Витамин Б12 за смучене – Метилкобаламин – ZeinPharma (60 бр)

(31 клиентски отзива)

19.90лв.

ZeinPharma Витамин Б-12 (Метилкобаламин) - Витамини и минерали за сила и енергия от Pharma.
Витамин Б12 за смучене – Метилкобаламин – ZeinPharma (60 бр)

19.90лв.

Срок на годност: 31.01.2025 г.

Код: 12926 | Съдържание: 60 пастили с плодов аромат

Натурална добавка, под формата на веган таблетки за смучене без захар, с натурален лимонов вкус. Високодозирана формула – само 1 пастил дневно доставя цели 500 µg Витамин Б12 в неговата най-добра (биологично активна) форма – Метилкобаламин, която е с оптимална абсорбция и отлична поносимост, особено приета през устната лигавица. Витамин Б12 Пастили за смучене – Метилкобаламин на ZeinPharma® допринасят за поддържане на нормални нива на Витамина в организма. Помагат за намаляване на чувството на умора и слабост, причинено от недостига му. Поддържат нормалното клетъчно делене и формиране на червени кръвни клетки. Подпомагат функцията на нервната система. 

Витамин Б12 за смучене от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Витамин Б12 е водоразтворим витамин, принадлежащ към Б-групата. Той участва в редица важни процеси в човешкото тяло. Допринася за намаляване на чувството на умора и изтощение и за нормализиране на енергийния метаболизъм. Това действие се дължи основно на факта, че Витамин Б12 допринася за нормалното формиране на червените кръвни клетки (еритроцитите), които транспортират кислород в тялото. Наред с това, витаминът играе важна роля и за нормалното функциониране на нервната система. Има принос също за регенерацията на клетките. Начинът на хранене (веганство), някои заболявания и напредването на възрастта могат да доведат до недостига му в организма. В тези случаи е препоръчително да приемате витамин Б12 под формата на добавка.

Метилкобаламин е биоактивната, свободна форма на Витамин Б12, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.

Витамин Б12 Пастили за смучене – Метилкобаламин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество, под формата на пастили за смучене. Предлага висока концентрация на активната съставка – само една вегетарианска таблетка за смучене дневно доставя на организма цели 500 µg Витамин Б12 в неговата най-добра (биологично активна) форма – Метилкобаламин. Предлага оптимална абсорбция и отлична поносимост от организма, в сравнение с други форми на витамина. Едно от най-големите предимства, с които се отличава продукта е високата му бионаличност и бърза ефективност. Това се дължи на факта, че таблетките са под формата на пастили и се разграждат в устната лигавица.

Доказано е, че свободната форма на Витамин Б12 – Метилкобаламин – приета под формата на сублингвални таблетки (пастили прилагани под езика), се абсорбира много ефективно през устната лигавица и по-трудно през червата. Следователно, когато витаминът се приема под формата на капсули или конвенционални таблетки в действителност се усвоява само малко количество от Б12, защото тогава абсорбцията става през стомашно-чревния тракт. Пастилите имат приятен натурален аромат на свеж лимон. Овкусени с естествения монозахарид ксилитол за поддържане на добра устна хигиена и предотвратяване на кариеси.

Приемът на добавката Витамин Б12 помага за намаляване на чувството на умора, слабост и изтощение, причинено от дефицита на Витамин Б12 в тялото. Съдейства за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм, за нормалното клетъчно делене и за формирането на червени кръвни клетки. Подпомага функцията на нервната система. Поддържа здравето на сърцето, предпазвайки го от сърдечни заболявания, като намалява риска от сърдечен удар или инсулт чрез понижаване на високите нива на хомоцистеин в кръвта.

Предимства на Витамин Б12 за смучене – Метилкобаламин на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав: Съдържа Витамин Б12 в неговата най-добра (биологично активна) форма – Метилкобаламин.
 • Предлагат оптимална абсорбция и отлична поносимост от организма, благодарение на биологично активната форма.
 • Високодозирана формула: Само един пастил дневно доставя на организма цели 500 µg Витамин Б12.
 • Бърза абсорбция и ефективност: Свободната форма на Витамин Б12 – Метилкобаламин – се абсорбира много по-ефективно през устната лигавица.
 • Допринасят за поддържане на нормални нива на Витамина Б12 в организма.
 • Помагат за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм. Намаляване чувството на умора, слабост и изтощение.
 • Благоприятстват нормалното клетъчно делене и формирането на червени кръвни клетки.
 • Подпомагат нормалните функции на нервната и имунната системи.
 • Поддържат здравето на сърцето, предпазвайки го от сърдечни заболявания.
 • Отлична алтернатива за хората, които изпитват трудност с приема на конвенционалните таблетки и капсули.
 • Притежават приятен натурален аромат на свеж лимон.
 • Не съдържат глутен, соя или добавена захар.
 • Съдържат нискокалоричната и здравословна алтернатива на захарта – ксилитол.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 таблетка за смучене. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема поставена под езика, около 1-2 часа след хранене или между две от основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, добавени захари, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 пастил

Витамин Б12 (Метилкобаламин)

500 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

31 отзива за Витамин Б12 за смучене – Метилкобаламин – ZeinPharma (60 бр)

 1. Anna Ivanova

  Може ли да се комбинира с витамин Б комплекс от вашата марка или дозата витамин Б12 ще стане прекалено голяма с двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Anna Ivanova,
   Не препоръчваме да комбинирате двата продукта, тъй като има застъпване в състава. Ако искате да приемате и двата продукта, може да ги редувате през ден.

 2. Ивайла

  Здравейте,изписано ми е б12 от тези таблетки за смучене един път дневно по една таблетка. Не е ли малка дозата за човек с дефицит?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайла,
   Дозата на витамин B12, която се препоръчва за всяко лице, може да варира в зависимост от няколко фактора, включително възраст, пол, здравословно състояние и наличие на дефицит на витамин B12. Вашият лекар може да извърши оценка на вашето здравословно състояние и да ви препоръча подходящата доза на витамин B12 в съответствие с вашите нужди. Препоръчваме Ви да се придържате към дозата, която лекарят е изписал.

 3. Александър

  За съжаление, приемането на тази добавка не ми помогна. Преди да взема таблетките за смучене, моят резултат за B12 беше 460 pg/ml, а след приема на тези таблетки за смучене след 2 месеца тестът за B12 падна на 340 pg/ml. За мен най-ефективното попълване на B12 остават инжекциите цианокобаламин 1000 mg веднъж месечно. Таблетките и таблетките за смучене не са смилаеми

 4. Диян Йорданов

  Здравейте приключих с едното шишенце Б12 ще си поръчвам второ трябва ли да има пауза или може веднага да се употребява!

  • VITAMAG

   Здравейте Диян Йорданов,
   В общия случай Витамин Б12 за смучене може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 5. Кристияна

  Здравейте. Подходящ ли е по време на бременност от самото начало на бременността?

  • VITAMAG

   Здравейте Кристияна,
   Може да приемате Витамин Б12 по време на бременност, но препоръчваме да се консултирате със своя лекар относно подходяща във Вашия случай доза.

 6. Мариела Христова

  Има ли витамин B12 странични ефекти като диария? Опасен ли е за хора, които са предразположени да образуват тромби в кръвта?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариела Христова,
   За Витамин Б12 на ZeinPharma не са известни странични ефекти, като диария. Няма противопоказания за прием от хора, които са предразположени да образуват тромби в кръвта, но препоръчваме да се консултирате и с лекар относно приема на добавката.

 7. Надя Б.

  Качествен б12. Лесен за прием без гаден остатъчен вкус. Пих го известно време и се чувствам много по енергична сутрин.

 8. Вили Иванова

  Взимам Витамин Б12 от известно време и ми се отразява много добре на настроението и като чели имам повече енергия. Вкусът му също е доста приятен. Благодаря!

 9. Валя Господинова

  Здравейте, в момента свърших втори курс на пиене, с почивка два месеца, никакво подобрение-286 ед. а под 300 е дифицит, оптимални стойности 800.Да не би защото ги смуках като бонбони, а да трябва под езика? Иначе сутрин на гладно ги пих. Притеснявам се много, след 2 опаковки никакъв резултат

  • VITAMAG

   Здравейте Валя Господинова,
   Препоръчваме да се консултирате с лекар, тъй като дозата на Витамин Б12 пастили на ZeinPharma може да е ниска за Вашите нужди.

 10. Ралица Кръстева

  Здравейте,
  Искам да попитам, дали този Б12 е подходящ за хора с глутенова непоносимост ?

  Благодаря !

  • VITAMAG

   Здравейте Ралица Кръстева,
   Потвърждаваме, че Витамин Б12 на ZeinPharma е подходящ за хора с глутенова непоносимост, тъй като добавката не съдържа глутен.

 11. Красимира Груева

  Перфектни! Благодаря за подаръка!

 12. Nermin aşimova

  Kak se izpolzvat na gladno ili sled hrana vitami B 12

  • VITAMAG

   Здравейте Nermin aşimova,
   Може да приемате Витамин Б12 както преди, така и след хранене. Препоръчваме да приемате Витамин Б12 сутрин, защото освен че продуктът допринася за нормалната функция на нервната система, помага и за повишаване на силата и енергията.

 13. Петър

  Първо благодаря за подаръка който получих с поръчката. Много добро обслужване. Браво. Мисля че ме спечелихте като клиент

 14. Петя

  Може ли да се приема заедно със спирулина?

  • VITAMAG

   Здравейте Петя,
   Потвърждаваме, че може да приемате Витамин Б12 Пастили в комбинация със Спирулина.

 15. Andriana97

  Направих поръчка за 2 опаковки от този в12 метилкобаламин и си ги взех днес. Много съм доволна от обслужването и вида, в който пристигнаха продуктите, както и от срока на годност. Докторката много похвали вашия в12 метилкобаламин на пастили и даже го препоръча.

 16. МИМИ АЛЕКСИЕВА

  Поразрових се из нета за натурален витамин б12 и си харесах този. Пастили за смучене ми звучи по-добре от капсули или таблетки, а и знам, че натуралният витамин б12 се усвоява по-добре през устната лигавица. Сайта също ми харесва и сега пускам поръчката.

 17. Златин

  Аз изобщо не разбирам от добавки, но ме посъветваха да си купя витамин б12 под формата метилкобаламин. На ваша реклама попаднах и видях, че този витамин б12 метилкобаламин се смуче, което е чудесно, защото аз имам проблем с преглъщането на хапчета. Ще го опитам с удоволствие!

 18. Hristinka Yanakieva

  Чета чудесни отзиви за продукта и се изненадвам колко доволни клиенти имате. Срещала съм и по-ниска витамин б12 цена, но предполагам, че качеството е по-ниско. Поръчах си една опаковка от този на Зейнфарма, за да пробвам и предполагам, че тази цена оправдава по-високото качество на витамин б12.

 19. Ивелин Николов

  Заради нервни тикове лекарката каза да търся б12 метилкобаламин и то за смучене, защото това била най-добрата форма на витамина. На мен не ми трябваше по-висока доза от 500 и затова се спрях на б12 метилкобаламин на ZeinPharma. Взимам си всеки ден по една таблетка за смучене и виждам подобрение, което много ме радва.

 20. Mima Mima

  Търсех си метилкобаламин 1000 на пастили за смучене, но не намерих. Попаднах на вашия метилкобаламин на zeinpharma и видях, че е на пастили, но опаковката е 500, а не 1000, но това не е чак такъв проблем. Вкусът му е приятен и се усеща действие от продукта, но дано ефектът е дълготраен.

 21. Стоимена

  На мен също ми го предписа доктор заради дефицит на б12 метилкобаламин. Дано бързо да подейства!

 22. Gergana Slavkova

  Здравейте, бих искала да споделя добрите си впечатления от този витамин б12, който приемам от около 20 дни. Помогна ми да си възвърна показателя на витамина, тъй като преди това бях с дефицит на б12. Също така се чувствам и по-енергична.

 23. МИЛЕН

  Докторът ми изписа б12 на Зейн. Мисля, че това е най добрият витамин б12 , който съм пил. Оказа се, че мои познати също са опитвали б12 витамин и те също споделят, че е най добрия на пазара.

 24. Стефан Гяуров

  Доктора ми предписа метилкобаламин 1000, но реших да взема този б12 метилкобаламин и не съжалявам. Доста е добър.

 25. Rossen Dremsizov

  Доскоро пиех едни канадски витамини, но реших да ги сменя с добавките на ЗейнФарма и засега не съжалявам. Първо, че са на доста по-добра цена и второ, от б12-то нямам странични ефекти до момента. По-натам ще пиша и на ефект как е.

 26. dr_vladov

  Доволен съм от обслужването, получих и подарък! Цената също ми допадна предвид количеството от 500 мкг в една таблетка.

 27. hristo_pz

  В началото бях песимистично настроен, че ще има ефект, но доктора ме убеди, че ще помогне. Комбинирам го и с други добавки от Витамаг и като цяло се оказа, че наистина помагат. Една идея по-енергичен съм през деня, най-вече по-концентиран, а съня стана по-дълбок. Ще продължа да пазарувам от тук.

 28. Лилана

  Може ли да се дава на дете на 10- годишна възраст с недостиг на б-12?

  • VITAMAG

   Здравейте Лилана,
   може да се дава в доза от по 1 таблетка, приемана през ден.

 29. Валерия Вълева

  Приемам го по предписание на лекаря, най-вече заради високото съдържание на метилкобаламин. Харесват ми на вкус, друго засега не мога да кажа.

 30. East_the_Beast

  Несравнимо качество и приятен вкус на пастилите. Нищо общо с обикновения таблетен б-12 и другите производни на пазара.

 31. Митко Алексиев

  Доволни сме всички вкъщи от продуктите на ЗейнФарма, а тъй като имах дефицит на Б-12 мога да потвърдя, че конкретно този продукт имаше осезаем ефект. От нас шест точки!

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Витамин Б12 за смучене от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Витамин Б12 е водоразтворим витамин, принадлежащ към Б-групата. Той участва в редица важни процеси в човешкото тяло. Допринася за намаляване на чувството на умора и изтощение и за нормализиране на енергийния метаболизъм. Това действие се дължи основно на факта, че Витамин Б12 допринася за нормалното формиране на червените кръвни клетки (еритроцитите), които транспортират кислород в тялото. Наред с това, витаминът играе важна роля и за нормалното функциониране на нервната система. Има принос също за регенерацията на клетките. Начинът на хранене (веганство), някои заболявания и напредването на възрастта могат да доведат до недостига му в организма. В тези случаи е препоръчително да приемате витамин Б12 под формата на добавка.

Метилкобаламин е биоактивната, свободна форма на Витамин Б12, която осигурява оптимална абсорбция и поносимост от организма.

Витамин Б12 Пастили за смучене – Метилкобаламин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум качество, под формата на пастили за смучене. Предлага висока концентрация на активната съставка – само една вегетарианска таблетка за смучене дневно доставя на организма цели 500 µg Витамин Б12 в неговата най-добра (биологично активна) форма – Метилкобаламин. Предлага оптимална абсорбция и отлична поносимост от организма, в сравнение с други форми на витамина. Едно от най-големите предимства, с които се отличава продукта е високата му бионаличност и бърза ефективност. Това се дължи на факта, че таблетките са под формата на пастили и се разграждат в устната лигавица.

Доказано е, че свободната форма на Витамин Б12 – Метилкобаламин – приета под формата на сублингвални таблетки (пастили прилагани под езика), се абсорбира много ефективно през устната лигавица и по-трудно през червата. Следователно, когато витаминът се приема под формата на капсули или конвенционални таблетки в действителност се усвоява само малко количество от Б12, защото тогава абсорбцията става през стомашно-чревния тракт. Пастилите имат приятен натурален аромат на свеж лимон. Овкусени с естествения монозахарид ксилитол за поддържане на добра устна хигиена и предотвратяване на кариеси.

Приемът на добавката Витамин Б12 помага за намаляване на чувството на умора, слабост и изтощение, причинено от дефицита на Витамин Б12 в тялото. Съдейства за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм, за нормалното клетъчно делене и за формирането на червени кръвни клетки. Подпомага функцията на нервната система. Поддържа здравето на сърцето, предпазвайки го от сърдечни заболявания, като намалява риска от сърдечен удар или инсулт чрез понижаване на високите нива на хомоцистеин в кръвта.

Предимства на Витамин Б12 за смучене – Метилкобаламин на ZeinPharma:

 • Висококачествен състав: Съдържа Витамин Б12 в неговата най-добра (биологично активна) форма – Метилкобаламин.
 • Предлагат оптимална абсорбция и отлична поносимост от организма, благодарение на биологично активната форма.
 • Високодозирана формула: Само един пастил дневно доставя на организма цели 500 µg Витамин Б12.
 • Бърза абсорбция и ефективност: Свободната форма на Витамин Б12 – Метилкобаламин – се абсорбира много по-ефективно през устната лигавица.
 • Допринасят за поддържане на нормални нива на Витамина Б12 в организма.
 • Помагат за поддържането на нормалния енергиен метаболизъм. Намаляване чувството на умора, слабост и изтощение.
 • Благоприятстват нормалното клетъчно делене и формирането на червени кръвни клетки.
 • Подпомагат нормалните функции на нервната и имунната системи.
 • Поддържат здравето на сърцето, предпазвайки го от сърдечни заболявания.
 • Отлична алтернатива за хората, които изпитват трудност с приема на конвенционалните таблетки и капсули.
 • Притежават приятен натурален аромат на свеж лимон.
 • Не съдържат глутен, соя или добавена захар.
 • Съдържат нискокалоричната и здравословна алтернатива на захарта – ксилитол.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

1 път дневно х 1 таблетка за смучене. Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително е да се приема поставена под езика, около 1-2 часа след хранене или между две от основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 2 месеца.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, добавени захари, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 пастил

Витамин Б12 (Метилкобаламин)

500 µg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (31)

31 отзива за Витамин Б12 за смучене – Метилкобаламин – ZeinPharma (60 бр)

 1. Anna Ivanova

  Може ли да се комбинира с витамин Б комплекс от вашата марка или дозата витамин Б12 ще стане прекалено голяма с двата продукта?

  • VITAMAG

   Здравейте Anna Ivanova,
   Не препоръчваме да комбинирате двата продукта, тъй като има застъпване в състава. Ако искате да приемате и двата продукта, може да ги редувате през ден.

 2. Ивайла

  Здравейте,изписано ми е б12 от тези таблетки за смучене един път дневно по една таблетка. Не е ли малка дозата за човек с дефицит?

  • VITAMAG

   Здравейте Ивайла,
   Дозата на витамин B12, която се препоръчва за всяко лице, може да варира в зависимост от няколко фактора, включително възраст, пол, здравословно състояние и наличие на дефицит на витамин B12. Вашият лекар може да извърши оценка на вашето здравословно състояние и да ви препоръча подходящата доза на витамин B12 в съответствие с вашите нужди. Препоръчваме Ви да се придържате към дозата, която лекарят е изписал.

 3. Александър

  За съжаление, приемането на тази добавка не ми помогна. Преди да взема таблетките за смучене, моят резултат за B12 беше 460 pg/ml, а след приема на тези таблетки за смучене след 2 месеца тестът за B12 падна на 340 pg/ml. За мен най-ефективното попълване на B12 остават инжекциите цианокобаламин 1000 mg веднъж месечно. Таблетките и таблетките за смучене не са смилаеми

 4. Диян Йорданов

  Здравейте приключих с едното шишенце Б12 ще си поръчвам второ трябва ли да има пауза или може веднага да се употребява!

  • VITAMAG

   Здравейте Диян Йорданов,
   В общия случай Витамин Б12 за смучене може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 5. Кристияна

  Здравейте. Подходящ ли е по време на бременност от самото начало на бременността?

  • VITAMAG

   Здравейте Кристияна,
   Може да приемате Витамин Б12 по време на бременност, но препоръчваме да се консултирате със своя лекар относно подходяща във Вашия случай доза.

 6. Мариела Христова

  Има ли витамин B12 странични ефекти като диария? Опасен ли е за хора, които са предразположени да образуват тромби в кръвта?

  • VITAMAG

   Здравейте Мариела Христова,
   За Витамин Б12 на ZeinPharma не са известни странични ефекти, като диария. Няма противопоказания за прием от хора, които са предразположени да образуват тромби в кръвта, но препоръчваме да се консултирате и с лекар относно приема на добавката.

 7. Надя Б.

  Качествен б12. Лесен за прием без гаден остатъчен вкус. Пих го известно време и се чувствам много по енергична сутрин.

 8. Вили Иванова

  Взимам Витамин Б12 от известно време и ми се отразява много добре на настроението и като чели имам повече енергия. Вкусът му също е доста приятен. Благодаря!

 9. Валя Господинова

  Здравейте, в момента свърших втори курс на пиене, с почивка два месеца, никакво подобрение-286 ед. а под 300 е дифицит, оптимални стойности 800.Да не би защото ги смуках като бонбони, а да трябва под езика? Иначе сутрин на гладно ги пих. Притеснявам се много, след 2 опаковки никакъв резултат

  • VITAMAG

   Здравейте Валя Господинова,
   Препоръчваме да се консултирате с лекар, тъй като дозата на Витамин Б12 пастили на ZeinPharma може да е ниска за Вашите нужди.

 10. Ралица Кръстева

  Здравейте,
  Искам да попитам, дали този Б12 е подходящ за хора с глутенова непоносимост ?

  Благодаря !

  • VITAMAG

   Здравейте Ралица Кръстева,
   Потвърждаваме, че Витамин Б12 на ZeinPharma е подходящ за хора с глутенова непоносимост, тъй като добавката не съдържа глутен.

 11. Красимира Груева

  Перфектни! Благодаря за подаръка!

 12. Nermin aşimova

  Kak se izpolzvat na gladno ili sled hrana vitami B 12

  • VITAMAG

   Здравейте Nermin aşimova,
   Може да приемате Витамин Б12 както преди, така и след хранене. Препоръчваме да приемате Витамин Б12 сутрин, защото освен че продуктът допринася за нормалната функция на нервната система, помага и за повишаване на силата и енергията.

 13. Петър

  Първо благодаря за подаръка който получих с поръчката. Много добро обслужване. Браво. Мисля че ме спечелихте като клиент

 14. Петя

  Може ли да се приема заедно със спирулина?

  • VITAMAG

   Здравейте Петя,
   Потвърждаваме, че може да приемате Витамин Б12 Пастили в комбинация със Спирулина.

 15. Andriana97

  Направих поръчка за 2 опаковки от този в12 метилкобаламин и си ги взех днес. Много съм доволна от обслужването и вида, в който пристигнаха продуктите, както и от срока на годност. Докторката много похвали вашия в12 метилкобаламин на пастили и даже го препоръча.

 16. МИМИ АЛЕКСИЕВА

  Поразрових се из нета за натурален витамин б12 и си харесах този. Пастили за смучене ми звучи по-добре от капсули или таблетки, а и знам, че натуралният витамин б12 се усвоява по-добре през устната лигавица. Сайта също ми харесва и сега пускам поръчката.

 17. Златин

  Аз изобщо не разбирам от добавки, но ме посъветваха да си купя витамин б12 под формата метилкобаламин. На ваша реклама попаднах и видях, че този витамин б12 метилкобаламин се смуче, което е чудесно, защото аз имам проблем с преглъщането на хапчета. Ще го опитам с удоволствие!

 18. Hristinka Yanakieva

  Чета чудесни отзиви за продукта и се изненадвам колко доволни клиенти имате. Срещала съм и по-ниска витамин б12 цена, но предполагам, че качеството е по-ниско. Поръчах си една опаковка от този на Зейнфарма, за да пробвам и предполагам, че тази цена оправдава по-високото качество на витамин б12.

 19. Ивелин Николов

  Заради нервни тикове лекарката каза да търся б12 метилкобаламин и то за смучене, защото това била най-добрата форма на витамина. На мен не ми трябваше по-висока доза от 500 и затова се спрях на б12 метилкобаламин на ZeinPharma. Взимам си всеки ден по една таблетка за смучене и виждам подобрение, което много ме радва.

 20. Mima Mima

  Търсех си метилкобаламин 1000 на пастили за смучене, но не намерих. Попаднах на вашия метилкобаламин на zeinpharma и видях, че е на пастили, но опаковката е 500, а не 1000, но това не е чак такъв проблем. Вкусът му е приятен и се усеща действие от продукта, но дано ефектът е дълготраен.

 21. Стоимена

  На мен също ми го предписа доктор заради дефицит на б12 метилкобаламин. Дано бързо да подейства!

 22. Gergana Slavkova

  Здравейте, бих искала да споделя добрите си впечатления от този витамин б12, който приемам от около 20 дни. Помогна ми да си възвърна показателя на витамина, тъй като преди това бях с дефицит на б12. Също така се чувствам и по-енергична.

 23. МИЛЕН

  Докторът ми изписа б12 на Зейн. Мисля, че това е най добрият витамин б12 , който съм пил. Оказа се, че мои познати също са опитвали б12 витамин и те също споделят, че е най добрия на пазара.

 24. Стефан Гяуров

  Доктора ми предписа метилкобаламин 1000, но реших да взема този б12 метилкобаламин и не съжалявам. Доста е добър.

 25. Rossen Dremsizov

  Доскоро пиех едни канадски витамини, но реших да ги сменя с добавките на ЗейнФарма и засега не съжалявам. Първо, че са на доста по-добра цена и второ, от б12-то нямам странични ефекти до момента. По-натам ще пиша и на ефект как е.

 26. dr_vladov

  Доволен съм от обслужването, получих и подарък! Цената също ми допадна предвид количеството от 500 мкг в една таблетка.

 27. hristo_pz

  В началото бях песимистично настроен, че ще има ефект, но доктора ме убеди, че ще помогне. Комбинирам го и с други добавки от Витамаг и като цяло се оказа, че наистина помагат. Една идея по-енергичен съм през деня, най-вече по-концентиран, а съня стана по-дълбок. Ще продължа да пазарувам от тук.

 28. Лилана

  Може ли да се дава на дете на 10- годишна възраст с недостиг на б-12?

  • VITAMAG

   Здравейте Лилана,
   може да се дава в доза от по 1 таблетка, приемана през ден.

 29. Валерия Вълева

  Приемам го по предписание на лекаря, най-вече заради високото съдържание на метилкобаламин. Харесват ми на вкус, друго засега не мога да кажа.

 30. East_the_Beast

  Несравнимо качество и приятен вкус на пастилите. Нищо общо с обикновения таблетен б-12 и другите производни на пазара.

 31. Митко Алексиев

  Доволни сме всички вкъщи от продуктите на ЗейнФарма, а тъй като имах дефицит на Б-12 мога да потвърдя, че конкретно този продукт имаше осезаем ефект. От нас шест точки!

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.