ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma (30 капс)

(37 клиентски отзива)

29.90лв.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 800 mg – Грижа за ставите, косата, кожата и ноктите от Pharma
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma (30 капс)

29.90лв.

Срок на годност: 31.10.2025 г.

Код: 13341 | Съдържание: 30 капсули

Натурална добавка с висококачествен състав. Съдържа високодозирани вегетариански капсули с Хиалуронова киселина със 100% растителен произход, получена биотехнологично – чрез метода на естествена ферментация. Предлага висока бионаличност и оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която доставя цели 800 mg чист Натриев Хиалуронат с оптимална молекулна маса от 500 до 700 kDa, което позволява отлично усвояване от организма. Хиалуроновата киселина на ZeinPharma® поддържа хидратацията, еластичността и красивия вид на кожата. Отразява се благоприятно на състоянието на ставите и костите и намалява риска от възпаления в областта. 

Хиалуронова киселина от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Хиалуроновата киселина е вид въглехидрат, познат под името „мукополизахарид“ (глюкозаминогликан). Тя присъства в клетките на организма още от раждането и се произвежда от тялото по естествен път. Хиалуронът е отговорен за състава и структурата на съединителната тъкан. Образува се от клетките на съединителната тъкан – фибробластите. В тялото Хиалуроновата киселина се характеризира главно със свойството си да се свързва с водата. Среща се в кожата (особено в дермата), очите, костите, хрущялите и синовиалната течност в особено високи концентрации. Хиалуроновата киселина действа като естествен хидратант. Тя има способността да задържа вода хиляди пъти над собственото си молекулно тегло. По този начин тя допринася за добрата хидратация и красивия вид на кожата.

За съжаление, с напредването на възрастта, количеството й в организма намалява, което ускорява процеса на стареене. Ниското ниво на хиалуронова киселина става видимо в тялото, когато се появят първи промени в структурата на кожата, като бръчки. Около 60-годишна възраст вече много малка част от тази молекула присъства в тъканите. Предвид този факт, е препоръчително тази загуба да бъде компенсирана. Има няколко начина това да се случи – с помощта на козметични средства, дерматологични процедури и хранителни добавки. Най-безболезненият и достъпен начин, безспорно е с помощта на качествена хранителна добавка с хиалуронова киселина, която да поддържа съдържанието й в организма на постоянно ниво. За разлика от хиалуроновата инжекция, добавката с нея не причинява болка, обрив или отоци след лечението, понася се добре от тялото и е много по-достъпна като цена.

Хиалуроновата киселина на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав. Съдържа високодозирани вегетариански капсули с Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло и със 100% растителен произход, получена чрез метода на естествена ферментация. Добавката предлага висока бионаличност и оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която доставя на организма цели 800 mg чист Натриев Хиалуронат (за разлика от повечето добавки в сегмента, които съдържат средно само 50 mg в дневна доза). Другото предимство на продукта е размерът на молекулите на Хиалуроновата киселина, който определя нивото на абсорбция от организма. Тук те са с оптимална молекулна маса от 500 до 700 kDa, защото според проведени научни изследвания именно тогава се наблюдава най-доброто усвояване на Хиалурона. Благодарение на този молекулен размер, активната съставка в капсулите на ZeinPharma се усвоява от тялото толкова добре, колкото се случва по венозен път!

Капсулите с Хиалуроновата киселина на ZeinPharma не съдържат молекули в микро и нано диапазона. Именно този факт до голяма степен прави продуктът толкова ефективен. Въпреки че някои производители рекламират като ефективен точно нано размера на молекулите на Хиалуроновата киселина, това не е точно така. Тогава способността на Хиалуроновата киселина да се свързва с вода е редуцирана, а именно това нейно свойство я прави толкова специална. За производство на добавката е използвана само Хиалуронова киселина, която се получава биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация, без синтетични или животински продукти. Тяхното отсъствие прави продуктът изключително подходящ за прием също и от вегани и вегетарианци.

Редовният прием на Хранителната добавка Хиалуронова киселина поддържа хидратацията, еластичността и красивия вид на кожата. Допринася за доброто състояние на скалпа и на косата. Отразява се благоприятно на състоянието на ставите и костите и намалява риска от възпаления в областта. Осигурява антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за стареенето на организма, както и за редица заболявания.

Предимства на Хиалуроновата киселина на ZeinPharma:

 • Съдържа Хиалуронова киселина със 100% растителен произход, получена чрез метода на естествена ферментация.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която доставя цели 800 mg чист Натриев Хиалуронат.
 • Оптимална молекулна маса от 500 до 700 kDa за превъзходна абсорбация от организма.
 • Висока ефективност, благодарение и на липсата на молекули в микро и нано диапазона.
 • За производство й е използвана само Хиалуронова киселина, получена биотехнологично, чрез естествена ферментация.
 • Поддържа еластичността, хидратацията и красивия вид на кожата.
 • Допринася за доброто състояние на скалпа и косата.
 • Отразява се благоприятно на ставите и костите и намалява риска от възпаления в областта.
 • Осигурява антиоксидантна защита и забавя процеса на клетъчно стареене, причинен главно от оксидативния стрес.
 • Допринася за поддържането на нормалното състояние на очите, венците и всички меки тъкани на тялото.
 • Подходяща е за прием и от вегани и вегетарианци.
 • 100% вегетариански капсули, без синтетични или животински съставки, без глутен, лактоза, соя и магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително да се приема между основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, животински съставки, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Хиалуронова киселина (Натриев хиалуронат)

800 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

37 отзива за ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma (30 капс)

 1. karleshev

  Добър ден. Може ли да се използва хиалуроновата киселина заедно с босвелия, омега3 и куркумин /също от вашата фирма/ за избягване на проблеми със ставите.

  • VITAMAG

   Здравейте karleshev,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате изброените добавки и потвърждаваме също, че те са подходящи при наличие на проблем със ставите.

 2. Стефка Иванова

  Отличен Продукт, но може ли да се приема допълнително КОЛАГЕН С
  15 мг. ХЕОРОНОВА К-НА..
  СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРЕДОЗИРАНЕ.
  БЛАГОДАРЯ ВИ.

  • VITAMAG

   Здравейте Стефка Иванова,
   Тъй като съставът на продуктите се припокрива, препоръчваме да не приемате двата продукта в комбинация. Вариат е да редувате продуктите през ден.

 3. Ваня

  Здравейте! Чета положителните отзиви за вашите продукти и със сигурност ще поръчам. Интересува ме хиалуроновата к-на 800 мг подходяща ли е за напълно износени коленни стави с цел, ако е възможно поне в известна степен да се подобри количеството синовиална течност и така поне малко да облекчи силните болки. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня,
   Хиалуроновата киселина на ZeinPharma би била подходяща при износени стави и би могла да повлияе положително на болките и възпаленията.

 4. Невена Иванова

  Страхотна е хиалуроновата киселина! След само една опаковка се забелязва ефектът върху кожата. Качеството е най-важно в един продукт, а вашите продукти го имат със сигурност.

 5. Колева

  Здравейте! Има ли някакъв срок за прием? Трябва ли да се правят почивки?

  • VITAMAG

   Здравейте Колева,
   Хиалуронова киселина на ZeinPharma може да се приема до 3 месеца без прекъсване, като селд това трябва да се направи почивка от поне 2 седмици.

 6. Красимира

  Здравейте, искам да поръчам ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma , КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 – ZeinPharma, в момента пия масло от крил, магнезии и биотин от ZeinPharma , всичко това как да го приемам? Доволна съм от вашите продуктите и ги препоръчвам на познати.

  • VITAMAG

   Здравейте Красимира,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуронова киселина и Коензим на ZeinPharma в комбинация с Крил, Магнезий и Биотин на същата марка. Сутрин може да приемате Коензим и Крил, на обяд или следобяд Хиалуроновата киселина с Биотина, а вечер да приемате Магнезия.

 7. Чайка

  Може ли да приемам хиалуронова киселина/ и необходимо ли е/,след като ми е поставена инжекция в коляното преди 45 дни?

  • VITAMAG

   Здравейте Чайка,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуроновата киселина на ZeinPharma след поставена инжекция в коляното. Приемът на Хиалуроновата киселина е препоръчителен при хора с проблемни стави, тъй като продуктът има структурна и функционална роля за ставите, а освен това се грижи и за здравето на костите.

 8. Марияна

  Най-качествената хиалуронова киселина.Препоръчвам!

 9. Дионисова

  Дали може да се приема с Приорин и колко време трябва да се пие?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Дионисова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуронова киселина на ZeinPharma с Пропионова киселина на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на деня, като имате предвид, че Пропионовата киселина е препоръчително да се приема по време на хранене. В общия случай добавките могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 10. Соня Атанасова

  Здравейте, как е правилно да се приема Хиалуроновата киселина – на гладно или след храна?

  • VITAMAG

   Здравейте,
   Няма особено значение по кое време ще става приемът на Хиалуронова киселина на ZeinPharma. Важното е приемът да се съпровожда с достатъчно вода.

 11. Ани

  Здравейте, мога ли да пия ашваганда, меновитал и хиалорон заедно?

  • VITAMAG

   Здравейте Ани,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате трите продукта, тъй като нямама припокриване в състава. Препоръчваме приемът да става в отделна част на деня.

 12. Деси

  Здравейте, купих си от вас Hyaluron forte и Ultra Epo 1500, мога ли да ги пия едновременно?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуроновата киселина на ZeinPhrama с Вечерната иглика на NaturesPlus.

 13. Деси

  Здравейте, имам намерение да си купя HYALURON – ZeinPharma, в момента пия Life Vitamins, мога ли да ги приемам едновременно?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуроновата киселина на ZeinPharma с Витамините, които пиете в момента.

 14. Руми

  Здравейте, на 50 години съм и вземам Хиалурон заедно с колаген, витамин С и биотин/заради косопад/. Нямам конкретни здравословни проблеми. По каква схема трябва да се взема, трябва ли да се правят почивки?
  Смятам да започна да пия Черен Кохош, предменопауза съм и имам съответните горещи вълни и проблеми със съня. Как да го съчетая с останалите неща? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Руми,
   препоръчваме да ги комбинирате по следния начин: 1 капсула Хиалурон, 10 грама Хидролизиран Колаген на NaturesPlus, 500 мг Витамин С и 1 капсула Биотин на ZeinPharma в рамките на един прием. В отделна част на деня може да приемате 1 таблетка от Черния кохош на Herbal Actives.

 15. Todor Dimov

  Било полезно при болки да се взима хиалуронова киселина за ставите. Мисля да опитам, защото доста от колегите ми препоръчаха ваши добавки. Аз имам проблем със ставите, но не много изявен и смятам, че мога да пробвам една опаковка от хиалуроновата киселина на Цейнфарма за стави.

 16. ЛИЛИ

  Четох много коментари за допелхерц колаген и хиалуронова киселина и тази хиалуронова киселина на зейнфарма. Голямо чудене падна, защото аз не разбирам, но докторът ми помогна с избора и така поръчах хиалуроновата киселина на зейн. Иначе и допелхерц колаген и хиалуронова киселина според мен бяха окей, но доктора каза, че на зейн е по-хубава.

 17. Катрин Пеловска

  Лекарят ми изписа хиалуронова киселина за стави от поне 600 мг. Никъде по аптеките не можах да намеря толкова голяма дозировка на продукта и се бях отчаяла, но тогава попаднах на вашата хиалуронова киселина за стави от 800мг. ИЩастлива съм, че я намерих във Витамаг и се надявам да постигна желания ефект.

 18. ФИЛИПА

  Мъжът ми подари хиалуроновата киселина от 800мг Zainpharma като все хубави неща бях чувала за нея от колежки. Вече имам подобрение от хиалуроновата киселина с вида на кожата и косата, както и усещам облекчение върху болките в ставите. Ще пробвам със сигурност и други ваши продукти.

 19. Lucy_BFK

  Предлагате ли хиалуронова киселина за пиене ( хиалурон за пиене )?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Lucy_BFK,
   предполагаме, че визирате течна форма на Хиалуронова киселина за пиене – такава засега не предлагаме. Предлагаме само хиалуронова киселина капсули.

 20. toma.hr

  Невероятна добавка! 4-та опаковка пия!Благодаря ви и за подаръка.
  п.с Приемам го в комбинация с биотин, пак на немската марка.

 21. Камелия

  Доволна съм както от този, така и от другите продукти, които закупих от физическия ви магазин. Скоро ще пазарувам отново 🙂

 22. Миглена Горянова

  Много добри и качествени добавки. Ползвам ги от известно време и съм доволна. Качество съчетано с добра цена. Точни и коректни.

 23. petya_dicheva

  Поръчвам четвърта опаковка. Доволна съм от действието на продукта, усещам подобрение и в ставите.

 24. Laura Lukacs

  I ordered this product during my business visit in Sofia last week and remained positively impressed by the professional service and fast delivery! I will definitely continue ordering from Vitamag when visiting Bulgaria.

 25. Цветелина Кънчева

  От доста време имам проблем със ставите, но моя лекар ми предписа хиалуроновата киселина от Vitamag. Страхотна цена и качество. Пия я от седмица и вече има ефект и се чувствам страхотно ☺️

 26. Ekaterina_83

  Страхотни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

 27. Марина

  Здравейте ,мога ли да комбинирам с COLLAGEN ReLift – ZeinPharma и BIOTIN – ZeinPharma , отделно приемам и омега 3 на друга фирма?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   Честит 3-ти Март! Потвърждаваме, че Хиалуроновата киселина на ЗейнФарма може да се приема заедно с Колаген и Биотин, отново на същата марка. Препоръчваме Омега-3 да се приема отделно, в различна част на деня.

 28. Йонета Каленска

  Здравейте ,
  С какви други добавки е препоръчително да се приема хиалуроновата киселина за максимален резултат?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Йонета Каленска,
   за максимален ефект препоръчваме Хиалуроновата киселина да се комбинира с Колаген Пептиди и Витамин С на прах.

 29. Сюзан Хасан

  От каква възраст е добре да се започне приемът на хиалуронова киселина?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Сюзан Хасан,
   няма еднозначен отговор на този въпрос. Принципното ни становище е, че Хиалуроновата киселина се препоръчва за прием след 25-годишна възраст, когато количеството й в организма започне да намалява.

 30. Марина

  Здравейте, може ли да се комбинира с Биотин ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   Хиалуроновата киселина на ZeinPharma може да се комбинира с Биотин като това ще увеличи ползите от приема и на двете добавки.

 31. Miroslav Moravčík

  I had a shop visit during the weekend, and bought a couple of supplements from Vitamag shop. I definitely enjoy and recommend these products to all my friends.

 32. Иглика Ставрева

  Несравнимо форма на хиалуроновата киселина. Всякакви варианти бях приемала досега, но това е единствената добавка, от която усетих ползите на хиалурона.

 33. Десислава Петкова

  Може ли да се приема в комбинация с Колаген пептиди?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Десислава Петкова,
   потвърждаваме, че Хиалуроновата киселина може да се приема заедно с Колаген Пептиди.

 34. Ивайла

  Най- качествената хиалуронова киселина, която съм приемала досега. Чувствително подобряване вида на кожата и устните. Поръчвам за трети път и определено препоръчвам!

 35. Миглена Горянова

  Качествени продукти на достъпни цени. Бърза доставка и коректност. Оставам клиент и за в бъдеще ще ползвам продуктите, защото са много добри. Много съм доволна.

 36. Кремена Кестенарова

  Една от малкото качествени добавки с Хиалуронова киселина, чийто ефект видимо се забелязва. Пия го от 3 седмици и съм изключително доволна.

 37. ismena_vlaeva

  Видях реклама в списание Biograph и реших да го поръчам по телефона. Останах приятно впечатлена от професионалното отношение и бързата доставка, а за ефекта ще кажа по-натам.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ОПИСАНИЕ

Хиалуронова киселина от Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки – ZeinPharma®

Хиалуроновата киселина е вид въглехидрат, познат под името „мукополизахарид“ (глюкозаминогликан). Тя присъства в клетките на организма още от раждането и се произвежда от тялото по естествен път. Хиалуронът е отговорен за състава и структурата на съединителната тъкан. Образува се от клетките на съединителната тъкан – фибробластите. В тялото Хиалуроновата киселина се характеризира главно със свойството си да се свързва с водата. Среща се в кожата (особено в дермата), очите, костите, хрущялите и синовиалната течност в особено високи концентрации. Хиалуроновата киселина действа като естествен хидратант. Тя има способността да задържа вода хиляди пъти над собственото си молекулно тегло. По този начин тя допринася за добрата хидратация и красивия вид на кожата.

За съжаление, с напредването на възрастта, количеството й в организма намалява, което ускорява процеса на стареене. Ниското ниво на хиалуронова киселина става видимо в тялото, когато се появят първи промени в структурата на кожата, като бръчки. Около 60-годишна възраст вече много малка част от тази молекула присъства в тъканите. Предвид този факт, е препоръчително тази загуба да бъде компенсирана. Има няколко начина това да се случи – с помощта на козметични средства, дерматологични процедури и хранителни добавки. Най-безболезненият и достъпен начин, безспорно е с помощта на качествена хранителна добавка с хиалуронова киселина, която да поддържа съдържанието й в организма на постоянно ниво. За разлика от хиалуроновата инжекция, добавката с нея не причинява болка, обрив или отоци след лечението, понася се добре от тялото и е много по-достъпна като цена.

Хиалуроновата киселина на ZeinPharma® е натурална добавка с премиум състав. Съдържа високодозирани вегетариански капсули с Хиалуронова киселина с ниско молекулно тегло и със 100% растителен произход, получена чрез метода на естествена ферментация. Добавката предлага висока бионаличност и оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която доставя на организма цели 800 mg чист Натриев Хиалуронат (за разлика от повечето добавки в сегмента, които съдържат средно само 50 mg в дневна доза). Другото предимство на продукта е размерът на молекулите на Хиалуроновата киселина, който определя нивото на абсорбция от организма. Тук те са с оптимална молекулна маса от 500 до 700 kDa, защото според проведени научни изследвания именно тогава се наблюдава най-доброто усвояване на Хиалурона. Благодарение на този молекулен размер, активната съставка в капсулите на ZeinPharma се усвоява от тялото толкова добре, колкото се случва по венозен път!

Капсулите с Хиалуроновата киселина на ZeinPharma не съдържат молекули в микро и нано диапазона. Именно този факт до голяма степен прави продуктът толкова ефективен. Въпреки че някои производители рекламират като ефективен точно нано размера на молекулите на Хиалуроновата киселина, това не е точно така. Тогава способността на Хиалуроновата киселина да се свързва с вода е редуцирана, а именно това нейно свойство я прави толкова специална. За производство на добавката е използвана само Хиалуронова киселина, която се получава биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация, без синтетични или животински продукти. Тяхното отсъствие прави продуктът изключително подходящ за прием също и от вегани и вегетарианци.

Редовният прием на Хранителната добавка Хиалуронова киселина поддържа хидратацията, еластичността и красивия вид на кожата. Допринася за доброто състояние на скалпа и на косата. Отразява се благоприятно на състоянието на ставите и костите и намалява риска от възпаления в областта. Осигурява антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за стареенето на организма, както и за редица заболявания.

Предимства на Хиалуроновата киселина на ZeinPharma:

 • Съдържа Хиалуронова киселина със 100% растителен произход, получена чрез метода на естествена ферментация.
 • Предлага оптимално и лесно дозиране – прием от само 1 капсулa дневно, която доставя цели 800 mg чист Натриев Хиалуронат.
 • Оптимална молекулна маса от 500 до 700 kDa за превъзходна абсорбация от организма.
 • Висока ефективност, благодарение и на липсата на молекули в микро и нано диапазона.
 • За производство й е използвана само Хиалуронова киселина, получена биотехнологично, чрез естествена ферментация.
 • Поддържа еластичността, хидратацията и красивия вид на кожата.
 • Допринася за доброто състояние на скалпа и косата.
 • Отразява се благоприятно на ставите и костите и намалява риска от възпаления в областта.
 • Осигурява антиоксидантна защита и забавя процеса на клетъчно стареене, причинен главно от оксидативния стрес.
 • Допринася за поддържането на нормалното състояние на очите, венците и всички меки тъкани на тялото.
 • Подходяща е за прием и от вегани и вегетарианци.
 • 100% вегетариански капсули, без синтетични или животински съставки, без глутен, лактоза, соя и магнезиев стеарат.
 • Лабораторно тестван продукт, без остатъци, изкуствени оцветители, овкусители, консерванти или ГМО.
 • Специално разработен и произведен от фармацевтичните специалисти в централата на ZeinPharma в Германия.

VITAMAG е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

ПРИЕМ

1 път дневно х 1 капсула. Kонсумацията е добре да бъде последвана от прием на достатъчно вода.

Препоръчително да се приема между основните хранения за деня. В общия случай може да се приема целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

Опаковката стига за 1 месец.

СЪХРАНЕНИЕ: Да се съхранява на сухо място, далеч от преки източници на светлина и топлина.

СРОК НА ГОДНОСТ: Означен на опаковката. При нас продуктите имат остатъчен срок на годност от най-малко 12 месеца, като са възможни изключения в изключително редки случаи!

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Да не се превишава препоръчваната дневна доза. Продуктът да не се използва като заместител на разнообразното хранене. Да се пази далеч от деца! Възможна е несъществена разлика в дизайна на опаковката на продукта в резултат на непрекъснати актуализации от страна на производителя.

СЪСТАВ

Натурален състав, НЕ съдържа: глутен, лактоза, соя, животински съставки, магнезиев стеарат, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

 СЪДЪРЖАНИЕ

1 капс.

Хиалуронова киселина (Натриев хиалуронат)

800 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29

ОТЗИВИ (37)

37 отзива за ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma (30 капс)

 1. karleshev

  Добър ден. Може ли да се използва хиалуроновата киселина заедно с босвелия, омега3 и куркумин /също от вашата фирма/ за избягване на проблеми със ставите.

  • VITAMAG

   Здравейте karleshev,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате изброените добавки и потвърждаваме също, че те са подходящи при наличие на проблем със ставите.

 2. Стефка Иванова

  Отличен Продукт, но може ли да се приема допълнително КОЛАГЕН С
  15 мг. ХЕОРОНОВА К-НА..
  СТАВА ВЪПРОС ЗА ПРЕДОЗИРАНЕ.
  БЛАГОДАРЯ ВИ.

  • VITAMAG

   Здравейте Стефка Иванова,
   Тъй като съставът на продуктите се припокрива, препоръчваме да не приемате двата продукта в комбинация. Вариат е да редувате продуктите през ден.

 3. Ваня

  Здравейте! Чета положителните отзиви за вашите продукти и със сигурност ще поръчам. Интересува ме хиалуроновата к-на 800 мг подходяща ли е за напълно износени коленни стави с цел, ако е възможно поне в известна степен да се подобри количеството синовиална течност и така поне малко да облекчи силните болки. Благодаря предварително!

  • VITAMAG

   Здравейте Ваня,
   Хиалуроновата киселина на ZeinPharma би била подходяща при износени стави и би могла да повлияе положително на болките и възпаленията.

 4. Невена Иванова

  Страхотна е хиалуроновата киселина! След само една опаковка се забелязва ефектът върху кожата. Качеството е най-важно в един продукт, а вашите продукти го имат със сигурност.

 5. Колева

  Здравейте! Има ли някакъв срок за прием? Трябва ли да се правят почивки?

  • VITAMAG

   Здравейте Колева,
   Хиалуронова киселина на ZeinPharma може да се приема до 3 месеца без прекъсване, като селд това трябва да се направи почивка от поне 2 седмици.

 6. Красимира

  Здравейте, искам да поръчам ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma , КОЕНЗИМ Q10 / COENZYME Q10 – ZeinPharma, в момента пия масло от крил, магнезии и биотин от ZeinPharma , всичко това как да го приемам? Доволна съм от вашите продуктите и ги препоръчвам на познати.

  • VITAMAG

   Здравейте Красимира,
   Благодарим за положителната обратна връзка!
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуронова киселина и Коензим на ZeinPharma в комбинация с Крил, Магнезий и Биотин на същата марка. Сутрин може да приемате Коензим и Крил, на обяд или следобяд Хиалуроновата киселина с Биотина, а вечер да приемате Магнезия.

 7. Чайка

  Може ли да приемам хиалуронова киселина/ и необходимо ли е/,след като ми е поставена инжекция в коляното преди 45 дни?

  • VITAMAG

   Здравейте Чайка,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуроновата киселина на ZeinPharma след поставена инжекция в коляното. Приемът на Хиалуроновата киселина е препоръчителен при хора с проблемни стави, тъй като продуктът има структурна и функционална роля за ставите, а освен това се грижи и за здравето на костите.

 8. Марияна

  Най-качествената хиалуронова киселина.Препоръчвам!

 9. Дионисова

  Дали може да се приема с Приорин и колко време трябва да се пие?

  • VITAMAG

   Здравейте г-жо Дионисова,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуронова киселина на ZeinPharma с Пропионова киселина на същата марка. Препоръчваме приемът на двете добавки да става по различно време на деня, като имате предвид, че Пропионовата киселина е препоръчително да се приема по време на хранене. В общия случай добавките могат да се приемат целогодишно, като на всеки 3 месеца е препоръчително да се прави пауза от поне 2 седмици.

 10. Соня Атанасова

  Здравейте, как е правилно да се приема Хиалуроновата киселина – на гладно или след храна?

  • VITAMAG

   Здравейте,
   Няма особено значение по кое време ще става приемът на Хиалуронова киселина на ZeinPharma. Важното е приемът да се съпровожда с достатъчно вода.

 11. Ани

  Здравейте, мога ли да пия ашваганда, меновитал и хиалорон заедно?

  • VITAMAG

   Здравейте Ани,
   Потвърждаваме, че може да комбинирате трите продукта, тъй като нямама припокриване в състава. Препоръчваме приемът да става в отделна част на деня.

 12. Деси

  Здравейте, купих си от вас Hyaluron forte и Ultra Epo 1500, мога ли да ги пия едновременно?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуроновата киселина на ZeinPhrama с Вечерната иглика на NaturesPlus.

 13. Деси

  Здравейте, имам намерение да си купя HYALURON – ZeinPharma, в момента пия Life Vitamins, мога ли да ги приемам едновременно?

  • VITAMAG

   Здравейте Деси,
   Потвърждаваме, че може да приемате Хиалуроновата киселина на ZeinPharma с Витамините, които пиете в момента.

 14. Руми

  Здравейте, на 50 години съм и вземам Хиалурон заедно с колаген, витамин С и биотин/заради косопад/. Нямам конкретни здравословни проблеми. По каква схема трябва да се взема, трябва ли да се правят почивки?
  Смятам да започна да пия Черен Кохош, предменопауза съм и имам съответните горещи вълни и проблеми със съня. Как да го съчетая с останалите неща? Благодаря!

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Руми,
   препоръчваме да ги комбинирате по следния начин: 1 капсула Хиалурон, 10 грама Хидролизиран Колаген на NaturesPlus, 500 мг Витамин С и 1 капсула Биотин на ZeinPharma в рамките на един прием. В отделна част на деня може да приемате 1 таблетка от Черния кохош на Herbal Actives.

 15. Todor Dimov

  Било полезно при болки да се взима хиалуронова киселина за ставите. Мисля да опитам, защото доста от колегите ми препоръчаха ваши добавки. Аз имам проблем със ставите, но не много изявен и смятам, че мога да пробвам една опаковка от хиалуроновата киселина на Цейнфарма за стави.

 16. ЛИЛИ

  Четох много коментари за допелхерц колаген и хиалуронова киселина и тази хиалуронова киселина на зейнфарма. Голямо чудене падна, защото аз не разбирам, но докторът ми помогна с избора и така поръчах хиалуроновата киселина на зейн. Иначе и допелхерц колаген и хиалуронова киселина според мен бяха окей, но доктора каза, че на зейн е по-хубава.

 17. Катрин Пеловска

  Лекарят ми изписа хиалуронова киселина за стави от поне 600 мг. Никъде по аптеките не можах да намеря толкова голяма дозировка на продукта и се бях отчаяла, но тогава попаднах на вашата хиалуронова киселина за стави от 800мг. ИЩастлива съм, че я намерих във Витамаг и се надявам да постигна желания ефект.

 18. ФИЛИПА

  Мъжът ми подари хиалуроновата киселина от 800мг Zainpharma като все хубави неща бях чувала за нея от колежки. Вече имам подобрение от хиалуроновата киселина с вида на кожата и косата, както и усещам облекчение върху болките в ставите. Ще пробвам със сигурност и други ваши продукти.

 19. Lucy_BFK

  Предлагате ли хиалуронова киселина за пиене ( хиалурон за пиене )?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Lucy_BFK,
   предполагаме, че визирате течна форма на Хиалуронова киселина за пиене – такава засега не предлагаме. Предлагаме само хиалуронова киселина капсули.

 20. toma.hr

  Невероятна добавка! 4-та опаковка пия!Благодаря ви и за подаръка.
  п.с Приемам го в комбинация с биотин, пак на немската марка.

 21. Камелия

  Доволна съм както от този, така и от другите продукти, които закупих от физическия ви магазин. Скоро ще пазарувам отново 🙂

 22. Миглена Горянова

  Много добри и качествени добавки. Ползвам ги от известно време и съм доволна. Качество съчетано с добра цена. Точни и коректни.

 23. petya_dicheva

  Поръчвам четвърта опаковка. Доволна съм от действието на продукта, усещам подобрение и в ставите.

 24. Laura Lukacs

  I ordered this product during my business visit in Sofia last week and remained positively impressed by the professional service and fast delivery! I will definitely continue ordering from Vitamag when visiting Bulgaria.

 25. Цветелина Кънчева

  От доста време имам проблем със ставите, но моя лекар ми предписа хиалуроновата киселина от Vitamag. Страхотна цена и качество. Пия я от седмица и вече има ефект и се чувствам страхотно ☺️

 26. Ekaterina_83

  Страхотни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

 27. Марина

  Здравейте ,мога ли да комбинирам с COLLAGEN ReLift – ZeinPharma и BIOTIN – ZeinPharma , отделно приемам и омега 3 на друга фирма?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   Честит 3-ти Март! Потвърждаваме, че Хиалуроновата киселина на ЗейнФарма може да се приема заедно с Колаген и Биотин, отново на същата марка. Препоръчваме Омега-3 да се приема отделно, в различна част на деня.

 28. Йонета Каленска

  Здравейте ,
  С какви други добавки е препоръчително да се приема хиалуроновата киселина за максимален резултат?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Йонета Каленска,
   за максимален ефект препоръчваме Хиалуроновата киселина да се комбинира с Колаген Пептиди и Витамин С на прах.

 29. Сюзан Хасан

  От каква възраст е добре да се започне приемът на хиалуронова киселина?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Сюзан Хасан,
   няма еднозначен отговор на този въпрос. Принципното ни становище е, че Хиалуроновата киселина се препоръчва за прием след 25-годишна възраст, когато количеството й в организма започне да намалява.

 30. Марина

  Здравейте, може ли да се комбинира с Биотин ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   Хиалуроновата киселина на ZeinPharma може да се комбинира с Биотин като това ще увеличи ползите от приема и на двете добавки.

 31. Miroslav Moravčík

  I had a shop visit during the weekend, and bought a couple of supplements from Vitamag shop. I definitely enjoy and recommend these products to all my friends.

 32. Иглика Ставрева

  Несравнимо форма на хиалуроновата киселина. Всякакви варианти бях приемала досега, но това е единствената добавка, от която усетих ползите на хиалурона.

 33. Десислава Петкова

  Може ли да се приема в комбинация с Колаген пептиди?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Десислава Петкова,
   потвърждаваме, че Хиалуроновата киселина може да се приема заедно с Колаген Пептиди.

 34. Ивайла

  Най- качествената хиалуронова киселина, която съм приемала досега. Чувствително подобряване вида на кожата и устните. Поръчвам за трети път и определено препоръчвам!

 35. Миглена Горянова

  Качествени продукти на достъпни цени. Бърза доставка и коректност. Оставам клиент и за в бъдеще ще ползвам продуктите, защото са много добри. Много съм доволна.

 36. Кремена Кестенарова

  Една от малкото качествени добавки с Хиалуронова киселина, чийто ефект видимо се забелязва. Пия го от 3 седмици и съм изключително доволна.

 37. ismena_vlaeva

  Видях реклама в списание Biograph и реших да го поръчам по телефона. Останах приятно впечатлена от професионалното отношение и бързата доставка, а за ефекта ще кажа по-натам.

Само регистрирани клиенти, които вече са закупили този продукт могат да оставят отзив. Така гарантираме 100% автентичност на всеки оставен отзив.

РЕГИСТРИРАН ОНЛАЙН МАГАЗИН

VITAMAG.BG е регистриран онлайн магазин в БАБХ (Рег. №58090/ 25.02.2021г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход, Правилното съхранение и Срока на годност на всяка една хранителна добавка. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.