При болки в Кръста и Гърба – DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma (40 капс)

(64 клиентски отзива)

39.90лв.

Изчерпан - Очаквайте скоро

Срок на годност: 31.01.2025 г.

Код: 10110 | Съдържание: 40 капсули

Силна комбинация от невротропни микроелементи, които облекчават болките в кръста и гърба. Съдейства за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб. Използва се за лечение на шипове, плексит, радикулит, дискова херния и се отличава със своето бързо действие и ефективност. Доставя естествени съставки и хранителни вещества в перфектната биоактивна форма и състав.

През 2019г и 2021г Doloctan Forte® е най-продаванaта добавка в Германия и Швейцария срещу болки и възпаления в гърба и кръста! (doloctan.com)

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 1 капсула дневно.

Опаковката стига за 40 дни.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Doloctan Forte е висококачествена хранителна добавка, специално разработена, за да облекчи болката и възпалението в гърба и кръста. Подпомага функцията на периферната нервна система и съдейства за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб. Отличава се със своето бързо действие и ефективност, само с една капсула дневно! Използва се за лечение на:

 • Шипове,
 • Дискова херния,
 • Плексит,
 • Радикулит,
 • Невропатия,
 • Дископатия,

При болки в гърба физиологичният баланс между нервите, мускулите и костите често се нарушава. В резултат на това са раздразнени или повредени периферни нервни окончания. За да може нервната система да функционира гладко и безболезнено – както нервите в гръбначния мозък, така и влакната на периферната (външната) нервна система разчитат ежедневно на достатъчно количество хранителни вещества, които обаче може да липсват в организма. Тези вещества са му нужни, защото само с тяхна помощ организмът може да активира собствените си механизми за въстановяване. Благодарение на тези, т.нар. невротропни микроелементи, увредените нерви могат до известна степен да бъдат възстановени, а нервните импулси отново да се предават нормално, без повече болка.

Doloctan Forte осигурява нужните невротропни микроелементи в перфектната биоактивна форма и състав. Основните градивни елементи за активирането на нервната регенерация са:

 • Уридин монофосфат (UMP)
 • Активна фолиева киселина под формата на Фолат
 • Витамин Б-12 като Метилкобаламин

Уридин монофосфатът  участва в много функции в клетъчния метаболизъм и в регенерацията на увредените нерви – той насърчава биосинтезата на протеини, т.е. производството на протеини за образуване на нервни влакна. В допълнение, допринася за бързото възстановяване на миелина, важна защитна обвивка на нервите. Витамини Б-12 и Фолиевата киселина перфектно допълват тази функция и играят съществена роля в нервния метаболизъм.

Тези хранителни вещества са адаптирани към специфичните хранителни нужди при проблеми с гръбначния стълб, болки в нервите или полиневропатии. В този продукт са използвани само идентични на тялото биоактивни вещества, така че бионаличността им в организма е постоянно гарантирана. В допълнение, към основния градивен елемент Уридин монофосфат е включена и биоактивната форма на фолиевата киселина – Фолат в патентованата фолиева форма (Quatrefolic®). Така, дори ако в организма липсва активиращия ензим, метаболизмът може да използва активната фолиева киселина бързо и лесно. Витамин Б-12 в състава на Doloctan Forte също присъства под естествената си, биоактивна форма – Метилкобаламин. Целта и на трите жизненоважни вещества е бързото усвояване и директна употреба от организма и задействането на естествените възстановителни механизми на нервната система.

Приемът на Doloctan Forte на ZeinPharma допринася за:

 • Облекчаване и намаляване на болката в гърба и кръста;
 • Трайно регенериране на нервите в гръбначния стълб;
 • Нормалната функция на периферната нервна система;
 • Лечение на шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия и дископатия.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, яйца, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 1 капсула
Уридин монофосфат

Фолат (Quatrefolic®)

Витамин Б-12 (Метилкобаламин)

50 mg

400 µg

3 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

64 отзива за При болки в Кръста и Гърба – DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma (40 капс)

 1. Ваня Джатева

  Мога ли да го приемам заедно с витамин В комплекс форте на същата фирма?

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня Джатева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан на ZeinPharma с Б-комплекс на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става в различно време на деня.

 2. Антонина

  Здравейте,
  По предписание пия Пиескледин за стави, може ли да приемам и Долоктан заедно с него, или трябва да се редуват двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Антонина,
   Въпреки че няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Пиескледин, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар.

 3. Михайлов

  Здравейте! Имам вечно студени и тотална нечувствителност на стъпалата на двата крака.Това е неустановена полиневропатия. Моля да ми препоръчате лечение за този мой проблем.

  • VITAMAG

   Здравейте г-н Михайлов,
   Долоктан Форте на ZeinPharma се използва за лечение на шипове, плексит, радикулит, дискова херния. Долоктан допринася за трайното регенериране на нервите и би имал положително въздействие при полиневропатия, но относно цялостно лечение препоръчваме да се консултирате с вашия лекар.

 4. Димитър Маринов

  Няколко месеца приемах невраксил по 1 капсула заради болките в кръста, като имаше много леко облекчение. Спрях го и не съм го пил от около 1 месец, а сега ми изписаха долоктан пак заради болките по 1 капсула. Ще има ли проблем да се продължи с долоктана след прием на невраксил?

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Маринов,
   Няма проблем да продължите с Долоктан Форте след прием на Невраксил, тъй като има направена почивка около месец между двете добавки. Ние препоръчваме на всеки три месеца да се прави пауза от поне 2 седмици, след което може да се продължи отново с прием на добавката.

 5. Христо

  Здравейте. Брат. Ми има. Три дискови хернии и има проблем с двата долни крайника трудно ходи преди не е имал проблеми с ходенето това е от един месец има и кисти в двете колена тези хапчета ще му помогнат ли за ходенето без патерици. Благодаря..

  • VITAMAG

   Здравейте Христо,
   Долоктан Форте може да се използва за лечение на дискова херния, шипове, плексит и радикулит. Добавката облекчава болката, но заедно с нея и самото възпаление, така че би могло да има положително въздействие върху проблема.

 6. Надка

  Здравейте! Искам да Ви благодаря за този чудесен продукт-добавка.Още на втория ден получих леко подобрение на невропатията ,която ме закова на легло.На третия ден просто летях от радост ,че мога да ходя .Споделих с две съседки и им дадох да пробват и си поръчаха.Нарекохме ги вълшебните хапчета.Ставам ваша клиенка завинаги.Моля Ви не ги спирайте.Поздрави и много успехи!

 7. Мария

  Благодаря ви за отговора, а тей като стават 6 продукта:DOLOCTAN FORTE, Златен корен, Вит Б12, Вит Д, Желязо, Магнезий каква схема на прием бихте препоръчали, колко дълго време трябва да се приемат и след това какъв период на почивка е нужен?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Може да приемате продуктите най-много 3 месеца без прекъсване, след което се прави почивка от поне 2 седмици. Може да приемате Витамин Б12 и Витамин Д на капки сутрин, Желязото и Долоктана на обяд, а Магнезий и Златен Корен вечер.

 8. Мария

  Здравейте, продукта може ли да се приема заедно със Златен Корен? Също така имам занижени нива на вит Б12, вит Д, магнезии и желязо. Кои добавки бихте препоръчали и как да се приемат?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Потвърждаваме, че може да приемате Doloctan Forte паралелно със Златен Корен. Предлагаме Витамин Б12 пастили за смучене, Витамин Д на капки, Магнезий Хелат и Желязо/Ferromarat, който в състава си съдържа Витамин C, което помага за по-добро усвояване на желязото. Това са продуктите, които биха били подходящи и бихме препоръчали, тъй като формите им се усвояват най-добре в организма.

 9. Валентина

  Здравейте Долактан може.ли.да се използва.с колаген ?
  С малка дискова херния съм имах болки в долната част на стомаха към пикочния мехур ще ми помогне ли Долактан да се излекувам?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Валентина,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан Форте с Колаген. Долоктан се отразява благоприятно и се използва като допълнение към лечение на дискова херния. Доколкото болката в долната част на стомаха е свързана с дисковата херния, то тогава Долоктан би помогнал.

 10. Павлин Павлов

  Колко продължително време може да се пие Долоктан?

  • VITAMAG

   Здравейте Павлин Павлов,
   В общия случай Doloctan на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 11. Ивайло

  Здравейте. Имам шипове на кръста и врата, пия Doloctan forte от 4 дни. Но започна да ме боли повече дали шипове се намесват или е нещо друго

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка за облекчаване на болката и възпаленията в кръста и гърба. Особено подходящ е при болки във врата причинени от шипове, така че не следва по-силната болка да е вследствие от приема на Долоктан.

 12. Галя

  Здравейте,възможно ли е от Долоктан да се повиши кръвното налягане,пия го вече 10 дена!

  • VITAMAG

   Здравейте Галя,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане.

 13. Ива

  Здравейте!Дразни ли стомаха?Има ли противопоказания или странични ефекти?

  • VITAMAG

   Здравейте Ива,
   Долоктан на ZeinPharma е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания. Доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 14. Боряна Йорданова

  Здравейте, вече месец пия от Долоктан и нямам проблеми със гърбът и кръста, страдам от много време от болки в гърба .От няколко месеца имам и силни болки в кръста, оказа се че е дискова херния ,какво ли не изпих ,и в болница лежах , нищо не ми помогна , сега с Долоктан се чувствам много добре, препоръчвам го !

 15. Петър

  DOLOCTAN FORTE как се пие преди или след хранене

  • VITAMAG

   Здравейте Петър,
   Може да приемате Долоктан по всяко време без значение дали е преди или след хранене. Важно е приемът да е съпровождан от достатъчно вода.

 16. dinkovvaleri5

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Египетско Масло от Черен кимион ? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте dinkovvaleri5,
   Потвърждаваме, че Долоктан на ZeinPharma може да се комбинира с Черен кимион на същата марака.

 17. VITAMAG

  Здравейте dinkovvaleri5,
  Тъй като и двата продукта съдържат Б12, препоръчваме да ги редувате през ден.

 18. Gabriela Dilova

  Отскоро имам болки в средата на гърба и отидох на преглед. Разбрахме се с доктора да пия този Долоктан и след 2 месеца да отида пак. Това ми е втора седмица с прием на Долоктан и болките в средата на гърба намаляха драстично.

 19. Снежина Чачановска

  Здравейте,
  Може ли да се приема Doloctan Forte с Milgamma N или с Milgamma?

  • VITAMAG

   Здравейте Снежина Чачановска,
   Вариантът, който може да предложим, е да редувате двата продукта през ден, защото съставът се припокрива частично. Съветваме Ви,все пак, да се консултирате и с лекар.

 20. nbrakalova1

  Възможно ли е да взимам едновременно Долоктан и Maxofen? Виждам, че съставките не се припокриват.

  • VITAMAG

   Здравейте nbrakalova1,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се приема с Максофен, но препоръчваме приемаът да става в отделна част на деня.

 21. Мина

  Здравейте,
  При невропатия на долните крайници и болки в тях какво бихте ни препоръчали освен Долоктан. Невропатията не е свързана с диабет.

  • VITAMAG

   Здравейте Мина,
   От нашите продукти Долоктан на ZeinPharma е най-подходящ при такъв тип проблем. Друг продукт, който можем да предложим, е Витамин Б-КОМПЛЕКС на същата марка.

 22. Калина

  Благодаря зя отговора! Вече си ги поръчах.
  Бих искала да попитам и какъв е оптималния прием на двете добавки- преди или след хранене. Още веднъж благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Може да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 1 капсула Холин+Инозитол вечер след хранене.

 23. Калина

  Здравейте,
  Може ли да се комбинира с холин+инозитол?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Холин+Инозитол на същата марка, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват.

 24. Митко

  Дано помага при шипове в областта на врата….

  • VITAMAG

   Здравейте Митко,
   Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 25. Митко Събков

  Може ли Долоктан форте да се приема по едно време с Омега 3/6/9 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   Потвърждаваме, че Омега 3/6/9 на NaturesPlus може да се приема с Doloctan Forte.

 26. Петя Георгиева

  Колко време може да се пие.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Георгиева,
   Препоръчителният прием на Doloctan Forte на Zeinpharma е поне 2 месеца. След това може да направите почивка от 2 седмици и да продължите с нова опаковка.

 27. Силвия Кацарова

  Имам силни болки в кръста и таза и се чудя за тези капсули. Препоръчаха ми ги, а на мен ми писна да давам пари за хапчета от аптеката, които не помагат. Надявам се Долоктана да закрепи положението със силните болки в кръста и таза и вече да спра да се разкарвам по доктори постоянно.

 28. Vesko Kirchev

  Омръзна ми от болките в гърба и си търся нещо подходящо. Приятел ми каза за тази добавака- Долоктан, от която бил много доволен. Ще опитам и аз с нея, защото болките в гърба вече не се издържат.

 29. ДЕСИ

  Вече не знаех какво да пия за болки в кръста, защото бях опитала много лекарства, добавки и т.н. Приятелка ме светна за този долоктан и ми го показа и така се обадихме да поръчаме за нея и за мен. Интересно е, че хранителна добавка с витамини в състава свърши по-хубава работа от лекарствата и вече знам какво да пия за болки в кръста- Долоктан!

 30. Мария Цветкова

  Щом като не е за шипове във врата, за кои помага?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Цветкова,
   напротив, Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата. Помага още при плексит, радикулит, дискова херния, невропатия и дископатия.

 31. Чавдар Карузов

  Общо взето минах през всички болкоуспокояващи, попаднах и на някакво, което беше специално за болки в гърба и плешката, обаче цената му беше висока и така реших да се спра на Долоктана. Пия го от може би 2 седмици и болката намаля драстично, но пък щеше да е хубаво, ако предлагахте и по-голяма разфасовка. Мога да кажа, че съм доволен от добавката (засега), както от действието, така и от цената, защото другото за болки в гърба и плешката беше някъде с 30 лева по-скъпо.

 32. Hadjiev

  4 месеца ходих по болници и при различни специалисти заради плексит. Имаше едно лекарство за болки в кръста и краката, което ми изписаха и то помогна, но след като го спрях болките пак се появиха. Последният път лекаря ми каза за Долоктан от Витамаг, купих го, вече две седмици го пия и засега помага, дори виждам по-голям ефект от онова лекарство за болки в кръста и краката.

 33. Петрушка

  Големият ми син имаше болка в кръста след схващане, която дълго се опитвахме да оправим. Един познат лекар ни препоръча вашата добавка Долоктан на немската марка Цейнфарма. Добре подейства и оправи проблема трайно или поне от тогава синът не е имал болки в кръста.

 34. Дафин Колев

  Само да знаете какви ужасни болки в кръста ме мъчеха. Прочетох във вестника за Долоктана при болка в кръста и гърба и си го поръчах, ама ми хареса. Едно хапче на ден и малко или много се чувствам добре, ако имаше и по-голяма опаковка щеше да е още по-добре.

 35. Kori

  Здравейте! При наличие лумбална дискова херния и ишиас, колко време трябва да се употребява тази хранителна добавка? И преди или след хранене се взима?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Kori,
   при дискова херния и ишиас препоръчваме Долоктан да се приема минимум 2 месеца.

 36. Косю

  Здравейте.
  Много съм доволен от бързата доставка. Поръчах Долактан в комбинация с ГЛЮКОЗАМИН за дискова херния.

 37. Бояна Дамянова

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Дорета? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   Долоктан може да се комбинира с Дорета, но препоръчваме двата продукта да се приемат поотделно, в различни части на деня.

 38. Хайредин

  Здравейте, имам прищипан нерв на кръста и ме боли и целия крак какво ли не пробвах и не минава дали ще ми помогнат ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Хайредин,
   Долоктан форте е специално предназначен продукт за подобряване здравословното състояние на гърба и кръста. Принципното ни становище е, че ще помогне за трайното (но и по-бавно) регенериране на нервите в гръбначния стълб. Той работи много ефикасно в дългосрочен план и не е бързодействащо болкоуспокояващо лекарство.

 39. Бояна Дамянова

  Здравейте! Може ли да се пие задно с Ресвиратрол? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Ресвератрол.

 40. Елка Димитрова

  Здравейте!
  С болки в кръста съм, имам 2 дискови хернии, провеждала съм лечение с кортикостероиди и нестероидни лекарста.Болката понамаля, но си я има. С хипертония и подагра съм и от тези лекарства вдигам кръвно.
  Имам питане -с натуралната добавка ще имам ли този проблем и има ли някакви противопоказания?
  Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елка Димитрова,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане и НЯМА касателство със симптомите на подагра.

 41. Виктория

  Здравейте, таблетките само при болка ли се приемат или може да се пият превантивно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Виктория,
   Долоктан форте може да се приема и профилактично, като превенция срещу появата на дискови и гръбначни проблеми (когато такъв риск е налице).

 42. Ани

  Здравейте, може ли Долоктан да се приема заедно с вашите Хиалурон и зеленоуста мида едновременно? И заедно със скелетно-мускен релаксант (ТИЗАНИДИН) и противовъзпалитени (НПВС), например, НИМЕЗИЛ, ДИКЛОФЕНАК ДУО ИЛИ АРКОКСИЯ ( СОХ-2 инхибитор)?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Хиалурон и Зеленоуста мида, също на ZeinPharma. Относно изброените от Вас лекарства – няма противопоказания да се комбинира и с тях, но в отделен (самостоятелен) прием и след хранене.

 43. Милена

  Здравейте, Долоктан може ли да се приема с Босвелия. Ако може, бихте ли ми казали как?! Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милена,
   потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Босвелия, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват. Препоръчваме да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 2 капсули Босвелия вечер след хранене.

 44. Велина

  Здравейте, аз също съм с дискова херния. Въпросът ми е има ли странични ефекти този продукт? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Велина,
   доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 45. Данина

  Може ли да се използва при диабетна полиневропатия и употреба на други препарати?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Данина,
   Долоктан може да се използва при диабетна полиневропатия. Препоръчваме приемът му да става в отделна част на деня спрямо приема на другите препарати.

 46. Atanas

  Zdraveite, a za diskova herniq stava li?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Atanas,
   да, Doloctan Forte се използва за лечение на дискова херния и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 47. Николай_64

  Още веднъж благодаря за консултацията и бързата доставка, ще поръчам пак!

 48. Antoaneta Христова

  Съвсем случайно попаднах на вашия магазин. Долоктан много ми помогна за всички болежки, сега ще го поръчам и за роднини.

 49. Петър_63

  Нищо друго не ми действа толкова ефективно, колкото Долоктана! Надявам се ефектът му да остане траен след като спра да го пия.

 50. МониШентова

  Радвам се, че Долоктан се предлага вече и в любимия ми сайт за добавки! До скоро го поръчвах от Германия, откъдето с доставката излизаше доста по-скъпо.

 51. Янислав Тачев

  Поръчвам трета опаковка, продукта има добър ефект при мен и го препоръчвам.

 52. Севда Чавдарова

  Мой близък доктор ми показа този лек за болки в гърба. Аз не съм се интересувала от добавки преди, но той каза, че го изписва на пациенти и било ефективно. Ще го пробвам аз този лек за болки в гърба, защото и аз и мъжът ми сме го закъсали.

 53. tanya_dudovska

  Продукта е уникално добър, поръчвам вече и за роднините. Благодаря за консултацията!

 54. Траян Петров

  По препоръка на лекаря, замених кортикостероида с Долоктан + Магнезий на прах на Natures Plus. Трета седмица така, чувствам се подвижен и без двигателни ограничения. Доволен съм от продукта и определено препоръчвам.

 55. Валерия Вичева

  Приемам го заради уридин монофосфата, който ми е предписан от доктор, а съдържанието на б-12 и фолат го прави още по-ценен.

 56. Харалампи Харалампиев

  Редовен клиент съм на Витамаг и реших да опитам и от Долоктана, заради хронични болки в кръста от години. Още на 5-тия ден болката отшумя и определено препоръчвам!

 57. Миро Няголов

  Колеги ми го препоръчаха, реших да го пробвам, дано да има ефект, ще пиша отново по-натам.

 58. Nikola Nakov

  Преди го поръчвах от Германия, а сега от Витамаг. смятам, че Долоктан няма аналог сред добавките за дископатия.

 59. Атанас Мишев

  Пия го по препоръка на доктор, изключително е ефикасен.

 60. Веселка Миланова

  Роднини от Швейцария ми го препоръчаха и съм изключително доволна! Пила съм каква ли не хомеопатия, но нищо не действаше така, както Долоктана. Препоръчвам го и на мои познати с шипове в горната част на гърба.

 61. Донка

  Здравейте, за шипове във врата става ли?

  • VITAMAG

   Здравейте Донка,
   шиповете във врата не са сред показанията за прием на продукта, но по отзиви от наши клиенти Doloctan Forte има благоприятен ефект и по отношение на възпаленията в областта на врата.

 62. Станка Керанова

  Изключително ефикасен, след само седмица прием има ефект.

 63. Antoan

  Радвам се, че вече се предлага и в България, това е най-добрата алтернатива на кортикостеродните лекарства.

 64. Цветана Петракиева

  Уникален продукт и състав. Като за хранителна добавка се оказа достатъчно ефективна, за да ми облекчи мискулните и грабначни болки.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Doloctan Forte е висококачествена хранителна добавка, специално разработена, за да облекчи болката и възпалението в гърба и кръста. Подпомага функцията на периферната нервна система и съдейства за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб. Отличава се със своето бързо действие и ефективност, само с една капсула дневно! Използва се за лечение на:

 • Шипове,
 • Дискова херния,
 • Плексит,
 • Радикулит,
 • Невропатия,
 • Дископатия,

При болки в гърба физиологичният баланс между нервите, мускулите и костите често се нарушава. В резултат на това са раздразнени или повредени периферни нервни окончания. За да може нервната система да функционира гладко и безболезнено – както нервите в гръбначния мозък, така и влакната на периферната (външната) нервна система разчитат ежедневно на достатъчно количество хранителни вещества, които обаче може да липсват в организма. Тези вещества са му нужни, защото само с тяхна помощ организмът може да активира собствените си механизми за въстановяване. Благодарение на тези, т.нар. невротропни микроелементи, увредените нерви могат до известна степен да бъдат възстановени, а нервните импулси отново да се предават нормално, без повече болка.

Doloctan Forte осигурява нужните невротропни микроелементи в перфектната биоактивна форма и състав. Основните градивни елементи за активирането на нервната регенерация са:

 • Уридин монофосфат (UMP)
 • Активна фолиева киселина под формата на Фолат
 • Витамин Б-12 като Метилкобаламин

Уридин монофосфатът  участва в много функции в клетъчния метаболизъм и в регенерацията на увредените нерви – той насърчава биосинтезата на протеини, т.е. производството на протеини за образуване на нервни влакна. В допълнение, допринася за бързото възстановяване на миелина, важна защитна обвивка на нервите. Витамини Б-12 и Фолиевата киселина перфектно допълват тази функция и играят съществена роля в нервния метаболизъм.

Тези хранителни вещества са адаптирани към специфичните хранителни нужди при проблеми с гръбначния стълб, болки в нервите или полиневропатии. В този продукт са използвани само идентични на тялото биоактивни вещества, така че бионаличността им в организма е постоянно гарантирана. В допълнение, към основния градивен елемент Уридин монофосфат е включена и биоактивната форма на фолиевата киселина – Фолат в патентованата фолиева форма (Quatrefolic®). Така, дори ако в организма липсва активиращия ензим, метаболизмът може да използва активната фолиева киселина бързо и лесно. Витамин Б-12 в състава на Doloctan Forte също присъства под естествената си, биоактивна форма – Метилкобаламин. Целта и на трите жизненоважни вещества е бързото усвояване и директна употреба от организма и задействането на естествените възстановителни механизми на нервната система.

Приемът на Doloctan Forte на ZeinPharma допринася за:

 • Облекчаване и намаляване на болката в гърба и кръста;
 • Трайно регенериране на нервите в гръбначния стълб;
 • Нормалната функция на периферната нервна система;
 • Лечение на шипове, дискова херния, плексит, радикулит, невропатия и дископатия.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, яйца, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 1 капсула
Уридин монофосфат

Фолат (Quatrefolic®)

Витамин Б-12 (Метилкобаламин)

50 mg

400 µg

3 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

ОТЗИВИ

64 отзива за При болки в Кръста и Гърба – DOLOCTAN FORTE – ZeinPharma (40 капс)

 1. Ваня Джатева

  Мога ли да го приемам заедно с витамин В комплекс форте на същата фирма?

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня Джатева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан на ZeinPharma с Б-комплекс на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става в различно време на деня.

 2. Антонина

  Здравейте,
  По предписание пия Пиескледин за стави, може ли да приемам и Долоктан заедно с него, или трябва да се редуват двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Антонина,
   Въпреки че няма противопоказания Долоктан на ZeinPharma да се приема с Пиескледин, препоръчваме да се консултирате с Вашия лекар.

 3. Михайлов

  Здравейте! Имам вечно студени и тотална нечувствителност на стъпалата на двата крака.Това е неустановена полиневропатия. Моля да ми препоръчате лечение за този мой проблем.

  • VITAMAG

   Здравейте г-н Михайлов,
   Долоктан Форте на ZeinPharma се използва за лечение на шипове, плексит, радикулит, дискова херния. Долоктан допринася за трайното регенериране на нервите и би имал положително въздействие при полиневропатия, но относно цялостно лечение препоръчваме да се консултирате с вашия лекар.

 4. Димитър Маринов

  Няколко месеца приемах невраксил по 1 капсула заради болките в кръста, като имаше много леко облекчение. Спрях го и не съм го пил от около 1 месец, а сега ми изписаха долоктан пак заради болките по 1 капсула. Ще има ли проблем да се продължи с долоктана след прием на невраксил?

  • VITAMAG

   Здравейте Димитър Маринов,
   Няма проблем да продължите с Долоктан Форте след прием на Невраксил, тъй като има направена почивка около месец между двете добавки. Ние препоръчваме на всеки три месеца да се прави пауза от поне 2 седмици, след което може да се продължи отново с прием на добавката.

 5. Христо

  Здравейте. Брат. Ми има. Три дискови хернии и има проблем с двата долни крайника трудно ходи преди не е имал проблеми с ходенето това е от един месец има и кисти в двете колена тези хапчета ще му помогнат ли за ходенето без патерици. Благодаря..

  • VITAMAG

   Здравейте Христо,
   Долоктан Форте може да се използва за лечение на дискова херния, шипове, плексит и радикулит. Добавката облекчава болката, но заедно с нея и самото възпаление, така че би могло да има положително въздействие върху проблема.

 6. Надка

  Здравейте! Искам да Ви благодаря за този чудесен продукт-добавка.Още на втория ден получих леко подобрение на невропатията ,която ме закова на легло.На третия ден просто летях от радост ,че мога да ходя .Споделих с две съседки и им дадох да пробват и си поръчаха.Нарекохме ги вълшебните хапчета.Ставам ваша клиенка завинаги.Моля Ви не ги спирайте.Поздрави и много успехи!

 7. Мария

  Благодаря ви за отговора, а тей като стават 6 продукта:DOLOCTAN FORTE, Златен корен, Вит Б12, Вит Д, Желязо, Магнезий каква схема на прием бихте препоръчали, колко дълго време трябва да се приемат и след това какъв период на почивка е нужен?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Може да приемате продуктите най-много 3 месеца без прекъсване, след което се прави почивка от поне 2 седмици. Може да приемате Витамин Б12 и Витамин Д на капки сутрин, Желязото и Долоктана на обяд, а Магнезий и Златен Корен вечер.

 8. Мария

  Здравейте, продукта може ли да се приема заедно със Златен Корен? Също така имам занижени нива на вит Б12, вит Д, магнезии и желязо. Кои добавки бихте препоръчали и как да се приемат?

  • VITAMAG

   Здравейте Мария,
   Потвърждаваме, че може да приемате Doloctan Forte паралелно със Златен Корен. Предлагаме Витамин Б12 пастили за смучене, Витамин Д на капки, Магнезий Хелат и Желязо/Ferromarat, който в състава си съдържа Витамин C, което помага за по-добро усвояване на желязото. Това са продуктите, които биха били подходящи и бихме препоръчали, тъй като формите им се усвояват най-добре в организма.

 9. Валентина

  Здравейте Долактан може.ли.да се използва.с колаген ?
  С малка дискова херния съм имах болки в долната част на стомаха към пикочния мехур ще ми помогне ли Долактан да се излекувам?
  Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Валентина,
   Потвърждаваме, че може да приемате Долоктан Форте с Колаген. Долоктан се отразява благоприятно и се използва като допълнение към лечение на дискова херния. Доколкото болката в долната част на стомаха е свързана с дисковата херния, то тогава Долоктан би помогнал.

 10. Павлин Павлов

  Колко продължително време може да се пие Долоктан?

  • VITAMAG

   Здравейте Павлин Павлов,
   В общия случай Doloctan на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 11. Ивайло

  Здравейте. Имам шипове на кръста и врата, пия Doloctan forte от 4 дни. Но започна да ме боли повече дали шипове се намесват или е нещо друго

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайло,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка за облекчаване на болката и възпаленията в кръста и гърба. Особено подходящ е при болки във врата причинени от шипове, така че не следва по-силната болка да е вследствие от приема на Долоктан.

 12. Галя

  Здравейте,възможно ли е от Долоктан да се повиши кръвното налягане,пия го вече 10 дена!

  • VITAMAG

   Здравейте Галя,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане.

 13. Ива

  Здравейте!Дразни ли стомаха?Има ли противопоказания или странични ефекти?

  • VITAMAG

   Здравейте Ива,
   Долоктан на ZeinPharma е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания. Доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 14. Боряна Йорданова

  Здравейте, вече месец пия от Долоктан и нямам проблеми със гърбът и кръста, страдам от много време от болки в гърба .От няколко месеца имам и силни болки в кръста, оказа се че е дискова херния ,какво ли не изпих ,и в болница лежах , нищо не ми помогна , сега с Долоктан се чувствам много добре, препоръчвам го !

 15. Петър

  DOLOCTAN FORTE как се пие преди или след хранене

  • VITAMAG

   Здравейте Петър,
   Може да приемате Долоктан по всяко време без значение дали е преди или след хранене. Важно е приемът да е съпровождан от достатъчно вода.

 16. dinkovvaleri5

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Египетско Масло от Черен кимион ? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте dinkovvaleri5,
   Потвърждаваме, че Долоктан на ZeinPharma може да се комбинира с Черен кимион на същата марака.

 17. VITAMAG

  Здравейте dinkovvaleri5,
  Тъй като и двата продукта съдържат Б12, препоръчваме да ги редувате през ден.

 18. Gabriela Dilova

  Отскоро имам болки в средата на гърба и отидох на преглед. Разбрахме се с доктора да пия този Долоктан и след 2 месеца да отида пак. Това ми е втора седмица с прием на Долоктан и болките в средата на гърба намаляха драстично.

 19. Снежина Чачановска

  Здравейте,
  Може ли да се приема Doloctan Forte с Milgamma N или с Milgamma?

  • VITAMAG

   Здравейте Снежина Чачановска,
   Вариантът, който може да предложим, е да редувате двата продукта през ден, защото съставът се припокрива частично. Съветваме Ви,все пак, да се консултирате и с лекар.

 20. nbrakalova1

  Възможно ли е да взимам едновременно Долоктан и Maxofen? Виждам, че съставките не се припокриват.

  • VITAMAG

   Здравейте nbrakalova1,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се приема с Максофен, но препоръчваме приемаът да става в отделна част на деня.

 21. Мина

  Здравейте,
  При невропатия на долните крайници и болки в тях какво бихте ни препоръчали освен Долоктан. Невропатията не е свързана с диабет.

  • VITAMAG

   Здравейте Мина,
   От нашите продукти Долоктан на ZeinPharma е най-подходящ при такъв тип проблем. Друг продукт, който можем да предложим, е Витамин Б-КОМПЛЕКС на същата марка.

 22. Калина

  Благодаря зя отговора! Вече си ги поръчах.
  Бих искала да попитам и какъв е оптималния прием на двете добавки- преди или след хранене. Още веднъж благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Може да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 1 капсула Холин+Инозитол вечер след хранене.

 23. Калина

  Здравейте,
  Може ли да се комбинира с холин+инозитол?

  • VITAMAG

   Здравейте Калина,
   Потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Холин+Инозитол на същата марка, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват.

 24. Митко

  Дано помага при шипове в областта на врата….

  • VITAMAG

   Здравейте Митко,
   Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 25. Митко Събков

  Може ли Долоктан форте да се приема по едно време с Омега 3/6/9 ?

  • VITAMAG

   Здравейте Митко Събков,
   Потвърждаваме, че Омега 3/6/9 на NaturesPlus може да се приема с Doloctan Forte.

 26. Петя Георгиева

  Колко време може да се пие.

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Георгиева,
   Препоръчителният прием на Doloctan Forte на Zeinpharma е поне 2 месеца. След това може да направите почивка от 2 седмици и да продължите с нова опаковка.

 27. Силвия Кацарова

  Имам силни болки в кръста и таза и се чудя за тези капсули. Препоръчаха ми ги, а на мен ми писна да давам пари за хапчета от аптеката, които не помагат. Надявам се Долоктана да закрепи положението със силните болки в кръста и таза и вече да спра да се разкарвам по доктори постоянно.

 28. Vesko Kirchev

  Омръзна ми от болките в гърба и си търся нещо подходящо. Приятел ми каза за тази добавака- Долоктан, от която бил много доволен. Ще опитам и аз с нея, защото болките в гърба вече не се издържат.

 29. ДЕСИ

  Вече не знаех какво да пия за болки в кръста, защото бях опитала много лекарства, добавки и т.н. Приятелка ме светна за този долоктан и ми го показа и така се обадихме да поръчаме за нея и за мен. Интересно е, че хранителна добавка с витамини в състава свърши по-хубава работа от лекарствата и вече знам какво да пия за болки в кръста- Долоктан!

 30. Мария Цветкова

  Щом като не е за шипове във врата, за кои помага?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мария Цветкова,
   напротив, Долоктан форте се прилага доста успешно при лечението на шипове във врата. Помага още при плексит, радикулит, дискова херния, невропатия и дископатия.

 31. Чавдар Карузов

  Общо взето минах през всички болкоуспокояващи, попаднах и на някакво, което беше специално за болки в гърба и плешката, обаче цената му беше висока и така реших да се спра на Долоктана. Пия го от може би 2 седмици и болката намаля драстично, но пък щеше да е хубаво, ако предлагахте и по-голяма разфасовка. Мога да кажа, че съм доволен от добавката (засега), както от действието, така и от цената, защото другото за болки в гърба и плешката беше някъде с 30 лева по-скъпо.

 32. Hadjiev

  4 месеца ходих по болници и при различни специалисти заради плексит. Имаше едно лекарство за болки в кръста и краката, което ми изписаха и то помогна, но след като го спрях болките пак се появиха. Последният път лекаря ми каза за Долоктан от Витамаг, купих го, вече две седмици го пия и засега помага, дори виждам по-голям ефект от онова лекарство за болки в кръста и краката.

 33. Петрушка

  Големият ми син имаше болка в кръста след схващане, която дълго се опитвахме да оправим. Един познат лекар ни препоръча вашата добавка Долоктан на немската марка Цейнфарма. Добре подейства и оправи проблема трайно или поне от тогава синът не е имал болки в кръста.

 34. Дафин Колев

  Само да знаете какви ужасни болки в кръста ме мъчеха. Прочетох във вестника за Долоктана при болка в кръста и гърба и си го поръчах, ама ми хареса. Едно хапче на ден и малко или много се чувствам добре, ако имаше и по-голяма опаковка щеше да е още по-добре.

 35. Kori

  Здравейте! При наличие лумбална дискова херния и ишиас, колко време трябва да се употребява тази хранителна добавка? И преди или след хранене се взима?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Kori,
   при дискова херния и ишиас препоръчваме Долоктан да се приема минимум 2 месеца.

 36. Косю

  Здравейте.
  Много съм доволен от бързата доставка. Поръчах Долактан в комбинация с ГЛЮКОЗАМИН за дискова херния.

 37. Бояна Дамянова

  Здравейте! Искам да попитам Долоктан може ли да се пие в комбинация с Дорета? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   Долоктан може да се комбинира с Дорета, но препоръчваме двата продукта да се приемат поотделно, в различни части на деня.

 38. Хайредин

  Здравейте, имам прищипан нерв на кръста и ме боли и целия крак какво ли не пробвах и не минава дали ще ми помогнат ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Хайредин,
   Долоктан форте е специално предназначен продукт за подобряване здравословното състояние на гърба и кръста. Принципното ни становище е, че ще помогне за трайното (но и по-бавно) регенериране на нервите в гръбначния стълб. Той работи много ефикасно в дългосрочен план и не е бързодействащо болкоуспокояващо лекарство.

 39. Бояна Дамянова

  Здравейте! Може ли да се пие задно с Ресвиратрол? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Бояна Дамянова,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Ресвератрол.

 40. Елка Димитрова

  Здравейте!
  С болки в кръста съм, имам 2 дискови хернии, провеждала съм лечение с кортикостероиди и нестероидни лекарста.Болката понамаля, но си я има. С хипертония и подагра съм и от тези лекарства вдигам кръвно.
  Имам питане -с натуралната добавка ще имам ли този проблем и има ли някакви противопоказания?
  Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Елка Димитрова,
   Долоктан форте е натурална хранителна добавка, която НЯМА конкретни противопоказания, нейният прием НЕ води до повишаване на кръвното налягане и НЯМА касателство със симптомите на подагра.

 41. Виктория

  Здравейте, таблетките само при болка ли се приемат или може да се пият превантивно?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Виктория,
   Долоктан форте може да се приема и профилактично, като превенция срещу появата на дискови и гръбначни проблеми (когато такъв риск е налице).

 42. Ани

  Здравейте, може ли Долоктан да се приема заедно с вашите Хиалурон и зеленоуста мида едновременно? И заедно със скелетно-мускен релаксант (ТИЗАНИДИН) и противовъзпалитени (НПВС), например, НИМЕЗИЛ, ДИКЛОФЕНАК ДУО ИЛИ АРКОКСИЯ ( СОХ-2 инхибитор)?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Ани,
   потвърждаваме, че Долоктан форте може да се приема заедно с Хиалурон и Зеленоуста мида, също на ZeinPharma. Относно изброените от Вас лекарства – няма противопоказания да се комбинира и с тях, но в отделен (самостоятелен) прием и след хранене.

 43. Милена

  Здравейте, Долоктан може ли да се приема с Босвелия. Ако може, бихте ли ми казали как?! Благодаря Ви!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Милена,
   потвърждаваме, че Долоктан може да се комбинира с Босвелия, тъй като съставките в двата продукта не се припокриват. Препоръчваме да разделите приема, както следва – 1 капсула Долоктан след закуска и 2 капсули Босвелия вечер след хранене.

 44. Велина

  Здравейте, аз също съм с дискова херния. Въпросът ми е има ли странични ефекти този продукт? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Велина,
   доколкото не приемате друг продукт с идентичен състав, от Долоктан форте няма да получите нежелани странични ефекти.

 45. Данина

  Може ли да се използва при диабетна полиневропатия и употреба на други препарати?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Данина,
   Долоктан може да се използва при диабетна полиневропатия. Препоръчваме приемът му да става в отделна част на деня спрямо приема на другите препарати.

 46. Atanas

  Zdraveite, a za diskova herniq stava li?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Atanas,
   да, Doloctan Forte се използва за лечение на дискова херния и допринася за трайното регенериране на нервите в гръбначния стълб.

 47. Николай_64

  Още веднъж благодаря за консултацията и бързата доставка, ще поръчам пак!

 48. Antoaneta Христова

  Съвсем случайно попаднах на вашия магазин. Долоктан много ми помогна за всички болежки, сега ще го поръчам и за роднини.

 49. Петър_63

  Нищо друго не ми действа толкова ефективно, колкото Долоктана! Надявам се ефектът му да остане траен след като спра да го пия.

 50. МониШентова

  Радвам се, че Долоктан се предлага вече и в любимия ми сайт за добавки! До скоро го поръчвах от Германия, откъдето с доставката излизаше доста по-скъпо.

 51. Янислав Тачев

  Поръчвам трета опаковка, продукта има добър ефект при мен и го препоръчвам.

 52. Севда Чавдарова

  Мой близък доктор ми показа този лек за болки в гърба. Аз не съм се интересувала от добавки преди, но той каза, че го изписва на пациенти и било ефективно. Ще го пробвам аз този лек за болки в гърба, защото и аз и мъжът ми сме го закъсали.

 53. tanya_dudovska

  Продукта е уникално добър, поръчвам вече и за роднините. Благодаря за консултацията!

 54. Траян Петров

  По препоръка на лекаря, замених кортикостероида с Долоктан + Магнезий на прах на Natures Plus. Трета седмица така, чувствам се подвижен и без двигателни ограничения. Доволен съм от продукта и определено препоръчвам.

 55. Валерия Вичева

  Приемам го заради уридин монофосфата, който ми е предписан от доктор, а съдържанието на б-12 и фолат го прави още по-ценен.

 56. Харалампи Харалампиев

  Редовен клиент съм на Витамаг и реших да опитам и от Долоктана, заради хронични болки в кръста от години. Още на 5-тия ден болката отшумя и определено препоръчвам!

 57. Миро Няголов

  Колеги ми го препоръчаха, реших да го пробвам, дано да има ефект, ще пиша отново по-натам.

 58. Nikola Nakov

  Преди го поръчвах от Германия, а сега от Витамаг. смятам, че Долоктан няма аналог сред добавките за дископатия.

 59. Атанас Мишев

  Пия го по препоръка на доктор, изключително е ефикасен.

 60. Веселка Миланова

  Роднини от Швейцария ми го препоръчаха и съм изключително доволна! Пила съм каква ли не хомеопатия, но нищо не действаше така, както Долоктана. Препоръчвам го и на мои познати с шипове в горната част на гърба.

 61. Донка

  Здравейте, за шипове във врата става ли?

  • VITAMAG

   Здравейте Донка,
   шиповете във врата не са сред показанията за прием на продукта, но по отзиви от наши клиенти Doloctan Forte има благоприятен ефект и по отношение на възпаленията в областта на врата.

 62. Станка Керанова

  Изключително ефикасен, след само седмица прием има ефект.

 63. Antoan

  Радвам се, че вече се предлага и в България, това е най-добрата алтернатива на кортикостеродните лекарства.

 64. Цветана Петракиева

  Уникален продукт и състав. Като за хранителна добавка се оказа достатъчно ефективна, за да ми облекчи мискулните и грабначни болки.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.