ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA – ZeinPharma (120 капс)

(18 клиентски отзива)

29.90лв.

ZeinPharma ГИНКО БИЛОБА – 100mg за Умствен тонус и памет, Кръвно налягане и артерии от Pharma
ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA – ZeinPharma (120 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 28.02.2027 г.

Код: 12134 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка с премиум състав и висока концентрация на активните съставки. Съдържа висококачествен екстракт от пресни листа на дървото Гинко. Една капсула съдържа 100 mg чист стандартизиран екстракт в съотношение 50:1, източник на цели 24% флавоноиди и 6% терпени лактони, получени при специален процес на екстракция. Гинко билоба на ZeinPharma® допринася за нормалната мозъчна функция и за подобряване на когнитивните способности, като паметта и концентрацията. Действа благоприятно върху кръвооросяването на крайниците и мозъка. Подкрепя сърдечното здраве. Оказва антиоксидантна защита на организма.

Гинко билоба от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Гинко билоба е древен дървесен вид, който се цени високо заради лечебните му свойства, свързани най-вече с подобряване на мозъчната функция и кръвообращението. Активните му съставки се намират в листата и семената. Те са източник на важни фитохимикали като флавоноиди (кверцетин, кемпферол), които имат силни антиоксидантни свойства и терпеноиди (гинколиди и билобалиди), които подпомагат притока на кръв и кислород към мозъка и крайниците и повишават умствената острота. Спомагат за подобряване на паметта и концентрацията. Отразяват се благоприятно върху когнитивните способности, като способността за задържане на вниманието, вербалната и визуална памет. Помагат за подобряване на сърдечно-съдовите функции.

Гинко билоба на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен екстракт от пресни листа на дървото Гинко. Отличава се с висока концентрация на активните съставки. Една капсула съдържа 100 mg чист стандартизиран екстракт в съотношение 50:1, който е източник на цели 24% флавоноиди и 6% терпени лактони, получени при специален процес на екстракция. За сравнение, пресните листа на дървото Гинко съдържат само около 0.5% до 1.8% флавоноиди и 0.03% до 0.25% терпени.

Първата важна група активни съставки в продукта са флавоновите гликозиди. Тук екстрактът съдържа 24% флавоноиди, от които: 13.6% кверцетин, 11.1% кемпферол и 2.1% изорамхамнетин. Втората важна група активни съставки в Гинко билоба са терпени лактони. Използваният специален процес на екстракция дава уникалната възможност съдържанието на активните съставки в листата да се увеличи многократно спрямо първоначалната стойност. По време на екстракцията се използват цели, пресни листа на Гинко билоба, а не от смлян прах от сушени листа. Благодарение на този факт, добавката се отличава с особено висока концентрация на активни съставки, която е гаранция за висока ефективност.

Другото предимство на Хранителната добавката Гинко билоба е, че тя е напълно безвредна при продължителен прием и спазване на препоръчителната дневна доза. Това се дължи на минималното съдържание < 5 ppm Гинколова киселина в екстракта. Този факт е от важно значение, защото се смята, че киселината може да причини тежки алергии, когато е във висока концентрация. В допълнение, от голямо значение е, също, че екстрактът не съдържа афлатоксини. Това са токсични съединения с канцерогенно действие, които се продуцират от плесенни гъби.

Приемът на Гинко билоба на ZeinPharma допринася за нормалната мозъчна функция. Спомага за поддържане здравето на артериите и подпомага нормалния процес на кръвоснабдяване и оросяване на мозъка и крайниците. Отразява се благоприятно върху когнитивните способности, включително задържането на фокуса и вниманието и запаметяването на нова информация. Отразява се благоприятно на вербалната и на визуалната дългосрочна памет. Помага за правилно функциониране на сърдечно-съдовата система. Оказва антиоксидантна защита на клетките на организма и го предпазва от възпаления. Забавя процесите на стареене в организма. Спомага за подобряване на кръвообращението и на кръвния поток към ушите, което от своя страна допринася за подобряване на функцията на ухото и за защитата на слуховите нерви.

Предимства на Гинко билоба на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен екстракт от пресни листа на дървото Гинко.
 • Висока концентрация на активните съставки: 1 капсула съдържа 100 mg чист стандартизиран екстракт в съотношение 50:1, с цели 24% флавоноиди и 6% терпени лактони.
 • За производството е използван специален процес на екстракция, при който съдържанието на активните съставки в листата се увеличава многократно спрямо първоначалната стойност.
 • По време на екстракцията се използват цели, пресни листа, а не от смлян прах от сушени листа.
 • Напълно безвредна при продължителен прием и спазване на препоръчителната дневна доза, заради  минималното съдържание < 5 ppm Гинколова киселина в екстракта.
 • Подпомага функциите на мозъка, подобрява паметта, концентрацията и умствения тонус.
 • Отразява се благоприятно на вербалната и на визуалната дългосрочна памет.
 • Действа благоприятно върху кръвооросяването на крайниците и мозъка.
 • Спомага за подобряване на кръвообращението и функцията на ухото и защитава слуховите нерви.
 • Помага за правилно функциониране на сърдечно-съдовата система.
 • Оказва антиоксидантна защита на клетките на организма и забавя процесите на стареенето му.
 • Предлага се в икономична опаковка от цели 120 капсули, която стига за 4 месеца.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием (за добро кръвооросяване на мозъка) – През ден х 1 капсула. При конкретни нужди и оплаквания (проблеми с паметта и концентрацията) – 1 път дневно х 1 капсула.

Препоръчително е да се приема по време на едно от основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за над 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Екстракт от лист на Гинко билоба (50:1)
(Ginkgo Biloba)
– който се равнява на:

100 mg

Гинко билоба
– от която:

5000 mg

Флавони

24 mg

Терпени

6 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

18 отзива за ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA – ZeinPharma (120 капс)

 1. reshiibrahim88

  Продукта е, топ имам студени крайници, стане ли времето студено,ми е постоянно студено,и имам проблем с памета, но Гинко Билоба ми помогна и със двата проблема още на 2 дена усетих промяна,Благодаря ви от ❤ше поръчам още една опаковка 🙈

 2. Мия Димитрова

  Здравейте,
  Какво е съдържанието на гинколова киселина в продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Мия Димитрова,
   Предимство на добавката Гинко билоба на ZeinPharma е, че тя е напълно безвредна при дългосрочен прием и спазване на препоръчителната дневна доза. Това се дължи на минималното съдържание < 5 ppm Гинколова киселина в екстракта.

 3. todorov.stanislav

  Здравейте,
  По-скоро въпрос, а не отзив.
  Купих си няколко продукта и ви моля за информция дали някой от тях
  не може да се комбинира с останалите:
  Гинко Билоба
  Бакопа
  Ашваганда
  Трибулус
  5-HTTP
  GABA
  Мака
  За гроздовите семки, лутеин и крил не питам – предполагам, че няма проблем 😊
  Благодаря предварително!
  Поздрави,
  Станислав

  • VITAMAG

   Здравейте todorov.stanislav,
   Няма противопоказания продуктите да се комбинират, но препоръчваме да разделите приемът на Грифония, Габа и Ашваганда в различни части на деня.

 4. Радослав

  Здравейте проблеми с паметта нямам,но дойде ли зимния период съм с постоянно студени ръце и крака. Въпросът ми е дали ще ми помогне за това и през ден ли да трябва да го приемам или всеки ден.

  • VITAMAG

   Здравейте Радослав,
   Гинко Билоба на ZeinPharma би имала положителен ефект при студени крайници зимата, тъй като спомага за по-доброто оросяване. За оптимален ефект приемът следва да бъде всеки ден в доза от 1 капсула дневно.

 5. b.kitipova

  Здравейте, мога ли да пия Гинко билоба докато кърмя?

  • VITAMAG

   Здравейте b.kitipova,
   Няма противопоказания Гинко Билоба да се приема по време на кърмене, но препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 6. Росица

  Здравейте, откъде е взет текста под описанието? Няма го като текст на опаковката, не го открих и в сайта на производителя. Искам да съм сигурна в минималното съдържание на гинколова киселина и е редно това съдържание да го има описано на опаковката или поне на сайта на производителя..

  • VITAMAG

   Здравейте Росица,
   Текстът/описанието на всички продукти в сайта съдържа информация, която производителят ни е предоставил.

 7. Анна Асенова

  Здравейте, Витамаг! Страхотни продукти предлагате! На 48 г. съм и от известно време имам проблеми с паметта. Ползвам доста от Вашите добавки и заради други заболявания, сега си поръчах и тази гинко билоба. Дали не са прекалено много ? Искам да ме посъветвате как да ги приемам. Закупила съм си :
  Ресвератрол, ашваганда, магнезий хелат, цинк, витамин Д3, витамин С, омега 3, селен, хиалуронова киселина и гинко билоба.
  Благодаря Ви предварително!
  Весели празници!

  • VITAMAG

   Здравейте Анна Асенова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Може да разделите приема на продуктите на три части през деня, като препоръчваме добавките с успокояващо действие да се приемат вечер, а тези с тонизиращо действие сутрин или преди обяд. Весели празници и на Вас!

 8. Dida Tlachenska

  Много време се опитвах да пия чай от гинко билоба заради бабини деветини предполагам, защото ефект не видях. Реших се, че ще си взема нормална гинко билоба на капсули, а не чай, но ме прдупредиха да не е от аптека, защото не била чиста и ефекта бил много малък. Вашата гинко билоба на Зейнфарма ми изглежда добре и си я поръчах, та ще се радвам да има добър резултат!

 9. КЛИМЕНТ

  Вижда ми се добра гинко билоба цена , защото доколкото виждам опаковката стига за 4 месеца. Купувал съм си от аптеката гинко прим макс на по-ниска цена от тази, обаче явно не беше много силна концентрацията на активната съставка и не виждах ефект. Ще опитам тази, дано подейства по-добре.

 10. Боби Милчева

  След Covid реших да пия гинкго билобата, защото почнах да забравям, обаче първо опитах с гинко прим макс, но не ми допадна. Поръчах вашето гинко, немското производство на зейнфарма и имам подобрение. Искам да се оплача само от куриерската фирма, защото имах големи главоболия с тях и бях много афектирана.

 11. kostadinov.b.kaloyan

  Доста добър продукт с перфектна цена!

 12. Минко Дадкалов

  Качествено гинко, което днес поръчвам за трети път. Действа ми доста по-добре, в сравнение с онова, което преди купувах в аптеката (от което ми падаше кръвното и имах замайвания).

 13. Людмил Борисов

  Преди ползвах гинко билоба на друга фирма, пак беше немска, но ме замайваше понякога. От тази на зейнфарма нямам такива странични действия и съм по-доволен, ще поръчам пак!

 14. Динко

  Поръчах я по препоръка на децата, които казаха, че от вас мога да поръчам най-добрите добавки. Дано има ефект. Бъдете здрави!

 15. Христо Драгиев

  Най-качествената Гинко добавка, която съм взимал досега. Помага ми да се чуствам по-бодър и с по-голямо желание.

 16. Екатерина

  Ефект при мен усетих след започване на втората опаковка. Доволна съм и заради оросяването на крайниците, което чуствително се подобри.

 17. Nikolina Viverde

  Доволна и от ефекта на продукта, и от обслужването на Витамаг.

 18. Lechev

  Виждам, че и други хора в отзивите дават мнение за гинко прим и реших и аз да изкажа мнение. От месец смених гинко прима с гинкото на Зеин фарма и виждам разликата, ама натуралното си е натурално. Това гинко на Зеин фарма явно е чисто и по-силно, ще ми повярвате като пробвате и тогава ще видите разликата между добавките гинко по аптеките и немското от Витамаг.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Гинко билоба от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Гинко билоба е древен дървесен вид, който се цени високо заради лечебните му свойства, свързани най-вече с подобряване на мозъчната функция и кръвообращението. Активните му съставки се намират в листата и семената. Те са източник на важни фитохимикали като флавоноиди (кверцетин, кемпферол), които имат силни антиоксидантни свойства и терпеноиди (гинколиди и билобалиди), които подпомагат притока на кръв и кислород към мозъка и крайниците и повишават умствената острота. Спомагат за подобряване на паметта и концентрацията. Отразяват се благоприятно върху когнитивните способности, като способността за задържане на вниманието, вербалната и визуална памет. Помагат за подобряване на сърдечно-съдовите функции.

Гинко билоба на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен екстракт от пресни листа на дървото Гинко. Отличава се с висока концентрация на активните съставки. Една капсула съдържа 100 mg чист стандартизиран екстракт в съотношение 50:1, който е източник на цели 24% флавоноиди и 6% терпени лактони, получени при специален процес на екстракция. За сравнение, пресните листа на дървото Гинко съдържат само около 0.5% до 1.8% флавоноиди и 0.03% до 0.25% терпени.

Първата важна група активни съставки в продукта са флавоновите гликозиди. Тук екстрактът съдържа 24% флавоноиди, от които: 13.6% кверцетин, 11.1% кемпферол и 2.1% изорамхамнетин. Втората важна група активни съставки в Гинко билоба са терпени лактони. Използваният специален процес на екстракция дава уникалната възможност съдържанието на активните съставки в листата да се увеличи многократно спрямо първоначалната стойност. По време на екстракцията се използват цели, пресни листа на Гинко билоба, а не от смлян прах от сушени листа. Благодарение на този факт, добавката се отличава с особено висока концентрация на активни съставки, която е гаранция за висока ефективност.

Другото предимство на Хранителната добавката Гинко билоба е, че тя е напълно безвредна при продължителен прием и спазване на препоръчителната дневна доза. Това се дължи на минималното съдържание < 5 ppm Гинколова киселина в екстракта. Този факт е от важно значение, защото се смята, че киселината може да причини тежки алергии, когато е във висока концентрация. В допълнение, от голямо значение е, също, че екстрактът не съдържа афлатоксини. Това са токсични съединения с канцерогенно действие, които се продуцират от плесенни гъби.

Приемът на Гинко билоба на ZeinPharma допринася за нормалната мозъчна функция. Спомага за поддържане здравето на артериите и подпомага нормалния процес на кръвоснабдяване и оросяване на мозъка и крайниците. Отразява се благоприятно върху когнитивните способности, включително задържането на фокуса и вниманието и запаметяването на нова информация. Отразява се благоприятно на вербалната и на визуалната дългосрочна памет. Помага за правилно функциониране на сърдечно-съдовата система. Оказва антиоксидантна защита на клетките на организма и го предпазва от възпаления. Забавя процесите на стареене в организма. Спомага за подобряване на кръвообращението и на кръвния поток към ушите, което от своя страна допринася за подобряване на функцията на ухото и за защитата на слуховите нерви.

Предимства на Гинко билоба на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен екстракт от пресни листа на дървото Гинко.
 • Висока концентрация на активните съставки: 1 капсула съдържа 100 mg чист стандартизиран екстракт в съотношение 50:1, с цели 24% флавоноиди и 6% терпени лактони.
 • За производството е използван специален процес на екстракция, при който съдържанието на активните съставки в листата се увеличава многократно спрямо първоначалната стойност.
 • По време на екстракцията се използват цели, пресни листа, а не от смлян прах от сушени листа.
 • Напълно безвредна при продължителен прием и спазване на препоръчителната дневна доза, заради  минималното съдържание < 5 ppm Гинколова киселина в екстракта.
 • Подпомага функциите на мозъка, подобрява паметта, концентрацията и умствения тонус.
 • Отразява се благоприятно на вербалната и на визуалната дългосрочна памет.
 • Действа благоприятно върху кръвооросяването на крайниците и мозъка.
 • Спомага за подобряване на кръвообращението и функцията на ухото и защитава слуховите нерви.
 • Помага за правилно функциониране на сърдечно-съдовата система.
 • Оказва антиоксидантна защита на клетките на организма и забавя процесите на стареенето му.
 • Предлага се в икономична опаковка от цели 120 капсули, която стига за 4 месеца.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя или магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием (за добро кръвооросяване на мозъка) – През ден х 1 капсула. При конкретни нужди и оплаквания (проблеми с паметта и концентрацията) – 1 път дневно х 1 капсула.

Препоръчително е да се приема по време на едно от основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за над 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Екстракт от лист на Гинко билоба (50:1)
(Ginkgo Biloba)
– който се равнява на:

100 mg

Гинко билоба
– от която:

5000 mg

Флавони

24 mg

Терпени

6 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (18)

18 отзива за ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA – ZeinPharma (120 капс)

 1. reshiibrahim88

  Продукта е, топ имам студени крайници, стане ли времето студено,ми е постоянно студено,и имам проблем с памета, но Гинко Билоба ми помогна и със двата проблема още на 2 дена усетих промяна,Благодаря ви от ❤ше поръчам още една опаковка 🙈

 2. Мия Димитрова

  Здравейте,
  Какво е съдържанието на гинколова киселина в продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Мия Димитрова,
   Предимство на добавката Гинко билоба на ZeinPharma е, че тя е напълно безвредна при дългосрочен прием и спазване на препоръчителната дневна доза. Това се дължи на минималното съдържание < 5 ppm Гинколова киселина в екстракта.

 3. todorov.stanislav

  Здравейте,
  По-скоро въпрос, а не отзив.
  Купих си няколко продукта и ви моля за информция дали някой от тях
  не може да се комбинира с останалите:
  Гинко Билоба
  Бакопа
  Ашваганда
  Трибулус
  5-HTTP
  GABA
  Мака
  За гроздовите семки, лутеин и крил не питам – предполагам, че няма проблем 😊
  Благодаря предварително!
  Поздрави,
  Станислав

  • VITAMAG

   Здравейте todorov.stanislav,
   Няма противопоказания продуктите да се комбинират, но препоръчваме да разделите приемът на Грифония, Габа и Ашваганда в различни части на деня.

 4. Радослав

  Здравейте проблеми с паметта нямам,но дойде ли зимния период съм с постоянно студени ръце и крака. Въпросът ми е дали ще ми помогне за това и през ден ли да трябва да го приемам или всеки ден.

  • VITAMAG

   Здравейте Радослав,
   Гинко Билоба на ZeinPharma би имала положителен ефект при студени крайници зимата, тъй като спомага за по-доброто оросяване. За оптимален ефект приемът следва да бъде всеки ден в доза от 1 капсула дневно.

 5. b.kitipova

  Здравейте, мога ли да пия Гинко билоба докато кърмя?

  • VITAMAG

   Здравейте b.kitipova,
   Няма противопоказания Гинко Билоба да се приема по време на кърмене, но препоръчваме да се консултирате и с лекар.

 6. Росица

  Здравейте, откъде е взет текста под описанието? Няма го като текст на опаковката, не го открих и в сайта на производителя. Искам да съм сигурна в минималното съдържание на гинколова киселина и е редно това съдържание да го има описано на опаковката или поне на сайта на производителя..

  • VITAMAG

   Здравейте Росица,
   Текстът/описанието на всички продукти в сайта съдържа информация, която производителят ни е предоставил.

 7. Анна Асенова

  Здравейте, Витамаг! Страхотни продукти предлагате! На 48 г. съм и от известно време имам проблеми с паметта. Ползвам доста от Вашите добавки и заради други заболявания, сега си поръчах и тази гинко билоба. Дали не са прекалено много ? Искам да ме посъветвате как да ги приемам. Закупила съм си :
  Ресвератрол, ашваганда, магнезий хелат, цинк, витамин Д3, витамин С, омега 3, селен, хиалуронова киселина и гинко билоба.
  Благодаря Ви предварително!
  Весели празници!

  • VITAMAG

   Здравейте Анна Асенова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Може да разделите приема на продуктите на три части през деня, като препоръчваме добавките с успокояващо действие да се приемат вечер, а тези с тонизиращо действие сутрин или преди обяд. Весели празници и на Вас!

 8. Dida Tlachenska

  Много време се опитвах да пия чай от гинко билоба заради бабини деветини предполагам, защото ефект не видях. Реших се, че ще си взема нормална гинко билоба на капсули, а не чай, но ме прдупредиха да не е от аптека, защото не била чиста и ефекта бил много малък. Вашата гинко билоба на Зейнфарма ми изглежда добре и си я поръчах, та ще се радвам да има добър резултат!

 9. КЛИМЕНТ

  Вижда ми се добра гинко билоба цена , защото доколкото виждам опаковката стига за 4 месеца. Купувал съм си от аптеката гинко прим макс на по-ниска цена от тази, обаче явно не беше много силна концентрацията на активната съставка и не виждах ефект. Ще опитам тази, дано подейства по-добре.

 10. Боби Милчева

  След Covid реших да пия гинкго билобата, защото почнах да забравям, обаче първо опитах с гинко прим макс, но не ми допадна. Поръчах вашето гинко, немското производство на зейнфарма и имам подобрение. Искам да се оплача само от куриерската фирма, защото имах големи главоболия с тях и бях много афектирана.

 11. kostadinov.b.kaloyan

  Доста добър продукт с перфектна цена!

 12. Минко Дадкалов

  Качествено гинко, което днес поръчвам за трети път. Действа ми доста по-добре, в сравнение с онова, което преди купувах в аптеката (от което ми падаше кръвното и имах замайвания).

 13. Людмил Борисов

  Преди ползвах гинко билоба на друга фирма, пак беше немска, но ме замайваше понякога. От тази на зейнфарма нямам такива странични действия и съм по-доволен, ще поръчам пак!

 14. Динко

  Поръчах я по препоръка на децата, които казаха, че от вас мога да поръчам най-добрите добавки. Дано има ефект. Бъдете здрави!

 15. Христо Драгиев

  Най-качествената Гинко добавка, която съм взимал досега. Помага ми да се чуствам по-бодър и с по-голямо желание.

 16. Екатерина

  Ефект при мен усетих след започване на втората опаковка. Доволна съм и заради оросяването на крайниците, което чуствително се подобри.

 17. Nikolina Viverde

  Доволна и от ефекта на продукта, и от обслужването на Витамаг.

 18. Lechev

  Виждам, че и други хора в отзивите дават мнение за гинко прим и реших и аз да изкажа мнение. От месец смених гинко прима с гинкото на Зеин фарма и виждам разликата, ама натуралното си е натурално. Това гинко на Зеин фарма явно е чисто и по-силно, ще ми повярвате като пробвате и тогава ще видите разликата между добавките гинко по аптеките и немското от Витамаг.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.