СУЛФОРАФАН / SULFORAPHANE – ZeinPharma (120 капс)

(18 клиентски отзива)

49.90лв.

СУЛФОРАФАН / SULFORAPHANE за силен имунитет, чревно здраве и възпаления от Pharma.
СУЛФОРАФАН / SULFORAPHANE – ZeinPharma (120 капс)

49.90лв.

Срок на годност: 30.06.2026 г.

Код: 13456 | Съдържание: 120 капсули

Висококачествена хранителна добавка с веган формула. Всяка капсула от нея съдържа цели 50 mg 100% чист и лабораторно тестван Сулфорафан, който е мощен антиоксидант, извлечен от натурален екстракт от Броколи. Добавката предлага висока бионаличност на активните съставки за по-добра абсорбция и поносимост от тялото. Приемът на Сулфорафан на ZeinPharma® осигурява силна антиоксидантна и анти-ейдж защита на организма и помага по естествен начин в борбата със свободните радикали – фактор за развитието на редица възпалителни заболявания. Допринася за нормалната функция на имунната система. Оказва благоприятно действие върху общото здравословно състояние. Поддържа здравето на стомашно-чревния тракт. Намалява риска от някои ракови заболявания и подпомага лечението им.

Сулфорафан от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Броколите (Brassica oleracea) са зеленчукови растения от семейство Кръстоцветни, които са натурален източник на важни за здравето микронутриенти. Те са богати на различни витамини и минерали, като калий, калций, фосфор, желязо, цинк, натрий, Витамини Б1, Б2, Б6, E, C и A. Броколите съдържат също много вторични растителни съединения като флавоноиди, глюкозинолати и изотиоцианати. Най-важният от изотиоцианатите е Сулфорафанът.

Сулфорафанът е растително съединение с мощно антиоксидантно действие.

За разлика от някои други антиоксиданти като Витамин С или Витамин Е, той неутрализира свободните радикали индиректно чрез активиране на определени ензими, които от своя страна инициират устойчиви антиоксидантни защитни механизми в организма. Това осигурява ефективна защита от увреждане на клетките в тялото. Освен силни антиоксиданти, Сулфорафанът има и противовъзпалителни, антибактериални и антиракови свойства. Според изследванията той не само намалява риска от онкологични заболявания, но може и да потиска растежа на вече съществуващи ракови клетки.

Витамин С е водоразтворим витамин с жизненоважно значение за здравословното функциониране на човешкия организъм. До голяма степен това се дължи на мощните му антиоксидантни свойства, които не само предпазват клетките на организма от увреждащото влияние на оксидативния стрес, но също влияят на вътрешните системи на организма, включително и на имунната система. Подпомага естественото образуване на колаген в тялото, нервната система, умствената дейност и енергийния метаболизъм.

Сулфорафан на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка с веган формула. Всяка капсула от нея съдържа цели 500 mg натурален екстракт от Броколи, стандартизиран до 10% (50 mg) напълно чист и лабораторно тестван Сулфорафан, който е мощен антиоксидант. Съставът е допълнен и от Витамин С (под биологично активната форма Аскорбинова киселина) за оптимална защита на организма. Добавката предлага висока бионаличност на активните съставки за по-добра абсорбция и поносимост от тялото.

Приемът на Сулфорафан на ZeinPharma осигурява силна антиоксидантна и анти-ейдж подкрепа на организма и помага по естествен начин в борбата със свободните радикали – фактор за развитието на редица възпалителни заболявания. Допринася за нормалната функция на имунната система. Оказва благоприятно действие върху общото здравословно състояние. Поддържа здравето на стомашно-чревния тракт. Предпазва лигавиците на стомаха от инфекции като Хеликобактер пилори и облекчава симптомите, свързани с нея. Намалява риска от развитието на някои ракови заболявания (на стомаха, дебелото черво, простатата, гърдата) и подкрепя лечението им.

Предимства на Сулфорафан на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав – съдържа 100% чист Сулфорафан, извлечен от натурален екстракт от Броколи и Витамин С под формата на Аскорбинова киселина.
 • Висока концентрация на активната съставка – 1 капсула съдържа 500 mg екстракт от Броколи, от който цели 50 mg Сулфорафан.
 • Висока бионаличност на активните съставки за оптимална абсорбция и поносимост от организма.
 • Подсилва имунитета и подпомага работата на имунната система.
 • Осигурява силна антиоксидантна и анти-ейдж подкрепа. Помага в борбата със свободните радикали и предпазва клетките на организма от оксидативен стрес.
 • Оказва благоприятно действие върху общото здравословно състояние.
 • Поддържа здравословното състояние на стомашно-чревния тракт и предпазва лигавиците на стомаха от инфекции като Хеликобактер пилори.
 • Намалява риска от рак на стомаха, дебелото черво, простатата, гърдата и др.
 • Особено подходящ е за прием от вегани и вегетарианци.
 • Икономична опаковка от 120 капсули, която стига за 4 месеца.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (отслабена имунна система и др.) – 1 път дневно х 2 капсули.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Екстракт от Броколи

500 mg

1000 mg

– от който:
Сулфорафан

50 mg

100 mg

Витамин С

40 mg

80 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

18 отзива за СУЛФОРАФАН / SULFORAPHANE – ZeinPharma (120 капс)

 1. vladimir.georgiev1105

  Много съм доволен, имам проблемен стомах, след като започнах приема на Сулфорафан, се чувствам много по-добре.

 2. Тони Светославова

  Извинявам се, малко ми е неудобно, че ви пиша отново, но аз си написах конкретния проблем. Обострен сезонен гастрит. Моля, една и ли две капсули?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Светославова,
   При наличие на обострен гстрит може да приемате 2 капсули дневно.

 3. Белинда Свет

  Здравейте! Доколкото знам дневната доза е 400мкг и в листовките на някои фирми пише, че добавката съдържа толкова сулфорафан. Други, както и вие пишете 50 мг. Не е ли много?

  • VITAMAG

   Здравейте Белинда Свет,
   Можем да Ви уверим, че дневната доза от 50мг. в капсулите Сулфорафан е безопасна за прием. Дозата от 400 микрограма, която споменавате, може да е стандартна доза за някои продукти, докато други могат да предлагат по-висока доза, например 50 милиграма. Разликата в дозите може да се дължи на различни фактори, включително на формата и концентрацията на сулфорафан, както и на различните цели на продуктите.

 4. Тони Светославова

  Благодаря за съвета. Само да добавя към предишния въпрос.Препоръката ви е да приема Сулфорафан след леката закуска към 17-18ч. След като гастритът е обострен 1 или 2 капсули е добре да се пие?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Светославова,
   Ако има наличие на конкретен проблем, като отслабена имунна система, гастрит и др., може да приемате и по 2 капсули. Ако искате да взимате продукта превантивно, достатъчен е приемът на 1 капсула дневно.

 5. Тони Светославова

  Здравейте! След обяд към 14 ч. взимам Омега 369 и витамини на Допелхерц за диабетици. Мога ли да прибавя и Сулфорафон след храна?
  Другият вариант е към 17-18 ч преди лека закуска взимам Снейл Оператор. Мога ли след това да прибавя Сулфорафон?
  Кой вариант е по-удачен? Имам обостряне на сезонен гастрит и следствие на неподходяща храна.

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Светославова,
   Може да приемате Сулфорафан по време на или непосредствено след леката закуска, която е към 17-18 часа.

 6. Валерия

  Привет, отзив още не мога да дам, защото го пия от скоро но имам въпрос, забелязани ли са някакви странични ефекти? Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Валерия,
   За продукта Сулфорафан на ZeinPharma няма информация за наличие на странични ефекти.

 7. Спирова

  Здравейте! Кои са продуктите, които бихте препоръчали за напреднал стадий на рак на дебелото черво? Вече направих запитване за съвместимостта на сулфорафан и глутатион. С уважение.

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Спирова,
   Предлагаме Сулфорафан на ZeinPharma, който е един от продуктите, които подпомагат лечението на някои ракови заболявания. Друг продукт е Кверцетинът отново на ZeinPharma, който предпазва клетките от туморни образования, а трети продукт е сокът от Нони на марката Raab VitalFood, който намалява риска от възпалителни и онкологични заболявания. Хибаво е да се направи консултация с лекар относно приема, особено ако се приемат и други медикаменти.

 8. Спирова

  Здравейте! Може ли Сулфорафан да се приема заедно с Глутатион?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Спирова,
   Потвърждаваме, че Сулфорафан на ZeinPharma може да се приема паралелно с Глутатион на същата марка.

 9. Маргарита

  Здравейте! Може ли да се дава на деца и от каква възраст? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Маргарита,
   Сулфорафан на ZeinPharma е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете.

 10. Надежда

  Здравейте, не намерих отговор в описанието – сулфорафанът от екстракт от кълнове на семена от броколи ли е извлечен или от самите броколи?

  • VITAMAG

   Здравейте Надежда,
   Не разполагаме с толкова детайлна информация. Можем да потвърдим единствено, че Сулфорафан на ZeinPharma е натурална добавка и в състава си има 100% чист и тестван екстракт от Броколи.

 11. Тони Емилов

  Здравейте! Може ли след обяд да се приема Сулфорафан, а след или по време на вечеря Ресвератрол?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Емилов,
   Препоръчваме приема на Ресвератрол на ZeinPharma да е сутрин, тъй като добавката има тонизиращо действие. Относно Сулфорафана, потвърждаваме, че може да го приемате след обяд.

 12. Ема Светославова

  Здравейте! След ядене на броколи понякога се образуват газове. Добавката може ли да има подобен „ефект“?

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Светославова,
   Добавката Сулфорафан на ZeinPharma не води до образуване на газове и за нея не са известни странични реакции.

 13. Белинда

  Здравейте! Има ли вероятност от образуване на газове. Броколите го правят.

  • VITAMAG

   Здравейте Белинда,
   Въпреки че Сулфорафан се извлича от броколи, добавката на ZeinPharma не предизвиква поява или образуване на газове.

 14. Ема Светославова

  Добавката повишава ли нивата на кръвната захар?

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Светославова,
   Не са известни подобни нежелани реакци, като повишаване на кръвната захар от прием на Сулфорадан на ZeinPharma. Също така досега не сме имали и подобно оплакване спрямо добавката.

 15. Краси Сашов

  Добре ми се отрази приемът на сулфорафан, тъй като имам автоимунно заболяване придружавано и от рак. Онколог ми го изписа от вас като част от лечението, което правя в момента. Пия го от 2 месеца и видях, че на 3 се прави почивка, но онкологът не ми е казал да го спирам и въпросът е дали това е проблем?

  • VITAMAG

   Здравейте Краси Сашов,
   По принцип препоръчваме на нашите клиенти на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици, но след като имате предписание и приемът е потвърден от лекар не следва да имате притеснения.

 16. Ема Светославова

  Може ли да се приема заедно с Лъвска грива? Пия 2 по 1 от гъбата (следобяд и вечер), мога ли следобяд да прибавя и Сулфорафан?

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Светославова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Лъвска грива и Сулфорафан на ZeinPharma по начина, който описвате.

 17. Цеци

  Здравейте,значи пия кордицепс сега искам да включа и вашия пробиотик,и екстракта от броколи,защото имам рефлукс бихте ли ми казали ка да приемам тези три добавки.

  • VITAMAG

   Здравейте Цеци,
   Може да приемате по 1 капсула от Кордицепс сутрин, 1 капсула от Сулфорафан след обяд, а Пробиотика може да взимате непосредствено преди хранене.

 18. Ралица Д

  Веган ли са капсулите в сулфорафан на зейнфарма? От какво е извлечен сулфорафанът и как трябва да се приема от човек с раково заболяване?

  • VITAMAG

   Здравейте Ралица Д,
   Сулфорафан на ZeinPharma е висококачествена хранителна добавка с веган формула. Всяка капсула от добавката съдържа 100% чист и лабораторно тестван Сулфорафан, който е извлечен от натурален екстракт от Броколи, стандартизиран до 10%. При заболявания, като рак или при отслабена имунна система, може да се приема 1 път дневно х 2 капсули (общо 1000 mg).

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Сулфорафан от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Броколите (Brassica oleracea) са зеленчукови растения от семейство Кръстоцветни, които са натурален източник на важни за здравето микронутриенти. Те са богати на различни витамини и минерали, като калий, калций, фосфор, желязо, цинк, натрий, Витамини Б1, Б2, Б6, E, C и A. Броколите съдържат също много вторични растителни съединения като флавоноиди, глюкозинолати и изотиоцианати. Най-важният от изотиоцианатите е Сулфорафанът.

Сулфорафанът е растително съединение с мощно антиоксидантно действие.

За разлика от някои други антиоксиданти като Витамин С или Витамин Е, той неутрализира свободните радикали индиректно чрез активиране на определени ензими, които от своя страна инициират устойчиви антиоксидантни защитни механизми в организма. Това осигурява ефективна защита от увреждане на клетките в тялото. Освен силни антиоксиданти, Сулфорафанът има и противовъзпалителни, антибактериални и антиракови свойства. Според изследванията той не само намалява риска от онкологични заболявания, но може и да потиска растежа на вече съществуващи ракови клетки.

Витамин С е водоразтворим витамин с жизненоважно значение за здравословното функциониране на човешкия организъм. До голяма степен това се дължи на мощните му антиоксидантни свойства, които не само предпазват клетките на организма от увреждащото влияние на оксидативния стрес, но също влияят на вътрешните системи на организма, включително и на имунната система. Подпомага естественото образуване на колаген в тялото, нервната система, умствената дейност и енергийния метаболизъм.

Сулфорафан на ZeinPharma® е висококачествена хранителна добавка с веган формула. Всяка капсула от нея съдържа цели 500 mg натурален екстракт от Броколи, стандартизиран до 10% (50 mg) напълно чист и лабораторно тестван Сулфорафан, който е мощен антиоксидант. Съставът е допълнен и от Витамин С (под биологично активната форма Аскорбинова киселина) за оптимална защита на организма. Добавката предлага висока бионаличност на активните съставки за по-добра абсорбция и поносимост от тялото.

Приемът на Сулфорафан на ZeinPharma осигурява силна антиоксидантна и анти-ейдж подкрепа на организма и помага по естествен начин в борбата със свободните радикали – фактор за развитието на редица възпалителни заболявания. Допринася за нормалната функция на имунната система. Оказва благоприятно действие върху общото здравословно състояние. Поддържа здравето на стомашно-чревния тракт. Предпазва лигавиците на стомаха от инфекции като Хеликобактер пилори и облекчава симптомите, свързани с нея. Намалява риска от развитието на някои ракови заболявания (на стомаха, дебелото черво, простатата, гърдата) и подкрепя лечението им.

Предимства на Сулфорафан на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав – съдържа 100% чист Сулфорафан, извлечен от натурален екстракт от Броколи и Витамин С под формата на Аскорбинова киселина.
 • Висока концентрация на активната съставка – 1 капсула съдържа 500 mg екстракт от Броколи, от който цели 50 mg Сулфорафан.
 • Висока бионаличност на активните съставки за оптимална абсорбция и поносимост от организма.
 • Подсилва имунитета и подпомага работата на имунната система.
 • Осигурява силна антиоксидантна и анти-ейдж подкрепа. Помага в борбата със свободните радикали и предпазва клетките на организма от оксидативен стрес.
 • Оказва благоприятно действие върху общото здравословно състояние.
 • Поддържа здравословното състояние на стомашно-чревния тракт и предпазва лигавиците на стомаха от инфекции като Хеликобактер пилори.
 • Намалява риска от рак на стомаха, дебелото черво, простатата, гърдата и др.
 • Особено подходящ е за прием от вегани и вегетарианци.
 • Икономична опаковка от 120 капсули, която стига за 4 месеца.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (отслабена имунна система и др.) – 1 път дневно х 2 капсули.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Екстракт от Броколи

500 mg

1000 mg

– от който:
Сулфорафан

50 mg

100 mg

Витамин С

40 mg

80 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (18)

18 отзива за СУЛФОРАФАН / SULFORAPHANE – ZeinPharma (120 капс)

 1. vladimir.georgiev1105

  Много съм доволен, имам проблемен стомах, след като започнах приема на Сулфорафан, се чувствам много по-добре.

 2. Тони Светославова

  Извинявам се, малко ми е неудобно, че ви пиша отново, но аз си написах конкретния проблем. Обострен сезонен гастрит. Моля, една и ли две капсули?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Светославова,
   При наличие на обострен гстрит може да приемате 2 капсули дневно.

 3. Белинда Свет

  Здравейте! Доколкото знам дневната доза е 400мкг и в листовките на някои фирми пише, че добавката съдържа толкова сулфорафан. Други, както и вие пишете 50 мг. Не е ли много?

  • VITAMAG

   Здравейте Белинда Свет,
   Можем да Ви уверим, че дневната доза от 50мг. в капсулите Сулфорафан е безопасна за прием. Дозата от 400 микрограма, която споменавате, може да е стандартна доза за някои продукти, докато други могат да предлагат по-висока доза, например 50 милиграма. Разликата в дозите може да се дължи на различни фактори, включително на формата и концентрацията на сулфорафан, както и на различните цели на продуктите.

 4. Тони Светославова

  Благодаря за съвета. Само да добавя към предишния въпрос.Препоръката ви е да приема Сулфорафан след леката закуска към 17-18ч. След като гастритът е обострен 1 или 2 капсули е добре да се пие?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Светославова,
   Ако има наличие на конкретен проблем, като отслабена имунна система, гастрит и др., може да приемате и по 2 капсули. Ако искате да взимате продукта превантивно, достатъчен е приемът на 1 капсула дневно.

 5. Тони Светославова

  Здравейте! След обяд към 14 ч. взимам Омега 369 и витамини на Допелхерц за диабетици. Мога ли да прибавя и Сулфорафон след храна?
  Другият вариант е към 17-18 ч преди лека закуска взимам Снейл Оператор. Мога ли след това да прибавя Сулфорафон?
  Кой вариант е по-удачен? Имам обостряне на сезонен гастрит и следствие на неподходяща храна.

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Светославова,
   Може да приемате Сулфорафан по време на или непосредствено след леката закуска, която е към 17-18 часа.

 6. Валерия

  Привет, отзив още не мога да дам, защото го пия от скоро но имам въпрос, забелязани ли са някакви странични ефекти? Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Валерия,
   За продукта Сулфорафан на ZeinPharma няма информация за наличие на странични ефекти.

 7. Спирова

  Здравейте! Кои са продуктите, които бихте препоръчали за напреднал стадий на рак на дебелото черво? Вече направих запитване за съвместимостта на сулфорафан и глутатион. С уважение.

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Спирова,
   Предлагаме Сулфорафан на ZeinPharma, който е един от продуктите, които подпомагат лечението на някои ракови заболявания. Друг продукт е Кверцетинът отново на ZeinPharma, който предпазва клетките от туморни образования, а трети продукт е сокът от Нони на марката Raab VitalFood, който намалява риска от възпалителни и онкологични заболявания. Хибаво е да се направи консултация с лекар относно приема, особено ако се приемат и други медикаменти.

 8. Спирова

  Здравейте! Може ли Сулфорафан да се приема заедно с Глутатион?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Спирова,
   Потвърждаваме, че Сулфорафан на ZeinPharma може да се приема паралелно с Глутатион на същата марка.

 9. Маргарита

  Здравейте! Може ли да се дава на деца и от каква възраст? Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Маргарита,
   Сулфорафан на ZeinPharma е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете.

 10. Надежда

  Здравейте, не намерих отговор в описанието – сулфорафанът от екстракт от кълнове на семена от броколи ли е извлечен или от самите броколи?

  • VITAMAG

   Здравейте Надежда,
   Не разполагаме с толкова детайлна информация. Можем да потвърдим единствено, че Сулфорафан на ZeinPharma е натурална добавка и в състава си има 100% чист и тестван екстракт от Броколи.

 11. Тони Емилов

  Здравейте! Може ли след обяд да се приема Сулфорафан, а след или по време на вечеря Ресвератрол?

  • VITAMAG

   Здравейте Тони Емилов,
   Препоръчваме приема на Ресвератрол на ZeinPharma да е сутрин, тъй като добавката има тонизиращо действие. Относно Сулфорафана, потвърждаваме, че може да го приемате след обяд.

 12. Ема Светославова

  Здравейте! След ядене на броколи понякога се образуват газове. Добавката може ли да има подобен „ефект“?

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Светославова,
   Добавката Сулфорафан на ZeinPharma не води до образуване на газове и за нея не са известни странични реакции.

 13. Белинда

  Здравейте! Има ли вероятност от образуване на газове. Броколите го правят.

  • VITAMAG

   Здравейте Белинда,
   Въпреки че Сулфорафан се извлича от броколи, добавката на ZeinPharma не предизвиква поява или образуване на газове.

 14. Ема Светославова

  Добавката повишава ли нивата на кръвната захар?

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Светославова,
   Не са известни подобни нежелани реакци, като повишаване на кръвната захар от прием на Сулфорадан на ZeinPharma. Също така досега не сме имали и подобно оплакване спрямо добавката.

 15. Краси Сашов

  Добре ми се отрази приемът на сулфорафан, тъй като имам автоимунно заболяване придружавано и от рак. Онколог ми го изписа от вас като част от лечението, което правя в момента. Пия го от 2 месеца и видях, че на 3 се прави почивка, но онкологът не ми е казал да го спирам и въпросът е дали това е проблем?

  • VITAMAG

   Здравейте Краси Сашов,
   По принцип препоръчваме на нашите клиенти на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици, но след като имате предписание и приемът е потвърден от лекар не следва да имате притеснения.

 16. Ема Светославова

  Може ли да се приема заедно с Лъвска грива? Пия 2 по 1 от гъбата (следобяд и вечер), мога ли следобяд да прибавя и Сулфорафан?

  • VITAMAG

   Здравейте Ема Светославова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Лъвска грива и Сулфорафан на ZeinPharma по начина, който описвате.

 17. Цеци

  Здравейте,значи пия кордицепс сега искам да включа и вашия пробиотик,и екстракта от броколи,защото имам рефлукс бихте ли ми казали ка да приемам тези три добавки.

  • VITAMAG

   Здравейте Цеци,
   Може да приемате по 1 капсула от Кордицепс сутрин, 1 капсула от Сулфорафан след обяд, а Пробиотика може да взимате непосредствено преди хранене.

 18. Ралица Д

  Веган ли са капсулите в сулфорафан на зейнфарма? От какво е извлечен сулфорафанът и как трябва да се приема от човек с раково заболяване?

  • VITAMAG

   Здравейте Ралица Д,
   Сулфорафан на ZeinPharma е висококачествена хранителна добавка с веган формула. Всяка капсула от добавката съдържа 100% чист и лабораторно тестван Сулфорафан, който е извлечен от натурален екстракт от Броколи, стандартизиран до 10%. При заболявания, като рак или при отслабена имунна система, може да се приема 1 път дневно х 2 капсули (общо 1000 mg).

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.