NAC АЦЕТИЛ-ЦИСТЕИН / N-ACETYL-CYSTEINE – ZeinPharma (120 капс)

(6 клиентски отзива)

49.90лв.

Изчерпан - Очаквайте скоро

Код: 10330 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка с висока бионаличност на активната съставка и оптимална абсорбция и поносимост от организма. Само 1 капсула съдържа цели 750 mg висококачествена и лабораторно тествана аминокиселина N-ацетил-L-цистеин, която е един от най-мощните антиоксиданти за пречистване на организма. NAC Ацетил-цистеин на ZeinPharma® осигурява ефективна антиоксидантна защита на тялото от свободните радикали. Спомага за забавяне на процесите на стареене. Подпомага детоксикацията на черния дроб. Поддържа нормалните функции на белите дробове, включително при респираторни заболявания. Подкрепя психичното здраве. 

NAC Ацетил-цистеин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

N-Ацетил-цистеинът (NAC) е аминокиселина с важно значение за човешкото здраве. Тя е производна на естествено срещащата се в организма полуесенциална аминокиселина L-цистеин и съответно може да се преобразува много лесно в L-цистеин в тялото. Аминокиселината L-цистеин стимулира синтеза на антиоксиданта Глутатион. L-цистеинът изпълнява и ролята на прекурсор на Таурина, който подпомага работата на сърдечно-съдовата система и е ценен източник на сяра. N-Ацетил цистеинът действа като мощен антиоксидант в тялото и има важно значение за процесите на детоксикация. Той потиска производството на възпалителни цитокини в организма и защитава клетките от оксидативен стрес, който е причината за много възпалителни процеси и заболявания. Детоксикира и подкрепя нормалната функция на черния дроб. Допринася за намаляване на възпалението в белите дробове и облекчава симптомите при респираторни заболявания. Подпомага правилната работа на нервната система. Поддържа психичното здраве, включително при някои психични зависимости.

NAC Ацетил-цистеин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, която само с една капсула дневно доставя на организма 750 mg висококачествен N-ацетил-L-цистеин под формата на прах. Предлага изключително висока бионаличност на активната съставка, която осигурява много добра абсорбция през червата и отлична поносимост от организма, особено в сравнение с директния прием на L-цистеин. В сравнение с директната абсорбция на L-цистеин, абсорбцията на NAC е по-ефективна и много по-безопасна.

Приемът на Хранителната добавкатаNAC Ацетил-цистеин осигурява силна антиоксидантна защита на тялото от увреждащото действие на свободните радикали. Спомага за забавяне процесите на клетъчно стареене в организма. Допринася за детоксикацията на черния дроб. Намалява риска от възпалителни процеси и заболявания. Съдейства за редуциране на възпалението в белите дробове и за облекчаване на симптомите при някои респираторни заболявания като бронхит. Подпомага работата на нервната система и подкрепя психичното здраве. Спомага за преодоляването на някои психични зависимости като тези от никотин, алкохол, храна и др. Поддържа също сърдечното здраве и намалява риска от развитие на хипертония. Продуктът не съдържа магнезиев стеарат, както и животински съставки и може да бъде приеман също и от вегани и вегетарианци.

Предимства на NAC Ацетил-цистеин на ZeinPharma:

 • Всяка капсула съдържа 750 mg висококачествен N-ацетил-L-цистеин под формата на прах.
 • Предлага висока бионаличност на активната съставка за оптимална абсорбция от организма.
 • Осигурява ефективна антиоксидантна защита на организма и съдейства за пречистването му.
 • Спомага за забавяне процесите на клетъчно стареене в организма, като го предпазва от свободните радикали.
 • Намалява риска от възпалителни процеси и заболявания.
 • Спомага за детоксикацията и нормалната функция на черния дроб.
 • Допринася за нормалната дихателна функция, включително при някои респираторни заболявания.
 • Подпомага работата на нервната система и подкрепя психичното здраве.
 • Поддържа сърдечното здраве и намалява риска от хипертония.
 • Предлага се в икономична опаковка от 120 капсули, която стига за цели 4 месеца.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт – без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, изкуствени подсладители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

NАцетилL-цистеин (NAC)

750 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

6 отзива за NAC АЦЕТИЛ-ЦИСТЕИН / N-ACETYL-CYSTEINE – ZeinPharma (120 капс)

 1. Надя

  Здравейте , за пореден път поръчвам ваши продукти … изключително доволна съм … сега правя поредна поръчка .
  Моля за инфо – NAC АЦЕТИЛ-ЦИСТЕИН трябва ли да се комбинира задължително с Вит. С … Благодаря предварително .

  • VITAMAG

   Здравейта Надя,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Комбинацията на Нак с Витамин C е възможна, но не е задължителна.

 2. Десислава

  Здравейте! Продуктът предизвиква ли напълняване!

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава,
   Нямаме информация за наличие на странични реакции като напълняване от добавката NAC на ZeinPharma.

 3. Георги

  Имам шийна остеохондроза (шипове) ,ползвам аспирин но той дразни стомаха,въпреки че успокоява болката и замаянноста. Не разбирам от химия ,но виждам че основите и на двете е Ацетил. Въпроса ми е дали донякъде имат сходни качества двете?

  • VITAMAG

   Здравейте Георги,
   Двата продукта нямат сходни качества. Аспиринът е така наречената Ацетилсалицилова киселина, а N-Ацетил-цистеинът (NAC) е аминокиселина с важно значение за човешкото здраве, която е производна на полуесенциалната аминокиселина L-цистеин. Тя стумилира синтеза на антиоксиданта Глутатион. L-цистеинът изпълнява и ролята на прекурсор на Таурина, който подпомага работата на сърдечно-съдовата система и е ценен източник на сяра. Също така допринася за нормалната дихателна, чернодробна и психична функция.

 4. Danail Borisov

  Добри милиграми и цени имате на продуктите. Аз исках да си купя точно nac 750 мг, но тогава не намерих и взех на Solgar от 600, а сега вече намерих този nac 750 мг и реших да опитам. Сякаш виждам по-добри резултати, но не бързам да се радвам и ще видим след завършен един курс какви ще са резултатите с nac добавката на ZeinPharma.

 5. ВЕРА

  Най-накрая предлагате nac добавка на Зейнфарма. Поръчвах на познати от Германия да ми я носят, защото тук масово се предлагаше само nac now, ама нещо не ми допадна. Сега вече си взимам на Зейн от вас и съм си доволна, а разликата с nac на now е голяма!

 6. Станислав Михалков

  Откакто приемам nac, дробовете ми са по-добре. Понеже при мен бронхитът си е вече кажи речи хроничен и кашлицата е непоносима, nac ми се отразява добре до момента, тъй като кашлицата определено намаля. Този nac ми става любим продукт от вас след кверцетина, от който също видях ефект.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

NAC Ацетил-цистеин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

N-Ацетил-цистеинът (NAC) е аминокиселина с важно значение за човешкото здраве. Тя е производна на естествено срещащата се в организма полуесенциална аминокиселина L-цистеин и съответно може да се преобразува много лесно в L-цистеин в тялото. Аминокиселината L-цистеин стимулира синтеза на антиоксиданта Глутатион. L-цистеинът изпълнява и ролята на прекурсор на Таурина, който подпомага работата на сърдечно-съдовата система и е ценен източник на сяра. N-Ацетил цистеинът действа като мощен антиоксидант в тялото и има важно значение за процесите на детоксикация. Той потиска производството на възпалителни цитокини в организма и защитава клетките от оксидативен стрес, който е причината за много възпалителни процеси и заболявания. Детоксикира и подкрепя нормалната функция на черния дроб. Допринася за намаляване на възпалението в белите дробове и облекчава симптомите при респираторни заболявания. Подпомага правилната работа на нервната система. Поддържа психичното здраве, включително при някои психични зависимости.

NAC Ацетил-цистеин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, която само с една капсула дневно доставя на организма 750 mg висококачествен N-ацетил-L-цистеин под формата на прах. Предлага изключително висока бионаличност на активната съставка, която осигурява много добра абсорбция през червата и отлична поносимост от организма, особено в сравнение с директния прием на L-цистеин. В сравнение с директната абсорбция на L-цистеин, абсорбцията на NAC е по-ефективна и много по-безопасна.

Приемът на Хранителната добавкатаNAC Ацетил-цистеин осигурява силна антиоксидантна защита на тялото от увреждащото действие на свободните радикали. Спомага за забавяне процесите на клетъчно стареене в организма. Допринася за детоксикацията на черния дроб. Намалява риска от възпалителни процеси и заболявания. Съдейства за редуциране на възпалението в белите дробове и за облекчаване на симптомите при някои респираторни заболявания като бронхит. Подпомага работата на нервната система и подкрепя психичното здраве. Спомага за преодоляването на някои психични зависимости като тези от никотин, алкохол, храна и др. Поддържа също сърдечното здраве и намалява риска от развитие на хипертония. Продуктът не съдържа магнезиев стеарат, както и животински съставки и може да бъде приеман също и от вегани и вегетарианци.

Предимства на NAC Ацетил-цистеин на ZeinPharma:

 • Всяка капсула съдържа 750 mg висококачествен N-ацетил-L-цистеин под формата на прах.
 • Предлага висока бионаличност на активната съставка за оптимална абсорбция от организма.
 • Осигурява ефективна антиоксидантна защита на организма и съдейства за пречистването му.
 • Спомага за забавяне процесите на клетъчно стареене в организма, като го предпазва от свободните радикали.
 • Намалява риска от възпалителни процеси и заболявания.
 • Спомага за детоксикацията и нормалната функция на черния дроб.
 • Допринася за нормалната дихателна функция, включително при някои респираторни заболявания.
 • Подпомага работата на нервната система и подкрепя психичното здраве.
 • Поддържа сърдечното здраве и намалява риска от хипертония.
 • Предлага се в икономична опаковка от 120 капсули, която стига за цели 4 месеца.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт – без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

1 път дневно х 1 капсула. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, изкуствени подсладители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

NАцетилL-цистеин (NAC)

750 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (6)

6 отзива за NAC АЦЕТИЛ-ЦИСТЕИН / N-ACETYL-CYSTEINE – ZeinPharma (120 капс)

 1. Надя

  Здравейте , за пореден път поръчвам ваши продукти … изключително доволна съм … сега правя поредна поръчка .
  Моля за инфо – NAC АЦЕТИЛ-ЦИСТЕИН трябва ли да се комбинира задължително с Вит. С … Благодаря предварително .

  • VITAMAG

   Здравейта Надя,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Комбинацията на Нак с Витамин C е възможна, но не е задължителна.

 2. Десислава

  Здравейте! Продуктът предизвиква ли напълняване!

  • VITAMAG

   Здравейте Десислава,
   Нямаме информация за наличие на странични реакции като напълняване от добавката NAC на ZeinPharma.

 3. Георги

  Имам шийна остеохондроза (шипове) ,ползвам аспирин но той дразни стомаха,въпреки че успокоява болката и замаянноста. Не разбирам от химия ,но виждам че основите и на двете е Ацетил. Въпроса ми е дали донякъде имат сходни качества двете?

  • VITAMAG

   Здравейте Георги,
   Двата продукта нямат сходни качества. Аспиринът е така наречената Ацетилсалицилова киселина, а N-Ацетил-цистеинът (NAC) е аминокиселина с важно значение за човешкото здраве, която е производна на полуесенциалната аминокиселина L-цистеин. Тя стумилира синтеза на антиоксиданта Глутатион. L-цистеинът изпълнява и ролята на прекурсор на Таурина, който подпомага работата на сърдечно-съдовата система и е ценен източник на сяра. Също така допринася за нормалната дихателна, чернодробна и психична функция.

 4. Danail Borisov

  Добри милиграми и цени имате на продуктите. Аз исках да си купя точно nac 750 мг, но тогава не намерих и взех на Solgar от 600, а сега вече намерих този nac 750 мг и реших да опитам. Сякаш виждам по-добри резултати, но не бързам да се радвам и ще видим след завършен един курс какви ще са резултатите с nac добавката на ZeinPharma.

 5. ВЕРА

  Най-накрая предлагате nac добавка на Зейнфарма. Поръчвах на познати от Германия да ми я носят, защото тук масово се предлагаше само nac now, ама нещо не ми допадна. Сега вече си взимам на Зейн от вас и съм си доволна, а разликата с nac на now е голяма!

 6. Станислав Михалков

  Откакто приемам nac, дробовете ми са по-добре. Понеже при мен бронхитът си е вече кажи речи хроничен и кашлицата е непоносима, nac ми се отразява добре до момента, тъй като кашлицата определено намаля. Този nac ми става любим продукт от вас след кверцетина, от който също видях ефект.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.