ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma (30 капс)

(20 клиентски отзива)

2990лв.

ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА 800 mg – Грижа за ставите, косата, кожата и ноктите от Pharma
ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma (30 капс)

2990лв.

Код: 13341 | Съдържание: 30 капсули

Веганска форма на хиалуронова киселина от аминодизахариди, за производството на която не са използвани животински съставки. Хиалуронът на ZeinPharma® се отличава със своите високодозирани капсули с оптимален размер на молекулите на хиалурона от 500 до 700 kDa, което позволява уникално усвояване от организма. Подобрява еластичността, хидратацията и вида на кожата. Поддържа ставите и костите здрави.

УКАЗАНИЕ ЗА УПОТРЕБА: По 1 капсула дневно.

ZeinPharma® | Немската Топ-марка за натурални Хранителни добавки

Хиалуроновата киселина е вид въглехидрат, познат под името „мукополизахарид“ (глюкозаминогликан). Тя присъства в клетките на организма още от раждането и се произвежда от тялото по естествен път. Хиалуронът е отговорен за състава и структурата на съединителната тъкан. Образува се от клетките на съединителната тъкан – фибробластите.

В тялото Хиалуроновата киселина се характеризира главно със свойството си да се свързва с водата. Среща се в кожата, костите, хрущялите и ставната течност в особено високи концентрации. Тя има структурна и функционална роля за ставите. По отношение на количеството, най-много хиалуронова киселина се намира в най-големия човешки орган – кожата (особено в дермата). Останалото количество е разпределено в очите, венците и др.

Хиалуроновата киселина действа като естествен хидратант. Тя има способността да задържа вода хиляди пъти над собственото си молекулно тегло. По този начин тя допринася за добрата хидратация и красивия вид на кожата. За съжаление, с напредването на възрастта, количеството й (точно както това на колагена и еластина) в организма намалява, което допринася за процеса на стареене. Ниското ниво на хиалуронова киселина става видимо в тялото, когато се появят първи промени в структурата на кожата, като бръчки.

Около 60-годишна възраст вече много малка част от тази молекула присъства в тъканите. Предвид този факт, е препоръчително тази загуба да бъде балансирана. Има няколко начина това да се случи – с помощта на козметични средства, дерматологични процедури и хранителни добавки. Най-безболезненият и достъпен начин, безспорно е с помощта на качествена хранителна добавка с хиалуронова киселина, която да поддържа съдържанието й в организма на постоянно ниво. За разлика от хиалуроновата инжекция, добавката с нея не причинява болка, обрив или отоци след лечението, понася се добре от тялото и е много по-достъпна като цена.

Натуралната хранителна добавка Хиалурон Форте на ZeinPharma съдържа 30 високодозирани капсули с 800 mg от ценната хранителна субстанция, която е със 100% растителен произход. Основното предимство на продука пред останалите на пазара се крие във високата доза хиалуронова киселина, която се съдържа само в една капсула. Дневният прием доставя цели 800 mg хиалурон, за разлика от повечето добавки в сегмента, които съдържат средно само 50 mg. Високата дозировка осигурява максимална ефективност, без да са установени странични ефекти.

Другото предимство на добавката на ZeinPharma е размерът на молекулите на хиалуроновата киселина, който определя нивото на абсорбация от организма. Тук те са с оптимална молекулна маса от 500 до 700 kDa, защото според проведени научни изследвания именно тогава се наблюдава най-доброто усвояване на хиалурона. Благодарение на този молекулен размер, активната съставка в капсулите на ZeinPharma се усвоява от тялото толкова добре, колкото се случва по венозен път.

Капсулите Хиалурон Форте не съдържат молекули в микро и нано диапазона. Като до голяма степен точно това прави продукта толкова ефективен. Въпреки, че някои производители рекламират като ефективен точно нано размера на молекулите на хиалуроновата киселина, това не е точно така. Тогава способността на хиалуроновата киселина да се свързва с вода е редуцирана, а именно това нейно свойство я прави толкова специална.

Другото предимство на продукта на ZeinPharma е начинът на производство на хиалуроновата киселина. Тук тя се получава биотехнологично, посредством метода на естествена ферментация, без да бъдат използвани продукти с животински съставки. Тяхното отсъствие прави добавката подходяща също и за вегани и вегетарианци. Наред с това, този, както и всички продукти на ZeinPharma се тестват редовно от независими лаборатории за тежки метали и микроорганизми, за да осигурят на потребителите максимална ефективност и безопасност.

Пoлзи от приема на Хиалурон Форте 800 mg на ZeinPharma:

 • Отразява се благоприятно на еластичността, хидратацията и красивия вид на кожата;
 • Поддържа ставите и костите здрави и ги предпазва от възпаления и болки;
 • Осигурява антиоксидантна защита и предпазва клетките от оксидативен стрес, който е причина за стареенето на организма, както и за редица заболявания;
 • Допринася за поддържането на нормалното състояние на очите, венците и всички меки тъкани на тялото.

Vitamag е Ексклузивният и Директен вносител на ZeinPharma за България, поради което можем да гарантираме Оригиналния произход и Срока на годност на продуктите.

Какво отличава ZeinPharma от останалите продукти на пазара?

 • Най-популярната немска марка в сегментa Натурални добавки.
 • Високата ефективност и достъпна цена на продуктите.
 • Доказаният натурален произход, подкрепен със Сертификати.

Произведено в Германия от: ZeinPharma Germany GmbH, 64569 Nauheim, Industriestrasse 29, zeinpharma.de

Натурален състав, НЕ съдържат: глутен, лактоза, соя, изкуствени оцветители, изкуствени овкусители, консерванти или ГМО.

СЪДЪРЖАНИЕ за 1 капсула
Хиалуронова киселина (Натриев Хиалуронат) 800 mg

За повече подробности – моля, вижте етикета на производителя под основната снимка на продукта.

20 отзива за ХИАЛУРОНОВА КИСЕЛИНА / HYALURON – ZeinPharma (30 капс)

 1. ФИЛИПА

  Мъжът ми подари хиалуроновата киселина от 800мг Zainpharma като все хубави неща бях чувала за нея от колежки. Вече имам подобрение от хиалуроновата киселина с вида на кожата и косата, както и усещам облекчение върху болките в ставите. Ще пробвам със сигурност и други ваши продукти.

 2. Lucy_BFK

  Предлагате ли хиалуронова киселина за пиене ( хиалурон за пиене )?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Lucy_BFK,
   предполагаме, че визирате течна форма на Хиалуронова киселина за пиене – такава засега не предлагаме. Предлагаме само хиалуронова киселина капсули.

 3. toma.hr

  Невероятна добавка! 4-та опаковка пия!Благодаря ви и за подаръка.
  п.с Приемам го в комбинация с биотин, пак на немската марка.

 4. Камелия

  Доволна съм както от този, така и от другите продукти, които закупих от физическия ви магазин. Скоро ще пазарувам отново 🙂

 5. Миглена Горянова

  Много добри и качествени добавки. Ползвам ги от известно време и съм доволна. Качество съчетано с добра цена. Точни и коректни.

 6. petya_dicheva

  Поръчвам четвърта опаковка. Доволна съм от действието на продукта, усещам подобрение и в ставите.

 7. Laura Lukacs

  I ordered this product during my business visit in Sofia last week and remained positively impressed by the professional service and fast delivery! I will definitely continue ordering from Vitamag when visiting Bulgaria.

 8. Цветелина Кънчева

  От доста време имам проблем със ставите, но моя лекар ми предписа хиалуроновата киселина от Vitamag. Страхотна цена и качество. Пия я от седмица и вече има ефект и се чувствам страхотно ☺️

 9. Ekaterina_83

  Страхотни продукти предлагате! Хареса ми също бързия и удобен сайт. Вече си направих няколко поръчки и с удоволствие ще продължавам да пазарувам от Вас ❤️!!! Бъдете здрави 💪💪

 10. Марина

  Здравейте ,мога ли да комбинирам с COLLAGEN ReLift – ZeinPharma и BIOTIN – ZeinPharma , отделно приемам и омега 3 на друга фирма?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   Честит 3-ти Март! Потвърждаваме, че Хиалуроновата киселина на ЗейнФарма може да се приема заедно с Колаген и Биотин, отново на същата марка. Препоръчваме Омега-3 да се приема отделно, в различна част на деня.

 11. Йонета Каленска

  Здравейте ,
  С какви други добавки е препоръчително да се приема хиалуроновата киселина за максимален резултат?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Йонета Каленска,
   за максимален ефект препоръчваме Хиалуроновата киселина да се комбинира с Колаген Пептиди и Витамин С на прах.

 12. Сюзан Хасан

  От каква възраст е добре да се започне приемът на хиалуронова киселина?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Сюзан Хасан,
   няма еднозначен отговор на този въпрос. Принципното ни становище е, че Хиалуроновата киселина се препоръчва за прием след 25-годишна възраст, когато количеството й в организма започне да намалява.

 13. Марина

  Здравейте, може ли да се комбинира с Биотин ?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Марина,
   Хиалуроновата киселина на ZeinPharma може да се комбинира с Биотин като това ще увеличи ползите от приема и на двете добавки.

 14. Miroslav Moravčík

  I had a shop visit during the weekend, and bought a couple of supplements from Vitamag shop. I definitely enjoy and recommend these products to all my friends.

 15. Иглика Ставрева

  Несравнимо форма на хиалуроновата киселина. Всякакви варианти бях приемала досега, но това е единствената добавка, от която усетих ползите на хиалурона.

 16. Десислава Петкова

  Може ли да се приема в комбинация с Колаген пептиди?

  • VITAMAG.BG

   Здравейте Десислава Петкова,
   потвърждаваме, че Хиалуроновата киселина може да се приема заедно с Колаген Пептиди.

 17. Ивайла

  Най- качествената хиалуронова киселина, която съм приемала досега. Чувствително подобряване вида на кожата и устните. Поръчвам за трети път и определено препоръчвам!

 18. Миглена Горянова

  Качествени продукти на достъпни цени. Бърза доставка и коректност. Оставам клиент и за в бъдеще ще ползвам продуктите, защото са много добри. Много съм доволна.

 19. Кремена Кестенарова

  Една от малкото качествени добавки с Хиалуронова киселина, чийто ефект видимо се забелязва. Пия го от 3 седмици и съм изключително доволна.

 20. ismena_vlaeva

  Видях реклама в списание Biograph и реших да го поръчам по телефона. Останах приятно впечатлена от професионалното отношение и бързата доставка, а за ефекта ще кажа по-натам.

Добавяне на отзив

Онлайн магазинът VITAMAG.BG е регистриран в БАБХ (Рег. №58090/25.02.2021г), както и в НАП (Рег. №10969/19.03.2019г).

Ние сме Ексклузивният и Директен вносител на продуктите за България, поради което можем да гарантираме Оригинален произход и Срок на годност на продуктите. При нас всяка пратка се изпраща с опция за Преглед преди Заплащане и съпровожда от Касова Бележка, което гарантира защита на Вашите потребителски права.

ВНОСИТЕЛ: Витамаг България ООД | гр. София 1000 (Център), ул. „Георги С. Раковски“ 99 | тел. 0876 51 8888