Пандемия от Коронавирус – Здравето е най-ценното ни предимство!

Уважаеми Клиенти, Скъпи Партньори,

Предвид епидемичната обстановка, бихме искали да Ви информираме, че нашият основен приоритет е да продължим да предоставяме нашите качествени продукти и услуги по обичайния начин!

Щастливи сме за това, че в тези трудни времена успяваме да обслужим всяка Ваша поръчка на пълни обороти, както винаги!

За да предотвратим разпространението на Коронавирус, ние вече приложихме мерки, които надхвърлят хигиенните и поведенчески мерки, препоръчвани от здравните власти. Искаме да направим всичко възможно, за да гарантираме безопасността и здравето, както на нашите служители, така и на нашите клиенти и партньори.

Съществуващите стандарти за хигиена бяха допълнително обогатени при съхранението, опаковането и логистиката на продуктите (например въведохме допълнителна дезинфекция и почистване на стилажите, допълнителна дезинфекционна станция в помещенията, инструкциите за спазване на хигиената бяха актуализирани и предоставени на всички служители). В допълнение, въведохме още следните мерки:

  • Доставката / логистиката работи със защитна маска и ръкавици
  • Home-office на служителите, където е възможно
  • Работа поединично във всяко от помещенията
  • Обслужването на клиенти и партньори вече се извършва само по телефон или имейл

Ние ще направим всичко възможно, за да гарантираме, че вашите заявки ще продължат! Всички обичайни продукти, особено тези, свързани с имунната система, са на склад или в процес на доставка! Оценяваме Вашето търпение за всяка поръчка, направена при условията на отложена доставка.

Заедно ще овладеем тази трудна ситуация и се радваме да продължим нашето добро сътрудничество, изградено на взаимно доверие.

Бъдете здрави!

Екипът на VITAMAG.BG