ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA – ZeinPharma (120 капс)

(5 клиентски отзива)

2990лв.

ZeinPharma ГИНКО БИЛОБА – 100mg за Умствен тонус и памет, Кръвно налягане и артерии от Pharma
ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA – ZeinPharma (120 капс)

2990лв.

Код: 12134 | Съдържание: 120 капсули

Екстракт от пресни листа от дървото Гинко, прецизно стандартизиран до цели 24% флавоноиди и 6% терпени лактони. Всяка капсула осигурява висока (100 mg) концентрация от листа на Гинко Билоба, което гарантира максималния потенциал на продукта! Приемът му подпомага функциите на мозъка, подобрява паметта, концентрацията и умствения тонус. Действа благоприятно върху кръвооросяването на крайниците и мозъка.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: Профилактично, за добро кръвооросяване на мозъка – по 1  капсула ежедневно. При проблеми с паметта и концентрацията – по 2 капсули дневно.

Опаковката стига за 4 месеца.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Гинко Билоба е един от най-старите живи дървесни видове. Това е уникално широколистно дърво, за чиято родина се смята Китай. Цени се високо заради лечебните му свойства, свързани най-вече с подобряване на мозъчната функция и кръвообращението. Активните му съставки се намират в листата и семената. Те са източник на важни фитохимикали като флавоноиди (кверцетин, кемпферол), които имат силни антиоксидантни свойства и терпеноиди (гинколиди и билобалиди), които подобряват кръвообращението. Днес Гинко Билобата е много популярна под формата на хранителна добавка, най-вече сред хората в по-зряла възраст. Приемът на добавки със съдържание на Гинко спомага за подобряване на паметта и концентрацията. По-конкретно, те се отразяват благоприятно върху когнитивните способности, като способността за задържане на вниманието, както и дългосрочната вербална и визуална памет.

Натуралната хранителна добавка Гинко Билоба на ZeinPharma съдържа 120 вегетариански капсули висококачествен екстракт от пресни листа на дървото Гинко. Най-голямото предимство на продукта на ZeinPharma е високата концентрация на активните съставки. Капсулите съдържат 100 mg чист специален екстракт в съотношение 50:1. Той съдържа цели 24% флавоноиди и 6% терпени лактони, получени при специален процес на екстракция. За сравнение, пресните листа на дървото Гинко съдържат само около 0.5% до 1.8% флавоноиди и 0.03% до 0.25% терпени. Първата важна група активни съставки в продукта са флавоновите гликозиди. Тук есктрактът съдържа 24% флавоноиди, от които: 13.6% кверцетин, 11.1% кемпферол и 2.1% изорамхамнетин. Втората важна група активни съставки в Гинко Билоба са терпени лактони.

Специалният процес на екстракция, използван от ZeinPharma дава уникалната възможност съдържанието на активните съставки в листата да се увеличи многократно спрямо първоначалната стойност. По време на екстракцията се използват цели, пресни листа на Гинко Билоба, а не от смлян прах от сушени листа. Благодарение на този факт, добавката се отличава с особено висока концентрация на активни съставки, която е гаранция за висока ефективност.

Другото предимство на хранителната добавка Гинко Билоба на ZeinPharma е, че тя е напълно безвредна при продължителен прием и спазване на препоръчителната дневна доза. Това се дължи на минималното съдържание < 5 ppm Гинколова киселина в екстракта. Този факт е от важно значение, защото се смята, че киселината може да причини тежки алергии, когато е във висока концентрация. В допълнение, от голямо значение е, също, че екстрактът не съдържа афлатоксини. Това са токсични съединения с канцерогенно действие, които се продуцират от плесенни гъби.

Накрая, но не на последно място, продуктът на ZeinPharma се отличава с високия си стандарт за качество. Марката използва само суровини от внимателно подбрани и сертифицирани производители, което гарантира висока степен на чистота и най-добро качество. Както този, така и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими лаборатории за микроорганизми, пестициди и тежки метали като олово, арсен, кадмий или дори живак, за да осигурят на потребителите максимална ефективност и безопасност. Освен това, за производството на добавката не са използвани животински съставки, което я прави подходяща и за вегани и вегетарианци.

Основни пoлзи от приема на Гинко Билоба на ZeinPharma:

 • Подпомага функциите на мозъка, подобрява паметта и концентрацията и умствения тонус;
 • Действа благоприятно върху кръвооросяването на крайниците и мозъка;
 • Помага за правилно функциониране на сърдечно-съдовата система;
 • Забавя процесите на стареене в организма;

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Телефон за поръчки – 0876 05 8000. Осъществяваме Експресна Доставка (виж тук) на следващ работен ден.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 1 капсулa

Екстракт от листа на Гинко Билоба                                                   100 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

5 отзива за ГИНКО БИЛОБА / GINKGO BILOBA – ZeinPharma (120 капс)

 1. Людмил Борисов

  Преди ползвах гинко билоба на друга фирма, пак беше немска, но ме замайваше понякога. От тази на зейнфарма нямам такива странични действия и съм по-доволен, ще поръчам пак!

 2. Динко

  Поръчах я по препоръка на децата, които казаха, че от вас мога да поръчам най-добрите добавки. Дано има ефект. Бъдете здрави!

 3. Христо Драгиев

  Най-качествената Гинко добавка, която съм взимал досега. Помага ми да се чуствам по-бодър и с по-голямо желание.

 4. Екатерина

  Ефект при мен усетих след започване на втората опаковка. Доволна съм и заради оросяването на крайниците, което чуствително се подобри.

 5. Nikolina Viverde

  Доволна и от ефекта на продукта, и от обслужването на Витамаг.

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и ДИРЕКТЕН вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за ПРЕГЛЕД преди Заплащане и съпровожда от КАСОВА БЕЛЕЖКА, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888