, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар.

 20. Михайлов

  Здравейте! Имам вечно студени и тотална нечувствителност на стъпалата на двата крака.Това е неустановена полиневропатия. Моля да ми препоръчате лечение за този мой проблем.

  • VITAMAG

   Здравейте г-н Михайлов,
   Долоктан Форте на ZeinPharma се използва за лечение на шипове, плексит, радикулит, дискова херния. Долоктан допринася за трайното регенериране на нервите и би имал положително въздействие при полиневропатия, но относно цялостно лечение препоръчваме да се консултирате с вашия лекар.

 21. Димитър Маринов

  Няколко месеца приемах невраксил по 1 капсула заради болките в кръста, като имаше много леко облекчение. Спрях го и не съм го пил от около 1 месец, а сега ми изписаха долоктан пак заради болките по 1 капсула. Ще има ли проблем да се продължи с долоктана след прием на невраксил?

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Маринов,
   Няма проблем да продължите с Долоктан Форте след прием на Невраксил, тъй като има направена почивка около месец между двете добавки. Ние препоръчваме на всеки три месеца да се прави пауза от поне 2 седмици, след което може да се продължи отново с прием на добавката.

 22. Христо

  Здравейте. Брат. Ми има. Три дискови хернии и има проблем с двата долни крайника трудно ходи преди не е имал проблеми с ходенето това е от един месец има и кисти в двете колена тези хапчета ще му помогнат ли за ходенето без патерици. Благодаря..

  • VITAMAG

   Здравейте Христо,
   Долоктан Форте може да се използва за лечение на дискова херния, шипове, плексит и радикулит. Добавката облекчава болката, но заедно с нея и самото възпаление, така че би могло да има положително въздействие върху проблема.

 23. Надка

  Здравейте! Искам да Ви благодаря за този чудесен продукт-добавка.Още на втория ден получих леко подобрение на невропатията ,която ме закова на легло.На третия ден просто летях от радост ,че мога да ходя .Споделих с две съседки и им дадох да пробват и си поръчаха.Нарекохме ги вълшебните хапчета.Ставам ваша клиенка завинаги.Моля Ви не ги спирайте.Поздрави и много успехи!

 24. Мария

  Благодаря ви за отговора, а тей като стават 6 продукта:DOLOCTAN FORTE, Златен корен, Вит Б12, Вит Д, Желязо, Магнезий каква схема на прием бихте препоръчали, колко дълго време трябва да се приемат и след това какъв период на почивка е нужен?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Може да приемате продуктите най-много 3 месеца без прекъсване, след което се прави почивка от поне 2 седмици. Може да приемате Витамин Б12 и Витамин Д на капки сутрин, Желязото и Долоктана на обяд, а Магнезий и Златен Корен вечер.

 25. Мария

  Здравейте, продукта може ли да се приема заедно със Златен Корен? Също така имам занижени нива на вит Б12, вит Д, магнезии и желязо. Кои добавки бихте препоръчали и как да се приемат?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Потвърждаваме, че може да приемате Doloctan Forte паралелно със Златен Корен. Предлагаме Витамин Б12 пастили за смучене, Витамин Д на капки, Магнезий Хелат и Желязо/Ferromarat, който в състава си съдържа Витамин C, което помага за по-добро усвояване на желязото. Това са продуктите, които биха били подходящи и бихме препоръчали, тъй като формите им се усвояват най-добре в организма.

 26. Валентина

  Здравейте Долактан може.ли.да се използва.с колаген ?
  С малка дискова херния съм имах болки в долната част на стомаха към пикочния мехур ще ми помогне ли Долактан да се излекувам?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Валентина,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан Форте с Колаген. Долоктан се отразява благоприятно и се използва като допълнение към лечение на дискова херния. Доколкото болката в долната част на стомаха е свързана с дисковата херния, то тогава Долоктан би помогнал.

 27. Павлин Павлов

  Колко продължително време може да се пие Долоктан?

  • VITAMAG

   Здравейте Павлин Павлов,
   В общия случай Doloctan на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 28. Ивайло

  Здравейте. Имам шипове на кръста и врата, пия Doloctan forte от 4 дни. Но започна да ме боли повече дали шипове се намесват или е нещо друго

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка за облекчаване на болката и възпаленията в кръста и гърба. Особено подходящ е при болки във врата причинени от шипове, така че не следва по-силната болка да е вследствие от приема на Долоктан.

 29. Галя

  Здравейте,възможно ли е от Долоктан да се повиши кръвното налягане,пия го вече 10 дена!

  • VITAMAG

   Здравейте Галя,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане.

 30. Ива

  Здравейте!Дразни ли стомаха?Има ли противопоказания или странични ефекти?

  • VITAMAG

   Здравейте Ива,
   Долоктан на ZeinPharma е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания. Доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 31. Боряна Йорданова

  Здравейте, вече месец пия от Долоктан и нямам проблеми със гърбът и кръста, страдам от много време от болки в гърба .От няколко месеца имам и силни болки в кръста, оказа се че е дискова херния ,какво ли не изпих ,и в болница лежах , нищо не ми помогна , сега с Долоктан се чувствам много добре, препоръчвам го !

 32. Петър

  DOLOCTAN FORTE как се пие преди или след хранене

  • VITAMAG

   Здравейте Петър,
   Може да приемате Долоктан по всяко време без значение дали е преди или след хранене. Важно е приемът да е съпровождан от достатъчно вода.

 33. dinkovvaleri5

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Египетско Масло от Черен кимион ? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте dinkovvaleri5,
   Потвърждаваме, че Долоктан на ZeinPharma може да се комбинира с Черен кимион на същата марака.

 34. VITAMAG

  Здравейте dinkovvaleri5,
  Тъй като и двата продукта съдържат Б12, препоръчваме да ги редувате през ден.

 35. Gabriela Dilova

  Отскоро имам болки в средата на гърба и отидох на преглед. Разбрахме се с доктора да пия този Долоктан и след 2 месеца да отида пак. Това ми е втора седмица с прием на Долоктан и болките в средата на гърба намаляха драстично.

 36. Снежина Чачановска

  Здравейте,
  Може ли да се приема Doloctan Forte с Milgamma N или с Milgamma?

  • VITAMAG

   Здравейте Снежина Чачановска,
   Вариантът, който може да предложим, е да редувате двата продукта през ден, защото съставът се припокрива частично. Съветваме Ви,все пак, да се консултирате и с лекар.

 37. nbrakalova1

  Възможно ли е да взимам едновременно Долоктан и Maxofen? Виждам, че съставките не се припокриват.

  • VITAMAG

   Здравейте nbrakalova1,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се приема с Максофен, но препоръчваме приемаът да става в отделна част на деня.

 38. Мина

  Здравейте,
  При невропатия на долните крайници и болки в тях какво бихте ни препоръчали освен Долоктан. Невропатията не е свързана с диабет.

  • VITAMAG

   Здравейте Мина,
   От нашите продукти Долоктан на ZeinPharma е най-подходящ при такъв тип проблем. Друг продукт, който можем да предложим, е Витамин Б-КОМПЛЕКС на същата марка.

 39. Калина

  Благодаря зя отговора! Вече си ги поръчах.
  Бих искала да попитам и какъв е оптималния прием на двете добавки- преди или след хранене. Още веднъж благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Може да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 1 капсула Холин+Инозитол вечер след хранене.

 40. Калина

  Здравейте,
  Може ли да се комбинира с холин+инозитол?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Холин+Инозитол на същата марка, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват.

 41. Митко

  Дано помага при шипове в областта на врата….

  • VITAMAG

   Здравейте Митко,
   Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 42. Митко Събков

  Може ли Долоктан форте да се приема по едно време с Омега 3/6/9 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   Потвърждаваме, че Омега 3/6/9 на NaturesPlus може да се приема с Doloctan Forte.

 43. Петя Георгиева

  Колко време може да се пие.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Георгиева,
   Препоръчителният прием на Doloctan Forte на Zeinpharma е поне 2 месеца. След това може да направите почивка от 2 седмици и да продължите с нова опаковка.

 44. Силвия Кацарова

  Имам силни болки в кръста и таза и се чудя за тези капсули. Препоръчаха ми ги, а на мен ми писна да давам пари за хапчета от аптеката, които не помагат. Надявам се Долоктана да закрепи положението със силните болки в кръста и таза и вече да спра да се разкарвам по доктори постоянно.

 45. Vesko Kirchev

  Омръзна ми от болките в гърба и си търся нещо подходящо. Приятел ми каза за тази добавака- Долоктан, от която бил много доволен. Ще опитам и аз с нея, защото болките в гърба вече не се издържат.

 46. ДЕСИ

  Вече не знаех какво да пия за болки в кръста, защото бях опитала много лекарства, добавки и т.н. Приятелка ме светна за този долоктан и ми го показа и така се обадихме да поръчаме за нея и за мен. Интересно е, че хранителна добавка с витамини в състава свърши по-хубава работа от лекарствата и вече знам какво да пия за болки в кръста- Долоктан!

 47. Мария Цветкова

  Щом като не е за шипове във врата, за кои помага?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Цветкова,
   напротив, Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата. Помага още при плексит, радикулит, дискова херния, невропатия и дископатия.

 48. Чавдар Карузов

  Общо взето минах през всички болкоуспокояващи, попаднах и на някакво, което беше специално за болки в гърба и плешката, обаче цената му беше висока и така реших да се спра на Долоктана. Пия го от може би 2 седмици и болката намаля драстично, но пък щеше да е хубаво, ако предлагахте и по-голяма разфасовка. Мога да кажа, че съм доволен от добавката (засега), както от действието, така и от цената, защото другото за болки в гърба и плешката беше някъде с 30 лева по-скъпо.

 49. Hadjiev

  4 месеца ходих по болници и при различни специалисти заради плексит. Имаше едно лекарство за болки в кръста и краката, което ми изписаха и то помогна, но след като го спрях болките пак се появиха. Последният път лекаря ми каза за Долоктан от Витамаг, купих го, вече две седмици го пия и засега помага, дори виждам по-голям ефект от онова лекарство за болки в кръста и краката.

 50. Петрушка

  Големият ми син имаше болка в кръста след схващане, която дълго се опитвахме да оправим. Един познат лекар ни препоръча вашата добавка Долоктан на немската марка Цейнфарма. Добре подейства и оправи проблема трайно или поне от тогава синът не е имал болки в кръста.

 51. Дафин Колев

  Само да знаете какви ужасни болки в кръста ме мъчеха. Прочетох във вестника за Долоктана при болка в кръста и гърба и си го поръчах, ама ми хареса. Едно хапче на ден и малко или много се чувствам добре, ако имаше и по-голяма опаковка щеше да е още по-добре.

 52. Kori

  Здравейте! При наличие лумбална дискова херния и ишиас, колко време трябва да се употребява тази хранителна добавка? И преди или след хранене се взима?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Kori,
   при дискова херния и ишиас препоръчваме Долоктан да се приема минимум 2 месеца.

 53. Косю

  Здравейте.
  Много съм доволен от бързата доставка. Поръчах Долактан в комбинация с ГЛЮКОЗАМИН за дискова херния.

 54. Бояна Дамянова

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Дорета? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   Долоктан може да се комбинира с Дорета, но препоръчваме двата продукта да се приемат поотделно, в различни части на деня.

 55. Хайредин

  Здравейте, имам прищипан нерв на кръста и ме боли и целия крак какво ли не пробвах и не минава дали ще ми помогнат ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Хайредин,
   Долоктан форте е специално предназначен продукт за подобряване здравословното състояние на гърба и кръста. Принципното ни становище е, че ще помогне за трайното (но и по-бавно) регенериране на нервите в гръбначния стълб. Той работи много ефикасно в дългосрочен план и не е бързодействащо болкоуспокояващо лекарство.

 56. Бояна Дамянова

  Здравейте! Може ли да се пие задно с Ресвиратрол? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Ресвератрол.

 57. Елка Димитрова

  Здравейте!
  С болки в кръста съм, имам 2 дискови хернии, провеждала съм лечение с кортикостероиди и нестероидни лекарста.Болката понамаля, но си я има. С хипертония и подагра съм и от тези лекарства вдигам кръвно.
  Имам питане -с натуралната добавка ще имам ли този проблем и има ли някакви противопоказания?
  Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елка Димитрова,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане и НЯМА касателство със симптомите на подагра.

 58. Виктория

  Здравейте, таблетките само при болка ли се приемат или може да се пият превантивно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Виктория,
   Долоктан форте може да се приема и профилактично, като превенция срещу появата на дискови и гръбначни проблеми (когато такъв риск е налице).

 59. Ани

  Здравейте, може ли Долоктан да се приема заедно с вашите Хиалурон и зеленоуста мида едновременно? И заедно със скелетно-мускен релаксант (ТИЗАНИДИН) и противовъзпалитени (НПВС), например, НИМЕЗИЛ, ДИКЛОФЕНАК ДУО ИЛИ АРКОКСИЯ ( СОХ-2 инхибитор)?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Хиалурон и Зеленоуста мида, също на ZeinPharma. Относно изброените от Вас лекарства – няма противопоказания да се комбинира и с тях, но в отделен (самостоятелен) прием и след хранене.

 60. Милена

  Здравейте, Долоктан може ли да се приема с Босвелия. Ако може, бихте ли ми казали как?! Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милена,
   потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Босвелия, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват. Препоръчваме да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 2 капсули Босвелия вечер след хранене.

 61. Велина

  Здравейте, аз също съм с дискова херния. Въпросът ми е има ли странични ефекти този продукт? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Велина,
   доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 62. Данина

  Може ли да се използва при диабетна полиневропатия и употреба на други препарати?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Данина,
   Долоктан може да се използва при диабетна полиневропатия. Препоръчваме приемът му да става в отделна част на деня спрямо приема на другите препарати.

 63. Atanas

  Zdraveite, a za diskova herniq stava li?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Atanas,
   да, Doloctan Forte се използва за лечение на дискова херния и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 64. Николай_64

  Още веднъж благодаря за консултацията и бързата доставка, ще поръчам пак!

 65. Antoaneta Христова

  Съвсем случайно попаднах на вашия магазин. Долоктан много ми помогна за всички болежки, сега ще го поръчам и за роднини.

 66. Петър_63

  Нищо друго не ми действа толкова ефективно, колкото Долоктана! Надявам се ефектът му да остане траен след като спра да го пия.

 67. МониШентова

  Радвам се, че Долоктан се предлага вече и в любимия ми сайт за добавки! До скоро го поръчвах от Германия, откъдето с доставката излизаше доста по-скъпо.

 68. Янислав Тачев

  Поръчвам трета опаковка, продукта има добър ефект при мен и го препоръчвам.

 69. Севда Чавдарова

  Мой близък доктор ми показа този лек за болки в гърба. Аз не съм се интересувала от добавки преди, но той каза, че го изписва на пациенти и било ефективно. Ще го пробвам аз този лек за болки в гърба, защото и аз и мъжът ми сме го закъсали.

 70. tanya_dudovska

  Продукта е уникално добър, поръчвам вече и за роднините. Благодаря за консултацията!

 71. Траян Петров

  По препоръка на лекаря, замених кортикостероида с Долоктан + Магнезий на прах на Natures Plus. Трета седмица така, чувствам се подвижен и без двигателни ограничения. Доволен съм от продукта и определено препоръчвам.

 72. Валерия Вичева

  Приемам го заради уридин монофосфата, който ми е предписан от доктор, а съдържанието на б-12 и фолат го прави още по-ценен.

 73. Харалампи Харалампиев

  Редовен клиент съм на Витамаг и реших да опитам и от Долоктана, заради хронични болки в кръста от години. Още на 5-тия ден болката отшумя и определено препоръчвам!

 74. Миро Няголов

  Колеги ми го препоръчаха, реших да го пробвам, дано да има ефект, ще пиша отново по-натам.

 75. Nikola Nakov

  Преди го поръчвах от Германия, а сега от Витамаг. смятам, че Долоктан няма аналог сред добавките за дископатия.

 76. Атанас Мишев

  Пия го по препоръка на доктор, изключително е ефикасен.

 77. Веселка Миланова

  Роднини от Швейцария ми го препоръчаха и съм изключително доволна! Пила съм каква ли не хомеопатия, но нищо не действаше така, както Долоктана. Препоръчвам го и на мои познати с шипове в горната част на гърба.

 78. Донка

  Здравейте, за шипове във врата става ли?

  • VITAMAG

   Здравейте Донка,
   шиповете във врата не са сред показанията за прием на продукта, но по отзиви от наши клиенти Doloctan Forte има благоприятен ефект и по отношение на възпаленията в областта на врата.

 79. Станка Керанова

  Изключително ефикасен, след само седмица прием има ефект.

 80. Antoan

  Радвам се, че вече се предлага и в България, това е най-добрата алтернатива на кортикостеродните лекарства.

 81. Цветана Петракиева

  Уникален продукт и състав. Като за хранителна добавка се оказа достатъчно ефективна, за да ми облекчи мискулните и грабначни болки.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Doloctan Forte от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

При болки в гърба физиологичният баланс между нервите, мускулите и костите често се нарушава. В резултат на това са раздразнени или повредени периферни нервни окончания. За да може нервната система да функционира гладко и безболезнено – както нервите в гръбначния мозък, така и влакната на периферната (външната) нервна система разчитат ежедневно на достатъчно количество хранителни вещества, които обаче може да липсват в организма. Тези вещества са му нужни, защото само с тяхна помощ организмът може да активира собствените си механизми за въстановяване. Благодарение на тези, т.нар. невротропни микроелементи, увредените нерви могат до известна степен да бъдат възстановени, а нервните импулси отново да се предават нормално, без повече болка. Такива невротропни микроелементи са Уридин монофосфатът, Фолиевата киселина и Витамин Б12.

Уридин монофосфатът / Уридин (UMP) съставлява една от четирите повтарящи се единици в РНК. Той се съдържа естествено в някои храни, но бива бързо разграден в червата. В резултат на това не може да достигне и премине кръвно-мозъчната бариера и съответно да разгърне своя потенциал. В състава на хранителните добавки уридин се усвоява бързо, като се отличава с многобройни ползи за нервната система и организма. Участва в много функции в клетъчния метаболизъм и в регенерацията на увредените нерви. Насърчава биосинтезата на протеини, т.е. производството на протеини за образуване на нервни влакна. В допълнение, допринася за бързото възстановяване на миелина, важна защитна обвивка на нервите.

Витамини Б12 (Метилкобаламин) и Фолатът (Витамин Б9) са водоразтворими витамини от група Б, които перфектно допълват функцията на Уридина и играят съществена роля в нервния метаболизъм.

При болки в Кръста и Гърба – Doloctan Forte на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка, специално разработена, за да облекчи болката и възпалението в гърба и кръста. Тя осигурява нужните невротропни микроелементи в техните перфектни натурални биоактивни форми. Основните градивни елементи за активирането на нервната регенерация, които се съдържат в добавката са: Уридин монофосфат (UMP), Фолиева киселина и Витамин Б12.

В този продукт са използвани само идентични на тялото биоактивни вещества, така че бионаличността им в организма е постоянно гарантирана. Тук  Фолиевата киселина се намира под нейната биоактивна форма – като патентован Фолат (Quatrefolic®). Така, дори ако в организма липсва активиращия ензим, метаболизмът може да използва активната Фолиева киселина бързо и лесно. Витамин Б12 в състава на добавката също присъства под естествената си, биоактивна форма – като Метилкобаламин. Целта и на трите жизненоважни вещества е бързото усвояване и директна употреба от организма и задействането на естествените възстановителни механизми на нервната система. Количествата им в състава на добавката са адаптирани към специфичните хранителни нужди при проблеми с гръбначния стълб, болки в нервите или полиневропатии. 

Приемът на При болки в Кръста и Гърба – Doloctan Forte на ZeinPharmа подпомага нормалната функцията на периферната нервна система и съдейства за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб. Отличава се със своето бързо действие и ефективност, само с една капсула дневно! Използва се за лечение и облекчаване на симптомите при: Шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия и дископатия. Свидетелство за високото качество и ефективност на продукта е фактът, че той е отличен за „Най-продаванaта добавка в Германия и Швейцария срещу болки и възпаления в гърба и кръста“ за последните три години!

Предимства на При болки в Кръста и Гърба – Doloctan Forte на ZeinPharma:

 • Осигурява нужните невротропни микроелементи, за да облекчи болката и възпалението в гърба и кръста: Уридин монофосфат, Фолиева киселина и Витамин Б12.
 • Висока бионаличност: Активните съставки са в техните перфектни натурални биоактивни форми.
 • Витамин Б12 присъства под естествената си и високоусвоима биоактивна форма – като Метилкобаламин.
 • Фолиевата киселина присъства под естествената си биоактивна форма – като патентован Фолат (Quatrefolic®).
 • Спомага за облекчаване и намаляване на болката в гърба и кръста.
 • Допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.
 • Подпомага нормалната функция на периферната нервна система.
 • Прилага се ефективно за лечение на шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия и дископатия.
 • Най-продаванaта добавка в Германия и Швейцария срещу болки и възпаления в гърба и кръста за последните три години.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, желатин и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

 

ПРИЕМ

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода (около 200 мл).

Препоръчително е да се приема за период от поне 4 седмици за оптимални резултати. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 40 дни.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, желатин, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Уридин монофосфат

50 mg

Фолат (Патентована формула Quatrefolic®)

400 µg

Витамин Б12 (Метилкобаламин)

3 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (81)

81 отзива за При болки в Кръста и Гърба – DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma (40 капс)

 1. Нина Рашева

  От един месец всемам Doloctan Forte и Magnesium chelat заради болки в кръста. Още след 2-та седмица получих облекчение. Сега нямам болки, но продължавам да приемам и двата продукта, за да се получи необходимото натрупване в организма. Много съм доволна и искрено препоръчвам Doloctan Forte и Magnesium chelat за болки в кръста.

 2. Nereya

  Привет,
  Аз съм Ваша клиентка, но ондавна не съм Ви посещавала. От около година ( от Октомври 2023) съм с болки в гърба и кръста. В момента нямам проблем с гърба, но от тогава ( ОКТОМВРИ) съм с постоянно псковаване на кръста, толкова неприятно,че немога нито да нося тежко, нито да се навеждам. Моля кажете мип какво да пия. 2-3 пъти в пмесеца пходя на масаж, но ми помага само временно 1-2 дни след процедурата. И продължава сковаването на кръста. Посочете какво и как да приемам, като се има предвид,че дискомфорта на кръста не спира вече 6ти месец.п Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Nereya,
   Долоктан на ZeinPharma е добър избор при проблеми и болки в областта на гърба и кръста. Приема се един път дневно по 1 капсула. Имейте предвид, че Долоктан е помощно средство, а не лекарство и подпомага лечението, но не е основно такова, на заболявания като шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия, дископатия и др.

 3. Иво Ханджиев

  Може ли Долоктан да се пие с милгама , каква схема ще препоръчате

  • VITAMAG

   Здравейте Иво Ханджиев,
   Няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Милгама, но препоръчваме приема на добавките да става по различно време на деня.

 4. Ема Давидов

  Здравейте, може ли продуктът да се взема от онкоболни на химиотерапия, има ли някакви противопоказания

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Давидов,
   Въпреки че няма противопоказания за прием от онкоболни, препоръчваме да се консултирате с лекар.

 5. Ивелин Стоянов

  Аз съм със слаб капиляр в едната ноздра. Възможно ли е Долоктан да предизвиква кръвотечение от проблемната ноздра на носа. Защото след 1 употреба и ми се появи кръвотечение. А не съм имал проблем от близо 1 година.

  • VITAMAG

   Здравейте Ивелин Стоянов,
   Долоктан на ZeinPharma няма голямо касателство с капилярите. Съставките в продукта са фокусирани върху нервната система и по-точно регенерация на нервите в гръбначния стълб. Доколкото не приемате други продукти, от приема на Долоктан не следва да получите подобен тип реакция.

 6. Йовка

  Абсолютно никакъв положителен ефект не забелязах при употрвбата на тази добавка.

 7. kirilpavlov14

  Може ли да се приема с антидепресанти (ципралекс)?

  • VITAMAG

   Здравейте kirilpavlov14,
   Няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Ципралекс, но препоръчваме приемът да не е по едно и също време.

 8. Марин

  Каква е разликата между Doloctan Forte и Urimil – съставът им изглежда почти идентичен. Питам, понеже Urimil не ми помогна (малки дискови хернии). Може ли Долоктан Форте да се пие заедно с Серапептаза 40,000 SPU?

  • VITAMAG

   Здравейте Мартин,
   Основната разлика между Уримил и Долоктан е във формата на Витамин б12, който при Уримил е под формата на Цианокобаламин – синтетична форма на витамин Б12, а при Долоктан е Метилкобаламин – естествена и високоусвоима биоактивна форма на витамина. Фолиевата киселина при Долоктан също присъства под естествената си биоактивна форма – като патентован Фолат. Долоктан на ZeinPharma може да се приема със Серапептаза, като съобразите приемът на двата продукта да не е по едно и също време.

 9. Ирина Иванова

  Здравейте! Може ли Долоктан форте да се приема заедно с Ксарелто?

  • VITAMAG

   Здравейте Ирина Иванова,
   Няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Ксарелто. Препоръчваме приемът на продуктите да не е по едно и също време.

 10. inachev

  Може ли да попитам?Този продукт съдържа ли кортикостероиди,защото е вагно за мен и ако да каква е схемата за спиране на приема?Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте inachev,
   Продуктът на ZeinPharma Долоктан Форте НЕ съдържа кортикостероиди. Долоктан е натурална хранителна добавка, а не лекарство, което може да приемате без притеснения от странични ефекти или отрицателно въздействие върху здравето.

 11. Донка Георгиева

  Здравейте, в момента пия масло от черен кимион , мога ли да го съчетая с долоктан или трябва да спра маслото от черен кимион, докато приемам долоктан ?

  • VITAMAG

   Здравейте Донка Георгиева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан форте на ZeinPharma и Черен кимион на същата марка, като съобразите приемът на двете добавки да бъде по различно време.

 12. Пламен Петров

  Здравейте!
  Впечатлен съм от добрите отзиви за Вас и вашите продукти и съм решил да използвам някои от тях, но имам въпроси:
  1. В момента употребявам (по лекарско предписание):
  – Коолсарт – за лечение на хипертония;
  – Розвера и Езен – за регулиране нивата на холестерол.
  Въпросът ми е: мога ли да използвам И Омега-3 рибено масло на ZeinPharma, и ако ДА – с какъв прием.
  2. Преди време употребявах Уримил Форте (за известен период – профилактично, по моя преценка). При следващия преглед личният ми лекар ми препоръча (без допълнителни пояснения) да спра употребата му. Сега съм решил (имам болки в кръста) да „опитам“ с употребата на Doloctan Forte – ZeinPharma, разбира се – разчитайки на по-добро качество и ефективност. Но виждам, че двата продукта имат сходни съставки.
  Въпросът ми е: ще има ли някаква противопоказност при употребата на споменатите в т.1 лекарства и Doloctan Forte – ZeinPharma в посока „предозиране“ на функции и/или други, имайки предвид и мнението на личния ОПЛ.
  Може би ще ме посъветвате да се допитам до личният си лекар, но все пак разчитам и на вашето професионално мнение. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Пламен Петров,
   Няма противопоказания Омега-3 на ZeinPharma да се приема с Коолсарт, Розвера и Езен в указаната профилактична доза и отделно от лекарствата. Относно Долоктан на ZeinPharma, при него също няма противопоказания за прием, но Ви съветваме след като личният лекар е на мнение да не приемате продукти с такъв/подобен състав да вземете под внимание неговата препоръка.

 13. Калина

  Здравейте,
  Може ли и как да се комбинират следните продукти: Долоктан, Силимарин+холин и Б12 пастили?
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Долоктан на ZeinPharma със Силимарин с Холин и Б12 пастили на съшата марка. Може да приемате Витамин Б12 по 1 таблетка за смучене сутрин на гладно, по 1 капсула Долоктан на обяд, а Силимарин с Холин 1 капсула вечер преди хранене.

 14. Михаил Харизанов

  Здравейте. Може ли продуктът DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma, да се приема от дете на 12 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Михаил Харизанов,
   Долоктан на ZeinPharma е добавка предназначена за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 12 години. Може да се консултирате с лекар относно приема.

 15. Рени

  Предлага ли се в аптечната мрежа?

  • VITAMAG

   Здравейте Рени,
   Ако желаете да закупите продукта от аптечната мрежа, е необходимо да направите предварителна заявка към Аптеката. Нужно е да цитирате точното наименование и марка на продукта, след което аптеките обикновено се свързват с нас, за да го поръчат (ние сме вносителите на територията на България). Може да направите бърза и лесна поръчка на желания продукт директно и от нас на телефоните посочени в сайта, или през онлайн магазина.

 16. iovi66

  Здравейте! Може ли Долоктан форте да се използва заедно с Flex Code Gold и Acti Pea?

  • VITAMAG

   Здравейте iovi66,
   Няма противопоказания Долоктан да се приема с Флекс Код Голд и Акти Пеа. Препоръчваме само да разделите приема на Долоктан от другите два продукта.

 17. Богомил Кирилов

  Продуктът е просто уникален и досега не бях попадал на добавка, която наистина да действа срещу болките и възпаленията в кръста и да не се налага да се тъпча с лекарства. Въпреки че е натурален продукт обаче, искам да знам дали мога да продължа да я пия, след като съм изпил 3 опаковки вече?

  • VITAMAG

   Здравейте Богомил Кирилов,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   В общия случай може да приемате Долоктан на ZeinPharma целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 18. Ваня Джатева

  Мога ли да го приемам заедно с витамин В комплекс форте на същата фирма?

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня Джатева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан на ZeinPharma с Б-комплекс на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става в различно време на деня.

 19. Антонина

  Здравейте,
  По предписание пия Пиескледин за стави, може ли да приемам и Долоктан заедно с него, или трябва да се редуват двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Антонина,
   Въпреки че няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Пиескледин, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар.

 20. Михайлов

  Здравейте! Имам вечно студени и тотална нечувствителност на стъпалата на двата крака.Това е неустановена полиневропатия. Моля да ми препоръчате лечение за този мой проблем.

  • VITAMAG

   Здравейте г-н Михайлов,
   Долоктан Форте на ZeinPharma се използва за лечение на шипове, плексит, радикулит, дискова херния. Долоктан допринася за трайното регенериране на нервите и би имал положително въздействие при полиневропатия, но относно цялостно лечение препоръчваме да се консултирате с вашия лекар.

 21. Димитър Маринов

  Няколко месеца приемах невраксил по 1 капсула заради болките в кръста, като имаше много леко облекчение. Спрях го и не съм го пил от около 1 месец, а сега ми изписаха долоктан пак заради болките по 1 капсула. Ще има ли проблем да се продължи с долоктана след прием на невраксил?

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Маринов,
   Няма проблем да продължите с Долоктан Форте след прием на Невраксил, тъй като има направена почивка около месец между двете добавки. Ние препоръчваме на всеки три месеца да се прави пауза от поне 2 седмици, след което може да се продължи отново с прием на добавката.

 22. Христо

  Здравейте. Брат. Ми има. Три дискови хернии и има проблем с двата долни крайника трудно ходи преди не е имал проблеми с ходенето това е от един месец има и кисти в двете колена тези хапчета ще му помогнат ли за ходенето без патерици. Благодаря..

  • VITAMAG

   Здравейте Христо,
   Долоктан Форте може да се използва за лечение на дискова херния, шипове, плексит и радикулит. Добавката облекчава болката, но заедно с нея и самото възпаление, така че би могло да има положително въздействие върху проблема.

 23. Надка

  Здравейте! Искам да Ви благодаря за този чудесен продукт-добавка.Още на втория ден получих леко подобрение на невропатията ,която ме закова на легло.На третия ден просто летях от радост ,че мога да ходя .Споделих с две съседки и им дадох да пробват и си поръчаха.Нарекохме ги вълшебните хапчета.Ставам ваша клиенка завинаги.Моля Ви не ги спирайте.Поздрави и много успехи!

 24. Мария

  Благодаря ви за отговора, а тей като стават 6 продукта:DOLOCTAN FORTE, Златен корен, Вит Б12, Вит Д, Желязо, Магнезий каква схема на прием бихте препоръчали, колко дълго време трябва да се приемат и след това какъв период на почивка е нужен?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Може да приемате продуктите най-много 3 месеца без прекъсване, след което се прави почивка от поне 2 седмици. Може да приемате Витамин Б12 и Витамин Д на капки сутрин, Желязото и Долоктана на обяд, а Магнезий и Златен Корен вечер.

 25. Мария

  Здравейте, продукта може ли да се приема заедно със Златен Корен? Също така имам занижени нива на вит Б12, вит Д, магнезии и желязо. Кои добавки бихте препоръчали и как да се приемат?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Потвърждаваме, че може да приемате Doloctan Forte паралелно със Златен Корен. Предлагаме Витамин Б12 пастили за смучене, Витамин Д на капки, Магнезий Хелат и Желязо/Ferromarat, който в състава си съдържа Витамин C, което помага за по-добро усвояване на желязото. Това са продуктите, които биха били подходящи и бихме препоръчали, тъй като формите им се усвояват най-добре в организма.

 26. Валентина

  Здравейте Долактан може.ли.да се използва.с колаген ?
  С малка дискова херния съм имах болки в долната част на стомаха към пикочния мехур ще ми помогне ли Долактан да се излекувам?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Валентина,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан Форте с Колаген. Долоктан се отразява благоприятно и се използва като допълнение към лечение на дискова херния. Доколкото болката в долната част на стомаха е свързана с дисковата херния, то тогава Долоктан би помогнал.

 27. Павлин Павлов

  Колко продължително време може да се пие Долоктан?

  • VITAMAG

   Здравейте Павлин Павлов,
   В общия случай Doloctan на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 28. Ивайло

  Здравейте. Имам шипове на кръста и врата, пия Doloctan forte от 4 дни. Но започна да ме боли повече дали шипове се намесват или е нещо друго

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка за облекчаване на болката и възпаленията в кръста и гърба. Особено подходящ е при болки във врата причинени от шипове, така че не следва по-силната болка да е вследствие от приема на Долоктан.

 29. Галя

  Здравейте,възможно ли е от Долоктан да се повиши кръвното налягане,пия го вече 10 дена!

  • VITAMAG

   Здравейте Галя,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане.

 30. Ива

  Здравейте!Дразни ли стомаха?Има ли противопоказания или странични ефекти?

  • VITAMAG

   Здравейте Ива,
   Долоктан на ZeinPharma е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания. Доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 31. Боряна Йорданова

  Здравейте, вече месец пия от Долоктан и нямам проблеми със гърбът и кръста, страдам от много време от болки в гърба .От няколко месеца имам и силни болки в кръста, оказа се че е дискова херния ,какво ли не изпих ,и в болница лежах , нищо не ми помогна , сега с Долоктан се чувствам много добре, препоръчвам го !

 32. Петър

  DOLOCTAN FORTE как се пие преди или след хранене

  • VITAMAG

   Здравейте Петър,
   Може да приемате Долоктан по всяко време без значение дали е преди или след хранене. Важно е приемът да е съпровождан от достатъчно вода.

 33. dinkovvaleri5

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Египетско Масло от Черен кимион ? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте dinkovvaleri5,
   Потвърждаваме, че Долоктан на ZeinPharma може да се комбинира с Черен кимион на същата марака.

 34. VITAMAG

  Здравейте dinkovvaleri5,
  Тъй като и двата продукта съдържат Б12, препоръчваме да ги редувате през ден.

 35. Gabriela Dilova

  Отскоро имам болки в средата на гърба и отидох на преглед. Разбрахме се с доктора да пия този Долоктан и след 2 месеца да отида пак. Това ми е втора седмица с прием на Долоктан и болките в средата на гърба намаляха драстично.

 36. Снежина Чачановска

  Здравейте,
  Може ли да се приема Doloctan Forte с Milgamma N или с Milgamma?

  • VITAMAG

   Здравейте Снежина Чачановска,
   Вариантът, който може да предложим, е да редувате двата продукта през ден, защото съставът се припокрива частично. Съветваме Ви,все пак, да се консултирате и с лекар.

 37. nbrakalova1

  Възможно ли е да взимам едновременно Долоктан и Maxofen? Виждам, че съставките не се припокриват.

  • VITAMAG

   Здравейте nbrakalova1,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се приема с Максофен, но препоръчваме приемаът да става в отделна част на деня.

 38. Мина

  Здравейте,
  При невропатия на долните крайници и болки в тях какво бихте ни препоръчали освен Долоктан. Невропатията не е свързана с диабет.

  • VITAMAG

   Здравейте Мина,
   От нашите продукти Долоктан на ZeinPharma е най-подходящ при такъв тип проблем. Друг продукт, който можем да предложим, е Витамин Б-КОМПЛЕКС на същата марка.

 39. Калина

  Благодаря зя отговора! Вече си ги поръчах.
  Бих искала да попитам и какъв е оптималния прием на двете добавки- преди или след хранене. Още веднъж благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Може да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 1 капсула Холин+Инозитол вечер след хранене.

 40. Калина

  Здравейте,
  Може ли да се комбинира с холин+инозитол?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Холин+Инозитол на същата марка, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват.

 41. Митко

  Дано помага при шипове в областта на врата….

  • VITAMAG

   Здравейте Митко,
   Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 42. Митко Събков

  Може ли Долоктан форте да се приема по едно време с Омега 3/6/9 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   Потвърждаваме, че Омега 3/6/9 на NaturesPlus може да се приема с Doloctan Forte.

 43. Петя Георгиева

  Колко време може да се пие.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Георгиева,
   Препоръчителният прием на Doloctan Forte на Zeinpharma е поне 2 месеца. След това може да направите почивка от 2 седмици и да продължите с нова опаковка.

 44. Силвия Кацарова

  Имам силни болки в кръста и таза и се чудя за тези капсули. Препоръчаха ми ги, а на мен ми писна да давам пари за хапчета от аптеката, които не помагат. Надявам се Долоктана да закрепи положението със силните болки в кръста и таза и вече да спра да се разкарвам по доктори постоянно.

 45. Vesko Kirchev

  Омръзна ми от болките в гърба и си търся нещо подходящо. Приятел ми каза за тази добавака- Долоктан, от която бил много доволен. Ще опитам и аз с нея, защото болките в гърба вече не се издържат.

 46. ДЕСИ

  Вече не знаех какво да пия за болки в кръста, защото бях опитала много лекарства, добавки и т.н. Приятелка ме светна за този долоктан и ми го показа и така се обадихме да поръчаме за нея и за мен. Интересно е, че хранителна добавка с витамини в състава свърши по-хубава работа от лекарствата и вече знам какво да пия за болки в кръста- Долоктан!

 47. Мария Цветкова

  Щом като не е за шипове във врата, за кои помага?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Цветкова,
   напротив, Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата. Помага още при плексит, радикулит, дискова херния, невропатия и дископатия.

 48. Чавдар Карузов

  Общо взето минах през всички болкоуспокояващи, попаднах и на някакво, което беше специално за болки в гърба и плешката, обаче цената му беше висока и така реших да се спра на Долоктана. Пия го от може би 2 седмици и болката намаля драстично, но пък щеше да е хубаво, ако предлагахте и по-голяма разфасовка. Мога да кажа, че съм доволен от добавката (засега), както от действието, така и от цената, защото другото за болки в гърба и плешката беше някъде с 30 лева по-скъпо.

 49. Hadjiev

  4 месеца ходих по болници и при различни специалисти заради плексит. Имаше едно лекарство за болки в кръста и краката, което ми изписаха и то помогна, но след като го спрях болките пак се появиха. Последният път лекаря ми каза за Долоктан от Витамаг, купих го, вече две седмици го пия и засега помага, дори виждам по-голям ефект от онова лекарство за болки в кръста и краката.

 50. Петрушка

  Големият ми син имаше болка в кръста след схващане, която дълго се опитвахме да оправим. Един познат лекар ни препоръча вашата добавка Долоктан на немската марка Цейнфарма. Добре подейства и оправи проблема трайно или поне от тогава синът не е имал болки в кръста.

 51. Дафин Колев

  Само да знаете какви ужасни болки в кръста ме мъчеха. Прочетох във вестника за Долоктана при болка в кръста и гърба и си го поръчах, ама ми хареса. Едно хапче на ден и малко или много се чувствам добре, ако имаше и по-голяма опаковка щеше да е още по-добре.

 52. Kori

  Здравейте! При наличие лумбална дискова херния и ишиас, колко време трябва да се употребява тази хранителна добавка? И преди или след хранене се взима?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Kori,
   при дискова херния и ишиас препоръчваме Долоктан да се приема минимум 2 месеца.

 53. Косю

  Здравейте.
  Много съм доволен от бързата доставка. Поръчах Долактан в комбинация с ГЛЮКОЗАМИН за дискова херния.

 54. Бояна Дамянова

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Дорета? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   Долоктан може да се комбинира с Дорета, но препоръчваме двата продукта да се приемат поотделно, в различни части на деня.

 55. Хайредин

  Здравейте, имам прищипан нерв на кръста и ме боли и целия крак какво ли не пробвах и не минава дали ще ми помогнат ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Хайредин,
   Долоктан форте е специално предназначен продукт за подобряване здравословното състояние на гърба и кръста. Принципното ни становище е, че ще помогне за трайното (но и по-бавно) регенериране на нервите в гръбначния стълб. Той работи много ефикасно в дългосрочен план и не е бързодействащо болкоуспокояващо лекарство.

 56. Бояна Дамянова

  Здравейте! Може ли да се пие задно с Ресвиратрол? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Ресвератрол.

 57. Елка Димитрова

  Здравейте!
  С болки в кръста съм, имам 2 дискови хернии, провеждала съм лечение с кортикостероиди и нестероидни лекарста.Болката понамаля, но си я има. С хипертония и подагра съм и от тези лекарства вдигам кръвно.
  Имам питане -с натуралната добавка ще имам ли този проблем и има ли някакви противопоказания?
  Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елка Димитрова,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане и НЯМА касателство със симптомите на подагра.

 58. Виктория

  Здравейте, таблетките само при болка ли се приемат или може да се пият превантивно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Виктория,
   Долоктан форте може да се приема и профилактично, като превенция срещу появата на дискови и гръбначни проблеми (когато такъв риск е налице).

 59. Ани

  Здравейте, може ли Долоктан да се приема заедно с вашите Хиалурон и зеленоуста мида едновременно? И заедно със скелетно-мускен релаксант (ТИЗАНИДИН) и противовъзпалитени (НПВС), например, НИМЕЗИЛ, ДИКЛОФЕНАК ДУО ИЛИ АРКОКСИЯ ( СОХ-2 инхибитор)?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Хиалурон и Зеленоуста мида, също на ZeinPharma. Относно изброените от Вас лекарства – няма противопоказания да се комбинира и с тях, но в отделен (самостоятелен) прием и след хранене.

 60. Милена

  Здравейте, Долоктан може ли да се приема с Босвелия. Ако може, бихте ли ми казали как?! Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милена,
   потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Босвелия, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват. Препоръчваме да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 2 капсули Босвелия вечер след хранене.

 61. Велина

  Здравейте, аз също съм с дискова херния. Въпросът ми е има ли странични ефекти този продукт? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Велина,
   доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 62. Данина

  Може ли да се използва при диабетна полиневропатия и употреба на други препарати?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Данина,
   Долоктан може да се използва при диабетна полиневропатия. Препоръчваме приемът му да става в отделна част на деня спрямо приема на другите препарати.

 63. Atanas

  Zdraveite, a za diskova herniq stava li?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Atanas,
   да, Doloctan Forte се използва за лечение на дискова херния и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 64. Николай_64

  Още веднъж благодаря за консултацията и бързата доставка, ще поръчам пак!

 65. Antoaneta Христова

  Съвсем случайно попаднах на вашия магазин. Долоктан много ми помогна за всички болежки, сега ще го поръчам и за роднини.

 66. Петър_63

  Нищо друго не ми действа толкова ефективно, колкото Долоктана! Надявам се ефектът му да остане траен след като спра да го пия.

 67. МониШентова

  Радвам се, че Долоктан се предлага вече и в любимия ми сайт за добавки! До скоро го поръчвах от Германия, откъдето с доставката излизаше доста по-скъпо.

 68. Янислав Тачев

  Поръчвам трета опаковка, продукта има добър ефект при мен и го препоръчвам.

 69. Севда Чавдарова

  Мой близък доктор ми показа този лек за болки в гърба. Аз не съм се интересувала от добавки преди, но той каза, че го изписва на пациенти и било ефективно. Ще го пробвам аз този лек за болки в гърба, защото и аз и мъжът ми сме го закъсали.

 70. tanya_dudovska

  Продукта е уникално добър, поръчвам вече и за роднините. Благодаря за консултацията!

 71. Траян Петров

  По препоръка на лекаря, замених кортикостероида с Долоктан + Магнезий на прах на Natures Plus. Трета седмица така, чувствам се подвижен и без двигателни ограничения. Доволен съм от продукта и определено препоръчвам.

 72. Валерия Вичева

  Приемам го заради уридин монофосфата, който ми е предписан от доктор, а съдържанието на б-12 и фолат го прави още по-ценен.

 73. Харалампи Харалампиев

  Редовен клиент съм на Витамаг и реших да опитам и от Долоктана, заради хронични болки в кръста от години. Още на 5-тия ден болката отшумя и определено препоръчвам!

 74. Миро Няголов

  Колеги ми го препоръчаха, реших да го пробвам, дано да има ефект, ще пиша отново по-натам.

 75. Nikola Nakov

  Преди го поръчвах от Германия, а сега от Витамаг. смятам, че Долоктан няма аналог сред добавките за дископатия.

 76. Атанас Мишев

  Пия го по препоръка на доктор, изключително е ефикасен.

 77. Веселка Миланова

  Роднини от Швейцария ми го препоръчаха и съм изключително доволна! Пила съм каква ли не хомеопатия, но нищо не действаше така, както Долоктана. Препоръчвам го и на мои познати с шипове в горната част на гърба.

 78. Донка

  Здравейте, за шипове във врата става ли?

  • VITAMAG

   Здравейте Донка,
   шиповете във врата не са сред показанията за прием на продукта, но по отзиви от наши клиенти Doloctan Forte има благоприятен ефект и по отношение на възпаленията в областта на врата.

 79. Станка Керанова

  Изключително ефикасен, след само седмица прием има ефект.

 80. Antoan

  Радвам се, че вече се предлага и в България, това е най-добрата алтернатива на кортикостеродните лекарства.

 81. Цветана Петракиева

  Уникален продукт и състав. Като за хранителна добавка се оказа достатъчно ефективна, за да ми облекчи мискулните и грабначни болки.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.