ТИРОЗИН / TYROSINE – ZeinPharma (120 капс)

(12 клиентски отзива)

34.90лв.

ZeinPharma L-ТИРОЗИН – 500mg Аминокиселини за Отслабване, детокс, Умствен тонус и памет от Pharma
ТИРОЗИН / TYROSINE – ZeinPharma (120 капс)

34.90лв.

Срок на годност: 30.04.2026 г.

Код: 12241 | Съдържание: 120 капсули

Натурална добавка с премиум и веган състав, която съдържа полуесенциалната аминокиселина Тирозин в нейната биоактивна и лесноусвоима свободна Л-форма. Използваният Л-Тирозин се извлича от сертифицирани натурални източници чрез щадящ метод на сепарация. Тирозин на ZeinPharma® допълва оптимално завишените нужди на организма от Л-Тирозин при нарушена функция на щитовидната жлеза. Допринася за регулиране на тироидните хормони при леки до умерени отклонения от нормите. Спомага за подобряване на концентрацията и паметта, като съдейства за правилното протичане на нервните импулси в мозъка. Особено подходящ е за прием в периоди на силен психически и физически стрес, като сесии и спортни състезания. 

Тирозин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Л-тирозин е полуесенциална или условно незаменима аминокиселина. Това означава, че тялото може да я произвежда, но само при определени условия и често в малки количества. Тя е директен прекурсор на невротрансмитерите допамин (хормонът на щастието), епинефрин (адреналин) и норепинефрин (норадреналин), а също така и на определени хормони на щитовидната жлеза. Намира се в някои храни главно под формата на протеини. Тази протеиногенна аминокиселина е значима за здравословното състояние на човека и трябва да присъства в адекватни количества в ежедневната му диета. Силно завишени са нуждите от нея в периоди на активна физическа дейност, растеж, обучение, нужда от повече концентрация, както и при някои генетични заболявания и такива, свързани с нарушени нива на щитовидните хормони.

Тирозин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа полуесенциалната аминокиселина Тирозин със 100% чист произход в нейната биоактивна (естествена свободна) и лесноусвоима Л-форма. Използваният Л-Тирозин се извлича само от сертифицирани натурални източници чрез щадящ метод на сепарация, за да се запазят максимално полезните му свойства. Особено подходяща е за прием в периоди на силен психически и физически стрес, като полагане на изпити по време на сесии или интензивни спортни тренировки за състезания.

Приемът на Тирозин на ZeinPharma допълва оптимално завишените нужди на организма от Л-Тирозин при хормонални смущения и нарушена функция на щитовидната жлеза. Допринася за регулиране на нивата на тироидните хормони при леки до умерени отклонения от нормите. Спомага за подобряване на концентрацията, фокуса и паметта, като съдейства за правилното протичане на нервните импулси в мозъка. Набавя завишените потребности на организма от Л-тирозин в периоди на силен психически и физически стрес. Особено подходяща е за прием в периоди на полагане на изпити по време на сесии и интензивни спортни тренировки. Нормализира термогенезата и естествения процес на изгаряне на мазнини.

Предимства на Тирозин на ZeinPharma:

 • Съдържа полуесенциалната аминокиселина Тирозин със 100% чист произход в нейната естествена свободна Л-форма.
 • Използваният Л-Тирозин е извлечен чрез щадящ метод на сепарация, за да се запазят максимално свойствата му.
 • Допълва оптимално завишените нужди на организма от Л-Тирозин при нарушена функция на щитовидната жлеза.
 • Допринася за регулиране на нивата на тироидните хормони при леки до умерени отклонения от нормите.
 • Спомага за подобряване на концентрацията, фокуса и паметта.
 • Набавя завишените потребности на организма от Л-тирозин в периоди на силен психически и физически стрес.
 • Особено подходящ е за прием в периоди на полагане на изпити по време на сесии и интензивни спортни тренировки.
 • Нормализира термогенезата и естествения процес на изгаряне на мазнини.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия. 

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (хормонални нарушения) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема преди хранене, в най-добрия случай сутрин, около 30 минути преди закуска. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Л-Тирозин

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

12 отзива за ТИРОЗИН / TYROSINE – ZeinPharma (120 капс)

 1. Иванка

  Много бързо обслужване. Благодаря за подаръка 🙂

 2. Димитрина Димитрова

  Здравейте!
  Изключително съм доволна от този продукт. Изпих две опаковки, комбинирани с цинк и селен, от същата фирма и подобрих много функцията на щитовидната жлеза.

 3. Диана

  Здравейте!
  Може ли да се приема по време на кърмене?

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Няма противопоказания Тирози на ZeinPharma да се приема по време на кърмене, но препоръчваме да се консултирате с педиатъра, който следи детенцето.

 4. Коко

  Има източници в И-нет че приема при Хашимото хора със субклиничен хипертиреоидизъм и чист хипертиреоидизъм е противопоказен защото ще увеличи секреция на хормони. ZeиnPharma имат ли техни източници да потвърдят или отрекат това ?

  • VITAMAG

   Здравейте Коко,
   Това е аминокиселина, която не увеличава секрецията на хормони, а съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Също така благоприятства нейното здравословно функциониране без да има пряк ефект върху секрецията. Това е информацията предоставена от производителя отнасяща се за Тирозин 120 капсули.

 5. Лидия Маркова

  Харесах ел тирозина на Зейн. Имам леки хормонални смущения и доктора ми каза, че няма нужда от силни лекарства. Изписа ми тази добавка, която изненадващо помогна, но да питам на колко време се прави почивка и по кое време се пие, защото аз го пия преди ядене, но доктора на е споменал конкретно време?

  • VITAMAG

   Здравейте Лидия Маркова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. Хубаво е на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици.

 6. Гери

  Здравейте! Добавката Тирозин може ли да замести лечението с еyтирокс ,което съдържа химическия хормон и ми е изписано за постоянно лечение за хашимото ,но имам странични ефекти от лекарството -постоянна нервност ,сърцебиене болки в гърдите . Информиран е лекyващия ме лекар за страничната реакция, но той казва че не било от еyтирокса. .Става ли тази добавка за постоянна заместителна терапия за моето заболяване ? Мерси.

  • VITAMAG

   Здравейте Гери,
   Следва да имате предвид, че Тирозин на ZeinPharma е аминокиселина и хранителна добавка, а не лекарство. Препоръчваме Ви да се консултирате със специалист дали има възможност за смяна на вече назначено лечение.

 7. Зоя К.

  Препоръчвате тази добавка при нарушена функция на щитовидната жлеза, но при намалена или при увеличена функция на щитовидната жлеза е полезна?

  • VITAMAG

   Здравейте Зоя К.,
   Тирозинът е аминокиселина, която се прилага като цяло при нарушена функция на щитовидната жлеза, тоест помага и се приема в двата случая.

 8. Alex_9

  Изписан ми е l tyrosine заради щитовидната жлеза и сега търся качествен продукт на нормална цена. Разгледах и по аптеки и други магазини за хранителни добавки, но се спрях на този, заради марката и l tyrosine цената.

 9. КАЛИНКА Т.

  Не знам защо, но при мен л тирозин и щитовидна жлеза изобщо не си пасваха. Имаше един тирозин на Биовеа, ама изобщо не ми понесе и се наложи да го спра. Последно доктора ми изписа тирозина на zain pharma и аз бях скептична, но за моя изненада този път нямам проблем с добавката. Даже този л тирозин има благоприятно действие върху щитовидната жлеза, само се надявам да не е моментен ефект.

 10. Тереза

  Пия ел тирозин за щитовидната жлеза след консултация и с лекаря. За момента всичко е наред и се чувствам добре, като се надявам ефектът да е дълготраен. Ел тирозинът е страхотна аминокиселина, но трябва да уцелиш качествен продукт, дано този е такъв 🙂

 11. Габи Везинска

  Доктора каза да си купя л тирозин заради хашимото. Много добавки гледах и на всички пише, че са натурални, но аз, разбира се, поразпитах и доста мой приятели пазаруват от вас. Връзката л тирозин хашимото е неизбежна и трябва да приемам тирозина като добавка поне според лекаря.

 12. Любен Любенов

  Поръчах го от Витамаг по препоръка на лекар за нормална функция на щитовидната жлеза. Пия го от скоро и се надявам да помогне също метаболизма и концентрацията.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Тирозин от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Л-тирозин е полуесенциална или условно незаменима аминокиселина. Това означава, че тялото може да я произвежда, но само при определени условия и често в малки количества. Тя е директен прекурсор на невротрансмитерите допамин (хормонът на щастието), епинефрин (адреналин) и норепинефрин (норадреналин), а също така и на определени хормони на щитовидната жлеза. Намира се в някои храни главно под формата на протеини. Тази протеиногенна аминокиселина е значима за здравословното състояние на човека и трябва да присъства в адекватни количества в ежедневната му диета. Силно завишени са нуждите от нея в периоди на активна физическа дейност, растеж, обучение, нужда от повече концентрация, както и при някои генетични заболявания и такива, свързани с нарушени нива на щитовидните хормони.

Тирозин на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа полуесенциалната аминокиселина Тирозин със 100% чист произход в нейната биоактивна (естествена свободна) и лесноусвоима Л-форма. Използваният Л-Тирозин се извлича само от сертифицирани натурални източници чрез щадящ метод на сепарация, за да се запазят максимално полезните му свойства. Особено подходяща е за прием в периоди на силен психически и физически стрес, като полагане на изпити по време на сесии или интензивни спортни тренировки за състезания.

Приемът на Тирозин на ZeinPharma допълва оптимално завишените нужди на организма от Л-Тирозин при хормонални смущения и нарушена функция на щитовидната жлеза. Допринася за регулиране на нивата на тироидните хормони при леки до умерени отклонения от нормите. Спомага за подобряване на концентрацията, фокуса и паметта, като съдейства за правилното протичане на нервните импулси в мозъка. Набавя завишените потребности на организма от Л-тирозин в периоди на силен психически и физически стрес. Особено подходяща е за прием в периоди на полагане на изпити по време на сесии и интензивни спортни тренировки. Нормализира термогенезата и естествения процес на изгаряне на мазнини.

Предимства на Тирозин на ZeinPharma:

 • Съдържа полуесенциалната аминокиселина Тирозин със 100% чист произход в нейната естествена свободна Л-форма.
 • Използваният Л-Тирозин е извлечен чрез щадящ метод на сепарация, за да се запазят максимално свойствата му.
 • Допълва оптимално завишените нужди на организма от Л-Тирозин при нарушена функция на щитовидната жлеза.
 • Допринася за регулиране на нивата на тироидните хормони при леки до умерени отклонения от нормите.
 • Спомага за подобряване на концентрацията, фокуса и паметта.
 • Набавя завишените потребности на организма от Л-тирозин в периоди на силен психически и физически стрес.
 • Особено подходящ е за прием в периоди на полагане на изпити по време на сесии и интензивни спортни тренировки.
 • Нормализира термогенезата и естествения процес на изгаряне на мазнини.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия. 

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (хормонални нарушения) – 2 пъти дневно х 1 капсула.

Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема преди хранене, в най-добрия случай сутрин, около 30 минути преди закуска. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 4 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

2 капс.

Л-Тирозин

500 mg

1000 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (12)

12 отзива за ТИРОЗИН / TYROSINE – ZeinPharma (120 капс)

 1. Иванка

  Много бързо обслужване. Благодаря за подаръка 🙂

 2. Димитрина Димитрова

  Здравейте!
  Изключително съм доволна от този продукт. Изпих две опаковки, комбинирани с цинк и селен, от същата фирма и подобрих много функцията на щитовидната жлеза.

 3. Диана

  Здравейте!
  Може ли да се приема по време на кърмене?

  • VITAMAG

   Здравейте Диана,
   Няма противопоказания Тирози на ZeinPharma да се приема по време на кърмене, но препоръчваме да се консултирате с педиатъра, който следи детенцето.

 4. Коко

  Има източници в И-нет че приема при Хашимото хора със субклиничен хипертиреоидизъм и чист хипертиреоидизъм е противопоказен защото ще увеличи секреция на хормони. ZeиnPharma имат ли техни източници да потвърдят или отрекат това ?

  • VITAMAG

   Здравейте Коко,
   Това е аминокиселина, която не увеличава секрецията на хормони, а съдейства за нормалното функциониране на щитовидната жлеза. Също така благоприятства нейното здравословно функциониране без да има пряк ефект върху секрецията. Това е информацията предоставена от производителя отнасяща се за Тирозин 120 капсули.

 5. Лидия Маркова

  Харесах ел тирозина на Зейн. Имам леки хормонални смущения и доктора ми каза, че няма нужда от силни лекарства. Изписа ми тази добавка, която изненадващо помогна, но да питам на колко време се прави почивка и по кое време се пие, защото аз го пия преди ядене, но доктора на е споменал конкретно време?

  • VITAMAG

   Здравейте Лидия Маркова,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. Хубаво е на всеки 3 месеца да се прави пауза от поне 2 седмици.

 6. Гери

  Здравейте! Добавката Тирозин може ли да замести лечението с еyтирокс ,което съдържа химическия хормон и ми е изписано за постоянно лечение за хашимото ,но имам странични ефекти от лекарството -постоянна нервност ,сърцебиене болки в гърдите . Информиран е лекyващия ме лекар за страничната реакция, но той казва че не било от еyтирокса. .Става ли тази добавка за постоянна заместителна терапия за моето заболяване ? Мерси.

  • VITAMAG

   Здравейте Гери,
   Следва да имате предвид, че Тирозин на ZeinPharma е аминокиселина и хранителна добавка, а не лекарство. Препоръчваме Ви да се консултирате със специалист дали има възможност за смяна на вече назначено лечение.

 7. Зоя К.

  Препоръчвате тази добавка при нарушена функция на щитовидната жлеза, но при намалена или при увеличена функция на щитовидната жлеза е полезна?

  • VITAMAG

   Здравейте Зоя К.,
   Тирозинът е аминокиселина, която се прилага като цяло при нарушена функция на щитовидната жлеза, тоест помага и се приема в двата случая.

 8. Alex_9

  Изписан ми е l tyrosine заради щитовидната жлеза и сега търся качествен продукт на нормална цена. Разгледах и по аптеки и други магазини за хранителни добавки, но се спрях на този, заради марката и l tyrosine цената.

 9. КАЛИНКА Т.

  Не знам защо, но при мен л тирозин и щитовидна жлеза изобщо не си пасваха. Имаше един тирозин на Биовеа, ама изобщо не ми понесе и се наложи да го спра. Последно доктора ми изписа тирозина на zain pharma и аз бях скептична, но за моя изненада този път нямам проблем с добавката. Даже този л тирозин има благоприятно действие върху щитовидната жлеза, само се надявам да не е моментен ефект.

 10. Тереза

  Пия ел тирозин за щитовидната жлеза след консултация и с лекаря. За момента всичко е наред и се чувствам добре, като се надявам ефектът да е дълготраен. Ел тирозинът е страхотна аминокиселина, но трябва да уцелиш качествен продукт, дано този е такъв 🙂

 11. Габи Везинска

  Доктора каза да си купя л тирозин заради хашимото. Много добавки гледах и на всички пише, че са натурални, но аз, разбира се, поразпитах и доста мой приятели пазаруват от вас. Връзката л тирозин хашимото е неизбежна и трябва да приемам тирозина като добавка поне според лекаря.

 12. Любен Любенов

  Поръчах го от Витамаг по препоръка на лекар за нормална функция на щитовидната жлеза. Пия го от скоро и се надявам да помогне също метаболизма и концентрацията.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.