БОСВЕЛИЯ / BOSWELLIA – ZeinPharma (120 капс)

(43 клиентски отзива)

39.90лв.

ZeinPharma БОСВЕЛИЯ – 450mg за Ставите и Против възпаления и болки от Pharma
БОСВЕЛИЯ / BOSWELLIA – ZeinPharma (120 капс)

39.90лв.

Срок на годност: 30.11.2025 г.

Код: 12131 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа оригинален екстракт от първокласна дървесна смола от Босвелия серата (Индийски тамян), стандартизиран до цели 75% босвелиеви киселини и мин. 2% AKBA, чието количество е потвърдено чрез метода Високоефективна течна хроматография (HPLC). Босвелия на ZeinPharma® помага за подобряване на състоянието при някои хронични заболявания, като ревматоиден артрит и остеоартрит. Допринася за облекчаване на болки и скованост в ставите и за подобряване на подвижността. Подпомага лечението при бронхиална астма. Намалява риска от различни възпалителни и онкологични заболявания.

Босвелия от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Босвелия серата (Boswellia serrata) е широколистно дърво в Индия, познато също и като Свещен / Индийски тамян. Растението заема важно място в Аюрведическата медицина, заради лечебните си свойства. Веществото съдържащо се в смолите му е било използвано от векове в Азия и Африка заради неговото противовъзпалително и антиревматично действие. Научно доказано е, че екстрактът от Босвелия се прилага ефективно при лечение на ревматоиден артрит и остеоартрит, при ставни болки и дихателни заболявания. Компонентите в състава на растението инхибират отока и възпалението, предотвратяват загубата на хрущялна тъкан, заздравяват съединителната тъкан и заедно с това подобряват подвижността. Освен противовъзпалително действие, екстрактът от Босвелия има и силен болкоуспокояващ ефект. Доказано е също, че приемът му може да потискат растежа на раковите клетки. Босвелиевата киселина е основната активна съставка на растението, въпреки че то съдържа и други компоненти с лечебна сила, като пентацикличните тритерпени.

Босвелия серата на ZeinPharma® е качествена натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа оригинален екстракт от първокласна дървесна смола от Босвелия серата (Свещен / Индийски тамян) с произход Индия, стандартизиран до цели 75% босвелиеви киселини и с мин. 2% AKBA (ацетил-11-кето-β-босвелиева киселина, която се счита за мярка за качество на Индийския тамян). Количеството на активните съставки в състава на добавката е потвърдено чрез специален метод, наречен Високоефективна течна хроматография (ВЕТХ / HPLC). Добавката се отличава с високонцентрирана формула – 2 капсули доставят цели 900 mg екстракт от Босвелия серата, от който цели 675 mg чисти босвелиеви киселини. Тази изключително висока концентрация на чисти активни вещества се постига чрез технологията водно-етанолова екстракция, която позволява да се запазят в максимална степен ценните биоактивни вещества в растението. Освен това гарантира отлично усвояване от организма и оптимални ползи за здравето му.

Приемът на Босвелия серата на ZeinPharma помага за подобряване на състоянието при различни хронични заболявания, като ревматоиден артрит и остеоартрит. Допринася за облекчаване на болки и скованост в ставите и за подобряване на подвижността. Подпомага лечението при бронхиална астма, хроничен бронхит и други респираторни заболявания. Намалява риска от възпалителни и онкологични заболявания. Помага при хронични възпалителни заболявания на червата. Може да повлияе положително симптомите на псориазис.

Предимства на Босвелия на ZeinPharma®:

 • Съдържа оригинален екстракт от първокласна дървесна смола от Босвелия серата (Свещен тамян) от Индия, стандартизиран до цели 75% босвелиеви киселини и с мин. 2% AKBA.
 • Висока концентрация на активната съставка – 2 капсули доставят цели 900 mg натурален екстракт от Босвелия серата, от който цели 675 mg чисти босвелиеви киселини.
 • Предлага отлично усвояване от организма и оптимални ползи за здравето му.
 • Помага за подобряване на състоянието при ревматоиден артрит и остеоартрит.
 • Допринася за облекчаване на болки и скованост в ставите и за подобряване на подвижността.
 • Подпомага лечението при бронхиална астма и други респираторни заболявания.
 • Намалява риска от възпалителни и онкологични заболявания.
 • Помага при хронични възпалителни заболявания на червата.
 • Може да повлияе положително симптомите на псориазис.
 • Предлага се в икономична опаковка от цели 120 капсули.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни оплаквания и симптоми (възпаления и болки в ставите) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Препоръчително е да се приема след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Екстракт от Босвелия серата
(Индийски / Свещен тамян)
– от който:

450 mg

900 mg

Босвелиеви киселини

337.5 mg

675 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

43 отзива за БОСВЕЛИЯ / BOSWELLIA – ZeinPharma (120 капс)

 1. Д. Стоянов

  Здравейте!
  Закупих си имам следното запитване: на опаковката пише да се приема преди хранене, а във Вашето описание: след хранене.
  Моля за коментар.

  • VITAMAG

   Здравейте Д. Стоянов,
   И двете указания за прием са правилни. Може да изберете това, което за Вас е по-удобно.

 2. Анжелика

  Здравейте! Босвелия може ли да се ползва от деца, на каква възраст и каква дозология?

  • VITAMAG

   Здравейте Анжелика,
   Босвелия на ZeinPharma е предназначена за възрастни. Допустимо е да се приема от деца навършили 14 години в профилактичната доза от 1 капсула дневно.

 3. Йоанна С.

  Добър ден! Купих си и имам запитване. Помагат ли за понижаване на пикочна киселина и също така може ли да се пие с Ликоподиум и гуна-интерферон Гама?

  • VITAMAG

   Здравейте Йоанна С.,
   Босвелия на ZeinPharma не е предназначена за понижаване на пикочната киселина. Добавката помага за подобряване на състоянието при някои хронични заболявания, като ревматоиден артрит и остеоартрит. Допринася за облекчаване на болки и скованост в ставите и за подобряване на подвижността. Босвелия може да се приема с Гуна Интерферон Гама и Ликоподиум.

 4. Рени Йовева

  Здравейте, може ли да се приема съвместно с Шведска горчивка?

  • VITAMAG

   Здравейте Рени Йовева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPharma и Шведска горчивка, тъй като съставът на продуктите не се припокрива. Препоръчваме да ги приемате по различно време на деня.

 5. Петя Трипкова

  Имам дискова херния,препоръчвате ли приема на Босвелия

 6. Мариана К.

  Здравейте,възможно ли е да се приема и Астаксантин?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариана К.,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPharma с Астаксантин на същата марка.

 7. Георги П.

  Здравейте, може ли да се ползва съвместно с лекарства за разреждане на кръвта като Еликвис?

  • VITAMAG

   Здравейте Георги П.,
   Няма противопоказания да приемате Босвелия на ZeinPharma с Еликвис, но препоръчваме приемът да става по различно време на деня.

 8. Цветомира Филипова

  Здравейте,може ли да приемам две капсули наведнъж, един път дневно?

  • VITAMAG

   Здравейте Цветомира Филипова,
   Потвърждаваме, че може да приемате 2те капсули Босвелия един път дневно.

 9. Гергана

  Има ли данни дали Босвелия дайства добре при Болест на Бехтерев?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана,
   Босвелия на ZeinPharma би могла да помогне при болест на Бехтерев, тъй като се прилага ефективно при ставни болки, артрит и има противовъзпалително действие. Може да приемате по 2 капсули дневно с повече вода.

 10. kamelia_chobanova

  Здравейте! Босвелия може ли да се приема с добавката Глюкозамин с Манган.Ако може, по колко капсули да приемам от Глюкозамина при условие, че пия по две капсули Босвелия.С установена двустранна коксартрода на тазобедрената става съм. От около 10 дни пия Босвелия и се чувствам значително по добре.Има ли значение колко време да пия Босвелията и Глюкозамина .

  • VITAMAG

   Здравейте kamelia_chobanova,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Босвелия и Глюкозамин на ZeinPharma. Може да приемате по 2 капсули от Босвелията сутрин преди хранене и 3 капсули Глюкозамин през останалото време на деня. В общия случай добавките могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 11. Антоанета Димитрова

  Здравейте! Заболяването ми е Улцерозен колит. Мога ли да пия Босвелия и по колко на ден и преди или след храна.

  • VITAMAG

   Здравейте Антоанета Димитрова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPhrama в доза от 2 капсули дневно преди хранене.

 12. Боряна

  Босвелия може ли да се приема с Детралекс

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPharma с Детралекс, но следва да съобразите приемът на Босвелия да става отделно от Детралекс.

 13. Милена

  Здравейте, пия всеки ден Пролив и веднъж седмично Фодаванс5600. Имам остеопороза, мога ли да пия Босвелия и по колко?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Няма противопоказания Босвелия на ZeinPharma да се приема със споменатите от Вас препарати. Препоръчваме приемът на Босвелия да става в отделна част на деня.

 14. Деси

  Здравейте ! Пия сутрин и вечер таблетки валериан с маточина.Мога ли да вземам по 1 т . Босвелия и искам да пия и вечерна Иглика ? Всички тези добавки могат ли да се комбинират дневно или има несъвместимост ?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате изброените добавки, тъй като съставът им не се припокрива. Препоръчваме да не приемате и четирите добавки наведнъж, а да разделите приема на 2-3 пъти през деня.

 15. Надежда Иванова

  Здравейте,
  Употребявам Л-Тироксин, Фемостон и Kondromin-S (глюкозамин сулфат, кондроитин сулфат, MSM и манган). Мога ли да пия и босвелия?

  • VITAMAG

   Здравейте Надежда Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPhrma, но препоръчваме приемът да става отделно от другите препарати.

 16. Стилиана Атанасова

  Здравейте,

  Може ли да се комбинира с прием на дяволски нокът и при остеоартрит, каква е дозировката?

  • VITAMAG

   Здравейте Стилиана Атанасова,
   Стига съставът на продуктите да не се припокрива може да ги приемате паралелно. Следва да съобразите примът на двата продукта да не е по едно и също време, като е хубаво да има разстояние от поне 2 часа. Ако има остри възпаления и болки в ставите може да приемате по 2 капсули дневно.

 17. Нора

  Здравейте, може ли да се комбинира с лекарство Дона?

  • VITAMAG

   Здравейте Нора,
   Потвърждаваме, че Босвелия на ZeinPharma може да се приема успоредно с Дона, но следва да съобразите приемът да бъде в отделна част на деня.

 18. Ася

  Искам да попитам, може ли да се комбинира босвелия с Gelenk за стави?

  • VITAMAG

   Здравейте Ася,
   Потвърждаваме, че Босвелия на ZeinPharma може да се комбинира с Геленк на същата марка, но следва да съобразите приема да става в отделна част на деня.

 19. Петрушка

  Аз съм пенсионерка с болки в ставите и си взимам от тази босвелия редовно, защото ми помага. За мен това е висока босвелия цена, но нали помага- това е важното! Препоръчвам босвелията на приятелки въпреки цената и те също са доволни от продукта.

 20. Коце Методиев

  Бях си набелязал босвелия на хималая, ама след консултации нещо се разубедих. Препоръчаха ми тази босвелия на Зейнфарам и въпреки че цената ми идва височка, се примирих и я поръчах, все пак качеството е по-важно. За нея четох много мнения – повечето положителни, докато онези босвелия на хималая мнения се радвам, че ги прочетох, за да разбера, че не е чак толкова добър продукт.

 21. Svetlin P. Gavrilov

  Имам ставни болки и посетих специалист, който ме насочи към босвелията на зейнфарма. Въпреки това реших да потърся повече босвелия мнения , за да съм сигурен в избора. Прочетох доста хубави мнения за босвелията и се надявам и при мен да подейства.

 22. Андреа Кирилова

  Чувала съм за босвелията, както и за чудните босвелия ползи. Та когато разбрах за ползите реших да се сдобия с една опаковка от VitaMag. Босвелията пристигна при мен вчера и започнах да я пия, след 4 месеца ще се радвам да споделя положително мнение, но да видим.

 23. НАДЯ СТОЕВА

  Радвам се, че най-после случих на качествена босвелия. Преди пиех босвелия хималая, която имаше ефект само в началото. Тази босвелия на Zeinpharma е далеч по-качествена, защото ми помага срещу болките в раменете и коленете.

 24. Станислав Диков

  Здравейте, днес направих заявка за 4 опаковки босфелия за аптека Линк за гр. Бургас и ще помоля да ги доставите в понеделник, тъй като ще отсъствам от града след това. Благодаря предварително!

 25. Р.Велинов

  Здравейте, може ли да комбинирам с Кордицепс?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Р.Велинов,
   можете, но при така описаната комбинация препоръчваме Босвелия да се приема отделно от Кордицепс, само по 1 капсула дневно и след хранене.

 26. Л.Василева

  Приемам котешки нокът през ден,ежедневно ашваганда,триптозин и
  диронорм и диапрел.Мога ли да приемам босфелия за болки в ставите и костите?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Л.Василева,
   можете, но при така описаната комбинация препоръчваме Босвелия да се приема отделно, само по 1 капсула дневно и след хранене.

 27. Мадлен Пешева

  Може ли да се комбинира с Нексиум против киселини и ГЕРБ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мадлен Пешева,
   Босвелия може да се комбинира с Нексиум против гастро-езофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), но препоръчваме да се приема отделно и след хранене.

 28. Роко

  Доволен

 29. Стефан Харалампиев

  Здравейте, може ли продукта да се комбинира с андрографис? Благодаря.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Стефан Харалампиев,
   препоръчваме да не комбинирате Босвелия с Андрографис в рамките на един и същи ден. Може да ги редувате и приемате през ден.

 30. Steve Mandoff

  Happy to see my favourite product in Bulgarian websites as well! This was the ultimate product to support inflammation in my knees, helped me a lot. Recommend to everyone!

 31. Левон

  Ефективно природно средство против възпаления, което действително ми подпомага ставите (лактите и коленете) при различните видове спорт, които практикувам, въпреки годините.

 32. NIKOLA_66

  Добро и сравнително бързо действие, без странични ефекти както при други противовъзпалителни. И от мен шест точки!

 33. Дамян Костадинов

  Приятно изненадан съм от действието на тази хранителна добавка. Осезаемо ми облекчи болката в колената, а подуванията в лактите поизчезнаха. Шест точки.

 34. Стефан Байков

  Бях скептично настроен към добавката, но редица препоръки ме склониха да го поръчам от тук… наистина се оказа сполучлив избор! Много ми помогна срещу възпаленията и съм изключително доволен!

 35. Савина Дамянова

  Уникален препарат. Ефектът му задмина очакванията ми, които по принцип не бяха големи… Препоръчвам и заради обслужването, което също беше на високо ниво.

 36. Койна

  Приемаме от 2 седмици босвелия на зейнфарма и аз, и майка. Добавката се отразява много добре и при мен, и при нея! Надявам се ефекта да остане траен.

 37. Grisho

  Най-ефективната босвелия, която съм ползвал. Приемал съм добавката на различни марки, но противовъзплителния ефект на тази немска добавка е несравним.. колене, глезени, лакти, подвижност… определено препоръчвам!

 38. Надя Руменова

  Босвелия може ли да се приема с антикоагуланти (Прадакса)?

  • VITAMAG

   Здравейте Надя Руменова,
   комбинацията на Босвелия с Прадакса следва да се прави с повишено внимание, заради сходното (отчасти) действие на двете съставки. Ако лекуващият лекар потвърди комбинацията, препоръчваме приемът на двата продукта да е по различно време на деня и дневната доза да бъде не повече от 1 капсула и от двата.

 39. Христофор Пенчев

  Имам хронично заболяване и по препоръка на доктор пия Босвелия от години. Взимал съм на различни марки, но тази на Зейнфарма ми допадна най-много – и като действие, и като цена.

 40. Боряна

  Кога очаквате наличност?

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна,
   ZeinPharma БОСВЕЛИЯ ще бъде отново наличен след 6 Ноември като вече сме активирали опцията за Предварителна поръчка на продукта.

 41. Тянко Латев

  Добавката наистина е топ, доволен съм и от обслужването.

 42. Анастасия_64

  От скоро приемам продукта и смятам, че е незаменим за ставите. Какви ли не добавки съм пила, но нищо не ми действа толкова ефикасно, колкото Босвелията на ЗейнФарма.

 43. Martin Pondalov

  Продукт, който преди поръчвах от Швейцария и се радвам, че вече го има и в България.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Босвелия от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Босвелия серата (Boswellia serrata) е широколистно дърво в Индия, познато също и като Свещен / Индийски тамян. Растението заема важно място в Аюрведическата медицина, заради лечебните си свойства. Веществото съдържащо се в смолите му е било използвано от векове в Азия и Африка заради неговото противовъзпалително и антиревматично действие. Научно доказано е, че екстрактът от Босвелия се прилага ефективно при лечение на ревматоиден артрит и остеоартрит, при ставни болки и дихателни заболявания. Компонентите в състава на растението инхибират отока и възпалението, предотвратяват загубата на хрущялна тъкан, заздравяват съединителната тъкан и заедно с това подобряват подвижността. Освен противовъзпалително действие, екстрактът от Босвелия има и силен болкоуспокояващ ефект. Доказано е също, че приемът му може да потискат растежа на раковите клетки. Босвелиевата киселина е основната активна съставка на растението, въпреки че то съдържа и други компоненти с лечебна сила, като пентацикличните тритерпени.

Босвелия серата на ZeinPharma® е качествена натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа оригинален екстракт от първокласна дървесна смола от Босвелия серата (Свещен / Индийски тамян) с произход Индия, стандартизиран до цели 75% босвелиеви киселини и с мин. 2% AKBA (ацетил-11-кето-β-босвелиева киселина, която се счита за мярка за качество на Индийския тамян). Количеството на активните съставки в състава на добавката е потвърдено чрез специален метод, наречен Високоефективна течна хроматография (ВЕТХ / HPLC). Добавката се отличава с високонцентрирана формула – 2 капсули доставят цели 900 mg екстракт от Босвелия серата, от който цели 675 mg чисти босвелиеви киселини. Тази изключително висока концентрация на чисти активни вещества се постига чрез технологията водно-етанолова екстракция, която позволява да се запазят в максимална степен ценните биоактивни вещества в растението. Освен това гарантира отлично усвояване от организма и оптимални ползи за здравето му.

Приемът на Босвелия серата на ZeinPharma помага за подобряване на състоянието при различни хронични заболявания, като ревматоиден артрит и остеоартрит. Допринася за облекчаване на болки и скованост в ставите и за подобряване на подвижността. Подпомага лечението при бронхиална астма, хроничен бронхит и други респираторни заболявания. Намалява риска от възпалителни и онкологични заболявания. Помага при хронични възпалителни заболявания на червата. Може да повлияе положително симптомите на псориазис.

Предимства на Босвелия на ZeinPharma®:

 • Съдържа оригинален екстракт от първокласна дървесна смола от Босвелия серата (Свещен тамян) от Индия, стандартизиран до цели 75% босвелиеви киселини и с мин. 2% AKBA.
 • Висока концентрация на активната съставка – 2 капсули доставят цели 900 mg натурален екстракт от Босвелия серата, от който цели 675 mg чисти босвелиеви киселини.
 • Предлага отлично усвояване от организма и оптимални ползи за здравето му.
 • Помага за подобряване на състоянието при ревматоиден артрит и остеоартрит.
 • Допринася за облекчаване на болки и скованост в ставите и за подобряване на подвижността.
 • Подпомага лечението при бронхиална астма и други респираторни заболявания.
 • Намалява риска от възпалителни и онкологични заболявания.
 • Помага при хронични възпалителни заболявания на червата.
 • Може да повлияе положително симптомите на псориазис.
 • Предлага се в икономична опаковка от цели 120 капсули.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни оплаквания и симптоми (възпаления и болки в ставите) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Препоръчително е да се приема след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Екстракт от Босвелия серата
(Индийски / Свещен тамян)
– от който:

450 mg

900 mg

Босвелиеви киселини

337.5 mg

675 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (43)

43 отзива за БОСВЕЛИЯ / BOSWELLIA – ZeinPharma (120 капс)

 1. Д. Стоянов

  Здравейте!
  Закупих си имам следното запитване: на опаковката пише да се приема преди хранене, а във Вашето описание: след хранене.
  Моля за коментар.

  • VITAMAG

   Здравейте Д. Стоянов,
   И двете указания за прием са правилни. Може да изберете това, което за Вас е по-удобно.

 2. Анжелика

  Здравейте! Босвелия може ли да се ползва от деца, на каква възраст и каква дозология?

  • VITAMAG

   Здравейте Анжелика,
   Босвелия на ZeinPharma е предназначена за възрастни. Допустимо е да се приема от деца навършили 14 години в профилактичната доза от 1 капсула дневно.

 3. Йоанна С.

  Добър ден! Купих си и имам запитване. Помагат ли за понижаване на пикочна киселина и също така може ли да се пие с Ликоподиум и гуна-интерферон Гама?

  • VITAMAG

   Здравейте Йоанна С.,
   Босвелия на ZeinPharma не е предназначена за понижаване на пикочната киселина. Добавката помага за подобряване на състоянието при някои хронични заболявания, като ревматоиден артрит и остеоартрит. Допринася за облекчаване на болки и скованост в ставите и за подобряване на подвижността. Босвелия може да се приема с Гуна Интерферон Гама и Ликоподиум.

 4. Рени Йовева

  Здравейте, може ли да се приема съвместно с Шведска горчивка?

  • VITAMAG

   Здравейте Рени Йовева,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPharma и Шведска горчивка, тъй като съставът на продуктите не се припокрива. Препоръчваме да ги приемате по различно време на деня.

 5. Петя Трипкова

  Имам дискова херния,препоръчвате ли приема на Босвелия

 6. Мариана К.

  Здравейте,възможно ли е да се приема и Астаксантин?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариана К.,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPharma с Астаксантин на същата марка.

 7. Георги П.

  Здравейте, може ли да се ползва съвместно с лекарства за разреждане на кръвта като Еликвис?

  • VITAMAG

   Здравейте Георги П.,
   Няма противопоказания да приемате Босвелия на ZeinPharma с Еликвис, но препоръчваме приемът да става по различно време на деня.

 8. Цветомира Филипова

  Здравейте,може ли да приемам две капсули наведнъж, един път дневно?

  • VITAMAG

   Здравейте Цветомира Филипова,
   Потвърждаваме, че може да приемате 2те капсули Босвелия един път дневно.

 9. Гергана

  Има ли данни дали Босвелия дайства добре при Болест на Бехтерев?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана,
   Босвелия на ZeinPharma би могла да помогне при болест на Бехтерев, тъй като се прилага ефективно при ставни болки, артрит и има противовъзпалително действие. Може да приемате по 2 капсули дневно с повече вода.

 10. kamelia_chobanova

  Здравейте! Босвелия може ли да се приема с добавката Глюкозамин с Манган.Ако може, по колко капсули да приемам от Глюкозамина при условие, че пия по две капсули Босвелия.С установена двустранна коксартрода на тазобедрената става съм. От около 10 дни пия Босвелия и се чувствам значително по добре.Има ли значение колко време да пия Босвелията и Глюкозамина .

  • VITAMAG

   Здравейте kamelia_chobanova,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Босвелия и Глюкозамин на ZeinPharma. Може да приемате по 2 капсули от Босвелията сутрин преди хранене и 3 капсули Глюкозамин през останалото време на деня. В общия случай добавките могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 11. Антоанета Димитрова

  Здравейте! Заболяването ми е Улцерозен колит. Мога ли да пия Босвелия и по колко на ден и преди или след храна.

  • VITAMAG

   Здравейте Антоанета Димитрова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPhrama в доза от 2 капсули дневно преди хранене.

 12. Боряна

  Босвелия може ли да се приема с Детралекс

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPharma с Детралекс, но следва да съобразите приемът на Босвелия да става отделно от Детралекс.

 13. Милена

  Здравейте, пия всеки ден Пролив и веднъж седмично Фодаванс5600. Имам остеопороза, мога ли да пия Босвелия и по колко?

  • VITAMAG

   Здравейте Милена,
   Няма противопоказания Босвелия на ZeinPharma да се приема със споменатите от Вас препарати. Препоръчваме приемът на Босвелия да става в отделна част на деня.

 14. Деси

  Здравейте ! Пия сутрин и вечер таблетки валериан с маточина.Мога ли да вземам по 1 т . Босвелия и искам да пия и вечерна Иглика ? Всички тези добавки могат ли да се комбинират дневно или има несъвместимост ?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате изброените добавки, тъй като съставът им не се припокрива. Препоръчваме да не приемате и четирите добавки наведнъж, а да разделите приема на 2-3 пъти през деня.

 15. Надежда Иванова

  Здравейте,
  Употребявам Л-Тироксин, Фемостон и Kondromin-S (глюкозамин сулфат, кондроитин сулфат, MSM и манган). Мога ли да пия и босвелия?

  • VITAMAG

   Здравейте Надежда Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Босвелия на ZeinPhrma, но препоръчваме приемът да става отделно от другите препарати.

 16. Стилиана Атанасова

  Здравейте,

  Може ли да се комбинира с прием на дяволски нокът и при остеоартрит, каква е дозировката?

  • VITAMAG

   Здравейте Стилиана Атанасова,
   Стига съставът на продуктите да не се припокрива може да ги приемате паралелно. Следва да съобразите примът на двата продукта да не е по едно и също време, като е хубаво да има разстояние от поне 2 часа. Ако има остри възпаления и болки в ставите може да приемате по 2 капсули дневно.

 17. Нора

  Здравейте, може ли да се комбинира с лекарство Дона?

  • VITAMAG

   Здравейте Нора,
   Потвърждаваме, че Босвелия на ZeinPharma може да се приема успоредно с Дона, но следва да съобразите приемът да бъде в отделна част на деня.

 18. Ася

  Искам да попитам, може ли да се комбинира босвелия с Gelenk за стави?

  • VITAMAG

   Здравейте Ася,
   Потвърждаваме, че Босвелия на ZeinPharma може да се комбинира с Геленк на същата марка, но следва да съобразите приема да става в отделна част на деня.

 19. Петрушка

  Аз съм пенсионерка с болки в ставите и си взимам от тази босвелия редовно, защото ми помага. За мен това е висока босвелия цена, но нали помага- това е важното! Препоръчвам босвелията на приятелки въпреки цената и те също са доволни от продукта.

 20. Коце Методиев

  Бях си набелязал босвелия на хималая, ама след консултации нещо се разубедих. Препоръчаха ми тази босвелия на Зейнфарам и въпреки че цената ми идва височка, се примирих и я поръчах, все пак качеството е по-важно. За нея четох много мнения – повечето положителни, докато онези босвелия на хималая мнения се радвам, че ги прочетох, за да разбера, че не е чак толкова добър продукт.

 21. Svetlin P. Gavrilov

  Имам ставни болки и посетих специалист, който ме насочи към босвелията на зейнфарма. Въпреки това реших да потърся повече босвелия мнения , за да съм сигурен в избора. Прочетох доста хубави мнения за босвелията и се надявам и при мен да подейства.

 22. Андреа Кирилова

  Чувала съм за босвелията, както и за чудните босвелия ползи. Та когато разбрах за ползите реших да се сдобия с една опаковка от VitaMag. Босвелията пристигна при мен вчера и започнах да я пия, след 4 месеца ще се радвам да споделя положително мнение, но да видим.

 23. НАДЯ СТОЕВА

  Радвам се, че най-после случих на качествена босвелия. Преди пиех босвелия хималая, която имаше ефект само в началото. Тази босвелия на Zeinpharma е далеч по-качествена, защото ми помага срещу болките в раменете и коленете.

 24. Станислав Диков

  Здравейте, днес направих заявка за 4 опаковки босфелия за аптека Линк за гр. Бургас и ще помоля да ги доставите в понеделник, тъй като ще отсъствам от града след това. Благодаря предварително!

 25. Р.Велинов

  Здравейте, може ли да комбинирам с Кордицепс?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Р.Велинов,
   можете, но при така описаната комбинация препоръчваме Босвелия да се приема отделно от Кордицепс, само по 1 капсула дневно и след хранене.

 26. Л.Василева

  Приемам котешки нокът през ден,ежедневно ашваганда,триптозин и
  диронорм и диапрел.Мога ли да приемам босфелия за болки в ставите и костите?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Л.Василева,
   можете, но при така описаната комбинация препоръчваме Босвелия да се приема отделно, само по 1 капсула дневно и след хранене.

 27. Мадлен Пешева

  Може ли да се комбинира с Нексиум против киселини и ГЕРБ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Мадлен Пешева,
   Босвелия може да се комбинира с Нексиум против гастро-езофагеална рефлуксна болест (ГЕРБ), но препоръчваме да се приема отделно и след хранене.

 28. Роко

  Доволен

 29. Стефан Харалампиев

  Здравейте, може ли продукта да се комбинира с андрографис? Благодаря.

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Стефан Харалампиев,
   препоръчваме да не комбинирате Босвелия с Андрографис в рамките на един и същи ден. Може да ги редувате и приемате през ден.

 30. Steve Mandoff

  Happy to see my favourite product in Bulgarian websites as well! This was the ultimate product to support inflammation in my knees, helped me a lot. Recommend to everyone!

 31. Левон

  Ефективно природно средство против възпаления, което действително ми подпомага ставите (лактите и коленете) при различните видове спорт, които практикувам, въпреки годините.

 32. NIKOLA_66

  Добро и сравнително бързо действие, без странични ефекти както при други противовъзпалителни. И от мен шест точки!

 33. Дамян Костадинов

  Приятно изненадан съм от действието на тази хранителна добавка. Осезаемо ми облекчи болката в колената, а подуванията в лактите поизчезнаха. Шест точки.

 34. Стефан Байков

  Бях скептично настроен към добавката, но редица препоръки ме склониха да го поръчам от тук… наистина се оказа сполучлив избор! Много ми помогна срещу възпаленията и съм изключително доволен!

 35. Савина Дамянова

  Уникален препарат. Ефектът му задмина очакванията ми, които по принцип не бяха големи… Препоръчвам и заради обслужването, което също беше на високо ниво.

 36. Койна

  Приемаме от 2 седмици босвелия на зейнфарма и аз, и майка. Добавката се отразява много добре и при мен, и при нея! Надявам се ефекта да остане траен.

 37. Grisho

  Най-ефективната босвелия, която съм ползвал. Приемал съм добавката на различни марки, но противовъзплителния ефект на тази немска добавка е несравним.. колене, глезени, лакти, подвижност… определено препоръчвам!

 38. Надя Руменова

  Босвелия може ли да се приема с антикоагуланти (Прадакса)?

  • VITAMAG

   Здравейте Надя Руменова,
   комбинацията на Босвелия с Прадакса следва да се прави с повишено внимание, заради сходното (отчасти) действие на двете съставки. Ако лекуващият лекар потвърди комбинацията, препоръчваме приемът на двата продукта да е по различно време на деня и дневната доза да бъде не повече от 1 капсула и от двата.

 39. Христофор Пенчев

  Имам хронично заболяване и по препоръка на доктор пия Босвелия от години. Взимал съм на различни марки, но тази на Зейнфарма ми допадна най-много – и като действие, и като цена.

 40. Боряна

  Кога очаквате наличност?

  • VITAMAG

   Здравейте Боряна,
   ZeinPharma БОСВЕЛИЯ ще бъде отново наличен след 6 Ноември като вече сме активирали опцията за Предварителна поръчка на продукта.

 41. Тянко Латев

  Добавката наистина е топ, доволен съм и от обслужването.

 42. Анастасия_64

  От скоро приемам продукта и смятам, че е незаменим за ставите. Какви ли не добавки съм пила, но нищо не ми действа толкова ефикасно, колкото Босвелията на ЗейнФарма.

 43. Martin Pondalov

  Продукт, който преди поръчвах от Швейцария и се радвам, че вече го има и в България.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.