ЗЕЛЕН ЧАЙ / GREEN TEA Deluxe – ZeinPharma (60 капс)

(2 клиентски отзива)

2290лв.

ZeinPharma ЗЕЛЕН ЧАЙ Делукс – 500mg за Отслабване и детокс от Pharma
ЗЕЛЕН ЧАЙ / GREEN TEA Deluxe – ZeinPharma (60 капс)

2290лв.

Код: 12503 | Съдържание: 60 капсули

Висококачествен стандартизиран екстракт от Зелен чай с оптимална доза хранителни вещества. Една капсула доставя 500 mg екстракт с премиум качество, който съдържа цели 98% полифеноли и 50% епигалокатехин галат (EGCG). Главно допринася за общото благополучие и тонус на организма, умствените способности, антиоксидантната защита и изгарянето на мазнини.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: За общо благополучие и тонус на организма – по 2 капсули дневно. За отслабване и изгаряне на мазнините – по 3 капсули дневно.

Опаковката стига за 1 месец.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Зеленият чай е високо ценен от хилядолетия в медицината заради неговите специални свойства и съставки. Съдържа витамини, минерали, кофеин, много полифенолни антиоксиданти и по-конкретно: флавоноиди, включително катехини (като EGCG). Тези антиоксиданти имат различни благоприятни ефекти върху здравето. Биоактивните съединения в зеления чай могат да: предпазят клетките на организма от стареене, пречинено от вредното влияние на оксидативния стрес; да спомогнат за редуциране на високите нива на холестерол и да намалят риска от сърдечно-съдови заболявания; да помогнат за контрола на кръвната захар и да намалят риска от диабет; да намалят риска от инфекции, възпаления и развитие на ракови заболявания; да подобрят мозъчната дейност и паметта; да подпомогнат свалянето на килограми и изгарянето на мазнини.

Натуралната хранителна добавка Зелен чай Делукс на ZeinPharma доставя на организма висококачествен екстракт от Зелен чай, произведен внимателно под строг контрол в Германия. Основното предимство на добавката пред останалите продукти на пазара се крие в премиум качеството на използваната суровина. Зеленият чай, използван в капсулите е само от растения, виреещи на надморска височина над 1200 м, защото тогава листата се отличават с мекота и устойчивост. В допълнение, ZeinPharma използва чаени растения само от пролетната или зимната реколта, тъй като силните летни горещини намаляват качеството на чаените листа.

Другото преимущество на продукта е оптималната доза на хранителните вещества в зеления чай. Всяка вегетарианска капсула доставя 500 mg екстракт с премиум качество, който съдържа цели 98% полифеноли и 50% епигалокатехин галат (EGCG). EGCG е най-разпространената форма на катехини, съдържаща се в зеления чай, която е характеристика за качеството на чаеното растение. Катехините са полифенолни растителни метаболити от групата на фитохимикалите с редица ползи за здравето на организма.

Пoлзи от приема на Зелен чай Делукс на ZeinPharma:

 • Допринася за общото благополучие и тонус на организма;
 • Осигурява антиоксидантна защита и предпазва клетките на организма от оксидативен стрес, който е причина за редица заболявания;
 • Спомага за редуциране на високите нива на холестерол и намалява риска от сърдечно-съдови заболявания;
 • Спомага за редуцирането на излишните килограми.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

Съдържание за 3 капсули

Екстракт от Зелен чай на прах, от който                               1,500 mg

 • Полифеноли, от които                                                      1,470 mg
 • EGCG                                                                                        750 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

2 отзива за ЗЕЛЕН ЧАЙ / GREEN TEA Deluxe – ZeinPharma (60 капс)

 1. Магдалена

  Здравейте, трите таблетки наведнъж ли се приемат? Или по една сутрин, обед и вечер?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Магдалена,
   капсулите Зелен чай на ЗейнФарма може да се приемат както наведнъж, така и разделно – както е по-удобно за Вас. По-важното е приемът да се съпровожда с достатъчно вода.

 2. Tino

  Благодаря за подаръка и бързата доставка!

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888