ЗЕЛЕНОУСТА МИДА / GREENLIP MUSSEL – ZeinPharma (90 капс)

(2 клиентски отзива)

2690лв.

ZeinPharma® Зеленоуста мида - Грижа за ставите, както и срещу възпаления и болки от Pharma.
ЗЕЛЕНОУСТА МИДА / GREENLIP MUSSEL – ZeinPharma (90 капс)

2690лв.

Код: 12819 | Съдържание: 90 капсули

100% чист и оригинален екстракт от Зеленоуста мида от бреговете на Нова Зеландия. Предимство на продукта са високото качество на използваната суровина, както и щадящият процес на обработка на мидите чрез лиофилизация, който запазва всички ценни състакви. Добавката е чудесен източник на Глюкозамингликани, които подкрепят здравето и съдействат за регенериране на ставите и хрущялите, с осезаем ефект при хора с износени стави. 

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактичен и превантивен прием – по 2 капсули дневно. При конкретни оплаквания – по 3 капсули дневно.

Опаковката стига за 45 дни.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Зеленоуста мида (Perna canaliculus) произхожда от бреговете на Нова Зеландия. Наречена е така, заради специфичната зелена лента по ръба на нейната черупка. Зеленоустата мида е богат източник на витамини, минерали, полезни Омега-3 мастни киселини и други ценни хранителни вещества. Тя съдържа също висок процент Глюкозамингликани, които подкрепят здравето и съдействат за регенериране на ставите и хрущялите, с осезаем ефект при хора с износени стави. Научни изследвания доказват, че приемът на тази мида облекчава болките в ставите, повишава подвижността и намалява възпалителните процеси.

Натуралната хранителна добавка Зеленоуста мида на ZeinPharma® доставя на организма 100% чист оригинален екстракт от само най-качествени ядки на мидата. Най-голямото предимство на продукта са високото качество на използваната суровина, както и контролираният процес на отглеждане, през който тя преминава. ZeinPharma® използва само миди от строго контролирано производство, без ГМО, от родината на Зеленоустата мида – Нова Зеландия. Регулярните проверки, през които преминават мидите на ZeinPharma® са гаранция, че за производството на добавката се използват само висококачествени суровини. За да запази природният продукт всичките си ценни качества при развъждането той се отглежда при естествени условия край бреговете на Нова Зеландия. В процеса мекотелите са оставени да растат между 18 и 24 месеца. Берат се, когато достигнат размер до 25 см.

Друго предимство е щадящият процес на обработка на мидите чрез лиофилизация. С капсулите на ZeinPharma® получавате прецизно произведен продукт, който съдържа всички ценни природни съставки. При този специфичен процес на дехидратация на мидите суровината не се нагрява, както е при процеса на сушене. Благодарение на това се запазват на 100% чувствителните на обработка Глюкозамингликани (GAG) и Омега-3 мастни киселини. Много компании използват процес на обработка при високи температури, при който екстрактът от мидите се изсушава, което води до загуба на хранителни вещества и намалена ефикасност на продукта.

Продуктът се отличава с цели 2% стандартизиран екстракт Глюкозамингликани (GAG). Високият процент на GAG е един от най-важните критерии за оценка на качеството на продуктите от Зеленоуста мида. Често продуктите в търговската мрежа или съдържат много малко от тези важни глюкозаминогликани или те не са стандартизирани.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

  • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
  • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
  • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Телефон за поръчки – 0876 05 8000. Осъществяваме Експресна Доставка (виж тук) на следващ работен ден.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, ядки, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 3 капсули
Зеленоуста мида (екстракт) 1500 mg
–          от които Омега-3 мастни киселини (EPA/DHA) 34 mg
–          от които Глюкозамингликани (GAG) 30 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

2 отзива за ЗЕЛЕНОУСТА МИДА / GREENLIP MUSSEL – ZeinPharma (90 капс)

  1. Стоянка Ботева

    От скоро го приемам в комбинация с глюкозамин, пак на тази немска марка. Аз съм на години, но като че ли по-добре се усещам сега, с по-добра подвижност на коленете, вече не се подуват толкова след ходене.

  2. Димитрина

    Закупих преди около месец този продукт за мен и майка ми. Не вярвах че толкова бързо ще се усети някаква полза от него, но болката в ставите понамаля. Благодаря и на екипа за бързата доставка.

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888