Витамини К2+Д3 / Vitamin MK-7 – ZeinPharma (60 капс)

(4 клиентски отзива)

49.90лв.

ZeinPharma Витамин К2 - Витамини и минерали за ставите и сърдечно съдовата система от Pharma.
Витамини К2+Д3 / Vitamin MK-7 – ZeinPharma (60 капс)

49.90лв.

Срок на годност: 31.05.2025 г.

Код: 12642 | Съдържание: 60 капсули

Висококачествена добавка на капсули, която е източник на натурални Витамини К2 и Д3. Витамин К2 присъства в неговата биоактивна форма – като Менахинон-7, получен чрез естествена ферментация. Витамин Д3 също присъства в неговата биоактивна форма – като Холекалциферол от природен източник. Отличава се с висока бионаличност, благодарение на натуралния произход на съставките. Предлага оптимално и лесно дозиране – само 1 капсула доставя цели 100 μg Витамин К2 и 10 μg / 400 IU Витамин Д3. Витамини К2+Д3 на ZeinPharma® допринасят за поддържането на нормалния калциев метаболизъм и за здравето на костите и сърцето. Спомагат за повишаване на костната плътност и за намаляване на риска от фрактури при остеопороза. Поддържат нормалната имунна функция.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Витамин К е мастноразтворим витамин със значима роля в процеса на съсирване на кръвта. Той регулира нивата на калций в тялото, като по този начин поддържа сърдечно-съдовото здраве и здравето на костите. Витамин К2 не се синтезира в човешкото тяло и много хора страдат от недостига му, който може да доведе до загуба на калций и намалена костна плътност. Менахинон-7 е формата на Витамин К2, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма и остава в кръвния серум по-дълго от всяка друга от формите на витамина. Той съдейства за „извеждането“ на калция от артериите и меките тъкани, предпазвайки ги от калцифициране (втвърдяване). По този начин К2 може значително да намали рисковете от съдови увреждания. Според научните изследвания приемът му във високи дози има положително влияние върху сърдечно-съдовото здраве.

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм и за физическото развитие и здравословен растеж на децата. Наричан е също „слънчевият витамин“, защото тялото ни може да го произвежда само в кожата чрез слънчева светлина. Витамин Д3 (Холекалциферол) е най-важната физиологична форма на витамина в нашия организъм.Той допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Съдейства за оптималната здравина и растеж на зъбите и костите и оказва благоприятно въздействие върху нервната система. Спомага за усвояването на калция и за поддържането на нормалните му нива в кръвта. Подпомага нормалната функция на мускулите и играе роля в деленето на клетките. Дефицитът на Д3 е особено опасен за деца и юноши, тъй като формирането на костите продължава до 18-годишна възраст.

Комбинацията от Витамини К2 + Д3 доказано помага за поддържане на костната плътност.

Витамини К2 + Д3 на ZeinPharma® е качествена натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа Витамин К2 в неговата биоаналична и високоусвоима форма – като натурален биоактивен Менахинон-7 (получен чрез процес на естествена ферментация). Съставът на добавката е допълнен и от натурален Витамин Д3 – също в неговата бионалична активна форма – като Холекалциферол, (извлечен от природни източници), който работи синергично с К2 за поддържане на здравето на костите и сърцето. Менахинон-7 е най-разпространената дълговерижна форма на Витамин К2, която има редица ползи за здравето. Неговото най-голямо предимство пред останалите форми (като К1 и Менахинон-4) е, че има дълъг полуживот и остава в кръвта до 72 часа. Високата бионаличност на активните съставки в продукта позволява оптимална абсорбция и поносимост от организма. Добавката има високодозирана формула – необходим е прием от само една капсула дневно, която доставя на организма цели 100 μg Витамин К2 и 10 μg / 400 IU Витамин Д3. Приемът на Витамини К2 + Д3 на ZeinPharma допринася за поддържането на нормалния калциев метаболизъм и на здравето на костите и сърцето. Спомага за повишаването на костната плътност и за редуцирането на риска от фрактури при пациенти с остеопороза. Също така поддържа нормалната функция на имунната система и защитава клетките от увреждащото действие на свободните радикали.

Предимства на Витамини К2 + Д3 на ZeinPharma:

 • Съдържа К2 в неговата биоаналична и високоусвоима форма – като натурален биоактивен Менахинон-7.
 • С добавен Витамин Д3 в неговата бионалична активна форма – като Холекалциферол, който работи синергично с К2.
 • Високодозирана формула – прием от само 1 капсула дневно доставя цели 100 μg Витамин К2 и 10 μg Витамин Д3.
 • Много добра бионаличност и поносимост от организма, благодарение на натуралния състав.
 • 100% натурален (растителен) произход и на двете активни съставки.
 • Допринасят за регулиране на нивото на калций в организма.
 • Поддържат здравето на зъбите, костите и сърцето.
 • Благоприятстват повишаването на костната плътност и намаляват риска от фрактури при остеопороза.
 • Допринасят за нормалната функция на имунната система и защитават клетките на организма от оксидативния стрес.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, магнезиев стеарат и нежелани добавки.
 • Лабораторно тестван продукт, без изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема по време на хранене. При прекомерна консумация на храна е препоръчително да се приема по време на/или след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Витамин К2 (Менахинон-7)

100 µg

Витамин Д3 (Холекалциферол)

10 µg / 400 IU

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

4 отзива за Витамини К2+Д3 / Vitamin MK-7 – ZeinPharma (60 капс)

 1. Христина Стойнова

  Благодаря Ви за експресната доставка на поръчаните продукти и поздравления за отличната организация на работа.Бъдете здрави и успешни.

 2. marianageleva

  Искам да си поръчам витамин Д3 или този с К2 +Д3 и искам да попитам капсулите гелови ли са или обикновенни таблетки?

  • VITAMAG

   Здравейте marianageleva,
   Капсулите на Витамин Д3 и Витамин К2+Д3 на ZeinPharma НЕ са гел капсули.

 3. vladimir

  става ли за малки деца кам 4 5 годишни

  • VITAMAG.BG

   Здравейте vladimir,
   хранителната добавка Витамин К2+Д3 на ZeinPharma е предназначена за възрастни като може да се приема и от юноши, но не и от деца под 12-годишна възраст.

 4. Тотка Стаменова

  За втори път поръчвам този продукт и съм много доволна. Вкъщи ползваме също така калция и магнезия.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Витамин К е мастноразтворим витамин със значима роля в процеса на съсирване на кръвта. Той регулира нивата на калций в тялото, като по този начин поддържа сърдечно-съдовото здраве и здравето на костите. Витамин К2 не се синтезира в човешкото тяло и много хора страдат от недостига му, който може да доведе до загуба на калций и намалена костна плътност. Менахинон-7 е формата на Витамин К2, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма и остава в кръвния серум по-дълго от всяка друга от формите на витамина. Той съдейства за „извеждането“ на калция от артериите и меките тъкани, предпазвайки ги от калцифициране (втвърдяване). По този начин К2 може значително да намали рисковете от съдови увреждания. Според научните изследвания приемът му във високи дози има положително влияние върху сърдечно-съдовото здраве.

Витамин Д е мастноразтворим витамин с изключително важно значение за нормалното функциониране на човешкия организъм и за физическото развитие и здравословен растеж на децата. Наричан е също „слънчевият витамин“, защото тялото ни може да го произвежда само в кожата чрез слънчева светлина. Витамин Д3 (Холекалциферол) е най-важната физиологична форма на витамина в нашия организъм.Той допринася за нормалната функция на имунната система и защитава клетките на организма от оксидативен стрес. Съдейства за оптималната здравина и растеж на зъбите и костите и оказва благоприятно въздействие върху нервната система. Спомага за усвояването на калция и за поддържането на нормалните му нива в кръвта. Подпомага нормалната функция на мускулите и играе роля в деленето на клетките. Дефицитът на Д3 е особено опасен за деца и юноши, тъй като формирането на костите продължава до 18-годишна възраст.

Комбинацията от Витамини К2 + Д3 доказано помага за поддържане на костната плътност.

Витамини К2 + Д3 на ZeinPharma® е качествена натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на вегетариански капсули. Съдържа Витамин К2 в неговата биоаналична и високоусвоима форма – като натурален биоактивен Менахинон-7 (получен чрез процес на естествена ферментация). Съставът на добавката е допълнен и от натурален Витамин Д3 – също в неговата бионалична активна форма – като Холекалциферол, (извлечен от природни източници), който работи синергично с К2 за поддържане на здравето на костите и сърцето. Менахинон-7 е най-разпространената дълговерижна форма на Витамин К2, която има редица ползи за здравето. Неговото най-голямо предимство пред останалите форми (като К1 и Менахинон-4) е, че има дълъг полуживот и остава в кръвта до 72 часа. Високата бионаличност на активните съставки в продукта позволява оптимална абсорбция и поносимост от организма. Добавката има високодозирана формула – необходим е прием от само една капсула дневно, която доставя на организма цели 100 μg Витамин К2 и 10 μg / 400 IU Витамин Д3. Приемът на Витамини К2 + Д3 на ZeinPharma допринася за поддържането на нормалния калциев метаболизъм и на здравето на костите и сърцето. Спомага за повишаването на костната плътност и за редуцирането на риска от фрактури при пациенти с остеопороза. Също така поддържа нормалната функция на имунната система и защитава клетките от увреждащото действие на свободните радикали.

Предимства на Витамини К2 + Д3 на ZeinPharma:

 • Съдържа К2 в неговата биоаналична и високоусвоима форма – като натурален биоактивен Менахинон-7.
 • С добавен Витамин Д3 в неговата бионалична активна форма – като Холекалциферол, който работи синергично с К2.
 • Високодозирана формула – прием от само 1 капсула дневно доставя цели 100 μg Витамин К2 и 10 μg Витамин Д3.
 • Много добра бионаличност и поносимост от организма, благодарение на натуралния състав.
 • 100% натурален (растителен) произход и на двете активни съставки.
 • Допринасят за регулиране на нивото на калций в организма.
 • Поддържат здравето на зъбите, костите и сърцето.
 • Благоприятстват повишаването на костната плътност и намаляват риска от фрактури при остеопороза.
 • Допринасят за нормалната функция на имунната система и защитават клетките на организма от оксидативния стрес.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, магнезиев стеарат и нежелани добавки.
 • Лабораторно тестван продукт, без изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема по време на хранене. При прекомерна консумация на храна е препоръчително да се приема по време на/или след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Витамин К2 (Менахинон-7)

100 µg

Витамин Д3 (Холекалциферол)

10 µg / 400 IU

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ

4 отзива за Витамини К2+Д3 / Vitamin MK-7 – ZeinPharma (60 капс)

 1. Христина Стойнова

  Благодаря Ви за експресната доставка на поръчаните продукти и поздравления за отличната организация на работа.Бъдете здрави и успешни.

 2. marianageleva

  Искам да си поръчам витамин Д3 или този с К2 +Д3 и искам да попитам капсулите гелови ли са или обикновенни таблетки?

  • VITAMAG

   Здравейте marianageleva,
   Капсулите на Витамин Д3 и Витамин К2+Д3 на ZeinPharma НЕ са гел капсули.

 3. vladimir

  става ли за малки деца кам 4 5 годишни

  • VITAMAG.BG

   Здравейте vladimir,
   хранителната добавка Витамин К2+Д3 на ZeinPharma е предназначена за възрастни като може да се приема и от юноши, но не и от деца под 12-годишна възраст.

 4. Тотка Стаменова

  За втори път поръчвам този продукт и съм много доволна. Вкъщи ползваме също така калция и магнезия.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.