АСТАКСАНТИН / ASTAXANTHIN – ZeinPharma (90 капс)

(14 клиентски отзива)

59.90лв.

ZeinPharma АСТАКСАНТИН - за косата, кожата и ноктите, против възпаления и болки и за сърдечно-съдовата система от Pharma.
АСТАКСАНТИН / ASTAXANTHIN – ZeinPharma (90 капс)

59.90лв.

Срок на годност: 31.12.2025 г.

Код: 12905 | Съдържание: 90 течни капсули

Висококачествена добавка, под формата на течни капсули, съдържаща Астаксантин в особено мощната течна форма, която се усвоява по-ефективно от организма. Съдържа биологично чист и патентован Астаксантин – Zanthin®, който е известен като най-мощният антиоксидант в света! Екстрактът е извлечен чрез иновативен и щадящ метод на екстракция DeepExtract™ от най-добрия източник – червените микроводорасли H. pluvialis с произход Флорида. Астаксантин на ZeinPharmа® осигурява отлична антиоксидантна защита от свободните радикали, които са основен фактор за клетъчното стареене и за редица сериозни заболявания. Подпомага по естествен път нормалните функции на имунната и сърдечно-съдовата системи. Отразява се положително на кожата. 

Астаксантин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Астаксантинът е най-силният естествен антиоксидант в света. Представлява мастноразтворимо вещество от групата на каротеноидите. Неговите най-добри източници са червените водорасли и по-конкретно вида H. pluvialis. Богати на Астаксантин са също и морските дарове (като сьомга, крил, скариди и омари), които дължат цвета си именно на него. Астаксантинът има силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, заради които се използва за лечение на редица здравословни състояния – от болки в ставите и мускулите, до артрит, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, проблеми с кожата.

Редовният прием на Астаксантин може да се осигури с правилната хранителна добавка. За да изберете такава, четете внимателно етикетите и следвайте тези 4 стъпки:

 1. Търсете продукт, съдържащ натурален Астаксантин. Днес пазарът е залят с добавки, които съдържат синтетично произведен Астаксантин, чиито свойства върху здравето все още не са известни.
 2. Обърнете специално внимание на дозировката. Дневният прием НЕ трябва да надвишава 4 mg. Астаксантинът е мастноразтворимо вещество, което има дълъг период на полуразпад (16 часа) и ако се консумира в по-големи количества всеки ден води до натрупване в мастната и кожна тъкан, без никакви допълнителни ползи за здравето.
 3. Изберете продукт, който се предлага под формата на течни капсули, а не на прах или таблетки. При течните капсули Астаксантинът е разтворен в олио, което позволява по-ефективна абсорбция в организма.
 4. Проверете какъв е източникът на Астаксантин в състава. Изберете продукт, извлечен от растителни, а не от животински източници, защото първите осигуряват по-добра абсорбция.

Астаксантин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, която отговаря на всички тези характеристики. Съдържа изцяло натурален и патентован Астаксантин, наречен Zanthin®, в уникална течна форма. Произходът на съставката е напълно естествен – екстракт от микроводораслите Haematococcus pluvialis от Флорида, богат на ценни вторични растителни вещества. Предлага се под формата на течни веган капсули, при които Астаксантинът е разтворен в олио, защото това позволява по-добра и ефективна абсорбция в организма. Екстрактът от водораслите се извлича посредством иновативен патентован метод на екологично-чиста екстракция DeepExtract™ при ниски температури, който запазва максимално ценните съставки в растението по време на обработка, без употребата на химически разтворители.

Хранителната добавка Астаксантин има висока бионаличност и се усвоява отлично от тялото.

Предлага оптимално и лесно дозиране от само една капсула дневно, която доставя на организма точно 4 mg Астаксантин, което е оптималната препоръчителна дневна доза от мастноразтворимото вещество. Подходящ е за прием от вегани и вегетарианци, защото не съдържа съставки от животински произход. Течните капсули се съставени от чиста растителна целулоза, без животински желатин.

Приемът на Астаксантин на ZeinPharmа осигурява отлична антиоксидантна защита на организма от свободните радикали, които са основен фактор за клетъчното стареене и за развитието на редица сериозни заболявания. Подпомага по естествен път нормалната функция на имунната система и защитните сили на организма. Поддържа нормалната функция също и на сърдечно-съдовата система. Съдейства за контрола на високото кръвно налягане. Отразява се положително на вида и състоянието на кожата, забавя признаците на стареенето й и я защитава от въздействието на агресивни фактори като свободни радикали, UV лъчи и др. Допринася за увеличаване на мускулната сила и издръжливостта. Спомага за предотвратяването на мускулните и ставните болки след интензивно физическо натоварване. 

Предимства на Астаксантин на ZeinPharma:

 • Съдържа изцяло натурален и патентован Астаксантин – Zanthin® в уникална течна форма.
 • Произходът на съставката е напълно естествен – екстракт от микроводораслите Haematococcus pluvialis от Флорида, богат на ценни вторични растителни вещества.
 • Предлага се под формата на течни веган капсули, които се усвояват по-ефективно от организма.
 • Състав без синтетичен Астаксантин и синтетични добавки!
 • Иновативен патентован метод на екстракция DeepExtract™ при ниски температури, който запазва максимално ценните съставки в растението по време на обработка.
 • Предлага висока бионаличност и позволява оптимална абсорбция в тялото.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула дневно доставя точно 4 mg Астаксантин – оптималната препоръчителна дневна доза. 
 • Осигурява отлична антиоксидантна защита на организма от свободните радикали.
 • Подпомага по естествен път нормалната функция на имунната система и защитните сили на организма.
 • Поддържа нормалната функция на сърдечно-съдовата система.
 • Отразява се положително на вида и състоянието на кожата, забавя признаците на стареенето й и я защитава от въздействието на агресивни фактори като свободни радикали, UV лъчи и др.
 • Допринася за увеличаване на мускулната сила и издръжливостта.
 • Спомага за предотвратяването на мускулните и ставните болки след интензивно физическо натоварване. 
 • Подходящ е за прием от вегани и вегетарианци, защото не съдържа съставки от животински произход.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Астаксантин

4 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

14 отзива за АСТАКСАНТИН / ASTAXANTHIN – ZeinPharma (90 капс)

 1. nsolakov

  Здравейте, кога очаквате доставка?

  • VITAMAG

   Здравейте nsolakov,
   Доставка очакваме към средата на м. Януари.

 2. Виолета

  Може ли да се приема от дете на 13 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Виолета,
   Астаксантин на ZeinPharma е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 13 години.

 3. Боряна

  Може ли да се приема с вечерна иглика,витамин ц и Б комплекс.?

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна,
   Потвърждаваме, че може да приемате Астаксин на ZeinPharma с Вечерна иглика, Витамин Б – Комплекс и Витамин C.

 4. Пламен

  Искам да попитам някой който е ползвал продукта да сподели мнение за проблемна кожа.Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Пламен,
   Астаксантин на ZeinPharma е естествен антиоксидант. Отразява се благоприятно при проблемна кожа, сърдечно-съдови заболявания и др.

 5. IVAN KUKOV

  Този бил най добрият астаксантин на пазара според мой приятел. Имало много синтетични варианти на добавката, които нямали ефект, но този астаксантин от Витамаг бил най добрият. Ще го опитам и ще дам обратна връзка по-натам!

 6. Любов Маврова

  От известно време си търся натурален астаксантин и докторката ми каза да търся натурален астаксантин от 4мг. Имаше няколко варианта, но аз се спрях на този на zain pharma, защото цената и капсулите ме устройват. Четох и доста хубави мнения за продукта, така че съм настроена положително.

 7. Сандра К.

  Съмнявах се в продукта, защото е с доста намалена астаксантин цена, но след консултация по телефона колегите ви ми дадоха адекватни отговори и нямаше проблеми със срока на годност. Пия го вече 3-та седмица и се чувствам добре, като следващия път ще поръчам две опаковки за мен и майка ми. Радвам се, че открихме натурален астаксантин на достъпна цена от вашия онлайн магазин.

 8. Lazar45

  Добри първи впечатления от този астаксантин на Зейнфарма. Закупих го по препоръка като чета, че астаксантинът като добавка е много полезен, дано има траен ефект.

 9. Петър Нейков, СтЗ

  Невероятен ефект! Сега поръчвам 2-ра опаковка! Благодаря ви и за подаръка.
  п.с Приемам го в комбинация със лутеина, пак на зеинфарма.

 10. Донка Буколска

  Здравейте!
  Може ли астаксантина да се взема едновременно с Ресвератрол?
  Благодаря Ви предварително за отговора

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Донка Буколска,
   потвърждаваме, че Астаксантин може да се комбинира с Ресвератрол, но препоръчваме двата продукта да се приемат поотделно, в различни части на деня. Няма ограничение относно продължителността на приемите, но добрата практика е да се прави пауза от 2-3 седмици на всяка завършена опаковка.

 11. Spanish Divine

  Преди купувах аксантин от forlife.bg , за съжаление без никакъв ефект. Всички колеги в работата ползваха вашите добавки и ми препоръчаха да опитам този немски аксантин . Силно се надявам да помогне!

 12. Розалия

  Благодаря за бързата доставка и професионално отношение!

 13. grigor.stoimenov

  Астаксантинът е малко известен все още в България, но в Австрия е доста популярен и го предписват редовно на по-възрастни хора. На мен лично ми го назначи немското джипи, конкретно добавката на Зейнфарма – срещу скованост, ставна обездвиженост, като цяло за тонус. Пия го вече втори месец и съм приятно впечатлен от действието на антиоксиданта.

 14. Маринела

  Превъзходен продукт, без сравнение с всичко останало, но скъпичък.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Астаксантин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Астаксантинът е най-силният естествен антиоксидант в света. Представлява мастноразтворимо вещество от групата на каротеноидите. Неговите най-добри източници са червените водорасли и по-конкретно вида H. pluvialis. Богати на Астаксантин са също и морските дарове (като сьомга, крил, скариди и омари), които дължат цвета си именно на него. Астаксантинът има силни противовъзпалителни и антиоксидантни свойства, заради които се използва за лечение на редица здравословни състояния – от болки в ставите и мускулите, до артрит, сърдечно-съдови заболявания, високо кръвно налягане, проблеми с кожата.

Редовният прием на Астаксантин може да се осигури с правилната хранителна добавка. За да изберете такава, четете внимателно етикетите и следвайте тези 4 стъпки:

 1. Търсете продукт, съдържащ натурален Астаксантин. Днес пазарът е залят с добавки, които съдържат синтетично произведен Астаксантин, чиито свойства върху здравето все още не са известни.
 2. Обърнете специално внимание на дозировката. Дневният прием НЕ трябва да надвишава 4 mg. Астаксантинът е мастноразтворимо вещество, което има дълъг период на полуразпад (16 часа) и ако се консумира в по-големи количества всеки ден води до натрупване в мастната и кожна тъкан, без никакви допълнителни ползи за здравето.
 3. Изберете продукт, който се предлага под формата на течни капсули, а не на прах или таблетки. При течните капсули Астаксантинът е разтворен в олио, което позволява по-ефективна абсорбция в организма.
 4. Проверете какъв е източникът на Астаксантин в състава. Изберете продукт, извлечен от растителни, а не от животински източници, защото първите осигуряват по-добра абсорбция.

Астаксантин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, която отговаря на всички тези характеристики. Съдържа изцяло натурален и патентован Астаксантин, наречен Zanthin®, в уникална течна форма. Произходът на съставката е напълно естествен – екстракт от микроводораслите Haematococcus pluvialis от Флорида, богат на ценни вторични растителни вещества. Предлага се под формата на течни веган капсули, при които Астаксантинът е разтворен в олио, защото това позволява по-добра и ефективна абсорбция в организма. Екстрактът от водораслите се извлича посредством иновативен патентован метод на екологично-чиста екстракция DeepExtract™ при ниски температури, който запазва максимално ценните съставки в растението по време на обработка, без употребата на химически разтворители.

Хранителната добавка Астаксантин има висока бионаличност и се усвоява отлично от тялото.

Предлага оптимално и лесно дозиране от само една капсула дневно, която доставя на организма точно 4 mg Астаксантин, което е оптималната препоръчителна дневна доза от мастноразтворимото вещество. Подходящ е за прием от вегани и вегетарианци, защото не съдържа съставки от животински произход. Течните капсули се съставени от чиста растителна целулоза, без животински желатин.

Приемът на Астаксантин на ZeinPharmа осигурява отлична антиоксидантна защита на организма от свободните радикали, които са основен фактор за клетъчното стареене и за развитието на редица сериозни заболявания. Подпомага по естествен път нормалната функция на имунната система и защитните сили на организма. Поддържа нормалната функция също и на сърдечно-съдовата система. Съдейства за контрола на високото кръвно налягане. Отразява се положително на вида и състоянието на кожата, забавя признаците на стареенето й и я защитава от въздействието на агресивни фактори като свободни радикали, UV лъчи и др. Допринася за увеличаване на мускулната сила и издръжливостта. Спомага за предотвратяването на мускулните и ставните болки след интензивно физическо натоварване. 

Предимства на Астаксантин на ZeinPharma:

 • Съдържа изцяло натурален и патентован Астаксантин – Zanthin® в уникална течна форма.
 • Произходът на съставката е напълно естествен – екстракт от микроводораслите Haematococcus pluvialis от Флорида, богат на ценни вторични растителни вещества.
 • Предлага се под формата на течни веган капсули, които се усвояват по-ефективно от организма.
 • Състав без синтетичен Астаксантин и синтетични добавки!
 • Иновативен патентован метод на екстракция DeepExtract™ при ниски температури, който запазва максимално ценните съставки в растението по време на обработка.
 • Предлага висока бионаличност и позволява оптимална абсорбция в тялото.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула дневно доставя точно 4 mg Астаксантин – оптималната препоръчителна дневна доза. 
 • Осигурява отлична антиоксидантна защита на организма от свободните радикали.
 • Подпомага по естествен път нормалната функция на имунната система и защитните сили на организма.
 • Поддържа нормалната функция на сърдечно-съдовата система.
 • Отразява се положително на вида и състоянието на кожата, забавя признаците на стареенето й и я защитава от въздействието на агресивни фактори като свободни радикали, UV лъчи и др.
 • Допринася за увеличаване на мускулната сила и издръжливостта.
 • Спомага за предотвратяването на мускулните и ставните болки след интензивно физическо натоварване. 
 • Подходящ е за прием от вегани и вегетарианци, защото не съдържа съставки от животински произход.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
ПРИЕМ

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Астаксантин

4 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (14)

14 отзива за АСТАКСАНТИН / ASTAXANTHIN – ZeinPharma (90 капс)

 1. nsolakov

  Здравейте, кога очаквате доставка?

  • VITAMAG

   Здравейте nsolakov,
   Доставка очакваме към средата на м. Януари.

 2. Виолета

  Може ли да се приема от дете на 13 години?

  • VITAMAG

   Здравейте Виолета,
   Астаксантин на ZeinPharma е предназначен за възрастни и не можем да потвърдим приема от дете на 13 години.

 3. Боряна

  Може ли да се приема с вечерна иглика,витамин ц и Б комплекс.?

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна,
   Потвърждаваме, че може да приемате Астаксин на ZeinPharma с Вечерна иглика, Витамин Б – Комплекс и Витамин C.

 4. Пламен

  Искам да попитам някой който е ползвал продукта да сподели мнение за проблемна кожа.Благодаря

  • VITAMAG

   Здравейте Пламен,
   Астаксантин на ZeinPharma е естествен антиоксидант. Отразява се благоприятно при проблемна кожа, сърдечно-съдови заболявания и др.

 5. IVAN KUKOV

  Този бил най добрият астаксантин на пазара според мой приятел. Имало много синтетични варианти на добавката, които нямали ефект, но този астаксантин от Витамаг бил най добрият. Ще го опитам и ще дам обратна връзка по-натам!

 6. Любов Маврова

  От известно време си търся натурален астаксантин и докторката ми каза да търся натурален астаксантин от 4мг. Имаше няколко варианта, но аз се спрях на този на zain pharma, защото цената и капсулите ме устройват. Четох и доста хубави мнения за продукта, така че съм настроена положително.

 7. Сандра К.

  Съмнявах се в продукта, защото е с доста намалена астаксантин цена, но след консултация по телефона колегите ви ми дадоха адекватни отговори и нямаше проблеми със срока на годност. Пия го вече 3-та седмица и се чувствам добре, като следващия път ще поръчам две опаковки за мен и майка ми. Радвам се, че открихме натурален астаксантин на достъпна цена от вашия онлайн магазин.

 8. Lazar45

  Добри първи впечатления от този астаксантин на Зейнфарма. Закупих го по препоръка като чета, че астаксантинът като добавка е много полезен, дано има траен ефект.

 9. Петър Нейков, СтЗ

  Невероятен ефект! Сега поръчвам 2-ра опаковка! Благодаря ви и за подаръка.
  п.с Приемам го в комбинация със лутеина, пак на зеинфарма.

 10. Донка Буколска

  Здравейте!
  Може ли астаксантина да се взема едновременно с Ресвератрол?
  Благодаря Ви предварително за отговора

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Донка Буколска,
   потвърждаваме, че Астаксантин може да се комбинира с Ресвератрол, но препоръчваме двата продукта да се приемат поотделно, в различни части на деня. Няма ограничение относно продължителността на приемите, но добрата практика е да се прави пауза от 2-3 седмици на всяка завършена опаковка.

 11. Spanish Divine

  Преди купувах аксантин от forlife.bg , за съжаление без никакъв ефект. Всички колеги в работата ползваха вашите добавки и ми препоръчаха да опитам този немски аксантин . Силно се надявам да помогне!

 12. Розалия

  Благодаря за бързата доставка и професионално отношение!

 13. grigor.stoimenov

  Астаксантинът е малко известен все още в България, но в Австрия е доста популярен и го предписват редовно на по-възрастни хора. На мен лично ми го назначи немското джипи, конкретно добавката на Зейнфарма – срещу скованост, ставна обездвиженост, като цяло за тонус. Пия го вече втори месец и съм приятно впечатлен от действието на антиоксиданта.

 14. Маринела

  Превъзходен продукт, без сравнение с всичко останало, но скъпичък.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.