ЗЕЛЕНОУСТА МИДА / GREENLIP MUSSEL – ZeinPharma (90 капс)

(15 клиентски отзива)

29.90лв.

ZeinPharma® Зеленоуста мида - Грижа за ставите, както и срещу възпаления и болки от Pharma.
ЗЕЛЕНОУСТА МИДА / GREENLIP MUSSEL – ZeinPharma (90 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 28.02.2026 г.

Код: 12819 | Съдържание: 90 капсули

Натурална добавка, която съдържа 100% чист екстракт от Зеленоуста мида от бреговете на Нова Зеландия в съотношение 5:1 с цели 2% Глюкозамингликани (GAG) и 1.5% есенциални Омега-3 мастни киселини. За производството й е използвана висококачествена суровина, преминала през контролиран процес на отглеждане при естествени условия и щадяща обработка чрез лиофилизация. С високо съдържание на GAG – един от най-важните критерии за оценка на качеството. Зеленоуста мида на ZeinPharma® спомага за поддържане на здравето на ставите и хрущялите. Подпомага регенерирането им особено при хора с износени стави.

Зеленоуста мида от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Зеленоуста мида (Perna canaliculus) произхожда от бреговете на Нова Зеландия. Наречена е така, заради специфичната зелена лента по ръба на нейната черупка. Зеленоустата мида е богат източник на витамини, минерали, полезни Омега-3 мастни киселини и други ценни хранителни вещества. Тя съдържа също висок процент Глюкозамингликани, които подкрепят здравето и съдействат за регенериране на ставите и хрущялите, с осезаем ефект при хора с износени стави. Научни изследвания доказват, че приемът на тази мида облекчава болките в ставите, повишава подвижността и намалява възпалителните процеси.

Зеленоуста мида на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа 100% чист екстракт от подбрани мидени ядки от родината на Зеленоустата мида – Нова Зеландия в съотношение 5:1 с цели 2% Глюкозамингликани (GAG) и 1.5% есенциални Омега-3 мастни киселини. За производството на добавката е използвана висококачествена суровина, преминала през контролиран процес на отглеждане. За да се запазят всичките ценни качества на ядката, при развъждане мидите се отглеждат при естествени условия край бреговете на Нова Зеландия.

В процеса мекотелите са оставени да растат между 18 и 24 месеца. Берат се, когато достигнат размер до 25 см. След това те преминават през щадящ процес на обработка, наречен лиофилизация. Това е специфичен процес на дехидратация, при който суровината не се нагрява, както е при процеса на сушене. Благодарение на това се запазват на 100% чувствителните на обработка Глюкозамингликани и Омега-3 мастни киселини, които се съдържат естествено в мидите.Много компании използват процес на обработка при високи температури, при който екстрактът от мидите се изсушава, което води до загуба на хранителни вещества и намалена ефикасност на продукта. Високият процент на GAG е един от най-важните критерии за оценка на качеството на продуктите от Зеленоуста мида.

Често продуктите в търговската мрежа или съдържат много малко от тези важни глюкозаминогликани или те не са стандартизирани. Приемът на Зеленоуста мида на ZeinPharma спомага за поддържане на здравето на ставите. Подпомага процеса на регенериране на ставите и хрущялите, особено при хора с износени стави.

Предимства на Зеленоуста мида на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чист екстракт в съотношение 5:1 от подбрани мидени ядки от родината на Зеленоустата мида – Нова Зеландия с цели 2% Глюкозамингликани (GAG) и 1.5% есенциални Омега-3 мастни киселини.
 • Съдържа висок процент GAG – един от най-важните критерии за оценка на качеството на продуктите от Зеленоуста мида.
 • За производството й е използвана висококачествена суровина, преминала през контролиран процес на отглеждане.
 • В екстрактра са запазени напълно естествено съдържащите се Глюкозамингликани и Омега-3 мастни киселини, благодарение на щадящия процес на обработка, наречен лиофилизация.
 • Спомага за поддържане на здравето на ставите.
 • Подпомага процеса на регенериране на ставите и хрущялите, особено при хора с износени стави.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без добавки, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни оплаквания и симптоми (болки в ставите) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием). 

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Екстракт от Зеленоуста мида (5:1)

1000 mg

1500 mg

– от който:
Омега-3 мастни киселини (DHA/EPA)

20 mg

30 mg

Глюкозамингликани (GAG)

20 mg

30 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

15 отзива за ЗЕЛЕНОУСТА МИДА / GREENLIP MUSSEL – ZeinPharma (90 капс)

 1. Петя Гарова

  Мога ли да го взимам с Витамин Д и омега 3 защото го взимам за астеропорозата ми

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Гарова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Зеленоуста мида с Витамин Д и Омега-3.

 2. Juliya Petrova

  Здравейте мажът ми има коксатроза и приятелка ми препоръча вашата зелено уста мида. Как трябва да я приема и трябва ли да се почива, ако я приема повече от месец.

  • VITAMAG

   Здравейте Juliya Petrova,
   При конкретни оплаквания и симптоми приемът следва да бъде 3 пъти дневно х 1 капсула. Зеленоуста мида на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 3. Таня

  Здравейте! Бих искала да попитам дали е възможен приемът на зеленоуста мида, глюкозамин с манган и хондроитин? Имам коксартроза и ми препоръчаха приема им. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Таня,
   Потвърждаваме, че може да приемате Зеленоуста мида, Глюкозамин и Хондроитин в комбинация. Препоръчваме приемът на трите добавки да става по различно време на деня.

 4. Светла

  Здравейте,
  Има ли противопоказания за прием с тироксин, при болест на хашимото? Въпросът е съдържа ли йод, понеже не трябва да приемам допълнителни количества?
  Благодаря,
  поздрави
  Светла

  • VITAMAG

   Здравейте Светла,
   По принцип няма противопоказания Зеленоуста мида на ZeinPharma да се приема при хашимото и при прием на Тироксин. Добавката не съдържа йод.

 5. Силвия Дичева

  Трябва да я пия три пъти на ден. Ще има ли проблем вечер да я пия с вечерната иглика? Ортопеда каза че след месец би трябвало колянната става да е по-добре и болката да изчезне.

  • VITAMAG

   Здравейте Силвия Дичева,
   Потвърждаваме, че може да пиете Заленоуста мида на ZeinPharma с Вечерна иглика на същата марка вечер.

 6. Галина Иванова

  Здравейте! Може ли да се приемат едновременно зеленоуста мида и глюкозамин с манган? Имам коксартроза, остеопороза, ошипяване и други дегенеративни изменения.

  • VITAMAG

   Здравейте Галина Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Зеленоуста мида паралелно с Глюкозамин с Манган на ZeinPharma. Препоръчваме приемът на двата продукта да не е по едно и също време.

 7. Галина Иванова

  Здравейте! Мога ли да използвам зеленоуста мида, хиалурована киселина и босвелия заедно? Имам коксартроза Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Галина Иванова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате трите добавките, тъй като няма припокриване на състава.

 8. Teodosi Tredanfilov

  Здравейте, този екстракт от зеленоуста мида е доста хубав. Препоръча ми го една лекарка, при която ходя и след прием на добавката от вече месец се чувствам добре. И преди съм пил добавки със зеленоуста мида, но не чист екстракт и може би затова нямаше такъв ефект.

 9. Димана Райчева

  Искам да си купя зеленоуста мида без странични ефекти. Близка приятелка ми препоръча вашата зеленоуста мида, която нямала странични ефекти. Ще поръчам и се надявам аз също да остана доволна.

 10. Биляна Раденкова

  Здравейте,
  Искам да попитам знаете ли дали става тази зеленоуста мида за кучета? Ветеринарят ми каза да започна да давам на кучето ми Рекс, защото има проблем със ставите. Ще бъда много благодарна, ако ми отговорите дали вашата зеленоуста мида е подходяща за кучета. 🙂

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Биляна Раденкова,
   нашето мнение е, че няма причина да не може да се дава на кучета, още повече когато ветеринарният лекар ги е предписал. Принципно Зеленоустата мида оказва доста добър ефект върху здравето на ставите при хора, но същото се отнася и при животните.

 11. jeni_marcheva

  Не винаги има качествена зеленоуста мида в аптеките , затова се рових и търсих в интернет. В крайна сметка се спрях на тази тук, тъй като и преди съм поръчвала други продукти от Витамаг и досега не са ме подвели като всичките добавки са били с доста дълъг срок на годност. Смятам, че са сигурен онлайн магазин, на който мога да се доверя.

 12. Graciela Stoewa

  С една приятелка търсихме зеленоуста мида мнения в интернет и попаднахме на предлаганата от вас, която е немска. Поръчахме си по две опаковки преди 3 месеца. Положителните мнения и отзиви за зеленоустата мида, която предлагате, се оказаха верни и продуктът наистина има страхотен ефект.

 13. МИТКО_75

  Дълго търсех качествена зеленоуста мида в аптеките в Русе, но не успях да намеря нищо, което да ми вдъхне доверие. Като видях, че няма по аптеките се спрях на зеленоустата мида от този онлайн магазин, която колеги бяха пробвали и са доволни.

 14. Стоянка Ботева

  От скоро го приемам в комбинация с глюкозамин, пак на тази немска марка. Аз съм на години, но като че ли по-добре се усещам сега, с по-добра подвижност на коленете, вече не се подуват толкова след ходене.

 15. Димитрина

  Закупих преди около месец този продукт за мен и майка ми. Не вярвах че толкова бързо ще се усети някаква полза от него, но болката в ставите понамаля. Благодаря и на екипа за бързата доставка.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Зеленоуста мида от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Зеленоуста мида (Perna canaliculus) произхожда от бреговете на Нова Зеландия. Наречена е така, заради специфичната зелена лента по ръба на нейната черупка. Зеленоустата мида е богат източник на витамини, минерали, полезни Омега-3 мастни киселини и други ценни хранителни вещества. Тя съдържа също висок процент Глюкозамингликани, които подкрепят здравето и съдействат за регенериране на ставите и хрущялите, с осезаем ефект при хора с износени стави. Научни изследвания доказват, че приемът на тази мида облекчава болките в ставите, повишава подвижността и намалява възпалителните процеси.

Зеленоуста мида на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа 100% чист екстракт от подбрани мидени ядки от родината на Зеленоустата мида – Нова Зеландия в съотношение 5:1 с цели 2% Глюкозамингликани (GAG) и 1.5% есенциални Омега-3 мастни киселини. За производството на добавката е използвана висококачествена суровина, преминала през контролиран процес на отглеждане. За да се запазят всичките ценни качества на ядката, при развъждане мидите се отглеждат при естествени условия край бреговете на Нова Зеландия.

В процеса мекотелите са оставени да растат между 18 и 24 месеца. Берат се, когато достигнат размер до 25 см. След това те преминават през щадящ процес на обработка, наречен лиофилизация. Това е специфичен процес на дехидратация, при който суровината не се нагрява, както е при процеса на сушене. Благодарение на това се запазват на 100% чувствителните на обработка Глюкозамингликани и Омега-3 мастни киселини, които се съдържат естествено в мидите.Много компании използват процес на обработка при високи температури, при който екстрактът от мидите се изсушава, което води до загуба на хранителни вещества и намалена ефикасност на продукта. Високият процент на GAG е един от най-важните критерии за оценка на качеството на продуктите от Зеленоуста мида.

Често продуктите в търговската мрежа или съдържат много малко от тези важни глюкозаминогликани или те не са стандартизирани. Приемът на Зеленоуста мида на ZeinPharma спомага за поддържане на здравето на ставите. Подпомага процеса на регенериране на ставите и хрущялите, особено при хора с износени стави.

Предимства на Зеленоуста мида на ZeinPharma:

 • Съдържа 100% чист екстракт в съотношение 5:1 от подбрани мидени ядки от родината на Зеленоустата мида – Нова Зеландия с цели 2% Глюкозамингликани (GAG) и 1.5% есенциални Омега-3 мастни киселини.
 • Съдържа висок процент GAG – един от най-важните критерии за оценка на качеството на продуктите от Зеленоуста мида.
 • За производството й е използвана висококачествена суровина, преминала през контролиран процес на отглеждане.
 • В екстрактра са запазени напълно естествено съдържащите се Глюкозамингликани и Омега-3 мастни киселини, благодарение на щадящия процес на обработка, наречен лиофилизация.
 • Спомага за поддържане на здравето на ставите.
 • Подпомага процеса на регенериране на ставите и хрущялите, особено при хора с износени стави.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без добавки, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни оплаквания и симптоми (болки в ставите) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 45 дни (при профилактичен прием). 

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Екстракт от Зеленоуста мида (5:1)

1000 mg

1500 mg

– от който:
Омега-3 мастни киселини (DHA/EPA)

20 mg

30 mg

Глюкозамингликани (GAG)

20 mg

30 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (15)

15 отзива за ЗЕЛЕНОУСТА МИДА / GREENLIP MUSSEL – ZeinPharma (90 капс)

 1. Петя Гарова

  Мога ли да го взимам с Витамин Д и омега 3 защото го взимам за астеропорозата ми

  • VITAMAG

   Здравейте Петя Гарова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Зеленоуста мида с Витамин Д и Омега-3.

 2. Juliya Petrova

  Здравейте мажът ми има коксатроза и приятелка ми препоръча вашата зелено уста мида. Как трябва да я приема и трябва ли да се почива, ако я приема повече от месец.

  • VITAMAG

   Здравейте Juliya Petrova,
   При конкретни оплаквания и симптоми приемът следва да бъде 3 пъти дневно х 1 капсула. Зеленоуста мида на ZeinPharma може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 3. Таня

  Здравейте! Бих искала да попитам дали е възможен приемът на зеленоуста мида, глюкозамин с манган и хондроитин? Имам коксартроза и ми препоръчаха приема им. Благодаря.

  • VITAMAG

   Здравейте Таня,
   Потвърждаваме, че може да приемате Зеленоуста мида, Глюкозамин и Хондроитин в комбинация. Препоръчваме приемът на трите добавки да става по различно време на деня.

 4. Светла

  Здравейте,
  Има ли противопоказания за прием с тироксин, при болест на хашимото? Въпросът е съдържа ли йод, понеже не трябва да приемам допълнителни количества?
  Благодаря,
  поздрави
  Светла

  • VITAMAG

   Здравейте Светла,
   По принцип няма противопоказания Зеленоуста мида на ZeinPharma да се приема при хашимото и при прием на Тироксин. Добавката не съдържа йод.

 5. Силвия Дичева

  Трябва да я пия три пъти на ден. Ще има ли проблем вечер да я пия с вечерната иглика? Ортопеда каза че след месец би трябвало колянната става да е по-добре и болката да изчезне.

  • VITAMAG

   Здравейте Силвия Дичева,
   Потвърждаваме, че може да пиете Заленоуста мида на ZeinPharma с Вечерна иглика на същата марка вечер.

 6. Галина Иванова

  Здравейте! Може ли да се приемат едновременно зеленоуста мида и глюкозамин с манган? Имам коксартроза, остеопороза, ошипяване и други дегенеративни изменения.

  • VITAMAG

   Здравейте Галина Иванова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Зеленоуста мида паралелно с Глюкозамин с Манган на ZeinPharma. Препоръчваме приемът на двата продукта да не е по едно и също време.

 7. Галина Иванова

  Здравейте! Мога ли да използвам зеленоуста мида, хиалурована киселина и босвелия заедно? Имам коксартроза Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Галина Иванова,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате трите добавките, тъй като няма припокриване на състава.

 8. Teodosi Tredanfilov

  Здравейте, този екстракт от зеленоуста мида е доста хубав. Препоръча ми го една лекарка, при която ходя и след прием на добавката от вече месец се чувствам добре. И преди съм пил добавки със зеленоуста мида, но не чист екстракт и може би затова нямаше такъв ефект.

 9. Димана Райчева

  Искам да си купя зеленоуста мида без странични ефекти. Близка приятелка ми препоръча вашата зеленоуста мида, която нямала странични ефекти. Ще поръчам и се надявам аз също да остана доволна.

 10. Биляна Раденкова

  Здравейте,
  Искам да попитам знаете ли дали става тази зеленоуста мида за кучета? Ветеринарят ми каза да започна да давам на кучето ми Рекс, защото има проблем със ставите. Ще бъда много благодарна, ако ми отговорите дали вашата зеленоуста мида е подходяща за кучета. 🙂

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Биляна Раденкова,
   нашето мнение е, че няма причина да не може да се дава на кучета, още повече когато ветеринарният лекар ги е предписал. Принципно Зеленоустата мида оказва доста добър ефект върху здравето на ставите при хора, но същото се отнася и при животните.

 11. jeni_marcheva

  Не винаги има качествена зеленоуста мида в аптеките , затова се рових и търсих в интернет. В крайна сметка се спрях на тази тук, тъй като и преди съм поръчвала други продукти от Витамаг и досега не са ме подвели като всичките добавки са били с доста дълъг срок на годност. Смятам, че са сигурен онлайн магазин, на който мога да се доверя.

 12. Graciela Stoewa

  С една приятелка търсихме зеленоуста мида мнения в интернет и попаднахме на предлаганата от вас, която е немска. Поръчахме си по две опаковки преди 3 месеца. Положителните мнения и отзиви за зеленоустата мида, която предлагате, се оказаха верни и продуктът наистина има страхотен ефект.

 13. МИТКО_75

  Дълго търсех качествена зеленоуста мида в аптеките в Русе, но не успях да намеря нищо, което да ми вдъхне доверие. Като видях, че няма по аптеките се спрях на зеленоустата мида от този онлайн магазин, която колеги бяха пробвали и са доволни.

 14. Стоянка Ботева

  От скоро го приемам в комбинация с глюкозамин, пак на тази немска марка. Аз съм на години, но като че ли по-добре се усещам сега, с по-добра подвижност на коленете, вече не се подуват толкова след ходене.

 15. Димитрина

  Закупих преди около месец този продукт за мен и майка ми. Не вярвах че толкова бързо ще се усети някаква полза от него, но болката в ставите понамаля. Благодаря и на екипа за бързата доставка.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.