ЗЕЛЕН ЧАЙ / GREEN TEA Deluxe – ZeinPharma (60 капс)

(8 клиентски отзива)

24.90лв.

ZeinPharma ЗЕЛЕН ЧАЙ Делукс – 500mg за Отслабване и детокс от Pharma
ЗЕЛЕН ЧАЙ / GREEN TEA Deluxe – ZeinPharma (60 капс)

24.90лв.

Срок на годност: 28.02.2026 г.

Код: 12503 | Съдържание: 60 капсули

Натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен стандартизиран екстракт от Зелен чай с оптимална доза ценни биоактивни съставки. Само 1 капсула доставя цели 500 mg екстракт от листа Camellia sinensis, който съдържа цели 98% полифеноли и 50% епигалокатехин галат (EGCG), с по-малко от 1% кофеин. Зелен чай на ZeinPharma® тонизира ума и тялото и по естествен начин създава чувство на бодрост и виталност. Спомага за повишаване на енергията. Подпомага процеса на отслабване и изгаряне на мазнини. Осигурява антиоксидантна защита на организма от оксидативния стрес. Поддържа общото здраве. 

Зелен чай от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Зеленият чай (Camellia sinensis) е използван от хилядолетия от китайските лечители. Ценен е високо заради неговите специални свойства и съставки. Съдържа витамини, минерали, кофеин, много полифенолни антиоксиданти и по-конкретно: флавоноиди, включително катехини (като епигалокатехин галат EGCG, епикатехин и др.). Тези антиоксиданти имат различни благоприятни ефекти върху здравето. Биоактивните съединения в зеления чай могат да забавят стареенето на клетките на организма, причинено от вредното влияние на оксидативния стрес; да спомогнат за редуциране на високите нива на холестерол и да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания; да помогнат за контрола на кръвната захар, да намалят риска от диабет; да редуцират риска от инфекции, възпаления и развитие на ракови заболявания; да подобрят мозъчната дейност и паметта; да подпомогнат свалянето на килограми и изгарянето на мазнини.

Зелен чай на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен натурален екстракт от Зелен чай на прах, произведен внимателно под строг контрол в Германия. Зеленият чай, използван в капсулите е само от растения, виреещи на надморска височина над 1200 м, защото тогава листата се отличават с мекота и устойчивост. Използвани се чаени растения само от пролетната или зимната реколта, тъй като силните летни горещини намаляват качеството на чаените листа.

Другото преимущество на Хранителната добавка Зелен чай е оптималната доза на ценни биоактивни съставки в екстракта от Зелен чай, което се дължи основно на нежния и щадящ процес на екстракция. Всяка вегетарианска капсула доставя цели 500 mg екстракт с премиум качество, който съдържа цели 98% полифеноли и 50% епигалокатехин галат (EGCG), с по-малко от 1% кофеин. EGCG е най-разпространената форма на катехини, съдържаща се в Зеления чай, която е характеристика за качеството на чаеното растение. Катехините са полифенолни растителни метаболити от групата на фитохимикалите с редица ползи за здравето на организма.

Приемът на Зелен чай на ZeinPharma поддържа умствения тонус, концентрацията и създава чувство на бодрост. Поддържа тонуса на тялото и спомага за повишаване на енергията и издръжливостта. Подпомага процеса на отслабване и изгаряне на мазнини. Спомага за ускоряването на метаболизма и за термогенезата. Осигурява антиоксидантна защита и предпазва клетките на организма от оксидативен стрес, който е причина за редица сериозни заболявания. Има детоксикиращо действие, ефективно прочиства организма от токсините. Допринася за общото благополучие на организма.

Предимства на Зелен чай на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен натурален екстракт от Зелен чай на прах, произведен под строг контрол в Германия.
 • Екстрактът е извлечен посредством нежен и щадящ процес на екстракция.
 • Отличен източник на ценни биоактивни съставки: Съдържа 98% полифеноли и 50% EGCG, с по-малко от 1% кофеин.
 • Поддържа умствения тонус, концентрацията и създава чувство на бодрост.
 • Поддържа тонуса на тялото и спомага за повишаване на енергията и издръжливостта.
 • Подпомага процеса на отслабване и изгаряне на мазнини.
 • Спомага за ускоряването на метаболизма и за термогенезата.
 • Осигурява антиоксидантна защита и предпазва организма от оксидативен стрес, който е причина за редица заболявания.
 • Има детоксикиращо действие, ефективно прочиства организма от токсините.
 • Допринася за общото благополучие на организма.
 • Спомага за редуциране на високите нива на холестерол и намалява риска от сърдечно-съдови заболявани.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.
 • Лабораторно тестван продукт, специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (отслабване и изгаряне на мазнини) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на или след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Екстракт от Зелен чай
(Camellia sinensis на прах)

1000 mg

1500 mg

– от който:
Полифеноли

980 mg

1470 mg

Епигалокатехин галат (EGCG)

500 mg

750 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

8 отзива за ЗЕЛЕН ЧАЙ / GREEN TEA Deluxe – ZeinPharma (60 капс)

 1. Петя М

  Интересува ме ,дали се препоръчва за сърдечно болни хора и с диабет?Дали капсулите са съвместими с мед.терапия на тези пациенти?

  • VITAMAG

   Здравейте Петя М,
   Въпреки че Зелен Чай няма противопоказания да се приема от хора с диабет или сърдечни проблеми, препоръчваме консултация с лекар.

 2. Милена Янева

  Здравейте,на гладно или с храна се пие добавката зелен чай и възможно ли е наведнъж да бъдат изпити три таблетки веднъж дневно.Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Милена Янева,
   Капсулите Зелен чай на ЗейнФарма може да се приемат както наведнъж, така и разделно – както е по-удобно за Вас. Няма особено значение по кое време ще го приемате по-важното е приемът да се съпровожда с достатъчно вода.

 3. Борко Кирилов

  Чувал съм за редица черен чай ползи, но за зеления чай не съм се интерсувал много. Виждам, че пише интересни неща и за него и ми допада, защото си търся нещо подобно. Ще го пробвам и него, предполагам ще се допълва с ползите на черния чай.

 4. Antoaneta Draganova

  Диетоложката, при която ходя, ми разказа за ползите на зеления чай и ме посъветва да си взема зеления чай на Зейнфарма. Аз и се доверявам, затова си купих две опаковки от вас и започнах да го пия. Много ще се раздвам да видя тези зелен чай ползи, ще ви пиша да споделя резултати и мнение след време. 🙂

 5. Илийка

  Много ми хареса зеленият чай на зейнфарма. Преди си взимах зелен чай за отслабване от sopharmacy, но се разочаровах, че нямаше желания от мен ефект. Този на зейн обаче, като милиграми и цена ми привлече вниманието, а ефектът също не закъсня (отслабнах с 4.5 кг за 3 седмици). Ще пробвам и други добавки от вас и се надявам и те да ми харесат.

 6. Магдалена

  Здравейте, трите таблетки наведнъж ли се приемат? Или по една сутрин, обед и вечер?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Магдалена,
   капсулите Зелен чай на ЗейнФарма може да се приемат както наведнъж, така и разделно – както е по-удобно за Вас. По-важното е приемът да се съпровожда с достатъчно вода.

 7. Tino

  Благодаря за подаръка и бързата доставка!

 8. ЕВА

  Това японска матча не ми хареса! Аз си купих, но още при първия прием я изхвърлих. Така че японската матча не ме спечели и преди седмица си поръчах тези капсулки зелен чай и засега не е имало такива странични реакции от тях.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Зелен чай от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Зеленият чай (Camellia sinensis) е използван от хилядолетия от китайските лечители. Ценен е високо заради неговите специални свойства и съставки. Съдържа витамини, минерали, кофеин, много полифенолни антиоксиданти и по-конкретно: флавоноиди, включително катехини (като епигалокатехин галат EGCG, епикатехин и др.). Тези антиоксиданти имат различни благоприятни ефекти върху здравето. Биоактивните съединения в зеления чай могат да забавят стареенето на клетките на организма, причинено от вредното влияние на оксидативния стрес; да спомогнат за редуциране на високите нива на холестерол и да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания; да помогнат за контрола на кръвната захар, да намалят риска от диабет; да редуцират риска от инфекции, възпаления и развитие на ракови заболявания; да подобрят мозъчната дейност и паметта; да подпомогнат свалянето на килограми и изгарянето на мазнини.

Зелен чай на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав, под формата на веган капсули. Съдържа висококачествен натурален екстракт от Зелен чай на прах, произведен внимателно под строг контрол в Германия. Зеленият чай, използван в капсулите е само от растения, виреещи на надморска височина над 1200 м, защото тогава листата се отличават с мекота и устойчивост. Използвани се чаени растения само от пролетната или зимната реколта, тъй като силните летни горещини намаляват качеството на чаените листа.

Другото преимущество на Хранителната добавка Зелен чай е оптималната доза на ценни биоактивни съставки в екстракта от Зелен чай, което се дължи основно на нежния и щадящ процес на екстракция. Всяка вегетарианска капсула доставя цели 500 mg екстракт с премиум качество, който съдържа цели 98% полифеноли и 50% епигалокатехин галат (EGCG), с по-малко от 1% кофеин. EGCG е най-разпространената форма на катехини, съдържаща се в Зеления чай, която е характеристика за качеството на чаеното растение. Катехините са полифенолни растителни метаболити от групата на фитохимикалите с редица ползи за здравето на организма.

Приемът на Зелен чай на ZeinPharma поддържа умствения тонус, концентрацията и създава чувство на бодрост. Поддържа тонуса на тялото и спомага за повишаване на енергията и издръжливостта. Подпомага процеса на отслабване и изгаряне на мазнини. Спомага за ускоряването на метаболизма и за термогенезата. Осигурява антиоксидантна защита и предпазва клетките на организма от оксидативен стрес, който е причина за редица сериозни заболявания. Има детоксикиращо действие, ефективно прочиства организма от токсините. Допринася за общото благополучие на организма.

Предимства на Зелен чай на ZeinPharma:

 • Съдържа висококачествен натурален екстракт от Зелен чай на прах, произведен под строг контрол в Германия.
 • Екстрактът е извлечен посредством нежен и щадящ процес на екстракция.
 • Отличен източник на ценни биоактивни съставки: Съдържа 98% полифеноли и 50% EGCG, с по-малко от 1% кофеин.
 • Поддържа умствения тонус, концентрацията и създава чувство на бодрост.
 • Поддържа тонуса на тялото и спомага за повишаване на енергията и издръжливостта.
 • Подпомага процеса на отслабване и изгаряне на мазнини.
 • Спомага за ускоряването на метаболизма и за термогенезата.
 • Осигурява антиоксидантна защита и предпазва организма от оксидативен стрес, който е причина за редица заболявания.
 • Има детоксикиращо действие, ефективно прочиства организма от токсините.
 • Допринася за общото благополучие на организма.
 • Спомага за редуциране на високите нива на холестерол и намалява риска от сърдечно-съдови заболявани.
 • 100% веган капсули, без глутен, лактоза, соя, мая, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.
 • Лабораторно тестван продукт, специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
ПРИЕМ

Профилактичен/превантивен прием – 2 пъти дневно х 1 капсула. При конкретни нужди (отслабване и изгаряне на мазнини) – 3 пъти дневно х 1 капсула.

Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода. Препоръчително е да се приема по време на или след хранене. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, мая, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

2 капс.

3 капс.

Екстракт от Зелен чай
(Camellia sinensis на прах)

1000 mg

1500 mg

– от който:
Полифеноли

980 mg

1470 mg

Епигалокатехин галат (EGCG)

500 mg

750 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (8)

8 отзива за ЗЕЛЕН ЧАЙ / GREEN TEA Deluxe – ZeinPharma (60 капс)

 1. Петя М

  Интересува ме ,дали се препоръчва за сърдечно болни хора и с диабет?Дали капсулите са съвместими с мед.терапия на тези пациенти?

  • VITAMAG

   Здравейте Петя М,
   Въпреки че Зелен Чай няма противопоказания да се приема от хора с диабет или сърдечни проблеми, препоръчваме консултация с лекар.

 2. Милена Янева

  Здравейте,на гладно или с храна се пие добавката зелен чай и възможно ли е наведнъж да бъдат изпити три таблетки веднъж дневно.Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Милена Янева,
   Капсулите Зелен чай на ЗейнФарма може да се приемат както наведнъж, така и разделно – както е по-удобно за Вас. Няма особено значение по кое време ще го приемате по-важното е приемът да се съпровожда с достатъчно вода.

 3. Борко Кирилов

  Чувал съм за редица черен чай ползи, но за зеления чай не съм се интерсувал много. Виждам, че пише интересни неща и за него и ми допада, защото си търся нещо подобно. Ще го пробвам и него, предполагам ще се допълва с ползите на черния чай.

 4. Antoaneta Draganova

  Диетоложката, при която ходя, ми разказа за ползите на зеления чай и ме посъветва да си взема зеления чай на Зейнфарма. Аз и се доверявам, затова си купих две опаковки от вас и започнах да го пия. Много ще се раздвам да видя тези зелен чай ползи, ще ви пиша да споделя резултати и мнение след време. 🙂

 5. Илийка

  Много ми хареса зеленият чай на зейнфарма. Преди си взимах зелен чай за отслабване от sopharmacy, но се разочаровах, че нямаше желания от мен ефект. Този на зейн обаче, като милиграми и цена ми привлече вниманието, а ефектът също не закъсня (отслабнах с 4.5 кг за 3 седмици). Ще пробвам и други добавки от вас и се надявам и те да ми харесат.

 6. Магдалена

  Здравейте, трите таблетки наведнъж ли се приемат? Или по една сутрин, обед и вечер?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Магдалена,
   капсулите Зелен чай на ЗейнФарма може да се приемат както наведнъж, така и разделно – както е по-удобно за Вас. По-важното е приемът да се съпровожда с достатъчно вода.

 7. Tino

  Благодаря за подаръка и бързата доставка!

 8. ЕВА

  Това японска матча не ми хареса! Аз си купих, но още при първия прием я изхвърлих. Така че японската матча не ме спечели и преди седмица си поръчах тези капсулки зелен чай и засега не е имало такива странични реакции от тях.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.