ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma (90 капс)

(9 клиентски отзива)

59.90лв.

РОДИОЛА РОЗЕА / RHODIOLA ROSEA за сила и енергия, умствен тонус и анти-стрес от Pharma.
ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma (90 капс)

59.90лв.

Срок на годност: 30.11.2025 г.

Код: 10389 | Съдържание: 90 капсули

Висококачествена добавка, която по естествен начин подобрява паметта и настроението, без да води до негативните странични ефекти, характерни за лекарствата. Една капсула доставя цели 300 mg 100% натурален екстракт от билката Родиола Розеа / Златен корен, стандартизиран до 3% Розавини и 1% Салидрозиди, чието количество е потвърдено чрез метода Високоефективна течна хроматография (HPLC). Родиола Розеа на ZeinPharma® подкрепя нормалното функциониране на нервната система и подпомага мозъчната дейност, паметта и концентрацията. Спомага за намаляване на психическото напрежение, стреса, хронично безпокойство и депресивни мисли. Допринася за намаляване на умората и за повишаване на енергията.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Родиола Розеа / Златен корен (Rhodiola Rosea, Rose root) е лечебна билка със силни адаптогенни и естествени антидепресантни свойства. Тя подпомага работата на нервната система, допринася за оптималната ментална и когнитивна функция и подобрява паметта и концентрацията. Родиолата помага на организма да се справи по-лесно с физическия и емоционален стрес. Действа ободряващо и енергизиращо на тялото при умора и продължителен стрес и повишава способността му да се справи с хроничното безпокойство, тревожността и напрежението. Билката е и натурален антидепресант. Тя стимулира синтеза на невротрансмитерите серотонин и допамин, което повишава настроението и намалява риска от депресивни състояния. Дължи благоприятните си ефекти върху здравето главно на две вторични растителни съединения от групата на фенолните гликозиди – Розавини и Салидрозиди, които са нейните активни съставки и подпомагат важни процеси в организма.

Родиола Розеа на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, с премиум качество на активните съставки, която по напълно естествен начин подобрява паметта и настроението, без да води до негативни странични ефекти, характерни за лекарствата. Една капсула от нея доставя на организма цели 300 mg 100% натурален екстракт от билката Родиола Розеа / Златен корен (Rhodiola Rosea). Използваният екстракт в добавката на ZeinPharma е стандартизиран до 3% Розавини и 1% Салидрозиди, като количеството им е потвърдено чрез специален всеобхватен метод в модерния химичен анализ, наречен Високоефективна течна хроматография (ВЕТХ / HPLC). Приемът на продукта подкрепя нормалното функциониране на нервната система и подпомага мозъчната дейност, паметта и концентрацията. Спомага за намаляване на психическото напрежение, стреса и тревожността. Действа положително при хронично безпокойство и депресивни мисли, като спомага за повишаване на настроението. Допринася за повишаване на жизнеността, силата и енергията.

Предимства на Родиола Розеа на ZeinPharma:

 • Висококонцентрирани капсули – само 1 капсула доставя цели 300 mg натурален екстракт от Родиола Розеа / Златен корен.
 • Предлага висококачествен стандартизиран екстракт – 100% чист, натурален екстракт от Родиола Розеа, стандартизиран до 3% Розавини и 1% Салидрозиди, чието количеството е потвърдено чрез метода ВЕТХ / HPLC.
 • Натурално и ефикасно средство за справяне с психическия стрес и за повишаване на настроението.
 • Спомага за намаляване на тревожните и депресивни мисли и състояния.
 • Подпомага мозъчната дейност, умствения тонус и паметта.
 • Допринася за повишаване на жизнеността, силата и издръжливостта.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (умора, стрес, хронично безпокойство) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 2 капсули). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Екстракт от Родиола Розеа / Златен корен

– от който:

300 mg

600 mg

Розавини

9 mg

18 mg

Салидрозиди

3 mg

6 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

9 отзива за ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma (90 капс)

 1. Анжела Александрова

  Здравейте!
  Искам да пробвам медикамент, който да повлияе нивата на тревожност и появата на нервен сърбеж по тялото, но който да е подходящ за хора с ниско кръвно и да не води до сънливост. Прочетох, че Златният корен е подходящ в този случай – може ли все пак мнение вие коя билка бихте ми препоръчали?
  Освен това приемам Уримил Глико, Акутирокс за хашимото и Питавия 1 мг.
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Анжела Александрова,
   Няма противопоказания да приемате Златен корен с Уримил Глико, Акутирокс и Питавия. Препоръчваме приемът да не става по едно и също време на деня. Златен корен на ZeinPharma няма странични ефекти стига указанията за употреба на продукта да бъдат спазвани.

 2. Йорданка Станчева

  Здравейте искам да попитам дали може да се пие билката с антидепресанти?Имали някъкви несъответствия?

  • VITAMAG

   Здравейте Йорданка Станчева,
   Няма противопоказания Златен корен на ZeinPharma да се приема с антидепресанти, но следва да съобразите приемът на добавката да бъде отделно от приема на лекарствата.

 3. Крумов

  Здравейте, мога ли да комбинирам ашваганда със златен корен- родиола, като в момента аз приемам 1 капс на ден ашваганда на Zein pharma. Желая родиола на Zein pharma

  • VITAMAG

   Здравейте г-н Крумов,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Ашваганда и Родиола на ZeinPharma.

 4. axilaxil

  Здравейте ,приемам по 1 до 2 таблетки на ден ASHWAGANDHA – ZeinPharma. Мога ли да я комбинирам с ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma ? Желая по силен ефект при симптоми , като паник атаки , тревожност и хронично безпокойство. Моля за съвет , комбинация от видове добавки и начин на прием .

  • VITAMAG

   Здравейте axilaxil,
   Потвърждаваме, че може да приемате Ашваганда и Родиола на ZeinPharma в комбинация, но следва да съобразите приемът на добавките да става по различно време на деня.

 5. Nasko

  Здравейте, при човек с хипертония може ли да се използва продукта. Има ли станични ефекти

  • VITAMAG

   Здравейте Nasko,
   Не са известни странични ефекти от Родиола на ZeinPharma. По принцип няма противопоказания да се приема при хипертония, но препоръчваме приемът да става отделно от други лекарства и препарати.

 6. Гергана Чернева

  Здравейте! Трябва ли да мине известен период от приема на добавката, за да се усети ефекта?Т.е.трябва ли да има някакво натрупване или ефекта се усеща веднага след като започне приема?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана Чернева,
   Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 7. Zahari

  Това чист екстракт ли е от златен корен билка? И искам да попитам при стрес и тревожност златният корен може ли да се пие повече от 1 на ден?

  • VITAMAG

   Здравейте Zahari,
   Всяка капсула съдържа 100% чист и натурален екстракт от билката Родиола Розеа или още наричана Златен корен. Ако се наблюдават конкретни симптоми, като тревожност, безпокойство или стрес, може да приемате 2 пъти дневно х 1 капсула, което прави общо 2 капсули дневно, с достатъчно вода.

 8. Климентина Данаилова

  Наскоро открих билка златен корен на капсули, но на друга фирма и не бях очарована от ефекта. Иначе пиех златен корен тинктура преди капсулите, но не ми беше удобен и може би един месец я пих и приключих. Приятелка ми сподели за вашата билка златен корен, която пак е на капсули и си поръчах, като я пия от месец и при нея виждам по-голям ефект, отколкото при първите капсули и златен корен тинктура.

 9. Милена Танева

  Четох много отзиви за златен корен в интернет. Понеже си пазарувам редовно от вас потърсих в сайта и се оказа, че предлагате добавката и си поръчах. Понеже от отзивите за златен корен разбрах, че доста хора са си купували от аптеката добавката и не са останали много доволни от ефекта, се надявам от вашата да има резултат, в което не се съмнявам, тъй като съм опитвала и други продукти на марката и като цяло от вас.

Добавяне на отзив

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Родиола Розеа / Златен корен (Rhodiola Rosea, Rose root) е лечебна билка със силни адаптогенни и естествени антидепресантни свойства. Тя подпомага работата на нервната система, допринася за оптималната ментална и когнитивна функция и подобрява паметта и концентрацията. Родиолата помага на организма да се справи по-лесно с физическия и емоционален стрес. Действа ободряващо и енергизиращо на тялото при умора и продължителен стрес и повишава способността му да се справи с хроничното безпокойство, тревожността и напрежението. Билката е и натурален антидепресант. Тя стимулира синтеза на невротрансмитерите серотонин и допамин, което повишава настроението и намалява риска от депресивни състояния. Дължи благоприятните си ефекти върху здравето главно на две вторични растителни съединения от групата на фенолните гликозиди – Розавини и Салидрозиди, които са нейните активни съставки и подпомагат важни процеси в организма.

Родиола Розеа на ZeinPharma® е натурална хранителна добавка, с премиум качество на активните съставки, която по напълно естествен начин подобрява паметта и настроението, без да води до негативни странични ефекти, характерни за лекарствата. Една капсула от нея доставя на организма цели 300 mg 100% натурален екстракт от билката Родиола Розеа / Златен корен (Rhodiola Rosea). Използваният екстракт в добавката на ZeinPharma е стандартизиран до 3% Розавини и 1% Салидрозиди, като количеството им е потвърдено чрез специален всеобхватен метод в модерния химичен анализ, наречен Високоефективна течна хроматография (ВЕТХ / HPLC). Приемът на продукта подкрепя нормалното функциониране на нервната система и подпомага мозъчната дейност, паметта и концентрацията. Спомага за намаляване на психическото напрежение, стреса и тревожността. Действа положително при хронично безпокойство и депресивни мисли, като спомага за повишаване на настроението. Допринася за повишаване на жизнеността, силата и енергията.

Предимства на Родиола Розеа на ZeinPharma:

 • Висококонцентрирани капсули – само 1 капсула доставя цели 300 mg натурален екстракт от Родиола Розеа / Златен корен.
 • Предлага висококачествен стандартизиран екстракт – 100% чист, натурален екстракт от Родиола Розеа, стандартизиран до 3% Розавини и 1% Салидрозиди, чието количеството е потвърдено чрез метода ВЕТХ / HPLC.
 • Натурално и ефикасно средство за справяне с психическия стрес и за повишаване на настроението.
 • Спомага за намаляване на тревожните и депресивни мисли и състояния.
 • Подпомага мозъчната дейност, умствения тонус и паметта.
 • Допринася за повишаване на жизнеността, силата и издръжливостта.
 • 100% вегетариански капсули, без глутен, лактоза, соя и без магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители и консерванти.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.
КАК СЕ ПРИЕМА

Профилактичен/превантивен прием – 1 път дневно х 1 капсула. При конкретни симптоми (умора, стрес, хронично безпокойство) – 2 пъти дневно х 1 капсула (общо 2 капсули). Консумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Може да се приема по всяко време на деня, включително по време на (или между) храненията. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 3 месеца (при профилактичен прием).

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ

1 капсула

2 капсули

Екстракт от Родиола Розеа / Златен корен

– от който:

300 mg

600 mg

Розавини

9 mg

18 mg

Салидрозиди

3 mg

6 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ

9 отзива за ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma (90 капс)

 1. Анжела Александрова

  Здравейте!
  Искам да пробвам медикамент, който да повлияе нивата на тревожност и появата на нервен сърбеж по тялото, но който да е подходящ за хора с ниско кръвно и да не води до сънливост. Прочетох, че Златният корен е подходящ в този случай – може ли все пак мнение вие коя билка бихте ми препоръчали?
  Освен това приемам Уримил Глико, Акутирокс за хашимото и Питавия 1 мг.
  Благодаря!

  • VITAMAG

   Здравейте Анжела Александрова,
   Няма противопоказания да приемате Златен корен с Уримил Глико, Акутирокс и Питавия. Препоръчваме приемът да не става по едно и също време на деня. Златен корен на ZeinPharma няма странични ефекти стига указанията за употреба на продукта да бъдат спазвани.

 2. Йорданка Станчева

  Здравейте искам да попитам дали може да се пие билката с антидепресанти?Имали някъкви несъответствия?

  • VITAMAG

   Здравейте Йорданка Станчева,
   Няма противопоказания Златен корен на ZeinPharma да се приема с антидепресанти, но следва да съобразите приемът на добавката да бъде отделно от приема на лекарствата.

 3. Крумов

  Здравейте, мога ли да комбинирам ашваганда със златен корен- родиола, като в момента аз приемам 1 капс на ден ашваганда на Zein pharma. Желая родиола на Zein pharma

  • VITAMAG

   Здравейте г-н Крумов,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате Ашваганда и Родиола на ZeinPharma.

 4. axilaxil

  Здравейте ,приемам по 1 до 2 таблетки на ден ASHWAGANDHA – ZeinPharma. Мога ли да я комбинирам с ЗЛАТЕН КОРЕН – РОДИОЛА / RHODIOLA – ZeinPharma ? Желая по силен ефект при симптоми , като паник атаки , тревожност и хронично безпокойство. Моля за съвет , комбинация от видове добавки и начин на прием .

  • VITAMAG

   Здравейте axilaxil,
   Потвърждаваме, че може да приемате Ашваганда и Родиола на ZeinPharma в комбинация, но следва да съобразите приемът на добавките да става по различно време на деня.

 5. Nasko

  Здравейте, при човек с хипертония може ли да се използва продукта. Има ли станични ефекти

  • VITAMAG

   Здравейте Nasko,
   Не са известни странични ефекти от Родиола на ZeinPharma. По принцип няма противопоказания да се приема при хипертония, но препоръчваме приемът да става отделно от други лекарства и препарати.

 6. Гергана Чернева

  Здравейте! Трябва ли да мине известен период от приема на добавката, за да се усети ефекта?Т.е.трябва ли да има някакво натрупване или ефекта се усеща веднага след като започне приема?

  • VITAMAG

   Здравейте Гергана Чернева,
   Въпреки че при всеки е индивидуално, в повечето случаи ефектът настъпва около първия месец при редовен прием и при спазени указания за прием на добавката.

 7. Zahari

  Това чист екстракт ли е от златен корен билка? И искам да попитам при стрес и тревожност златният корен може ли да се пие повече от 1 на ден?

  • VITAMAG

   Здравейте Zahari,
   Всяка капсула съдържа 100% чист и натурален екстракт от билката Родиола Розеа или още наричана Златен корен. Ако се наблюдават конкретни симптоми, като тревожност, безпокойство или стрес, може да приемате 2 пъти дневно х 1 капсула, което прави общо 2 капсули дневно, с достатъчно вода.

 8. Климентина Данаилова

  Наскоро открих билка златен корен на капсули, но на друга фирма и не бях очарована от ефекта. Иначе пиех златен корен тинктура преди капсулите, но не ми беше удобен и може би един месец я пих и приключих. Приятелка ми сподели за вашата билка златен корен, която пак е на капсули и си поръчах, като я пия от месец и при нея виждам по-голям ефект, отколкото при първите капсули и златен корен тинктура.

 9. Милена Танева

  Четох много отзиви за златен корен в интернет. Понеже си пазарувам редовно от вас потърсих в сайта и се оказа, че предлагате добавката и си поръчах. Понеже от отзивите за златен корен разбрах, че доста хора са си купували от аптеката добавката и не са останали много доволни от ефекта, се надявам от вашата да има резултат, в което не се съмнявам, тъй като съм опитвала и други продукти на марката и като цяло от вас.

Добавяне на отзив

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.